גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
הדגם הקודם מפסיק להימכר בשווקים מסויימים והדגם החדש זוכה לפירוט רחב מאי פעם - האם אנחנו רגע לפני חשיפתו של סמארטפון Snapdragon 845 חדש? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ראיתי כמה סמארטפונים זולים מאוד בebay במחירים של 200-300 ש''ח כולל משלוח לארץ. דוגמא: http://www.ebay.com/itm/5-Unlocked-Android-Cell-Phone-Quad-Core-Sim-3G-GSM-GPS-T-Mobile-AT-T-Smartphone-/291769905563?var=&hash=item43eed7719b:m:m-d_UuW45t4NX501kiFIwaQ רציתי לדעת האם הסמארטפונים שווים ואיפה הקאצ' בהם שהם כאלה זולים? וכמובן האם אפשר יהיה להשתמש בהם בארץ בכלל או שהם נעולים לחברות בחו''ל?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכשיר ASUS MYPAL A600 עכשיו, לד אדומה דולקת בסטטוס והמכשיר מסרב להדלק... איך אפשר לסדר את זה? ובכללי מה זה אומר הלד האדומה? תודה, שחר.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש ברשותי את הסטרימר הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6628 ורציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין עליו אנדרויד איכשהו.. O: אני רוצה לדעת אם זה אפשרי, לא אם זה יהיה נוח (כי הרי אין מקלדת/מסך וכו')
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
יש לי בלקברי ואני מחפש אתר לצפייה ישירה במשחקי כדורגל(בספורט 5 זה לא עובד לי...), מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
Q5 80GB iAudio/Cowon Q5W 80GB iAudio/Cowon הQ5W עולה 10 שקל יותר אבל לQ5 יש בלוטוס ולשני אין. אז איך זה הגיוני? איזה הבדלים עוד יש בניהם?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את מכשיר ה-n85 דרך חברה פרטית, לשימוש בחברת פלאפון, אך יש לי כמה שאלות: 1. אני מאיזור המרכז, איזו חנות מומלצת מבחינת אמינות? שאני לא אתקע עם האחריות במידה ויקרה משהו למכשיר. 2. הבנתי שיש גרסא סינית וגרסא פינית למכשיר. מה ההבדל ביניהן, והאם הגרסא הפינית אכן שווה הוספה של 250 ש"ח למחיר המכשיר? 3. אם אני קונה את המכשיר לדוגמא מהחנות Eline יש צורך לבצע פעולה מסויימת לפני שאפשר להכניס את הסים ולהשתמש חופשי במכשיר? 4. האם ישנן תוכנות חינמיות לשימוש ב-gps במכשיר? תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות GPS לא משנה, לא החברה העיקר שיהייה פשוט ונוח לתפעול בנוסף אם זה משנה אני מעונין להתקין בGPS תוכנת שטח. הבנתי שכל שנה צריכים לעדכן מפה ועל כל עדכון צריך לשלם, השאלה היא אם ניתן להורידאת המפות להמחשב ולהעביר אותן ל GPS ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
אחרי שהנסיון להתחרות בעולם הסמארטפונים לא ממש צלח, בחברת Canonical מקווים שיצליחו לשלב בהצלחה בין העולם הנייד לנייח עם טאבלט Ubuntu שיכול להפוך גם להפוך גם למערכת שולחנית מלאה לפני כמה שנים סיפרנו לכם על מערכת ה-Ubuntu Touch, שהיוותה את אחד מהנסיונות המסקרנים ביותר ליצור מערכת אשר תתחרה יום אחד באנדרואיד וב-iOS – בהתבסס על היסודות האיתנים של Ubuntu השולחנית, אחת מהפצות הלינוקס המלוטשות והפופולריות ביותר בתחום. לא מעט זמן עבר מאז, ולמרות כמה סמארטפונים מבוססי Ubuntu שכן מצאו את דרכם לשוק (כולל גירסה של ה-Meizu MX4), התחושה הכללית היא שהשאיפה להתחרות באנדרואיד רחוקה מתמיד. עם זאת, ב-Canonical לא מוותרים – אלא מתרחבים עם מיזם חדש ליצירת טאבלט Ubuntu, אשר ידע לתפקד …
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הטלפונים מתחילים לקבל מפרט יותר ויותר מרשים: מעבד HummingBird של סמסונג במהירות 1GHZ ומסך גדול ברזולוציה גבוהה מה שכן, הוא כבר די גדול... יש למה לחכות ב2010
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מיועד לצפיה בסרטים+שירים חשוב שיהיה חיבור לטלוויזיה בכבל ולא על ידי תיבת עגינה למשל כמו בGMINI400 בטריה חזקה איכותי ועם הרבה מקום 30GB לפחות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מעוניינים בטאבלט של אפל במחיר מוזל? תוכלו למצוא אותו בחנויות, אך אל תופתעו אם לא תצליחו להבין בהבדלים בינו לבין קודמו מהשנה שעברה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
העברתי את כל ספריית המדיה שלי ממכשיר אנדרואיד ישן לזה. התמונות הסתדרו מצויין לפי תאריכים. הסרטונים לא (כולם מתוייגים 2015), השתמשתי בתוכנה שמשנה את התאריך (CREATED MODIFIED), העברתי למכשיר ולצערי זה עדיין מופיע כ 2015 (כלומר בראש הרשימה ולא לפי תאריכי הצילום המקוריים). מה לעשות? Galaxy Alpha 4.4
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן לכל חברי הפורום אני רגע לפני שדרוג המכשיר שלי לאייפון אך לא יודע היכן עדיף לקנות אותו שייצא הכי משתלם והכי זול. ישנם מספר אפשרויות שביררתי אני אציג לכם אותם ואת היתרונות והחסרונות שלהם: אפשרות ראשונה-לקנות את המכשיר בחבילה עם מסלול מחברת הסלולר הבעיה היא שכרגע הם מוכרים רק את גרסת ה8GB ולא את ה16GB ו8 לא מספיק לי. אפשרות שניה-לקנות את המכשיר מחברה פרטית זה עולה בערך כ3000 שקל ואם מחלקים את זה ל36 חודש זה בערך 70 שקל, אפשר להביא את הקבלה לחברת הסלולר ולקבל זיכוי על המכשיר. אפשרות שלישית-לקנות את המכשיר מחו"ל שזה יוצא הכי זול-בערך כ1800 שקל. עכשיו לכל אפשרות יש את היתרונות והחסרונות... אפשרות ראשונה זה יוצא יקר מאוד כי חברות הסלולר מוכרות את המכשיר במחיר מפציץ של 4000 …
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום. יש לי גלקסי 2. פתאום הגוגל השתנה לי לגמרי. אני נכנס לגוגל רושם את מה שמחפש. ומה שהוא מוצא, לא מופיע כמו שבמחשב אלא בצורה שונה ולא נוחה, בדף אחד הוא נותן לי אולי 4 אתרים שמצא ולא כמו במחשב שנותן יותר מזה. איך אני מחזיר את הגוגל הרגיל שהיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מפתחת שבבי המובייל קוואלקום מכריזה על הזמינות המיועדת למאפיין המתקדם החדש שלה, באמצעות אב-טיפוס של Vivo הסינית אשר מקדים את המהלך החזוי של אפל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
נראה כי תמיכה בפלאש במערכת של אנדרואיד כבר לא יהיה. למרות שאני אישית שונא פלאש ומקווה שהוא יעלם יום אחד מהעולם- אי אפשר להתכחש לעובדה שהוא נמצא בשימוש המון (זה בדעיכה אבל בכל זאת) ועד שהוא יעלם כליל יעבור הרבה זמן. לכן חשוב לי שיהיה לאנדרואיד תמיכה בפלאש. אדובי הכריזה שכבר לא תפתח את הנגן פלאש לאנדרואיד ואני שואל את עצמי אם יש\יהיה תחלופות. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
או שהוא ישן ולא שווה מבחינת אופציות של מכשירים מתקדמים יותר אני מדבר על מכשיר יד שניה.... תודה
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין אפליקציה דרך המרקט (בpc) אני נאלץ לבחור את המכשיר שלי מבין שלושה(למרות ששניים כבר לא אצלי) איך אני מעדכן את פרטי החשבון ומסיר את המכשירים הלא פעילים?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיל את גודל האייקונים בטאבלט?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
צעצוע לא זול יחסית לנטבוקים בנוי מפלסטיק בלבד ומרגיש מאוד זול(מרגיש כמו יציקה סינית זולה), אין חיבור רשת LAN, מצלמה על הפנים, 400 פאונד לדגם עם 3G... ולא הוא לא עולה ב-8 שניות, אפילו לא קרוב לזה... סקירה קצת יותר מלאה כאשר יהיה לי זמן, וכוח לחזור לPC World שבוע הבא... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מתנצל מראש על פתיחת כל השרשורים במקביל, הנושא פשוט בוער בי כרגע ואני מנסה לבדוק כל מיני דברים וחצאי דברים ששמעתי או קראתי לפני שמקבל החלטה סופית. הבנתי ממוכר אקראי בחנות אקראית ברמת גן שלא כדאי לקנות מכשירים שהם לא אפל, סמסונג או LG כי אם אצטרך שירות תיקונים או חלקי חילוף (מסך למשל) אצטרך לשלם הרבה יותר מאשר במקרים של שלושת הגדולות רציתי לשאול כאן האם זה נכון ועד כמה זה אכן מסבך או מייקר את כל העניין? תודה שוב
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לפלאפון מ orange עד 3,000 ש"ח הפלאפון מיועד לאבא שלי.
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הי. לפני איזה שנתיים קניתי מטען סוללות של PG, והתאכזבתי ממנו מאוד... אחרי כמה חודשים הסוללות התחילו להגמר תוך זמן קצר מאוד, וגם בלי שימוש, אחרי הטענה הן החזיקו לא יותר מכמה שבועות... וזה עוד בלי לדבר על המטען המעפן שלקח לו איזה 12 שעות להטעין (לפי הוראות הייצרן...) אני צריך המלצה לסוללות ומטען אחרים (או דגם ספציפי טוב של GP) שמחזיקים הרבה זמן ולא יקרים במיוחד... בעיקרון אני צריך 4 סוללות AA ואם יש משהו טוב וזול יחסית עם שתי סוללות AAA כתוספת ל-4 הAA אז גם טוב... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מידע חדש שמצא את דרכו אל הרשת מצביע על כך שבסמסונג מכינים שדרוג נאה עבור מכשירי ה-Galaxy Tab S2 8.0 וה-Galaxy Tab S2 9.7 שלהם קשה למצוא טאבלטים מבוססי אנדרואיד שראוי להתרגש מהם בימים אלו, אך יתכן שסמסונג מצאה את היוצא מן הכלל עםגירסאות משודרגות למכשירי ה-Galaxy Tab S2 שלה, אשר יושקו באופן רשמי בקרוב, לכאורה. נזכיר כי דגמי ה-Galaxy Tab S2 8.0 וה-Galaxy Tab S2 9.7 הוצגו רשמית במהלך השנה שעברה, עם מסכים נהדרים בטכנולוגיית ה-Super AMOLED, גופים מתכתיים מעוצבים ודקיקים באופן מרשים, מצלמות ראשיות מפתיעות לטובה (ביחס למה שאנחנו רגילים לראות בטאבלטים), נפחי אחסון ו-RAM ראויים ושבבי Exynos 5433 מתומני ליבות של סמסונג עצמה, שגם הפכו אותם לשניים מהמכשירים העוצמתיים …
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-