עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אבא שלי קנה לי את הפלאפון הזה... עכשיו יש לי כמה שאלות... איך אני מוסיף משחקים? כאילו דרך המחשב... איך אני משנה סקינים?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by Hundia,

מוכר גוגל גלאס שנקנה לפני כחודשיים, נפתח למטרות פיתוח, לא היה בשימוש פעיל. נמכר עקב החלטה לפתח באפיק אחר. אם אתם חובבי גאגטים, או רוצים לפתח לטכנולוגיה של העתיד, או סתם בא לכם להיראות מגניבים ולהינות ממוצר מדהים, זו ההזדמנות שלכם אני מבקש סכום של 5000 שח עבור המכשיר, המחיר אינו לדיון אז אנא רק אם אתם רציניים נא לפנות אלי. שמי אלי, ניתן לפנות אלי לנייד ב 0542391864.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך התייעצות לגבי מציאת עבודה. אני בוגר תואר ראשון במדעי המחשב וגם בוגר קורס פיתוח אפליקציות לאנדרואיד בהייפר אקטיב, שם גם עשיתי התמחות של חצי שנה (בתור מפתח אנדרואיד) ואני רוצה ליכנס לשוק העבודה בתור מפתח תוכנה (רצוי לאנדרואיד). הבעיה היא שכל החברות שאני מתראיין אצלן פוסלות אותי בגלל שאין לי מספיק ניסיון (נדיר למצוא חברה שמחפשת מפתח עם פחות משנתיים ניסיון). הדבר הזה כמובן יוצר מן מעגל קסמים מעצבן כזה... אף אחד לא רוצה לקחת אותי לעבודה כי אין לי ניסיון, אבל אני לא יכול לצבור ניסיון אם אף אחד לא רוצה לקחת אותי לעבודה. איזה תפקידים נחשבים "תפקידי כניסה" לעולם פיתוח התוכנה בJAVA ו-ANDROID? אני כמובן מדבר על תפקידים שנפוץ ומקובל להי…

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  4. Started by pergola,

אני יכול להשיג את כולם בואתו המחיר.. לכן אין צורך להתחשב בעלות.. Nokia E63 סוני אריקסון T700 סוני אריקסון W595 Nokia S6500 Nokia 6120 סמסונג L760

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by S2DON,

אין לי מושג איך זה קרה שמתי אותו לטעינה פתאום אני מגיע ורשום לי RECOVERY MODE וכשאני מנסה לעשות רסט זה רושם לי Firmware PROBLEM ושוב פעם נכנס לי לאותו מקום.. יש למישהו מושג איך אני יכול להתקין מחדש את ה Firmware? תודה מראש לכל העוזרים..

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  6. Started by iyehuda,

האם יש כרטיס BLUETOOTH למחשב כדי שאוכל להוריד את התמונות http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-6650.htm

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  7. שלום בסוף קניתי את הנגן SANSA E260 ועל ההתחלה העצבים מתחילים. למה לעזעזאל הוא לא מזהה לי אותו ישר כשאני מכניס אותו ככונן רגיל במחשב שלי?! מה הקטע שלו?! עכשיו אני מתקין את התוכנה ולוקח שנה בערך איך אני עושה בפשטות את זה? אני פשוט לא רואה אותו. ניסיתי כמה פונקציות כבר אין לי כוח להעביר מוזיקה והשאר דרך תוכנה מחורבנת תודה.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לדעת האם יש מערכות הפעלה או FIRMWARE שאפשר לשדרג למכשיר פלאפון.. כמו למשל בנגני MP3 הרוקסבוקס... האם יש דבר דומה בפלאפונים ? אשמח לדעת כיצד אוכל לשפצ"ר את הנוקיה 3220 הרקוב שלי תודה ויום נעים

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  9. מכשיר הדגל הטרי עם המטען שמספק עד 40 וואט מצליח להוכיח כי לא מדובר בגימיק בלבד - עם 75 אחוזי טעינה לקיבולת הסוללה הבלתי מבוטלת שלו בתוך חצי שעה בלבד לכתבה

10. Started by creek,

האמת שאין לי תקציה (לפחות לא כרגע) כי אני אפילו לא יודע מה טווח המחירים, אבל יש לי הרבה מוזיקה אז הייתי צריך משהו בגודל הזה. רדיו וכו' - לא מעניין אותי, אפשר לוותר על זה. וידיאו - לא יודע. זה באמת שימושי? מוזיקה בשבילי תיהיה הדבר העיקרי...אבל הם כדאי להשקיע כבר בנגן וידיאו טוב? אתם משתמשים בזה מדי פעם בשביל להראות שטויות לחבר או שאתם באמת משתמשים בזה? תציעו מה שנראה לכם מתאים

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by weissby,

ללכת על זה? זתומרת, לא יוציאו בקרוב איזה אייפוד חדש שאני אצטער שכבר קניתי את זה? בעיקרון מה שאני צריך זה נגן איכותי, לא חשוב לי הוידאו מי יודע מה, פשוט נראה לי חבל לא ללכת על זה שלא עוד כמה זמן אני פתאום אצטער שכל הנגנים הם כזה עם וידאו ורק אני עם נגן אשולי הוא איכותי אבל אפשר רק לשים עליו שירים ותמונות כמו הנאנו.. ד"א אגב, העסקה שאני מתכוון לעשות זה דרך מיקרוג'וק שהם עובדים עם "ידע מחשבים", הם נמצאים איפשהו בצ'ק פוסט בחיפה.. אז הסיפור הוא שיש לי אייפוד 20 ג'יגה, כזה שהמסך לא צבעוני (הפשוטים עם התאורה הכחולה..) והלכה לו הסוללה, לשדרג לאייופד וידאו 30 GB זה 1099 ש"ח ואז מקבלים אייפוד חדש, אבל אוזניות והכבל העברת נתונים לא מתחייבים לי על זה שזה חדש ואחריות חצי שנה, ואם אני …

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by zurkin1232,

למישהו יש המלצה למסגרת תמונות דיגיטלית איכותית? לא צריך גימיקים כמו ניגון וידאו וסאונד, או WIFI, שתהיה פשוטה ובעלת תצוגה איכותית.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  13. במחשב שלי הוא עובד כמו שצריך בלי הדיסק התקנה והמחשב מזהה אותו, אבל אצל אחי המחשב לא מזהה גם אחרי ההתקנה של הדיסק, גם אחרי שניסינו דרך מנהל ההתקנים לנתק ולחבר. איפה הבעיה?

14. Started by Matan22494,

שלום יש לי בעיה באייפוד שהוא כאילו "ננעל" ואני לא מצליח,לא לסגור אותו ולא לשחק בו וכו' זה המצב של האייפוד : http://www.*צונזר*/upload.php?type=1 במצב הזה הוא תקוע ואי אפשר לעשות איתו כלום בעצם . תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  15. Started by sebi,

אז ככה, ניסיתי להתקין את הלינוקס וזה עבד והכל ואז ראיתי שאפשר להוריד BOOTLOADER שיתן לי את האפשרות לבחור אם אני רוצה להכנס ללינוקס או לתפריט של אפל כמו שהוא מגיע. מחקתי את הלינוקס ואז כשאני בא להתקין מחדש הוא רושם לי את זה: עשיתי restore לאייפוד דרך הiTunes כדי להחזיר אותו למצב שבו הוא הגיע מהמפעל וזה עדיין לא עוזר. מישהו יודע מה לעשות??? ועוד שאלה, אם אני יכנס למחשב שלי ודרך שם ילחץ על הימני וילחץ format זה ימחוק לי אותו לגמרי, כאילו גם את התפריט של אפל??

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  16. מחזור השדרוג הצנוע של היצרנית הסינית מספק תוצר שנראה מרשים בהחלט ביחס לתגי המחיר לכתבה

17. תקן ה-Bluetooth 5 נחשף רשמית, עם יכולות שיהפכו את עולם ה-IoT ליעיל ומתקדם יותר לכתבה

18. החומרה המתקדמת שמציעים טובי הסמארטפונים בשוק נכון לעכשיו עדיין לא מרשימה אתכם? ה-LeEco Le Max 2 Pro עשוי להיות הפתרון האולטימטיבי בשבילכם LeEco, לשעבר LeTV, הפכה בתוך קצת יותר משנה לאחד מהמותגים הפופולריים והמצליחים ביותר בסין, ועם שאיפות להתרחבות בינלאומית שלכאורה יכנסו לפעולה כבר בחודשים הקרובים. אחת מהדרכים הטובות ביותר להשיג הכרה בינלאומית שכזו, כך נראה, היא על ידי יצירתם של גימיקים ותקדימים טכנולוגיים – ואחרי שסמארטפון ה-Le Max Pro של החברה כיכב על הבמה בתערוכת CES 2016 בתור מכשיר ה-Snapdragon 820 הראשון בשוק כולו, נראה שאנחנו עשויים לראות שיחזור של המהלך בקרוב מאוד עם דגם חדש ועם שבב ה-Snapdragon 821 המשודרג. תמונת טיזר שפירסמה החברה מבטיחה השקה של סמארטפו…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  19. היצרנית הסינית שלה נוכחות משמעותית בשוק המקומי שלנו מכינה לפחות שישה דגמים חדשים להשקה במהלך החודשים הראשונים של שנת 2018 לכתבה

20. עם מראה חיצוני שמזכיר את מכשירי ה-iPod הראשונים ויכולת להעניק הספק כולל של עד 150 וואט - מיזם ה-Flash זוכה להצלחה גדולה ב-Indiegogo, למרות תג מחיר בלתי מבוטל לכתבה

21. Started by SLI/CF,

האם כוח העיבוד (על פי השערה מושכלת בלבד) של ה-iPhone 5 עולה על יכולת העיבוד של ה-S3? אם כן - אז איך זה יכול להיות שה-S3 יותר טוב מה-HTC One S בכוח העיבוד הרי ה-HTC One Sמבוסס על A15 כמו ה-iPhone 5? אם לא - אפשר הוכחות?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  22. בקצרה: אני מגיע ל100 ש"ח עם הפאלפון שלי (דגם ישן) בחודש בממוצע. 50% מהחשבון הוא מאסמסים, 15 שקל ביטוח ועוד 15 שקל על שיחות. (הכל בממוצע עם סטיות) אתמול לקחתי SMARTPHONE דיי טוב ועכשיו אני משלם 170 שח *(70 שח מכשיר-50 שח שיחות -15 שח ביטוח ועוד איזה 10-20 שקח אסמסים כי אני דיי בטוח שאני ישלח למרות הwhatsup) וזה כל כך מוגזם רק בשבל לקבל אפשרות להשתמש בwhatsapp ככה שיהיה אסמסים חינם.אם אני ימצא פאלפון שתומך בWhatsapp ועולה מתחת ל1000 שח. אז אני יצמצם את החשבון שלי לכלום כסף. לסיכום, אני ממש ממש מבקש עזרה לטלפון כזה (אם יש כזה דבר)יד ראשונה\שניה העיקר כמה שיותר מהר! תודה רבה!*נשאר לי עוד 12 שעות להתחרט מעכשיו אחרת אני תקוע עם שלי ל3 שנים! בבקשה מהר! כרגע יש לי : Sony Eric…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  23. Started by Snirs69,

שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא רק למוזיקה, לא צריך וידאו. אני רוצה שהנגן יהיה בעל יציאת סאונד איכותית מאוד {כי לא מזמן קניתי אוזניות איכותיות},תפריט שקל לנוות בו, ממשק נוח וכמות גדולה של זיכרון {לפחות 8G}. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו שהוא קצת יותר יקר אז אני אשמח לשמוע המלצות. חשוב לי לציין שאני לא רוצה נגן שמראה וידאו או תמונות, אני מחפש נגן רק למוזיקה.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  24. האם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בצורות הניווט בנגני mp3 ואת החשיבות של הנושא? לפי מה שאני מבין יש נגנים התומכים בתיקיות ויש כאלה שלא. מה שאני רוצה לדעת זה איזה שיטות קיימות , מה ההבדל ביניהן? ואיזה שיטה עדיפה? הנושא נראה לי חשוב כי בנגן שיש בו 200-500 שירים צריכה להיות דרך יעילה לנווט ולסדר את השירים במיוחד כשהתצוגה במכשירי mp3 אינה כ"כ ברורה. האם יש נגני פלאש שידועים בנוחות הניווט שלהם?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  25. ה-ROG Zephyrus שמשלב מימדים של אולטרבוק עם ביצועים של מערכת גיימינג זוכה לגירסה עם תג מחיר שמתחיל "רק" ב-2,300 דולר לכתבה

דיונים חדשים בפורומים