גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
יש כזה דבר? נגן יש לו כבר[e250]גם אוזניות טובות..
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האם ניתן להחליף את הדיסק הקשיח בנגן mp4 בזיכרון -flesh של 16 giga? לאור ירידת המחירים של זיכרונות ה-flesh (ניתן כבר להשיג ב-ebay זיכרונות של 16 GIGA ב-500 שח ) התעוררה השאלה האם יש דרך מעשית שאפשר לפרק את הדיסק הקשיח מהנגן ולשים במקומו זיכרונות flesh ובכך להרוג שתי ציפורים במכה אחת גם להגדיל את העמידות של הנגן בריצה וגם להאריך משמעותית את זמן העבודה (שהרי זה ידוע שדיסקים קשיחים לא מגלים אמינות לאורך זמן כאשר הם נתונים לזעזועים הנוצרים בעת פעילות ספורטיבית וגם שהם דורשים לפעולתם הרבה יותר חשמל לעומת נגני flesh)
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
שלום לכולם : חבר שלי יוצא לחו"ל והוא מחפש נגן MP4 בנפח גבוהה במחיר של עד 2000 שקל . מה שחשוב הוא שהוא יהיה איכותי ואמין ותומך עיברית וכמובן שאפשר יהיה לצפות בו בוידאו בצורה ברורה . תודה לכל העוזרים !
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
איכות קול בטריה שמחזיקה הרבה זמן ולפחות 4 GB זה כל מה שאני מחפש המחיר לא חשוב
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הV3X שלי נדפק כתוצאה מתיקון לקוי של סלקום והם הציעו לי שתי אופציות: K610I של סוני או Z500 של סמסונג, או לחלופין לחכות לV3X חדש שאין להם במלאי בסניף כרגע. התיקון שלהם היה לקוי בצורה מטורפת- פשוט השאירו את הפאנל האחורי פתוח, דבר שהוביל למצב שכפתורים צדדיים נפלו מהטלפון, השאירו אותי עם פאנל קדמי משומש למרות שהבטיחו להתקשר תוך יום-יומיים, כשמגיעים חלפים חדשים, ובסופו של דבר לפני כמה ימים השמע הפנימי של הטלפון שבק חיים ואפשר לעשות שיחות רק דרך הרמקול. אני מאמין שגם זה נזק שנגרם כתוצאה מהתיקון החובבני. אני מקווה שהם יתקפלו ויאפשרו לי לקחת טלפון יותר חדיש מהK610I, שנראה לי סביר, או מהZ500 שהבנתי שהוא זוועתי. יש לכם המלצות לדגמים שכדאי לי לנסות להשיג? תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קודם כל איך הוא לדעתכם? לפי ביקורות שראיתי ברשת הוא נראה מבטיח... האם יש אלטרנטיבה (צרכים : בעיקר מוזיקה וקצת סדרות אולי)? איפה אפשר לקנות בארץ? אני לא מצאתי אותו...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אתרי תוכנות לSYMBIAN שיעבדו עם הפלאפון שלי,חיפשתי בגוגל ומצאתי המון אתרים עם תוכנות שאת רובן לא הצלחתי להתקין...
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב קניתי לפני שבועיים שלוש מכשיר MOTOROLA K1M מפלאפון ובטח לקחתי איתו ביטוח הבעייה שאני צרבתי גירסה וא מהחברה והוא פשוט נדלק ונכבה נדלק ונכבה (כלומר נהרס) עכשיו אני לא רוצה שידעו ששיניתי תגירסה אז הם לא יתנו לי אחריות או ביטוח מה אני יכול לעשות במכשיר כדי ללכת אליהם והם יחליפו לי אותו בחינם ? אם אעלה עליו במכונית ואהרוס אותו ? או עוד דעות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות PS3/XBOX360 מEBAY וראיתי שרוב ההצעות הן מארה"ב, ואני יודע ששם זה NTSC ופה זה PAL. זה אומר שאם אני קונה מחו"ל זה לא יעבוד עם הטלוויזיות בארץ? תסבירו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי חברים שאלה קשה. האם ניתן לחבר את "השן הכחולה" כמיקרופון לשימוש בשיחות ב"סקאיפי" ?? אם כן כיצד אני מחובר עם אנטנת USB
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חשוב לי לדעת איך היא גם מבחינת אמינות ועבודה טכנית, וגם מבחינת איכות ועוצמת הקול בשיחות (גם איך אני שומע את הצד השני, וגם איך הצד השני שומע אותי). סך הכל זה פתרון מאוד מאוד זול לרכב (300 שקל) וזמין מאוד (נמכר גם בסלקום), מושך מאוד מול המחירים והחירורים בדשבורד שצריך לעשות לדיבוריות קבועות, אבל בטוח שיש קאצ' כלשהו, גם מוטורולה וגם מחיר זול אף פעם לא הלך ביחד... אולי המקרה הזה שונה? תודה רבה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי צעצוע חדש [palm treo 700Wx] והוא שייך לפלאפון שמשום מה לא אוהבת בלוטו'ט ולכן גורמת לכל המכשירים שלה [חוץ מאחד או שתיים] להייות מוגבלים בשימוש בבלוטוט' לדיבוריות בלבד. ז"א שאי אפשר לתקשר בצורה של מכשיר בין מכשיר או מכשיר בין מחשב-נורא מציק! השאלה היא אם יש אפשרות לעקוף את זה ואיך? מערכת ההפעלה במכשיר זה חלונות מובייל 5
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן אייריבר E10 שיש בו עברית, אבל הפוכה. התקנתי את התוכנה שיש באתר http://www.planetnana.co.il/iriver/ ולחצתי על הקוד שכתוב שם, והוא נפעיל משהו, שמריץ את הקבצים אבל הוא לא הופך את העיברית, מה אפשר לעשות? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איזה מבין השניים טוב יותר ? אשמח לפירוט. תודה וערב טוב
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם יש מערכות הפעלה או FIRMWARE שאפשר לשדרג למכשיר פלאפון.. כמו למשל בנגני MP3 הרוקסבוקס... האם יש דבר דומה בפלאפונים ? אשמח לדעת כיצד אוכל לשפצ"ר את הנוקיה 3220 הרקוב שלי תודה ויום נעים
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
טוב ככה ניראה הN96 http://www.ubergizmo.com/15/archives/2007/10/nokia_n96_rumor.html
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני קונה מתנת גיוס לאחי ומחפש לו נגן MP3 איכותי בתקציב המצויין בכותרת שינעים את זמנו בין פגז לפגז. מבחינת מאפיינים - עדיפות לרק MP3 אבל אם נכנס משהו איכותי בתקציב עם MP4,אפשרי. מבחינת נפח שיהיה לפחות 1 ג'יגה וכמובן כל המוסיף הרי זה משובח. בעל USB2 כמובן. מבחינת בטריות,לא כ"כ מבין בזה,ראיתי שיש בטריה נטענת מקורית או בטריות אחרות שצריך לקנות חד פעמיות או נטענות,בקיצור מה שטוב. איכות סאונד שתהיה טובה,לא גרועה,הוא לא כזה אודיופילי - כל עוד המכשיר יעשה את העבודה זה מה שחשוב. אם אפשר למצוא משהו בעל אופ' להרחבה ע"י כרטיס זה יהיה מצויין. רדיו מובנה גם יהיה מצויין. וכמובן שיהיה מפירמה מוכרת ואיכותית בעלת אחריות - איך הולכת האחריות בMP3,שנה או 3 או אחרת? מבחינת דגמים…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות BLUETOOTH סטראו לקניה בארצות הברית דיי חשוב שיהיה עליהם מקשים אבל לא קריטי שיהיו איכותיות (שהמוזיקה תהיה טובה...) ורצוי מאוד שיהיו כוללות דונגלים (של 3.5 וUSB) חשבתי על http://reviews.cnet.com/bluetooth-headsets/nokia-bh-501-bluetooth/4505-12523_7-32469611.html?tag=prod.txt.2 או על http://reviews.cnet.com/headphones-headsets/toshiba-wireless-audio-headphone/4507-6468_7-31383128.html?tag=nav התקציב שלי הוא בין 50 ל100 דולר אני אשמח לחסוך אם יש דברים לא חיוניים נ.ב. אני מדבר רק על אוזניות של קשת מאחוריי הצוואר תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה אחרונה האם זה אותו פלפון שדיברו שהוא אם סאונד מעולה?(ואני מדבר על הדק) כמו בנעוץ?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
נפח - לא לחוץ שיהיה הכי גדול יותר חשוב איכות הסאונד תמונות סרטים -ממש לא חובה להפך מסך מגע -ממש לא חושב שאינ רוצה אחד כזה מחיר- 300-500 בהחלט אפשר 500 הולכים להתחבר אליו rp-21 או In ear חדשות מחול מעדיף מחברה מוקרת עם קבלות ולא איזה חברת מדבקה בברכה Junior_mg ליאור,
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הרגע הגיע ה Sandisk Sansa c250 החדש שלי תמונות: 1) הקופסא המגניבה 2) תקריב 3) מגניב, הגיע דולק 4) כל החברה 5) איזו השתקפות 6) הנגן עייף, צריך טעינה - הגיע הזמן להוציא את המטען USB שלי! 7) כן, חוץ ממדבקה גאוותנית הוא יודע להטעין! 8) יאללה.. עכשיו הוא נטען בנחת, מחר התקנת RockBOX!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם התוכנה אתם תוכלו ליצור ערכות נושא באופן מקצועי לפלאפון האישי שלכם בנוסף לזה אתם תוכלו ליצור אין-ספור אפשרויות לעריכת הערכת נושא : רזולוציה אייקונים חדשים ועוד.. התוכנה מאוד קלה,וההורדה מהירה. התוכנה עובדת רק על פלאפונים עם מערכת סמביאן S60. להורדת גירסה לסמביאן S40 לחצו http://s40-3rd-theme-pack.en.softonic.com/symbian [glow=red,2,300]התוכן שמוצג פה הינו חינמי מהאתר המקורי![/glow] הורדה S60 http://series-60-theme-studio.en.softonic.com/symbian/download לחצו FREE תהנו eldad18/sniper434-קרדיט.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. לא מזמן רכשתי אוזניות של e2g של shure ואני רוצה לחוות את חווית הסאונד בצורה הטובה ביותר. לפי דברים ששמעתי ל Ipod\Iriver יש את איכות הסאונד הטובה בשוק לנגנים במחירים האלו. מכיוון שה Iriver נראה על הפנים והוא גדול ומסורבל החלטתי ללכת על ה Ipod. לאח שלי יש Ipod Photo והממשק שלו ממש נוח והייתי מעוניין בממשק דומה. התקציב שלי הוא 1300 בערך ורציתי לדעת איזה נגן עדיף לי לקנות במחיר כזה, שמעתי על ה Ipod Video שהוא ממש יפה בצבע שחור, אבל מעניין אותי גם איך איכות הסאונד, נוחות הממשק ואם יש לו תמיכה בעברית?. תודה מראש תומר כהן.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מלבד כמובן ההבדלים הברורים של נתוני המצלמה והמשקל,יש עוד משהו שאני צריך לדעת? שינויים או שיפורים בממשק? סוללה חלשה מאוד באחד הדגמים? או כל דבר אחר שצריך לדעת.. הסתדרתי לגבי זה. השאלה שלי היא באילו צבעים יש V3I כי משום מה הבנתי שהוא זמין רק בכסוף כהה? היתכן שאין שחור/אפור כהה?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-