עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. חברה אמריקאית הודיעה כי רשמה פטנט שמאפשר למכשירים חכמים להטעין את עצמם על ידי המרה למתח חשמלי של גלי רדיו הנפלטים מהם לכתבה

2. היצרנית הטאיוואנית תציע מכשיר חכם חדש בגירסה נטולת Sense לכל המעוניינים בכך לכתבה

3. השנה הקרובה עתידה להעניק לנו משפחת של דגמי Redmi Note 6, סדרת S טרייה, דגם Mi Mix נוסף - וגם גרסת Lite של מוצר הדגל Mi 7 לכתבה

4. Started by מגדל,

מה אתם יותר ממליצים? KingMax: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=KM3400112&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=427 SilverLine: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SL405&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=427

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  5. שלום שלום רכשתי SE חדש מהדגם שרשום בכותרת ויש לי שאלה, אני מניח שהממשק במכשירים הקרובים (W800I, K750I....) די דומה אז הנה: רציתי להתקין על המכשיר מס' משחקים אז פשוט פתחתי תיקיה על ה-Memory Stick ושמתי אותם שם (אני יודע שיש לגשת לכל קובץ בנפרד ולבצע התקנה) לא הצלחתי לראות את הקבצים מתוך המכשיר. אז שמתי אותם על הטלפון עצמו, תחת תיקיית Other עכשיו הקבצים הופיעו במכשיר תחת "אחרים" והצלחתי להתקין משחקים. השאלה היא, איך אני מגיע למצב שאני שם קבצים בכרטיס זכרון עצמו ורואה אותם? ניסיתי לפתוח עליו תיקיה בשם Other כמו שיש על המכשיר עצמו, ולשים שם, לא עזר תודה מראש! עריכה: מסתבר שצריך לשים את הקבצים תחת מבנה מסוים ולא ישר מתחת ל-ROOT של הכרטיס....

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by M7a,

שלום חברים, בשבועות האחרונים החלטתי שהמכשיר שהכי מתאים לצרכים שלי כרגע הינו מחשב כף יד. מטבעי אני שואף לקנות מכשירים טובים ומשוכללים. השימוש העיקרי שלי במחשב כף יד הינו: 1) ניהול מידע (לקוחות,עבודות,תשלומים) 2) אינטרנט - גלישה לאתרים בפגישות - בסיסי, לא יותר מזה. זהו בעיקרון, אחרי סקר שוק וכמה בדיקות שעשיתי, החלטתי ללכת על ה ASUS A639 במחיר של 2700 ש"ח + כרטיס זיכרון 2 ג'יגה. כמו שכתבתי, שמטבעי כשאני רוכש מוצר אני אוהב ללכת עד הסוף וכמה שאפשר מבחינת תקציב. לכן ביקשתי מכל המוכרים שהייתי איתם לרכוש מכשיר שישמש לצרכים שלי קודם כל אבל שיהיה בו גם GPS ושאר השכלולים הקיימים. כמו שכתבתי זהו הדגם שהומלץ ע"י הרב, חלק הציעו לי גם דגם של ASUS שנקרא 696 שהוא בעצם אותו מכשיר רק דק יות…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by Aviko,

המטען שלי נדפק, חיברתי את המטען של 6070 והוא מטעין יופי... השאלה אם אין פה סכנה לסוללה... תודה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. שלום וחג שמח אני שוקל לרכוש אחד משני המכשירים הנ"ל שהם מכשירים משולבים וקלים הכוללים תמיכה ברשת אלחוטית, gps, בלוטות, ובה בעת הם גם טלפונים סלולריים. קישורים לדוגמה: http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?ProductID=463 http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?ProductID=466 מה דעתכם על שני המכשירים האלה, מה הסיכון שבהשקעה, מי מבין שניהם עדיף (ל-ETEN Glofiish M700 יש מקלדת פיזית ואילו ל-ETEN Glofiish X500 אין מקלדת כזו).

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  9. החברה היפנית המתקשה מסרבת להיפטר מזרוע פיתוח ה-PC שלה, למרות השמועות הרבות שמסתובבות ברשת לכתבה

10. Started by A.Iniesta,

מחפש המלצה לתוכנה שתציג לי כמה השתמשתי בדקות שיחה יוצאת \ נכנסת, SMSים, ואינטרנט 3G \ WIFI. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by Dvir6,

אהלן, אני מתכוון לקנות מסך טלוויזיה של סוני, אחרי שעשיתי סקר שוק קטן על מה עדיף. עכשיו אני מתלבט מאיפה הכי מומלץ לקנות מסך כזה. הכי חשוב לי לקנות ממקום שלא יעלם בעתיד, יבואן רציני שיעזור לי עם תקלות בעתיד (בתקווה שלא יהיו כאלו). המלצות? תודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  12. call filter siesta היינו אפליקציה ייחודית ושימושית אשר מאפשרת לך להעביר את הפלאפון למצב שקט ועדיין לקבל שיחות מקבוצות אנשים או מאנשים בודדים אשר הגדרת כ"שוברי" מצב השקט שהפלאפון יצלצל כרגיל למרות שהוא נמצא על מצב שקט. https://market.android.com/details?id=com.popolomedia.android&feature=search_result תכונות: הגדרת קבוצת מתקשרים :לכל קבוצה ניתן להוסיף אנשי קשר שתרצה לאפשר להם להתקשר. ניתן ליצור קבוצות עסקים/ עבודה/ משפחה וכו. הפעלה מהירה : אין לך זמן ליצור קבוצת אנשי קשר ? אתה עומד להיכנס לישיבה בעוד כדקה ? השתמש בהפעלה מהירה על מנת לבחור למי מהמתקשרים אתה מאפשר להפריע לישיבה. העברת הפלאפון למצב רגיל באמצעות sms : הפלאפון במצב שקט/ רטט ? אתה לא זוכר איפה שכחת את הפלאפו…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by id3232,

נתקע לי הקפטי בBOOT LOOP בעקבות התקנה של זיפ לא מתאים. נכנסתי לריקוברי עשיתי WIPE DATA וRESTORE מאחד ששמרתי,ולמרות זאת הוא ממשיך להתקע בבוט לופ! מה אני עושה?! תודה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by dans41,

התוכנה מאוד נוחה אבל עובדת אבל לא תמיד, יותר נכון לומר פעם ב.. חוץ מזה התוכנה חוסמת לי את האפשרות להתקשר או לענות לשיחות. והחלק הכי גרוע זה שאני לא יכול למחוק אותה המכשיר שלי זה galaxy s3 עם רום 4.1.2 סטוק של סמסונג ללא רוט. אני צריך עזרה דחוף!! תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  15. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אני צריך אזנית BT שתתחבר לE65 שלי ותשמש אותי בעיקר בנסיעות ברכב, צריך משהו פשוט ואמין עדיף עם מסך (רק םא יש משהו יותר זול מהג'אברה), שישמעו טוב ושיתמוך בחיוג קולי תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by moonjib,

קניתי את הנגן לפני איזה שבועיים כשהייתי בארה"ב. נגן מגניב. הבעיה שלי איתו, שתוכנת ההמרה של הוידיאו שמגיעה איתו לא ממירה לי הרבה מהסרטונים שלי, או כי התוכנה לא תומכת בפורמטים (איזה מין שטות זו שתוכנת המרה לא תומכת ב-*AVI...), או שסתם יש שגיאה. ועוד דבר עקרוני שמציק לי, זה שלפי האנשים בת'רד הבא, צוות פיתוח התוכנה וה-Firmware ב-Creative לא ממש עושה הרבה: http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=pmc&message.id=2475&view=by_date_ascending&page=92 הרבה דברים נכתבו בדיון הזה, לא הרבה נעשו. ביניהם גם התמיכה בעברית, שרק אם תכתבו hebrew בשורת החיפוש בפורומים שלהם תמצאו עשרות דיונים שמבקשים (וחתומים עליהם גם עשרות משתמשים בכל ת'רד) תמיכה בעברית. אבל…

17. Started by Ovid,

http://www.gadgety.co.il/29385/סוני-אריקסון-משחררת-רומים-עם-גרסת-אנדר/

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by guy81,

אני רוצה להוסיף ליד הפס האפור העליון באפלקיציה שלי את הלוגו. איך עושים זאת? ניסיתי להשתמש גם בתוכנה לוגו וגם אייקון בקובץ מניפסט ולא עובד (מופיעה רק הכותרת) <activity android:name=".MainActivity" android:icon="@drawable/ic_launch" android:logo="@drawable/ic_launch" android:label="@string/title_activity_main" >

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  19. Started by htpc,

בזאפ ראיתי שכמה כותבים ע"ז האם באמת המכשיר הנ"ל יש בו קרינה יתר ממכשיר רגיל, זה פשוט מדהים שלאחר 3 4 דקות שיחה המסך מתחמם מפחיד כמעט ועושה טוסט מהפנים. סתם כך במכשיר יש תוכנות מעולות לדור 3.5. שאין למשל ב6288. גם המהירות שבו שאני מבצע שיחות וידאו עם אימא שלי שיש לה E770 של מוטורולה, אני שומע אותה מיד אך היא כל שיחה שלי היא שואלת מה מה אמרת..... המהירות של הדור הקודם קטן יחסית לדור 3.5.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by M.o.D,

חברים אני מחפש אפליקציה לסימביין שמאפשרת לעקוב אחרי מניות ישראליות (לא משנה אם בזמן אמת או בעיקוב של 20 דקות) מאוד אודה למי שיעזור לי ,אני פשוט לא מצליח למצוא. נ.ב המכשיר שלי זה 5800 אם זה חשוב.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  21. היצרנית הסינית המוכרת מציגה עוד שלב בהתפתחות שלה, אבל לא כזה שיפיל אתכם מהכיסא, בינתיים לכתבה

22. מכשירי ה-Black Shark 3 וה-Black Shark 3 Pro החדשים אמנם יוצעו למכירה בתאריך מאוחר מהמיועד - אך גם זה לא מונע מהם להיות מעניינים ותחרותיים מאוד, בהנחה שאתם מוכנים לחיות עם העיצוב האגרסיבי לכתבה

23. Started by explize,

שלום לחברי הפורום אומנם אני פעיל בפורומים של החומרה אבל הגיע הזמן להעזר ולא רק לעזור אני כרגע נמצא בטיול די ארוך בדרום אמריקה ועוד כחודש בערך אני נוחת בניו יורק לסבב שופינג אלקטרוני בדרך לארץ מכיוון שהטלפון שלי אייפון דור 2 עשה את שלו בגבורה הגיע הזמן להחליפו במשהו חדש, קראתי כבר את רוב הדעות כאן ואת רוב הסיקורים וגם באתרים אחרים-רק שלפעמים המצב יצא שנקלעתם לדיונים של הנסדת חומרים של מדעני אטום ויצא מפרופורציה הדיון, יכול להיות שפספסתי תרד אז אשמח להפניות יותר עניניות אייפון 4 ניתן להשיג בארץ ויותר פשוט מאשר להתחיל להתעסק עם טורבוסים שמייקר את העסק גם ככה, אנדואיד יש 2 גישות לעסק או HTC או הסמסונג-מכיוון שעבר זמן רב מאז שהתעדכנתי בעולם הסלולר הייתי רוצה לבקש המלצה לגבי רכ…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by kletsman,

מה זה אומר prepaid? האם זה יעבוד בארץ? http://www.amazon.com/LG-Optimus-Exceed-Verizon-Prepaid/dp/B00K2XX4OY?tag=slicinc-20&ascsubtag=2a3318d8a35e11e5997e1ab79a4f2ece0000 עולה 12 דולר באמאזון

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  25. [TABLE] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%] היי פתחתי הראשות רוט ואני מנסה להתקין משהו חמוד בגלאקסי 3 ינטו שהמכשיר עולה זה יעבוד מערכת הפעלה כזאת עם סאונד אני לא מצליח להתקין דרך cwm. תמונה: [/TD] [/TR] [/TABLE] קישור גם להורדה למי שרוצה מ xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2102572&highlight=bootanimation תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.