עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. נחלק את זה ל 2: 1. פלאפון עם איכות מצלמה הכי טובה בארץ .2 פלאפון עם איכות מלצמה הכי טובה בחו"ל

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום! יש לי אוזניות בלוטות' של סוני אריקסון שקניתי בהונג קונג, אבל איבדתי את המטען שלהם. והמטען הרגיל של הפלאפונים של סוני שמוכרים בארץ, הוא לא מתאים גדול מדי. יש למישהו מושג אם אפשר להשיג מטען כזה בארץ?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. למיקרוסופט יש הרבה פטנטים בתחום המובייל, עליהם קיבלה מיליארד דולר מסמסונג בשנה שעברה, וכעת החברה תובעת פיצויים נוספים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%9e%d7%a4%d7%98%d7%a0%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8/

4. לפי מה שהבנתי אם אני קונה פלאפון שלא מאורנג' אז אני לא יוכל לגלוש באינטרנט שלו ולא יהיה לי שיחות וידאו בקיצור הוא לא יהיה דור 3... האם זה נכון? למרות שיש לי כרטיס סים דור 3

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  5. שבוע בלבד לאחר ההשקה של מכשירי ה-Z3 וה-Z3 Compact בארצנו הקטנה, נחשפים (לכאורה) פרטים ראשונים על מכשיר הדגל הבא של סוני לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94-xperia-z4-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa/

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מחפש נגן MP4 עם מסך יחסית גודל שאפשר יהיה לראות בו סרטים ולשמוע מוזיקה

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by Ovid,

קניתי plantronics ml18 לשיחות, הוא עובד מצויין עם ה m8 , אבל עם הs3 הוא פשוט לא עובד בכלל , אפילו לא מזהה אותו, כלום... זה בעיה בגלקסי או באוזנייה ? הרי האוזניה כן עובדת עם הHTC ,ומצד שני אני כן יכול להעביר קבצים בbluetooth בs3.. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי יש לי מכשיר סיני BLK, מוכרים אותו במחסני חשמל, אחלה מכשיר והכל אבל אני רוצה לשפר ללוליפופ. יש איזה פרוטוקול כללי יש לעשיית רוט? או שאני אהיה חייב ללכת עד סין כדי לפתוח את האופציה הזאת, אם בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by smulikon,

היי אני שוקל לקנות GPS והמחירים שיש היום למכשירים האלו ממש עושים לי חשק. השאלה היא מה חשוב שאני אבדוק לפני הקניה? יש דגמים במחסני חשמל שעולים 550 שקל ויש אחרים שעולים מעל 1500 שקל... מה הסיבה? יש הבדל אולי ברמת הדיוק ? באיכות הקליטה? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  10. שלום. חבר בארה''ב רוצה שאני אדאג לקנות טאבלט למישהו ויממן קנייה בתקציב של 1000 - 1100 ש''ח. אני שוקל בין להזמין מחו''ל לבין לקנות בארץ טאבלט עם חו''ל, אצטרך לרכוש מתאם לשקע ישראלית, לוודא אחריות בינלאומית ולשלם מיסי יבוא. אולם אפשר לרכוש מגוון רחב של מגני מסך ונרתיקים. עם ארץ, ייצא טיפה יקר יותר אבל יש אחריות מקומית. אולם יש בעיה עם איכות וזמינות של מגן מסך ונרתיק. איזה מכשיר תמליצו? היעוד יהיה לקריאת ספרים, השתתפות ברשתות חברתיות, גלישה באינטרנט ושיחות אודיו עם וידאו בסקייפ. חשוב שלא יהיה גדול עם מסך 10 אינץ' וגודל של 8 אינץ' לדעתי הכי טוב. ראיתי שניי מכשירים שעומדים בטווח תקציב שזה Samsung Galaxy TAB3-T310 ו-ASUS MEMO PAD HD7 Samsung נותנים אחריות של שנתיים וחצי אבל ASU…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%94-%d7%a0%d7%9b%d7%a0%d7%a1%d7%aa-%d7%9c%d7%aa%d7%97%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%aa%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a4%d7%a2%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%96/

12. היי, ראיתי בכל מיני פורומים שדובר על הנושא רבות, רב התשובות היו חד משמעיות: צריך מערכת הפעלה של מק. לאחרונה ראיתי את האתר הבא שמציע פיתרון נוסף לאלה שלא רוצים להתקין macOS : http://www.pjtrix.com/blawg/2009/07/21/iphone-development-on-windows-linux-with-open-source-tools/ מה שהבנתי פחות או יותר זה שצריך לבצע התקנה של קומפיילר לאייפון, ולהניס את התיקיות הסטנדרטיות של האייפון למקום מסויים בלינוקס ככה שבזמן קומפילציה הקומפיילר ידע למצוא אותן.... מה דעתכם על העניין? מישהו מכיר את זה ??

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%96%d7%99%d7%9b/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. http://www.theverge.com/2015/1/2/7479907/alcatels-pixi-smartphone-runs-windows-android-or-firefox-os זה מגמה נחמדה, הייתי שמח אם היה את אותו מכשיר טלפון שניתן לרכוש במספר וריאציות של גודל מסך.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nisso87,

שלום אני מחפש טאבלט מיני לסטודנט לרפואה שיסתובב איתי בכיס של החלוק המטרה העיקרית היא נגישות לספרים, קבצי pdf ומצגות. בנוסף חשובה לי מאוד היכולת לרשום עליהם הערות ולמרקר. כמו כן הייתי שמח גם לתמיכה טובה בעט סטיילוס על מנת לרשום הערות. ותוכנה טובה שתדע לזהות את הטקסט ביעילות ולהמיר אותו לפונט של מחשב. לכן התמיכה בעברית מאוד חשובה לי הייתי בעבר עם אייפד רטינה אבל העברת הקבצים והצורך בקונברטינג שונים שיגעה אותי. להוריד קובץ לדרופבוקס ואז להעביר לאפליקציה המתאימה. בקיצור. לא אוהב. אני כרגע בהתלבטות בין טאבלט אנדרואיד לבין ווינדוס 8 אשמח לייעוץ ועזרה בבחירת הטאבלט מיני האולטימטיבי עבורי. תודה

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. סוף סוף ירד קצת הלחץ לחיפוש הזמנות, מעכשיו בכל יום שלישי אין צורך בהזמנה כדי לקנות, רק צריך להיות זמינים! הפרטים המלאים פה: https://oneplus.net/blog/?p=1016/ מפרט המכשיר: מכיוון שהם לא שולחים ישירות לארץ אני הזמנתי עם המדריך הזה, הגיע ולא עבר במכס, סה"כ 1580 שקל כולל משלוח עם ביטוח. https://elvishai.wordpress.com/2015/01/

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. היי, נשבר לי המסך של הנגן sansa e250 :-\ רציתי לדעת איפה אפשר לקנות רק את הזכוכית עצמה כדי להחליף.. זה קל להחליף לבד? כמה דבר כזה עולה? אשמח לקישורים, תודה.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by chenrp,

אני רוצה לרכוש אחד כזה. יש לו בעיות של עברית? תאימות לעברית? שווה וכדאי לקנות בסין? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום,רציתי לבקש את העזרה שלכם מכיוון שאף אחד לא יודע איך המצב הזה הגיוני.. לפני כחודש נגנב לי האייפון 4,התקשרתי לסלקום וביקשתי מהם ישר לבטל את ה סים וכך הם עשו. בינתיים הגנב הזה משתמש לי ב Whatsapp ,שולח הודעות לאנשי קשר לי בלי בושה. התקשרתי לסלקום לשאול כיצד הוא משתמש לי בוואטסאפ למרות שהם ביטלו את הסים ,אין להם תשובה על זה. השאלה שלי היא אם זה אפשרי לאתר את הטלפון\המספר שבו משתמשים בו ע"י הWhatsapp ? או במקרה הכי גרוע לבטל אותו . תודה רבה רבה מראש !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by headg,

mio 550 or mio a701 או שיש משהו יותר טוב ? תודה לכל התייחסות מראש.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by romansah9,

הצטרפותן של חברות רבות לשוק הסלולרי הישראלי, גרם לסוג של בלגן. מאחר ונושאים רבים בפורום זה מסבירים/ מפרטים תכונות על החברות החדשות, שכחנו שלא כולם מבינים את המספרים הללו. החלטתי לפתוח נושא זה על מנת להכניס את חווית השימוש של הצרכן (אנחנו) לתבנית העסקית של החברות. כל מי שרוצה לשתף פה חווית שימוש, אני מבקש לגשת לנושא באופן נטראלי (על מנת לא לפגוע ולא לקדם שום חברה). על מנת לעשות סדר, תמלאו פרטים כך׃ חברה׃ מסלול׃ אזור שימוש׃ מכשיר׃ (יכול להגביל את חויית השימוש) קליטה׃ מהירות אינטרנט׃ (אם יש) שירות לקוחות׃ פרט לשיפור׃ (לא צריכים לשפוך את כל החסרונות, אך מומלץ להדגיש את הבעיה המרכזית) דוגמה אישית חברה׃ אורנג'. מסלול׃ 450+ 450 אינטרנט ללא הגבלה עם האטה א…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כל האחסון מלא בזבל שאני לא יודע איך להגיע אליו - איזה עשר גיגה מסתוריים וה lp המעפן הזה... איך עושים זאת? תודה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות כמה מכשירים: XIAOMI Redmi 2 PRO XIAOMI Mi4 היכן הכי מומלץ לרכוש? DX EBAY חנויות סיניות? בארץ???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, אני רוצה להעביר לאדם אחר את מכשיר הטלפון שלי, סמסונג גלאקסי 2, אני מעוניין להשאיר את כל התוכנות המותקנות, אבל למחוק את כל הפרטים המזהים שלי. בקיצור הפוך את המכשיר לאנונימי אבל להשאיר עליו את התוכנות. ברור לי שאני מוחק אסמסים, מיילים ומשנה את חשבון הג'מייל. השאלה מה עוד צריך לעשות? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  25. שלום חברים. עברתי לדירה חדשה ויש בעיה מעצבנת. אין קליטה סלולרית בכלל כמעט בדירה. נוסה באורנג וסלקום. ובתכנון לעבור להוט מובייל בקרוב. רציתי לדעת אם ישנן פתרוונות לבעיה כזאת כי כשאני מקבל שיחה אני חייב לצאת החוצה כדי שלא תתנתק לי השיחה. עצבים. בימים הקרובים ננסה את הקליטה בהוט מובייל ונראה מה קורה. בינתיים אני צריך פתרונות תודה רבה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.