עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by D-M-X,

כשאני מדליק אותו נדלקת הנורה בצבע אדום ונכבית כשאני מכניס להטעין מUSB הוא נטען בסדר כשאני מעביר למצב LCD ומחבר למחשב הנורה מהבהבת בצבע אדום כל זה קרה אחרי שהוא יהה מחובר למחשב ופתאום התנתק (לא ממחסור בחשמל...) למישהו יש מושג מה זה ומה לעשות אם אין ברירה אני אנצל את האחריות אבל ממש אין לי כוח להתעסקויות האלה...

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  2. שלום ברשותי מחשב כף יד מסוג אסוס A636N כאמור בכותרת. ניסיתי להתקין בו את תוכנת הניווט נאב נ גו אך קרתה בעיה והופיעה לי הודעת שגיאה שהתוכנה לא מאושרת או לא הותקנה טוב ועלי להתקינה שוב. נכנסתי לכרטיס והתקנתי שוב, הוא שאל אותי משהו בטעות לחצתי YES לפני שהספקתי לקרוא והופיע מסך ASUS heart of technolagy המסך ממשיך להופיע גם לאחר שאני לוחץ ריסט שאמור לבצע ריסט הגדרתי מבלי למחוק נתונים מישהו מכיר את הבעיה? מה לעשות? נ.ב מכוון שלא חשבתי שזה יקרה לא רשמתי את הסידי קיי של העברית והדיסק כרגע לא אצלי(הGPS יותר נכון של דוד שלי וזה אצלו) ויעברו כמה שבועות עד שאני אקבל אותו, יש מה לעשות? תודה רבה על העזרה מראש.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by questionman,

אני מחפש טאבלט עם מערכת הפעלה אנדרואיד, 2 מצלמות ובגודל 10 אינץ'.

4. השנה הקרובה עתידה להעניק לנו משפחת של דגמי Redmi Note 6, סדרת S טרייה, דגם Mi Mix נוסף - וגם גרסת Lite של מוצר הדגל Mi 7 לכתבה

5. Started by Agate Krauss,

האם אפשר ואם כן אז איך אפשר להפוך את ה-ipad2 הישן והלא משומש שלי ללוח אלקטרוני לכתיבה עם סטיילוס או כל אמצעי אחר. תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  6. מבחן ה-Geekbench חושף לנו גרסה נוספת של דגם הביניים בעל הסוללה הענקית, זמן קצר אחרי ההשקה של ה-Galaxy M40 לכתבה

7. Started by SilentBob,

רגע לפני שהוא נחשף רשמית, לכאורה, אנחנו מקבלים שקופיות שמציגות את כל מה שצריך לדעת אודות סמארטפון ה-Galaxy A9 הגדול והמרשים סדרת מכשירי ה-Galaxy A של סמסונג התרחבה רק לאחרונהעם שלושה חברים חדשים לשנת 2016, ואמורה להתרחב פעם נוספת ממש בקרוב, כך נראה, עם השקתו של ה-Galaxy A9, אשר יהיה המכשיר הגדול ביותר של הענקית הקוריאנית מאז ה-Galaxy Mega של 2013. אנחנו שומעים דיווחים על ה-Galaxy A9 כבר כמה חודשים, אך עכשיו נראה שההשקה באמת קרובה תודות לכמה שקופיות רשמיות שמקורן בנציגות הסינית של סמסונג, ושמפרטות את רוב המפרט הטכני הצפוי לנו – עם מסך Super AMOLED בגודל 6 אינץ' וברזולוציית 1080p בראש ובראשונה, שבב Snapdragon 620 מתומן ליבות חדש, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון מובנה …

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  8. החומרה המתקדמת שמציעים טובי הסמארטפונים בשוק נכון לעכשיו עדיין לא מרשימה אתכם? ה-LeEco Le Max 2 Pro עשוי להיות הפתרון האולטימטיבי בשבילכם LeEco, לשעבר LeTV, הפכה בתוך קצת יותר משנה לאחד מהמותגים הפופולריים והמצליחים ביותר בסין, ועם שאיפות להתרחבות בינלאומית שלכאורה יכנסו לפעולה כבר בחודשים הקרובים. אחת מהדרכים הטובות ביותר להשיג הכרה בינלאומית שכזו, כך נראה, היא על ידי יצירתם של גימיקים ותקדימים טכנולוגיים – ואחרי שסמארטפון ה-Le Max Pro של החברה כיכב על הבמה בתערוכת CES 2016 בתור מכשיר ה-Snapdragon 820 הראשון בשוק כולו, נראה שאנחנו עשויים לראות שיחזור של המהלך בקרוב מאוד עם דגם חדש ועם שבב ה-Snapdragon 821 המשודרג. תמונת טיזר שפירסמה החברה מבטיחה השקה של סמארטפו…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  9. גילוי אוניברסיטת MIT הגיעה פריצת דרך מכפיל את קיבולת סוללה ליתיום זה אומר שסלולרים בקרוב יוכלו להכפיל את עצמם בקיבולת בגודלם היום או להיות קטנים בחצי מגודלם כיום ולתת אותה קיבולת . חוק מור קיים חזק עבור מעבדים, אך הסוללות לא זכו לשידרוג משמעותי , דבר מאוד מתסקל לאור העובדה שפותחים סלולר רואים עד כמה הסוללה ענקית ביחס לרכיבים האחרים . ויש אומרים שסוללות מונעים מהסלולר להתפתח יותר ברכיבים איכותיים בשמע , וידאו , צילום ודברים חדשים . יש רק לקוות שהפטנט החדש יגיע ליצרנים בהקדם . http://www.androidauthority.com/mit-battery-breakthrough-doubles-life-710969/

10. שלום לכולם, מחזיק בs24 ultra. עם זום אופטי פי 10. אני רואה שמהs21 ultra הזום האופטי בגלקסי לא השתפר. האם יש מכשיר אחר שתומך בזום אופטי גדול יותר? או משהו שמתוכנן לצאת בשנה הקרובה? תודה!

11. תת המותג של היצרנית הסינית הגדולה ממשיך לספק לנו כח עיבוד גדולות במחירים קורצים גם בשנת 2022לכתבה

12. Started by yoniii,

היי חברים, שמתי לב שיש לא מעט דגמים לדגמי 808,802 iii MK רציתי לדעת איזה דגם הכי טוב מבין כל הדגמים שיצאו עד היום? ציינתי סה"כ שני דגמים שראיתי אני מניח שיצאו יותר דגמים . בנוסף אם מישהו יוכל לצרף לי לינק של הדגם + השלט החכם. תודה מראש יוני,

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  13. אני מתלבט מאוד בינו לבין הגלקסי S4.... שמעתי שהוא משווק חזק מאוד במזרח, המפרט שלו נראה איכותי מאוד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הוא חושב על המכשיר הזה והאם שווה לקחת את הסיכון בהזמנתו מאיביי... האם אפשר בכלל לקבל גירסה בעברית ?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by satlan1,

היי, רכשתי את המכשיר מחו"ל עם גירסא 2.1איך אני יכול להתקין עליו מקלדת/תמיכה בעברית ?ניסיתי להוריד את התוכנה anysoftkeyboard .סימנתי שם עברית . אבל המקלדת העברית מופיעה שם בג'יבריש ולא בעברית.למישהו יש הצעה אחרת?תודה!

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  15. Started by felakat,

יש למישהו? מישהו יכול לחוות דיעה? יש מקום שמומלץ להזמין ממנו? עדיף לקנות את זה או סמארטפון וטבלט בנפרד?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  16. Started by Ovid,

http://www.gadgety.co.il/29385/סוני-אריקסון-משחררת-רומים-עם-גרסת-אנדר/

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי GPS של MIO C320 עכשיו אני רוצה כשאני מעביר קבצים או שהוא סתם מחובר למחשב אני יוכל להשתמש בGPS עצמו בלי שיהיה במצב של העברת קבצים אם יש דרך לבטל את המצב הזה של העברת קבצים ושרק יטעין אני אשמח

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by Tapeworm,

אני צריך שיהיה לו 4GB. חשבתי על ה- Creative Zen V plus או על ה- iriver clix 2, כאשר אני נוטה ל- clix. מישהו חושב אחרת? יש דגם אחר המציע את אותם דברים פחות או יותר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by elad_jacoby,

שלום. קניתי לאחרונה את הIPOD Nano החדש - דור 4. ואני מחפש לו משדר FM, כלומר משהו שאחבר אליו והוא ישדר לרדיו במכונית לתחנה מסויימת ואוכל לשמוע דרך זה את השירים.. הסתכלתי על זה קצת באינטרנט אבל אשמח לשמוע ממישהו שכבר ביצע קנייה כזו, או שמבין עניין. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  20. האם ישנה אופציה לשלוח אותם לפלפון אחר? כי ברשימה של נגן המוסיקה מופיעים רק הדברים שאני הוספתי ולא הצלילים המובנים של המכשיר. אשמח לעזרה גל

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by noamborisov,

היי אני צריך לקנות כבלים לאייפוד טאץ' שלי לאחר שנאבדה לי כל ערכת הכבלים שלי.. אני צריך כבל לסנכרון וטעינה מהמחשב, וכבל לחיבור לטלויזיה אפשרות גם לכבל טעינה מהחשמל... הבנתי גם שיש כבל שמשולבים בו כל הדברים האלו.. השאלה היא איפה יש באיזור נתניה חנות עם כבלים מקוריים של אייפוד? ומה עדיף כבל 1 שמשלב את כל הדברים הנ"ל או 2\3 כבלים נפרדים

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by ashkenazone,

תגידו, בכל נגן, כשאני שם הרחבת זיכרון, אפשר לקרוא רק את הזיכרון הפנימי של הנגן או את הזיכרון החיצוני (ההרחבה)? זאת אומרת: האם יש נגן שבו אפשר לקרוא גם את ההרחבה וגם את הפנימי ביחד ?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  23. יש ברשותי נגן עם סוללה עם 3.7V ו700MAH. או 460MAH (מידע סותר באינטרט, אין חוברת הדרכה, נגן בהטענה לא רוצה להפסיק (הטענה ראשונה)) יש לחברים שלי כמה מטענים שקע-מיניUSB או מתאמים למיניהם. עכשיו רשום עליהם יותר, כמה נותן USB של מחשב? ועד איזה גבול אפשר לחרוג? שמעתי על מטענים של מוטורולה בנושא

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by D-M-X,

מישה אולי יודע איזה דגם האוזניות שבאות עם IAUDIO A3 או עם הSANDISK SANSA CLIP?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by מאור247,

אני מתלבט בין שני נגנים ואשמח אם תעזרו לי לבחור.. iriver e100 או Meizu M6

• 2 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.