גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני בעצמי מתעסק הרבה עם סלולרים אבל אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת אז אני פונה לאנשים שפה שאולי מבינים.... הV3I שלי עובד מצוין חוץ מדבר אחר קטן שהמסך הפנימי והחיצוני שלו פתאום לא דולק... אפשר להתקשר ויש סאונד הכל נורמלי רק המסך החיצוני והפנימי פתאום לא עובדים. למישהו יש רעיון??? ואם לא אז כמה לדעתכם יעלה תיקון...?? תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן, לאמא שלי בדיוק נהרס הפלאפון. הבטריה מתה, השקע לחיבור מיני usb לא עובד יותר. הוא שרד המון זמן. הדגם היה monte 5620, והיא כמעט היתה מרוצה ממנו, מפני שהוא היה איטי מידי. אם יש משהו במחיר הזה שמתאים לפאלפון, לא לחרוג יותר מדיי, מסך סביר ופשוט חומרה קצת יותר טובה תספיק, לא צריך שום פיצ'רים מיוחדים. חשבתי על Huawei U8180 Black, אך לפי KSP אין תאימות לפלאפון. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש טאבלטים חדשים שיצאו לעולם מבית ארכוס, אבל אני לא חושב שהם מקבלים תשומת לב מספקת.. אלה טאבלטים חזקים וטובים עם מערכת הפעלה אנדרויד פרויו 2.2 ועוד מלא תכנים בפנים, אני רוצה לרכוש איזה טאבלט אבל לא שמעתי עדיין על ביקורות חזקות.. למישהו יש מושג עלייהם?ביקורת?משהו?? (אני מזיל ריר על ה101 )
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך נגן (אם יש אפשרות לMP4 אז סבבה)שיהיה לפחות בנפח של 1גיגה ומעלה..חובה קליטת רדיו מעולה ביותר כי אני רוכב על אופניים והרבה בכבישים (ריצה התעמלות) וחייב רדיו מעולה!! תקציב:450ש"ח+אפשרות לטיפה לחיצה מעלה לכיוון ה500 אם צריך. אחריות שתהיה רחבה ככל שניתן. חברה ידועה וטובה. אם יש אפשרות לבאנדל עשיר סבבה אם לא לא נורא. אוזניות בעלות שמיעה טובה. אודה לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות עכשיו סטיק אנדררואיד..... מהחפירות שלי ברשת הבנתי שMK802 החדש הוא העסקה המשתלמת... אז הרצתי חיפוש בDX(http://goo.gl/K0LmY),וחוץ מהבדל הזיכרון בין הדגמים(8 ו-4GB)לא מצאתי שום הבדל אחר...(גם צבע,אבל בואו לא נהיה גזעניים ) המחירים בין הדגמים,שונים,למה?אתם יכולים לחדד לי את ההבנה? ועוד משהו,עדיף להזמין ממקומות אחרים או שמDX זה המחירים הכי זולים? ואם יש סטיק יותר חזק באזור של ה-50-65$ אני אשמח לעצה....(חשוב לי בעיקר ביצועי WIFI טובים וטיפה משחקים כשמשעמם...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לעשות debrading ועדכון קשוחה לנוקיה E72 של חברת פלאפו, rm-529. http://2best4u.goop.co.il/Web/?PageType=0&Item... המכשיר ככל הנקראה אמריקאי. השאלה היא איזה קוד אני צריך לצרוב לו עם NSS בשביל לשמור על העברית ולקבל את הגירסא הכי עדכנית של הקשוחה? תודה שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי לראות באתרים בנגנים. . למשל אני רוצה לראות תקצירים באתר של ספורט 5 זה לא נותן לי ..מראה לי את החלון של הנגן שחור! אה ויש לי אייפון 4 גירסה הכי עדכנית : 4.2.1
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ה cowon s9 שלי מחשב את קיצו לאחור. אחרי שהכפתור הדלקה נשבר המכשיר קצת התחיל להשתגע ומגיע הזמן לחפש לו מחליף. בגדול נורא אהבתי את הcowon במיוחד עם המסך שלו (נוח לי מסך יחסית גדול ואיכותי יחסית גם אם אני לא צופה בו הרבה בוידאו). הזמן סוללה המדהים שלו גם אחרי 3 שנים הוא שומר מספיק לי ליומיים בעבודה על רדיו בלי טעינה. אז מה שחשוב לי בגדול זה זמן סוללה מעולה, רדיו, אפשרות להרחבה עם כרטיס זיכרון וזהו בגדול. ורציתי לדעת האם הנגנים המבוססים על אנדרואיד שווים משהו?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות בקרוב את המכשיר החדש samsung galaxy s4 (אשמח לקבל עליו עוד פרטים כמו מתי הוא יגיע לארץ וכמה זיכרון יש לו ובכלל מה חדש בו) קודם לכן לא היה לי אף סמארטפון, למעשה גם עכשיו אין לי.. אז רציתי לשאול קודם כל מה עלי לדעת כדי לאבטח את הפאלפון כך שלא יפרצו עליו ויגנבו מידע, כל מיני וירוסים למינהם שכבר שמעתי שיש במקרה של גניבה של המכשיר איך אני יודע איפה הוא נמצא ולבוא לקחת אותו חזרה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היצרנית הסינית השאפתנית אמורה לנסות את מזלה עם שבב Surge חדש מתוצרת עצמית, כבר בחודש הבא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב אני משתמש במחשב כף-יד מתוצרת Mio P560 ואני מחפש עבורו מילון עברי - אנגלי - עברי, שאלתי היא: איזה מילון מומלץ והיכן ניתן להשיגו ואולי נמצא כזה חינמי? בתודה רבה רוני
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הי, הגלקסי S2 שלי מת. או יותר נכון בשלבי גסיסה מתקדמים. כשאני מדליק אותו הוא מתחיל לעלות אבל נתקע על מסך ה Hello הכתום של אורנג' האם יש דרך להציל את הנתונים שלא גיביתי - מספרי טלפון, מסרונים וכו'? אני מצליח להגיע למסך Android System Recovery כאמור ה ROM הוא רשמי של אורנג'
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
למישהו יש אותו? אני כנראה קונה אותו עוד יומיים. איך המכשיר הוא איטי ויש לו הרבה באגים כמו לשאר הנוקיות עם הסמביאן? איך איכות הרמקול והמצלמה?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
דגמי ביניים מעודכנים במחירים מעניינים מאת סמסונג נוחתים בישראל - ומצטרפים אל ה-Galaxy Note 10 Lite לכתבה
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד עם RTX 3080 ומסך בתדר 300Hz הוא בהחלט לא דבר נפוץ, אך GIGABYTE אוהבת לנפץ שגרה עם מוצרים מהסוג הזה - בואו לראות את ה-AORUS 17G בפעולהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לכם מושג מתי יצא רום עם ICS והסנס החדש לDESIRE HD? כרגע אני עם VIRTUAS מלפני כמה חודשים והוא אחלה מבחינת סוללה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חבר שלי קנה את הw660i של סוני אריקסון. באפשרותו להחזיר אותו ולקחת במקום את הנוקיה 6120c. אני שואל בשמו כמה שאלות קצרות (הוא בצבא) ואשמח אם תענו: 1) למי מהם מצלמה טובה יותר גם בסטילס וגם בוידאו? 2) אני כמעט בטוח שלסוני רמקולים חזקים יותר מלנוקיה אבל בכל זאת האם הרמקולים של הנוקיה מאוד חלשים? (כדי שיהיה לי קל להבין תשוו אותם לk800i למשל כי את העוצמה שלו אני מכיר). 3) לנוקיה יש סימביאן מה שלסוני אין.. מה מאפשר הסימביאן והאם זה הופך את המכשיר ליותר איטי? 4) מה בקשר להתחממות בנוקיה. יש כאלה שאומרים שכן ויש כאלה שאומרים שלא.. האם זה עוזר להעביר את זה לדור שני? 5) יש עוד כל מיני דברים שכדאי לדעת? באגים? בעיות? יתרונות? תודה ואשמח לתשובות בהקדם...
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/gta-chinatown-wars-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%a8-%d7%97%d7%9e%d7%a9-%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת סמארטפון להורים, תקציב עד 150$ לא כולל מכס. מה שחשוב לי: מצלמה טובה (לצלם הרבה את הנכדים) סוללה טובה בנוי טוב (שלא ישבר מנפילת קטנות ושיעשה את העבודה ל 3-4 שנים) מסך גדול ממשק משתמש ידידותי ולא מסובך לתפעול תומך שפות כמובן (עברית ורוסית) לא משנה לי אם הוא סיני או לא כל עוד יעשה את העבודה התקציב הראשוני שלי היה באיזור ה100$ (לא צריך משהו מפציץ הם די מבוגרים), מה שמצאתי בעצמי הם שני אלה: http://www.devicespecifications.com/en/comparison/f9f6c3df http://www.aliexpress.com/item/Meizu-m1-note-noblue-note-MTK6752-64bit-Octa-Core-5-5inch-1080P-IPS-Dual-Core-GSM/32267542646.html http://www.aliexpress.com/item/New-original-Xiaomi-hongmi-1S-WCDMA-Quad-Core-hongmi…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי מהבנגנים הבאים הכי טוב? הקריטריונים היחידים הם: סאונד ופרקטיות (כמה שיותר לא שביר) המחיר שלהם נע סביב 550-700, אם מישהו מוצא משהו זול במיוחד שילח לי לינק בבקשה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת כמה דברים על הגלקסי נקסוס: 1. אם אני קונה אותו בחו"ל ומביא לארץ, זה חוקי להשתמש בו? (הבנתי יש בעיה עם תדרים של צה"ל) 2. יש אפשרות לשנות את התדר של האנטרנט מ5 ג'יגהרץ ל2.4 ידנית? 3. יש מקומות בארץ שומכרים אביזרים אליו כמו מגן מסך וכיסוי למכשיר? 4. יש מעבדות שמתקנות את המכשיר הזה? ידוע לכם על כמה? 5. בשימוש באנטרנט ובייחוד ב5 ג'יגהרץ, יש שינוי בקרינה לא-מייננת שיוצאת ממנו? הוא באמת משתלם נכון לעכשיו בתור סמארטפון או שעדיף אחד אחר? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מישו יודע איך משנים את שתי הלחיצות בנוקיה 5800? כי לפעמים צריך ללחוץ פעמים על כל דבר וזה מעצבן.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי למי שקנה את המכשיר הוא יש לו וניסה לשדרג והצליח לו שיעזור לי התקנתי את התוכנה של ondasuites התוכנה זה בסינית של Onda קשה להבין מה לעשות שם אבל זאת הדרך היחדה לשדרג התוכנה מזהה את המכשיר במחשב לוחץ על השידרוג ופשוט הטלבט מתכבה ראית בפורמים שתצריך ללחוץ על מקש + כפתור הדלקה ויכבוי תראו את הקישר למטה אולי אני לא עושה משהו טוב עזרו לי . ממליץ לכם לא לקנות טלאבט סיני רעיון גרוע תוסיפו עוד קצת כסף ותקנו משהו נורמלי אם מישהו בל זאת רוצה לקנות אותו יתן לו את זה במכיר עלות שזה 650 שקל נימאס לי כבר מהחרא הזה בקישור הזה יש הסבר אבל אני לא מצליח !! 0 http://www.ondaforum.com/topic/2765-989-air-core8-v106-20150612-firmware/Quote
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה מכשיר סיני שיש בארץ נותן את התמורה הטובה ביותר. ביחס למחיר
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ברשותי סמסונג גאלקסי נוט 2 עם כרטיס זיכרון 64GB. מסיבה לא ברורה לחלוטין אני לא מצליח לראות את המידע על כרטיס הזכרון דרך המחשב. דרך המכשיר יש לי גישה מלאה למידע, אבל דרך המחשב אני רואה עמוד ריק. אני מצליח לפתור את הבעיה ואין ברשותי קורא כרטיסי זיכרון.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-