גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, כפי שרובכם יודעים, חבילת הגלישה הרגילה שמקבלים עם הדור השלישי בסלקום מוגבלת לאתרים של סלקום (דרך הפורטל שלהם). אני מדבר על חבילת ה- 100MB הרגילה שמקבלים עם הדור השלישי. כדי לגלוש בכל האתרים ע"י הכנסת כתובת ישירה, צריך לשלם 56 ש"ח בחודש (מה שאני לא רוצה לעשות). שמעתי שאפשר לעקוף את ההגבלה הזאת ולגלוש בכל האתרים עם דפדפן אופרה. האם זה באמת נכון? תודה מראש, MODY
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אתן קצת רקע: שנה שעברה עברתי את הטיול אחרי הצבא עם הgalaxy s1, ולמרות שאת רוב התמונות צילמתי עם מצלמה, יצא לי לצלם קצת גם עם הגלקסי. מכיוון שהיו לי עליו רק מעט תמונות לא גיביתי אותו ישר כשחזרתי וחודש אח"כ, אחרי חודשים שהוא עבר בחו"ל בערך כל מז"א אוויר אפשרי, המסך של הגלקסי החליט למות כציוני בשיבה טובה על אדמת ארצנו. הבעיה - הפלאפון היה על הגדרה של "טעינה בלבד בחיבור USB" וכאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזוהה (כי הוא נטען בלבד..), ולכן אני לא יכול לקחת ממנו את הקבצים (אלו שנמצאים על הפלא' כמובן, לא על כרטיס זיכרון). על הפלאפון היה מותקן אנרואיד 2.1 רגיל (סטוק) ללא רוט ורומים שונים וכו'. והשאלה - האם אתם מכירים איזו תוכנה שעוקפת את הגדרת הטעינה בלבד ותזהה את …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סמארטפון ה-Homtom HT17 Pro, עם 2GB של RAM ומערכת אנדרואיד מרשמלו, מוצע למכירה בעבור 70 דולר בלבד, רק למשך היומיים הקרובים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
דווקא סדרת הביניים הוותיקה תהיה הראשונה ליהנות מטעינה חוטית משוגעת של 210 וואט - עבור קיבולת צנועה יותר מזו שאנחנו רגילים לראות במכשירים חכמים גדולים בשנת 2022לכתבה
-
- 0 תגובות
- 358 צפיות
- 1 follower
-
-
מאיפה אני יכול להוריד עידכון גריסה בעברית לפלאפון HTC SENSE WITH תודה רבה ישמח לעזרה פלוס התקנה גם תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח לעזרה בהמלצות לפאלפון וטאבלט מומלצים התקציב לפלאפון הוא עד 1500 ש"ח השימוש המיועד הוא בעיקר לשיחות, וואטצאפ, גלישה, מוסיקה וצילום תמונות... התקציב לטאבלט הוא עד 1000ש"ח והשימוש המיועד גלישה, צפייה בסרטים (נטפליקס/יוטיוב וכד'), כתיבה (ואם יש אופציה גם לרישום/ציור עם עט גראפי זה בהחלט בונוס). תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי נמצאת בארה"ב ואין לי פלאפון, אז אני צריך פלאפון חדש, שקלתי ללכת על סמארטפון, ולאחר מחקר נסגרתי על 2 דגמים - SGS או HTC Desire אבל לאחר ברור יותר מעמיק הבנתי שבשניהם יש בעיה מאוד קריטית לי במידה ואני רוכש טלפון כזה, אם אני קונה Smartphone יהיו לו שני שימושים עיקריים 1-GPS ו2-SKYPE הבנתי שהGPS של הSGS תקול ושאמורים לפרסם לזה (אולי) שיפור בספטמבר (שאולי יעבוד) , אני מעדיף לא להתעסק עם זה, כי הGPS זה אחד הסיבות העיקריות לזה שאני קונה טלפון כזה. ןבHTC-D אין מצלמה קדמית כלומר SKYPE לא יעבוד כמו שצריך..(שלא נדבר על זה שזמן הסוללה שלו על הפנים, שזה גם דבר שמאוד חשוב לי) אני שוקל אפילו לקנות עכשיו טלפון זול זמני עד שיצאו דגמים חדשים..... אבל הבעיה בזה זה שאני נמצא …
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר אפליקציה חינמית לערכית קבצי EXEL במערכת IOS .. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. ישנה תוכנה לעריכת קבצי excel בסמסונג F480 ? המכשיר יכול להציג אותם אבל לא לערוך אותם.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לתת שם לאומן של השיר לשם השיר ולאלבום...(לא לשנות רק שם של הקובץ אלא שיופיע כמו שצריך בנגן) ולהעלות את אייכות השמע של הקובץ..)kbps או משו כזה אני חושב? איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
איך יוצרים רום לטאבלט? אם אפשר "לערוך" רום זה גם טוב, אני רוצה לערוך טאבלט שיתאים למטרה מסוימת ולכן צריך שיהיו בו רק אפליקציות מסוימות, כף שגם אם יפרמטו אותו שוב יהיו רק האפליקציות הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, לא מזמן קיבלתי את האומניה שלי, ורציתי לדעת אם יש מקום שאפשר להזמין ממנו עריסה יפה עם חיבור לחשמל בשביל להטעין אותו הייתי מעדיף מקום ישראלי, אבל אם אין ברירה אז אתר בינ"ל שאפשר להזמין ממנו משהו כזה תודה מראש וכאלה
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מחפש ערכות נושא\ כל מיני "תוספות" למכשיר שלי למי שיש - אודה לו מאוד (עד גבול החוקיות כמובן..)
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, כפי שרשום בכותרת , התחדשתי בN85 ואני מחפש עבורו ערכות נושא נוספות. תודה למי שיוכל להפנות לאתר שבו אוכל להוריד (באופן חוקי כמובן) ערכות נושא נוספות.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היכן אני יכול להוריד ערכות נושא יפות לפלאפון? למי שיביא קישור זה יהיה מעולה תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
סופסוף גם אני קניתי את המכשיר המדהים הזה.. ועכשיו הסיפור היפה: הוא עלה לי יד שנייה, בארץ עם אחריות כמעט לשנה 900 שח חדש דנדש באריזה אפילו לא מוטען... תגידו לא מחיר מדהים! ואני חשבתי כבר ללכת על ארקוס 404..
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם כדאי ללכת על הנגן הזה? באיזה נפח כדאי? חשבתי על ה16 גיגה כי יש לי כרגע 1600 שקל. מאוד מאוד מאוד חשובה לי איכות המוסיקה. האם הרמה שלו לא יורדת מנגנים אחרים של apple? מה ההבדל בין הגירסה הראשונה לבין השניה ואיך אני יודע שאני אכן קונה את 2? האם יש איזה סימן על הקופסא? תודה רבה רבה ומצטער מראש על עומס השאלות!
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היה מכשיר " במבצע " גלקסי A16 4GB והיה לי לפני זה רדמי נוט ישן 3 גיגה וזה עבד לי סבבה אז חשבתי ש 4 גיגה זה בסדר לא הרבה אני זה בסדר והמכשיר פשוט איטי ברמות קשות יש לאגים קשים כמו מחשב שאין לו זיכרון וחי על PAGE FILE ממש סיוט לעבוד איתו מקוטע כל הזמן שהוא מתעורר משינה התפריטים זזים ב SLOW MOTION ממש איטי !!!! , איך מוכרים מכשיר כזה ? ממש פשע לשים 4 גיגה על תוכנה כל כך כבדה כמו UI6-7 של סמסונג פשוט זוועה !!!! . התוכנה של סמסונג כבדה פי 2 משל ה XIOAMI שהיה לי מרגיש כל כך כבד ש 6 גיגה זה ממש המינימום אפילו לא הייתי יורד מ 8 או שה G99 פשוט חלש מדי ל UI 6-7 שלהם פשוט איטי בצורה מחרידה אני לא יודע מה לעשות איך לפתור את זה ? או שפשוט לזרוק את ה לפח ולקנות מכשיר נורמלי עם 8 גיגה ז…
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
סמארטפון סיני זה כבר מזמן לא שם נרדף לאיכות מפוקפקת וסטנדרטים לקויים - יותר ויותר יצרניות ממדינת הענק מאתגרות את המותגים העולמיים המוכרים עם מכשירים מרשימים במחירים מפתיעים, ואנחנו כאן כדי להציג לכם את הטופ של הטופ לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%a9%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99/
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי במיוחד בשביל ( אבל כמובן לא רק ) מילפורד ! https://tech.walla.co.il/item/3107942 כל מי שהפראמטר הזה חשוב לו.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המכשיר הבא מחברת Essential, ובראשה האבא של מערכת האנדרואיד שהפך לדמות שנויה במחלוקת, יוצר הדים ברשת - ולא בהכרח מהסיבות הנכונות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם יהיה איתם? מחירים של מכשירי ג'י פי אס נמוכים להפליא. מכירות של סלולרים חכמים בשמיים. האם יש להם עתיד?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי אפשרות להביא את פאלם פרי CDMA החדש לארץ האם אוכל לקבל פה קו , בפלאפון לא יודעים אין עם מי לדבר שם !!! ( טיפשים ) האם משהו יודע או שצריך לחכות לגרסת GSM. אגב קראתי פה כמה וכמה הערות על כך ש GSM יותר טוב מ CDMA . וזה ממש לא נכון !!! GSM היא יותר פופולרית עקב מכשירים שמתאימים לה. מבחינת שיטת עבודה CDMA הרבה יותר טובה עם שימוש בצ'יפים במקום בייטים ווקטורים אורתוגונלים שימוש רוחב הפס האופטימלי לעומת GSM שמוגבלים על תדר מסוים וההשפעה על המרחב התדר. ממתין לתשובה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
טוב ישלי בעיה, אני קיבלתי את הטלפון מאח שלי והוא לא זוכר תסיסמה של הפאלפון, יש סיסמה לאנשי קשר הודעות תמונות בקיצור להכל!! עכשיו אני לא יודע איך לגלות תסיסמה ואמרו לי שאני יכול לעשות לו פירמות כאילו להתקין תתוכנה של הפאלפון מחדש. יש מישהוא שיכול לעזור לי בנושא הזה?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
היי P= אני מחפש פלאפון חדש, שלי במצב גסיסה מתקדם ביותר כבר. אז.. אני צריך פלאפון עד 1500 שקל נגיד. חשוב לי דיבורית, mp3 איכותי יחסית, מצלמה. עדיפות לנוקיה, כבר הבנתי שהם החברה הכי טובה לי. לא חייב לקנות מסלקום, אבל חייב שהוא יתמוך בעיברית מלאה [כולל סמסים כמובן]+בסים קארד הישן שלי. למישהו יש דגם מומלץ+חנות מומלצת לקנות ממנה? תודה =]
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-