גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אולי הנושא הזה לא כלכך קשור לפה אבל רציתי לשואל אם משהוא שמבין יודע אולי אם ניתן לאתר איכשיהו מיקום של פלאפון סלולרי. אבד לי לפני שעתיים פלאפון והוא עדיין זמין,יש איזושהי דרך לאתר אותו באיזו דרך מתוחכמת?או אולי מישהוא יודע אם המשטרה יכולה לאתר את המכשיר בגלל שהוא עדיין זמין.?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שאני מתקין את הדיסק התקנה של המכשיר זה תמיד נכשל שהוא מגיע smec flash usb חיפשתי אותו באינטרנט ולא מצאתי, אבל מצאתי הרבה שזה קרה להם וגם לא מצאו :-\ מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בזאפ ראיתי שכמה כותבים ע"ז האם באמת המכשיר הנ"ל יש בו קרינה יתר ממכשיר רגיל, זה פשוט מדהים שלאחר 3 4 דקות שיחה המסך מתחמם מפחיד כמעט ועושה טוסט מהפנים. סתם כך במכשיר יש תוכנות מעולות לדור 3.5. שאין למשל ב6288. גם המהירות שבו שאני מבצע שיחות וידאו עם אימא שלי שיש לה E770 של מוטורולה, אני שומע אותה מיד אך היא כל שיחה שלי היא שואלת מה מה אמרת..... המהירות של הדור הקודם קטן יחסית לדור 3.5.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איכן ניתן להזמין נגן זה בארה"ב? חיפשתי די הרבה ולא מצאתי אף חנות שמוכרת את הנגן חדש. תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות למישו מכשיר (עדיף פלאפון) שיכול להציג בשידור חי מצלמות אבטחה ממקום כלשהו. המכשיר צריך להיות אמין מהיר ואיכותי. עדיפות לפלא' ולא למחשב כף יד(nokia גם עדיף). תודה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי X5 והוא עובד טוב עם המחשב והכול.. אני מחבר אמפי קטן כזה 1 GB וכול פעם שאני מחבר אותו למחשב הוא כאילו ניכבה. האמפי ככה עובד מצויין. אני חושב אולי משו מקצר אוו שהחיבור נדפק.. יש למישו פתרון ?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה בכותרת. היה לי עברית בפלאפון אבל עדכנתי תוכנה ועכשיו אין לי עברית איך אני יכול להתקין עברית שוב?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לאח שלי יש PPC של HTC מדגם X7500 עכשיו הוא קנה USIM שמאפשר לו לקבל שיחות גם לPPC וגם לטלפון הניד שלו. עכשיו זה עובד בסדר הוא מקבל את השיחות בשני הטלפונים כמו שצריך הבעיה מתחילה כאשר בPPC הוא לא מקבל את השיחה(דוחה אותה) ואז אם הוא בא להיכנס "לטלפון" כדי להתקשר הוא ניכנס ואחרי כ5 שניות יוצא לבד. הבעיה הזאת לא קוראת אם הוא מקבל את השיחה. והוא יכול לחזור ולהתקשר רק אחרי שהוא עושה ריסט לPPC. מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בגלוב של יובל דרור(כתב לענייני טכנולוגיה בידיעות) ר"ש פרסם ביקורת על הרשימה הזאת מעניין אם הבוסים של דרור יעשו מזה רעש... http://www.popup.co.il/?p=2740 מה יותר בנאלי לשים את האיפון במקום ראשון
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש בירשותי מכשיר נוקיה 6230I וניסיתי להעלות לו משחקים דרך המחשב וגיליתי כמה דברים: 1.אי אפשר לשמור בחזרה למחשב 2.הוא מתקין לי אותם ביקיית אוסף אני לא יכול לבחור תיקייה אחרת 3.נובע מהקודם אי אפשר לשמור על כרטיס הזיכרון 4.זיכרון הטלפון שלי כמעט ריק ועדיין הוא אומר לי שחסר לי מקום להתקין את המשחק (לא מופיע במשחק הראשון) יש דכים לפתור תבעיות האלו???
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני חושב עכשיו על קנייה של נגן MP3 בארה"ב , אבל נושא אחד הטריד אותי - מכיוון שאני מעדיף לצרוך את המוזיקה שלי בצורה חוקית, אני מחפשג שירות הרשמה (Subscrition Service) כלשהו שעובד בארץ. ניסיתי להרשם לZune החדש , וקיבלתי הודעה שזה לא תומך במדינה שלי. האם יש שירות כלשהו שעובד בארץ? אם כן - איזה נגנים תומכים בו? האם יש תוכניות לשירות כזה עם מוזיקה עברית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
אני מתכוון שלקנות טלפון סלולרי משומש דרך איי-באי, ואחי יביא לי אותו. אני מחפש משהו שהוא לא דור 3 אלה רגיל. ורק נוקיה. איזה דגמים מומלצים ונחשבים לממש טובים ואמינים???
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לא יודע אם זה חדשות ישנות כבר או לא אבל היום עדכנתי את הסנסה שלי וסוף סוף יש תמיכה בעברית דרך אגב הנגן כבר מעל שנה בשימוש עצלי וזה אחת הקניות הטובות שלי בחיים תאמינו או לא אבל מבחינתי זה אפילו קניה טובה יותר מהWII ואתם יודעים כמה אני אוהב את נינטנדו מה לעשות נגן ב330 שקל שמחזיק יותר מישנה ועדיין מצוין ועכשיו גם עברית -בקיצור נגן תקציבי מצוין
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
נגמר לי השלוש שנים של הפלאפון(X95) הקודם ואני רוצה להחליף. אני בחברת פלאפון , אני יודע שיש לה חרא מכשירים אבל זה מה יש ואני לא מתכוון לעבור (יש לי עסקה של שיחות ששום חברה אחרת לא תיתן לי אז ....) כמו שרשום בכותרת זה כרגע ה2 מכשירים הכי נורמלים שלה , למרות שיש גם את הסמסונג R500 אבל הוא בנוי בצורה גרועה שהרמקולים של הMP3 בפנים :s05: תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
רציתי נגן MP3 שיהיה לפחות 4GB ושיתמוך (BT (A2dp ראיתי את זה...http://shopper.cnet.com/mp3-players/insignia-sport-with-bluetooth/4014-6490_9-32717928.html?tag=pdtl-list ואת זה http://shopper.cnet.com/mp3-players/insignia-sport-with-bluetooth/4014-6490_9-32717906.html?tag=pdtl-list לא הבנתי א.מה ההבדל בניהם ב.למה הגירסה של ה2GB נמכרת באותו מכיר... התקציב הוא עד 90$ אם מישהו יודע על משהו יותר טוב הוא מוזמן לספר...
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום! רציתי לבדוק האם קיים בדגם הזה gps והאם הוא כדאי וטוב,או שעדיף לקנות מחשב כף יד משכולל, ולרכוש סלולרי נייד מחברות הסלולר עם הדור השלישי,וכול התכנים שהם מציעים שנישמע יותר כדאי. אני היום רכשתי את ה hp ipaq 5940 והוא ניראה הרבה יותר טוב ורציתי לשאול מה דעתכם על כך שכדאי לרכוש מחשב כף יד בניפרד ופלאפון מחברת הסלולר עם כול הטכנולוגיה שהם מציעים ושיש שם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מנוי ותיק של פלאפון, והגעתי למצב שעליי להחליף מכשיר, כי שלי גוסס כבר מספר חודשים. קיבלתי מפלאפון הצעה אטרקטיבית במיוחד, שלא סלקום ולא אורנג' לא הצליחו להשוות או אפילו להתקרב, ולכן כנראה אשאר עימם למרות ניידות המספרים. הבעיה היחידה הוא שבמקום העבודה שלי יש בעיות קליטה הנובעות מהחומרים שמהם עשוי הבניין. זה לא שמדובר במקלט או מבנה תת-קרקעי עם 0 קליטה, אבל ביא משמעותית חלשה מאשר במקום נורמלי. אם מישהו מכיר, מתוך כל המכשירים שפלאפון משווקת, אחד שידוע בכך שיש לו קליטה טובה, אשמח להמלצות. אין לי צורך במכשיר מתקדם. לא מעניין אותי לא דור שלישי ולא מצלמה ולא MP3, למרות שאין לי התנגדות עקרונית לקיום פיצ'רים אלה, אם עלות המכשיר לא תהיה גבוהה מידי (נגיד מכשירים שהרשת משוו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב כף יד מדם mio ותוכנת ה gps igo תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
אהלן.. אני עורך וידאו מתחיל, וברצוני לקנות מצלמת וידאו חובבנית.. אני מחפש מצלמה טובה שתעשה את העבודה, מקווה שיש משהו טוב בתקציב. אני לא ממש מכיר קריטריונים להשוואה אז אני אצטרך עזרה בזה. מישהו מוכן לעזור לבחור? אני יודע על כמה דגמים בתקציב. נא להתחשב בזה שאין לי FIREWIRE... יש את הJVC למיניהם, GRD720\750\320. יש מצלמה של SONY דגם DCR-HC28E יש את ה NV-GS60 של PANASONIC, בערך ב1100.. היא ממש מכוערת ומגושמת, והעיצוב שלה מיושן בעיני, אבל אולי היא טובה? (למרות שביקורות בזאפ לא מעידות על מוצר מעולה..) מקווה שאני במקום הנכון.. תודה לכולם![br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 19:51:39
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לרכוש אותו מול סוני K800. ברור לי שיש מכשירים טובים יותר כמו ה N95, אבל עוד לא בא לי להוציא סכומים כאלה על מכשיר. הבנתי של- K800 יש מצלמה יותר מוצלחת מה N80 אבל אין שם WIFI, שזה פרט אדיר ביותר. שאלותיי הן: 1- לגבי בלוטות' מה קורה, תומך סטריאופוני או לא? כי זה גם חשוב לי. 2- כאשר משדרגים ל N80i, האם זה מאיים על העברית, או שזה לא משפיע על השפה? 3- איך כל הפרוצדורה מול אורנג' בעניין חיבור לשירותים שלהם, כגון שיחות וידאו? הם תומכים היטב גם במכשירים שלא ניקנו דרכם? 4- האם הוא מכשיר כדאי באופן כללי? ככה בכמה מילים... 5- אם התשובה ל- 4 חיובית, האם יש למישהו להציע אחד, משומש ושמור במחיר טוב כמובן ... ;D תודה לכם יקיריי. תומר
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני לא כל כך מכיר את התחום הזה, ולכן אני צריך שמישהו מכם יצביע על המאפיינים החשובים במכשיר כזה. כמו כן, אני אשמח אם מישהו יציין מי הן החברות המוצלחות יותר בתחום הנ"ל. הדרישות הברורות מהמכשיר הן: תמיכה ב-DIVX. זמן סוללה ארוך. איכות תמונה גבוהה/רזולוציה גבוהה. אמינות. תמיכה בהתקן USB חיצוני. מבדיקה קצרה שעשיתי ב-ZAP ראיתי שטווח המחירים עומד על 600-1600 ש"ח. אין לי בעיה להשקיע גם את הסכום המקסימלי, אם אני יודע שאני מחזיק בידי מכשיר איכותי ואמין. תודה לכל העוזרים! חן
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-