גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אוזניית Bluetooth אם שמע איכותי ויכולת השמעת רדיו (אני חושב שזה נקרא A2DP) אני מודע למחירים בארץ ולא מצפה למצוא משהו טוב (אשמח לטעות) לכן מעניינים אותי דגמים שאפשר לקנות ב EBAY, AMAZON, דיל אקסטרים אני חושב שראתי דגמים מתאימים באזור ה 40$.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
להגיד לכם תאמת אני מאוכזב קשות מההשקה של אפל של האייפון 5 , צפיתי להרבה יותר אכזבו מאוד , מה בסה"כ שיפרו מסך 4 אינטש מטופש ומעבד וזהו ... אפילו מראה מהפכני לא עשו שום דבר מעניין ... כנראה אפל מאבדת את הדרך שלה אחרי ג'ובס ז"ל ... תאמת מההשקות האחרונות שהיו לאחרונה של המכשירים הסלולרים הכי התרשמתי מ SAMSUNG GALAXY NOTE 2 מכשיר באמת ברמה גבוהה מאוד חומרה הכי חזקה כיום בשוק מסך ענקי ומדהים והרבה פיצ'רים מעניינים .. כאחד חובב מוצרי אפל מאז ומתמיד ויש לי אייפון כנראה השנה אני חוצה תכביש למתחרה כי אני מרגיש פראייר לשלם לאפל השנה על טריק שיווקי ולעבוד על האנשים שהמסך גדל והעובי דק יותר .. בולשיט עבודה בעיניים ! לגבי הגלקסי נוט 2 .. יודעים מתי הוא מגיע לארץ ואיזה מחיר יהיה פחות א…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לקנות סמארטפון אנדרואיד חדש וקצת התבלבלתי מכל המבחר. אשמח שתעזרו לי להתאפס על אופציה טובה. יש לי כמה דרישות - -מחיר: אזור 1500-2000 ש"ח -אמין ועמיד לאורך זמן: לא סיני, סמסונג בעדיפות גבוהה. -מעבד: לא צריך את הסמארטפון הכי חזק בעולם, לא משתמש בו למשחקים או משהו. מצד שני כן מצפה ממנו לסחוב את עצמו כמו שצריך ל3 שנים הבאות. -מצלמה טובה. -די נעול על זה שאני רוצה יציאת אוזניות. יש כמה אופציות מיד-ריינג' ברמת מחיר הזו, אבל בדר"כ המצלמה לא להיט לפי מה שראיתי בביקורות (Galaxy A71, OnePlus 8...). חשבתי ללכת על Samsung Galaxy S10/S10e משנה שעברה. נראה לכם שזאת אופציה טובה? אולי עדיף לחכות למכשירי ביניים שהולכים …
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גאה להציג בפניכם את חנות האינטרנט החדשה אשר עוסקת במכירת מוצרים נלווים לסמארטפונים ועוד. כרגע נמצאים בחנות 5 מוצרים, בינהם: מגן סיליקון ג'ל קשיח, אוזניות לאייפון 3/4/4S/5 ועוד. דף הפייסבוק שלנו (נשמח ללייק): https://www.facebook.com/iCoverSale כתובת אתרינו: http://www.iCover.co.il קטלוג מוצרים: http://www.icover.co.il/index.php?page=catalog שאלות נפוצות: http://www.icover.co.il/index.php?page=faq יצירת קשר: http://www.icover.co.il/index.php?page=contact מבצעי החברה יתעדכנו בהמשך! ד"א, אני מחפש החלפת קישורים, מי שמעוניין - icoveremail [at] gmail.com. תודה שהקדשתם זמן לקריאה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את הנגן של mizuho דגם MZ3-050 אני רוצה לקנות אותו אבל יש לי רק מזומן והויזה של ההורים מלאה (סוף החודש אז ...) למה אותו? כן אני יודע שהוא מעפן אבל הוא לא בישבילי אני צריך רק את האוזניות שלו (Shure E2G) הנגן עולה כ 150-250 עפ האוזניות ואילו האוזניות עולות כ 500 שקל אז זה משתלם מעוד אני צריך את זה להיום כי מחר אני הולך לקנות ומחרתיים חג המולד אז..... (כן אנכחנו חוגגים חג מולד ) אני מחפש חנות שמוכרת אותו ברשון או ליד ראשון שלא יהיה רחוק, שיהיה מרחק נסיעה של 10-15 דקות באוטובוס תודה רבה רבה למי שימצע לי חנות שמוכרת את הנגן בראשון. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה בכלל, והייתי רוצה לקבל המלצה לאוזניה המומלצת ביותר בתקציב, תודה.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
Q5 80GB iAudio/Cowon Q5W 80GB iAudio/Cowon הQ5W עולה 10 שקל יותר אבל לQ5 יש בלוטוס ולשני אין. אז איך זה הגיוני? איזה הבדלים עוד יש בניהם?
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
שלום חברים, יש לי I9000 שהתקנתי עליו את הגירסא האחרונה של AOKP ואז קרנל של DEVIL, (ליפני זה היה לי CWM ורום ICS אחר) עכשיו אני יכול להעלות את הטלפון אבל אין לי SDCARD ולא EXTERNAL, לא יכול להתקין רומים או להחליף קרנל או Restore, פשוט אי אפשר לגשת לשום מקום, מה עושים? חיפשתי בגוגל שעות ולא מצאתי פיתרון.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחרתיים מחשב כף יד כמתנת יום הולדת ואני צריך להתייעץ אתכם לגבי הדגם. אוקיי, אז כפי שכתוב בכותרת, תקציב- 2500, אפשר לחרוג מעט אם יש הבדל משמעותי. אז ככה, הדרישות מהמכשיר הן: Wifi ידידותי למשתמש- מישהו שלא השתמש במחשב כף יד קודם לכן הולך להשתמש בזה. אם אפשר- מכשיר שניתן להתקין עליו תוכנות צד ג'- לא חובה בכלל. חובה שניתן יהיה להתקין עליו תוכנת ניווט בעברית (מומלץ אחת שתדבר כמו אייגו). שהמכשיר יהיה עם אנטנות לג'יפיאס, או שיבוא עם אנטנה בנפרד. בלוטות'- לא חובה, אבל יהיה נחמד מאד. קריאת וכתיבת מיילים. אפשרות לקרוא ולכתוב קבצי אופיס. שלא יהיה ממש איטי. חובה יומן. המכשיר כעיקרון הולך לשמש אשת עסקים, אז אני לא מחפש מכונת מולטימדיה, אלא מכשיר טוב לעסקים. כמובן שיה…
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
המליצו לי בבקשה על מכשיר חדש. דרישות: הכי חשוב שהוא יהיה FOLD. כלומר, אלה שמתקפלים. מצלמה 2 מגה פיקסל לפחות. נגן מולטימדיה (סרטים ומוזיקה) עדיפות לנוקיה. המכשיר יקנה מיד שנייה ולכן אין רלוונטיות למחיר. כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
החברה מטאיוואן רוצה להמשיך להיות זו שמובילה את כניסת טכנולוגיית התצוגה המתקדמת אל המיינסטרים של תחום המחשבים הניידיםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן.. אני עורך וידאו מתחיל, וברצוני לקנות מצלמת וידאו חובבנית.. אני מחפש מצלמה טובה שתעשה את העבודה, מקווה שיש משהו טוב בתקציב. אני לא ממש מכיר קריטריונים להשוואה אז אני אצטרך עזרה בזה. מישהו מוכן לעזור לבחור? אני יודע על כמה דגמים בתקציב. נא להתחשב בזה שאין לי FIREWIRE... יש את הJVC למיניהם, GRD720\750\320. יש מצלמה של SONY דגם DCR-HC28E יש את ה NV-GS60 של PANASONIC, בערך ב1100.. היא ממש מכוערת ומגושמת, והעיצוב שלה מיושן בעיני, אבל אולי היא טובה? (למרות שביקורות בזאפ לא מעידות על מוצר מעולה..) מקווה שאני במקום הנכון.. תודה לכולם![br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 19:51:39
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
שלום האם עדיין מוכרים היום טאבלטים עם לינוקס, שהוא לא אנדרואיד? תודה card
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המותג בבעלות לנובו ממשיך בנסיונות שלו להפתיע אותנו - הפעם עם גרסה אלטרנטיבית מעניינת בסדרת ה-Moto G לכתבה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש אתר טוב לקנות את הפלא' X1 בארה"ב יש יום של הנחות בארה"ב,מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
משעמם לי בחדר כושר... מחפש נגן עם התכונות הבאות: 1. יכול לנגן סרטים 2. מכיר הרבה קודקים של וידאו - אבל באודיו מספיק mp3 3. כ-30 גיגה 4. לא צריך תוכנה כדי להעביר קבצים ממנו למחשב 5. רדיו 6. אמין וקטן 7. תקציב של כ-1500 ש"ח. 8. חיי סוללה סבירה (לפחות שעתיים של וידאו) 9. אין צורך ב-wifi 10. חיבור לטלוויזיה - לא חובה. נחמד אם יהיה. 11. איכות שמיעה וצפיה טובה כמובן 12. אין צורך באפשרות של כרטיסי הרחבה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
תת המותג של היצרנית הסינית הגדולה ממשיך לספק לנו כח עיבוד גדולות במחירים קורצים גם בשנת 2022לכתבה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
אז גם לי יש מה להגיד לגבי סערת מדיניות הפרטיות של וואטסאפ. אם מעניין אתכם להקשיב למה אני חושב שתגובת הציבור מוגזמת, אתם מוזמנים לצפות...
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש נגן MP3\4 בסביבות ה 500-600 שקל..אולי המחירים ירדו אז אם יש בפחות כמו ה SANSAE250 שלפני חודשיים עלה 650.. ומחפש מערכת לאוטו MP3 משו חמוד ב500-600 שקל.. צריך המלצות תודה..
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
עוד גרסה של ה-Mi 9 מגיעה אל השוק - וזו תהיה הגרסה המרשימה, המשוכללת והיקרה מכולן לכתבה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a0%d7%a1%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%96%d7%a8%d7%95%d7%97-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%a8-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי XOOM ואני רוצה לאפשר לילדה שלי לצייר איתו. יש תוכנה מומלצת? יש עט מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הערה: חייב להיות מותקנת גרסת אנדרואיד – 4.1.1 לפחות, לא חייב רוט. להכניס סים למכשיר, זה יפתח לנו הודעה להכניס קוד לפתיחת הסים, נבטל ונכנס ל תוכנת החיוג ולרשום - *#197328640# יפתח חלון תפריט ראשי ונבחר – [1]UMTS יפתח חלון ה – UMTS MAIN MENU. ונלחץ – [1] DEBUG SCREEN יפתח חלון ה – DEBUD SCREEN. ונלחץ – [8] PHONE CONTROL יפתח חלון ה – PHONE CONTROL. ונלחץ על – [6] NETWORK LOCK יפתח חלון ה - NETWORK LOCK. ונלחץ על – [3] PERSO SHA256 OFF ואז נחכה כ 30 שניות לתת לתהליך להסתיים. אחרי שחיכינו 30 שניות נלחץ על לחצן ה – MENU שבתחתית המכשיר השמאלי ונחץ על – BACK . ואז נחזור לחלון ה- NETWORK LOCK ונלחץ על – [4] NW LOCK NV DATA INITIALLIZ . ואז נחכה כדקה לתת לתהליך להסתיים, ואז…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-