עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by RnG,

שלום לכולם :-) אני רוצה להמליץ לכם על רום מהיר וטוב שאני משתמש בו במכשיר הגלקסי אס 3 שלי. לרום קוראים פשוט AOKP (לינקים בסוף), והוא מבוסס על מערכת ההפעלה אנדרואיד לסמארטפונים. בקצרה, כל רום מבוסס על מערכת ההפעלה אנדרואיד אך עם התאמות מהחברות שמייצרות את המכשיר. יש רומים שמבוססים על המערכת של החברה שיצרה את הסמארפון, יש כאלו המבוססים על מערכת הפעלה של יצרנים אחרים (כמו MIUI), ויש המבוססים על המערכת המקורית של גוגל AOSP (רײת Android Open Source Project). רום זה מבוסס על המערכת של גוגל עם תוספות מקבוצת מתכנים שקוראים לעצמם Kang Project (ומכאן השם AOKP רײת Android Open Kang Project). השתמשתי ברום AOKP כבר בגלקסי אס 2 שלי, ולכן כשקניתי את גלקסי 3 ידעתי שזאת תהיה אופציה לרום…

• 19 תגובות
    • 9.5k צפיות
  2. המחיר גבוה והגודל פשוט עצום, אבל שבב ה-Apple A9X החדש מסתמן כמוצר שלראשונה יכול להתחרות אפילו בטובים ביותר של אינטל לכתבה: http://hwzone.co.il/האייפד-פרו-הגיע-אל-החנויות-ומציג-ביצוע/

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. אהלן.. מחפש מכשיר לא יותר מ1500 ש"ח, קראתי קצת על טלפונים אבל אני לא מבין בזה כלום, חשבתי על: xiaomi note 3 -שהוא 1200 בערך. lg g3 lg nexus 5 שוב אין לי מושג, אבל אני מחפש מכשיר שיהיה מהיר, נוח עם נפח זיכרון מספיק. האם כדאי לנסות טלפון סיני? או להשאר בחברות המוכרות? אשמח אם תוכלו להציע לי מכשירים טובים אחרים גם.. בנוסף אני התשמשתי עד עכשיו באייפון 4, טלפון גדול כמו השיומי נוט עלול להיות גדול מדי? או שמתרגלים בקלות? ומאיפה כדאי לקנות? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by ross,

אח שלי בהודו קנה galaxy y, גרסת האנדרואיד היא 2.3.6 אבל המכשיר ללא עברית. איך הוא יכול להוסיף עברית למכשיר? (אני אשמח להסבר פשוט) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Ymac,

חבר שמהגר מאייפון (4S) מקצה לעצמו 2100 ש"ח לקניית מכשיר חדש. מה הטלפון הטוב ביותר שהוא יכול להשיג? דגשים: מקום אחסון, סוללה, מצלמה. וכמובן שהחומרה תהיה הולמת. (מהיר, חלק, תומך 4G, מסך איכותי) בעיקרון הוא כמעט קנה LG G4 אבל אמרתי לו לחכות כי לדעתי יש מכשירים עדיפים עליו במחירים האלו, מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, לאחרונה רציתי לקנות smartphone חדש, אז חשבתי על HTC Desire , iPhone 4 ו Samsung Galaxy's. לאחרונה ירדתי מהאייפון 4 בגלל שבעית חוסר הקליטה שלו נראית עלובה מאין כמוה, ואם הם לא השקיעו באנטנה אז למה שאני אשלם להם (גם המסך רגיש הרבה יותר..)? מה Galaxy's גם ירדתי בגלל שאני בכלל לא אוהב את העיצוב שלו, הוא פשוט מכוער לטעמי, ואם הוא פחות או יותר זהה ל Desire (שנראה טוב בהרבה) אז למה לקנות אותו? בקיצור, לפני שאני קונה את ה desire, אני מעוניין לדעת באיזה בעיות אני עלול להיתקל, ז"א "מהן הבעיות הנפוצות שלו והאם פשוט להתמודד איתן?". חוץ מזה, האם מישהו כאן מנוסה איתו מהבחינה של.. נפילות? עד כמה המכשיר רגיש לכך? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. הנקסוס 4 לא בא בחשבון בשל חסרונו הבוטה של רדיו FM ! ההתלבטות בעיקר כעת בין : Huawei Honor 2 עלות כ 300 דולר http://www.gsmarena.com/huawei_honor_2-5092.php lenovo K860 מסך 5 אינצ.. נראה לי אחלה פלא. עלות כ 430 $ http://www.gsmarena.com/lenovo_k860-4956.php Xiaomi MI2 מסך 4.3 עלות כ 400 דולר.. אבל אין מהיכן לרכוש כעת. http://www.gsm-israel.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8/xiaomi-mi-2 Sony Xperia S http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-4369.php נראה שהלנובו משך אותי יותר שלושת הסמארפונים האחרים. מה דעתכם עליו? האם שווה את הכסף, והאם lenovo חברה אמינה, קצת חושש כי היא סינית. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש אתה זה: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=14286455&type=2&product=1&= או את זה: http://www.officedepot.co.il/(f2fmw345tp1z3encitfebe45)/catalogFamily.aspx?ID=593355&CID=100 ההבדל העיקרי שאני רואה הוא שהשני עולה 100 שקל יותר בגלל שיש לו 100MHz יותר במעבד.... השאלה כמה ה 100MHz הזה מורגש... כי אני לא מפעיל על המכשיר דברים חוץ מתוכנת הGPS שכמו שאפשר לראות כבר כלולה במחיר.... שווה להשקיע במעבד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  9. סמארטפון ה-Honor 6X החדש כולל צמד מצלמות ראשיות, מעטפת מתכתית ושבב עיבוד עדכני במחיר התחלתי של פחות מ-150 דולר לכתבה

10. Started by iakovl,

אני מחפש נגנן MP3 במקום החרא הרגיל והג'נרי שיש לי (אתם מכירים אותם, אלו שיש לכולם) הסנסה נראה לי טוב וזול (700 בשביל 2G) אני לא צריך הרבה מקום (אני מסתובב עם נייד ואני יכול להעביר שירים בקצב בינהם) אני לא אודיאופיל חשוב לי חיי סוללה (חייל, תבינו לבד) מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by sherlock1212,

?

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. שלום. אחרי מותו של הנטבוק שלי, אני חוכך בדעתי לקנות טאבלט. השימושים העיקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט וניהול התמונות שאני מצלם. לשם כך הייתי מעדיף נפח אחסון גדול יחסית ואפשרות לחיבור לקורא כרטיסי SD (או שיש טאבלטים עם קורא מובנה? אני מתכוון לכרטיס SD גדול של מצלמה ולא מיניSD). התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 ש"ח. תודה, עדיאל

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  13. אהלן, אני קונה עוד היום נגן MP4, ב99.9% את הZVM שאני כבר ממש ממש ממש סגור עליו [בעיקר בגלל פוקט ופיקה007 מהפורומים, ומהREVIEWS, ובגלל שהוא זכה בפרס הנגן הכי טוב לשנת 2006], ואני רוצה לשמוע גם את דעתכם..! האמת הZVM הוא הוא הנגן הכי משתלם וטוב למחיר שלו? אני קונה אותו ב192$ בניו-אג למי שראשי התיבות לא מדברים אליו: Creative Zen Vision: M

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by haime23,

אני מנסה להגדיר צילצול לקבוצה ב"אנשי קשר" ושומר את בחירתי אולם הצלצול או השיר אינו משתנה ומופיע כל הזמן ב "ברירת מחדל".מה עושים?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  15. יש לי מכשיר של נוקיה 6131 ויש פעמים שאני באמצע שיחה והיא פשוט מתנתקת כי נעלמת הקליטה לפעמים גם נעלמת הקליטה גם שאני לא באמצע שיחה אבל אז זה לא מפריע ברגע שנעלמת הקליטה אני גם לא יכול להכנס לספר טלפונים כאילו הפלאפון עשה ריסט כזה ולוקח כמה שניות עד שחוזרת הקליטה ועד שאפשר להכנס לספר טלפונים יש לי ביטוח על הטלפון אז בתחלה אמרו לי שעדכון גירסה יפתור את הבעיה עשיתי לא עזר הייתי עוד פעם החליפו את כל הבפנים של הטלפון את "המוח" ככה הם קראו לזה לא עזר הייתי היום שוב אמרו שלא מצאו שום תקלה ועשו לסים רישום מחדש אמרו שזאת כנראה בעיה בסים שניה אחרי שיצאתי מאורנג' זה קרה שוב אבל כבר לא נתנו לי להכנס חזרה כי היה כבר אחרי 6 והם סוגרים ב6 מה עוד אפשר לעשות אם החליפו את "המוח" של המכשיר ז…

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  16. היצירה המרשימה של חברת Casio מקבלת גם מסך שלא תוכלו לשרוט בשום אופן לכתבה

17. Started by Makaveli_iL,

מה עדיף מבחינת השוואה של מחיר וביצועים? אני קורא רק PDF (אולי CHM פעם ב..טריליון שנה, אבל לא יותר מזה). חשוב לי גודל המסך. לא חשוב לי חיבור לאינטרנט בכלל, רק שיהיה לי פורט USB שאני אוכל להוריד את ה-PDF שלי למכשיר. אז מה כדאי מבין שניהם? אגב, Ivrit לא נכנס למשוואה, נכון? ולו רק בגלל המחיר הגבוה שלו?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by oz25,

הבנתי שהגרסא החדשה של ג'לי בין יצאה כבר בארה"ב למישהו יש מושג מתי היא תגיע לארץ והאם היא תתמוך במכשיר מוטורולה רייזר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by FordF13,

יש לי תקציב של עד 600 שקל ויש סניף שקרוב לבית שלי חצי חינם FRE ויש להם 2 טלפונים אחד של סמסונג S5360 ואחד של LG L3 E400 http://www.fre.co.il/sg_product~999999914006~41~102.htm http://www.fre.co.il/pl_product~999999913776~41~103.htm מה יותר טוב ? בבדיקה שלי ראיתי שמהירות ההורדה של הסמסונג 7.2 לעומת ה LG שהיא 3.6 המסך של הסמסונג 256K צבעים וה LG הוא 64K הזיכרון הפנימי של ה LG הוא 1GB והסמסונג הרבה פחות , אני צריך עזרה תודה אני לפני קניה וזה חשוב לי.\ נ.ב. אני צריך את זה בעיקר ל GPS WAZE וכאלה... והוצאת שיחות פחות אינטרנט ואפליקציות .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. תגידו מתי יצא הנגן COWON Q5 בחול ואם למשהו יש מושג מתי בערך הוא יגיע לארץ ואם צריך או שווה לחכות שיגיע לארץ ולא לקנות ישר כשהוא יגיע לחול {כלומר אני אגיד לדודים שגרים בחול שיקנו ויביאו לי}

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by JustNo,

אהלן קיבלתי לפני כמה ימים MP4 ,שלא רשום עליו שום רמז לחברה או לדגם. הכל עובד בו טוב ויפה,חוץ מהסרטים... ניסיתי כל סוג סרט אפשרי שעלה על דעתי להעביר למכשיר(mpg,avi,wmv וכו'),אפילו הורדתי תוכנה שמקודדת כל סרט ל MP4 ,ועדיין,המכשיר תמיד אומר שאין שום קובץ סרט בזכרון... כשקיבלתי תמכשיר(שהיה כבר משומש ע"י אחותי,שגם היא לא הצליחה לראות בו סרטים),היה עליו קליפ אחד, מהקליפים האלה שמקבלים כשקונים תמכשיר,שעבד ,ככה שאני מניח שהוידאו כן בסדר... אז יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות כדי לגרום למכשיר ה#@%% הזה לזהות תסרטים? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכם, אני כותב כבר כמה שנים בלוג קטן בשם mobilize בנושא מובייל. בעיקר עסקים הקשורים לעולם המובייל כגון תוכן סלולרי, שיווק, פרסום ואפליקציות מצליחות (לא מתעסק בסקירות מכשירים חדשים ונושאים דומים). אני קורא המון מידע הקשור להפצה ושיווק של אפליקציות ומשום כך, החלטתי לייצר מדריך קצר בנושא. המדריך יעזור לכם לייצר את הדף המתאים באפסטור או בחנות היישומים של גוגל פליי, ייתן לכם טיפים לגבי הטקסט, הקישורים, האייקון וכן הלאה. בנוסף, הוא יציע לכם דרכים להתמודד עם שיווק האפליקציה - האתגר האמיתי העומד בפני כל מפתח כיום. המדריך הוא חינמי לחלוטין וללא כוונה מסחרית כלשהי. אני מקווה שהוא יעזור לכם: http://mobilize.co.il/wp-content/uploads/2013/07/app-marketing-for-developers.pdf …

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. מישהו יודע אם אחד מהם כבר יצא לשוק ? הבנתי שאפשר לצרוב Ubuntu על כמה דגמי טלפונים של סמסונג, יש למישהו מידע על זה ? ובכלליות כל מידע חדש על אחת מהאופציות הנ"ל יעזור. אני לא מעוניין להעביר את החיים הדיגיטליים שלי בטלפון לגן הסגור של אפל או לגן הפתוח של גוגל, לא סומך על אף אחת מהן, או על כל חברה מסחרית שלא תחשוב פעמיים לפני שהיא תנצל את העובדה שיש לה סוכן אישי אצלי בכיס.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.