גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין במכשיר חדש, ואני מתלבט בין הנוקיה 5630 מיוזיק אקספרס לסוני אריקסון W705 לפי מה שראיתי יש להם תכונות דומות פרט לזה שהסוני הוא סליידר.. רציתי לדעת אם יש לכם איזשהי המלצה, מה יותר עדיף, אולי אחד מהם לא כזה אמין פעם שמעתי משהו על זה שהסימביאן זו מערכת איטית ולא כדאי.. לא יודע עד כמה זה נכון, אבל אני יודע שהמכשיר הנוכחי שלי מאוד איטי וזה יהיה מבאס להיתקל בעוד אחד כזה.. אני קצת נוטה לכיוון הנוקיה בגלל שאני רגיל כבר לנוקיה.. אבל בכל זאת רוצה לשמוע את דעת המומחים כאן, תודה רבה :]
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי רעיון לפיתוח אפליקציה שיכולה לעבוד לאחר ביצוע תחקיר ראשיני באינטרנט לא מצאתי משהוא דומה לזה ולאחר סקר עם אנשים יש התעניינות רבה ברעיון אם יש משהוא שמעוניין שיצור איתי קשר במייל nbh1986@walla.com
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש חיה כזאת? ניתן להוסיף באמצעות חיבור USB קיים? חיבור P&P או שזה דורש התעסקות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתכוון לקנות אייפד 3 יש כמה דגמים ואני לא יודע על מה ללכת. לא רוצה להתקמצן על כמה מאות שקלים ושזה יתברר כמקח טעות. התקציב עד 3000 +- לא חייב לנצל מה שצריך לבחור (חוץ מצבע) זה נפח 16 32 64 וגם בעל G4 או לא השימושים שלי יהיו בעיקר גלישה, הצגת תמונות, סרטים, מוסיקה (יש הרבה כמה מאות ג'יגות ב FLAC) וקצת משחקים ואפליקציות למינהן. מבחינת נפח 16 ג'יגה זה כלום זה לא בדיוק מאפשר איחסון משמעותי, אבל גם 64 זה לא המון. האם ניתן לחבר כונן חיצוני? מבחינת גלישה סלולרית - זה מאפשר גלישה בכל מקום אבל אני לא מתכוון לקנות חבילת גלישה מחברת סלולר כרגע. השאלה היא בעצם האם בכל זאת להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל האופציה העתידית? אני מבין שאפשר לגלוש בכל מקרה על ידי …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי את הטאבלט שבכותרת,ויש לי מסך LG SMART W53 עם חיבורים ,HDMI, DVI איך אני יכול לחבר בין השניים? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המכשיר של רשת פלאפון lg8300 ( ראו תמונה )http://img87.imageshack.us/img87/2419/lgvx8300gd2.jpg עכשיו היה אמור להיות בו אפשרות ל-Bluetooth אבל החברה חסמה את האפשרות הזאת בטענה שזה עשה להם בעיות במכשיר. במקום זאת הם אפשרו Bluetooth רק לאוזניה ולא לקישור בין מכשירים אחרים והעברת קבצים.. שהייתי ברשת פלאפון שאלתי בקשר לשידרוג תוכנה הטכנאי שלהם אמר לי שהחברה לא מתכוונת להביא בקרוב שידרוג תוכנה אבל אמר שאפר לפרוץ את החסימה שלהם דרך תוכנה או לא יודע מה... מישהו יודע על מה מדבור איך אפשר לעשות את זה..? שאני מפעיל בלוטוס פלאפונים מסוגלים לזהות אותי ואני אותם פשוט אין לנו אפשרות להתחבר אחד לשני...
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
עד היום הייתי עם ה-HS820 והייתי ממש מרוצה ממנה (קלה, קלילה, זמן סוללה סביר, מחיר שווה לכל נפש), אך לצערי היא נהרסה (אשמתי). עכשיו אני מחפש משהו דומה אבל עם עוצמה ואיכות שמע קצת יותר טובים כי לפעמים בנהיגה לא שמעתי איתה את כל השיחה והצד השני היה צריך לצרוח : * בבקשה לא לדחוף לי אוזניות ב600 שקל, אין שום סיבה שאני אשלם כפול מאוזניה שבסך הכל אהבתי. * למרות שהאוזניה היתה אחלה, אני לא ממש חושב לקנות שוב אותו דגם (לא אוהב לחזור על דברים שכבר קניתי, צריך קצת שינוי). * עצה לחיים, לעולם אל תסמכו על או'אי. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז כמו שציינתי בכותרת הפלא פון לא מזהה את הרצועות בנגן מדיה אבל הוא כן מזהה אותם בגלריה. אצל אח שלי יש תיקיה נוספת שאין לי שלשם הוא מכניס את הרצועות ולא עושה לו בעיות. מה לעשות ?? לפתוח תיקיה נוספת? לשחזר הגדרות יצרן? אני לא טוב בדברים האלה הפלאפון הקודם שלי היה nokia 3010
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
האם אמורה להיות בעיה להפוך מכשיר של אורנג' ל-free sim? אני מתכוון כמובן לדגם ה-W980 של סוני אריקסון...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ה 3100 שלי עוד שניה מתפגר אז אני חייב סוף סוף לקנות מכשיר חדש... וגם נמאס לי שבנות מסתכלות עלי מוזר שאני עם כזה מכשיר ישן. אשמח אם תעזרו לי לבחור מכשיר עד סביבות ה 1000 שקל. אני רק משתמש בטלפון בישביל שיחות ולא אפליקציות משחקים וכ'ו. רק חשוב לי שהוא יראה טוב בישביל לא לעשות לי פדיחות... שיהיה לו מסך מגע MP3 וזהו. מעדיף גם לגמור את הסיפור מהר עם מכשיר חדש מ KSP, BUG או אייבורי ולא להתעסק עם יד 2. תודה רבה על העזרה. אגב בגלל שהמכשיר הקודם שלי ישן אני צריך ללכת לבקש סים חדש? או זה אמור להתאים לחדש?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש טלפון סליידר {ככה אני אוהב} מה שאני צריך : מצלמה טובה גם וידאו לפחות 3.2 ומעלה מ"פ עם פלאש! רמקולים חזקים ואיכותיים מסך גדול מומלץ שיהיה דק אני בן 12 וחצי וזה מה שאני צריך בערך לדוגמה אני לא רוצה את 6600S בגלל שאין לו מקשים של הגברה או כפתור למצלמה. תודה לכל העוזרים ומלץ למי שיש לו נסיון
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהתבשלתי פחות או יותר ובחרתי לקנות גלקסי S3, הייתי שמח לקבל המלצה לחנות "אמינה" עם אחריות סבירה. כמו כן הייתי רוצה המלצה מה ואיך לבדוק בקניית הגלקסי : מה אמור להיות כלול בערכה?איך בודקים שהמכשיר חדש. אגב מוכן לשלם 100-200 ש"ח יותר על מנת לקנות במקום עדיף או עם אחריות עדיפה. תודה איליה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מיועדת למכשירים סלולריים מבוססי atom 2010 הולכת להיות שנה מעניינת לשוק בסלולר
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
במידה ורוצים לבנות אפליקציה שדולה מידע מחברות אחרות לדוגמה אפליקציה להשוואת מחירים אתר זאפ השאלה מה הצרכים של האפליקציה מבחינה תפעולית עדכון תוכן/מידע שנלקח מחברות אחרות והן מבחינה תכנותית ל database עצמו + גישה למשתמשים * השאלה פה האם יש התעסקות בליצור קשר עם עסקים/חברות לצורך מידע מסוג זה ואם כן כיצד ניתן ליצור עמם קשר *יש לי רעיון לפיתוח אבל אני רוצה לבחון כדאיות אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחברה או מישהו שמתמחה בעניין זה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/naite?cc=gb&lc=en קיבלתי את הדגם האמור למעלה לפני מספר ימים מכיוון שאין לי כלל ידע בתחום הפלאפונים אשמח למידע הבהרה - אין לי חבילת גלישה או משהו דומה כך שגישה לאינטרנט מהפלאפון לא מומלצת כמה שאלות: יש מקום שאני יכול להוריד אפלקציות לפלאפון? (ולא כאלו שצריכות גישה לאינטרנט כדי לפעול) בנתיים רוב מה שניסתי הקפיץ הודעה שהוא צריך גישה לאינטרנט בגלל שהוא מכיל תוכן פרסומי הבנתי שהפלאפון מריץ גאווה- אם אני רוצה לכתוב לו אפלקציה זה אמור להיות מסובך?, ואם לא מה סיבבת העבודה המומלצת? (אל דאגה יש לי ידע בתכנות) האם יש דרך "להזרים" אינטרנט מהמחשב לפלאון (יש לו BT) - ההפך אני יודע שיש למשל באמצעות sony ericsson pc compa…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
השתמשתי בעבר בMIO MOOV BLACK שעליו הותקנה IGO8 והייתי די מרוצה, אז אם יש משהו טוב באותה מידה או יותר אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן יש לי תקציב של עד 1300 בערך למזגן 1 כס* כרגע ההתלבטות בין סאגה a12 לבין האייר שיש רק דגם אחד של החברה בארץ 1 כס האייר ניתן שירות מבית ניופאן השאלה היא מבחינת חלפים ... ועל הסאגה הדעות חצויות* עזרה ? אופציות שונות ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן שהמתחרה האמריקאית קוואלקום בוחרת לדחוף קדימה דווקא ערכות שבבים חלשות - מפתחת השבבים מטאיוואן ממשיכה בהגדלת ההיצע המחוזק שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 371 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שסמסונג טרחה והציגה לעולם סנסור שני עם רזולוציית 200 מגה-פיקסל אימתנית - נראה כי גם המתחרה הגדולה שלה בתחום עומדת להתחיל ולאמץ את טרנד אינפלציית הפיסקליםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
- 1 follower
-
-
תמונות מודלפות חדשות מציגות לנו כביכול את מכשיר ה-One החדש של HTC, בשם קוד \"M9\", שצפוי להיחשף רשמית בכנס ה-MWC השנתי שבברצלונה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-m9-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, קודם כל אני אתנצל אם ההודעה לא הכי ברורה, אני לא מתעסק בפיתוח/תכנות, אז קצת קשה לי לנסח את עצמי, מקווה שאעשה זאת ברור השאלה שלי היא כזו: אם מפתחים אפליקציה, שמשתמשת בשירות של אפליקציה חיצונית, כמו youtube, או שילוב של המנוע חיפוש של גוגל, אז האם בעצם ניתן לקחת את אותו שירות, כמו למשל המנוע חיפוש של גוגל, וממש "לשתול" אותו בתוך האפליקציה? האפליקציה yokee הישראלית (אפליקציית קריוקי), משתמשת בyoutube בשביל המאגר שירים שלה - זה בערך אותה פעולה שאני רוצה לעשות - האם צריך אישור מצד גוגל? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
החלטתי לכתוב סקירה על מכשיר הטבלאט שרכשתי לא מזמן, איך הכל התחיל? גלשתי באתר וראיתי כתבה על מכשיר טבלאט שמריץ ICS ועולה פחות מ100 דולר, בהתחלה חשבתי בך עוד טבלאט סיני שבקושי יצליח להריץ מחשבון, וייהרס אחרי היום הראשון, חיפשתי עוד קצת באינטרנט וגליתי עוד ביקורות לא רעות על המכשיר, החלטתי שאני אקח את הסיכון ואזמין את המכשיר , בחרתי באתר http://pandawill.com/ - שנראה לי הכי רציני מבין האתרים שחיפשתי, הזמנתי את הטבלאט , והתחלתי לחכות שישלחו לי, אחרי כמעט 30 יום של ציפייה מתמשכת ובדיקה יומית של הדואר, החלטתי שאני מדבר עם שירות הלקוחות של האתר ובודק מה קורה עם המשלוח, אחרי ברור קצר מסתבר שהם שכחו לשלוח לי את הטבלאט ומהאנגלית הלא ברורה של אותו עובד בשירות לקוחות הבנתי שזה בגלל …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מי מכיר מעבדה אמינה לתיקון מסך של ה-HD2 שישימו לי מסך מקורי. נתתי לאחותי להשתמש ב-HD2 שלי,היא הרסה לו את המסך יש שבר במסך בפינה השמאלית העליונה שלא נראה לי שגרם לכך שהמסך לא מציג בצד ימין שלו. יש שבר באזור המסומן שגרם לכך. לחיצה על אותו אזור גורם לאור של המסך להשתגע ולהחמיר. הצבעים שמציג המסך דהוים משבעבר. דבר נוסף,המגע בחלק המושחר מתפקד כראוי. אני מפעיל אפליקציות שקיימות באזור המושחר וכו'. הוא נראה כך: יכול להיות זה החיבור של המסך... תודה.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אפשר עזרה בבקשה? תודה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
קניתי מכשיר Sony Ericsson W760i מכשיר בעל gps מובנה. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר להפעיל את הgps בלי להתחבר דרך התוכנה של פלאפון. אני מכיר את ה free map אבל לא הצלחתי להפעיל אותה. אם משהוא מכיר תוכנה אחרת שיכולה לעבוד אצלי. ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-