עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אז ככה, חבר שלי מעביר לי משחקים, או יותר נכון קבצי התקנה של משחקים מK800 שלו ל6120 שלי דרך בלוטוט', אני מקבל את הקבצים כהודעה נכנסת, ברגע שאני נכנס להודעה+קובץ הוא מתקין אוטומטית את המשחק, הדבר היחיד שהוא נותן לי לעשות עם ההודעה זה רק להעביר אותה בין תיקיות בתחום ההודעה ותו לא, מה שאני רוצה לעשות זה לשמור את ההתקנה בכרטיס זכרון... ואני פשוט לא מוצא איך... יש למישהי פתרון לזה?? גם אם זה יכלול ישום אחר אני אשמח. תודה חבר'ה!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מחפש פלאפון מתקדם מעדיף נוקיה בגלל הסימביאן אבל אני לא רוצה שתיהיה בו מצלמה משיקולים מסויימים. האם יש פלאפון כזה בשוק, או שזה קרב אבוד? תכונות מעודפות: איכות שמיעה ודיבור (בשביל זה הפלאפון קיים!) דור 3 או 3.5 לגלישה הפעלת ישומים מתקדמים תמיכה בmp3 לצלצולים רמקול

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. מחפש מכשיר עד 800 ש"ח . חשבתי ללכת על nokia 6288 או k610i . יש עוד הצעות ? חשובה מאוד המצלמה ואיכות השמע של ה-MP3 . תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

שלום יש לי נוקיה 6288 בכל פעם שאני מכניס ערכת נושא מהאינטרנט לפלאפון לאחר כמה ימים הפלאפון נדפק וכל פעם שנכנסים ל תפריט הפלאפון נתקע,הבעיה הנ'ל סודרה אבל רציתי לדעת אם זה קורה לעוד אנשים? תודה

5. Started by dsane,

האם המתאמים האלו שניתן לקנות ב 50 שקל איכותיים מבחינת מהירות העברה? האם י שטעם לקנות אותם? איזו אופציה אחרת ישנה?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by J.allmighty,

היי, אני צריך מכשיר עם GPS כולל העברת יומן מהאוטלוק ותוכנות (destinator או דומה בעברית) מערכת הפעלה של מיקרוסופט החדש יש לי 2000 שח לעניין תודה מראש

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  7. היום קניתי את הסנסה, חיברתי אותו למחשב והורדתי את התוכנה שמעדכנת את הנגן. עדכנתי את התוכנה של הנגן, לאחר מכן עשיתי רסטרט,פירמטתי את הנגן והעברתי אליו שירים. אחר כך כשהוצאתי את הנגן מהUSB הוא נכבה ולא נדלק יותר(עם המחשב או בלעדיו) וכשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו כמשהו שנקרא STMP3600 מה לעשות? :-\

8. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. עשיתי בתמימותי update לגירסא 1.2.3, ולהפתעתי העברית נמחדה לי מהמכשיר.. ניסיתי להתקין שוב את העברית (של idigital 2.53) אבל בזמן ההתקנה נוצרת בעיה עם הקושחה. לאחר חיפושים ברשת מצאתי את המדריך הבא: עשיתי את הכל בדיוק כמו שרשום, אבל אחרי ביצוע הrestore אני עדיין בגירסא 1.2.3.. ניסיתי גם את התוכנה Ipod wizard שרבים ממליצים עליה, אבל יש בעיה עם הupdater.. יש למישהו מושג מה לעשות בנידון? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  9. היי לכולם אני מחפש מכשיר NOKIA ברשת סלקום או אורנג' בסיבוב הקודם שלי עם נוקיה הם היו אמינים להחריד ולא התקלקלו. מה קורה עכשיו? מה האמינות שלהם וכמה זמן צפוי מכשיר שלהם לעבוד (בוגר ולא ילדים)? האם יש איזה בעית אמינות עם מכשירי הסליידר שלהם? החיבורים של הסליידר? בתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by shimon1,

שלום.. אני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית לא מאובטחת והפלאפון מזהה את הרשת אבל כשאני מכניס כתובת אתר והוא נסה להכנס אז מופיעה שגיעה "הרשת: אין גישה לשער" או משו בסגנון... הצלחתי פעם אחת להתחבר לרשת הזו אבל היום ניסיתי ויש את ההודעה הזו.. מה עושים? איזה הגדרות צריך? תודה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. היי, היום אני ואחיי קנינו פלאפון חדש ואנחנו רוצים לקנות כרטיס הרחבה. על מה אתם ממליצים? מה אתם אומרים על- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1820_2124&products_id=15127 הוא טוב? מישהו יודע מה המהירות של הכרטיס הזה? sandisk היא חברה איכותית נכון? תודה מראש, יובל.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מחפש נגן mp3, בנפח של לפחות 8 ג'יגה, עם מסך (יכול להיות גם מסך קטן - העיקר שניתן יהיה לראות את פרטי השירים, ולדפדפף בינהם), רצוי מאוד שתהיה תמיכה בפונטים בעברית, לא חובה וידאו רצוי רדיו (לא חובה) לא משנה לי אם הנגן יעלה 200 ש"ח, או 1,000 ש"ח, העיקר שהוא עונה על הצרכים שהגדרתי. (כמובן שעדיף זול יותר). חשבתי על iPod קלאסיק החדש, בנפח 80 ג'יגה, אבל שמעתי מכמה חברים שעדיף לקנות נגנים אחרים, ולא אייפוד, אלא iAudio, Creative וכו', אין לי מושג מדוע. לאור הנתונים הנ"ל, אשמח לקבל המלצה לנגן MP3. (אגב, יש לי אפשרות לרכוש את הנגן בארה"ב, אם זה משנה משהו). תודה !

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by ehad36,

חשוב שיתמוך בכמה שיותר פורמטים וכמובן קורא צרובים . תקציב עד 800 עד 1000 (מספיק?).

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by shimon1,

אהלן חברה... אתמול קניתי נוקיה E65 והיום גיליתי שכשאני לוחץ לחיצה ארוכה על מקש ההקלטה בצד כדי שיפעיל את הפקודות הקוליות אז המכשיר נתקע ורק ע"י הוצאת הסוללה אפשר להחזיר אותו לחיים.. בנוסף כשאני מחבר אליו אוזניית BT של מוטורולה אז המכשיר עושה ריסט מוזר... מה נראית לכם הבעיה? תודה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, רכשתי מכשיר GPS השייך לחברת IVISION מזכיר מאוד את ה MIOים' למינהים, המכשיר הוא לא מחשב כף יד אך הוא GPS בלבד, בכל זאת ישנה מערכת הפעלה כלשהי שניתנת להתקנה על המחשב? כאמור המכשיר תומך בקריאת קבצים מפורמט MP3 / 4 תמונות למיניהם וכו', העברתי לכרטיס זיכרון כמה שירים, נכנסתי לתוכנת "Travel Kit" ושם ל MP3, הרשימת שירים ריקה ואין שם את השירים שהעברתי, הם עדיין על הכרטיס אבל פשוט המכשיר לא מציג אותם. יש איזו תיקיה שבה צריכים להיות השירים? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mp91,

טוב אז דוד שלי ביקש ממני לקנות לו דיסקמן בינוני קורא MP3, בחנות שיש גישה אליה, כמו באג אופיס דיפו וכו.. והאם אפשר גם לשמוע בדיסקמן MP3 עם דיסק דיוידי? תדה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by darkquest,

שלום וצהריים טובים. קודם כל נפרט על הנגן הרצוי א. שישמעו בו בצורה איכותית ב. שלא יהיה גדול ומגושם מדיי כי גם מראה קצת חשוב לי ג. אם יש נגן מעל 30 ג'יגה שיתאים לי אז זה יהיה טוב כי אז אני יעלה את כל המוזיקה שלי על הנגן אם אי אפשר למצוא נגן מתאים לדרישות אז גם מעל 15 ג'יגה זה יהיה טוב כי אז אני אמיין את המוזיקה שאני באמת שומע ד. חשוב לי גם שיהיה נוח לראות בו סרטים ה. לא חשוב לי אם הוא יתמוך עברית או לא עכשיו בקשר לאוזניות יש לי את ה shure e2g בבית שקיבלתי עם הנגן של מיזוהו אבל אני כל הזמן קורא עליהם דברים רעים מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של שמאל וימין ואיך אני יכול לזהות אם שלי גם הפוכות? והאם הם מספקות? אני לא אודיופיל אני רק רוצה שישמעו טוב... אם לפי דעתכם האוזניות מספקו…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. חבר שלי הביא את המכשיר לפני כמה ימים והסאונד שם ממש חלש, הספיקר חלש ולא כמו שמצופה ממכשיר שמתיימר להיות "נגן". בכל מקרה ידוע לי שהיו קיימות כמה שיטות להגברה של הסאונד בדגמים יותר ישנים ( בעיקר במוטורולה), ניסיתי להגביר דרך האקולייזר אך ללא הועיל. אם מישהו יודע איך אפשר להגביר את הסאונד דרך תוכנה או כל דרך אחרת אז זה יהיה לא רע. בתודה.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. היי חבר'ה, יש לי כרגע את ה V3x שעושה לי לא מעט צרות והחלטתי עקב כך לשקול להחליפו במשהו מתקדם יותר עקב צרכים חדשים אני מחפש פלאפון חכם שיאפשר ניהול מסמכים כדוגמת word יהיה אחלה אבל גם קבצי כתבן אפילו שאני יכול להעביר מהמחשב יהיה בסדר המטרה היא שאני יכול להכיל בו חומר כתוב רב . מצלמה טובה גם חשובה לי... לא צריכה להיות מקצועית אלה משהו בסגנון של ה V3x יהיה בסדר הוא צריך לעבוד ברשת אורנג' ולתמוך בעברית מין הסתם בצורה מלאה יש לכם איזה שהם המלצות ?

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by שייט לעתיד,

שלום,אני צריך המלצה לנגן mp3 עדיפות לאיכות צליל. נפח בסביבות ה4-5 gb תקציב:500-600 ש"ח.(אני לא מבין בכלל בנגנים אבל ממה שהבנתי iRIVER T60 4gb נראה לי הכי מתאים) אוזניות יש לי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=587242#-הם טובות בכלל?? עריכה:חשבתי על זה קצת ואולי עדיף להשקיע בכרטיס זיכרון m2 2gb לפאלאפון(k800i) ולהשתמש בו כנגן קבוע למה אני ממש אוהב את איכות הסאונד שלו... יש לי כרגע נגן מהפשוטים האלה הראשונים שיצאו חרא של איכות סאונד לא שומעים באסים לא כלום ואני שומע בעיקרון מוזיקה שחורה.. ובפאלאפון הצלילים חיים כאלה שומעים באסים וכו". עכשיו נגיד ואני קונה את הIriver עם האוזניות שיש לי איך איכות הסאונד תישמע?

21. Started by subarel,

מחפש המלצה לנגן MP4 שיביאו לי מארה"ב בעוד חודשיים... מחפש משהו עם נפח גדול מ 20G רצוי לכיוון ה 50G+, איכות תמונה וקול, רמקול חיצוני, תמיכה בקבצי וידאו רגילים (DIVX XVID) *שלא יהיה איפוד* אני מחפש משהו עם תמיכה בקבצי MP3 רגילים ושישמש כדיסק חיצוני . חשבתי לכיוון הזן של קראיטיב - ZEN Vision W למישהו יש ניסיון איתו? למישהו יש מושג מאיפה כדאי לקנות ומה המחירים פלוס מינוס? אני מוכן לחרוג לכיוון ה 1500 ש"ח אם זה נחוץ... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by omri_ro,

מצאתי איזו תוכנה נחמדה שבשביל להתקין אותה צריך לבצע רישום שלה באתר www.symbiansigned.com. אני לא מצלךיח להרשם באתר (הוא לא מקבל את הDOMAINים של האימיילים שלי, ניסיתי את GMAIL INTERMAIL וגם את NET.IL (בזקבינלאומי)) אם מישהו יוכל ליצור עבורי חשבון אודה לו. אגב, הנה לינק לתוכנה: http://news.mobile9.com/s60apps/2007/07/02/nstarter-by-nomiel/

23. Started by Vidati,

קבלתי את המכשיר אתמול ואני מאוד נהנה איתו.. אחלה פלאפון באמת.. אבל כשהייתי באורנג' שיחקתי קצת עם המכשיר וגליתי שלא היה אינטרנט אז שאלתי למהאין אינטרנט אמרו לי שתוף חצי שעה שעה זה צריך להסתדר. טוב חזרתי הביתה ואחרי 4 שעות עדיין לא היה אינטרנט וגם אחרי הטעינה של השל הלילה (12 שעות) עדיין אין.. האם אני צריך לדאוג? או שזה בסדר וזה יהיה בימים הקרובים? אמ.. איך אני עושה רוסית בפלאפון? לא שיקרוא ברוסית אלה שאפשר יהייה לכתוב? תודה

24. Started by TaMiRn2,

הוא פשוט יותר דק או שיש איזשהו קץ'?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by yuval1101,

היי, לאיזה מכשיר יש מצלמת תמונות טובה יותר ולאיזה מכשיר יש מצלמת וידאו טובה יותר? אני יודע שה-e65 נחשב למכשיר טוב יותר, אבל אני מעוניין רק לדעת מה ההבדלים מבחינת המצלמה. תודה מראש, יובל

דיונים חדשים בפורומים