עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dj shay 30010,

מדובר על מכשירים של רשת ORANGE NOKIA N95 או Mio A701 או HTC TyTN :s05:

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by sausage,

משעמם לי בחדר כושר... מחפש נגן עם התכונות הבאות: 1. יכול לנגן סרטים 2. מכיר הרבה קודקים של וידאו - אבל באודיו מספיק mp3 3. כ-30 גיגה 4. לא צריך תוכנה כדי להעביר קבצים ממנו למחשב 5. רדיו 6. אמין וקטן 7. תקציב של כ-1500 ש"ח. 8. חיי סוללה סבירה (לפחות שעתיים של וידאו) 9. אין צורך ב-wifi 10. חיבור לטלוויזיה - לא חובה. נחמד אם יהיה. 11. איכות שמיעה וצפיה טובה כמובן 12. אין צורך באפשרות של כרטיסי הרחבה. תודה!

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by exercise,

אילו נגנים נמכרים היום בארץ עם תמיכה ב Wi-Fi ומה ניתן לעשות איתה ? עולה לי כרגע ה iphone touch, zune, sandisk something, אולי עוד ? גם ה sandisk הוא הכי משוכלל מבחינת יכולות האל-חוטיות שלו כן ? האם הוא נמכר בארץ (איזה דגם זה) ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sharon1973,

היי, ברצוני לדעת האם ניתן לראות סרטים בנגן עם כתוביות בפורמט SRT או SUB נלוות? האם יש צורך לסנכרן את הכתוביות עם הסרט טרם המרתן לפורמט של ה-D2 או שמספיק רק לשים את קובץ הכתובית עם קובץ הוידאו באותו שם תחת אותה תיקייה? האם יש עוד תוכנה מלבד JetAudio ( שמגיעה עם המכשיר) שיודעת לטפל בנושא המרת סרטים בצמוד לכתוביות? תודה מראש, שרון

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  5. שלום חבר'ה, אני מתכנן לקנות Sansa m250. אני כנראה אקנה גם gp 1100mah, כמה זמן זה אמור להספיק? אני אישית מתכנן ללכת על MP3 שיחזיק לי לפחות 4 וחצי - 5 שעות. תודה.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  6. האם ישנה דרך כלשהי (או באמצעות שידרוג גירסה או לא יודע מה) שאפשר יהיה לשמור משחקים על כרטיס הזיכרון במקום על הזיכרון של הפלאפון ?! בקושי יש לי 4 משחקים בלחץ וזה נמאס לעשות רוטציה כל פעם של מחיקת משחקים יש אפשרות כזאת ? או שכנראה זה יישאר החיסרון הכי גדול של הפלאפון הזה..

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by The Winter King,

נשמע קצת פטתי אולי, אבל אני לא יודע איל מחברים/מסנכרנים... ??? האוזנייה היא OMITZ 2234 ויש לי נוקיה 6280 תודה לעוזרים! בין שורה סינית לשנייה הצלחתי לזהות סוף סוף כמה הוראות באנגלית...ואני עוד קורא לעצמי technology savvy

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  8. היי, קניתי מכשיר Nokia 6120c (דור 3.5) של סלקום ואני מחפש דרך להתחבר עם מחשב דרכו לאינטרנט (אני מכיר דרך לעשות את זה עם אורנג'). מישהו מכיר דרך כזה?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  9. הם מציעים ארבעה מכשירים, סוני אריקסון k530i ו-Z610i וכן, נוקיה 6120 ו - 6288 לצורכי מוזיקה-עוצמת רמקולים-חיי סוללה, מה הכי שווה?

10. עד כמה קריטי ההבדל בין גירסאות הסימביאן בשניהם (9.2 ב5700 ו9.1 ב73ME) והמעבד בגלל שחשוב לי תמכיה טובה באפליקציות, כמה אפליקציות קיימות שתומכות ב9.2 אבל לא ב9.1?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. Started by Shbd,

ברשותי D2 מעודכן לגרסה 2.50... שוטטתי לי באתרים ומצאתי גרסאות שונות וזה קצת הסתבך לי. יש את הגרסאות הרשמיות מהאתר 2X וראיתי שיש גם עדכוני 3X שהם קוריאנים בכלל.. (יש תמיכה לאנגלית?) ויש עדכונים לגרסת DMB (איך אני יודע אם יש לי כזאת?) בקיצור רציתי לדעתי אם אני יכול להתקין את העדכון הקוריאני (שיש בה יותר דברים) על המכשיר שלי והאם יש תמיכה באנגלית?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

יש לי MIO PDA ואמרו לי שיש ממשקIPHONE מישהו ניסה אתזהיש למישהו לינק לזה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by tamir245,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=19539 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=16305 הבאתי 2 לינקים של הנגנים המדוברים. אני די מתלבט ביניהם,התקציב הוא בערך עד 300 ובנוסף עוד בערך 100 ש"ח לכרטיס זכרון להרחבה. האם יש הבדל ביניהם באיכות?האם גם הסנסה קליפ תומך בכרטיס זכרון?האם יש להם בעיות עם עברית? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. האם שימוש כזה אפשרי? האם אני זקוק לאי אלו וכנות? אם כן אז איזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  15. קניתי אתמול N95 של סלקום...הופתעתי לגלות שאין מקש קיצורים כמו שהיה לי למשל ב 6230 הישן והטוב האם זה נכון ? או איך אפשר לייצר אולי איקונים עם קיצורי דרך מועדפים במסך פתיחה? מערכת ההפעלה היא סביאן 9.2 > האם זו הגירסה החדשנית ביותר ? שמעתי משהו על גירסה 20 יש אולי גם מדריך מפורט לתיפעול \ טיפים ושיפורים במכשיר הזה ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שתתאים לNOKIA 6120. אני בחיפושי בגוגל לא העלתי בחכתי כלום, תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by ofek7,

אני רוצה לקנות מתאם bluetooth למחשב ויש כל-כך הרבה ואין לי מושג איך בוחרים. אז הבקשה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ לי על מתאם כזה למחשב בתקציב של 100-150 ש"ח. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הגיע לידי נגן פלאש מסוג NW-E013F של סוני, העברתי שירין אל הנגן Drag N Drop וכאשר אני מפעיל את הנגן הוא לא מזהה את השירים או את רשימות ההשמעה שהכנסתי ורושם No Data. איך אני מסנכרן את השירים בנגן?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. ולחכמולוגים בלי לכבות את הפלאפון...

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by deyv,

איזה מכשיר עדיף מבין ה2? מבחינת איכות הרמקול,איכות המוזיקה בMP3 וכללי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Alex89,

אני יודע היה כזה דיון הינה הוא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297702.0 מה דיון הזה לא קיבלתי שום החלטה למרות שבהתחלה זה ניראה כאילו 6120 יותר טוב בכל מיקרה מישהו יכול לכתוב לי את כל היתרונות והחסרונות של 2 המכשירים האלה ואיזה מכשיר לפי דעתכם יותר טוב (אם אתם הייתם לוקחים מכשיר, איזה?) נ.ב מה זה סימביאן(המערכת ב 6120)?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by eegg,

ראיתי את הנגן ויש עליו ביקורות דיי טובים אבל רציתי לדעת אם למישהו היה חוויה אישית איתו או יש להם אותו

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by b-nary,

הוא יוצא לי באורנג' במבצע ממש טוב, אבל אני יכול להוסיף ולקחת מכשיר אחר. בכל מקרה, לפי המפרט שלו הוא נראה מעולה, אבל ראיתי כמה חסרונות שלו: מצלמה, מסך וסוללה. איך הוא בכללי? יש המלצות? המלצות על מכשירים אחרים אולי? תודה. ד"א - אני רוצה רק סימביאנים

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by overload,

אהלן חברה, לא שיחחרתי פוסט כמעט שנה נראה לי. זה עדיין הפורום הכי סבבה שאני מכיר אז יש לי כמה שאלות בקשר לZUNE שקניתי לא מזמן (680 שקל, שחור חדש מ-EBAY). אגב זה מכשיר מושלם, השתמשתי הרבה זמן בIPOD VIDEO דור 5, ואני הרבה יותר מרוצה מהZUNE מבחינת איכות בניה, ממשק וסכ"ה מגניבות וביחד עם הAKG K81DJ שלי הוא מפיק עוצמה ואיכות מצוינות. ואם יום אחד יפרצו את הWIFI והפכו את המכשיר לדפדפן הוא יהיה בכלל מושלם, החסרון העיקרי היא התוכנה שלו. דבר ראשון אני רוצה לדעת עם יש עוד בעלי ZUNE בארץ, ואם כן מאיפה אתם, אולי נראה אתכם בWIFI (: אולי זה רק המחשב העתיק שלי אבל התוכנה של הZUNE כבדה ואיטית בצורה מעצבנת, גם לכם יש בעיות איתה? ואני רוצה לדעת איך אתם מכניסים ווידאו למכשיר, כי כשאני מש…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים