גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות לרכב את המכשיר הזה... Pioneer DEH-P3000IB עכשיו לפי המפרט שלו כתוב. Bluetooth ע"י מתאם אני פשוט מאור רוצה שהרדיו דיסק שלי ישמש לי גם כדיבורית האם ע"י הוספת המתאם הוא ישמש אותי גם כדיבורית?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
http://bit.ly/d3Lj5n כן אני הבנתי שרק סדרת N תעבור לmeego אבל...למה להם להשקיע בסימביאן 4 עכשיו? אגב אני חושב שזה נורא משמח בעלי N900, שהמכשיר שלהם יקבל בתקווה המשכיות כלשהי.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
תוכנת ה-Skype עובדת,נכון לכרגע,פשוט בצורה גרועה על ה-Wildfire של HTC. זה לא קשור למעבד החלש שלו,כי יש לי תוכנה בשם Truphone,שברגע שהיא מצליחה להתחבר לשרת(וזה קורה מעט מדי),שומעים בה חלק. יש גירסה מיוחדת של Skype,שנכתבה ע"י חברת 3 Mobile האנגלית,אבל אני לא יודע אם היא תעבוד לי על המכשיר,כיוון שהם בונים על התחברות למרכזיות שלהם.(זה לפחות מה שהבנתי) יש להם עמוד באינטרנט,שבו אפשר לקבל את התוכנה למכשיר,גם אם אתה לא ברשת שלהם,אבל לא הולך לי שם,כי יש לי תחושה,שהעמוד הזה מיועד רק למי שגר באנגליה. יש למישהו פיתרון נורמלי בשבילי? תודה, יוחאי.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מתי יהיה בארץ DESK ON KEY 8 ג'יגה שיש בו גם מקום לכניס כרטיסי זכרון?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר אותה למחשב ואז להשתמש בה כמצלמת אינטרנט במסנג'ר?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, ה-GPS לחבר. הוא הולך לעבוד בתור טכנאי, מה שאומר שהוא יצטכך ליסוע הרבה ולמקומות שהוא לא מכיר. הוא צריך GPS מהרמה הגבוהה, ללא תוספות אחרות, זתאמרת רק GPS יספיק לו. חשוב שה-GPS יהיה עם קליטה טובה, כי מאוד חשוב שלא יתקע לו באמצע יום עבודה (שלא ימצא לווינים פתאום וכד'). קיצור, אני סתם מקשקש. בבקשה פשוט המליצו על המוצר הכי טוב בטווח מחירים הנ"ל. תודה רבה !!
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות רדיו דיסק בארה"ב עד 250 דולר, האם כדאי? ואם לא מה כדאי לרכב במקום?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מתנצל עם כבר דובר כאן, לא מצליח לחפש קיבלתי Ipod 8 גיגה דור 2, הבנתי שאין כרגע אפשרות להתקין לו עברית האם ידוע לכם על מעקף לנושא או צפי מתי כן אפשר יהיה עם בכלל. יש לי את העברית הרשמית של ידע שקיבלתי בזמנו עם ipod ישן יותר אבל נאמר לי לא להתקין אותה על דור 2 אשמח לכל מידע בנושא 10X
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
ברשותי Samsung S179 ואני מאוד רוצה להחליף את הצפצוף של ההודעה נכנסת למשהו שאני הכנתי. האם אפשרי הדבר?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אנשים! אולי מישהו יודע מה מהירות העברת הקבצים (מקורא כרטיסים מהיר למשל) בVISION M 60GB במצב USB HOST??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קיבלתי את הV2 MODEL ואי אפשר להתקין ROCKBOX ! מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה/סרטים חשוב לי שיהיה לו גם מסך גדול יחסית, שיראה אסטתי - עדיפות למסך מגע ושיהיה דק מצאתי את המכשיר QTEC T821 - עולה 485 ש"ח http://reltronics.shopy.co.il/products/133508 מה דעתכם עליו? (לאלו שמכירים את המכשיר) ואם יש לכם אלטרנטיבות אחרות בשבילי אני אשמח לשמוע יש לציין שאני לא רוצה לעבור את ה500 ש"ח תודה !! איציק
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל אפליקציה של IPOD במחשב. מישהו מכיר אמולטור שעושה זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי מכשיר של נוקיה 6131 ויש פעמים שאני באמצע שיחה והיא פשוט מתנתקת כי נעלמת הקליטה לפעמים גם נעלמת הקליטה גם שאני לא באמצע שיחה אבל אז זה לא מפריע ברגע שנעלמת הקליטה אני גם לא יכול להכנס לספר טלפונים כאילו הפלאפון עשה ריסט כזה ולוקח כמה שניות עד שחוזרת הקליטה ועד שאפשר להכנס לספר טלפונים יש לי ביטוח על הטלפון אז בתחלה אמרו לי שעדכון גירסה יפתור את הבעיה עשיתי לא עזר הייתי עוד פעם החליפו את כל הבפנים של הטלפון את "המוח" ככה הם קראו לזה לא עזר הייתי היום שוב אמרו שלא מצאו שום תקלה ועשו לסים רישום מחדש אמרו שזאת כנראה בעיה בסים שניה אחרי שיצאתי מאורנג' זה קרה שוב אבל כבר לא נתנו לי להכנס חזרה כי היה כבר אחרי 6 והם סוגרים ב6 מה עוד אפשר לעשות אם החליפו את "המוח" של המכשיר ז…
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מוצא רק סרטונים ביוטיוב.. =\
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שפשוט ינגן מוזיקה כמו שצריך בלי סרטים ושטויות כאלה עדיף מבוסס FLASH תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הנגן שלי מתחיל לגסוס(נגמר האחריות) אני מטעין אותו כל הלילה ובבוקר הוא נמצא על 3 ברים ואז שאני שומע 2 ברים הוא נהפך לשתיים ואז עושה לעצמו אתחול וכל מיני שטויות (הנגן הוא אחד הטובים שהיה אצלי) יש המלצות לדור המשך? התקציב הוא בין 1000-1500
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
גם הרשת החברתית שהחלה את דרכה בהתמקדות בתמונות בלבד נכנעת לטרנד, ותוסיף אפשרות לביצוע וידאו חי ומקוון בשיטה מעט שונה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
רוצים להפוך את מכשיר האנדרואיד שלכם ל-iPhone X או ל-Essential Phone בלחיצת כפתור אחת? עכשיו זה אפשרי, בעיקר אם אתם לא באמת מתלהבים מהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
המותג הפיני מקווה לחצות רף מכירות של 10 מיליון סמארטפונים בשנתו הראשונה בגלגול החדש, ובמקביל ממשיך בהכנות להשקתו של דגם ה-Nokia 9 המוביל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת ZTE הסינית משיקה סמארטפון ביניים טרי ותחרותי ביותר, אשר עשוי להלחיץ גם את המלכה הבלתי מעורערת של יחסי העלות-תועלת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
איפה יש באיזור ת"א חנות שבה אפשר לבחון את הטאבלטים הללו מקרוב? לצערי, למיקרוסופט עדיין אין חנות בארץ.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
המסכים גדולים ומרשימים אפילו יותר מב-Galaxy Fold של סמסונג, הטעינה היא המהירה ביותר מאז ומעולם - אבל המחיר של ה-Mate X עלול להיות גבוה מ-10,000 שקלים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
- 1 follower
-