גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש המלצה למסגרת תמונות דיגיטלית איכותית? לא צריך גימיקים כמו ניגון וידאו וסאונד, או WIFI, שתהיה פשוטה ובעלת תצוגה איכותית.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מכשיר ה-Meizu 15 מאמץ את טרנד הפאנלים המוארכים עם השוליים המקוצצים, ולוקח אותו לנקודת קיצון לכתבה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום אומנם אני פעיל בפורומים של החומרה אבל הגיע הזמן להעזר ולא רק לעזור אני כרגע נמצא בטיול די ארוך בדרום אמריקה ועוד כחודש בערך אני נוחת בניו יורק לסבב שופינג אלקטרוני בדרך לארץ מכיוון שהטלפון שלי אייפון דור 2 עשה את שלו בגבורה הגיע הזמן להחליפו במשהו חדש, קראתי כבר את רוב הדעות כאן ואת רוב הסיקורים וגם באתרים אחרים-רק שלפעמים המצב יצא שנקלעתם לדיונים של הנסדת חומרים של מדעני אטום ויצא מפרופורציה הדיון, יכול להיות שפספסתי תרד אז אשמח להפניות יותר עניניות אייפון 4 ניתן להשיג בארץ ויותר פשוט מאשר להתחיל להתעסק עם טורבוסים שמייקר את העסק גם ככה, אנדואיד יש 2 גישות לעסק או HTC או הסמסונג-מכיוון שעבר זמן רב מאז שהתעדכנתי בעולם הסלולר הייתי רוצה לבקש המלצה לגבי רכ…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
השנה הקרובה עתידה להעניק לנו משפחת של דגמי Redmi Note 6, סדרת S טרייה, דגם Mi Mix נוסף - וגם גרסת Lite של מוצר הדגל Mi 7 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
- 1 follower
-
-
-
פלטפורמת הפיתוח לשבב הדור הבא של קוואלקום הגיעה לידיהם של עיתונאים, ומספקת לנו מבט רשמי ומלא ראשון על הביצועים הצפויים לנו במסגרת הקפיצה הגדולה ל-14 ננומטר יכול להיות שיהיו שבבי סמארטפונים עוצמתיים ממנו בעולם הסמארטפונים של שנת 2016, אך כבר עכשיו נראה שיש משהו ברור מאוד – ה-Snapdragon 820 החדש של קוואלקום הוא אכן שיפור גדול מאוד לעומת קודמו, כמעט בכל פרמטר אשר ניתן להעלות על הדעת. השבב של היצרנית האמריקאית, שכזכור חוזר לארבע ליבות בלבד (בארכיטקטורה ייעודית ומותאמת אישית) וקופץ לתהליך ייצור LPP ב-14 ננומטר אצל סמסונג, הגיע אל אנשי האתרים tomshardware ו-anandtech בתצורה של פלטפורמת פיתוח לסמארטפונים, ואנחנו קיבלנו תוצאות מבחני ביצועים מקיפות שמציירות תמונה חיובית …
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
גם משפחת ה-Razer Blade Pro 17 זוכה לרענון לרגל השנה החדשה, עם הכרטיס הגראפי המעודכן המוביל של NVIDIA ומסכים בקצב הרענון הגבוה ביותר שזמין בתחום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
עקבתי אחרי מדריך מהאתר android police, ההתקנה עברה כמו שצריך. אבל אין לי אינטרנט מהמפעילה הסלולרית... מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן עם סוללה עם 3.7V ו700MAH. או 460MAH (מידע סותר באינטרט, אין חוברת הדרכה, נגן בהטענה לא רוצה להפסיק (הטענה ראשונה)) יש לחברים שלי כמה מטענים שקע-מיניUSB או מתאמים למיניהם. עכשיו רשום עליהם יותר, כמה נותן USB של מחשב? ועד איזה גבול אפשר לחרוג? שמעתי על מטענים של מוטורולה בנושא
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסגרת דיגיטלית ואני לא ממש מבין בזה.... אני אשמח לקבל הצעות גם לאיזה חברה לקנות ומאיפה... וגם אם אתם יכולים קצת הסבר על האפשרויות שונות שיש בכל דגם. תודה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://www.gadgety.co.il/29385/סוני-אריקסון-משחררת-רומים-עם-גרסת-אנדר/
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף ליד הפס האפור העליון באפלקיציה שלי את הלוגו. איך עושים זאת? ניסיתי להשתמש גם בתוכנה לוגו וגם אייקון בקובץ מניפסט ולא עובד (מופיעה רק הכותרת) <activity android:name=".MainActivity" android:icon="@drawable/ic_launch" android:logo="@drawable/ic_launch" android:label="@string/title_activity_main" >
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
ערוץ היוטיוב JerryRigEverything סיפק לנו את אחת מבחינות הקשיחות הראשונות עבור ספינת הדגל החדשה מבית סמסונג - עם הרבה בשורות חיוביות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
היום ברגעים אלה מתקיים ארוע גדול של סוני אריקסון בלונדון היום ומחר שכולל הכרזה על פלאפונים חדשים: P1- טלפון מבוסס UIQ 3.0 חדש הכולל תמיכה ב ,UTMS,WIFI מסך 2.6 QVGA ומקלדת QWERTY מצלמה 3.2MP כולל פוקוס אוטומטי ,תמיכה ברוב פורמטי המוסיקה, רדיו מובנה ,קבצי Office, גVIOP, ודפדפן אופרה 8 ועוד פונקציות מתקדמות יכלול כרטיס 512MB בקופסא,זוג אוזניות יכלול 160MB זיכרון מובנה. יגיע ברבעון השלישי, לא ידוע עדיין מחיר. http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=3347&source=SIDEBAR Sony Ericsson T650 T650 הוא המחליף לT610 האגדי שיכולל גימור מתכתי,תמיכה ב 3G UTMS , מצלמת 3.2 מגה פיקסל כולל אוטופוקס,בלוטוט 2.0 כולל תמיכה סטריאופונית ועוד פונקציות מתקדמות!, יכלול כרטיס זיכרון …
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
המכשיר התחיל לעשות פוזות הוא הפסיק לרטוט בזמן שמחייגים אליו למרות שהוא מוגדר על רטט וצלצול בנוסף, הנגן שבא עם המכשיר מסדר לי שירים בצורה מוזרה לגמרי חלקם הוא מציג בעברית וחלקם בג'יבריש וגם אותם הוא מסדר בלי קשר כמעט לנתונים שיש להם (שירי MP3) זו בעיה בנגן? יש נגן אחר יותר טוב מהקיים?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אפשר לתת שמות של שירי האוס שיש בהם קטע יפה שמתאים לצלצול (באמצע השיר או בתחלה או בסוף תגידו תשם של השיר מקסימום אני יחתוך תקטע המסויים...) תודה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה בכותרת. היה לי עברית בפלאפון אבל עדכנתי תוכנה ועכשיו אין לי עברית איך אני יכול להתקין עברית שוב?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
חברים אני מחפש אפליקציה לסימביין שמאפשרת לעקוב אחרי מניות ישראליות (לא משנה אם בזמן אמת או בעיקוב של 20 דקות) מאוד אודה למי שיעזור לי ,אני פשוט לא מצליח למצוא. נ.ב המכשיר שלי זה 5800 אם זה חשוב.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מתלבט לגבי קניית אנדרואיד חדש. הפרמטרים החשובים - 1. מחיר - 1000-1200 ש"ח, אפשרי להזמנה מחו"ל 1. מצלמה איכותית 2. זכרון מובנה 32/16 + אפשרות הרחבה 3. זמן סוללה ארוך, עדיפות לטעינה מהירה 4. מסך לא ענק (4.7-5.5 אינץ', בעדיפות ל5.2). 5. תמיכה באנדרואיד 6 6. לא משחק בפלאפון אז לא מחפש מפלצת חומרה, אופציונלי אך לא נדרש. 7. עדיפות ל- USB Type C אשמח ל-2-3 המלצות, אפשרות לקנות סיני.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מעוניין לקנות GPS, יש לי מושג קלוש בהם, ולכן אני מתנצל אם השאלות קצת דביליות. 1. מה ההבדל בין תוכנות הניווט ? 2. אני מניח שאני ארצה מסך 4.3, מהן האופציות העדיפות במחירים סביב ה 1000 ... עדיף פחות כמובן. 3. אין לי צורך בויפי או נגן MP3 או כל דבר שהוא לא GPS ... אשמח להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
החברה מטאיוואן רוצה להמשיך להיות זו שמובילה את כניסת טכנולוגיית התצוגה המתקדמת אל המיינסטרים של תחום המחשבים הניידיםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, בשבועות האחרונים החלטתי שהמכשיר שהכי מתאים לצרכים שלי כרגע הינו מחשב כף יד. מטבעי אני שואף לקנות מכשירים טובים ומשוכללים. השימוש העיקרי שלי במחשב כף יד הינו: 1) ניהול מידע (לקוחות,עבודות,תשלומים) 2) אינטרנט - גלישה לאתרים בפגישות - בסיסי, לא יותר מזה. זהו בעיקרון, אחרי סקר שוק וכמה בדיקות שעשיתי, החלטתי ללכת על ה ASUS A639 במחיר של 2700 ש"ח + כרטיס זיכרון 2 ג'יגה. כמו שכתבתי, שמטבעי כשאני רוכש מוצר אני אוהב ללכת עד הסוף וכמה שאפשר מבחינת תקציב. לכן ביקשתי מכל המוכרים שהייתי איתם לרכוש מכשיר שישמש לצרכים שלי קודם כל אבל שיהיה בו גם GPS ושאר השכלולים הקיימים. כמו שכתבתי זהו הדגם שהומלץ ע"י הרב, חלק הציעו לי גם דגם של ASUS שנקרא 696 שהוא בעצם אותו מכשיר רק דק יות…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה סיומת של המשחקים למכשיר הנ''ל כי אני מת למצוא משחקים וכל מיני תוכונות ואני לא יודע איפה להוריד
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה לו 4GB. חשבתי על ה- Creative Zen V plus או על ה- iriver clix 2, כאשר אני נוטה ל- clix. מישהו חושב אחרת? יש דגם אחר המציע את אותם דברים פחות או יותר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
גילוי אוניברסיטת MIT הגיעה פריצת דרך מכפיל את קיבולת סוללה ליתיום זה אומר שסלולרים בקרוב יוכלו להכפיל את עצמם בקיבולת בגודלם היום או להיות קטנים בחצי מגודלם כיום ולתת אותה קיבולת . חוק מור קיים חזק עבור מעבדים, אך הסוללות לא זכו לשידרוג משמעותי , דבר מאוד מתסקל לאור העובדה שפותחים סלולר רואים עד כמה הסוללה ענקית ביחס לרכיבים האחרים . ויש אומרים שסוללות מונעים מהסלולר להתפתח יותר ברכיבים איכותיים בשמע , וידאו , צילום ודברים חדשים . יש רק לקוות שהפטנט החדש יגיע ליצרנים בהקדם . http://www.androidauthority.com/mit-battery-breakthrough-doubles-life-710969/
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-