גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
נדלקתי על הa3 של cowon אבל הוא יקר לי מדי. אני מחפש נגן עם זיכרון משל עצמו, עם מסך שאפשר לשבת ולראות בו סרטים באיכות סבירה +. חשבתי על האפשרות של דיוידי נייד עם כניסת USB אבל אני לא יודע אם הם איכותיים מספיק בטווח מחירים הזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הייתי היום בבאג במוטרה ברורה לצאת עם הM1 NOTE. בקשתי מכשיר הדגמה לשחק איתו קצת ואלו המסקנות שלי: המסך מדהים והצבעים חיים ובוהקים. מרשים מאוד גם איכות הבניה TOP NOTCH אבל- המכשיר רחוק מלעבוד "חלק". יש די הרבה לגים גם במשחק בין תפריטים פשוטים, גלגול בתוך הדפדפן עם מלא לגים, וכחסיד של אנדרואיד (עם אנדרואיד מ2010), מערכת הבית פשוט מוזרה ולא עושה חשק. היא נראית מעולה, אבל רחוקה מלהרגיש בבית עבור מי שרגיל למערכת אנדרואיד קלאסית. הגיע לחנות מישהו לבחון את הG4, והוא הגיע עם 4GB RAM ZENFONE 2 32GB גרסת ה1.8 המכשיר עובד מדהים- הכי חלק שראיתי עד היום, יותר חלק מהנקסוס 6 והנוט 4. פתחתי הרבה תוכנות כבדות ומשחקים גרפים ועברתי בין אחד לשני, פשוט לא מזיז למכשיר. מבחינת גודל הוא הרגיש ז…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב שיהיה GPS טוב אם תמיכה במפות של ישראל
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מהו הGPS הכי משתלם בתקציב של עד 1500. כמובן שאם יש משהו יותר זול והוא משתלם יותר מאחד שמנצל את כל התקציב אני אעדיף את הזול יותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכםהרכיב פלאש (רום) נשרף לי והמעבדות http://www.cellfi.co.il/ וhttp://www.mt-mobile.co.il/אמרו לי שהם לא מחליפים את זה כי אין להם או כנראה שהם לא רוצים אני לא יודעידוע לכם איזה מעבדות עוד יש שמתקנים את המכשיר הזה?תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
החברה הפינית הודיעה כי תרכוש את Withings הצרפתית בעבור כ-170 מיליון יורו אנחנו ממשיכים לתהות מה צופן עתידה של נוקיה, והאם אי פעם נזכה לראות קאמבק אמיתי שלה אל עולם הסמארטפונים, אך בינתיים (לפחות עד שיפוג איסור פיתוח המכשירים החכמים שנגזר עליה במסגרת מכירת חטיבת המובייל למיקרוסופט, בסוף השנה) אנחנו רואים את הענקית הפינית בדימוס מתרחבת לשלל תחומים מודרניים אחרים – תחילה לציוד תשתיות הסלולר, ועכשיו גם לעולם המחשוב הלביש החכם. נוקיה הודיעה כי סיכמה על רכישתה של יצרנית השעונים החכמים והאמצעים הלבישים הצרפתית Withings, אשר נוסדה בשנת 2008 ומוכרת בעיקר תודות למשקל האדם החכם בעל קישוריות ה-Wi-Fi שלה, ולשעוני ה-Activite שלה אשר משלבים מנגנון אנלוגי מסורתי עם יכולו…
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש מצב שגרסת ITune האחרונה (אחרונות) אינן מאפשרות העתקת קבצים ל Ipod Touch ?? לאחר עדכון גרסה אחורנה 4.2 - בהפעלת תוכניות להעתקת/העברת שירים מהמחשב למכשיר כגון Bigasoft Ipod Transfer וארחות (דומות) אינן מזהות שה Ipod Touch מחובר, כאשר ב iTune רואים את המכשיר מחובר ואת תוכן הקבצים שעליו ?? משיהו נתקל בתופעה דומה ??
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי מוטו W375 מרשת סלקום ברצוני לרשום את שמי על המסך ראשי במקום השם של cellcom, בסלקום אומרים שאין להם איפשרות, אבל ברשתות האחרות יש אפשרות דרך תפריט התאמה אישית. למי שיש ידע הנדון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אולי לא כולם יודעים על זה אבל במכשירים מסויימים של נוקיה יש accelerometer accelerometer הוא חיישן תנועה שמזהה 3 זוויות שבהם נמצא המכשיר (N95 במקרה שלי) הדוגמא הכי טובה היא כדור שנמצא על המסך והוא מתגלגל לפי תנועות המכשיר אם מקפיצים את המכשיר אז גם הוא קופץ למה נוקיה לא פירסמה את זה?!? מה הם מפחדים ממשהו?! אני לא מבין, יש דבר כזה מגניב ולא אכפת להם?! יכלו להיות לזה כל כך הרבה שימושים, IPHONE עשו הרבה שימושים למערכת הזאת רק עכשיו מתחילים להתעורר ולפתח דברים למערכת החיישן
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
בצל מלחמת הסחר בין סין וארה"ב והסנקציות שהוטלו עליה, היצרנית הסינית הגדולה מתכוננת למתקפה עם מכשיר הדגל החדש שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
- 1 follower
-
-
אילו מחשבי כף יד תומכים ב GPS וסלולר? האם מחשבי כף יד תומכים בעריכה/יצירת קבצי וורד?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש כבר המון זמן מסוק או רחפת עם מצלמה. נראה לי שעדיף רחפת מהסיבה שהיא יותר יציבה. האם יש לכם המלצות? התקציב הוא בסביבות 150-200 שקלים. ראיתי משהו באייבי ב60 דולר, אבל המצלמה היא 0.3 מגה פיקסל. אין לי בעיה לחבר גם מצלמה שלי אם זה אפשרי. הבעיה האם זה יסחוב אותה? תודה צור
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשרי בחו"ל לכבות שיחות וגם לכבות דאטה ולהשאיר רק ס.מ.ס. באותו סים, באנדרואיד?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
סדרת הביניים מבית Xiaomi תחצה רף מחיר של 2,000 שקלים בשנת 2023?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 342 צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו יכול בהסביר לי איך מעבירים תמונות מהטלפון samsung galaxy למחשב. ניסיתי עם קבל usb אבל לא הצלחתי. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
ראיתי שקיימות כמה תוכנות לעברות מחשבי כף יד, אודה על המלצותיכם מה הכי טוב שיתמוך במכשיר שציינתי בכותרת ?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום מעוניין בחוות דעת לטאבלט que TBQ1006 http://www.bigdeal.co.il/default.aspx?CampaignId=18185&nldi=13618 עלות 299 ש"ח. האם כדאי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אמיגוס, הנקסוס 5 שלי הולך להחזיר את נשמתו לבורא ואני אזדקק לעזרתכם במציאת נייד חדש אני כבר פחות מתלהב שפלאפונים בשיא הטכנולוגיה מספיק לי טלפון בסיסי יחסית אבל לא סיני. הדרישות שלי מהפלאפון: עדיפות לאנדרואיד למרות ש IOS עם סירי יכול להיות ממש מגניב הדבר השני בחשיבות שלו זה הזרמת מדיה באיכות הכי טובה שניתן ( הגלאקסי 2 שהיה לי בעבר היה יותר טוב מהנקסוס שעכשיו ) שיהיה לו בלוטוס. מסך גדול בטריה חזקה ככל הניתן. מינימום של 32GB אם אפשר יותר/הרחבה זה מעולה מכשיר מהיר שלא יתקע כמו הנקסוס בצעירותו ( מערכת נקיה ) מצלמה אין לי דרישות מיוחדות מבחינתי שהיא תהיה סבירה+ אבל לא גרועה. שהטלפון יהיה אמין ולא כמו G4 …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבריה, חברת jiayu אשרו פתיחת סניף בארץ,איזה פחד, בטח יקרעו את המחירים כרגיל אצל הישראלים ראו כתבה מצורפת בלינק הבא:http://www.gizchina.com/2013/04/24/jiayu-warn-of-fake-online-stores-official-jiayu-distributors-listed-here/#comment-338259 בהמשך הכתבה רשומים הסניפים אותם אשרו כולל ישראל יום נעים
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לפני גיוס, ככה שרציתי להתחדש בנגן מולטימדיה חדש. יש לי את cowon d2 שנהניתי מאוד ממנו ככה שיש לי רושם טוב מהחברה. הדבר הכי חשוב לי בנגן זה איכות השמע. וזהו גם היישום העיקרי בו אשתמש. חשוב לי גם שיהיה אפשרות לניגון וידאו(בעיקר סדרות ולא סרטים). עיינתי בכמה דגמים של החברה ומצאתי את אלה הכי מתאימים cowon v5/ cowon o2/ cowon j3/ cowon s9/ cowon x7/ cowon d3 אני יודע שמדובר בשישה מכשירים מעולים, אבל רציתי לשמוע את הדעות שלכם. איפה יש את איכות השמע הטובה ביותר? איפה יש עדכון עברית? הcowon d3 החדש-מישהו קרא המלצות עליו? בקיצור כל מידע יעזור לי להכריע, תודה רבה! ואני גם מחפש אוזניות. חשבתי על PX100 Sennheiser, PortaPro Koss כשכרגע הנטייה היא לאוזניות של קוס. יש לציין שהייעוד ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון שיתאים לרשת פלאפון והאמת שאין לי יותר מדי דרישות אבל כדי שהוא יתאים לחבילה המוצעת הוא חייב להיות דור שלישי ומבחינת העדפות יהיה נחמד אם תהיה לו יציאה לאוזניות רגילות ואם תהיה לו מצלמה סבירה. בינתיים משיטוט קצר בזאפ ראיתי את הK800i שנראה דיי נחמד ותהיתי אם מישהו מכיר אותו ויכול להמליץ עליו.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
נמאס לי. פשוט נמאס לי. לא רוצה דור 3, לא רוצה מצלמה, לא רוצה את הסימביאן המחורבן הזה, לא רוצה אינטרנט מהיר, לא רוצה MP3. אני מחפש מכשיר פשוט שיענה על הדרישות הבאות: * מסך גדול ואיכותי * מקשים גדולים ונוחים * מערכת הפעלה מטוס * Bluetooth (לדיבורית ברכב) * סוללה חזקה זהו. קיים דבר כזה? תקציב 1,000 שקלים.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני עושה ADD TO LIST אבל כלום לא קורה וזה לא מעביר את זה לפלייליסט שלי... פשוט הPLAYLIST לא נפתח אז מכן הנחתי שפשוט אין בתיקיה כלום ובגלל זה היא לא נפתחת. וד"א אגב מה זה ה BOOKMARK שיש שם?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-