גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי נגן MP4 ושהוספתי שירים בפעם הראשונה הכל היה בסדר, אבל שרציתי להחליף שירים אז זה לא נתן לי ושניסיתי במחשב אחר זה הוסיף בעיקרון אבל בנגן עצמו כאשר אני רוצה לשמוע אז זה כותה לי בכל השירים Bad track .. (גם סרטים לא הצלחתי להכניס.. [רק תמונות הצלחתי להכניס]) הפורמט של השירים שאני מנסה להכניס הוא mp3. מה הבעיה ואיך פותרים אותה? בבקשה זה דחוף!! תודה רבה לעוזרים, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שיתוף פעולה בין מדליף נודע ואתר בשם uswitch יצר לנו הדמיות של ה-Galaxy Note 7 העתידי, בהתבסס על השמועות והדיווחים אודותיו נכון לעכשיו - עם חיבור USB Type C לראשונה במכשיר של סמסונג, מסך Super AMOLED קמור משני צדדיו שיהיה זמין בכל הדגמים ולא רק בגירסה ייעודית ויקרה יותר, מעטפת מתכתית שתהיה צרה במקצת מזו של ה-Galaxy Note 5, סורק לרשתית העין וכמובן גם עט מגע בלעדי שיושב בגוף המכשיר. ההשקה? כנראה כבר באוגוסט או בספטמבר הקרובים. https://goo.gl/F2cbpO
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המכשיר היה בתיקון החליפו לי לוח אמ, מאז הפסקתי לקבל הודעות אוטומטי למייל. אני צריך להכנס למייל בשביל לראות אותן, זה לא קופץ לי כמו הודעת ווצאפ, איך אני משנה את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי ב touch HD שרץ על פוקט פי סי WM 6 כעת אני מחפש המלצות לנגן סרטים עם קודקים משחקים וישומים מומלצצים אחרים. מישהו אולי יכול לעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מחפש נגן וידאו ל-Nokia 6280 שינגן את הקיבצי וידאו מהכרטיס זיכרון. תודה על כול עזרה!
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ההורים שלי קנו את הרכב (יד שנייה) שהגיע עם מע' מולטימדיה מובנית ובה אפשרות לGSP (IGO), כשלוחצים על כפתור הNAVAGATION בתפרים הראשי מתקבלת הודעת שגיאה. המע' מבוססת של WINDOWS CE וכשעוברים לממשק הWINDOWS וניגשים למחיצה שבה מותקן הIGO ומרצים משם אז הIGO עובד כמו גדול. מישהו אולי יודע איך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מעוניין במכשיר טאבלט 8-9 אינץ (10 גדול מדי ן7 קטן מדי) להורים שלי . בעיקר לצורך קריאת ספרים בנסיעות, מיילים, סקייפ, קצת סרטים. אני מעוניין בטאבלט עם מערכת הפעלה אנדרויד. sumsung galaxy note 8.0 מתאים בדיוק לצרכים, אבל לא מצאתי בארץ אשמח להכוונה או למכשיר אחר שיכול למלא את הצרכים שלי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום 1. איך האיכות קליטת רדיו ב-IAUDIO U2. 2. האם יש שעון מעורר ב- CREATIVE MUVO SLIM. 3. איזה מהבאים עדיף לדעתכם לפי הסדר: א. iRiver T10/T30 ב. iRiver IFP895/795 ג. Iaudio G3/U2 ד. Creative Muvo Slim אני מתענין בעיקר בגודל מניטורי (נכנס בקלות לכיס) נוחות שימוש, עברית יהיה יתרון משמעותי, כמות זיכרון לא קריטית. ואיכות רדיו גבוהה, עם יכולת הקלטה סבירה, ושעון מעורר. (וגם להשמיע מוזיקה באיכות טובה) רב תודות.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
השילוב החדש בין המחירים הנהדרים של היצרנית הסינית למערכת ההפעלה הנקייה של גוגל כבר כאן לכתבה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
הבעיה נראת פשוטה אך עד כה לא נמצא לה כל פתרון, והאמינו לי ניסיתי הרבה- יש לי צורך הכרחי להקליט כל שיחה בנייד אני פשוט בשום פנים לא מסתדר עם אנרואיד (קניתי 4 דגמים החדישים ביותר שיצאו בכל פעם בכסף טוב, זה הסתיים בזה שהמכשיר כמעט נזרק לקיר מעצבים) אז מה הבעיה ? איפון לא מקליט. בניגוד לאנדרואיד בו תוכל בקלות למצוא תוכנת הקלטה 99% מתוכנות ההקלטה בIOS הם תוכנות צד שלישי (לא נוח, לא עובד לא פרקטי). אותו אחוז אחד באיפון שמאפשר הקלטת שיחות זהה לגלקסי הוא טוייק שפיתחו Limneos בשם audiorec 2 הוא פשוט יושב על הרמקול של האיפון ומקליט כל מה שקורה. זה מצריך 1. איפון פרוץ 2. תשלום חד פעמי של 4 דולר להורדת הטוייק. פשוט מאד. הבעיה? זה דופק את הרמ…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם ה-Realme C3 יציע סוללה גדולה וכוח עיבוד עדכני מבית חברת Mediatek לכתבה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, לפני כמה ימים ביקשתי המלצה לפלאפון שישמש לגלישת ווי-פיי , GPS, קריאת PDF ושיעלה עד 1000 ש"ח. הומלץ לי על ה5800 של נוקיה אבל אחרי קריאת ביקורות עליו אני מחפש חלופה. אם אני מעלה את התקציב לבערך 1500 ש"ח יד שניה, האם יש משהו מומלץ יותר טוב מה5800?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
דגם הביניים החדש של יצרנית הסמארטפונים הגדולה ביותר ממשיך לעשות רושם טוב לפני ההכרזה - עם תמורה רשמית המאשרת מאפיין שהיה זמין רק בגרסאות יקרות יותר עד כהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
- 1 follower
-
-
מוצר הדגל הראשון לשנת 2022 של המותג הסיני הושק בישראל עם נפחי זכרונות נדיבים - ומחיר תחרותי עד מאוד לאלו שמחפשים מקסימום ביצועיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב כף יד מסוג fujitsu-siemens LOOX N560, עם מערכת הפעלה winmobile 5. רציתי לדעת האם זה אפשר לשדרג את מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איזה תוכנה יש עבור PC שאלייה אפשר לעשות screen mirror מהאנדרואיד ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפשת סטנד חזק שיאפשר עבודה עם טבלט בשכיבה (כשהמסך כלפי מטה). בחו”ל אני רואה את המוצר הזה (שהמחיר שלו מטורף והוא לא מגיע לישראל. אם אביא את זה לארץ עם חברת משלוח המחיר יהיה עוד יותר מטורף). מכירים משהו דומה בישראל? (או אליאקספרס?)
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a0%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-lumia/
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הצילו עיר מצבא זומבים אימתני, לכו על קצות האצבעות בכדי שהשומרים לא ישמעו אותכם ותכננו מתקפת מחץ ימית - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-7/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי lg l7 2 optimus בגודל 4.3'', והוא מתאים לי ואני מרוצה ממנו. אישתי מעוניינת לעבור לסמארטפון (היא משתמשת בנוקיה 3500) דומה, אך קצת קטן יותר. הסמארטפון ישמש בעיקר לשיחות, sms, whatsup ולפעמים וויז. כמעט ללא גלישה דרך הדפדפן. צריך מצלמה טובה (8M ומעלה) ניתן לקנות מחו"ל, אבל מעדיף לקנות בארץ. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
סמסונג ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה בשוק הביניים עם הכרזה על סדרה חדשה, שעשויה להיות תחליף גם למשפחת ה-Galaxy E של שנה שעברה וגם למשפחת ה-Galaxy A של השנה הנוכחית כפי שהיה צפוי מבעוד מועד, סמסונג השיקה צמד סמארטפונים חדשים לשוק הבינוני-גבוה, שמהווים את תחילתה של משפחה חדשה בשם Galaxy C – ומרגישים כמו דגמי הביניים המשתלמים ביותר של סמסונג, מאז שביצעה רענון למיתוגים שלה בתחילת השנה שעברה. ה-Galaxy C5 מציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, בדומה ל-Galaxy A5 לשנת 2016, בתוספת לשבב Snapdragon 617 בעל שמונה ליבות Cortex A53 בתדר 1.5GHz וליבה גראפית מסוג Adreno 405, נפח אחסון נדיב של 32GB או 64GB שניתן להרחבה בכרטיס microSD, זכרון RAM בנפח נדיב לא פחו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 570 ש"ח שמצאתי בכספת פלסטיק שלי ואני רוצה לקנות איתם איזה משהו נחמד, איזה MP4 אתם ממליצים לי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות בקרוב נגן Mp4. התקציב הוא באיזור 2500 שקל, ותהיתי אם ניתן למצוא נגן שיענה על הדרישות הבאות: * 20 ג'יגה מינימום אבל עדיפות להרבה יותר. * אפשרות לחיבור מצלמה דיגטלית להעברת התמונות. * בטריה חזקה. * WIFI - רצוי. * חברה אמינה. * הצגת כתוביות בעברית - רצוי אבל לא חובה. אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מוטורולה דיפיי עם הרום של אורנג', הטלפון התחיל להיות מאוד איטי, וחשבתי להתקין עליו רום חליפי. באתר הזה: http://m-defy.tk/%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D/ ישנם 2 סוגי רומים שיכולים לעניין אותי: ה-CleanHeb 1.1 ֿ, וה-CM7. האם התהליך לשדרוג לcleanheb הוא פחות מסוכן ומסובך מהשדרוג לcm7? ומה ההבדל בין שדרוג מהrecovery לשדרוג של cm7? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש אפליקצייה לאייפון שאני יכול להגדיר בה אתר אינטרנט (אחד או יותר) שברגע שהאתר מתעדכן בלדוגמא כתבה חדשה היא תקפיץ לי על כך הודעה. יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-