עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כלומר נכנסים, משלמים ויוצאים. בלי תוכנית ובלי התחייבות. *אני מבקש לא להתחיל לבלבל במוח על גאלקסי ואנדרואיד. לא רוצה את הזבל הזה.

2. Started by asher501,

שלום כולם, מישהו יודע אולי איפה אני יכול למצוא קוד כדי לעשות SimFree לפלאפון של Samsung U900T שנעול לחברת פלאפון? תודה אשר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. אני מדבר על זה: חיפשתי ולא מצאתי אפשרות כזו בהגדרות. אני משתמש בגירסה האחרונה תחת אנדרויד 5.1.1. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by jetman,

כפי שידוע לכם ,יש לי את ה sansa express שקיבלתי אותו מתנה ,הייתי רוצה לדעת עד כמה ה clip טוב יותר ממנו מבחינת איכות הצליל ,האוזניות הם px100 עם זה חשוב ,פשוט עוד לא יצה לי לנסות אותו איתם ,הבנתי ש ה ווליום ב clip עוצמתי והצליל יותר פתוח כזה ,השאלה העם ה express יספק לי את הווליום בשימוש עם האוזניות הללו בעצם , פשוט חשבתי לעצמי למה לי להתעסק בכל הבעיות שאנשים רושמים ב פורמים מחו"ל עם הכרטיס זכרון ,מאשר פשוט למכור את שלי למישהו עם הקופסה וכל האוויזרים ,נגיד ב 170 ,וללכת על קליפ של 8GB מחיר מצחיק של 300 שקל ,גם אני מרוויח עוד פונקציות ממה שהבנתי ,זה תמיכה בפורמטים lossless נוספים ו visualistaion כמודמני ,מה דעתכם ? כדי ? לא כדי ? כי תכלס זה נגנים בסיסיים בסופו של דבר ,אבל …

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by DOGMA,

Cherry Mobile הפליפינית השיקה לפני כשבועיים 3 מכישירם חדשים מבוססי אנדרואיד, מכשיר אחד לשוק הבינוני נמוך(סטייל LEGEND), מכשיר לשוק הגבוהה(DHD+) וטאבלט. עכשיו כידוע לרוב האנשים, הפליפינים היא שיאנית הסמארטפונים העולמית, מעל ל85% מהטלפונים במדינה הם סמארטפונים, והמדינה היא גם שיאנית הSMS לאדם... המכשיר המעניין שלהם הוא הMagnum * Android 2.2 * Qualcomm 1GHz Processor * 4.1 "WVGA Capacitive Touchscreen * ROM: 2GB / RAM: 512MB * Expandable Micro SD up to 32GB * Quandband GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 * 3G Triband UMTS/HSDPA: 900/1900/2100 * Wifi: 802.11 b/g * GPS/AGPS * Bluetooth 2.0 * Standard Micro USB 2.0 * 3.5mm Stereo A…

• 23 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. Started by D-M-X,

כשאני מדליק את המכשיר מופיעה לי הודעה שהזכרון הפנימי מלא (תקלה דומה למשהו שכבר ראיתי בחיפושים באינטרנט) רק שההבדל הוא שאני לא יכול לעשות כלום מעבר לזה, אף כפתור חוץ מכיבוי לא מתפקד יש פתרון כלשהו חוץ מHR כדי שלא ימחקו לי המספרים?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by redead,

אח שלי קנה IPAD לא מזמן ויש לו יום הולדת השבוע , חשבתי לקנות לו איזה משהו נילווה לIPAD .. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. האם מצב הלילה המוכר של מכשירי הנקסוס יושמט לחלוטין בגרסה 7.1 של מערכת ההפעלה מחברת הענק? דיווחים עדכניים מצביעים על תשובה חיובית לכתבה

9. הי, אני מחליף טלפון ומספר ורוצה ששיחות למכשיר הישן ינותבו למספר החדש אוטומטית (הישן נשאר פעיל אבל לא בשימוש). אם ניתן, הייתי רוצה אפשרות לנהל רשימות אנשי קשר במכשיר הישן (אנדרואיד 2.2): * חלק ינותבו ישירות * חלק יקבלו הודעה או SMS על שינוי המספר וגם אני אקבל SMS שהם התקשרו לישן. * חלק יקבלו הודעה או SMS שהמספק לא בשימוש וגם אני אקבל SMS שהם התקשרו לישן. יש חיה כזו?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות נגן, אבל אני מטלבט מה יותר טוב: ה- Microsoft Zune 30GB MP3/4 או ה- CREATIVE ZEN VISION M 30GB. (אם אפשר לפרט על המוצר הטוב). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  11. Started by romchik,

אני חדשה בתחום האנדראויד לכן יש לי שאלות של מתחילים ??? 1. ראיתי ש-XIAOMI תומך בגוגל פליי. מה זה אומר? 2. יש אפשרות להזמין בטריה mAh 200 וגם 300. במה מתבטא ההבדל בין שתיהן בפועל? הפלאפון יעבוד יותר מהר או שזה לא קשור? 3. אם אני מזמינה דרך singapure post - מדובר בדואר רגיל ויש סיכוי שאני לא אשלם מיסים? 4. מה עוד חשוב לבקש להתקין בפלאפון? 5. זו הפעם הראשונה שאני מזמינה פלאפון מהאינטרנט. אני אשלם רק דרך פייפל. האם יש עוד משהו שאני צריכה לדעת לפני ההזמנה? תודה רבה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן , יש לי התלבטות בין 3 טאבלטים לשימושים שלי שזה בעיקר קריאה , גלישה , צפייה בסדרות וסרטים ונוחות של העברת קבצים ממחשב לטאבלט. למרות שאני לא מתכנן גיימינג או משו יותר מורכב עדיין הייתי רוצה טאבלט חזק יחסית . ההתלבטות הראשונה שלי היא ווינדוס RT 8 או אנדרואיד ? אחרי זה זה יצמצם לי את האופציה לפחות בין 2 טאבלטים אלה שפועלים על אנדרואיד : Asus Transformer TF300T לבין הנקסוס 10 של גוגל וסמסונג . הטרנספורמר יותר ישן מן הסתם פחות חזק אבל לשימושים שלי אני מערך שהוא עדיין יהיה טאבלט טוב . במחיר של 300-400 שקל יותר אני יכול להזמין את הגוגל נקסוס שכמו שהבנתי כבר מגיע עם עברית מובנת , ונחשב הטאבלט הכי חזק בשוק היום זה נכון? ובמידה ואני בוחר בווינדוס רציתי ללכת על הAsus VivoTab R…

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  13. המחשב מזהה כרדמי נוט 3 אבל הוא לא מזהה שום תמונות או הקלטות או סרטים שעל המכשיר וכותב התיקייה ריקה מה עושים?

14. התרשמתם לטובה מה-Moto G5 Plus העדכני? כעת תוכלו לקבל אותו עם משלוח עד הבית בעלות תחרותית בהחלט לכתבה

15. האם סים דור שלישי עובד בפלא דור שני והאם סים דור שני עובד בפלא דור שלישי? מה עדיף N73 או K800I? והאם שווה לקבל אותם בחינם ולתת לאח שלי את הW800I שלי? תודה מראש על העזרה

• 10 תגובות
    • 6.6k צפיות
  16. חברת הטכנולוגיה הקוריאנית ממשיכה לתקוף את עולם המחשוב הלביש מכל כיוון עם שעון עגול ראשון, שגם נראה כמו שצריך, לשם שינוי לכתבה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  17. זהו האנדרואיד הראשון שלי ואני מרוצה שרכשתי אותו המכשיר באמת מדהים ונהדר. עדיין לא עשיתי לו ROOT, יש לי זמן, אני רוצה להכיר אותו קודם בסטוק ובהמשך נכיר לעומק יותר. בכל מקרה, היות ואני חדש לאנדרואיד, הגעתי למסקנה שאני לא יודע איך מתקינים אפליקציות דרך הUSB. אני יודע שניתן להעביר דרך dropbox דרך האינטרנט\WIFI אבל זה יהיה איטי להחריד אם ניקח בחשבון שהUPLOAD אצלי נמוך. השאלה היא איך אני מעביר דרך הUSB ומתקין את האפליקציה במכשיר. תודה לעוזרים!

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  18. שלום, אני עברתי והעברת את כל המשפחה שלי להוט. לא הייתי בין הראשונים, אבל עברתי יחסית מוקדם ואני משלם כרגע 89 ש"ח לכל מכשיר. עם הירידה האחרונה של המחירים לאזור ה-50 שקל, אני מרגיש ששווה אולי לעבור או לנסות לשנות את מחיר החבילה. מישהו יודע אם בשיחת טלפון או ויכוח עם הנציג באמצעות איום בהתנתקות של המכשירים ומעבר לחבר אחרת יש אפשרות להוריד את המחיר נמוך יותר? מישהו ניסה? תודה!

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. השמועות על רכישה התבררו כנכונות וגם לא נכונות בעת ובעונה אחת: ענקית הטכנולוגיה תשלם 1.1 מיליארד דולר ליצרנית הטאיוואנית בעבור חלק מאנשיה והידע שלה בעולם פיתוח הסמארטפונים לכתבה

20. היי. בקרוב אני מחליף את הGALAXY S4 שלי, והמכשיר שבחרתי לעצמי הוא הLG V30 לבינתיים. עבור אלו שלא יודעים/לא שמעו - מדובר במעין גרסא משופרת של הLG G6 בכל מובן (עיבוד, צילום, אודיו, מסך P-OLED) כרגע LG ISRAEL הודיעו בפייסבוק ש"במהלך החודש הנוכחי (אוקטובר) יפורסמו הפרטים אודות המכשיר, תאריך השקתו בארץ ומחירו" כרגע המכשיר מתוכנן להיות מושק ב6 באוקטובר בAT&T, וכך בעוד מספר מפעילות בחו"ל עד ה13 באוקטובר, כאשר גרסא פתוחה למהדרין תגיע כחודל לאחר מכן. עלות המכשיר בארה"ב - 800$. הדגם הרלוונטי לארץ (וזה שצריך לעניין אתכם) הוא הH930 - מדובר בגרסא האירופאית הפתוחה (ניתן לבצע ROOT ולהתקין רומים מקוסטמים) בעלת 64GB זכרון פנימי. על פי השמועות, כנר…

21. התחדשתי לפני 3 ימים בגלסי,עד לפני כן לא היה לי סמארטפון וגם לא היה לי מושג מה הולך בדיוק בסמארטפונים. רציתי לשאול :האם יש דרך לקלוט את האנטרנט שיש לי בבית ללא ראוטר?אולי דרך הusb ?. והשאלה גם הפוכה:האם אני יכל לקלוט מהמחשב את האינטרנט של הפלאפון ללא קולט ראוטר? (אני מתכוון לחלק הקטן שמכניסים לusb והוא קולט וואיפי"גם אולי דרך usb . אולי השאלה שלי קצת טיפשית,אבל תבינו שלפני כן היה לי מכשיר סאמסונג מיושן ועלוב שמעבר אליו לא ידעתי כלום מהטכנוליוגיות המתקדמות של הסמארטפונים..בכל מקרה אם זה אפשרי,זה ממש יעזור לי.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. מכשיר הדגל של היצרנית הסינית שזכה למחמאות כבירות בגזרת יכולות הצילום נוחת בישראל, יחד עם אח מוזל שחולק איתו את שמו לכתבה

23. Started by Iv0ry,

מישהו ניסה לשחק rayman jungle run או nfs most wanted? זה ממש איטי ואני לא מבין למה..

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  24. שמענו עליהם עוד לפני ההכרזה הרשמית, אך דגמי ה-XA2 וה-XA2 Ultra של החברה היפנית הצליחו להפתיע אותנו בכל זאת לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.