עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שמעתי שבמכשירים האלו יש בעיה בלהריץ סרט או סרטון (רואים גרוע ובקושי זז והקול לא טוב) זה נכון? או שהוציאו כבר איזה תוכנה או דרייבר שמשפר או מתקן?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  2. אני מתלבט בין 2 מכשירים בעלי תכונות דומות 1. ASUS A696 2. MIO P550L הם עולים די דומה ה מיו מעט יקר יותר אך מגיע עם 2 גיגה זיכרון , בכל מקרה אני צריך עוד זיכרון ולכן אוסיף כרטיס SD חיצוני גדול . אני צריך אותם הן לקריאת טקסט, מחשבונים, מדיה (MP3) והן כמכשירי ניווט . אני רוצה WIFI לצורך עידכונים מהאינטרנט ושימוש ב SKYPE . ה 550L יחסית חדש אבל הבנתי שלקודמו ה P550 היו לא מעט בעיות ..... מי נראה לכם עדיף ? האם האסוס אמין יותר ? אני יודע שהאסוס אמור לתמוך ב WM6 האם גם המיו ?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  3. רכשתי מכשיר משומש Mio 168RS (מה שחשוב לי זה רק ה GPS ) ורציתי לדעת על איזו תוכנת ניווט אתם ממלצים? תוכנה שתהיה פשוטה נוחה אם כמה שיותר אופציות. כמו כן אודה גם לתוכנת ניווט שבילים טובה (לטיולי גיפים). תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  4. דגם העונה לשם Galaxy C10 Plus נצפה במאגרים של מבחני ביצועים, מצוייד בשבב עדכני מבית קוואלקום לכתבה

5. Started by Lirans,

היי יש לי בעיה ברמקול אוזן של הטלפון - שומעים ממש חלש ואני רוצה להחליף אותו. בארץ מן הסתם עולה מאוד יקר. ראיתי בחול שעולה 8 דולר להזמין את החלק וההתקנה לא נראית מסובכת. רק שמתי לב לדבר אחד: החלק של הרמקול כולל גם את חיבור האוזניות ושם הפלאג שחור לעומת הפלאג המקורי שבטלפון שהוא כסוף. האם זה יכול להעיד על איכות נמוכה? תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by simonsix,

http://www.dailytech.com/ATT+Reports+Disappointing+Initial+Sales+of+iPhone/article8168.htm

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  7. אני מחפש תוכנות שיעשו לי את הפלאפון ליותר שימושי/מגניב/נוח ממה שהוא עכשיו... יש לכם משהו להציע?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  8. היי, אני מחפש לאחותי נגן MP3 חדש. אני מתלבט בינתיים בין: sansa exprees sansa clip Creative ZEN Stone iAudio G3 MPIO ML100 Iriver T50 MPIO ML300 באיזה האיכות מוזיקה הכי טובה?איזה יותר איכותי?אמין? וכו'... אם יש לכם המלצות לאחד אחר עד 200 שקל (אפשר חריגה קטנה..) אני אשמח לשם שלו.. נ.ב.. אני צריך תשובה מהירה ככל האפשר כי אני מעדיף להזמין עוד היום.. תודה על התשובות, דניאל.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by neogod,

אני מתלבט איזה מכשיר לבחור ברשת סלקום . התכונות שחשובות לי זה קודם כל שהמכשיר יהיה מהיר ולא יתקע (כמו רוב המכשירים של נוקיה . שנית שיהיו לו יכולות מדיה כגון ניגון MP3 נוח וסרטים ,זיכרון רצוי כמה שיותר 2-8GB ,מצלמה וחיבור WI-FI . כמו כן רצוי שתיהיה ל מערכת הפעלה סימביאן או WM (אבל לא חייב) ומסך מגע -אני מעדיף בלי כי כל המכשירים עם מסכי המגע הרבה יותר עדינים!!! וגם כרגע יש לי מכשיר של סוני אריקסון ואני דיי מרוצה ממנו לכן אם יש מכשיר של סוני שעונה לצרכי אז עדיף ! עד עכשיו ממה שראיתי המכשירים שמדברים אליי הם הN95 ,רנואר .C902 ,W902 ,W705 והאומניה אז אני אשמח לשמוע דעות והצעות למכישירים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  10. חברת ZTE הסינית משיקה סמארטפון ביניים טרי ותחרותי ביותר, אשר עשוי להלחיץ גם את המלכה הבלתי מעורערת של יחסי העלות-תועלת לכתבה

11. Started by Alexkmr,

גנבו לחברה שלי את האיפון 5 בעבודה. אין שם מצלמות, וגם לא היה מותקן לה אפליקציה נגד גניבות. יש מה לעשות במקרים כאלה? הטלפון לא נרכש בחברת סלולר, יש עדיין אפשרות לחסום את הIMIE?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  12. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92-palm-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a2%d7%96%d7%a8%d7%aa%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by Silver Dragon,

אמממ אני מחפש מחשב כף יד בשביל להתקין עליו GPS.. עכשיו אני לא יודע תקציב, ומאיפה מתחילים המחירים וזה.. כמו שמסכי LCD מתחילים סביב ה 900... איך זה הולך במחשבי כף יד? השימוש שלו יהיה GPS ואולי גם יומן... ככה שלא צריך משהו "מיוחד" וזה... האם זה הפורום המתאים בכלל? ואיך עושים שהוא יתחבר ללווין? הוא מגיע עם אנטנה?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  14. המכשיר שברשותי הוא 6120classic עם מע'הפעלה SYMBIAN S60 3rd edition, אני רוצה לשנות את ההשהייה מ5 ל10 דקות וגם משומה הוא מכוון ל7:30 ושמתי לב שכשהוא מגיע ל8:00 אז אופצית ה"נודניק" נעלמת. תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  15. אני מחפש תוכנת monitor טובה שנותנת מידע גם על שיחות וגם על 2g/3g/SMS/wifig ויש לה ממשק יפה??

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  16. ל mio510 יש בלוטוס.איפה הקטע של הבלוטוס נכנס רק שרוצים לעביר משהו למכשיר מהמחשב?

17. אני מקווה שלמישהו פה יש ארכוס 5 כדי לענות לי על כמה שאלות.(אצלי גרסת ה250 ג'יגה). 1.מישהו מכיר את ממשק האימייל של המכשיר ? הוא נראה מסורבל מאוד ומבקש hostname וכל מיני ports... 2.האם מישהו יודע איך לעשות סריקת הארדיסק למכשיר כדי לבדוק שהוא תקין? ניסיתי את chkdsk אבל אין הגדרה לכונן כדי לסרוק אותו 3.כיצד קונים ג'יפיאס למכשיר והאם זה עובד בארץ? 4.במערכת של ווינדוס 7 יש קבצים שלא ניתן לראות או שרואים קבצים בתור 0bytes, אפשר לשנות את זה איכשהו? 5.יש אפשרות להתקין תוכנת Instant Messaging כמו מסנג'ר על הארכוס? 6.יש לי בעיות בחיבור הארכוס לטלוויזיה בAVIN-על הארכוס התמונה מחולקת ל9 תמונות שונות,אפורות ומעוותות באופן הזוי,רק הסאונד עוד איכשהו מקליט יופי,למישהו יש מושג מה עו…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  18. ברשותי מכשיר samsung z500 והסוג זיכרון שהוא תומך בו הוא microsd , באיזה מקום קראתי שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו רק עד 256MB ,רכשתי כבר 1GB זיכרון מכיוון שלא ראיתי בשום מקום (עד אתמול) שרשום משהו על הגבלת הרחבה של הזיכרון בעזרת כרטיס זיכרון ובטח לא חשבתי שיגבילו אותו ל-256MB , רק אתמול אני פתאום ראיתי באיזה אתר שרשום שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו עם כרטיס זיכרון של עד 256MB , אפילו באתר היצרן לא מצאתי שום דבר על הגבלת הרחבת זיכרון בעזרת כרטיס זיכרון (היצרן הוא samsung). השאלה שלי היא מה יקרה אם אני ישים כרטיס של 1GB בסלולרי הזה?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by sgt_flippy,

הנגן שלי מתחיל לגסוס(נגמר האחריות) אני מטעין אותו כל הלילה ובבוקר הוא נמצא על 3 ברים ואז שאני שומע 2 ברים הוא נהפך לשתיים ואז עושה לעצמו אתחול וכל מיני שטויות (הנגן הוא אחד הטובים שהיה אצלי) יש המלצות לדור המשך? התקציב הוא בין 1000-1500

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by NewsLast,

יש את מחשב כף היד P350M MIO שהמחיר בו החל מ-1450 שקלים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=582100 יש את מערכת ניווט C520 MIO שהמחיר בו החל מ-2927 שקלים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=585953 לפי מה שהבנתי מחשב כף יד יותר עדיף מרק מערכת ניווט בגלל שיש בא מערכת הפעלה WM 2005. ואפשר לעשות בא כל מה שרוצים. ויש במכשיר P350M גם GPS מובנה. במערכת ניווט P520 לפי מה שהבנתי יש דיבורית וב-P350M אין. וזה הדבר היחיד שחסר בP350M. אז תסבירו לי איך זה שהמחיר של מערכת ניווט C520 גבוה פי שניים ממחשב כף יד P350M הGPS במערכת שהיא רק נווט יותר טוב מGPS במחשב כף יד? מה ההבדלים? אני פשוט לא יודע מה לבחור. אני בעיקרון צריך את המכשיר בשביל GPS ולא מחשב כף יד. אבל אם נותנים לי מח…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by shimronfio,

שלום לכולם. אתמול הלוויתי לחבר שלי את הסטרימר והוא הריץ אותו על הטלוויזיה שלו על 720p, אצלי בבית הסטרימר רץ על 1080P, היום שהחזרתי אותו לאחר הצום, הסטרימר נדלק ולאחר המסך הראשוני הטלוויזיה מאבדת את האות. מישהו אולי יודע כיצד ניתן לאפס את הסטרימר במצב הזה?.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by shy,

שלום לכולם אני יוצא למסע באפריקה וזקוק לטבלט לשים עליו מפות יעודיות ( tracks4africa ) זה צריך להיות טבלט עמיד יחסית עם מסך שרואים בו טוב גם באור יום , מבחינת גודל מסך ,סביב 9-10 אינטש יכולים להביא לי גם מארה"ב אם יש המלצה מאיפה לקנות אשמח אין ממש הגדרת תקציב תודה שי

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  23. שלום, יש לי רדיו חדש ברכב עם חיבור לMP3 ולאייפוד. אני מחפש נגן לא יקר, אמין. חשוב לי שיהיו בו תיקיות ושיהיה קל ונוח לשימוש אשמח להמלצות

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by supercars,

מישהו יכול להמליץ על מצלמת אבטחה אלחוטית? תקציב מאוד מוגבל: 200 ש"ח לכל היותר. אפשר להשיג אחת במחיר כזה? :-\

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by adirze,

קניתי אייפוד ורציתי להיות בטוח איזה מהם הוא? מה ההבדלים ביניהם? תודה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.