גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
ההורים שלי טסים לסין,אני רוצה טלפון נייד ,אני מחוברת דרך אורנג. מה אתם ממליצים? כי אני יודעת שלא כל טלפון יתאים לפה. אני מעדיפה של חברת סמסונג תודה.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מחפש תוכנה לפלאפון מסוג סוני אריקסון K810I שתפעיל ישומים שונים (כמו נגן מוזיקה וכאלה..) לפי שעה מסויימת שאני מגדיר. קיימות תוכנות רבות כאלה למחשב שלצורך העניין בשעה מסויימת תפעיל את התוכנה הזאת והזאת או שתדליק/תכבה את המחשב וכאלה. אבל אני צריך תוכנה כזאת לפלאפון.. (גם שם של תוכנה כזאת יכול לעזור..) תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום האם עדיין מוכרים היום טאבלטים עם לינוקס, שהוא לא אנדרואיד? תודה card
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש טאבלט לצרכי לימודים. חייב ווינדוס 8 (הרבה מהאתרי אינטרנט של האוניברסיטה דורשים ג'אווה) טאבלט כמה שיותר חזק (2 גיגה ראם לפחות, ובמעבדים של טאבלטים עדיין לא הספקתי להתעניין בגלל זה צריך עזרה) כפי שכתבתי, התקציב הוא עד 3000 וזה בגלל שראיתי טאבלט שממש הרשים אותי, ATIV של סמסונג כמובן שאם יש משהו זול יותר ועדיין מתאים לי אני אשמח לשמוע עליו. תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
החיישן החדש והמשוכלל מבית סמסונג נכנס לראשונה גם למכשיר חכם מתוצרתה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות להביא אותו מקנדה ולפרוץ בארץ... האם שווה להתעסק עם כל זה מבחינה כלכלית או שעדיף לקנות בארץ ב3K (מדובר על דור 3 16 GB)
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מחפש נגן MP3\4 בסביבות ה 500-600 שקל..אולי המחירים ירדו אז אם יש בפחות כמו ה SANSAE250 שלפני חודשיים עלה 650.. ומחפש מערכת לאוטו MP3 משו חמוד ב500-600 שקל.. צריך המלצות תודה..
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המתחרה החדש של ה-Razer Blade Pro מציע המהרה למעבד ולכרטיס הגראפי שבו, לצד מסך G-Sync בקצב רענון גבוה במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל אנשי הגאג'טים יש לי שאלה שאני לא מצליח למצוא לה תשובה בשום מקום אני אפילו לא יודע עד כמה היא נפוצה. יש לבן משפחה שלי נגן של MIO עם WM6 ואין אפשרות לצפות במדיה זורמת בטענה שפרוטוקול שקרי (RTSP) לא נתמך. יש מה לעשות בנושא?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחרתיים מחשב כף יד כמתנת יום הולדת ואני צריך להתייעץ אתכם לגבי הדגם. אוקיי, אז כפי שכתוב בכותרת, תקציב- 2500, אפשר לחרוג מעט אם יש הבדל משמעותי. אז ככה, הדרישות מהמכשיר הן: Wifi ידידותי למשתמש- מישהו שלא השתמש במחשב כף יד קודם לכן הולך להשתמש בזה. אם אפשר- מכשיר שניתן להתקין עליו תוכנות צד ג'- לא חובה בכלל. חובה שניתן יהיה להתקין עליו תוכנת ניווט בעברית (מומלץ אחת שתדבר כמו אייגו). שהמכשיר יהיה עם אנטנות לג'יפיאס, או שיבוא עם אנטנה בנפרד. בלוטות'- לא חובה, אבל יהיה נחמד מאד. קריאת וכתיבת מיילים. אפשרות לקרוא ולכתוב קבצי אופיס. שלא יהיה ממש איטי. חובה יומן. המכשיר כעיקרון הולך לשמש אשת עסקים, אז אני לא מחפש מכונת מולטימדיה, אלא מכשיר טוב לעסקים. כמובן שיה…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
המכשיר שאני מחפש הוא פשוט, לא יקר וניתן לקנות גם בלי התוכנה של הניווט חשבתי על הכשירים של MIO אבל אני לא מבדיל בינהם האם כדאי או לקחת משהו אחר תודה רבה נ.ב. אשיתי חיפוש כדי לא להציק תחת ערך GPS ניווט ולא מצאתי שום דבר שעוזר אז כל עזרה או קישור יעזרו עוד פעם תודה
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הגלקסי שלי על הפנים ניתקע ואפלקציות ניפתחים אחרי הרבה זמן
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפני כשבוע עברתי מפלאפון להוט מובייל ,יש לי דיברות ברכב של פלאפון .בגלל המעבר היא לא עובדת איך אפשר לגרום לה לעבוד? (נשארתי עם אותו מספר, והדיבורית ללא סים) תודה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
משפחת ה-P40 נחשפת עם שלושה דגמים שונים - עדיין ללא השירותים הרשמיים מבית גוגל, אבל עם הבטחות ליכולות צילום בלתי רגילות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3361570,00.html טוב שהם נזכרו.... :-\
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים שאלתי על נגן עם הפרטים האלו: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289924.0) ושניצל המליץ לי על נגן של Sandisk כדוגמת זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 בסופו של דבר החלטתי לחכות עם זה.. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן. השאלה שלי היא האם ההמלצה עדיין עדכנית - כלומר האם באזור המחיר הזה זהו הנגן הכי טוב שתואם את הדרישות שלי (הדרישה היחידה שהשתנתה היא 2GB מינימום)? אשמח לתשובה בהקדם כי אולי אלך לקנות את הנגן השבוע.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני צריך נגן (או משהו דומה) שהשימוש העיקרי שלו יהיה הקלטות אבל אני רוצה שהוא יקליט לקבצי MP3 ולא WAV או משהו אחר כי זה הרבה עבודה לשנות אחר כך לMP3. עדיף שתהיה תמיכה בעברית תקציב של 400 שקל[br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 11:01:39 עריכה:לא חייב שיהיה דווקא MP3 אבל שיקליט לקובץ בעל דחיסות טובה ושרוב המכשירים הביתיים יוכלים לקרוא אותו כלומר WAV זה לא טוב כי הקלטה של שעה זה 50 מגה, וקבצי AMR שיש להם דחיסות מעולה אבל אין הרבה מכשירים שקוראים את הקובץ הזה, גם לא טוב
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המותג בבעלות לנובו ממשיך בנסיונות שלו להפתיע אותנו - הפעם עם גרסה אלטרנטיבית מעניינת בסדרת ה-Moto G לכתבה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני עומד לקנות מכשיר נוקיה '6230i כמובן יד שניה.. עכשיו הבעלים כמובן טוען שהוא במצב מצויין, אבל האחריות עליו פגה.. כשאני בא לקנות מה אני יכול או צריך לבדוק במכשיר לראות שבאמת הכל תקין והוא לא יתפגר לי ברגע שאני חוזר הביתה. )-:, מן הסתם אני אבדוק את הסים שלי ואראה שהוא מוציא ומקבל שיחות, מה מעבר לזה? תודה מראש אופיר
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי I9000 שהתקנתי עליו את הגירסא האחרונה של AOKP ואז קרנל של DEVIL, (ליפני זה היה לי CWM ורום ICS אחר) עכשיו אני יכול להעלות את הטלפון אבל אין לי SDCARD ולא EXTERNAL, לא יכול להתקין רומים או להחליף קרנל או Restore, פשוט אי אפשר לגשת לשום מקום, מה עושים? חיפשתי בגוגל שעות ולא מצאתי פיתרון.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/desire-620-%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תיעוד תהליך הפירוק של הדגם המתקפל עלה לאתר הפופולרי, עם עדות נוספת לחולשה המכאנית היחסית שלו - ואז נעלם, לבקשתו של השותף אשר סיפק את החומרה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי את המכשיר הנ"ל Palm Tungsten E http://www.palm.com/us/support/tungstene/ ביקורת http://www.the-gadgeteer.com/review/palm_tungsten_e_review הייתי רוצה להסיר קבצים מתוך הPalm כמו תמונות ושאר דברים שהכנסתי לשם ואינני יודע איך...
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טלפון אלחוטי לבית DECT ראיתי שיש שני סוגים DECT ו DECT 6 מה ההבדל ? והאם זה שווה לטלפונים אלחוטיים 5.8 GHZ או 2.4 GHZ
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-