גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מכשיר הדגל האקזוטי הבא של היצרנית הסינית מתקרב במהירות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות את אחד מ2 המכשירים האלה iAudio G3 2G -זה עולה לי 555 שקל iAudio U3 2GB - זה עולה לי 699 שקל בראשון אין עברית אבל יש 50 שעות בטריה,בטריה רגילה ניתנת להחלפה הוא קל והזה שהוא בלי צבע לא משמעותי . המכשיר השני תומך בעברית מלאה! יש לו צבע,הוא קל כמו הראשון,למכשיר זה יש בטריה שלא נתנת להחליף ונטענת רק דרך המחשב-חיסרון...ומספיקה ל20 שעות. המכשיר תומך גם בתמונות וסרטונים אבל זה לא משנה לי כל כך. אני קונה את המכשירים בשביל לרוץ איתם איזה מהם עדיף?ולמה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
זכוכית ה-Gorilla Glass Victus החדשה מבטיחה לשמור על המכשיר החכם שלך בצורה חסרת תקדים - ולא להתנפץ גם בנפילה מגובה הראש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סמארטפון ה-Realme X50 Pro 5G יציע החל משבוע הבא את שבב העיבוד המודרני המוביל של קוואלקום, טעינה מהירה במיוחד ועוד בונוסים - במחיר התחלתי של 2,700 שקליםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אני משתמש בתוכנה Videora IPOD Converter... בדרך כלל אני משתמש בממשק ה-NORMAL אבל אם אני נכנס ל-ADVANCE אפשר לבחור את פורמט הוידאו מתוך מספר פורמטים... מישהו יודע מה הפורמט הכי איכותי ל-IPOD TOUCH? (לא משנה לי מקום...) תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שאלה לכל בעלי מכשירי HTC. רכשתי HTC Desire Eye. אחלה מכשיר עם מסך בהיר מאוד, אבל הצבעים במסך מאוד דהויים ולא מציאותיים. בסמסונג שהיה לי הייתה אפשרות לשנות פרופילים של צבעים - Standard, Dynamic וכו, אבל ב-HTC אני לא מוצא אפשרות כזאת. אתמול צילמתי תמונה של קיר ירוק ועל המסך רואים קיר אפור. הצבעים ממש לא מציאותיים. יש דרך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
האם אפשר ומומלץ להתקין WM5 על IMATE JAM.....??!!?? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://forums.zzkko.com/topic/2460-ainolstore-is-strategic-partner-of-ainol/ ההכרזה המקורית באתר של AINOL: http://ainol.com/plugin.php?identifier=ainol&module=article&action=info&articleid=609
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי את ה COWON D2 ואני רוצה לשים סרט אבל הכתוביות שלו הם בקובץ נפרד ,אז איך אני גורם לגנן להפעיל את שניהם יחד? אני יכול בכלל??
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אני בקרוב אקבל נוקיה N97 שנקנה בחו"ל ולכן מן הסתם לא יהיה עליו עברית. רציתי לדעת איך אני יכול להתקין עליו עברית... האם בגלל שזה SMARTPHONE אני פשוט יכול להוריד שפה מהאתר של נוקיה או משהו כזה? אני צריך ללכת לחנות שיעשו לי את זה או זה משהו שאני יכול לעשות לבד? זה יעלה כסף? אם כן אז כמה...? במידה ואני לא אוכל להתקין שפה בעצמי האם אורנג' תוכל לעשות את זה? (כי זה לא טלפון שלהם) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/main-tech/טעינה-אלחוטית-מרחוק-מסתבר-שיש-דבר-כזה/
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אבא שלי צריך טאבלט או מחשב ממש נייד (עד 1.8K או 11.8 אינץ'') מהיר (לא אטום) וזול. שימושים: צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, לא בשביל משחקים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש באינטרנט סלולרי, שימוש באינטרנט קווי, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, - - - תגובה אוחדה: - - - ה"לא" מתייחס רק למשחקים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תחנת עגינה לS3 שלי. חשבתי על ה Smart Dock Media Hub אבל אני לא יודע אם היא תעבוד כראוי על מכשיר עם רום מקוסטם. במידה והיא לא עובדת איך אפשר לחבר לתחנה גם MHL וגם OTG? רואים את התחנה עובדת כאן עם הS3 אבל יש לו סטוק חוץ מזה רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לתחנה מעיין קופסאת מיתוג כדי שלא צטרך כל פעם להחליף את החיבורים של העכבר והמקלדת. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הכנסתי עכשיו בפעם הראשונה באפליקציה GO LOCKER אפשרות של נעילה עם ססמא של PATTERN שמושכים קו בין 9 נקודות בחרתי ציור חזרתי עליו פעמיים לאישור ועכשיו שאני נועל את הטלפון ופותח הוא בכלל לא נותן לי אפשרות לצייר את הציור אלא הוא מראה לי מסך אחר ומבקש ממני PIN רגיל של מספרים !! אני ניסיתי להכניס את המספרים לפי המיקום של שלהם שיהיה שווה לציור שעשיתי אבל זה לא עבד מה זה החרא הזה לעזאעזל עכשיו אני נעול מחוץ לטלפון למה הוא לא מראה לי את המסך נעילה של GO ומאיפה אני יקריץ לו PIN שהוא לא חיבור קווים
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי שלום לכולם מתכנן לקנות Oneplus 8 pro באילת שבוע הבא לפי בדיקה ב GSMarena הוא תומך ב 5G אך לא הבנתי אם יש את כל רצועות התדרים שמשתמשים בארץ לא הבנתי מהמפעילים בארץ פרטנר , סלקום ,פלאפון האם הם תומכים מקבל מענה מבוטים האם מישהוא התנסה עם המכשיר בדור 5 ובאיזו רשת נא עזרתכם המהירה תודה צביקה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי Nexus 5 שנקנה בארה"ב וכרגע אני על רשת פלאפון. סה"כ מרוצה מהאינטרנט רק שאין לי קליטה בבית ומסתיימת לי חבילה מאוד זולה , אז אם יש רשת שתעבוד לי טוב יותר עם ה- Nexus 5 מעולה מבחינתי לעבור. ראיתי של- 012mobile יש מבצע משתלם וגם לגולן. הכי חשוב לי שהאינטרנט יהיה טוב והשתהיה קליטה סבירה. לאיזו חברה כדאי לעבור? (או להשאר בפלאפון) תודה!
-
- 0 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב כף יד בטווח התקציב בכותרת, אפשר חריגה לא רצינית אם יש משהו ששווה להשקיע בו חשוב שיכלול GPS מובנה ללא טלפון
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
8 גיגה, עם אפשרות להרחבה. מסך סביבות 2-2.4 INCH... איכות סאונד טובה. איך איכות הסאונד של נגני סנדיסק לאומת הI7 שלי?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני יודע היה כזה דיון הינה הוא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297702.0 מה דיון הזה לא קיבלתי שום החלטה למרות שבהתחלה זה ניראה כאילו 6120 יותר טוב בכל מיקרה מישהו יכול לכתוב לי את כל היתרונות והחסרונות של 2 המכשירים האלה ואיזה מכשיר לפי דעתכם יותר טוב (אם אתם הייתם לוקחים מכשיר, איזה?) נ.ב מה זה סימביאן(המערכת ב 6120)?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי רשימה (די ארוכה)של שירים שתייגתי האם יש דרך לייצא את המידע הזה ושמור את הרשימה?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלפון HTC MAGIC ואני מעביר אליו שירים מהמחשב, אבל הבעיה שאני לא מצליח לסדר את השירים בתוך תיקיות.. שאני מחבר את הטלפון למחשב אני רואה את הקבצים שהעברתי בתוך תייקיה מסויימת שיצרתי, ובפלאפון כל השירים נראים בתוך תייקיה אחת... לפי מה שנראה לי יש קטע כזה שהנגן בפלאפון עובד לפי הסידור של הזיכרון של הטלפון עצמו ולא של הכרטיס זיכרון... עכשיו השאלה איך אני מסדר את השירים לפי תיקיות שאני רוצה..? עוד אופציה מישהו יודע איך מעבירים קבצים לזיכרון של הפלאפון עצמו.? תדוה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%9c-%d7%9e%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-