גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
היצרנית הסינית ממשיכה לעקוב אחרי שיאומי ומשיקה דגם K Note שני בתוך פחות מחודש זוכרים את ה-K4 Note המרשים של לנובו? ובכן, כעת כדאי שתכירו גם את ה-K5 Note, שלא ממש מחליף אותו אך ללא ספק מהווה עבורו אח ואף מתחרה – ומושק שלושה שבועות בלבד אחריו. ב-K5 Note תקבלו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,1080 פיקסלים, שבב ה-Helio P10 המתומן הטרי של Mediatek באחת מהופעותיו הראשונות (מתוך מאות שעוד צפויות להיות לו), זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחיב בעד 128GB נוספים, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד כפול גוונים ועם מיקוד מבוסס זיהוי פאזה ומצלמת 8 מגה פיקסל משנית. מאפיינים נוספים הם שבב NFC מובנה, סורק טבי…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
צריך המלצה לפלאפון חכם לקנייה בארצות הברית הנתונים שחייב שיהיה: A2dp תומך wi-fi עם דפדפן מסך נגיעה (ולא סטיילוס) ושיעבוד בארץ באורנג' וסלקום הדרישות שרצוי שיהיו: תמיכה בוורד ופוואר פוינט סימביאן או לפחות לא מובייל 6 (ממש לא אהבתי את מובייל 6) שיהיה יפה ומסך של 2.5" חשוב מאוד שיהיה או עם חריץ הרחבה לSD או לפחות 8GB מובנה חשבתי על IPHONE או N81 למישהו יש רעיון אחר?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הג'ויסטיק אצלי בפלאפון הפסיק לתפקד לצד שמאל (אני מטה אותו אולם אין כל תגובה ) האם לדעתכם תרסיס אויר בלחץ גבוהה או תרסיס לניקוי מגעים יכולים לפתור את הבעיה או שמדובר בבלאי מכני שניתן לפיתרון רק על-ידי החלפת הג'ויסטיק או חלק מהמגעים הקשורים בו?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בשיטוטיי ברשת היום נתקלתי ב- Plantronics Calisto: http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/home/telephone-headset-systems/calisto-pro זה נראה לי בדיוק מה שאני צריך כפתרון תקשורת אולטימטיבי. יש עוד דברים כאלה של חברות אחרות? אולי קצת יותר זולים?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
למשל יש אפשרות להיכנס ליוטיוב ולצפות בוידיואים?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני מסוגל להזמין כונן קשיח ל-iPod 4G מהארץ?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן, וראיתי את שני הנגנים ושניהם נראים טוב והייתי רוצה חוות דעת עליהם.. עוד לא החלטתי בקשר למקום שאני ארצה.. אני מתלבט מאוד בקשר לכך.. :\ אני אחליט בקרוב .. בנוסף, ההבדל של הפלאש וההרדיסק רציני?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת monitor טובה שנותנת מידע גם על שיחות וגם על 2g/3g/SMS/wifig ויש לה ממשק יפה??
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, קניתי ספר אלטרוני של סוני מדגם PRS-600 והורדתי המון ספרים ברוסית עם הסיומת FB2. הספר של סוני לא מכיר את הפורמט הזה אבל רוב הספרים ברוסית באים ב-FB2. כל הנסיונות שלי להפוך את הקבצים ל-PDF או LRF לא הצליחו. השתמשתי בכל מיני תוכנות כמו fb2lrf או bbeb binder אבל זה לא מצליח לי. אני אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי ואני גם מוכן לשלוח למישהו את כל הספרים שהורדתי כדי שהוא יהפוך לי אותם לפורמט אחר תמורת תשלום. תודה.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לסמאטרפון לא יקר לבת 12, שצריכה תקשורת עם ההורים ועם אינטרנט בזמן שהיא הולכת עצמאית לבית הספר/חוגים וכו'. לפני שנה לאחר שקראנו המלצות רכשנו Nokia 2.3 שמריץ Android One בעלות של 130$, אבל הוא איטי מאוד ולא נוח להמשיך להשתמש בו. אין לנו תקציב ספציפי, אבל אנחנו רואים שבעלות של כ 500 ש"ח/130$, קיבלנו מוצר לא טוב, למרות ההמלצות, לכן אני מניח שצריך להשקיע יותר, כ 1,000 ש"ח וצפונה. אשמח לקבל המלצה לסלולארי מתאים, עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל שלא יהיה איטי כמו המכשיר הקודם. 1. יש לנו אפשרות לרכוש בארה"ב אבל לפי המחירים שראיתי ומופיעים מטה, ההפרשים בד"כ מאוד קטנים, ונראה שאין באמת הצדקה לרכוש בארה"ב במקום בישראל, אני טועה? 2. אם רוכשים בארה"ב, …
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן למטרות MP3 בלבד (סרטים לא מעניינים אותי בנגן), שיהיה איכותי ונוח לשימוש עדיפות לאחד שיש לו אופציה לנרתיק/רצועה ליד היות ואני מעוניין להשתמש בו לספורט (רכיבה). חשבתי על SANDISK קליפ, אבל הוא קטן מידי. אני מתלבט המון לגבי הSANSA E250. יש למישהו המלצה יותר איכותית?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש כמה תוכנות שמוצאות חן בעיניי אבל אין לי כוח להסתבך עם החתימה וכל זה.. יש איזה שהיא חנות באזור שיכולה להתקין תוכנות בתשלום?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני לא מצליח עם המדריך שפורסם בדף הראשי. איך אני פותח את קובץ ההתקנה הזה? בנוסף, יש יותר מדי אפשרויות ברשת שרק מבלבלות אותי. תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה מוזרה עם הנגן כל פעם שהוא מחבר אותו מופיעים לו קבצים לא קשורים שסתם תופים מקום והוא לא מצליח למחוק אותם... זה תקין או שזה בעיה? אפשר לעשות פורמט לנגן או שאחרי זה התוכנה תמחק ואי אפשר יהיה להתקין עדכון ולסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
חבר'ה אפשר לקבל עזרה פה אני מחפש טאבלט 10 אינץ שאפשר להעלות משחקים, גלישה באינטרנט, אין צורך ב 3G אבל שיהיה לו את כל החיבורים. רציתי לשאול מה בדיוק ההבדל בין ASUS שזאת חברה מכובדת לבין אינול (ראיתי טאבלטים סיניים בעלי מפרט מכובד). האם כדאי לרכוש את האיינול שכן ההפרש במחיר הוא גדול? או שההפרש במחיר לא מצדיק רכישת טאבלט סיני ועדיף לרכוש אסוס? האם מישהו יודע מה המחירים של טאבלטים באלמ דיוטי פרי?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
הנגן שירת אותי כבר שנה ואני מבסוט! לפני כמה חודשים רציתי להעביר אליו שירים חדשים ולא הצלחתי. הנגן כל פעם נתקע יחד עם המחשב. בפעם האחרונה שזה קרה אז גם נמחקה התוכנה של הנגן ועכשיו אני לא יכול להשתמש בו בכלל. אז נכנסתי לאתר של קריאייטיב והורדתי דברייבירים חדשים ועדכון לתוכנה (FIRMWARE) הבעיה היא שכאשר אני מחבר את הנגן למחשב אז המחשב עדיין אכן מזהה שהנגן מחובר אבל תוכנת העדכון אינה מזהה ולכן לא ניתן לבצע עדכון. וינדוס מזהה שהנגן מחובר אבל התוכנה של הנגן לא. והנגן עדיין ללא תוכנה כי היא נחמקה כמו שהזכרתי למעלה ואולי זאת הבעייה שבגללה התוכנה של הנגן על המחשב לא מזהה אותו. יש לכם עצה? בנוסף אני מחפש את הקבצים שתוכנת העדכון לנגן מתקינה כדי שאוכל להעביר אותם לנגן ידנית. יש …
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
המממשק בכלל והתוספות של HTC בפרט נראה די טוב ורץ חלק למדי http://www.engadget.com/2010/09/16/is-this-htc-sense-on-windows-phone-7/
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
דגם העונה לשם Galaxy C10 Plus נצפה במאגרים של מבחני ביצועים, מצוייד בשבב עדכני מבית קוואלקום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
תודה!
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נגן מדיה איכותי בסביבות ה 2000 שקל.. חשוב שיהיה: מבוסס HD, לפחות בגודל של 30GB. שהמסך יהיה איכותי ולפחות בגודל של 4".. תמיכה בפורמטים פופולריים עבור וידאו ואודיו (DIVX/XVID וכו') שיוכל בקלות להכנס לכיס ושלא יהיה כבד מדי. חיבור למחשב וכמובן יציאה לאוזניות. נחמד שיהיה: חריצי הרחבה לכרטיסים מסוג SD או MEMORY STICK כמה שיותר יציאות, אם יש אפשרות ל Bluetooth ו/או WiFi. אורך חיי סוללה לפחות 4 שעות של וידאו. תמיכה בכמה שיותר פורמטים. יש המלצות למישהו?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, שמי אודי וברשותי טרנספורמר פריים חדש אני נתקל בבעיה לצפות בקובצי סי.אייץ'.אם נתקלתי בבעיה במספר אפליקציות מישהו מכיר את הבעיה? האם מישהו מצא פתרון ? תודה
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רב. מחפש המלצה לאוזניית בלוטוט'ס. כמה דגשים:שתהיה נוחה על האוזן(בכללי,כי כל אחד מרגיש סובייקטיבית אחרת),ושתתכוונן לשני האוזניים. עוצמת שמע גבוהה. שתהיה מאיכות טובה,קרי חברה מוכרת כמו מוטורולה לדוגמא. זמן פעולה ארוך וסביר. התקציב עד 200,אפשרי חריגה קלה - אבל לא בהגזמה.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים הוצג פה הSamsung "אוריגמי", מדובר על הדור היותר ישן, מהיכן אני יכול לקנות אותו, בארץ? בחו"ל? אם מחו"ל אז חייב משלוחים לארץ. תודה, Aviko
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לזה? מישהו יש את הטלפון הזה אגב?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-