גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הלך חברים, למי שיש פה את טאבלט הזה, האם קיבלת איתו בקופסה, מתאם OTG?
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום חברים. אתחיל בדבר השני שציינתי בכותרת - האם ניתן להריץ משחקי פלאש בטאבלטים מבוססי אנדרואיד, דוגמת משחקים בפייסבוק למיניהם (פארמוויל למשל)? היעדר התמיכה בפלאש מאוד מטריד אותי בכל הקשור למעבר אפשרי מלפטופ רגיל לטאבלט מבוסס אנדרואיד (לא רק בהקשר של משחקים מבוססי פלאש). כאן אגיע לנושא הראשון - אני מעוניין לעבור מהלפטופ שעד כה הייתי צריך כדי להקליד בשיעורים כסטודנט (אני מסיים ללמוד תיכף) לטאבלט שיותר ישרת את הצרכים שלי. אני מחפש טאבלט בעיקר לתחום המדיה - משחקים, הרצת סרטי HD בעיקר בפורמט MKV עם תמיכה בכתוביות עברית לשם חיבור לטלוויזיה. כמובן שחשוב גם העניין של גלישה באינטרנט ומיילים, אך את זה יש בכל טאבלט אני מניח. את מערכת ההפעלה של אנדרואיד אני מכיר שכן אני בעל סמרטפ…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
האפשרות המוכרת היא איביי. אתם מכירים עוד חנויות אמינות? אני מחפש לקנות מסך חלופי, את רכיב הכניסת היו אס בי ואת רכיב המיקרופון אוזן...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד היום לא היה לי צורך ב-smartphone, והנוקיה 6100 הספיק לי. כעת אני צריך לרכוש מכשיר שיוכל גם לקרוא מסמכים (kindle, microsoft reader, pdf, epub). אם אני קונה אחד מהמכשירים שבמצורף בחו"ל, האם תהיה לי בעיה בשימוש בעברית? תודה, רון.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לטאבלט בגודל 9.7 או 10.1 בעל 2GB זיכרון עם נתונים טכניים טובים אין צורך ב GPS או 3G תקציב 200--220$ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, צריך הצלחתה למגן טוב עם סוללה מובנית, יש מישהו שקנה מוצר כזה ויכול להמליץ עליו? תודה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן, יש לי SGS3 ואני מעוניין לעשות לו רוט לצרוב עליו CM10. העניין הוא שיש הרבה מקומות להוריד מהם קרנלים שונים ואני לא יודע מה הכי כדאי לי לשים, מה הכי מעודכן והאם כל דבר יתאים לי בשביל ה-CM10. אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום וברכה, נרשמתי במיוחד בכדי לשאול את השאלה, מכיוון שלא מצאתי על זה מידע ברחבי הרשת. אני נתקל בבעיה בהעתקת טקסטים בגלקסי 3: להעתיק כמה מילים או שורה אחת - הכל בסדר, אבל משורה שנייה והלאה, במקום להעתיק מההתחלה לסוף, הוא מעתיק מהסוף להתחלה. למשל, אם אני מעתיק טקסט ארוך מהמייל ורוצה להדביק בווטסאפ, במקום לקבל: שורה ראשונה שורה שנייה שורה שלישית אני מקבל: שורה שלישית שורה שנייה שורה ראשונה זה נראה כמו שההעתקה מתבצעת מהשורה האחרונה לראשונה ולא הפוך. הבעיה קיימת גם אם אני מעתיק את כל הטקסט במכה אחת על ידי "בחר הכל" האם מישהו נתקל בבעיה זו? והאם ישנה אופציה לפתור את זה? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קניתי מכשיר סיני gt-n9300 הוא הוא דומה ל S3 מיני - אבל לא. אני לא מוצא כיסוי מתאים - חיפשתי ב DX, EBAY, PANDAWILL מישהו יכול לכוון אותי למקום נוסף בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם אמורים לצאת בארץ דגמים חדשים של מחשבים ניידים עם מסכי TOUCH בזמן הקרוב? (הבנתי שאינטל אמורה לשחרר מעבדים חדשים, אבל אולי גם היצרניות הולכת להביא ניידי TOUCH במחירים סבירים יותר)
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום אנשים. אני מצאתי עבורי טאבלט סביבות $220 ב-BuyInCoins.com ורוצה לדעת האם לקחת מתנה שמציעים לי ברכישת טאבלט. אני מאמין שהם שולחים בדואר סיני אולם קראתי פה בפורום שעדיף להזמין רק בדואר סינגפור. למה? לא מצאתי הסבר לכך אבל האם ניתן לבחור ב-BuyInCoins איך לשלוח את המוצר? בנוגע למכס, אם אני קונה ולא לוקח מתנה שמציע לי חנות, האם זה מגביר סיכוי שזה יעבור במכס "בשקט" ללא מס שחרור או שעדיך לקחת מתנה שמציע לי חנות? אני ראיתי בתגובות ב-BuyInCoins.com שהיה בן אדם שהתלונן שפיצלו חבילה שלו ושלחו טאבלט בחבילה ראשונה ואביזרים של טאבלט בחבילה שנייה.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לינק לאפליקציה - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grinzone.incallrecorder לינק לסרטון- בשוק הרווי באפליקציות להקלטות שיחה אשר מספקות רק חלק קטן מדרישות המשתמש ולא נותנות הרבה מקום להתערבות, נכנסת אפליקציה חדשה ואיכותית הנקראת InCall Recorder העונה על כל הדרישות. InCall Recorder מאפשרת שליטה מלאה על הקלטת שיחות. ניתן לבחור מתי להתחיל את ההקלטה ובכך לחסוך בסוללה ובגודל קובץ השמע. קיימת אף אפשרות לבחור במצב הקלטה אוטומטי שיקליט את כל השיחות ללא התערבות. ניתן להקליט קבצי שמע ברשמקול בהפעלה מהירה ובאיכות גבוהה. InCall Recorder מאפשרת לנהל את כל קבצי השמע בנוחות וביעילות. ניתן לבחור היכן למקם את לחצן הפעלת ההקלטה. באפשרותכם להקשיב, לשתף או להוס…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש לדעת מהחברים שקנו את הטאבלט הנ"ל ,רשמים כללים עד כה ,והאם עדכנתם את הקושחה ולאיזו גירסא? האם יש עדכון שלא מהאתר הרישמי של החברה שמוצלח יותר ובלי כל הדברים המיותרים בסינית? תודה אלפרד
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות בקרוב את המכשיר החדש samsung galaxy s4 (אשמח לקבל עליו עוד פרטים כמו מתי הוא יגיע לארץ וכמה זיכרון יש לו ובכלל מה חדש בו) קודם לכן לא היה לי אף סמארטפון, למעשה גם עכשיו אין לי.. אז רציתי לשאול קודם כל מה עלי לדעת כדי לאבטח את הפאלפון כך שלא יפרצו עליו ויגנבו מידע, כל מיני וירוסים למינהם שכבר שמעתי שיש במקרה של גניבה של המכשיר איך אני יודע איפה הוא נמצא ולבוא לקחת אותו חזרה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני יודע שנפתחו כל מיני אשכולים פה על טאבלטים אבל לא מצאתי בהם את התשובות הקונקרטיות שאני צריך. בעיקרון אני מתלבט בין 2 דגמים סינים: 1. Ainol Novo 10 Hero 10.1" Tablet pc Android 4.1 dual core 1.5GHz 1GB 16GB Bluetooth dual camera WIFI HDMI (ראיתי כמה סקירות ב יוטיוב וראיתי שQUAD CORE של HERO2 מגיב ברוב המקרים יותר לאט מה DUALCORE של HERO1 ולכן החלטתי דווקא להשאר בדגם ה"חלש" יותר. בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) 2. Cube U30GT 10" RK3066 Dual Core 1.6GHz tablet pc android 4.1 Bluetooth HDMI Dual camera WIFI בעיקרון מה שאני הולך לעשות בטאבלט זה הרבה גלישה באינטרנט ( WIFI ביתי) מעט מאוד משחקים ( לא משהו בגראפיקה מטורפת) וכמו כן ניהול של קבצי אופיס(רוצה לעשות בתוכו מעקב ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים כשאני רוצה לשתף מיקום עם חברים שלי דרך הווצאפ אני רואה למטה רשימה של מקומות קבועים שבסביבה (בתי קפה/מסעדות וכו') אבל יש שם גם כל מיני מיקומים טיפשים כאלה שאנשים סתם הוסיפו.. יש למישהו מושג איך מוסיפים אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בהתעלם מהמחיר האם הדגם החדש של XIAOMI מתחרה בכבוד בנקסוס 4 ? למה הנקסוס 4 כה מומלץ הכל עניין של מותג או שיש משהו מהותי שעומד מאחורי זה כמו קהילת משתמשים (המספקת פתרונות לתקלות שונות) או ידע ונגישות לתיקון בארץ ? מבחינת עמידות המכשיר , רגישות לאבק, רגישות לנפילות , האם לנקסוס יתרון על המכשיר הסיני ? הסמרטפון המיועד לכשיירכש, יגיע ללא אחריות , אסור לשכוח זאת צריך לבדוק את עניין התיקונים בארץ אם יש למישהו מידע בעניין ,זה מאוד יעזור .
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום ! אני משתמש בגלקסי 2 בסלולארי ובגדול מעדיף את אנדרואיד... אך שמעתי שהאפליקציות ב iPad יותר תואמות לטאבלטים מאשר האפליקציות באנדרואיד... איזה טאבלט עדיף לקנות מבחינת תאימות האפליקציות ?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
http://forums.zzkko.com/topic/2460-ainolstore-is-strategic-partner-of-ainol/ ההכרזה המקורית באתר של AINOL: http://ainol.com/plugin.php?identifier=ainol&module=article&action=info&articleid=609
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מעניין אותי באמת עד כמה נחוצה התכונה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מישהו (שיודע איך לפרוץ) או חנות כל שהיא במרכז הארץ שיודע לפרוץ את הסמרטפון שלי מדגם sony ericsson xperia 10x יש לו רום של חברת פלאפון (SIM FREE) אבל והמכשיר נעול ואני לא יכול לעדכן אותו. אני עדיין עם אנדרואיד 2.3.3 אני מעוניין לשדרג לגרסא של ICS למכשיר שלי. אני מודה מראש על העזרה FireFlash
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וגם אינסטגרם, למרות שאני מבסוט באופן חסר תקדים מהפלאפון, אני לא ממש זקוק לכל האפליקציות הללו. אז למי שחיכה בסבלנות, הנה ההמתנה שלכם הסתיימה. כמה מילים למי שברשותו נוקיה לומיה 920: קרה לכם שהפלאפון נתקע אחרי הטענה ארוכה?, והיה צריך ריסט בכדי להפעיל אותו, יש פיתרון. לפני כחודש צרבתי מחדש על הפלאפון גירסה קושחה חדשה(שאמורה כבר להופיע כעידכון לפלאפון), והענין נפתר לתמיד, כל מי שלא קיבל הודעה על העידכון בפלאפון(יוצא בזמנים שונים בכל מדינה ומדינה) ורוצה לצרוב לעצמו כבר עכשיו לפלאפון, שיגיד, אשלח לו מדריך. מלבד השיפור ביציבות, יש שיפור גם בחלקות של המערכת(שכבר לפני כן הייתה הכי מהירה וחלקה בשוק.) הם גם שיפרו את האיכות מצלמה, שגם לפני זה הייתה הטובה ביותר בשוק, עכשיו היא לא …
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות Nexus 4 ביד שניה ורציתי לדעת אם יש משהו צריך לדעת ולעשות לפני הקנייה. אני אתן דוגמא שתוכלו להבין למה אני מתכוון. חבר שלי פעם קנה אייפון מיד שניה ואחרי קצת זמן המוכר שלו דיווח לחברה שהמכשיר נגנב וחסמו לו את המכשיר. אח"כ התברר לו שהוא היה צריך לעשות "העברת בעלות" בחברה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/251127055770?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648 איכותית? לא מסוכנת מידי? משפרת קליטה באופן משמעותי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-