עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Pure-Gold,

כל מילה מיותרת

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. המכשיר יוזמן מאמזון, ראיתי שם דגמים של חברת גרמין באזור ה90$ מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אני רוצה לקנות פלאפון עם סוללה חזקה.. ואין לי מושג לאיזה פלאפון באמת יש סוללה יותר חזקה( לפי מה שהבנתי כמות ה mah של הסוללה לא בהכרח אומר לי שהפלא יחזיק יותר זמן על טעינה אחת.. ) וגם שיהיה פלא מהדור והאיכות של ה S5 ו ה g3 וכו... השמח לעזרה בנושא...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן, דודה שלי נכנסה לאייטונז דרך המאק בוק, והיה שם יוזר אחר של מישהו אחר מהמשפחה, ברגע שהיא חיברה את המכשיר כל הדברים והאפליקציות שהיו לה נמחקו, ובמקום זה כל היוזר השני הועבר למכשיר שלה, כלומר עכשיו לדודה שלי יש אייפון עם כל הדברים של דוד שלי, הטלפונים שלו וה SMS. הדברים שלה נמחקו כליל. האם ניתן לשחזר את זה? למחוק את מה ששלו ולהעביר את שלה חזרה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Trin1ty,

שלום ! אתמול עידכנתי את הN97 לעידכון החדש ביותר (V21) ומאז הפלא השתגע . קודם כל במהלך העידכון הוא כתב לי שאין מספיק זיכרון בכונן C אבל המשיך את העדכון , ולאחר שהוא הסתיים , הוא המשיך להודיע שאין מספיק מקום ב C ואני חייב לרוקן . לאחר שמחקתי כמה תוכנות לא חיוניות כמו ICQ וכדו שמתי לב לכמה בעיות : לא רואים שעה / תאריך במסך הראשי , כל מיני פעולות לא עובדות בטענה "לא ניתן לבצע פעולה זאת , נסה מאוחר יותר " .. בקיצור , הוא השתגע ואני מאמין שזה קשור לעידכון . עכשיו שאלתי אליכם מה לעשות ? אם יש דרך לעדכן מחדש ? או שעדיף לקחת את הפלא לאורנג' שיטפלו לי בו שם ? ד''א גיבוי עשיתי למזלי [ : ) ]

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  6. קמפיין גיוס הכספים של העט החכם, שפותח בידי שלושה יזמים ישראלים, חצה תוך יממה את היעד שלו - מאה אלף דולר. המוצר יוכל לכתוב על כל משטח ולהפוך את הטקסט לדיגיטלי, להציג התראות ואף לתפקד כדיבורית לכתבה: http://hwzone.co.il/phree-%d7%94%d7%a2%d7%98-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%a1%d7%9c%d7%99-%d7%9e%d7%94%d7%a8%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%94-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8/

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by ccc,

לפי מה שאני רואה, כל הCLONES הסינים הם טלפונים פשוטים ביותר עם מצלמה, דואל סים, ומסך מגע.. אין בהם יותר שום דבר חוץ מזה. השאלה שלי מה הוא הCLONE המוצלח ביותר ? (כזה שמכיל GPS+WIFI ) (כן גם לי יש דוד בסין) תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  8. שלום אני טס חודש הבא לארה"ב ואני רוצה לקנות מכשיר פלאפון מה ההמלצה שלכם עד 500 דולר כיום יש לי SONYERICSON K700i של אורנג' (דור שני) ושאני אוכל להכניס לו את הסים מהמכשיר הקיים שלי וזה יעבוד בלי בעיה וגם שאני אוכל לעדכן לו עברית למכשיר

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by spitzi,

סוללה שמספיקה להרבה זמן. מסך 5.1-5.2 אינץ'. משקל עד 140 גרם. רצוי עם קורא טביעת אצבע, אם זה חוסך שחרור נעילה על המסך. תקציב: לא ממש מוגבל, בתנאי שהמכשיר שווה את הכסף. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. פלאפלון מציעים אוזניית BT חינם לכל מי שמזמין את אחד ממכשירי ה-GSM שלהם דרך האינטרנט. אפשר לבחור אחת מאלו: LG HBM-760 או Motorola H375 איזו עדיפה?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by yarin153,

אני מעוניין לסיים את העסקה עם פלאפון ולעבור לאחת החברות הללו שמעתי שהוט מובייל אומנם לא כותבים באתר אבל אני חייב לדבר 500 דק' כדי לקבל את החבילה של ה89 שקל האם זה נכון ? אם כן האם הדבר דומה גם אצל גולן טלקום ?? למרות שאני ישאל את הסוכנת בטלפון אני מעדיף לשאול גם צרכנים במידה וינסו "לערבב" אותי חח תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Xilver,

אני יודע שהגלאקסי הרבה יותר חדש, חזק וכו' וכו'... אבל אייפון זה פשוט יותר, נוח יותר, ושל אפל. הבנתי גם שיש לו הרבה יותר אפליקציות ושלגלאקסי יש בעיות עם הפריצה. מה מומלץ יותר? ואני לא מדבר מבחינה טכנולוגית כי אני משער מה תהיה התשובה. פשוט שאלה של התנסות, אם מישהו ראה/השתמש ויכול לתת חוות דעת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היצרנית הסינית מציעה את סמארטפון הביניים הטוב ביותר שלה, בתוספת שעון חכם, במחיר של 300 דולר בלבד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ל-alcatel-יש-צמד-מכשירים-חכמים-במחיר-מבצע-מרש/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. קיוויתם שדגם ה-Premium החדש יביא לתמחור נמוך יותר עבור ה-Xperia Z5 וה-Xperia Z5 Compact? לפי המידע העדכני המגמה היא הפוכה, למעשה לכתבה: http://hwzone.co.il/המחירים-האירופאים-של-מכשירי-ה-xperia-z5-מאשרי/

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by ORrrr,

התקציב נע במקסימום למחיר של ה one s שטיפה יקר יותר, ובכל מקרה אני יכול להביא אותו מחול על ידי חבר. הנקודות שלי לגבי כל אחד מהמכשירים: sgs 2: מכשיר ישן יותר, טיפש חלש יותר, מכוער אבל זול יותר ומסך איכותי יותר. one s: ממשק הסנס לדעתי מוצלח יותר, טלפון יפה ונראה לי שהוא יספק אותי לשנה שנתיים הקרובות, אבל הבנתי שהמסך שלו פחות טוב ומפוקסל ויש סכנה שהוא יתקלף. האם אנשים בעלי נסיון יכולים לשפוך קצת אור על הנושא? תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by IlyaN,

אהלן, אני מחפש לשדרג בימים אלו את המכשיר הסלולרי שלי (נוקיה 6070) וחשבתי באותה הזדמנות אולי גם להתשמש בו כמודם סלולרי למחשב. התכונות שהכי חשובות לי לפי סדר עדיפיויות יורד: 1. מודם סלולרי אמין במהירות של 2 מגה לפחות. 2. חיבור לאינטרנט דור 3.5 בשביל גלישה נטו. 3. פונקציונליות מסויימת של יומן אישי(בעיקר לרישום מטלות) כך שמקלדת נוחה תהיה בונוס. התקציב עד 2000 ש"ח. בנוסף מבחינת תעדיף גלישה בעיקר, מה הכדאיות של חיבור קבוע דרך המכשיר הסלולרי לעומת דרך מודם סלולרי חיצוני?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  17. אשמח לקבל חוות דעתכם לפני קניית טאלבט shield k1 של נוידיה. אני מחפש טאבלט בגודל של 8-9 אינצ' לשימוש שכולל בעיקר גלישה ופיתוח (אפליקציות) אני מעדיף לא הוציא יותר מדי, ויש לי אפשרות לקנות את ה-shield k1 במחיר של 220 דולר (המחיר כבר כולל משלוח ומיסים בארץ) השאלה אם יש אופציה עדיפה וזולה? ואם יש ל-shield בעיות ידועות? אשמח לקבל כל חוות דעת עליו.

18. Started by jfkk,

שלום אני עומד לסיים את ההתקשרות עם גולן -6gb ראתי מבצע ב- 019 http://www.kamaze.co.il/Deals/36136/Telzar-019/unlimited-36-months איך חבילת התקרות ב- 019 או להישאר בגולן תודה

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  19. חשבון טוויטר שמתמחה בהדלפות מעולם הגאדג'טים משתף אותנו במספר תמונות ראשונות ופרטים טכניים אודות הסמארטפונים שאסוס תחשוף בעוד כשבוע מאמינים שלאסוס יש את מה שצריך על מנת להצליח בשוק המכשירים החכמים, גם ללא סיוע משבבים של אינטל? הכתבה הנוכחית היא כנראה עבורכם. חשבון טוויטר שעונה לשם המוזר משהו krispitech שיתףכמה וכמה פרטים חדשים אודות משפחת ה-Zenfone 3,אשר לכאורה תוצע בלפחות שלושה גדלים שונים עם דגם 4.5 אינץ' עבור כל מי שעדיין לא מוכנים להתחבר אל טרנד מסכי הענק, גודל של 5 אינץ' שיהיה הדגם הסטנדרטי לצרכן הממוצע ועוד דגם עם מסך שבין 5.5 אינץ' ל-6 אינץ', שיקרוץ ככל הנראה לחובבי הפאבלטים בעיקר. המכשירים החדשים יתחברו אל הטרנד הבולט בעולם הסמארטפונים ויתבססו על מעט…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by pav,

מתנה לאבא שלי,תקציב עד 2500 מה שחשוב שה GPS יהיה טוב דבר ראשון..

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  21. אני לא מצליח להבין למה הסמארטפונים כאלה דקים. רציתי ללכת עם הסמארטפון החדש שלי בלי קייס, אבל הוא כל כך דק שמפחיד אותי שהוא יתעקם בקלות... סבבה, זה נוח שזה נכנס לכיס, אבל מתחת לעובי מסויים זה פשוט מיותר... האם זה מקרה של אבסורד בשיווק? או שאוליי פשוט הסמארטפונים משווקים בעיקר לילדים ובני נוער ובשבילהם זה חשוב? כאילו להערכתי רוב הפירסום והשיווק בעולם מיועד לצעירים וילדים... למעט אוליי מכוניות יוקרה אבל גם אז שאר המכוניות ה"רגילות" משווקות בעיקר לצעירים. פשוט יותר קשה לשווק למבוגרים יותר(או אלה שהתבגרו, שלא כמו חלק מהמובגרים) כי הם כבר הבינו כמה חירטוטים יש בדברים האלה...

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by Vidati,

Mustek הכריזו על מוצר חדש, ה- DV536, מצלמת וידאו המתיימרת לעשות כמעט הכל. ה-DV536 מציעה מצלמת סטילס באיכות של 10 מגה-פיקסל עם זום X10, צילום וידאו באיכות של 30 פריימים לשניה וקריאת כרטיסי זכרון SD או MMC. כמו כן, המצלמה מסוגלת ללכוד וידאו ממכשיר DVD או משידורי טלוויזיה, לנגן מוסיקה בפורמט Mp3 ווידאו בפורמט MPEG-4 והיא מצויידת במיקרופון להקלטת קול בפורמט WAV. למרות שכל הנתונים נשמעים טוב על הנייר, בפועל הם לא כל כך מרשימים. על מסך בגודל 2.4 אינץ' קשה מאוד לראות סרטים, 10 המגה-פיקסלים של המצלמה מושגים באמצעות אינטרפולציה, שכן למצלמה חיישן CMOS של 5 מגה-פיקסל והזום הוא זום דיגיטלי הפוגם באיכות התמונה. כמו כן, לחדש של Mustek רק 32 מגה-בית זכרון פנימי, כלומר יש צורך ברכישת…

23. ארגון התקינה שאחראי על התקן עבור כרטיסי ההרחבה הזעירים מפרסם מאפיין חדש שיקל על החיים של הצרכנים שרוצים להרחיב את נפח האחסון במכשירים החכמים שלהם לכתבה

24. אני משתגע!@# קובייה הצלחתי... אבל..... סביבון!! איך עושים את זה???? מישהו פה יודע? עדיין לא מצאתי מקומות לשאול את זה.. אבל מכיוון שזה פורום גאדג'טים(לא?) אני מאמין שמישהו פה יוכל לעזור לי.. :bash:

• 39 תגובות
    • 5k צפיות
  25. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש.התקציב הוא גג 3000 ש"ח הדרישות שלי הם: סוללה חזקה מסך מגע גדול מצלמה טובה חשוב שהפלאפון יהיה מהיר. יצא לי לבדוק לגבי הGALAXY S והוא עונה לדרישות שלי וגם לתקציב. אבל בחנויות דורשים 250 ש" על עדכון לאנדרואיד 2.2 ועוד 200 ש"ח לעברית. יש אפשרות לעשות את זה לבד בחינם ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.