עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by DrizziTx,

הקישור כאן האם הטלפון בקישור מעלה מתאים לתדרים בארץ? לא מצליח להבין מהטבלאות שלהם, אם מישהו יכול להסביר מה זה אומר: GSM B2/B3/B5/B8 WCDMA B1/B2/B5/B8 FDD-LTE B1/B3/B4/B5/B7/B20 TD-LTE B38/B40 בעוד שבארץ מדברים על LTE או GSM אבל בתדרים אחרים ... איך משווים?

2. Started by the-assafl,

שלום לכולם, יש לי טאבלט של לנובו מדגם tab3 7 plus מותקנת עליו מעה"פ בגרסת מרשמלו אני רוצה לחבר אותו למסך חיצוני והבנתי שלא ניתן להשתמש בכבל למטרה הזו, נותרה לי האפשרות לשדר את המסך לפני שאקנה רכיב כמו chromecast אני רוצה לוודא שאכן השידור יעבוד למישהו יש ניסיון במקרה? תודה מראש אסף

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by kobibo,

האם יש דרך או אפליקציה של שעון מעורר שבה ניתן יהיה לשנות את עוצמת הווליום של השעון מזו של המכשיר ? לא רוצה לקום בבהלה כל פעם שהשעון המעורר פועל יש דרך להנמיך את העוצמה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gal_zaken,

מישהו יודע אם הפלאפון הגיע לארץ ואם יש לו פריצה לעברית? תודה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by bister,

שלום, אני שוקל לרכוש GPS APEX 4313 ללא תוכנה. אני יודע שניתן להשיג IGO בדרכים נלוזות אבל אני מעדיף לוודא מראש שאכן ניתן להתקין אותה בדגם הספציפי ללא בעיות מיוחדות. האם במקרה יש פה מישהו שהתנסה בהתקנת תוכנה בדגם הזה או מכיר את הנושא?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יתכן כי החברה הטאיוואנית וויתרה כבר על עולם המכשירים החכמים באופן אישי - אך זה לא מונע מחברות אלמוניות אחרות לעשות שימוש במותג בעבורה לכתבה

7. לצד דגמי ה-Mi 10 היוקרתיים והיקרים - מדינות אירופה קיבלו גם את דגם ה-Mi 10 Lite המסקרן עם שבב Snapdragon 765G וסוללה נדיבה לכתבה

8. ...אבל הSony PC Companion מעדכן לי עכשיו לגרסה של Xperia Z. או זה מה שהוא אומר לפחות, יש מצב שזה יתקין KitKat? דבר נוסף, ניסיתי לעשות התקנה ידנית KitKat, הורדתי את SDK Bundle והexe לא עושה כלום, הוא פותח חלון Run לשניה, לא רושם כלום ונעלם. אין כל זכר לו בTaskmanager. עזרה מישהו? *עריכה: זה 4.0.4, משהו יכול להסביר לי למה ה SDK Bundle לא עובד?

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  9. Xiaomi לא מבזבזת זמן - ומתכננת להתחיל למכור את אחיו של ה-Redmi Note 11 במחיר התחלתי של פחות מ-700 שקלים כבר מחרלכתבה

10. Started by taimor,

מצאתי את נגן הPMP הקטן iAudio D2, כעיקרון הוא בעל רק מקום אחסון נמוך יחסית, אבל חוץ מזה, מה דעתכם עליו ? מה אתם חושבים על הנגן בכללי ? הבנתי שיש לו בטריה שמחזיקה 50 שעות שזה מדהים בכל מיקרה מה דעתכם עליו ? שווה את ה900 שקל ? יש משהו ב900 שקל בעל תכונות דומות ? עריכה: חח מצאתי את התשובות בדיון שהיה עליו כבר בעל 9 עמודים...אפשר לנעול/למחוק, מצטער על הספאם.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  11. מועד ההכרזה נקבע לתחילת החודש הבא - אך כמו בדורות הקודמים גם הפעם יש כבר תמונות רשמיות של המכשירים החכמים החדשים שזמינות לכולם לפני המועדלכתבה

12. השבב שנועד לרשת את ה-Dimensity 920 נהנה מתמיכה בחיישני 200 מגה-פיקסל כמו זה שהציגה סמסונג לא מזמן - ולא הרבה מעבר לכךלכתבה

13. Started by Yuron,

שלום לכולם. ברשותי נגד Creative Zen Micro 6gb הסוללה שלו כבר גמורה לא מחזיקה לי 6 שעות אפילו כשבעבר הייתה מחזיקה לי 12-14 שעות. מצאתי בארץ אתר איפה שאפשר לקנות סוללה לנגן הזה אבל הסוללה לא מכורית http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=2798# עכשיו באתר של creative מצאתי סוללות לנגן שלי אחד מה שיש לי עכשיו והשניה יותר טובה יענו מספיקה ליותר שעות http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=741&product=14570&listby= הבעיה שאני לא יודע איך להזמין את הסוללה הזאת, והאם קיימת בארץ חנות איפה שאני יכול להשיג סוללות מכוריות בישביל הנגן שלי. תודה רבה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

אני רוצה להפעיל אפליקציה של IPOD במחשב. מישהו מכיר אמולטור שעושה זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  15. כן, בעקבות העניין הזה עם החמאס וצה"ל, סיקרן אותי, האם יש דרך פשוטה ולא יקרה לבדוק האם במקרה, מתישהו, איכשהו, מישהו השתיל לי איזה מן משהו כזה? לא שאני רואה סיבה, אבל זה העסיק אותי אז החלטתי לשאול

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מחפש אפליקציה לאנדרואיד שתוכל לסנכרן בין מה שקורה במכשיר האנדרואיד למחשב ווינדוס 8 למשל אני באמצע סרטון ביוטיוב ואז הגעתי הביתה אז אני ילחץ על איזה כפתור או משהו ואז הסרטון יפתח באותה נקודה שראיתי במכשיר. או אם גלשתי באתר מסויים אז שאני ילחץ על הכפתור האתר יפתח במחשב בלי שאני יצרתך לחפש אותו. במילים אחרות שאני יוכל להמשיך מאיפה שהייתי בפלפון או בטאבלט במחשב

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by alonpartuk,

מאיפה אני יכול לההוריד גרמנית למכשיר נוקיה N97?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by RL,

אני רוצה לקנות את הנוקיה 3120 קלאסי ורציתי לדעת אם חייבים כבל ו-PC SUIT בשביל להעביר מידע או שאפשר להעביר מהמחשב לכרטיס זיכרון ומשם לפלאפון משחקים, שירים וכו'.. תודה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by Kukishin,

האם מישהו החליף סוללה לסמסונג וחווה שיפור בזמן סוללה כפי שהיה שהמכשיר היה חדש, או שמא יש פה עוד בלאי נוסף שאיני יודע עליו שבכל אופן לא יישתפר הממצב כל כך עקב ההחלפה? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by קובי71829,

שלום לכולם, אודה לעזרתכם בבחירת מכשיר והמלצות שלכם לגביי המכשיר הטוב ביותר מבין השלושה בין המכשיר גלאקסי A72 128 לבין המכשיר גלאקסי A52 5G 128 והמכשיר a52s תודה רבה

21. חברת מחשבים אלמונית לוקחת את קונספט הדקיקות למימד אחר עם פרופיל של 7 מילימטרים בלבד - באמצעות הסרת כל החיבורים המוכרים לנו מהצדדים של מוצרים מסוג זהלכתבה

22. עשיתי פורמט ל sansa m240 שלי, עכשיו הוא לא מזהה אותו טוב יכול להיות שהדרייברים ל USB היו בתוכו או משהו כזה, גם התקנתי קודקים חדשים של WMA10 הבנתי שזה עושה את הבעיה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  23. איזה דיבורית + אוזניות כמוזיקה הכי איכותית לסלולרי העדפה לאוזניות של Sennheiserוהאים אוזניות כאלו יפעלו בכול טלפון סלולרי עים חיבור 3.5 או שצריך התאמה מיוחדת לאוזניות כאלו?ןהאים אוזניות שרשום עליהן שהם מתאימים למשל לאייפון ,יכולים להתאים לסלולרי של נוקיה? אשמח לתשובה ברורה תודה.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  24. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/htc-%d7%91%d7%a7%d7%95%d7%a9%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a7-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9-%d7%9e%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by BEN903,

אלו שבאו עם הפלאפון ממש מעצבנות .......... ( אני חייב את המוזיקה על הבוקר ואני כבר שבוע בלי כי נמאס לי מהאוזניות האלה HelP MEEEE ) אז מה יש לכם להציע ? 300 ש'ח גג... מעדיף In Ear כמו Sennheiser CX300 ואני מניח שצריך איזשהו כבל ממיר מהחיבור של הפלאפון לחיבור אוזניות אז תשלבו את זה גם .. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.