עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by AleXGanGSteR,

שלום לכולם! רציתי לברר אם יש לכם המלצה לפלאפון טוב אבל שלא תהיה בו מצלמה (מטעמי ביטחון של מקום העבודה.. אסור שתהיה מצלמה בפלאפון). מחיר 1500 ש"ח ... (אבל אני די גמיש בעניין). תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by elerock,

טוב אני יעשה את זה פשוט,יש באפשרותי לקחת כול פלאפון מאורנג' בהחזר מלא. איזה כדאי לקחת? חשוב לי שיהיה לו נגן מדיה נוח,מצלמה איכותית(לא חייב משהו מטורף כמו SE SATIO),שלא היו תקיעות ובאגים במכשיר. יש ברשותי עכשיו NOKIA 5800 אז אני צריך משהו טוב ממנו. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by g.xorre,

אהלן יש לי Xiaomi Redmi Note2 ומערכת מולטימדיה ברכב טויוטה קורולה שנת 2014. כל פעם שאני מסנכרן בBT את המערכת עם הפלאפון, הוא עובד ולאחר יומיים מתנתק שוב. מבחינתי הבחירה המשתלמת ביותר לפלאפון חדש היא הXIAOMI 4X החדש, אבל אני מפחד שבעיית הBT קיימת בכל המכשירים של שיאומי. מחפש המלצה למכשיר בסטנדרטים של הרדמי נוט 4 מחברה אחרת, רצוי ממותג מוכר ולא מחברות סיניות. בינתיים האופציה הכי טובה שחשבתי עליה היא הLG G3... מה אתם אומרים? אשמח להמלצות. תודה וחג שמח!

4. שלום, אחותי רוצה לקנות פלאפון חדש בתקציב של עד 1500 שקל או 400$ להזמין מארה"ב ושדוד שלי יביא לארץ. מה שחשוב ביותר (לפי הסדר) זה: -מצלמה -נגן מוזיקה טוב -גלישה נוחה באינטרנט -משחקים שירוצו טוב עוד משהו שמומלץ זה שהפלאפון יהיה עמיד כמה שיותר מפני נפילות ושריטות וכו'... בינתיים חשבתי על הרייזר שעולה באמזון 400$. מה אתם אומרים? יש עוד משהו שצריך לדעת חוץ מזה שצריך להזמין SIMFREE/UNLOCKED? המפעיל הסלולרי הוא סלקום. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by Omerole,

נמאס לי מהסאמסונג 824 העתיק שלי. אני רוצה פלאפון מאורנג, לא חסר כסף,דגש על מצלמה טובה,כמה שיותר חידושים מעניינים. שלא יעבור את ה3K אבל,יש גבול :-X תודה

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. אז ככה...היום אני נמצא עם מוטורולה L7C...המכשיר עצמו על הפרצוף.... עכשיו נכנסה הרשת החדשה שלהם...אני רוצה לדעת איזה מכשיר טוב יש להם... אני חשבתי על הE71....מה אתם אומרים יש משהו אחר... אני לא מחפש מהמכשיר הרבה.... שיהיה נוח...ובטריה להרבה זמן...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי, סוף סוף נמאס לאמא שלי מהפלאפון שלה (נוקיה ישן) וביקשה ממני שאני אחפש לה פלאפון חדש שתהיה אפשרות בו להשתמש בוואטסאפ (בשביל לקבל תמונות) ושיהיה נוח לדבר ולשלוח הודעות. לא צריך מסך ענק ולא צריך משהו ממש איכותי העיקר שיהיה נוח לשלוח/לקבל תמונות, לסמס ולדבר בפלאפון. המקסימום זה 1000 ש"ח אבל בכללי עדיף פחות, הרבה פחות. עדיף פלאפון על בסיס אנדרואיד כלשהו אבל זה לא חובה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי פלאפון ישן (סליידר צבועני) שנגמר לו לפני כמה חודשים ההתחיבות, המצב שלו על הפנים אז אני רוצה לקנות מכשיר חדש. הבעיה היא שאני רוצה גם נגן הרבה זמן חשבתי לשלב בין השנים ולקנות מכשיר high end מה שאומרים (סטייל ה n73) ולקנות לו הרחבה לזכרון אווווווווווווווווווווווווו לקנות נגן סביר ב 1500 שקל ככה ופלאפון שהוא לא להיט ... ככה אני מפסיד בעצם ניידות אבל השאלה אם אני מקבל תמורה עדיפה לכסף ככה? מבינים ? תנו דעתכם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by T-Flash,

שלום לכולם! לא מזמן מצאתי פלאפון שלא יכולתי לזהות את הדגם שלו, הפלאפון מחברת מוטורולה, סוג הפלאפון הוא צדפה, וכתוב עליו: "ועדת הרבנים, מאושר, לענייני תקשורת" אחרי זה מצאתי אותו אצל Orange, פלאפון הכי פשוט שאפשר, זול מאוד (180שח!!) עיצוב בניוני/יפה. אז מה זה צריך להיות? פלאפון כשר?

• 22 תגובות
    • 5k צפיות
  10. Started by danielzy,

שלום חברים אני כבר לא מעודכן בתחום כמו פעם, מחפש פלאפון לאמא עד 1000 ש"ח, כיום היא עם iPhone 4 ישן שכבר לא זז ומתחיל לעשות צרות. אין בעייה גם להשתמש בחצי מהתקציב אם יש משהו טוב. שיהיה עמיד סוג של, כלומר לא יתפרק מכל נפילה. מלבד זאת, אין דרישות מיוחדות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Demagh,

אמא שלי הפילה את הפלאפון שלה לכיור, עכשיו הוא לא עובד כבר מזמן לא קניתי שומדבר שהוא סמארטפון, אז אני צריך את עצתכם - איזה פלאפון טוב אפשר לקנות לאמא? הכי חשוב שיהיה עמיד ופשוט לשימוש (שימוש = לקבל ולהוציא שיחות, לשלוח הודעה עם מלא שגיאות כתיב), עדיפות למכשיר שאפשר לקנות ביד2 בזול.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. לפני כמה חודשים חיפשתי פלאפון מתקדם ללא מצלמה ומה שהומלץ לי זה w950 ו E60. די התאהבתי בסוני ואפילו יש מספר חנויות שמוכרות אותו בישראל במחיר סביר של 2000 שח. והתכונות שלו די מתאימות לצרכים שלי, מערכת הפעלה סימביאנית, נגן טוב ורמקול חזק. אבל ב2 חנויות שהתקשרתי אליהם אמרו לי שאין לא שום תמיכה בעברית. ואני די צריך תמיכה, התפריטים והממשק אפילו עדיף לי באנגלית כי לזה אני רגיל, אבל אני רוצה לקבל ולכתוב SMS בעברית וכמו כן לראות דפים בעברית. אז מישהו יש לו את המכשיר הזה וניסה/הצליח להוסיף עברית? או שידוע על איזה דרך להוסיף לו? הE60 נדמה לי שהוא פחות מתקדם כמו כן המחיר שלו יותר יקר (2400) וזה עוד לא כולל כרטיס זיכרון. אם אין דרך להוסיף עברית אז איזה עוד מכשירים יש בלי מצלמה …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by coch,

בוקר טוב אני מחפש המלצה למכשיר פונקצוניאלי, כלומר שיהיה - רמקול נורמלי, אופציה לצלצולים שונים, בלוטות' וכו'. שמסך האנשי קשר יהיה מודרני, שתהיה אופציה למחיקת הודעות\שיחות בצורה מרוכזת, מסך ברור וגדול ומקשים יחסית גדולים\בינוניים ( לא קטנים זה מה שחשוב ). חשוב שיהיה פלאפון שימושי כמו שפירטתי ולא "מכשיר מבוגרים טיפוסי" שכזה שאין לו שום פונקציות. כמובן לא טאץ' \ לא סמארטפון. יש חיות כאלה בימינו ? אני מחפש אפילו משהו של נוקיה\סמסונג לרכישה בארץ ולא מכשיר שעלול לשבוק חיים אחרי שנה, אלא לשימוש לטווח ארוך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

אני מחפש פלאפון למוזיקה שיהיה יפה מגניב וטוב למוזיקה... חשוב מאוד שיהיה כניסה של PL 3.5 לא משנה חברה.. תקציב יכול להיות לא קטן תלוי אם המכשיר כדאי... אה... וגם מאוד חשוב שיהיה עברית...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by davidcohen,

היי לאחותי יש פלאפון של נוקיה דגם לא משוכלל מידי , אתם יודעים דור 3 אבל הפשוטים בעיקר בשביל צרכים בסיסים. הערכה של הפלאפון שלה לא כוללת קבל להעברת נתונים אבל אני יודע שיש אפשרות להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון ולהיפך דרך ה Bluetooth . השאלה שלי היא איך עושים את זה ? מה בדיוק מתקינים במחשב, תוכנה , דרייבר ... ? תודה

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by etay93,

שלום לכולם אני מחפש פלאפון חדש בשביל אמא שלי, עדיפות הגבוהה היא ל touch ברמה גבוהה כד כמה שאפשר , ו wifi . אני ישמח להמלצות תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. אורח Gaben
    Started by אורח Gaben,

שווה לקנות meizu n3s מבאג? שימושים: משחקים, מצלמה טובה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Singularity,

חבר שלי רוצה לקנות פלאפון מארה"ב (את ה n95) אין לי מושג של איזו חברה אבל עדיין אין אותו בארץ. בכל מקרה יש לי כמה שאלות: 1.חברות הסלולר בארץ יכולות לספק לו שירותי שיחות רגילות למרות שהוא מביא את המכשיר מחו"ל? 2. האם יש דרך שהמכשיר ידע לקרוא ומלכתוב בעברית? 3. האם יש אפשרות לתקן אותו בארץ אצל הספק המורשה שלו אם הוא נקנה בחו"ל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by hanka,

יש לי פלאפון מסוג מוטורולה 853 A milestone עכשיו..הוא התנתק לי מהרשת של סלקום...ואני לא מצליחה להחזיר אותו..בחיפוש רשת רושם לי כל הזמן ששגיאה...מישהו מבין בבקשה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by sabosal,

שלום. יש לי הרגשה שמנסים לעבוד על אמא שלי, ואני מנסה לעזור לה. לפני כשנה הציע לה סוכן נלהב מסלול משתלם ביותר (חיילים), במקום התוכנית הקיימת שלה, שבה היא מחוייבת לשלם כ-200 ש"ח על בנק דקות. אחרי ש"קנה" אותה, נזכר לספר לה כי אין אפשרות לבטל את התוכנית הקודמת, ואין אפשרות לנייד את המספר שלה, ולכן היא נשארה עם 2 טלפונים, כאשר אחד באמת משתלם, אך השני עולה המון כסף. ברוב טובו הוא "הצליח" להוריד את התשלום החודשי ל-150 ש"ח. עכשיו, אחרי שנגמרה ההתחייבות במכשיר הישן, ולאחר שאימי גילתה שהעלו את התעריפים בלי ידיעתה, היא רוצה לבטל את הקו, ולהצריח בין המספרים, כדי להישאר עם המסלול חיילים, אבל עם המספר הישן והאהוב. בפלאפון טענו שאין אפשרות לעשות הצרחה מכיוון שהמכשיר לא היה ברשת GSM, והח…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by simla101,

מממ אוקי..הגיע הזמן לשדרג ת'נוקיה העתיק שלי... הקטע שיש לאבא שלי איזושהי קומבינה משונה שבה הוא משיג איזה טלפון שהוא רוצה מסלקום (אולי למעט הבלאקברי אבל אולי אפילו אותו) עכשיו...מכיוון שלא ידוע לי שסלקום הולכת לשווק את הK800I...אז אני לא יודע כ"כ מה לבחור מצד אחד הבנתי שה-N73 הוא אחלה...אבל עם כל'מני באגים מעצבנים בשימוש יומיומי... מצד שני אין אף טלפון "הייאנד" אחר (אולי ה-W800I אבל אני לא מתלהב ממנו בעיקר מפני שהפיצ'ר הראשי שלו שזה ה-MP3 לא רלוונטי כי יש לי H340) בכל אופן...מה שאני מחפש בפלאפון זה נוחות בשימוש יומיומי (יענו לא ממשק מוטורולה נוראי) ובעיקר מצלמה... יהיה נחמד צלילי MP3 אבל זה באמת סתם בונוס נחמד...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. http://finance.walla.co.il/?w=//1620272 רק לי זה נראה מחיר גניבה לאור היום?

• 210 תגובות
    • 19.4k צפיות
  23. פלאפלון מציעים אוזניית BT חינם לכל מי שמזמין את אחד ממכשירי ה-GSM שלהם דרך האינטרנט. אפשר לבחור אחת מאלו: LG HBM-760 או Motorola H375 איזו עדיפה?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  24. אהלן חבר'ה ! אני מחפש בנרות כבר לא מעט זמן מכשיר פלאפון שהוא לא דור 3 (לא ממש מתאים לי לשלם לאינטרנט שאני לא צריך), אבל חשוב מאוד שיהיו לו יכולות שוות - וכאן הכוונה למצלמה של 3 מגה פיקסל ומעלה (נזרום עד 5). הבנתי שבארץ מאוד קשה להשיג מכשירים כאלה, אבל בחו"ל זה כבר סיפור אחר. הטווח מחירים לא גמיש מידי (אני די קמצן), בכל מקרה - אשמח לראות כל מכשיר. תודה רבה מראש !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by oren12,

אני רוצה לקנות פלאפון חדש מרשת אורנג' שיהיה עם איכות קול טובה, איכות מצלמה טובה, ואורך חיי סוללה ארוך.. כרגע אני עם E65 אני רוצה לשדרג אותו התקציב לא מוגבל תודה. נ.ב. אני סטודנט עתודאי שנכנס למסלול חיילים אז שיהיה פלאפון שיתמוך לי במסלול

• 0 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.