עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by exercise,

http://www.apple.com/iphone/ סוף סוף... מתי רק דור שלישי ותמיכה עברית רשמית ?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by OutRaGe,

היי אני משתמש כמעט בכל המקום של ה-Sandisk M250 שיש לי והבעיה היא שאני לא רואה את השירים האלו כשאני נכנס לתיקייה של הנגן דרך המחשב.. כלומר אני לא יכול למחוק אותם ואני לא יכול להוסיף חדשים http://img475.imageshack.us/img475/1088/m250kp5.jpg מה לעזאזל אני אמור לעשות ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by OutRaGe,

שלום אני מחפש נרתיק מגן עבור הנגן iAudio i7 שאני מתכנן לקנות השבוע, התקציב עד 40 שקלים בערך, יכול להזמין מאיביי אם הדילר עושה משלוחים לארץ, דיי התקשיתי למצוא בעצמי אחד בארץ או בחו"ל.. אגב שלא יהיו סתם אי הבנות: מה שאני מחפש זה נרתיק "פתוח" כלומר כזה שמשאיר את הפונקציונאליות של הנגן והמסך כמובן חשופים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  4. פרוייקט הסמארטפון המודולרי של גוגל ממשיך לתפוס צורה, ומידע חדש מהחברה מעיד על ההתקדמות שלה עם אב טיפוס שלישי שצפוי לראות את אור הזרקורים במהלך השנה - במסגרת שיתופי פעולה יוקרתיים עם NVIDIA ו-Marvell בגזרת השבבים לכתבה: http://hwzone.co.il/tegra-k1-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a0%d7%aa%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-project-ara-%d7%a9%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by אריק,

שלום חברה. אני רוצה לקנות נגן MP3 עד משהו כמו 500 שח" הדגש העיקרי הוא על איכות הסאונד ההאמינות והאחריות. ואני דווקא מעוניין בנפח MB\GB הכי נמוך שניתן לקבל כדי להוזיל במחיר. 1GB בהחלט יספיק לי אפילו פחות. למישהו יש המלצות של מה לקנות ואיפה? תודה. שחכתי להוסיף שהמכשיר בעיקר נועד לחדר כושר אז הוא צריך להיות עמיד בקפיצות וכל הדברים האלה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  6. יש גרסאות שונות ? משהו שלא מתאים לארץ ?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by nirc89,

היי אנשים. הטאבלט שלי (לא מהמוכרים) אין בו BT מובנה. הוא בגרסה 4.0.3 אגב. יש לי בבית מתאם OTG ופלאג BT בחיבור USB. יש דרך כלשהי להפעיל אותו בצורה כזו? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-tizen-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%91/

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  9. שלום ברשותי אקספריה מיני פרו מהדגם האחרון של סוני. הדגם הגיע עם אנדרואיד בגירסה 2.3.4. יצאה גירסה רישמית מסוני ל4.0, אבל כשאני נכנס להגדרות ולוחץ על Software update המכשיר מודיע לי שיש לי את הגירסה החדשה ביותר(מה שלא נכון בפועל). יש לציין שהמכשיר נקנה באנגליה, והוא לא נמכר בארץ כלל ביבוא רישמי. בנוסף הזמנתי לאבא שלי גוגל גאלאקסי נקסוס, הוא יגיע עם דוד שלי מארה"ב בעוד שבועיים, הבנתי שהוא אמור לקבל עידכון לגירסה 4.1(או שכבר קיבל), בהנחה והמכשיר יגיע עם גירסה 4.0 האם צפויות בעיות דומות בשידרוג לגירסה החדשה שתיצא?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  10. החברה היפנית המתקשה מסרבת להיפטר מזרוע פיתוח ה-PC שלה, למרות השמועות הרבות שמסתובבות ברשת לכתבה

11. Started by iyehuda,

האם יש כרטיס BLUETOOTH למחשב כדי שאוכל להוריד את התמונות http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-6650.htm

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by p_q,

מחפש mp4+ספיקר עד 600 ש"ח מעל 1 ג'יגה תודה מראש...

13. Started by dark_zero,

יש לי בעיה כאשר אני מנסה לערוך שינויים בmp בוא אומר לי שהדיסק מוגן או משהו כזה ואני לא יכול לעשות כלום(להעביר,למחוק)יש לי נגן של M-box תודה מראש! ד"א הוא לא חדש כבר השתמשתי בו הרבה זה פעם ראשונה.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  14. http://www.gpspassion.com/fr/articles.asp?id=175&page=8 עידכון תוצאות http://www.gpspassion.com/fr/articles.asp?id=226 נראה כי הGPSים הללו יגרמו לך לעבור דרך בניינים סטייל Mercenaries world in flames

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  15. האם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בצורות הניווט בנגני mp3 ואת החשיבות של הנושא? לפי מה שאני מבין יש נגנים התומכים בתיקיות ויש כאלה שלא. מה שאני רוצה לדעת זה איזה שיטות קיימות , מה ההבדל ביניהן? ואיזה שיטה עדיפה? הנושא נראה לי חשוב כי בנגן שיש בו 200-500 שירים צריכה להיות דרך יעילה לנווט ולסדר את השירים במיוחד כשהתצוגה במכשירי mp3 אינה כ"כ ברורה. האם יש נגני פלאש שידועים בנוחות הניווט שלהם?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  16. ה-ROG Zephyrus שמשלב מימדים של אולטרבוק עם ביצועים של מערכת גיימינג זוכה לגירסה עם תג מחיר שמתחיל "רק" ב-2,300 דולר לכתבה

17. Started by Aviko,

הא?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  18. Started by mic85,

בס"ד שלום, אחותי רוצה לקנות סמרטפון חדש עד 1000 ש"ח מצאנו את המכשיר הזה בבאג: http://www.xtreamermobile.co.il/ מישהו מכיר את החברה הזאת? או את המכשיר הזה? משתלם לקנות אותו? או, האם יש לכם המלצות למכשיר אחר טוב בתקציב הזה? (לא יותר) תודה רבה ושבוע טוב. ;D

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  19. Started by danidino,

אהלן, אני מעוניין לקנות מכשיר GPS לא יקר שעליו אוכל להקתין גם תוכנת ניווט רגילה לכביש וגם תוכנה לניווט בשטח. שמתי עין על ה-mio moov black שגם זול, גם מחברת Mio הנחשבת איכותית וגם כולל מאפיינים טובים כמו אפשרות להכניס כרטיסי זיכרון. כיוון שאיני מתמצא בתחום מכשירי ה-GPS אשמח לדעת האם מכשיר הנ"ל או לצורך העניין כל מכשיר GPS תומך בהתקנת תוכנות ניווט מגוונות. האם רק מכשירים מסוימים תומכים בניווט שטח? או שמא זה פשוט עיניין של להתקין את התוכנה המתאימה? והאם להתקין תוכנת ניווט לפי בחירתי היא עיניין מורכב? או שכל המכשירים תומכים בהתקת תוכנות ניווט? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  20. כמובטח, היצרנית הסינית השאפתנית חושפת סמארטפון דגל מתקדם במיוחד עם מסך קמור כפול וזכרון RAM בנפח שיא של 6GB היצרניות הסיניות ממשיכות להרשים ולהדהים, ונראה כי כל פעם שעוד היה בעבר בינן לבין היצרניות הבינלאומיות הוותיקות והבולטות נמחק כיום לחלוטין וללא זכר – והדוגמה העדכנית לכך היא סמארטפון ה-Xplay 5 Elite החדש של Vivo, שמרגיש כמו מעין אח חורג ל-Galaxy S7 Edge הטרי. ה-Xplay 5 Elite (שנקרא גם Ultimate בחלק מהמקומות) הוא כנראה המכשיר הראשון מחוץ למוצריה של סמסונג עצמה אשר יעשה שימוש במסך Super AMOLED קמור משני צדדיו עם גודל אלכסוני של 5.43 אינץ' ורזולוציה של 1440p, אשר ללא ספק יוצר בידי הענקית הקוריאנית עצמה בקו דומה לזה שבו מיוצרים המסכים של מכשירי ה-Galaxy S7 Edge…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  21. שלום אני טס חודש הבא לארה"ב ואני רוצה לקנות מכשיר פלאפון מה ההמלצה שלכם עד 500 דולר כיום יש לי SONYERICSON K700i של אורנג' (דור שני) ושאני אוכל להכניס לו את הסים מהמכשיר הקיים שלי וזה יעבוד בלי בעיה וגם שאני אוכל לעדכן לו עברית למכשיר

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by elitzur e,

שלום. האם מישהו יכול להמליץ על מצלמת אבטחה חיצונית שלא מחייבת חיבור בכבל לחשמל עם יכולות wifi. אם אפשר להימנע מקדיחה בכלל טוב . ראיתי הרבה מוצרים היום. חלקם זולים חלקם לא. (אגב מה זה אומר התקנה ללא כבלים p2p?). תודה לממליצים

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by Ametrine,

יש לי את המכשיר Samsung SGH-d900 שקיבלתי מחו"ל ואין בו ממשק עברית. מישהו יודע אם ניתן לפרוץ אותו או לעדכן גירסא כך שיהיה בעברית?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  24. אני מעוניין בנגן MP4 איכותי בעל התכונות הבאות: זיכרון פלאש בגודל של 8GB. יכולת הרחבת זיכרון באמצעות כרטיס microSD. רמקולים סטריאופוניים מובנים וחזקים, ובעלי איכות סאונד טובה. עיצוב יפה, קומפקטי ודק, וצבע שחור. הצגת שמות של קבצים בעברית. חיבור למחשב וטעינה באמצעות כבל USB, וזיהוי הנגן במחשב ככונן חיצוני להעברה נוחה של קבצים. תמיכה בתיקיות, ואפשרות ניגון של תיקייה מסויימת. ממשק נוח לשימוש. זמן סוללה ארוך. תמיכה בקבצי MP3 וJPG (רצוי גם OGG וFLAC, אבל לא חובה). אופציונלי (לא חובה) - Bluetooth שמאפשר חיבור של אוזניות אלחוטיות והעברת קבצים. מצאתי באינטרנט את iRiver X20 שיש לו עיצוב יפה, אבל הוא הושק לפני כשנתיים, ואני לא מוצא אותו. אפשר להשיג אותו? יש גם את iRiver E100 8GB שיש …

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  25. מכשיר הדגל הטרי עם המטען שמספק עד 40 וואט מצליח להוכיח כי לא מדובר בגימיק בלבד - עם 75 אחוזי טעינה לקיבולת הסוללה הבלתי מבוטלת שלו בתוך חצי שעה בלבד לכתבה

דיונים חדשים בפורומים