גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול אם מישהו ממכם משתמש בזה האם זה נוח?? ברמת העקרון אני רוצה שהכל יהיה במחשב. אני רוצה לשרטט עם העט עכבר גרפים פשוטים וטבלאות פשוטות ובוורד לכתוב את המלל של השיעורים. למישהו יש על עט עכבר להמליץ? או סתם לתת על זה דעה? תודה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מחפש לקנות MP3 עם המאפיינים הבאים * קטן * עם אפשרות לתופסן * מסך (קטן ככל שיהיה לא אכפת לי) * רדיו * סוללה חזקה * 2GB ומעלה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אז אני העברתי את כולם לפאלפון והמשחק לא עבד וזה ככה לכול משחק את מה צריך לעביר עוד לא הבנתי?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המכשיר מחנות eXpansys בהונג קונג בגרסת אנגליה במחיר של כ- 2600 שקל. בדקתי על החנות ונראה שזו חנות בינלאומית עם סניפים באירופה וארה"ב מה שגורם לי להאמין שהיא אמינה. כדאי להוציא סכום כזה ולהביא את הטלפון מחו"ל ? ברור לי שלא תהיה אחריות, אבל בכל מקרה של מכשיר שקונים מחו"ל אין אחריות. האם החנות באמת אמינה ? תהיה אפשרות להתקנת תמיכה בעברית (קריאה/כתיבה/תפריטים) ? בקשר לתכונות של המכשיר, זה המכשיר של HTC שאמור לתמוך במולטי-טאץ' ? ומה עם VOIP ו- WIFI ? אני יודע שאלה די הרבה שאלות ואני אשמח אם תפנו אותי למקורות מידע נוספים בעברית (חוץ מהאתר הישראלי לאנדרואיד שבו אני בטוח שאני אקבל המלצות חמות על המכשיר )
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היייי נגנב לי הנגן ( )(sansa fuze+) ואני רוצה לקנות חדש (לשמיעת מוזיקה). אני רוצה נגן איכותי (בינתיים אני שומע בנקסוס, אבל זה לא מספיק) לפחות כמו הקודם, אבל בלי כפתורי טאצ'. זיכרון של 8 ג'יגה ומעלה (ועם אפשרות לכרטיס הרחבה) ויכולת לנגן קבצי flac אני משתמש באוזניות clipsch s4 התקציב הוא 100$ בערך, אני יכול להזמין גם מארה"ב. שבוע טוב עריכה: בינתיים לקחתי לאחי את הנגן עד שאקנה חדש (אותו דבר כמו שלי)...
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, בios היה לי אפליקציה מדהימה שמתעדכנת תדיר כמה פעמים ביום , ומראה את כל המבצעים של האפליקציות ירידות מחירים , אפליקציות לפי תחומים , בחינם ,ממש משחקים שהולכים להצליח ולפני שעולים כסף הם מוצעים בחינם להורדה דרך ממשק ידידותי וכך אפשר לחסוך כסף בזה שמורידים אפליקציות לפני שהם מקבלות תג מחיר. מישהו מכיר משהו בסגנון ל android ?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
- 1 follower
-
-
תראו קניתי אייפון 4 מאורנג' גירסא 4.3.3 הטענתי אותו והכל ועכשיו אני רוצה להוריד אפליקציות- להתחיל להשתמש בו. אין לי מושג בזה בכלל אז מחר חבר שלי בא לסדר לי את הפריצה, אייטונס ואפ סטור וכל זה. הורדתי כבר אייטונס למחשב והתקנתי עכשיו השאלה שלי זה כמה זמן זה לוקח להירשם לאייטונס, לאפ סטור לפרוץ (אני לא יודע מה בידיוק צריך לעשות אבל אתם מבינים את הכוונה)?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ומצאתי את הנרתיק הבא אבל הוא מאוד יקר יחסית לנרתיק[140 שקל,קצת מוגזם לא? ] http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=165 אני מחפש נרתיק שאני יוכל להחזיק בו את הפלפון תמיד ולא יצטרך להוציא אותו...בסגנון של הנרתיק בקישור. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז ראיתי כמה סמארטפונים זולים מאוד בebay במחירים של 200-300 ש''ח כולל משלוח לארץ. דוגמא: http://www.ebay.com/itm/5-Unlocked-Android-Cell-Phone-Quad-Core-Sim-3G-GSM-GPS-T-Mobile-AT-T-Smartphone-/291769905563?var=&hash=item43eed7719b:m:m-d_UuW45t4NX501kiFIwaQ רציתי לדעת האם הסמארטפונים שווים ואיפה הקאצ' בהם שהם כאלה זולים? וכמובן האם אפשר יהיה להשתמש בהם בארץ בכלל או שהם נעולים לחברות בחו''ל?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
יש ברשותי את הסטרימר הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6628 ורציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין עליו אנדרויד איכשהו.. O: אני רוצה לדעת אם זה אפשרי, לא אם זה יהיה נוח (כי הרי אין מקלדת/מסך וכו')
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
מתלבט בין שלושת הטלפונים האלו. המדדים העיקריים הם מהירות תגובה, קוטן פיזי, ועמידות בפני זעזועים (לא בן אדם עדין) עמכם התודה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את הנגן של mizuho דגם MZ3-050 אני רוצה לקנות אותו אבל יש לי רק מזומן והויזה של ההורים מלאה (סוף החודש אז ...) למה אותו? כן אני יודע שהוא מעפן אבל הוא לא בישבילי אני צריך רק את האוזניות שלו (Shure E2G) הנגן עולה כ 150-250 עפ האוזניות ואילו האוזניות עולות כ 500 שקל אז זה משתלם מעוד אני צריך את זה להיום כי מחר אני הולך לקנות ומחרתיים חג המולד אז..... (כן אנכחנו חוגגים חג מולד ) אני מחפש חנות שמוכרת אותו ברשון או ליד ראשון שלא יהיה רחוק, שיהיה מרחק נסיעה של 10-15 דקות באוטובוס תודה רבה רבה למי שימצע לי חנות שמוכרת את הנגן בראשון. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אחרי ה-Mi 9 וגרסת הדור החמישי של ה-Mi Mix 3 מגיע תור גרסת הגיימינג המוחצנת - הכירו את ה-Black Shark 2 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן כרגע. מישהו יודע מה יש שם זול שכדאי לבקש ממנו? גאדג'ט כלשהו? סלולרי? לא יודע, מה יש שם?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
מה ההבדל בין MIO 310 ל MIO 510 ומי משניהם עדיף??? תודהה
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני צריכה עזרה... אני מחפשת נגן... מה שחשוב לי שהוא יהיה עם סוללה נטענת , שיהיה לו תמיכה מלאה בעברית (ולא שהכתב יופיע הפוך או משהו...) ושיהיה לו רדיו. אני מחפשת בעיקר לשמיעת שירים, פחות בשביל סרטים... שיהיה איכות קול טובה. ראיתי במשביר לצרכן את הMP4 הזה: http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=1319 אמרו לי שהוא של fujicom אבל אני חוששת כי הבנתי שהוא מה שנקרא "מוצר מדבקה"... למרות שיש אחריות של שנה מהמשביר. אופציה שניה שחשבתי זה הMeizu M6 רק שנראה לי שהלחצנים לא הכי נוחים... מה עדיף? אולי יש הצעות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כמה קל וקומפקטי יכול להיות מחשב אישי בעל מסך של 14.1 אינץ'? לאסוס תהיה בקרוב תשובה מפתיעה בהחלט לתהייה זו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל אנשי הגאג'טים יש לי שאלה שאני לא מצליח למצוא לה תשובה בשום מקום אני אפילו לא יודע עד כמה היא נפוצה. יש לבן משפחה שלי נגן של MIO עם WM6 ואין אפשרות לצפות במדיה זורמת בטענה שפרוטוקול שקרי (RTSP) לא נתמך. יש מה לעשות בנושא?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
מה לדעתכם הסלולרי הטוב ביותר שאפשר להשיג עם windows mobile... עד עכשיו עבדתי עם מכשיר של IMATE שהיה מאוד נחמד מבחינת PDA אבל ממש גרוע מבחינת טלפון...וגם הגודל העצום שלו לא עוזר... הצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חברה אלמונית גרפה השקעות של קרוב למיליון דולר בעזרתו של שעון Android Wear מפתיע לטובה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שארפ חושפת את טיפוס למכשיר חכם בעל מסך שאינו מרובע, וללא שוליים כלל משלושה כיוונים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מבחינת הצרכים שלי - חשוב לי מאוד מוזיקה בפלאפון ורמקוליים איכותיים, הבנתי שגם המצלמה איכותית (3.2m) אבל בלי פלאש (לא נורא אני מוכן להתפשר בקטע הזה). השאלה היא האם העיצוב והפלאפון בכלליות מתאים לבנים? לפי מה שהבנתי העיצוב נשי קצת, מי מכם שראה אותו - מה דעתכם? אשמח לשמוע דעות גם לגבי התוכנה, אבל בעיקר לגבי העיצוב והרמקולים המובנים... כל מידע נוסף על המכשיר יתקבל בברכה, אורי.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
איזה הגדרות לשנות?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אהלן . בשנה וחצי האחרונות עשיתי כיף חיים עם הסוני אריקסון K800i שלי , עד שלאחרונה המקש של סינון השיחות (ימין למעלה) נלחץ מעצמו כל הזמן .. החברה לא מוכנה לתקן כי טוענת שמדובר בקורוזיה , ובמקרה של קורוזיה הם אוהבים להתנער מאחריות.. בכל מקרה השוק שופע מכשירים חדישים והגיע הזמן להתחדש. בגלל שאני אוהב ורגיל לממשק של סוני אריקסון חשבתי ללכת על הc905 או להוסיף קצת ולקנות את הw995. מצד שני חשבתי שההפרש לאייפון כבר לא רחוק , אבל שמעתי שמועה שהמצלמה שלו מאוד מיושנת וללא פלאש והמצלמה זה פקטור דיי חשוב בשבילי בפלאפון. אבל אולי הייתי מוכן לסלוח בגלל שאפשר לשחק משחקים של הפייסבוק באייפון עוד אופציה היא הx1 ראיתי בzap שאפשר לקנות אותו בכ2700 ש"ח ובאותה סביבת מחירים יושב הn97. בסך הכל מה…
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-