עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש סיכוי למצוא משהו מחו"ל שיהיה שווה את המחיר? משהו מכיר ויודע? מה בנוגע למכס?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yed.k77,

מנסיון גרוע בפעם ה3 של ללכת לחנות ולקנות מה שהמוכר אומר שקורא כתוביות בעברית אני פונה לאנשים פה להמליץ לי על אחד שאולי כבר יש לכם האחרון שקניתי היה pioneer dv2032 אני מחפש dvd קורא כתוביות(שמנותקות מהקובץ של הסרט פורמט srt לרוב) עם חיבור usb שקורא גם כן כתוביות בעברית כדי שאני אוכל להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לטלווזיה בלי כאב ראש מיותר. תקציב עד 300 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי כמו שאתם רואים בכותרת אני מחפש לקנות חלפים לאייפונים, מישהו אחד שמוכר מסכים רמקולים ספיקרים שקעי טעינה וכו וכו וכו. יש כל מיני באיביי אבל אחרי נסיון עם 2 שהסחורה שלהם בכלל בכלל לא משהו אני מחפש מישהו חדש, עם סחורה טובה מחירים טובים ומחיר שילוח סביר. תודה

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by LRa,

שלום, מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת כבלים טעינה למכשיר הנ״ל? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, נסו את המשחק שפיתחתי - Cyclop Attack תיפסו את הכדור השמח ונסו לאסוף איתו את האבנים הירוקות, התקדמו במשחק לשלבים מאתגרים והיזהרו מהציקלופים! קישור להורדה חינם מ- Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.CyclopAttack&feature=search_result#?t=W10

6. Started by Or94,

היום קיבלתי את העדכון ג'לי בין לגלקסי 3 שלי. עדכנתי דרך kies והכל עבר חלק ועובד מצויין אבל יש לי כמה שאלות. 1.קניתי את הפלאפון מחנות פרטית ואחרי העדכון אין לי יישור לימין בחלק מהתפריטים. איך מסדרים את זה? 2.איך משתמשים בgoogle now ואיך נכנסים לזה? 3.מה השתפר בs voice? 4. איזה עוד דברים שיפרו? 5. מה זה גירסא 4.1.2 ומה ההבדלים בינה לבין 4.1? 6.האם כדאי להתקין פלאש על הפלאפון? כי הבנתי שעכשיו ב4.1.1 אין פלאש. האם אני ירגיש בחסרון של זה באינטרנט? 7.למה כאשר אני מחפש בחנות PLAY בחיפוש אין לי הצעות של תוצאות לחיפוש. למשל אני רושם אות מסויימת אבל זה לא נותן לי תוצאות אפשריות וראיתי שבגלקסי 1 של חבר שלי זה כן נותן ובגלקסי 3 של חבר שלי זה גם נותן. איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. נוקיה מכרה את מפעלה בפינלנד לחברת פארמה בשם Orion. החברה תקים במקום המפעל מרלו"ג (מרכז לוגיסטי). המפעל היה האחרון באירופה שייצר מכשירים סלולריים. מעתה והלאה החברה תייצר (אני מניח שבאמצעות קבלני משנה) מכשירים במזרח הרחוק. האם הצעד הגיוני? כנראה שכן. אבל אני חייב לציין שזה כן "מרגיש טוב" להיות בעלים של טלפון שכתוב עליו Made In Finland, גם אם ברור שההשפעה של זה על השימושיות וגם על האיכות של המוצר היא זניחה. קישור לידיעה: http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/16047_Nokia_has_finally_sold_its_Sal.php

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  8. Started by light7,

שלום , אמי קיבלה מכשיר דאפי, ומותקנת עליו כרגע גרסה די ישנה של אנדרואיד. ברצוני להתקין עליו את גרסה זו, האם הגרסה העדכנית ביותר היא 4.1.2 ? מצאתי ב XDA, אני חדשה בנושא, היה לי בעבר Desire HD, אך זה היה מזמן ושכחתי כיצד מתקינים גרסאות ורומים שונים. אשמח לקבל הסבר בבקשה, כיצד עושים זאת? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ברשותי הטלפון sony xperia s והפלאפון איטי, לרוב בגלל חסרון ברם (מעבד:2 ליבות בתדר 1.5 , וג'יגה רם , מאיץ גרפי:adreno 220 - החומרה הזאת אמורה לספק ביצועים גבוהיים מאוד , והיא כוללת כמות גדולה יחסית של רם ). על פי הכתבה שיצאה לא מזמן באתר אני יכול להבין איך ליפרוץ את המכשיר אבל אני צריך הצעות לרום יציב ומהיר !!! ושמישתמש בפחות רם כמובן ... ואם זה לא טירחה בישבילכם תעזרו לי להגביר את יציאת הaux של האוזניות ... לפחות ב25% (זה פחות חשוב) תודה לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by elhanan1986,

אהלן, נשבר לי המסך בגלקסי 2 שלי... מישהו יודע איפה ניתן לתקן את המסך ? מכיר חנות אמינה וזולה? או לחילופין יכול לתת טיפים איך מזהים שזה מסך מקורי ולא תחליף סיני? תודה רבה!

11. Started by amitbl,

הLCD וגם כל תכונות המגע פעילות ונראה שתקינות. מה שנשבר זה כיסוי הזכוכית העליון (וכבר התחילו לצאת רסיסי זכוכית קטנים). תמונות מצורפות - מצטער על האיכות, העיקר שזה ממחיש את הנזק http://imgur.com/a/l5R4c מסך LCD כולל טאצ' חדש באיביי מצאתי בכ350 ש"ח כולל המשלוח, ואת זה יחסית קל להחליף. מצד שני כיסוי הזכוכית - חדש - עולה 30 שקל כולל משלוח באיביי, אבל לפי מה שהבנתי הרבה יותר קשה להחליף אותו עצמאית. אשמח אם מישהו שהחליף כבר כיסוי זכוכית יכול לתת לי קצת טיפים... אני מפחד קצת להשתמש בבלאואר על הצעצוע הזה - יותר מדי פלסטיק.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by DaniLp5,

אני מחפש נגן שיתן לי את המקסימום מבחינת סאונד, סאונד נטו זה מה שחשוב לי. יש משהו בשוק בארץ שמבחינת סאונד יותר טוב מה-IPOD TOUCH?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכם, פירסמו את אפליקצית המצלמה החדשה של אנדראויד 4.2. אמור לעבוד על כל המכשירים. http://www.androidpolice.com/2012/11/01/download-the-android-4-2-cameragallery-app-with-new-ui-editing-photo-sphere/ עריכה: פה יש גם את המקלדת ואת החנות: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1964726

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  14. שלום יש אפשרות לשנות את שפת הממשק באמולטור של אנדרוייד לעברית? בתפריט נכנסתי ל"Custom Locale" אבל לא מופיעה שם האפשרות: "he_IL" :'(

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by IG,

שלום לכולם אני מחפש אפליקציה של שעון, שמראה את השעה גם כשהמסך של המכשיר כבוי. לא צריך משהו מפואר, רק שיראה לי את השעה עם ניצול מינימאלי של הסוללה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היתה לי פעם את האפליקציה שכחתי את השם.. אתה עושה CHECK IN או LIKE או אפילו מפרסם סטטוס עם תמונה ומקבל קופון לאותו מקום

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by nati086,

שלום לכולם, אני רוצה לגבות את המכשיר לפני צריבת רום CM10 בגלקסי I9000 (כרגע עם רום 2.3.3 מפעילה). אני רוצה לעשות גיבוי נאנדרואיד, טיטניום ו-EFS. עכשיו קודם כל רציתי לדעת האם את הגיבויים אני צריך להעביר למחשב או שאין צורך? אם אני עושה גיבוי נאנדרואיד עם טיטניום זה מגבה לי את הכל כולל אנשי קשר ואסמסים? והאם הגיבוי כולל גם הגדרות של אפליקציות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by usb 2.0,

בתחילת אוקטובר החברה הודיעה שהיא תוציא עדכון 4.1 למכשירים שלה עד סוף החודש... מישהו יודע אולי איפה זה נתקע?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, בios היה לי אפליקציה מדהימה שמתעדכנת תדיר כמה פעמים ביום , ומראה את כל המבצעים של האפליקציות ירידות מחירים , אפליקציות לפי תחומים , בחינם ,ממש משחקים שהולכים להצליח ולפני שעולים כסף הם מוצעים בחינם להורדה דרך ממשק ידידותי וכך אפשר לחסוך כסף בזה שמורידים אפליקציות לפני שהם מקבלות תג מחיר. מישהו מכיר משהו בסגנון ל android ?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by arield,

שלום לכולם. עדכנתי את הרום של הדיפיי שלי לCM7 . ממש לא אהבתי אותו ואני רוצה לחזור לרום שהיה לי לפני כן(רום של אורנג'). לפני כן היה לי גרסה 2.2 . בכל מקרה אני מחפש ברשת ופה את הרום להורדה ולא מוצא . האם מישהו יכול להביא לי קישור להוריד את הרום הזה וגם מדריך איך להתקין אותו אשמח מאוד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by noodle,

שלום לכם, אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי עם פומית עד 500 ש"ח. מצאתי בזאפ את הנוקיה 6267 (490 ש"ח) , הנוקיה 6131 (335 ש"ח) ונוקיה 2720 (269 ש"ח), זה בערך ההיילייטס יש משהו אחר? כנראה נלך על הנוקיה 2720 אלא אם כן יש התנגדות?

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by matan13,

אחי טס לדרום אמריקה והביא לי את האייפון 4 שלו עד שיחזור. אני צריך לגבות את המכשיר לפני שאני משתמש בו. המכשיר פרוץ(יש cydia). ביצעתי backup דרך האייטונס כולל גיבוי של כל האפליקציות(purchase transfer) למחשב. כמה שאלות: 1. מה כולל הגיבוי כפי שביצעתי ? אנשי קשר ? יוזר וסיסמא לאפליקציות ? 2. אחרי שגיבתי, אוריד אפליקציות, בחיבור הבא לאייטונס במחשב בו נמצא הגיבוי ידרוך לי את הגיבוי שעשיתי. איך ניתן לפתור את זה ? לשמור על הגיבוי עד שאחי יחזור ובנתיים להמשיך לעבור כרגיל ? 3. המכשיר הוא עם IOS5, אוכל לשדרג את המערכת הפעלה ל-IOS6 ואח"כ כשאצטרך לשחזר לגיבוי שעשיתי עם IOS5 ? 4. אחרי ששמרתי את הגיבוי, אני רוצה לעבוד על המכשיר בצורה נקיה, כמו חדש. איך ניתן לבצע restore default ? רוב תו…

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by DUDEnamE,

עדיף מELINE לילדה עם ידיים שמאליות פחות מ1000 עוד יותר טוב דרישה למסך גדול כמה שאפשר

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by psybrain,

יש חנות בשם דים פון שמוכרת מכשירים ואני רוצה לקנות נוט 2 ורציתי לדעת אם אני קונה מחנות אמינה עם שירות טוב בקיצור אמא ואבא .. רציתי לשאול איך החנות הזאת למי שרכש שם ויודע ? ואם יש לכם חנות מומלצת באיזור חיפה אשמח לדעת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים