עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום רב לכל באי הפורום המכובד ברשותי נגן MP3 SANSA CLIP בנפח 2 GB שרכשתי לפני שבועיים [ 170 ש"ח ] http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676681 בכללי אני מרוצה מהנגן, איכות סאונד טובה, תצוגה ושליטה נחמדת וגודל מזערי. הבעיה היא הנפח הקטן שלו מלחיץ אותי כי יש לי די הרבה מוסיקה אשר תשמח להיות בתוכו. אופציה 1אז ככה: חשבתי לשדרג ל 4 GB. להוסיף 119 ש"ח ולקבל את אותו הנגן רק בנפח גדול יותר [ 4GB] אופציה 2מצד שני, יש אופציה להוסיף כ 150 ש"ח ולרכוש את המוצר הזה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=410695 של SANDISK בנפח 4 GB עם אפשרות הרחבת זכרון בעתיד וגם ניגון וידאו. [ MP4 ] למי מכם יש את המכשיר הנ"ל ? MP3/MP4 Sandisk Sansa e260 4GB http://www.zap.co.il/compMod…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  2. כשמיתקשררים אליי בדור 3 נוצר מלא מלא רעש..כמו רישרושים מעצבנים כאלו וקשה לישמוע מה הבנאדם אומר וגם לו קשה לישמוע אותי.....יש דרך לתקן את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  3. היי חבר'ה אני מחפש תוכנה לפלאפון מסוג סוני אריקסון K810I שתפעיל ישומים שונים (כמו נגן מוזיקה וכאלה..) לפי שעה מסויימת שאני מגדיר. קיימות תוכנות רבות כאלה למחשב שלצורך העניין בשעה מסויימת תפעיל את התוכנה הזאת והזאת או שתדליק/תכבה את המחשב וכאלה. אבל אני צריך תוכנה כזאת לפלאפון.. (גם שם של תוכנה כזאת יכול לעזור..) תודה רבה חברים!

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by Jaman,

לפני כמה חודשים שאלתי על נגן עם הפרטים האלו: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289924.0) ושניצל המליץ לי על נגן של Sandisk כדוגמת זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 בסופו של דבר החלטתי לחכות עם זה.. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן. השאלה שלי היא האם ההמלצה עדיין עדכנית - כלומר האם באזור המחיר הזה זהו הנגן הכי טוב שתואם את הדרישות שלי (הדרישה היחידה שהשתנתה היא 2GB מינימום)? אשמח לתשובה בהקדם כי אולי אלך לקנות את הנגן השבוע.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by Guy_1710,

שלום לכולם מבקש טאבלט לצרכי לימודים. חייב ווינדוס 8 (הרבה מהאתרי אינטרנט של האוניברסיטה דורשים ג'אווה) טאבלט כמה שיותר חזק (2 גיגה ראם לפחות, ובמעבדים של טאבלטים עדיין לא הספקתי להתעניין בגלל זה צריך עזרה) כפי שכתבתי, התקציב הוא עד 3000 וזה בגלל שראיתי טאבלט שממש הרשים אותי, ATIV של סמסונג כמובן שאם יש משהו זול יותר ועדיין מתאים לי אני אשמח לשמוע עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  6. הדגם הקודם מפסיק להימכר בשווקים מסויימים והדגם החדש זוכה לפירוט רחב מאי פעם - האם אנחנו רגע לפני חשיפתו של סמארטפון Snapdragon 845 חדש? לכתבה

7. Started by -SainT-,

אני העברתי ספר בפורמט TXT למכשיר, אבל כשלחצתי "view" הוא אמר לי שהטקסט גדול מידי וקיצץ אותו. יש איזושהי דרך לקרוא טקסטים גדולים במכשיר הזה? אולי תוכנה או משהו? אם רק היה אפשר לבטל את ההגבלה על התוכנה המובנית...

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  8. לפי הכותרת תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  9. Started by SimonSays,

שלום חברים, יש לי I9000 שהתקנתי עליו את הגירסא האחרונה של AOKP ואז קרנל של DEVIL, (ליפני זה היה לי CWM ורום ICS אחר) עכשיו אני יכול להעלות את הטלפון אבל אין לי SDCARD ולא EXTERNAL, לא יכול להתקין רומים או להחליף קרנל או Restore, פשוט אי אפשר לגשת לשום מקום, מה עושים? חיפשתי בגוגל שעות ולא מצאתי פיתרון.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/desire-620-%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94/

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  11. יש לי אייפון X ופשוט נמאס לי מ FaceID, וגם נמאס מה Passcode שצריך לשים קוד עוד מישהו כיבה FaceID בגלל שנמאס לו? כשהיה Touch ID זה היה עובד מושלם כל הזמן, אבל FaceID עובד רק ב 50% מה הסכנות להיות עם טלפון בלי נעילה?

12. שלום חברים. אתחיל בדבר השני שציינתי בכותרת - האם ניתן להריץ משחקי פלאש בטאבלטים מבוססי אנדרואיד, דוגמת משחקים בפייסבוק למיניהם (פארמוויל למשל)? היעדר התמיכה בפלאש מאוד מטריד אותי בכל הקשור למעבר אפשרי מלפטופ רגיל לטאבלט מבוסס אנדרואיד (לא רק בהקשר של משחקים מבוססי פלאש). כאן אגיע לנושא הראשון - אני מעוניין לעבור מהלפטופ שעד כה הייתי צריך כדי להקליד בשיעורים כסטודנט (אני מסיים ללמוד תיכף) לטאבלט שיותר ישרת את הצרכים שלי. אני מחפש טאבלט בעיקר לתחום המדיה - משחקים, הרצת סרטי HD בעיקר בפורמט MKV עם תמיכה בכתוביות עברית לשם חיבור לטלוויזיה. כמובן שחשוב גם העניין של גלישה באינטרנט ומיילים, אך את זה יש בכל טאבלט אני מניח. את מערכת ההפעלה של אנדרואיד אני מכיר שכן אני בעל סמרטפ…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by Alex89,

איזה מכשיר מבין השניים עדיף לקנות (לא אכפת לי מהמצלמה של 5M)?

14. ברשותי PPC של HP /4700 מערכת W M 2003 אני מעוניין להתקין את Remote Desktop עליו . האם קיים לפוקט פי סי ?. אם כן כיצד ניתן להשיג / להוריד .

15. חשיבות גבוהה - איכות ועוצמת סאונד טובה (ללא מגבר) - ממשק משתמש נוח - תמיכה בעברית - רדיו - אפשרות העתקת קבצים ממצלמה דיגיטלית - זמן סוללה של לפחות 10 שעות חשיבות בינונית - תמיכה ב-OGG - קומפקטיות ומשקל (אני יכול להסתדר עם נגן בגודל של פאלם/פוקט-פיסי ואפילו קצת יותר) - אפשרות להחלפה עצמית של הסוללה - מסך שאינו מסנוור במקומות חשוכים חשיבות נמוכה עד אפסית - תמיכה בווידאו או תמונות - תמיכה ב-WMA, AAC - עיצוב חיצוני אסתטי - איכות האוזניות המצורפות (אני מתכוון ממילא להשתמש באוזניות שלי) - יומן, משחקים ושאר גימיקים התקציב המקסימלי הוא 2000 ש"ח לנגן עם דיסק 60GB ו-1500 ש"ח לנגן עם דיסק 30GB. ממה שראיתי בינתיים, ה-Zen Vision:M נראה מבטיח (במיוחד במחיר מפתה של 100…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by simla101,

היי, אני יודע שזה מכשיר ממש עתיק, אבל האם אפשר לשים עליו עברית? פונטים + מקלדת (מקלדת אני מניח שאפשר להוריד את anysoft keyboard פשוט מהמרקט). אפשר להתקין עליו כמו שמתקינים על כל אנדרואיד אחר? או שלכל מכשיר יש שיטה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  17. הי לכולם אני זוכר שלפני שנתיים בערך, הייתי רואה טאבלטים עם מערכת הפעלה Windows, בגודל "8, ובמחיר של 90-100$. האם עדיין יש כאלה לקנייה איפהשהו? תודה

18. Started by Zeev86,

אהלן. ברשותי S4 מספר חודשים. לאחרונה יש לי מספר בעיות: 1. אני מרוקן משחקים (על ידי ניהול היישומים של מערכת ההפעלה), וקורה דבר הבא: מתפנה לי המקום ב - "יישומים ומקורות" אבל שדה ה- "שטח פנוי" לא משתנה ואיני יכול להתקין יישומים נוספים. 2. בשימוש במצלמה לפעמים אני מקבל מסך שחור ולוקח למצלמה לטעון כדקה אם לא יותר, ואז - או שהתוכנה קורסת, או שאני נכנס למצב בו אני יכול לצלם. עשיתי restart, וגם כיבוי והדלקה מלא. לא עוזר. המכשיר עם רוט. בלי שום רום. אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by Weihenstephan,

שלום כולם, מחפש מכשיר פשוט, עדיפות למקשים וסוללה חזקה אם אפשרות ל wifi hotspot כי אני רוצה לחבר את הלפטופ עם החבילת גלישה של גולן טלקום.. יש המלצות למכשירים חוץ מ e72 , e6 וכו'?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by SinMaker,

היי, עדכנתי את ה-ROM במכשיר שלי. איך אני יכול להתקין את האפליקציות שלי מ-google play? זה מראה שהם כבר מותקנות אבל הם לא למרות שעשיתי sync לחשבון google שלי. תודה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  21. MIO זאת החברה הכי טובה של GPS?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  22. Started by sausage,

משעמם לי בחדר כושר... מחפש נגן עם התכונות הבאות: 1. יכול לנגן סרטים 2. מכיר הרבה קודקים של וידאו - אבל באודיו מספיק mp3 3. כ-30 גיגה 4. לא צריך תוכנה כדי להעביר קבצים ממנו למחשב 5. רדיו 6. אמין וקטן 7. תקציב של כ-1500 ש"ח. 8. חיי סוללה סבירה (לפחות שעתיים של וידאו) 9. אין צורך ב-wifi 10. חיבור לטלוויזיה - לא חובה. נחמד אם יהיה. 11. איכות שמיעה וצפיה טובה כמובן 12. אין צורך באפשרות של כרטיסי הרחבה. תודה!

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  23. סמסונג מאשרת כי סדרת ה-A שלה יורשת גם את סדרת ה-Galaxy J המוזלת מהשנים הקודמות - וכעת ניתן למצוא בארץ דגמים במחיר התחלתי של 500 שקלים בלבד לכתבה

24. Started by יניב קופר,

מחפש מחשב כף יד עד 2500 שקל לגלישה באינטרנט שיהיה הכי קרוב ונוח לגלישה כמו במחשב בבית

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by volcane,

קניתי כרטיס זיכרון של קינגסטון. הטלפון לא מזהה אותו בשם, אבל מזהה את הגודל ועובד. כאשר אני מעביר שירים מהמחשב הוא מעביר אותם לכרטיס זיכרון, אך כאשר אני רוצה להתקין משחקים דרך הPC SUITE, היא לא נותנת לי. התוכנה מתקינה את זה על תיקיית: ישומים. ומתקינה אותם על הזיכרון של הטלפון עצמו, כך שנשאר לי רק 187KB למרות שיש לי את הקינגסטון שהוא 256MB. איך אני מגדיר את הקינגסטון כזיכרון ראשי ? מישהו יודע, איך אני מתגבר על זה ? תודה,

• 5 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.