עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by zurkin1232,

למישהו יש המלצה למסגרת תמונות דיגיטלית איכותית? לא צריך גימיקים כמו ניגון וידאו וסאונד, או WIFI, שתהיה פשוטה ובעלת תצוגה איכותית.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  2. יש למישהו מושג מתי N77 יגיע לארץ? והאם הוא יצא כבר בעולם?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  3. Started by sebi,

אז ככה, ניסיתי להתקין את הלינוקס וזה עבד והכל ואז ראיתי שאפשר להוריד BOOTLOADER שיתן לי את האפשרות לבחור אם אני רוצה להכנס ללינוקס או לתפריט של אפל כמו שהוא מגיע. מחקתי את הלינוקס ואז כשאני בא להתקין מחדש הוא רושם לי את זה: עשיתי restore לאייפוד דרך הiTunes כדי להחזיר אותו למצב שבו הוא הגיע מהמפעל וזה עדיין לא עוזר. מישהו יודע מה לעשות??? ועוד שאלה, אם אני יכנס למחשב שלי ודרך שם ילחץ על הימני וילחץ format זה ימחוק לי אותו לגמרי, כאילו גם את התפריט של אפל??

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by מגדל,

מה אתם יותר ממליצים? KingMax: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=KM3400112&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=427 SilverLine: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SL405&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=427

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  5. שלום שלום רכשתי SE חדש מהדגם שרשום בכותרת ויש לי שאלה, אני מניח שהממשק במכשירים הקרובים (W800I, K750I....) די דומה אז הנה: רציתי להתקין על המכשיר מס' משחקים אז פשוט פתחתי תיקיה על ה-Memory Stick ושמתי אותם שם (אני יודע שיש לגשת לכל קובץ בנפרד ולבצע התקנה) לא הצלחתי לראות את הקבצים מתוך המכשיר. אז שמתי אותם על הטלפון עצמו, תחת תיקיית Other עכשיו הקבצים הופיעו במכשיר תחת "אחרים" והצלחתי להתקין משחקים. השאלה היא, איך אני מגיע למצב שאני שם קבצים בכרטיס זכרון עצמו ורואה אותם? ניסיתי לפתוח עליו תיקיה בשם Other כמו שיש על המכשיר עצמו, ולשים שם, לא עזר תודה מראש! עריכה: מסתבר שצריך לשים את הקבצים תחת מבנה מסוים ולא ישר מתחת ל-ROOT של הכרטיס....

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  6. אני מקווה שראיתם את המגנים שאנחנו מחלקים חינם: http://hwzone.co.il/gadgets/wrapsolcontest

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by alexpir,

למי שיזמין לי את המוצר הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=190295447791 אני מוכן לתת לו פלאפון samsung f480 חדש שנקנה מלפני פחות מחודש במצב חדש ללא שריטה עם כל הכבלים, החוברות והקופסה .

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  8. Started by Dvir6,

אהלן, אני מתכוון לקנות מסך טלוויזיה של סוני, אחרי שעשיתי סקר שוק קטן על מה עדיף. עכשיו אני מתלבט מאיפה הכי מומלץ לקנות מסך כזה. הכי חשוב לי לקנות ממקום שלא יעלם בעתיד, יבואן רציני שיעזור לי עם תקלות בעתיד (בתקווה שלא יהיו כאלו). המלצות? תודה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  9. Started by id3232,

נתקע לי הקפטי בBOOT LOOP בעקבות התקנה של זיפ לא מתאים. נכנסתי לריקוברי עשיתי WIPE DATA וRESTORE מאחד ששמרתי,ולמרות זאת הוא ממשיך להתקע בבוט לופ! מה אני עושה?! תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by dans41,

התוכנה מאוד נוחה אבל עובדת אבל לא תמיד, יותר נכון לומר פעם ב.. חוץ מזה התוכנה חוסמת לי את האפשרות להתקשר או לענות לשיחות. והחלק הכי גרוע זה שאני לא יכול למחוק אותה המכשיר שלי זה galaxy s3 עם רום 4.1.2 סטוק של סמסונג ללא רוט. אני צריך עזרה דחוף!! תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  11. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אני צריך אזנית BT שתתחבר לE65 שלי ותשמש אותי בעיקר בנסיעות ברכב, צריך משהו פשוט ואמין עדיף עם מסך (רק םא יש משהו יותר זול מהג'אברה), שישמעו טוב ושיתמוך בחיוג קולי תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  12. שלום חבריה אני חדש כאן (הומלץ ע"י חבר רשום) אני אשמח לעזרתכם: מעוניין לקנות נגן mp3/4 הישומים החשובים לי הינם: הארד דיסק נייד למוזיקה בעיקר (לנסיעה לחו"ל - יש לי המון) וזמן סוללה רב ככל האפשר, הקלטה חיצונית(סטודנט), חיבור למצלמה דיגיטלית ללא מחשב(להורדת זיכרון תמונות), איכות שמע חשובה מאוד!!!, מטען חשמלי ולא דרך מחשב (טיול בחו"ל), TV OUT - יכול להיות נחמד מאוד ורצוי אבל לא הכרחי, (כנ"ל לגביTV IN לא בשביל זה הוא נקנה), אבל מסך לתמונות הכרחי (אולי גם PDF) מתלבט בין מס' דגמים: IAUDIO A2 (מעט מדי זיכרון),ומישהו שמע על מכשיר שנקרא - DIGIMATE - MP3,MP4 60GB (לפי המפרט הוא נשמע כעושה הכל) אבל לא שמעתי עליו מעולם לינק מצורף: http://digiworld.shopy.co.il/products/65128 ירדתי מהA…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  13. ערוץ היוטיוב JerryRigEverything סיפק לנו את אחת מבחינות הקשיחות הראשונות עבור ספינת הדגל החדשה מבית סמסונג - עם הרבה בשורות חיוביות לכתבה

14. אממ אז ככה אני מבקש המלצה לקניית נגן בארה"ב עככשיו התקציב ממש לא מוגבל אך כמובן לא בהגזמות.. לגבי הIaudio אני שולל מראש אבל יש לי בעיה עם זמינות שלהם כי לפני חצי שנה כשחיפשתי באזור פיניקס בארה"ב פשוט לא מצאתי כלום אגב חשובה לי גם העמידות, לכן אשמח אם תציעו לי נגנים שעמידים יחסית בתודה מראש,

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by explize,

שלום לחברי הפורום אומנם אני פעיל בפורומים של החומרה אבל הגיע הזמן להעזר ולא רק לעזור אני כרגע נמצא בטיול די ארוך בדרום אמריקה ועוד כחודש בערך אני נוחת בניו יורק לסבב שופינג אלקטרוני בדרך לארץ מכיוון שהטלפון שלי אייפון דור 2 עשה את שלו בגבורה הגיע הזמן להחליפו במשהו חדש, קראתי כבר את רוב הדעות כאן ואת רוב הסיקורים וגם באתרים אחרים-רק שלפעמים המצב יצא שנקלעתם לדיונים של הנסדת חומרים של מדעני אטום ויצא מפרופורציה הדיון, יכול להיות שפספסתי תרד אז אשמח להפניות יותר עניניות אייפון 4 ניתן להשיג בארץ ויותר פשוט מאשר להתחיל להתעסק עם טורבוסים שמייקר את העסק גם ככה, אנדואיד יש 2 גישות לעסק או HTC או הסמסונג-מכיוון שעבר זמן רב מאז שהתעדכנתי בעולם הסלולר הייתי רוצה לבקש המלצה לגבי רכ…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  16. השנה הקרובה עתידה להעניק לנו משפחת של דגמי Redmi Note 6, סדרת S טרייה, דגם Mi Mix נוסף - וגם גרסת Lite של מוצר הדגל Mi 7 לכתבה

17. Started by kletsman,

מה זה אומר prepaid? האם זה יעבוד בארץ? http://www.amazon.com/LG-Optimus-Exceed-Verizon-Prepaid/dp/B00K2XX4OY?tag=slicinc-20&ascsubtag=2a3318d8a35e11e5997e1ab79a4f2ece0000 עולה 12 דולר באמאזון

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  18. אהלן חבר'ה, אני צריך עזרה בקניית נגן. תקציב: 1000 ש''ח. יש מצב לחריגה? אין. חברת הנגן: לא משנה , הכל יהיה סבבה חוץ מאפל [יענו, אייפוד]. זיכרון: 16 - 30 GB, עדיפות ל30. גודל הצג: מעל 2.3 אינצ', ואם יש משהו טוב עם מסך קצת יותר קטן אני מוכן להתפשר. חשוב שלא יהיה מסך מגע. גודל הנגן: לפי המסך בערך, אבל חובה שיצליח להכנס לי לכיס ולא יהיה יותר מדי מסורבל [נגיד האייפוד וידאו 30 ג'יגה סבבה אבל זה דיי גג]. תכונות מיוחדות: רצוי רמקולים מובנים אבל ממש לא חובה. תודה חבר'ה, שבת שלום.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by razoli,

יש בירשותי מכשיר נוקיה 6230I וניסיתי להעלות לו משחקים דרך המחשב וגיליתי כמה דברים: 1.אי אפשר לשמור בחזרה למחשב 2.הוא מתקין לי אותם ביקיית אוסף אני לא יכול לבחור תיקייה אחרת 3.נובע מהקודם אי אפשר לשמור על כרטיס הזיכרון 4.זיכרון הטלפון שלי כמעט ריק ועדיין הוא אומר לי שחסר לי מקום להתקין את המשחק (לא מופיע במשחק הראשון) יש דכים לפתור תבעיות האלו???

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by חן מ,

אהלן לכולם,חג שמח אני מתכנן לקנות אייפד 2,זאת אומרת הייתי אמור היום אבל התור בKSפ היה נורא ארוך ככה שזה יהיה שבוע הבא... בכל מקרה,מספר שאלות: 1.האם האייפד ניתן לפריצה?או שלא קיימת אפשרות לפרוץ אותו? 2.אני מקבל את האייפד עם הIOS5,או שאני צריך לעשות את העידכון לבד בבית? 3.קיימת תוכנה לאייפד שהיא כמו האופיס במחשב?זאת אומרת שאני יכול לשאת אותו איתי לאוניברסיטה,ולסכם שיעורים וכו'? 4.איך הגראפיקה במשחקים?יותר טובה משל האייפון 4?דומה? 5.מה זה יתן לי אם אקנה את האייפד שכולל גם 3G?אני אוכל להתקשר ממנו,או שזה פשוט ייתן לי שרותי אינטרנט בכל מקום ללא תלות באם יש רשת אלחוטית או אין רשת אלחוטית במקום שאני הולך אליו? 6.אפשר לראות עליו סרטים עם כתוביות בעברית?ואם כן,איך מתבצעת הע…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  21. כשאני מושך כלפי מעלה אני מפחד לשבור אותו. בעלי K800I תעזרו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  22. האם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בצורות הניווט בנגני mp3 ואת החשיבות של הנושא? לפי מה שאני מבין יש נגנים התומכים בתיקיות ויש כאלה שלא. מה שאני רוצה לדעת זה איזה שיטות קיימות , מה ההבדל ביניהן? ואיזה שיטה עדיפה? הנושא נראה לי חשוב כי בנגן שיש בו 200-500 שירים צריכה להיות דרך יעילה לנווט ולסדר את השירים במיוחד כשהתצוגה במכשירי mp3 אינה כ"כ ברורה. האם יש נגני פלאש שידועים בנוחות הניווט שלהם?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by noamborisov,

היי אני צריך לקנות כבלים לאייפוד טאץ' שלי לאחר שנאבדה לי כל ערכת הכבלים שלי.. אני צריך כבל לסנכרון וטעינה מהמחשב, וכבל לחיבור לטלויזיה אפשרות גם לכבל טעינה מהחשמל... הבנתי גם שיש כבל שמשולבים בו כל הדברים האלו.. השאלה היא איפה יש באיזור נתניה חנות עם כבלים מקוריים של אייפוד? ומה עדיף כבל 1 שמשלב את כל הדברים הנ"ל או 2\3 כבלים נפרדים

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by weissby,

יש לי אייפוד דור 5.5 (וידאו 30 GB) חשבתי לקנות כבל AV לאייפוד, אבל היום זמין כבל AV שתואם לדגמים החדשים (שהוא מתחבר לאייפוד דרך הDOC) והכבלים הקודמים שבוודאות היו מתאימים לאייפוד כמו שלי היו מתחברים פשוט דרך הPL (השקע של הסאונד) השאלה שלי היא פשוט אם יש מצב שגם הכבל החדש יותר שמתאים לדגמים החדשים אולי בכל זאת יעבוד על שלי? אם אפשר תשובות מבוססות, כי לא בא לי להמר ולראות אם יעבוד או לא חח

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by SilentBob,

רגע לפני שהוא נחשף רשמית, לכאורה, אנחנו מקבלים שקופיות שמציגות את כל מה שצריך לדעת אודות סמארטפון ה-Galaxy A9 הגדול והמרשים סדרת מכשירי ה-Galaxy A של סמסונג התרחבה רק לאחרונהעם שלושה חברים חדשים לשנת 2016, ואמורה להתרחב פעם נוספת ממש בקרוב, כך נראה, עם השקתו של ה-Galaxy A9, אשר יהיה המכשיר הגדול ביותר של הענקית הקוריאנית מאז ה-Galaxy Mega של 2013. אנחנו שומעים דיווחים על ה-Galaxy A9 כבר כמה חודשים, אך עכשיו נראה שההשקה באמת קרובה תודות לכמה שקופיות רשמיות שמקורן בנציגות הסינית של סמסונג, ושמפרטות את רוב המפרט הטכני הצפוי לנו – עם מסך Super AMOLED בגודל 6 אינץ' וברזולוציית 1080p בראש ובראשונה, שבב Snapdragon 620 מתומן ליבות חדש, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון מובנה …

• 0 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.