עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by SensatioN,

חיפסתי ולא מצאתי , מישהו יודע אולי ?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  2. רוצים להפוך את מכשיר האנדרואיד שלכם ל-iPhone X או ל-Essential Phone בלחיצת כפתור אחת? עכשיו זה אפשרי, בעיקר אם אתם לא באמת מתלהבים מהם לכתבה

3. Started by Ash Binary,

מחשב כף יד iPaq rx3115 - דגם ישן מ 2005 הוא נפל ורואים קו שבר במסך ה LCD שלם - אין שינויי צבע ולא קורה כלום גם כשלוחצים אל הקו ה touch לא עובד מתחת לקו איפה ניתן למצוא הכי זול את החלק של ה touch להחלפה ? (רצוי לא כולל כל המסך) ?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  4. המותג הפיני מקווה לחצות רף מכירות של 10 מיליון סמארטפונים בשנתו הראשונה בגלגול החדש, ובמקביל ממשיך בהכנות להשקתו של דגם ה-Nokia 9 המוביל לכתבה

5. Started by ohad5g,

אתמול הייתי בחברת hotmobile (עברתי מחברת מפלאפון להוט מוביל ) החלטתי ללכת על איפון שזה יוצא 3500 שקל וזה לא 4s בקיצור הם אמרו שזה עולה יקר בגלל שזה תוצרת אוקראינה ומה שמוכרים בחניות זה תצורת סין מישהו יודע אם יש באמת הבדל באיכות ? ועוד משהו איך אני מעביר את המספרים מטלפון שהיה לי לאיפון לא היה לא סמרטפון לפני זה ? (וכל המספרים נמחקו ניראה לי שיהיה לי גיבוי פלאפון אבל אני לא משש זוכר מתי עשיתי גיבוי ) ?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  6. אם למישהו יש ניסיון עם המכשיר אני מעוניין לדעת איך הוא מתמודד עם ישומי אינטרנט אופיס וניווט. תודה, אסף.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by לירון הבר,

שלום האיפון שלי ננעל ולא רשום לכמה זמן ואני לא זוכר את הסיסמא ששמתי לו איך אני עוקף את הנעילה ואת הסיסמא? תודה מראש על העזרה.

8. החברה האמריקאית ממשיכה לשכלל את צמד המחשבים הייחודיים שלה לכתבה

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  9. Started by DOGMA,

צעצוע לא זול יחסית לנטבוקים בנוי מפלסטיק בלבד ומרגיש מאוד זול(מרגיש כמו יציקה סינית זולה), אין חיבור רשת LAN, מצלמה על הפנים, 400 פאונד לדגם עם 3G... ולא הוא לא עולה ב-8 שניות, אפילו לא קרוב לזה... סקירה קצת יותר מלאה כאשר יהיה לי זמן, וכוח לחזור לPC World שבוע הבא... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  10. מטרת השימוש היא לנערה מתבגרת...עם כל השטיקים והמוזיקה ומה שבני נוער רוצים היום אנחנו מתלבטים בין הסוני לביין הנוקיה 5300 וה5310 http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/12040.php כמה שאלות לי לגבי SonyEricsson W660i 1 האם זה מכשיר חדש או דגם ישן 2 האם הוא אמין? 3 האם הוא נח 4 האם איכותי? 5 איכות המוזיקה? 6 האם כדאי לקנות כאן - האם זו חנות אמינה ומיקצועית ומומלצת? http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/12040.php או בסלקום? ובעיקר האם זו קנייה טובה ב 900 ש"ח תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  11. Started by ccc,

רציתי לשאול איך הם עם פלאפונים, האם החיבור למחשב עובד כמו שצריך, ובכלליות איך הנוחות והאיכות.. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  12. Started by ella11,

שלום, אני כותבת קוד בECLIPSE ורוצה להריץ אץ האפליקציה על מכשיר גלקסי S3. לא הצלחתי התקבנת הדרייבר הנרש. אני מאוד אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  13. יש ב EBAY טלפונים של סמסונג עד 100 שקל.אני צריך אחד שיהיה גיבוי אם הסמארטפון מתקלקל אבל שגם יהיה בו עברית. מה אני צריך לבדוק ? או בכלל לקנות בארץ ?תודה רבה

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by מגדל,

האם כדאי לקנות את הדגם הזה U10 512MB Iriver ? הבנתי שהוא קורא AVI ן TXT... והוא מאוד זול 200 ש"ח... ושל חברה גדולה לא סתם... ואין לי בעיה עם הנפח הקטן 512 MB... אבל בכל זאת יש פה מישהו שקנה אותו ויכול להמליץ עליו? סליחה שכתבתי את זה לא במקום... מישהו יכול להעביר את זה לגאדג'טים?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  15. Started by liiight,

התקנתי DARK KNIGHT 4.0 על הSGS שלי ואני לא יכול להוריד GOOGLE GOGGLES מטעמי תאימות. זה אכן הגבלה של התכנה או שמשהו ספציפית עם הרום שלי?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  16. יש לו 2 בקופסא מסלקום, שהוא קנה אבל הוא מעדיף להשתמש בפלאפון הישן שלו, מכל מני סיבות

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  17. נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by TaLTooL17,

שלום, ברשותי נגן IAUDIO D2 4GB, אני מעוניין לעדכן את הנגן, אמרו לי שיש לו עדכון שתומך בעברית. נכנסתי לאתר של IAUDIO ולא הבנתי בידיוק איך מעדכנים את הנגן , הורדתי את הקובץ אבל בתוך הקובץ (winrar) יש כמה קבצים ואמורים להפוך את הקבצים לקובץ אחד, לא הסתדרתי עם העניין הזה ולא הבנתי איך עושים את כ"כ לפי ההסבר שלהם. זאתי פעם ראשונה שאני מעדכן אותו, אני אשמח לקבל עזרה בעניין, תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by ranyr,

הדרישה היחידה היא שיהיה לו נגן מוזיקה טוב וחיבור 3.5 לאוזניות. אפשר גם משומש. תודה...

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  20. Started by amit27,

יש לי בעיה באיי פוד שזה מראה לי את הסמל הזה של התקיה עם הסימן קראיה http://www.apple.com/support/ipodmini/ תודה מראש לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by 1stcowgirl,

מחפשת טאבלט שיהיה מהיר ושיעמוד במשחקים. הוא אמור לשמש ילדה בת 4. רצוי שיהיה לו חריץ ל SIM, שיהיה גם חריץ להרחבת זכרון. תשומת הלב שלי נמשכת ל PADPHONE של ASUS כי יש לו גם שיחות אבל אני ממש לא מבינה בחומרה הזו, אז אולי יש שיחות אבל הוא לא יתמודד עם משחקים וגראפיקה. עדיפות לאנדרואיד. אז מה אתם ממליצים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by denzel12,

שלום אנשים, האם מישהו מכיר תוכנה שמורידה קטעי וידיאו המצויים באתרים?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  23. המליצו לי בבקשה על מכשיר חדש. דרישות: הכי חשוב שהוא יהיה FOLD. כלומר, אלה שמתקפלים. מצלמה 2 מגה פיקסל לפחות. נגן מולטימדיה (סרטים ומוזיקה) עדיפות לנוקיה. המכשיר יקנה מיד שנייה ולכן אין רלוונטיות למחיר. כל עזרה תתקבל בברכה!

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by singera,

האם יש צורך להשתמש עם כרטיסי זיכרון מסוג DV כלומר מתח כפול או כל MMC יעבוד? האם 4GB או 2GB יעבדו? ממשק למחשב: מה ההבדל בין DKU2 לCA53? מה המהירות שלהם יחסית לBT USB תודה רבה

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  25. Started by Offer Benatav,

מי פה יודע איך להתקין רום אנדרואיד 10 עם רוט על טאבלט Samsun Galaxy Tab A 2016 SM-T580 !! תודה ניסיתי להתקין ולא הצלחתי בכלל.. ואני לא מצליח למצוא מדריך על זה בעברית.. כל המדריכים באנגלית וזה לא מובן לי.. תודה!!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים