עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Oranili,

ג

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by the king2006,

שלום .. עדכנתי תוכנה לפלפאון שלי והכל עבר בסדר .. עכשיו בשפות נעלם לי העברית איך אני יכול להחזיר?? תודהה

3. Started by eran256,

אני קונה iphone בקליפורניה לפי מה שאני יודע זה עולה: 400$ האייפון עכשיו השאלה היא: מישהו יודע כמה מכס לוקחים וכמה מע''מ כי בארצות הברית המחירים הם כלי מעמ'' ומישהו יודע כמה עולה הפריצה בארץ? ואיפה עושים אותה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  4. יש לסלקום הרבה דגמים של מקלטים (המוצרי בלוטוט האלה שדרכם הוא מתחבר לGPS), אני לא יודע איזה דגמים ועם איזה צ'יפים, בגלל זה אני פונה אליכם. נא לא להמליץ לי על דגמים שלא נמכרים בסלקום, הקניה תיהיה רק דרכם. תודה רבה.

5. שלום בסוף קניתי את הנגן SANSA E260 ועל ההתחלה העצבים מתחילים. למה לעזעזאל הוא לא מזהה לי אותו ישר כשאני מכניס אותו ככונן רגיל במחשב שלי?! מה הקטע שלו?! עכשיו אני מתקין את התוכנה ולוקח שנה בערך איך אני עושה בפשטות את זה? אני פשוט לא רואה אותו. ניסיתי כמה פונקציות כבר אין לי כוח להעביר מוזיקה והשאר דרך תוכנה מחורבנת תודה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  6. אהלן, היתי בעליו הגאה של G3 עד שהוא נשבר סופית. הנגן היה מושלם בשבילי, אך הוא התברר כלא עמיד וממש שביר. אני מחפש נגן לפחות 2GB חשוב שיהיה כמה שיותר קטן וחסכוני בלי להתפשר על איכות סאונד. לא מעניין אותי סרטונים וכו' , אבל רצוי שיהיה רדיו. אני לא כל כך מעודכן במה שהולך בשוק ככה שאשמח להצעותיכם. התקציב לא משנה העיקר שיעמוד בדרישות. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by hedva,

Olympus Digital Voice Recorder WS-321M. Olympus DS-2 Stereo Voice. זאת ביקורת מלפני 3 שנים. בארץ שניהם עולים כ 1000 ש"ח באתר של היבואן יש דגמים אחרים. השאלה היא האם יש בינהם הבדלים באכות ההקלטה?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  8. שלום, אני מחפש נגן רק לשם ניגון שירים (ואחסון קבצים), לא צפייה בסרטים או תמונות. כל המוזיקה שיש לי על המחשב נמצאת בקבצי flac, חשוב לי מאוד שהשירים יישמעו כמה שיותר זהים למקור ולא ייאבדו צלילים כמו שקורה בפורמט המקולל של הMP3, לפיכך, אני רוצה נגן שיתמוך בקבצי flac, ויצליח להשמיע אותם ברמה כמה שיותר איכותית (אני מניח שיש נגנים שתומכים בקבצי flac, אבל זה בסופו של דבר לא כל כך יעיל, כי האיכות שלהם ירודה והם לא מצליחים להתמודד עם השמעת קבצים כאלה ברמה גבוהה), מינימום 16 ג'יגה, עד 1200 ש"ח. אודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אם למישהו יש ניסיון עם המכשיר אני מעוניין לדעת איך הוא מתמודד עם ישומי אינטרנט אופיס וניווט. תודה, אסף.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מתקשר למישהו איני יכול לשמוע אותו אף הוא יכול לשמוע אותי. ואם מתקשרים אליי אותו דבר, איני יכול לשמוע אותו והוא יכול לשמוע אותי. ואם אני עושה את זה על רמקול אני שומע, רק שאני מדבר ללא רמקול אז לא שומעים... מה הבעיה לפי דעתכם? כי הפלאפון נראה שהוא עובד בסדר גמור....

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by shkip,

אהלן, משדרג מכשיר ישן (נוקיה 3120), יש לי בחירה מחמשת המכשירים הנ"ל: Samsung Z240 Nokia 6288 Nokia 6120 Sony Ericsson Z610 Sony Ericsson K530i שולח מלא SMS, אז חשוב מאוד שיהיו מקשים נוחים עד כמה שאפשר. מעדיף בעיקרון ממשק נוח ומכשיר יציב מאשר את כל הפיצ'יפקס האחרים, אבל אם יש משהו שמשלב בין פיצ'רים טובים(מצלמה, MP3 וכל השאר) אז בכיף. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב, לחבר שלי יש מכשיר טלפון - HTC S630. הוא מעוניין להשתמש בו גם כמכשיר ניווט. -- האם זה אפשרי ? -- אם כן, יש למישהו המלצה בכל הקשור למקלט GPS ולתוכנת ניווט (למכשיר הנ"ל אין מסך מגע) ? מודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  13. תודה.

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by omri_ro,

אני לא מצליח למצוא לינק להורדה שלו (כל פומרט אפשרי) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by 1qaz2wsx,

אני רוצה לקנות בקרוב CREATIVE ZVM 30GB שמעתי שהפסיקו לייצר אותו-זה נכון? ואם כן, עדיין יש חנויות שמוכרות אותו? הוא נמכר ב-1000 ש"ח בכמה חנויות מישהו מכיר את החנות הזו http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=651 ויודע אם היא אמינה ואפשר לסמוך עליהם? כי אני גר בב"ש וצריך חנות אמינה למשלוח...

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by gjook,

רציתי לדעת האם יש תאריך השקה רישמי\ לא רישמי של הדגם המדובר בחו"ל\ בארץ?. ..אשמח לתשובות. שבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by fibola,

אני מחפש המלצה לפלפון. אני יכול לקבל כמעט כל פלפון מהקטלוג של סלקום (כל חברה) למעט היקרים באמת כמו ה N95 ומקביליו. היה לי בעבר N73 שנגנב לי והוא היה די נחמד , היום אני מסתובב עם NOKIA 6300 , שהוא דק וחמוד. רציתי להזמין את ה 6500 הסליידר הדק אבל בסלקום הבנתי שיש להם את הדגם המעפאן שהוא לא סליידר וללא מצלמה לשיחות וידאו כך שאני לא רואה הרבה הבדל בינו למה שיש לי היום. אודה להמלצתכם על פלפון נחמד, אל אף שכל הפלפונים שהיו לי בעבר היו NOKIA שאני חושב שהממשק שלהם הכי נוח (למרות שלא התנסתי באחרים)

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  18. Started by eladh16,

שלום לכולם! ראיתי שאפשר לשים את התוכנה skype ב psp slim. השאלה שלי היא האם גם בpsp הרגיל(לא ה slim) אפשר להפעיל את ה skype? ואם קונים psp, מה עדיף לקנות את ה slim או הרגיל? מה ההבדלי ביניהם?

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by Ariel Style,

2ג'יגה + עיברית קורא WAV אמין ואיכותי

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  20. נאמר לי שסיסמאת ברירת המחדל היא 12345. והמכשיר ממשיך לרשום לי שהסיסמא שגויה. אשמח לפיתרון. תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום ההייתי רוצה לקבל המלצה לנגן MP3 עם מינימום 4 ג'יגה איכסון.. כאמור התקציב עד 500 שקל, לא יותר מזה. הנגן לא אמור בהכרח להציג תמונות או לנגן כל מיני סרטונים למינהם..זה לא כל כך משנה לי.(זה נקרא MP4 לא?) העיקר שיהיה איכותי מגיע עם אוזניות טובות ,קל ,וטוב לשימוש. (שיהיה אפשר לסדר שם תיקיות , לפי ז'אנר וכו'..) עם חיבור קל USB למחשב בלי שום דרייבר. תודה עריכה: מה אתם אומרים על Sansa e260-FM 4GBוSandisk???

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. תודה!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  23. Started by aviseror,

קניתי ניום מייזו מ6 + אוזניות JBL REFERENCE 220 אחלה נגן דרך אגב איך משנים ערכת נושא .. תודה אבי

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

קניתי אוזניות בלו טות' (freepulse) ולא הייתי מרוצה מאוזניות (עד עכשיו..) יותר משאני מרוצה מאלא...(האיכות אולי הכי טובה לאוזניות BT...חוץ מהS9) אבל מצאתי בעיה קטנה איתם.... אי אפשר לעשות שיחות דרך BT ואי אפשר להעביר שירים דרך האזניות.... ולכן אני מתכנן למכור אותם או משהו ולקנות אחרות... אני מחפש משהו בסיגנון של הFREEPULSE שלי רק עם פרופילים של שיחה ושלט רחוק... התקציב שלי הוא עד 110$ עד עכשיו האוזניות ש"הגיעו לגמר" הם הBH-503 של נוקיה ו BT30Q וBT21G של סוני (לא אריקסון...) למישהו יש המלצה אחרת? מחזק אחת מההמלצות הנוכחיות? (חשוב שיהיה משהו עם עיצוב נורמלי ולא כמו הPULSAR או משהו הזוי לגמרי וחשוב שיהיו קטנות לאיחסון)

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  25. אני רואה את התופעה הזאת ואני פשוט לא מבין אותה. מה הקטע? מצלמה במכשיר סלולרי - חרא של מצלמה. אני נכנס למחסני חשמל ואומר למוכר "תן לי את המצלמה הסינית הכי זולה והכי מסריחה שיש לכם". אני קונה את המצלמה ואני מבטיח לכם שאותה מצלמה תצלם הרבה יותר טוב מ-N95 או כל מכשיר עם מצלמה 5MP. נגן MP3 - איכות עלובה בהשוואה לנגנים האיכותיים שיש בשוק. זולל סוללה בטירוף. היום ניתן לקנות סאנסה קליפ או iriver T60 ב-300 ש"ח. גם איכות סאונד טובה פי כמה וגם סוללה הרבה יותר חזקה. ניגון סרטים - מה, אתם רציניים? לראות סרט על מסך 2.4 אינץ'? ניסיתי ואני אומר לכם המכשיר כמעט עף מהחלון. זה היה בלתי נסבל לחלוטין. לא שאני מתלהב כל כך מנגן PMP, אבל מסך 4.3 אינץ' עם נפח אחסון של 80GB נשמע הרבה, הרבה יותר…

• 115 תגובות
    • 10.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים