גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
האם קימת תוכנה כזו שלמשל ברגע קבלת SMS יופיע לי על הצג: "הודעה חדשה מ..." ובמקרה של שיחה שלא נענתה יופיע לי ישר שם המתקשר(במקרה והוא רשום אצלי).
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בשעה טובה מוטורולה שיחררה גם לישראל את העידכון המייוחל ics לטאבלט ה"דגל" שלה, xoom2. כבעלים של הטאבלט אני יכול להעיד על אין ספור הבעיות והתקלות שהמכשיר הזה טומן בחובו וחבל, מבחינת חומרה ופיצ'רים מדובר באחד הטאבלטים החזקים בשוק. ברגעים אלו אני מבצע עידכון ota בתקווה לשיפור ביצועים ותיקון באגים. אעדכן לאחר ההתקנה. motorola xoom 2 3g +wifi מסלקום.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יוצא למסע באפריקה וזקוק לטבלט לשים עליו מפות יעודיות ( tracks4africa ) זה צריך להיות טבלט עמיד יחסית עם מסך שרואים בו טוב גם באור יום , מבחינת גודל מסך ,סביב 9-10 אינטש יכולים להביא לי גם מארה"ב אם יש המלצה מאיפה לקנות אשמח אין ממש הגדרת תקציב תודה שי
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://bit.ly/d3Lj5n כן אני הבנתי שרק סדרת N תעבור לmeego אבל...למה להם להשקיע בסימביאן 4 עכשיו? אגב אני חושב שזה נורא משמח בעלי N900, שהמכשיר שלהם יקבל בתקווה המשכיות כלשהי.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
חבר נוסע לארה''ב איזה נגן+מצלמה דיגטלית איכותי עד 500שח כל אחד,מה מומלץ לקנות שם. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92-palm-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a2%d7%96%d7%a8%d7%aa%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום,אני חדש בתחום האנדרויד. יש לי galaxy w, וכידוע הוא מגיע עם מע' הפעלה 2.3.6.בחנות התקינו לי עברית מלאה.ברצוני לדעת, באם אני מעדכן ל-ICS לפי המדריכים השונים ברשת:1. האם אוכל להמשיך להשתמש בתוכנת KIES ובתוכנת samsungdive ללא כל בעיות?2. האם כל התפריטים ישארו בעברית או שאצטרך להוריד תמיכה נוספת בעברית (אם קיימת)? מה בנוגע ליישור שורות לימין?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את ה 4GB D2 לבן ואני מאושר עד הגג ! המסך,איכות,גודל הכל הפתיע אותי לטובה. ועכשיו כמה שאלות : לא ממש ברור לי איך לעדכנן גירסא...אשמח להסבר, הגירסא שקיבלתי היא 2.41 איך אפשר להעביר שירים כשהנגן ב HOLD? באיזה גירסא יש משחקי פלאש? צריך להוריד אותם? להתקין אותם? איך אני מוסיף את stop watch ו calendar? איך אני משנה את הרקע? איך אני מקליט מהרדיו בזמן מסוים שאני יבחר ( אם אפשר)? איך אני יוצר playlist? איך אני יכול לראות את ה lyrics? רק לפני שניה קיבלתי את הנגן אז אני ישחק קצת איתו ואולי יענה לכמה שאלות בעצמי... אתם גם מוזמנים לשאול אותי שאלות . בכל מקרה תודה
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אמממ אני מחפש מחשב כף יד בשביל להתקין עליו GPS.. עכשיו אני לא יודע תקציב, ומאיפה מתחילים המחירים וזה.. כמו שמסכי LCD מתחילים סביב ה 900... איך זה הולך במחשבי כף יד? השימוש שלו יהיה GPS ואולי גם יומן... ככה שלא צריך משהו "מיוחד" וזה... האם זה הפורום המתאים בכלל? ואיך עושים שהוא יתחבר ללווין? הוא מגיע עם אנטנה?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן, וראיתי את שני הנגנים ושניהם נראים טוב והייתי רוצה חוות דעת עליהם.. עוד לא החלטתי בקשר למקום שאני ארצה.. אני מתלבט מאוד בקשר לכך.. :\ אני אחליט בקרוב .. בנוסף, ההבדל של הפלאש וההרדיסק רציני?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות רדיו דיסק בארה"ב עד 250 דולר, האם כדאי? ואם לא מה כדאי לרכב במקום?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחזיק בs24 ultra. עם זום אופטי פי 10. אני רואה שמהs21 ultra הזום האופטי בגלקסי לא השתפר. האם יש מכשיר אחר שתומך בזום אופטי גדול יותר? או משהו שמתוכנן לצאת בשנה הקרובה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות לרכב את המכשיר הזה... Pioneer DEH-P3000IB עכשיו לפי המפרט שלו כתוב. Bluetooth ע"י מתאם אני פשוט מאור רוצה שהרדיו דיסק שלי ישמש לי גם כדיבורית האם ע"י הוספת המתאם הוא ישמש אותי גם כדיבורית?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי מכשיר של נוקיה 6131 ויש פעמים שאני באמצע שיחה והיא פשוט מתנתקת כי נעלמת הקליטה לפעמים גם נעלמת הקליטה גם שאני לא באמצע שיחה אבל אז זה לא מפריע ברגע שנעלמת הקליטה אני גם לא יכול להכנס לספר טלפונים כאילו הפלאפון עשה ריסט כזה ולוקח כמה שניות עד שחוזרת הקליטה ועד שאפשר להכנס לספר טלפונים יש לי ביטוח על הטלפון אז בתחלה אמרו לי שעדכון גירסה יפתור את הבעיה עשיתי לא עזר הייתי עוד פעם החליפו את כל הבפנים של הטלפון את "המוח" ככה הם קראו לזה לא עזר הייתי היום שוב אמרו שלא מצאו שום תקלה ועשו לסים רישום מחדש אמרו שזאת כנראה בעיה בסים שניה אחרי שיצאתי מאורנג' זה קרה שוב אבל כבר לא נתנו לי להכנס חזרה כי היה כבר אחרי 6 והם סוגרים ב6 מה עוד אפשר לעשות אם החליפו את "המוח" של המכשיר ז…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה אצלי ב galaxy s. בכל השיחות שאני מקבל המספר חסוי וגם אם אני מתקשר אז המספר שלי גם מופיע כחסוי. בנוסף הודעות הטקסט לא נשלחות. יש על המכשיר רום 9.3 של דארקי. יש למישהו פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. השאלה שהכי מדאיגה אותי היא: כמה שעות אפשר לשמוע מוזיקה עם המכשיר בין טעינה לטעינה? 2. האם ההגבלה שכתובה במפרט המכשיר של 1GB זיכרון לא ניתנת לשינוי או שאני יכול להוסיף למכשיר כרטיס זיכרון של 2GB והוא יעבוד גם איתו? 3. שמעתי הרבה שמועות בקשר לטעינה ראשונה של המכשיר, כמה זמן מומלץ להטעין בפעם הראשונה? 4. כמו כן איזה כרטיס זיכרון אני צריך למכשיר לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיסים מסוג TF/MicroSD
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
הנגן שלי מתחיל לגסוס(נגמר האחריות) אני מטעין אותו כל הלילה ובבוקר הוא נמצא על 3 ברים ואז שאני שומע 2 ברים הוא נהפך לשתיים ואז עושה לעצמו אתחול וכל מיני שטויות (הנגן הוא אחד הטובים שהיה אצלי) יש המלצות לדור המשך? התקציב הוא בין 1000-1500
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/ATT+Reports+Disappointing+Initial+Sales+of+iPhone/article8168.htm
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון עם EDR... מישהו מכיר?(לא חייב להיות מהארץ...) ובנוסף.. איזה פלאפון הכי טוב מבין הבאים למוזיקה...? LG LB3300 LG U400 Samsung SGH-F330 Samsung SGH-F250 Sony Ericsson W760 Sony Ericsson W880i Motorola Rokr E8 Nokia 5610 Nokia 5310 (יש לו כניסה של אוזניות רגילות?) Moto U9
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
לא מצליח להעלות קבצים למחשב. המחשב מתעלם מהמכשיר מדובר ב SONY ICD 110
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עם מיקרופון למחשב בעיקר שיתפקד כמו טלפון יש כזה דבר כי ראיתי בלי סוף חוטיים וכמה הדבר יכול להעלות??
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מצלמה דיגיטלית עם כרטיסי CF שהחיבור שלה למחשב הפסיק לעבוד. במקום לתקן אותה או לקנות חדשה החלטתי פשוט לקנות קורא כרטיסים זול. יש למישהו המלצה למשהו ספציפי או איזה רעיון מה כדאי ? אולי זה בכלל לא חשוב ורק לקנות את הכי זול שיש ? הנה כמה דוגמאות לחימום: http://www.gadget4us.co.il/insideProd.aspx?IDP=393 http://www.nextor.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=19&catId=30 http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5432 תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ה-Le Pro 3, עם שבב Snapdragon 821 ותג מחיר שמתחיל בכ-270 דולר בלבד, נמכר במאות אלפי יחידות בתוך שניות בודדות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי LG G5SE שהיה אמור לקבל עדכון נוגט (7.0) שנה שעברה אבל עדיין תקוע על 6.0.1. פניתי לרונלייט והם אמרו שזה לא אחריותם אלא של היצרן. חיפשתי וראיתי שבאירופה בערך כל הG5SE כבר עודכנו. אז האם אכן לנציג המקומי אין שום קשר לעדכון גירסת אנדרואיד?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-