עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by avi1134,

יש לי מכשב כף יש של אסוס ואני רוצה דרך המחשב בבית לגלוש באינטרנט שבמחשב כף יד ... אני יודע שהמחשב מטר ממני אבל אני בכל זאת רוצה לדעתתת...!!! ולמה הג'י פי אס שלי בכלל לא עובד הוא אומר לי שהמקלט של הג'י פי אס חלש אולי צריך לחבר לאנטנה הקטנה שמה משו??

2. Started by MDK,

כרגע אני די כבול בחברת פלאפון. המכשיר שברשותי הוא TELIT X170 ואני נמצא בהתחייבות עד סוף מרץ 09' לתוכנית חיילים ולמכשיר עצמו. למכשיר אני משלם 30 שקל :\ ולחבילת דקות אני חושב שהתחייבתי מינימום 10 בחודש. כלומר 40 בחודש אם אני עובר למפעילה אחרת. המכשיר נדפק לי - המסך פתאום נהיה שחור או נצבע בכל מיני צבעים וקווים. אין לי ביטוח ואחריות נגמרה לי. מה אתם מציעים לעשות?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by etz,

אחרי הרבה מאוד התלבטויות הגעתי להחלטה שאני קונה את sansa e280. אני מת לאיזה D2 אבל הוא כרגע יקר והסנסה יחסית מאוד זול לנפח שהוא מציע, וכמובן שעוד אפשר לשדרג. לפני הקניה (שאולי תהיה כבר מחר) מעוניין לשאול את מומחי הפורום כמה שאלות רק כדי להיות בטוח: 1) אני יודע שאפשר להתקין על הנגן rockbox (מה שאני כנראה אעשה), אבל האם הוא מחליף את הפירמווייר הרשמי או יושב בנפרד כך שמתי שרוצים אפשר לעשות בוט למקורי? 2) האם זה נכון שללא התקנת rockbox המכשיר אינו מצליח לקרוא כרטיסי HC (מעל 2 ג'יגה)? 3) שמעתי כבר כ"כ הרבה תשובות כך שאני לא בטוח אם גם כאן כדאי לשאול אבל בכל מקרה, האם הנגן מגיע עם מטען או שאפשר להטעין רק דרך USB? 4) האם לאחר שמכניסים כרטיס זיכרון הנגן מזהה את כל הנפח ביחד או שצ…

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by junior_mg,

מחפש נגן חדש שהולכות להצטרף אליו אוזניות איכותיות ולכ אני לא רוצה להתפשר על האיכות סאונד.. תקציב 1000 שקל.. לא חשוב לי כל כך שיציג תמונות או וידאיו אבל אם יש מצב במחיר כזה ושוב בלי ירידה באיכות אז סבבה אשמח לדעת קצת פרטים על כל המלצה יעונ מה ההיתרונות שלו על שאר המתחרים באותו תקציב

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by שניצל,

שלום אני מחפש נרתיק עבור Zen V Plus שמתלבש על הזרוע (Armband), משהו כזה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=13&subcategory=&product=15444 אבל מה: א. אין אותו בארץ. ב. הוא ממש יקר. מישהו יכול להמליץ על נרתיק דומה? לא ממש הצלחתי למצוא בזאפ.

6. כולם נוקיה, למיטב הבנתי כולם דור 3.5 או משהו אשמח לחוות הדעת של משתמשים אחרים כולם מסלקום דרך אגב. אשמח לדעת מי מהם הוא המתקדם או יפה או המועדף עליכם כולל היתרונות והחסרונות של כל מכשיר תודה מראש, קובי.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. באתי לחנות שממנה קניתי את המכשיר ורציתי לקנות כרטיס זכרון של 4\8 גיגה והמוכר אמר לי שהמכשיר שלי בגלל שהוא 2 גיגה הוא תומך בכרטיס זכרון רק עד 2 גיגה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by d_v,

היי אני לא מבין בין IPOD ל IRIVER או לכל חברה אחרת שין לי מושג לגביה. אני צריך נגן בנפח של 30-40 GP, שיהיה לי נוח להעביר קבצים אליו וממנו, כי הוא ישמש גם כ HD נייד (להעברת קבצים גדולים מאוד...) בלי יותר מדי ממשקים מסובכים, שיהיה P&P, נוח, לא גדול מידי (למרות שהגודל באמת לא קובע במקרה הזה), איכותי, ואם אפשר שיראה טוב... אני מקווה שפירטתי מספיק... זקוק לתשובה ממצה ודחופה (אחי בארה"ב רוצה לקנות לי והוא עכשיו בחיפושים...) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by Mesatla,

התחיל לשעמם לי בזמן ריצה אז אני הבאתי את הנגן שלי ובזמן הריצה האוזניות תמיד יוצאות לי מהאוזניים והחוט מסתבך לי לפעמים... רציתי לדעת אם קיים דבר כזה אוזניות לריצה ואם אפשר לרכוש אותן

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. היי באפשרותי שיקנו לי בתאילנד נגן וידאו, ואני מעוניין לקבל המלצות איזה מכשיר לרכוש. התקציב הוא עד 2000 ש"ח (יש לזכור שהמכשיר נרכש בתאילנד, כנראה זול שם יותר...) זכרון מינימלי של 30GB. אני משרת בצבא, לכן השימוש של הנגן יהיה בצבא, עם כל הכרוך בזה ... (ראיתי שיש נגנים עם שלט ותחנות עגינה - אין לי צורך בזה) הבנתי ששני הנגנים הבולטים בשוק הם אלה שציינתי בכותרת (לא להציע לי בבקשה iPod) ורציתי לדעת איזה דגם ספציפי כדאי לי, מה היתרונות של מכשיר על מכשיר שני טווח המחירים, ואם מישהו מכיר מקומות בתאילנד לרכוש בהם אודה לו ... תודה.

11. Started by Moo,

אני מעוניין שכל אלבום שאני מעביר למכשיר הוא יציג את COVER שלו. חלק מהדיסקים שהעברתי זה כן מציג את ה COVER, וחלקם לא. מישהו יכול להסביר לי איך אני אמור להוסיף את ה COVER? תודה...

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by d_v,

היי אני לא מבין בין IPOD ל IRIVER או לכל חברה אחרת שין לי מושג לגביה. אני צריך נגן בנפח של 30-40 GP, שיהיה לי נוח להעביר קבצים אליו וממנו, כי הוא ישמש גם כ HD נייד (להעברת קבצים גדולים מאוד...) בלי יותר מדי ממשקים , שיהיה P&P, נוח, לא גדול מידי (למרות שהגודל באמת לא קובע במקרה הזה), איכותי, ואם אפשר שיראה טוב... אני מקווה שפירטתי מספיק... זקוק לתשובה ממצה ודחופה (אחי בארה"ב רוצה לקנות לי והוא עכשיו בחיפושים...)

13. Started by dj shay 30010,

יש לי נוקיה 6680 ל אורנג מישהו יודע עם ניתן לפתוח אותו לסלקום וכיצד

14. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by Cyanide,

אוקיי עוד מעט אני קונה את האייפוד טאצ' ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו: -הבנתי שהוא כולל Wi-Fi, האם אני אוכל לגלוש באנטרנט מכל מקום? לדוגמא בדרך לאילת, או סתם בבית? -אם אני ארצה לראות באייפוד סרט, ויהיה לו תרגום מובנה, אני אוכל לראות את הכתוביות בבירור? -הבנתי שבשביל לחבר אותו למחשב דרושה כניסת USB 2.0, הלוח אם שלי עתיק ואין בו כניסה כזו, האם יש איזשהי דרך לחבר אותו למחשב? אם עדיין יש איזשהם פרטים שאתם חושבים שאני צריך לדעת לפני שאני קונה אותו תרגישו חופשי לכתוב.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by zzz727,

יש לי כסף מספיק ל Ps2 האם כדאי לקנות??? יש טעם בכלל לקנות או שעוד חודש כבר לא יצאו בכלל משחקים אלא יצאו רק ל xbox 360 וps3 ??? :s05:

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by Lost Spirit,

אם כן, היו לי 2 סרטוני וידאו בנגן, כמובן בפורמט mov [לפני שהתקנתי את הרוקבוקס] ניסיתי להריץ דרך תיקית data - לא עבד. לאחר מכן מחקתי ושמתי פורמט avi - גם כן לא עבד. אז איך לעזאזל מריצים קבצי וידאו ברוקבוקס? אם בכלל זה אפשרי? [ואני מאמין שכן היות והDemos פועלים כנ"ל המשחקים]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי שאלה, חיברתי אותו למטען שקניתי לקיר וחיברתי לקיר מישום מה הצג מכובה והוא לא מראה לי עוד כמה נשאר לבטריה להתמלא זה מוזר, הפסקתי את ההטענה והפעלתי את המכשיר ואז כיביתי ואז שוב הטענתי ואז הוא כן אראה לי שהוא מטעין, ואז אחרי כמה דקות שוב נכבה המסך והוא לא הראה לי כמה זמן נותר להטענה, זה ממש מוזר ולא בסדר שזה לא מראה כמה זמן נותר להטענה נראה לי שכדאי לכתוב ל cowon מכתב על זה לא? שאולי בגרסה הבאה שלהם הם ישנו את זה? מה דעתכם?

• 41 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. נכנסתי לכאן, וראיתי שהמכירות מתחילות מ1 ש''ח. http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-269-3318 השאלה שלי, איך זה עובד? איך נקבע בסוף המחיר? אם נרשמים לאחד מהמכשירים בקנייה, איך זה הולך ? זה מחייב בסוף לקנות ? איזה דגם הכי עדיף שם?

20. Started by aarrek,

שלום, אני מחפש המלצה לנגן MP3 בסכום של כ- 700 ש"ח +- . (בהתחלה חשבנו ללכת על MP4 - אבל הבנתי שנקבל משהו טוב יותר ונפח גדול יותר ב- MP3 בסכומים הללו) חשוב שיהיה איכותי וטוב- שמיעה טובה. כמובן שנפח כמה שיותר גדול. המטרה לנסיעות בעיקר (טיסות וכדומה) מיועד למנכ"ל (לכן עדיף שיהיה מרשים ולא ילדותי - סולידי ) המון תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by SilverCivic,

אהלן. אני רוצה לקנות אייפוד שיכול להציג וידאו בעל נפח גדול. חשבתי על האייפוד וידאו 80 ג'יגה , אבל מסתבר שיש גם אייפוד קלאסיק 80 ג'יגה. מהו ההבדל בין ה2? תודה מראש.

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by Galit17,

הגיע לארץ: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_405_1524&products_id=19225 הוא נראה לי יותר טוב מ cowon d2 לא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tamar,

שלום. בשעה טובה רכשתי את הנגן הנ"ל וכבר בימים הראשונים שמתי לב שזמן הסוללה משאיר טעם רע בפעם. גלשתי קצת ברשת ומצאתי את זה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=411355#411355 בעקבות זאת בדקתי ומצאתי שגם אצלי זמן הסוללה נע באיזור ה 4 שעות בניגון ווידאו - הרבה פחות מהגדרות היצרן. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,איך הדגם K800I של סוני אריקסון?הוא משתלם או שעדיף את K610I? והאם ידוע שצריך לצאת דגם חדש של סוני אריקסון עד לדצמבר?

25. Started by Jules Winnfield,

אם זה אפשרי בכלל. תודה.

דיונים חדשים בפורומים