עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by VortexD,

אני רוצה להתחדש במכשיר חדש וכל עניין המסך מגע מאוד קורץ לי אז מהאפשרויות שמוצעות לי בסלקום מה כדאי Samsung F480 LG Kc910 Renoir Lg Viewty Samsung I900 Omnia או לחכות למאי לNokia 5800 שאמרו לי בסלקום שיגיע להם נורא חשוב לי עניין הממשק שלא יהיה איטי ושהמסך יהיה רספונסיבי גם חשוב לי שהמכשיר יוכל להוציא שמע באיכות דיי גבוהה דרך אוזניות כמובן ושהסוללה לא תגמר מהר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Play,

אני מקבל מהמפעל טלפון ללא תקציב ורציתי לדעת אם כדאי לחכות לN900 או לקנו תאת הN97 או שיש טלפון אחר שאפשר להמליץ עליו,אם יש תמליצו לי עליו. נ.ב אני לא יכול לקחת את הIPHONE.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. אני רוצה לרכוש כרטיס זכרון לגלקסי 3. 16GB או 32GB. רציתי לשאול בבקשה, מה מומלץ . מה כדי לרכוש . ואולי כדי לרכוש בחו"ל. תודה מראש לכל עונה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מומחים יקרים, אנא עזרתכם בבחירת מכשיר שיענה על הצרכים הבאים: GPS, גלישה סלולרית, טלפון, נגן, מצלמה, יישומי office וכד' רצוי windos mobile. תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by Ovid,

ההתלבטות העיקרית שלי היא בין S3 ל X. ועכשיו קראתי שיוצא עוד חודשיים גרסה משופרת של ה X http://www.gadgety.co.il/46340/דיווח-htc-תחשוף-בקרוב-את-one-x-plus-עם-מעבד-tegra-3-משופר/ מבחינת דברים כמו תדר המעבד וכו' זה לא ממש מעניין אותי, גם כפול ליבה מספיק לי עם 1GHZ מצדי, העניין שכתוב שיהיה שם את מעבד TEGRA המשופר ,מה שיכול להיות ישפר את הסוללה שלו. מצד שני, הוא יוצא רק עוד חודשיים אז האם שווה לחכות? (בהנחה שהשמועות האלה באמת נכונות)/ עוד דבר , כשאני בצבא אני חייב להוציא את הסוללה מהמכשיר, איך אני עושה את זה עם ONE X?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by UrNsFace,

שלום, אני מחפש לקנות סמארטפון חדש בתקציב של עד 2000 שקל למשחקים אפליקציות ולמידת התכנות והאנדרואיד חשבתי על הMEIZU MX4, מה אתם חושבים ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Rta,

אז ככה,אני כבר תקופה ארוכה מחפש לרכוש מכשיר. כרגע אני עדיין בשלבי החיפושים,אני לא מצליח להחליט איזה מכשיר מתאים לי. אז חשבתי שאולי אתם יכולים לעזור לי. אני מעוניין במכשיר טוב,אך שיהיה בגבול הסביר מבחינת העלות שלו. הפרטים שאני מחפש: מצלמה טובה,מגע טוב,שיריץ משחקים,עם רמקולים טובים. תודה!

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר חשבתי לקנות מכשיר עם המאפיינים הבאים: מצלמה ברמה טובה אפשרות להקלטת שיחות זמן סוללה טוב אם אפשר - גם wifi נכנסתי לחנויות הפרטיות והציעו לי את nokia x3-02 ב 900 שקלים, באינטרנט ראיתי שהמכשיר סביב 620 שקלים ובמסגרת התקציב יש גם מכשיר htc wildfire מקיראה בפורומים שונים אני מבין שמדובר בליגה אחרת של מכשירים ב htc יש אנדרואיד ויש בו אפשרויות רבות יותר, כמו כן - זה סמרטפון מצד שני, אין בו יכולת הקלטת שיחות - כמו בכל מכשירי האנדרואיד וגם באייפון ונדרשת הורדת אפליקציות - שאולי יעבדו... כמו כן - יש את עניין הרזולוציה הנמוכה שלו 320x240 על מסך 3.2 אינטש עכשיו שניהם נכנסים בתקציב - יש קצת קושי לבחור בינהן, במיוחד כי אני לא…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  9. שלום לכולם כמו שצויין בכותרת השאלה,אני מתלבט בין שני המכשירים. כמובן שבראש ובראשונה אני רוצה לקרוא ספרים, שרובם יהיה ב-PDF וגם ב-DJVU. אז עדיף שתהיה אופציה לקרוא פורמטים אלה ישירות, בלי המרה. כמו שאני מבין,בטאבלטים אין בעיה עם זה,מספיק רק להתקין תוכנת קריאה שתומכת בזה (זה נכון או לא?). לגבי קוראי ספרים,כמדומני,רק אצל POCKETBOOK יש את התמיכה של שני הפורמטים. אז השאלה היא כזאת. האם יותר כדאי לקנות קורא ספרים הנ"ל,או שמא לקנות טאבלט? ואם טאבלט, אז מאיזה דגם? ומה עוד חשוב לציין, לדעתכם? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Symphozis,

קניתי לא מיזמן V3 ואני לא ממש מרוצה ממנו 90% שאני מוכר אותו כמעת במחיר שאני קניתי(קנתי ב680 מוכר ב600) אכשיו אני צריך הצאה למכשיר אחר בסביבות ה 1000שח חשבתי על ה SONY 610I ורמתי לדעת כמה עולה דקת אוויר ש סלקום כי אני באורנג' ואני משלם 0.39 תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי חבר'ה, החלטתי לקנות לאבי לכבוד היום הולדת מכשיר GPS, מכל מה שבדקתי ה-MIO החדשים עם התוכנות המחורבנות שלהם אני ממש לא אגע, למכשירי FUJICOM אני לא אתקרב בגלל היבואן והשירות הגרוע, אבל דווקא מכשירי QUE באים עם שנתיים אחריות של ח.י., שזה ממש מתאים לי. הגודל האופטימלי ל-GPS לדעתי הוא 4.3", מתחת לזה זה קטן מידי, מעל זה זה גדול מידי, וגם ככה יהיה דבוק על השמשה בנוסף גם Valentine 1. בכל מקרה, ישנם כמה דגמים שאני לא מצליח להבין מה ההבדל ביניהם, והכי חשוב מה עדיף מביניהם: NQ431 GPS4300 NQ430 NQ450 אלה עם התוספת דיבורית BT אין בהם פלוס מבחינתי, מכיוון שיש לי באוטו כבר דיבורית BT. מבחינת תקציב - 1000 ש"ח. תודה מראש.

12. Started by rgb00,

שלום, אני מחפש מכשיר סלולרי עבור: 1. שיחות - איכות שמע טובה 2. עריכת קבצי וורד ואקסל 3. גלישה מצומצמת - דוא"ל בעיקר 4. הקלדה נוחה באצבעות ממוצעות - מקלדת וירטואלית תהווה יתרון לסעיף הבא מבחינת גודל המסך 5. GPS - חשוב שתוכנת ה-GPS לא תיסגר במהלך קבלת שיחה, ושאוכל לענות לשיחה תוך כדי השימוש בתוכנה 6. ניהול שיחות על רשת ה-Wi-Fi 7. ממשק עברי המכשיר נחוץ לעבודה יום-יומית ולכן חשוב שלא יהיה מועד לתקלות הנובעות משימוש סביר (המכשיר יישמר טוב מבחינה פיזית) ושהסוללה לא תיגמר מהר. בנוסף, חשוב שתהיה אפשרות, באמצעות תוכנות מובנות או חיצוניות, לנהל את אנשי הקשר, את יומן הפגישות ואת שאר הפונקציות הארגוניות בצורה מתקדמת ונוחה. למשל - הוספת פגישה עם לקוח בכמה מועדים שנוחים לו מבלי לכתוב א…

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by PuppEDogg,

אז אחרי שלוש שנים עם האייפון 4 שלי שהתחיל לעשות בעיות ותאמת גם די נמאס עליי אני בזמן הקרוב מתכנן להחליף אותו ואני מתלבט בין שני מכשירים HTC one ו- Galaxy S4 מה שחשוב לי שיהייה מהיר (מן הסתם), צריכת מדיה ברמה הכי טובה מבחינת איכות תמונה וסאונד (מוזיקה, סרטים, אינטרנט), מצלמה טובה, ממשק משתמש נוח וכמובן סוללה שתחזיק להרבה זמן מה מבין שניהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  14. Started by TripMan,

תקציב עד 2000 ש"ח- עבור מכשיר חדש. הדרישות : שישמעו אותה טוב ושהיא שם תשמע טוב את הצד השני , שהרמקול יהיה חזק בשביל שישמעו טוב כאשר מתקשרים ( אין דרישה לרמקול חזק בשביל לשמוע מוסיקה). אלו בעצם הן הדרישות . כמובן שכמה שהמצלמה תהיה באיכות טובה יותר זה יהיה בונוס- אבל לא משחק תפקיד כ"כ. לגבי הטאצ'- זו אפשרות, אבל יש מכשיר בתקציב הזה שמגיע עם טאצ' טוב? ( לא אייפון דור שלוש משומש.) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Galit17,

כרגע אני בחברת אורנג אני בודקת אופציות למעבר פלאפון או לסלקום. אני מדברת בחודש בממוצע 140 שקל פחות או יותר. מה שחשוב לי במכשיר זה: -זמן סוללה -שיהיה עשוי מחומרים טובים(עמיד בפני נפילות) - שיהיה אפשר לגלוש בו - רזולוציה טובה. -משחקים. מה שהכי פחות חשוב לי זה מוזיקה,כבר יש לי מכשיר מוזיקה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by YAriely,

שלם חברים, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר. אני מחפש משהו יחסית קטן, כלומר בגודל של אייפון בערך, ואם אפשר רזה יותר וקל יותר...מצויין. אין הגבלת תקציב, אבל כנראה שזה כן יצטרך להיות מכשיר שנמכר בארץ. אני צריך אותו בעיקר לצורך קריאת מיילים, ואולי אינטרנט מזדמן. מאחר ויש לי נטיה להפיל את הטלפון שלי בערך פעם בשבועיים, אני מניח שכיסוי סיליקון יהיה חובה, מה שעושה מהמכשיר עוד יותר עבה וזה מבאס. חשבתי על ה-Defy+, אבל הוא נראה לי קצת שמן מידי, ואני חושש שמאחר ואני מחליף מכשירים רק כשהם מתפגרים (אני עם נוקיה 3120 קלאסיק :-) היום), הוא גם יהיה עגלה לא עוד הרבה זמן. דבר נוסף שחשוב הוא דירוג קרינה נמוך כמה שאפשר. המליצו לי על סמסונג או HTC, אבל אני לא מוצא מכשירים מתאימים. האם כל מכשיר…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, הפלאפון שלי תנצב"ה קיפח את חייו בטרם עת. עד כה השתמשתי רק בפלאפונים הפשוטים ביותר ועכשיו אני מעוניינת לקנות פלאפון חכם - הכי חשוב לי זה חיבור נוח ומהיר לאינטרנט ומצלמה טובה. עדיף כזה שנוח לנגן בו מוזיקה וסרטים. לא חשוב אם יש מסך מגע או לא, כל עוד אם זה כן מסך מגע, שתהיה לו תגובתיות מהירה ושיהיה מדויק. אם זה לא מסך מגע, אז אני אשמח אם יהיה קל ללחוץ על המקשים והם לא יהיו קטנטנים. עדיף שהפלאפון יהיה עמיד, כי יש לי נטייה להרוג את הפלאפונים שלי (על כן הקודם מת. מסכן). אני מניחה שגם זמן טעינה זה חשוב. תקציב הוא כמעט לא בעיה, למרות שאני כמעט ולא משתמשת בפלאפון (אני בעיקר שולחת סמסים, בתכלס). אני אשמח לכל עזרה והמלצות, כיוון שאני באמת לא מכירה בכלל פלאפונים ומעולם לא השתמשת…

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  18. מעוניין לרכוש מכשיר חדש. כרגע אני מנוי ברשת סלקום. אין לי יעד כספי ככה שכל טלפון לא משנה מה התקציב שלו יתקבל בברכה. בבקשה לא לחפש טלפון שאהבתם או ראיתם ועולה יקר אז הוא טוב לדעתכם. בבקשה רק משימוש אישי או המלצות ממש טובות שקיבלתם. ושוב ללא הגבלת כסף. אם אתם מכירים מכשירים שאפשר לרכוש מחו"ל ואפשר לפתוח אותם לרשת סלקום יתקבלו גם בברכה. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי אפשרות להחליף עכשיו פלאפון מהעבודה. הדרישה העיקרית לטלפון היא שקודם כל יהיה טלפון טוב, כלומר- נוח ופונקציונלי, שעון מעורר טוב וכו'. הדרישה המשנית היא שתיהיה מערכת הפעלה נורמלית, די נמאס לי מהנוקיות המתקדמים עם מערכות ההפעלה המוגבלות, יהיה יתרון לוינדוס. לאחר סריקה קצרה של המוצרים, הגעתי למסקנה שיש 2 מועמדים ל"אוסקר": הHTC, מסך מגע, טלפון יפיפה וכו'. האופציה השניה היא הסמסונג החדש שזה עתה הגיע לאורנג', המכשיר נקרא WIZ או אומניה, אני כבר לא סגור על זה. גם לו יש וינדוס, אך היה לי את הקודם לכמה ימים (הדור הקודם של הטאץ' הזה) והוא היה זבל זבלים, אני מקווה שזה לא ככה. השאלה היא, איזה לדעתם מומלץ ולמה? מצד אחד ראיתי את הHTC והוא קסם לי. מצד שני אולי הסמסונג טוב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, אחרי כל המכשירי נוקיה שעברו אצלי בא לי קצת לגוון ולקחת סוני אריקסון .. ראיתי כמה מכשירים שנראים מעניינים ורציתי לשמוע מכם מה כדאי לי לקחת. g900 ,c902 או c702 ? (או שיש לכם משו אחר טוב יותר להציע) חשוב לי פלאפון אמין, נוח לשימוש , מצלמה טובה ואיכות סאונד טובה. (לא משנה תקציב) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by stojakovic,

אז... לאבא שלי יש יומולדת 50 וחשבנו לקנות לו מחשב כף -יד. הבעיה היא שאף אחד מהמשפחה שלי לא מבין בתחום הזה בגרוש... וזה ממש מקשה על הקניה. אז אם אפשר יש לי מספר שאלות, כדי שיהיה לי ידע התחלתי- חשוב שתדעו, שהמטרה העיקרית היא ארגון פגישות, מס' טלפון וכאלה... 1. מה טווח המחירים של מחשב כף יד איכותי ללא GPS? 2. מה הטווח של אחד איכותי עם GPS? 3. על איזו תכונות כדי להקפיד שיהיו? 4. על איזה משחב כף יד אתם ממליצים בטווח מחירים שבין 1000-2000 שקל ללא GPS? ואיזה עם GPS? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  22. Started by Cyron,

שלום אני ממש לא מתעסק בתחום הזה של הנגנים, אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור... אני מחפש נגן עם נפח כמה שיותר גדול, אני מוכן להשקיע 250$, אפשר למתוח אפילו אם זה שווה את זה. הכי חשוב שיהיה סאונד איכותי, ותפריטים נוחים ומהירים, כמובן שיהיה מעוצב... תודה על כל עזרה מראש...

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by S2DON,

שלום אני עומד לקנות בשבוע הבא נגן ואני ממש מתלבט בין השניים , לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו ולכן רציתי לשמוע את דעתכם בנושא : הראשון - איפוד נאנו דור רביעי נפח :16 ג'יגה מחיר : 900 ש"ח השני - קריאטיב זאן אקס פי : נפח :8 ג'יגה (+ עוד כרטיס זיכרון של 16 בעתיד) מחיר : 750 ש"ח השיקולים העיקריים שלי הם המחיר והאיכות , מחיר אני מתכוון ( נגן + מקום + נרתיק) תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. חבר שלי רוצה לקנות נגן עד 600 ש"ח הוא חשב על ה sansa מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  25. היי אני רוצה לרכוש נגן MP3 איכותי שיהיה קטן ונוח (יהיה בשימוש באימונים בחדר כושר) ושיהיה לפחות 8GB או אפשרות לחיבור micro sd, חשוב לי מאוד שהסוללה תחזיק לפחות ארבע שעות רצופות של שמיעה של מוזיקה אפשרות רנדום. מוכן להשקיע בסביבות 100-200 שקל אם אפשר שיהיה עמיד ולא יהרס אחרי שנה אם התקציב לא מספיק תציעו הצעות אחרות... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.