עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי, טוב, אז מכרתי את הגלקסי שלי בנתיים, עד שאני אקנה חדש. אני משתמש בE75 שלי, והוא ריק מנתונים. כל האנשי קשר שלי נמצאים בGMAIL, אני יודע איך לייצא משם לקובץ VCF או CSV. אבל, אני לא יודע איך לייבא לספר טלפונים. HELP!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by roeesnir,

קניתי 3 מצלמות Xiaomi MiJia 360° מgearbest. המצלמות מגיעות עם מנואל בסינית, הורדתי את האפליקציה ואני לא מצליח להתחבר למצלמות. יש רעיון למישהו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Yonatan-A,

אהלן. אני טס לארה"ב בשבוע הבא, ואני רוצה לקנות לעצמי שם נגן חדש. אני רוצה שהוא יעלה בערך עד ה500 דולר (עדיף פחות). מבחינת וידאו, זה פחות חשוב לי מאיך שהנגן נראה נגיד, או מאיכות השמע שלו. הדבר שהכי חשוב לי, זה חיי בטריה. אני ממש צריך נגן שיוכל לעבוד לי הרבה זמן. בקיצור, אני אשמח להצעות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  4. אני רוצה שבשירים ישמעו יותר חזק , אם יותר עוצמה תודה מראש......

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  5. המכשיר שברשותי הוא בעל תכולה של 2 גיגה. כאשר בודקים את תכולתו לאחר החיבור למחשב, המכשיר "מאבד" 64 מגה (!), כלומר 64 מגה "תפוסים" על ידי משהו שלא נראה לעין ולא ברור. המכשיר מפורמט, ולא נמצאו בו קבצים "חבויים". אני מבין שבמכשירים מסוימים מוקצה נפח מסוים לטובת קבצי מערכת וכיוצא בזה, אבל 64 מגה??? האם יש למישהו הסבר הגיוני?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Tomerb1,

יש לי את המכשיר הנ"ל ואני רוצה לעדכן לו את הגירסא. ראיתי שבגירסא החדשה רואים יותר טוב במצלמה והצבעים יותר חיים. יש לי את הראשונה ראשונה ממש ישנה מלפני שנה ומשהו. כדי לעדכן באורנג' הם רוצים שאני ישאיר אותו אצלם יומיים. יש דרך לעשות את זה לבד?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אחרי תקופת ניסוי במספר מצומצם של מדינות, ברשת החברתית יחלו להוסיף פרסומות באפליקציית הצ׳אט הפופולרית לכל המשתמשים לכתבה

8. לעדכן גרסה אחרונה ולנווט (עוד אין "כתבות" על זה...).

• 28 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. השאלה בכותרת.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  10. ה-Axon M המוזר של חברת ZTE הושק, ועכשיו הגיע הזמן לתהות האם הוא סנונית ראשונה לאופנה חדשה או סתם נסיון חלש שיתפוגג במהירות לכתבה

11. שלום רב למכובדי הפורום. אני מעוניין לרכוש מתנה להורים מכשיר ניווט GPS. הבנתי שעדיף לקנות מחשב כף יד משולב עם אנטנת GPS על מנת להקל על שידרוגים והורדת מפות בעתיד. האם יש למישהו המלצה על מכשיר מסויים המשולב עם WIFI שיעלה בסביבות ה 1500 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by iakovl,

כרגע אני הבעלים של נגן COWON D2 4G, אחד הנגנים הכי טובים שיש בעולם הזה (לדעתי) נקודה. למה טוב? 2.5" מסך מגע, מנגן כל פורמט אודיו שיש אבל מה? אני צריך יותר, לצערי התחביב העיקרי שלי (אנימה) דורש מסכים בעלי פורמט 16:9 ולא 3:4 כמו הD2, בנוסף כל הסרטים היום בפורמט רחב... אני עומד כרגע בפני ההחלטה האם לקנות או לא לקנות את הA3 הנה האפשרויות שיש לי 1. למכור D2 ולקנות A3 = משתלם 2. לקנות A2 יד שניה = נשאר עם שני נגנים אבל הA2 לא עוזר לי הרבה (לעומת הA3) 3. לקנות A3 ולהשאיר את הD2 = יקר אבל כיף ולסיכום המחיר... את הA3 אני יכול לקנות ב1300 ש"ח, 1370 אם מחשיבים את הנרתיק (חובה תמיד) מה אתם אומרים? איך לפעול?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by *BYZ*,

קניתי לפני איזה שנתיים בערך את X5 של IAudio ותוך פחות מחצי שנה הוא התחיל לעשות בעיות. הסוללה הלכה מהר מאוד ותוך איזה 9 חודשים אני כבר לא יכול לשמוע בו מבלי שהוא יהיה מחובר למטען. כמה שאלות? 1. נראה לכם שזה בגלל שהוא נפל מקסימום פעמיים או שלוש(ואלו לא היו נפילות חזקות) או שזה הנגנים של IAudio שגרועים? 2. אני רוצה לקנות נגן MP4 אבל יותר חשוב לי המוזיקה. 20-30G בתקציב עד 1.5K אני מעדיף אולי ipod

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Lancer,

נכנסתי לתוכנה PCLINK כדיי להעלות כמה שירים.לחצתי על pc tho phone ואז התוכנה כתבה שתוך כדיי ימחקו דברים בפלאפון ואני ברוב טיפשותי לחצתי על אישור,מה שגרם לזה שכל ספר הטלפונים שלי נמחק. למזלי שמרתי לפניי כמה ימים "הורדתי" את ספר הטלפונים שלי לתוכנה.הבעייה שבגלל שכל השמות הם בעברית בתוכנה הם מופיעים עם סמני שאלה כגון: ?????. כאשר ניסיתי להעתיק מהמחשב למכשיר אז גם שם השמות הם סימניי שאלה. יש לי שתיי שאלות 1.איך אני בכל זאת יכול לשחזר בצורה תקינה את ספר הטלפונים שלי? 2.איך אני יכול להעביר שירים לפלאפון בלי למחוק דברים? תודה לעזורים.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. שלום, אני זקוק למכשיר סלולרי חדש. הכי חשוב לי שיהיה מדובר בדגם בשל ו"שלם" ועם מעט באגים ככל הניתן - מנסיון כואב עם הטלפון האחרון. כמו כן, חשוב לי שיהיה עמיד מבחינה פיזית, שישקול מעט, עם זמן סוללה ארוך ושרמת הארגונומיה והנדסת האנוש שלו תהא גבוהה. אני לא חייב טאצ' (אבל נחמד אם יהיה, רק שאני לא בטוח שזה אפשרי במחיר הזה..). אני כן רוצה, לבד מהפונקציות הבסיסיות, שתהיה בו תמיכה קלה ופשוטה בחיבור למחשב על מנת לבצע tethering (גלישה באמצעות הסלולרי, דרך המחשב). לא חייב WI-FI, אבל נחמד אם יהיה. אם בנוסף לכך ניתן יהיה לגלוש בו בקלות ויהיה לו GPS מובנה וכו', מה טוב. יש המלצות? (: האם צריך להעלות את התקציב על מנת לקלוע לקריטריונים היטב ואם כן, בכמה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. יש יותר מדיי נגנים ...... לאיזה נגן איכות קליטת הרדיו הטובה ביותר ? IREAVER אולי ? ....ואם ניקח לרגע ש IREAVER אז בעיקרון כל הנגנים מהחברה הזו איכות השמיעה אותו הדבר ? כולל גם איכות השמיעה למוסיקה אני מדבר לא רק הרדיו .... ? תודה :-*

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בעקבות הסכסוך ותביעות הדדיות שיש בין חברת אלקטרה, היבואנית הרשמית של וואווי לארץ, לבין חברת וואווי העולמית, אין כרגע יבוא של מכשירים של החברה. ניתן למצוא את הטלפון ה-pro 20 בחנויות שונות ביבוא מקביל, עם אחריות של אותן חנויות (למשל Gomobile) או יבואנים מקבילים. השאלה האם לדעתכם כדאי לקחת סיכון (אם ישנו כזה בכלל) ולקנות את המכשיר ביבוא מקביל?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  18. לאחר המשבר מול הנציגה המקומית אלקטרה ונסיגה לצורך פתרון הבעיות - היצרנית הסינית הגדולה ביותר שוב מסתערת על הקהל המקומי עם דגמיה העדכניים ביותר לכתבה

19. Started by ilanb0,

איפה יש באיזור ת"א חנות שבה אפשר לבחון את הטאבלטים הללו מקרוב? לצערי, למיקרוסופט עדיין אין חנות בארץ.

20. אני עומד לקנות פלאפון חדש, יש לי תקציב של 700-1000 ש"ח, יותר 700 מ1000. הדרישות העיקריות שלי הן בעיקר נגן טוב ועמידות(סביר להניח שהוא יעבור הרבה) סוללה חזקה-יתרון חשוב. תודה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by Cheif,

אהלן, הפוסט הקודם שלי (http://www.netcheif.com/blog/?p=1285), על התכונות החדשות והלא מקוריות של iOS 5, עורר כנגדי לא מעט מעריצים של חברת Apple. חלקם טענו שחוסר ההכרות שלי עם ה-iPhone מונע ממני את הזכות להעביר עליו ביקורת. כמענה לאותם כותבים, פרסמתי לפני מספר דקות את הפוסט המצ"ב. בפוסט אני מפרט את ההתנסות הארוכה שלי עם מכשיר ה-iPhone 3G שהחלה לפני שנתיים וחצי. קריאה מהנה. סופ"ש נעים. CHEIF -- אתם יכולים למצוא אותי בפורום רשתות ואינטרנט - http://hwzone.co.il/community/index.php?board=11.0 http://www.netcheif.com/blog/?p=1300

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by brighi,

נראה לי שזה המקום הנכון, אני מחפש לקנות מערכת מולטימדיה לרכב שכוללת את 3 הדברים שרשמתי למעלה, אני לא מחפש משהו מקצועי, אלא משהו שיעשה את העבודה שלו בצורה סבירה. הבעיה שלי זה שאני לא יודע איך אפשר לבדוק אם המכשיר מתחבר לרמקולים של הרכב או לא. הרכב הוא פולו קלאסיק 2001. והמערכת שאני רוצה זה משהו כזה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/4-3-Bluetooth-Portable-Car-GPS-Navigator-FM-2GB-SD-Map-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem27baee276fQQitemZ170639894383QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  23. http://www.mobiola.com/mobiola-web-camera אתמול ניסיתי אותה, על ה- Nokia 6120 Classic שלי. היא עבדה מצויין, איכות לא רעה בכלל בהשוואה לכל ה- Webcam ב- 2 שקל שנמכרות בחוץ. תומך במכשירים הבאים: Mobiola Web Camera for S60v3 or S60v5 v 3.0.19 >> Mobiola Web Camera for WinMobile v 3.1.8 >> Mobiola Web Camera for UIQ3 v 2.5.21 >> Mobiola Web Camera for S60V2 v 2.2 >> Mobiola Web Camera for UIQ2 v 1.1 >> Mobiola Web Camera for BlackBerry v 3.2.6

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, אני משתמש בhtc people. אני משנה לאיש קשר לתמונה אחרת מהגלריה, או מגוגל לדוג', ואכן זה משתנה. אולם לאחר חיוג או כמה חיוגים אליו, התמונה מתעדכנת חזרה לתמונה שלו מהפייסבוק. איך אני גורם לו לשמור את התמונה המקוסטמת ששיניתי ולא לחזור כל פעם לתמונה מהפייסבוק?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.