עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, רציתי לדעת האם המכשיר המופלא הזה יכול לעבוד בארץ? האתר הרשמי http://www.slacker.com/ כתבות מהארץ http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=440299&TypeID=1&sid=127 http://pc.co.il/_Uploads/DailyMailyPDF/DailyMaily_12053.PDF השאלה שלי היא האם אפשר לעבוד איתו אם יש רשת אלחוטית בבית (ז"א מודם אלחוטי) ואז הוא ניתן להפעלה או שגם זה לא? ז"א המודם האלחוטי נקרא אזור מרושת? אם כן, זה אומר שהמכשיר יפעל בטווח שהמודם משדר. לא כך? אשמח מאד לשמוע דעות ואם יצא למישהו לשמוע על זה בארץ אז ספרו. תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. חבר שלי קנה את הw660i של סוני אריקסון. באפשרותו להחזיר אותו ולקחת במקום את הנוקיה 6120c. אני שואל בשמו כמה שאלות קצרות (הוא בצבא) ואשמח אם תענו: 1) למי מהם מצלמה טובה יותר גם בסטילס וגם בוידאו? 2) אני כמעט בטוח שלסוני רמקולים חזקים יותר מלנוקיה אבל בכל זאת האם הרמקולים של הנוקיה מאוד חלשים? (כדי שיהיה לי קל להבין תשוו אותם לk800i למשל כי את העוצמה שלו אני מכיר). 3) לנוקיה יש סימביאן מה שלסוני אין.. מה מאפשר הסימביאן והאם זה הופך את המכשיר ליותר איטי? 4) מה בקשר להתחממות בנוקיה. יש כאלה שאומרים שכן ויש כאלה שאומרים שלא.. האם זה עוזר להעביר את זה לדור שני? 5) יש עוד כל מיני דברים שכדאי לדעת? באגים? בעיות? יתרונות? תודה ואשמח לתשובות בהקדם...

3. אהלן... לפני שנתיים וחצי קניתי את הSony Ericsson K700...מכשיר חמוד שעומד מבחינה טכנולוגית בשורה אחת עם המכשירים שמשווקים היום...עם זאת - המכשיר מלא בתקלות טכניות, מצלמה גרועה וג'ויסטיק שמתקלקל כל יומיים. לכן החלטתי להחליף מכשיר... חשוב לציין שהמצלמה היא, לטעמי, הפיצ'ר המרכזי במכשירים של היום ,לכן גם יש לי העדפה למכשירים עם AUTOFOCUS ומצב מאקרו [ופלאש נורמאלי]... האופציות הן: -Sony Ericsson K800 -המכשיר שאני חרמן עליו כבר איזה שנה וחצי...הבעיה שלי היא העובדה שהמכשיר מתחיל להיות וותיק בשוק, והבנתי שבעיות הג'ויסטיק של הK700 וה-W800 הגיעו גם למכשיר הזה... עם זאת - יש לו מצלמה אדירה ומסך מדהים... -Nokia 6500S - מכשיר בעל נתונים טכניים זהים לK800, לכן חשבתי ללכת עליו...השאלה המ…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. אני רואה השוק הישראלי מתמלא יותר ויותר במכשירי Symbian S60 ולא יודעים למה הטלפון (החכם) מסוגל לעשות. אז כדי לכוון משתמשים חדשים בS60 אני פותח אשכול תוכן למכשירים אלה כל אחד יכול לפרסם הודעה עם המלצה לתוכנות/משחק/ערכת נושא כזאת או אחרת אבל התוכן חייב להיות חוקי! עם המפתח דורש כסף על התוכן אסור לתת כאן לינקים לגרסאות פרוצות! אפשר לפרסם תוכן שעולה כסף אבל עם לינק לקנייה + מחיר! ההודעה צריכה להראות בסיגנון כזה: שם התוכנה/משחק/ערכת נושא. מפתח תצלומי מסך (מומלץ) קצת פירוט על התוכנה משחק (מומלץ) תוכן חינמי/לא (במידה ועולה כסף מומלץ לכתוב מחיר) לינק להורדה/רכישה תמיכה במכשירי Symbian S60 9.1/9.2 רזלוציות וכו'. תוכנה ראשונה: SmartMovie Lonely Cat Games תוכנה ל…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by nir1,

סוף סוף אני יכול להחליף פלאפון אני בסלקום ואני יכול משם איזה פלאפון שאני רוצה חוץ מn95 אז מה הפלאפון הכי טוב שיש בסלקום אחרי n95 ? אני צריך את הפלאפון בעיקר למוזיקה ואולי קצת צילום. בבקשה תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by most,

אני מתלבט לגבי איזה נגן לקנות. האפשרויות העיקריות שנראות לי כרגע הם : 1.sansa Clip 2GB 2. ה-creative zen + stone 2GB 3.ה-iAudio U3. האוזניות שאיתם אשמע הם KOSS KSC75. לאיזה מהם יש את איכות הסאונד הטובה ביותר ? מי מהם הכי נוח לריצות\אימונים ? מה לגבי נוחות ממשק ? לכולם יש חריץ הרחבה ? כרגע ללא התחשבות במחיר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. ניסיתי להרשם לאתר סימביאן ההרשמה סגורה הורדתי תוכנה שרושמת תכנות דרך הנוקיה SIGNSIS מי שמכיר השאלה שלי מאיפה אני מוסיף את שני הקבצים הבאים ומה תפקיד כל קובץ KEY CERT

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. הי , אני רוצה לקנות נגן, ותהיתי מה לדעתכם הנגן הכי מתאים לפרופיל שלי : שימושים- בעיקר מוזיקה , אבל גם ווידאו , אני רוצה לראות קצת סרטוני CBT (Computer Based Training), אז המסך חייב להיות מספיק גדול כדי לצפות בהם בצורה נורמלית. חשוב לי גם איכות סאונד טובה , אבל אני משער שבמסגרת של 250$ לכל הנגנים יש איכות טובה. בינתיים , הזון 80 ג'יגה עושה רושם של מתמודד ממש טוב וגם הביקורות משבחות , הדבר היחיד שמטריד אותי - הוא שאם אי פעם יהיה שירות רישום למוזיקה שעובד בארץ (בסגנון Rhaphsody או Zune Marketplace) - סביר להניח שהוא יקום על ידי הד-ארצי או NMC והוא יהיה מבוסס על Playforsure , הזון לא תומך בPFS , אז זה די דפוק , מצד שני , יש סיכוי שבכל מקרה , לא יהיה בארץ שירות Music Subscript…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by iakovl,

בדיוק מה שהכותרת אומרת

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. מחפש נגן מוזיקה קטן (לא יותר גדול מ ipod classic), קומפקטי, שיהיה ק-ל לתפעול (למי שלא מבין כלום במחשבים גם), תומך בעברית ה IPOD TOUCH קורץ לעין, אבל קצת מבאס הצורך לפרוץ אותו בשביל עברית, בכל זאת, איך התמיכה שלו לאחר פריצה בעברית (למשל האם אפשר בעמוד הגלילה, לראות בצד את האותיות של הא"ב וכו') ?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  11. מישהו יודע במה הw910i יותר טוב מהku580 חוץ מהחיישניי תנועה והעניין הזה של המשחקים? ההבדל של המחיר ניראה טיפה מוזר...

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by t d,

שלום, בבעלותי IPOD CLASSIC 80G , השבוע כשהדלקתי אותו עלתה לי הודעה "use itunes to restore", כשאני מחבר אותו למחשב ומפעיל את הITUNES עולה לי הודעה שיתכן שיש צורך בRESTORE AND UPDATE מה שימחק את הקבצים מהמכשיר ויחזיר אותו להגדרות יצרן, אני לוחת אוקיי, הוא מרית את התהליך ולאחר כמה דקות מעלה הודעה שהוא סיים ועכשיו הIPOD יאתחל את עצמו ואז יהיה אפשר להשתמש בו, רק שהאייפוד לא מאתחל את עצמו, אם אני עושה EJECT אז תקועה לי הודעה על הIPOD של SAFE TO DISCONNECT, אני מנתק אותו והוא נשאר ככה, עשיתי RESET לאייפוד עצמו (לחיצה על הכפתור העליון והאמצעי יחד ל10 שניות) הוא עושה RESET ושוב עולה לי הודעה של connect itunes to restore, ה itunes גם שוב נותן את אותה הודעה כשהוא מתחבר. ניסיתי להרי…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by exquisite,

צרכים הם,מצלמה איכותית,סלוט זיכרון להרחבה,קריאת אימיילים נוחה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by D-M-X,

לחבר שלי יש בעיה מוזרה עם הנגן כל פעם שהוא מחבר אותו מופיעים לו קבצים לא קשורים שסתם תופים מקום והוא לא מצליח למחוק אותם... זה תקין או שזה בעיה? אפשר לעשות פורמט לנגן או שאחרי זה התוכנה תמחק ואי אפשר יהיה להתקין עדכון ולסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  15. ניראה לי מזה היסתבכתי... היו לי פעם קבצים בנגן, שאני לא כל כך זוכר איך העברתי אותם כי זה היה מזמן, עכשיו ניסיתי להעביר קבצים אחרים ולא הבנתי איך, וגם רציתי למחוק את מה שכבר היה שם, אז כמו מטומטם מחקתי את התוכן של תייקיה בשם : MTPCONTENT שלפי מה שראיתי שם היו השירים, עכשיו כל השירים שם היו קבצים מוזרים כאלא, לא MP3, משהו אחר, CD משהו ניראה לי... והתיקיות היו ממספרות במספרים, בקיצור מחקתי הכול ושמתי תיקייה חדשה של שירים ושאני נכנס לנגן לישמוע הוא רושם לי BAD TRACK ! איזה טיפש אני ! ואין לי מאיפה להביא תתיקית שירים הקודמת, ואם אני נכנס לרישמת שירים הכוללת רשום לי שם את כל שמות השירים שכבר מחקתי, כאילו הוא שומר את השמות במקום אחר... בסופו של דבר אני לא מצליח לעשות כלום... מה…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  16. הי, קבלתי מהעבודה טלפון ללא בלוטות'. מכיוון שיש לי כבר דיבורית בלוטות' לאוטו אני רוצה שיהיה לו בלוטות' ולכן חשבתי על לרכוש מתאם. ראיתי שיש דגם של ג'ברה ודגם של קארדו. מישהו השתמש בזה פעם? זה עובד? עד כמה זה מסורבל? המלצות?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by thebestof2005,

אז ככה, אני צריך עזרה קצת בחיפוש לקנות פלאפון חדש, אני נוסע לארהב עכשיו לשבועיים אז על הדרך ככה לפנק את עצמי במשו חדש. אני מחפש כבר הרבה זמן פלאפון שיהיה עם מקלדת מלאה, סוג של סליידר, או שהטלפון נפתח כאילו מהצד כזה. כמה שיותר קטן יותר טוב, כמובן שלא יהיה כבד וגם מחיר הגיוני (יש לי כסף להשקיע אבל לא להתפרע יותר מידי). למישהו יש הצעות, מכיר ראה טלפונים כאלה? יש כמה כאלה בארץ בסלקום, אבל הם גם גדולים מאוד וגם דפקו להם תג מחיר מטורף. אני מכוון למשו יותר "צעיר" כזה, לא משוכלל יותר מידי. רק מקלדת מצלמה רגילה וmp3. לדוגמה הטלפון הזה:http://us.lge.com/products/model/detail/mobile%20phones_select%20by%20carrier_verizon_ENV.jhtml שאם הוא לא היה עובד CDMA והוא היה תומך בסים הייתי קו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Cupid Me,

^ תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  19. המכשיר שברשותי הוא 6120classic עם מע'הפעלה SYMBIAN S60 3rd edition, אני רוצה לשנות את ההשהייה מ5 ל10 דקות וגם משומה הוא מכוון ל7:30 ושמתי לב שכשהוא מגיע ל8:00 אז אופצית ה"נודניק" נעלמת. תודה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by Yuron,

שלום לכולם. ברשותי ממחשב כף יד DOT 320. אני מעוניין לחדש את הגירסה שלו לחדש את מערכת הפעלה שלו לכיס תוכנות והשאלה הכי חשובה האם אני יכול להכניס לשם תוכנה של GPS ולהשתמש במכשיר כGPS. איך האני עושה את כל זה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. שלום יש לי Creative Zen Vision M 30GB, כשאני מגדיר אותו להיות Removable disk ומחבר אותו למחשב המחשב לא מוצא דרייבר מתאים ולא מציג אותו במחשב שלי. זה מה שרשום בצב ההתקן שבמאפייני ההתקן במנהל התקנים: ‏‏תצורת התקן זה לא נקבעה כראוי. (קוד 1) ‏‏לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על 'התקנה חוזרת של מנהל התקן'. כשהמכשיר לא מוגדר כRemovable Device הוא מסתנכרן מצויין עם המחשב. יש לי Windows Vista 32BIT, אולי יש דרייבר מתאים?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by gtabak_37,

שלום לכולם שאני מעדכן את המייזו שלי, הזיכרון צריך להיות ריק? כי שניסיתי לעדכן העדכון נכשל והמכשיר לא עלה אז הייתי צריך למחוק את קובצי העדכון סתכלו רגע בתמונה למטה ותגידו לי מה צריך למחוק ומה צריך להשאיר ועוד שאלה, כל פעם שאני מעביר לנגן קבצים מהמחשב ומנתק אותו הוא עושה סריקה של ספריית המוזיקה שלוקחת בערך דקה אפשר לבטל את הסריקה האוטומטית? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by איתמר,

קניתי מטען לחשמל של USB זה יתאים גם להטעין אייפוד

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by CyberBot,

קניתי את הנגן הזה היום http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394994,00.html ומחקתי את התמונות שלו ואני רוצה לדעת את הרזולוציה שלו הגודל של המסך 1.8 אינץ'

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים