עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Jaman,

לפני כמה חודשים שאלתי על נגן עם הפרטים האלו: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289924.0) ושניצל המליץ לי על נגן של Sandisk כדוגמת זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 בסופו של דבר החלטתי לחכות עם זה.. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן. השאלה שלי היא האם ההמלצה עדיין עדכנית - כלומר האם באזור המחיר הזה זהו הנגן הכי טוב שתואם את הדרישות שלי (הדרישה היחידה שהשתנתה היא 2GB מינימום)? אשמח לתשובה בהקדם כי אולי אלך לקנות את הנגן השבוע.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by גיבורי,

אהלן, בכל כבל USB יש ארבעה חוטים שונים: אדום ושחור - למתח, וירוק ולבן. השאלה שלי היא מה עושים / איך שולטים בלבן והירוק. יותר ספציפית, יש לי איזה צעצוע שעובד על 6 וולט ואפשר להפעיל אותו עם היואסבי, ואני תוהה אם אפשר להשתמש איכשהו בחוטים הירוק והלבן כדי להשתמש ברמקולים והמגבר של המחשב במקום הרמקול של הצעצוע. מה אתם אומרים? תודה, אלון

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  3. http://www.iphoneblog.co.il/ זה בבלוג לאיפון עם כל מני דברים

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by yotam.m,

שלום לכל אנשי הגאג'טים יש לי שאלה שאני לא מצליח למצוא לה תשובה בשום מקום אני אפילו לא יודע עד כמה היא נפוצה. יש לבן משפחה שלי נגן של MIO עם WM6 ואין אפשרות לצפות במדיה זורמת בטענה שפרוטוקול שקרי (RTSP) לא נתמך. יש מה לעשות בנושא?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  5. MIO זאת החברה הכי טובה של GPS?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  6. Started by MODY69,

שלום, חברי רוצה לרכוש מכשיר חדש ויש לו סביבות ה- 1700 ש"ח. הוא חשב על אחד המכשירי שבכותרת. האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח בשביל ה- 810? במה הוא טוב יותר מה- 800? האם ישנם מכשירים טובים יותר ב- 1700 ש"ח? מדובר על המחירים ב- ZAP. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  7. Started by ziv0798,

יש שני נגנים שאני ממש בהתלבטות איזה לקנות: 1. יש את הSamsung P2 שעולה 576 ש"ח בקרביץ (גרסת ה2GB ).. 2. ויש את ה Iaudio/cowon D2 שעולה 579 ש"ח בבאג (גם כן גרסת ה2GB)... אני רוצה לקבל המלצות לגבי שני הנגנים, תודה!

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by sgt_flippy,

הנגן שלי cowon A3 עזב לעולם שכולו טוב ועכשיו אני רוצה למצוא לו מחליף ראוי , יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  9. הזן עולה על ה סנסה מבחינת איכות שמע ? הסנסה כבר נמאס עליי... ו הזן נראה ממש טוב

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  10. סמסונג מאשרת כי סדרת ה-A שלה יורשת גם את סדרת ה-Galaxy J המוזלת מהשנים הקודמות - וכעת ניתן למצוא בארץ דגמים במחיר התחלתי של 500 שקלים בלבד לכתבה

11. החיישן החדש והמשוכלל מבית סמסונג נכנס לראשונה גם למכשיר חכם מתוצרתה לכתבה

12. המרדף אחרי WhatsApp נמשך, ומעכשיו גם Google Allo זמינה לשימוש בגירסת דפדפן עם קישור אל מכשירי אנדרואיד לכתבה

13. הדגם הקודם מפסיק להימכר בשווקים מסויימים והדגם החדש זוכה לפירוט רחב מאי פעם - האם אנחנו רגע לפני חשיפתו של סמארטפון Snapdragon 845 חדש? לכתבה

14. היי במיוחד בשביל ( אבל כמובן לא רק ) מילפורד ! https://tech.walla.co.il/item/3107942 כל מי שהפראמטר הזה חשוב לו.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  15. מהיום, צרכנים שיש להם מכשירים חכמים תומכי ARCore יוכלו למדוד עצמים בסביבתם בקלות ובמהירות לכתבה

16. ההשקה של ה-One A9 החדש והיקר איכזבה אותנו, אך יתכן של-HTC יש שפן מפתיע בשרוול לכל מי שמעוניינים בעוצמה, ולא רק במראה לכתבה: http://hwzone.co.il/ההפתעה-שבדרך-ל-htc-יש-מכשיר-שוק-גבוה-חדש-ומ/

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  17. הי לכולם אני זוכר שלפני שנתיים בערך, הייתי רואה טאבלטים עם מערכת הפעלה Windows, בגודל "8, ובמחיר של 90-100$. האם עדיין יש כאלה לקנייה איפהשהו? תודה

18. Started by lear,

לא יודע איך זה נוצר אבל כשאני נכנס לדונלאוד מוד הוא עושה לי 41.. כשהתקנתי את הרום הבריטי עליו (S3) היה COM7 ועכשיו אין.. איך אני מחזיר אותו? הצלחתי להגיע לCOM6 אבל הוא עוד היה דלוק..

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by davidkeren,

הגלקסי שלי על הפנים ניתקע ואפלקציות ניפתחים אחרי הרבה זמן

20. Started by Zeev86,

אהלן. ברשותי S4 מספר חודשים. לאחרונה יש לי מספר בעיות: 1. אני מרוקן משחקים (על ידי ניהול היישומים של מערכת ההפעלה), וקורה דבר הבא: מתפנה לי המקום ב - "יישומים ומקורות" אבל שדה ה- "שטח פנוי" לא משתנה ואיני יכול להתקין יישומים נוספים. 2. בשימוש במצלמה לפעמים אני מקבל מסך שחור ולוקח למצלמה לטעון כדקה אם לא יותר, ואז - או שהתוכנה קורסת, או שאני נכנס למצב בו אני יכול לצלם. עשיתי restart, וגם כיבוי והדלקה מלא. לא עוזר. המכשיר עם רוט. בלי שום רום. אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  21. השאלה בכותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  22. Started by ran1809,

טוב אז ככה השבוע קניתי GPS MIO C320 עכשיו קיבלתי אותו עם IGO-8 עכשיו לפי מה שאני יודע או לא יודע...צריכה לבוא עם המכשיר גם התוכנה המקורית שלו של miomap זה נכון או שהם מוציאים אותה ..?! תודה רן

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by KoK,

קניתי היום את הנגן הזה ואני חייב לציין שהוא נראה ממש טוב, גם ביחס למתחרים כמו האייפוד אבל יש כמה דברים שלא ברורים לי גם לאחר חיפוש בפורומים וגם לאחר קריאת ההוראות שקיבלתי עם הנגן. אני יודע שבדרך כלל בטלפונים סלולריים שמטעינים אותם הטענה ראשונית צריך להטעין אותם לזמן יותר ארוך מהטענות רגילות בגלל סוג הסוללה, האם צריך לעשות אותו דבר בסנסה ואם כן אז כמה זמן להטעין אותו בערך? בנוסף, האם אני יכול לבחור אם לארגן את המוזיקה שיש על המכשיר באמצעות ID3TAG או באמצעות תיקיות רגילות? לא מצאתי שום מידע על איך להסתדר עם הקבצים במכשיר אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by postup,

אהלן, (לא הייתי בטוח אם זה שייך לפורום הזה אז אם לא-תעבירו) אז ככה. אני מתלבט בין שני נגני DVD ניידים ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד מהשניים, תודה. הנגנים הם: 1.MARATON PDVD-101HD 2.MUSTEK MP76B חשוב לציין שהנגן הראשון עולה כ100 שקל פחות מהשני. איזה מהם כדאי לקנות? תודה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.