גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש בעיה מוזרה עם הנגן כל פעם שהוא מחבר אותו מופיעים לו קבצים לא קשורים שסתם תופים מקום והוא לא מצליח למחוק אותם... זה תקין או שזה בעיה? אפשר לעשות פורמט לנגן או שאחרי זה התוכנה תמחק ואי אפשר יהיה להתקין עדכון ולסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
צרכים הם,מצלמה איכותית,סלוט זיכרון להרחבה,קריאת אימיילים נוחה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן, מצטער על הדוחק, אך ההחלטה נפלה לידי לפני מס' דקות, וצריכה להתקבל בשעה הקרובה. עקב מעבר העסק שאליו שייך המכשיר לרשת אורנג' אני צריך לבחור מכשיר פרט לN95. קצת על ההעדפות שלי ע"מ שתוכלו לייעץ לי על המתאים לי ביותר: היה לי לפני כשנה V3X, שנאתי אותו עד דמעות, לאחר מכן החלפתי לK610i, ועד נכון לכתיבת שורות אלה, אני מבסוט עד הגג, ואילולא הוכרחתי, הייתי נשאר איתו. על מכשירי צדפה למיניהם אין מה לדבר, ההעדפה היא לקנדיברים (למרות שעל סליידרים ניתן להתפשר), אחד ההדברים החשובים לי ביותר הוא גודל המכשיר, כי לאחר שנמאסים הפיצ'רים, מעניינת הטפיחה בכיס. תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הינה אחד מהמסכי מגע: http://www.portable.co.il/Product.asp?productid=91 והינה עוד אחד שניראה לי דיי רציני: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=593157# וחשבתי אולי על הsandisk sansa e250: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 מה אתם ממליצים? תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בעבר המחשב שלי העביר בקלות את כל השירים מהאייטונס לאייפוד (למרות כמה קשיים מעצבנים שחוזרים תמיד למשל שלפעמים המחשב מחליט שהוא לא מזהה בערך חצי מהפלייליסט שלי...), והיום כשאני בא להעביר שירים מהאייטונס לאייפוד (שם את זה בפלייליסט שהאייפוד אמור לקלוט ואז לוחץ Sync "My iPod" זה מעביר לי רק 20 שירים במקום ה160 שלי! יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרט באיכות הבאה על המחשב - .STV.DVDRip.XviD-KOPPS קידדתי אותו עם התוכנה שקיבלתי עם הQ5 (כמו שאני מקדד כל סרט אחר) , פתחתי את הסרט במכשיר והוא רשם לי שהסוג וידאו הזה לא נתמך.. איך זה? אפילו בלי שום קשר לDVDRIP , קידדתי לקובץ שהQ5 תומך בו... עריכה: טוב לא יודע מה הולך עם המכשיר הזה... ראיתי עליו אתמול ארץ נהדרת. היום ראיתי עליו סדרה אחרת, פתחתי שוב פעם את אותו קובץ שראיתי אתמול, והופיע לי הודעה שהוידאו לא נתמך... הפעלתי את המכשיר מחדש וזה הסתדר, אבל ממש אין לי כוח לפתוח את המכשיר מחדש כל פעם שאני מחליף סדרה בגלל כאלה בעיות.. מישהו יודע למה זה?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, בבעלותי IPOD CLASSIC 80G , השבוע כשהדלקתי אותו עלתה לי הודעה "use itunes to restore", כשאני מחבר אותו למחשב ומפעיל את הITUNES עולה לי הודעה שיתכן שיש צורך בRESTORE AND UPDATE מה שימחק את הקבצים מהמכשיר ויחזיר אותו להגדרות יצרן, אני לוחת אוקיי, הוא מרית את התהליך ולאחר כמה דקות מעלה הודעה שהוא סיים ועכשיו הIPOD יאתחל את עצמו ואז יהיה אפשר להשתמש בו, רק שהאייפוד לא מאתחל את עצמו, אם אני עושה EJECT אז תקועה לי הודעה על הIPOD של SAFE TO DISCONNECT, אני מנתק אותו והוא נשאר ככה, עשיתי RESET לאייפוד עצמו (לחיצה על הכפתור העליון והאמצעי יחד ל10 שניות) הוא עושה RESET ושוב עולה לי הודעה של connect itunes to restore, ה itunes גם שוב נותן את אותה הודעה כשהוא מתחבר. ניסיתי להרי…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, קבלתי היום פלאפון חדש LG 240. רציתי לדעת האם ניתן להעביר אליו קבצים,אם כן, באילו אמצעים? (אין לי כבל USB לפלאפון). כמו כן, אשמח אם תגידו לי אילו פורמטים הפלאפון יזהה ויאפשר לי להשתמש בקובץ כצילול. תודה מראש, יונתן ל.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות אמ פי 3 שהיה טוב ובסביביות ה400 ש"ח מה ההמלצות? בכבוד רב ותודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע במה הw910i יותר טוב מהku580 חוץ מהחיישניי תנועה והעניין הזה של המשחקים? ההבדל של המחיר ניראה טיפה מוזר...
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://www.iphoneblog.co.il/ זה בבלוג לאיפון עם כל מני דברים
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש איזה חנות שמוכרת מקשים בעברית לפלאפונים מחו"ל במחיר לא מופקע ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לנגן mp3 עם איכות סאונד גובהה אבל גם עם עוצמת סאונד חזקה. לא צריך אחד עם צפיה בתמונות או סרטונים, רק בשביל לשמוע מוזיקה. התקציב גמיש. אם יש אז גם תנו המלצה לאוזניות שיתאימו לנגן כזה עם המאפיינים האלו.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש GPS לרכב בסביבות ה-1000-1500 ש"ח משהו פשוט ומדוייק, תודה .
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות sidekick של t-mobile מארצות הברית והשאלה שלי אם סים ישראלי יעבוד בטלפון הזה ואני אוכל להשתמש גם בטלפון וגם באינטרנט שהמכשיר מספק. מי שיכול לתת לי מידע על המכשיר הזה זה יהיה נהדר. ממש תודה!
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מחפש נגן מוזיקה קטן (לא יותר גדול מ ipod classic), קומפקטי, שיהיה ק-ל לתפעול (למי שלא מבין כלום במחשבים גם), תומך בעברית ה IPOD TOUCH קורץ לעין, אבל קצת מבאס הצורך לפרוץ אותו בשביל עברית, בכל זאת, איך התמיכה שלו לאחר פריצה בעברית (למשל האם אפשר בעמוד הגלילה, לראות בצד את האותיות של הא"ב וכו') ?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ARCHOS 604 וכשאני מחבר אותו ישירות למחשב אז הוא לא מזהה אותו ואומר "אחד מהתקני ה USB לא זוהה" וכשאני מחבר אותו למחשב דרך תחנת העגינה אין בעיה בזיהוי שלו ואפשר להשתמש בו בתור כונן קשיח נוסף ולהעביר קבצים וכל זה.... מה הבעיה למישהו יש מושג?? תודה
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין דגמי הפלאפונים הבאים : 6120 ClassicוNokia K800iוSony-Ericsson 6288וNokia K530iוSony-Ericsson 5310 XpressMusicוNokia אני רוצה לדעת איזה מהם הכי שווה קנייה שהמחירים שלהם (לפי הסדר מהקטן ביותר לגדול ביותר ) : K800iוSony-Ericsson 6288וNokia 6120 ClassicוNokia 5310 XpressMusicוNokia K530iוSony-Ericsson
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
משהו משתלם נגן לאימונים לא צריך יותר מידי זכרון GB בהחלט יספיק לי
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לאחר שבפורום "גאדג'טים" לא קיבלתי אף תגובה, הנה ניסיון נוסף (ואחרון): חשיבות גבוהה - איכות ועוצמת סאונד טובה (ללא מגבר) - ממשק משתמש נוח - תמיכה בעברית - רדיו - אפשרות העתקת קבצים ממצלמה דיגיטלית - זמן סוללה של לפחות 10 שעות חשיבות בינונית - תמיכה ב-OGG - קומפקטיות ומשקל (אני יכול להסתדר עם נגן בגודל של פאלם/פוקט-פיסי ואפילו קצת יותר) - אפשרות להחלפה עצמית של הסוללה - מסך שאינו מסנוור במקומות חשוכים חשיבות נמוכה עד אפסית - תמיכה בווידאו או תמונות - תמיכה ב-WMA, AAC - עיצוב חיצוני אסתטי - איכות האוזניות המצורפות (אני מתכוון ממילא להשתמש באוזניות שלי) - יומן, משחקים ושאר גימיקים התקציב המקסימלי הוא 2000 ש"ח לנגן עם דיסק 60GB ו-1500 ש"ח לנגן עם דיסק 30GB. …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנגן עבר פרמוט (חובר למחשב, קליק ימני ופורמט) ועכשיו כשמדליקים אותו אחרי המסך פתיחה הוא מציג מסך שחור עם תמונה של הנגן ועלייה איקס. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ועוד דבר- צילמתי עם הפלאפון והעברתי למחשב ואיכות התמונה היא זוועתית! איך אפשר לטפל בבעייה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה פתרון יותר טוב כדי לסנכרן SANSA מMEDIA PLAYER? אני ממש לא אוהב את זה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבוט הזה טוחן לי ת'סוללה, זה עדיין לא כמו בדיפולט, ולמרות שעשיתי uninstall מסודר מהאופציה הגרפית, זה לא מחק את הboot loader וזה טוחן לי את הסוללה כאילו שהרוקבוקס עדיין מותקן. השאלה בכותרת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לבקש ממישהו שיביא לי מכשיר סלולרי מבנגקוק עוד כמה ימים, ואשמח להעזר בניסיון שלכם כי אני לא ממש מכיר מכשירים. עד עכשיו הייתי כלוא בפלאפון, אבל עכשיו אני יכול לעבור אז אני רוצה מכשיר שיתאים לאורנג'/סלקום ויהיו בו התכונות הבאות: (אם אין מכשיר עם כל התכונות, או שהוא יהיה יקר מידי, אז אתפשר על חלק מהתכונות) אפשרות לשני מספרים על מכשיר אחד, כדי שאוכל לקבל שיחות עבודה ואישיות באותו מכשיר (נראה לי שקוראים לזה דואל-סים או משהו כזה ??) BlueTooth WiFi GPS קבלת, שליחת וסינכרון אימיילים אפשרות צפיה במסמכי וורד ו-pdf מזכירה אלקטרונית במכשיר (לא אוהב תא קולי) אפשרות לקבלת פקסים אפשרות להקלטת שיחות כמו שוודאי הבנתם, זה למטרות עבודה בעי…
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-