גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם אני מעוניין לרכוש mp3 שיכלול את הדברים הבאים 1.נגן איכותי 2.זכרון של מקסימום של-2g 3.רדיו בעל מספר רב של תחנות קבועות גם עבריות וגם לועזיות 4.מחברה ידועה ואיכותית 5.עד סכום של-300 ש"ח 6.רצוי תמיכה בעברית אך לא חייב להיות 7.יכולת שמיעת מוזיקה ורדיו של לפחות כ-10 שעות רצוף 8.אחריות של שנה לפחות רצוי יותר מכך 9.יכולת תפעול קלה ופשוטה קראתי בעיתון the marker על המלצה חמה על נגן של חברת סנדיסק בדגם סנסה קליפגן בעל זכרון של2g +רדיו+נגן+טייפ מנהלים שמחירו הוא כ190 ש"ח לכן ברצוני לשאול אתכם מה דעתכם על נגן זה? האם המחיר הוא הוגן? האם-הנגן באמת איכותי? כמה זמן אחריות אקבל עליו? האם יש בו תמיכה בעברית? כמה זמן אוכל לשמוע מוזיקה ברציפות? אודה לכם אם תשיבו לי בהקדם בתודה …
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ככה: אני מחפש כמה שיותר זול ושאני יכול לשים בו כרטיס זיכורן כמה שיותר גדול ושתהיה אפשרות לצילום ווידאו תודה :]
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אתמול מצאתי שאופיס דיפו החלו למכור את האיפון 8GB ב2998 ש"ח כולל מע"מ. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000EihEL4KMqTPAzb1tbJO9Vm0:12bbi68k5?id=4036497&pr=&N=2 השאלה היא האם מותר להם למכור אותו? עד כמה שידעו לי, הוא שכדי להפעיל את הIPHONE צריך להירשם עם האחת הספקיות שיש להם הסכם עם APPLE כמו AT&T US, O2 UK, Orange FR וכו', אז כדי להפעיל אותו בישראל צריך לפרוץ אותו.. אני יודע שיש הרבה חנויות קטנות בארץ והעולם שמוכרות IPHONE פרוץ, אבל לא ציפיתי שרשת ענקית כמו אופיס דיפו תעשה זאת.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי, לא מזמן התחלתי את השירות הצבאי שלי והולכות להיות לי נסיעות של לפחות שעה כל יום לכל כיוון, לכן אני מחפש Mp3/Mp4 שישרת אותי טוב במהלך הנסיעות האלה. בעיקרון התקציב לא כל כך משנה כל עוד המכשיר יתאים לי. אני לא חושב שאני אצטרך הרבה מקום איכסון, אוסף המוזיקה שלי לא גדול במיוחד, אבל אולי אני אצטרך מקום בשביל קצת סרטים או סדרות (כמה שוקלת סדרה ממוצעת בפורמט של נגנים כאלה?). עוד משהו שיכול להיות די נחמד ולפעמים אפילו חשוב לי זה גלישה באינטרנט באמצעות Wifi, ורדיו יהיה ממש נחמד. בעיקרון חשבתי על ה- Ipod Touch אבל החיסרון העיקרי שלו הוא שאין בו רדיו,אבל זה לא מאוד קריטי. (אולי יש אפשרות להוסיף לו רדיו איכשהו?) מקווה שהייתי ברור מספיק (אני חצי ישן פה) ותודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים מכשיר ניווט יעודי או מחשב כף יד שכולל Gps? המחירים מאוד דומים. מדוע, אם בכלל, עדיף מכשיר ייעודי על פני מחשב כף יד?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש נגן מארה"ב שהתקציב יעמוד על סכום של עד 300$. הדרישות שלי הם: איכות שמע גבוהה איכות תמונה גבוהה נפח גדול ממשק נוח יציאה לחיבור טלוויזיה (אם אפשר אז גם ניגון ב-HD) תקשורת אלחוטית תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב. סתם גלשתי באינטרנט ומדי פעם אני בודק בקטלוגים של חברות הסלולר,ותראה מה מצאתי: http://phonecatalog.cellcom.co.il/index.asp?xml=17224 כן כן,הN95 8 GB הגיע לסלקום,עכשיו רק צריך שIPHONE יגיע וישיהיה מחיר נורמלי
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
תגידי אם פי ארבע אם אני שם בוא סרט הוא יוכל לקרוא תרגום עברית(מובנה או לא מובנה)?! תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נדלקתי על הa3 של cowon אבל הוא יקר לי מדי. אני מחפש נגן עם זיכרון משל עצמו, עם מסך שאפשר לשבת ולראות בו סרטים באיכות סבירה +. חשבתי על האפשרות של דיוידי נייד עם כניסת USB אבל אני לא יודע אם הם איכותיים מספיק בטווח מחירים הזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם בעוד כשבוע אני מקבל את האיפון 16 גיגה רציתי לדעת אם שי דברים שעלי לקנות לו לפני ההגעה כמו מגן מסך או כיסוי??? האם הוא עמיד לנפילות וכו
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
תקציב: 1000-1500 רגיל (לא סלידר ולא נפתח) מסלקום או מאורנג' מעדיף נוקיה או SE תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אוקיי אז הגעתי לזה http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5613 שזה נראה מדהים ועם כרטיס זיכרון זה יפתור לי את כל בעיות סרבול של דיסקים באוטו עכשיו ככה כמה שאלות שיש לי ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי מה עדיף לקחת את זה או לקנות מערכת חדשה לאוטו עם חיבור usb שתהיה יותר יקרה? אם כן יש המלצות? האם למישהו יש נסיון עם משדרי fm או עם המכשיר הזה ספציפית? האם שומעים בהם טוב? האם החברה הזו אמינה? יש בעיות מסויימות שצריך לדעת עליהם? איך הולך השידור לרדיו שברכב? ואשמח לשמוע כל מידע שיש לכם על המכשיר הזה תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן רכישה של ה-iPHONE בקרוב אבל אני רוצה להבין עוד כמה דברים שעדיין לא ברורים לי: 1. אני כל הזמן שומע שצריך "לפרוץ" את המכשיר, למה? כי הוא לא יכול לעבוד בארץ כמו שצריך מבחינת הרשת הסלולרית או שישנה סיבה אחרת? כלומר זה לא מרגע שאני קונה אותו (מתכנן רכישה בחו"ל) אני פשוט מכניס את ה-SIM שלי ומתחיל לעבוד איתו בארץ? 2. קראתי בכמה פורומים בארץ שיש צורך להתקין על המכשיר תוכנה שנקראת Installer ומידי פעם על גרסא חדשה של התוכנה, למה אותו Installer משמש? 3. האם קיים רטט במכשיר? 4. איך איכות התמונות והוידאו ביחס לסוני אריקסון W800i? 5. למי שיש את המכשיר, הניווט בתפריט מסובך מידי להבנה או שהנדסת האנוש של התפריט תוכל להיות מובנת לבן אדם נורמלי?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני חורש פה על GOOGLE ולא מוצא אתר אחד אפילו של פלאפונים ביפן שמרה גם את המחיר של המכשיר.... מישהו אולי יודע?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלפון עד 2K רצוי בפחות. הכי חשוב לי שהוא יהיה דק אחרי זה האפשרויות שלו.... יש לכם המלצות בשבילי? עריכה כרגע יש לי את הנוקיה 3510I ואני כבר לא מסוגל עם הבלטא הזאת....(מכול המובנים וגם בעובי אז רצוי שיהיה יותר דק ממנה)
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
כי הם ממש נראים אותו דבר.... שאלה אולי טיפשה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שמעתי על Fring דיי מזמן והיא מותקנת אצלי במכשיר הרבה זמן. להשתמש בה באופן קובע התחלתי לפני כמה שבועות בגלל הצורך לבצע שיחות זולות לחוץ לארץ מהפלאפון. אופן השימוש שלי היה פשוט מכיוון שאני מוגבל ל 100 מגה הדלקתי את התוכנה ביצעתי שיחה וכיביתי את התוכנה. אתמול עשיתי כמה ניסויים עם התוכנה, והריי המסקנות. 10 דקות שיחה שוות למגה אחד כלומר שעה של שיחה זה משהו כמו 6 מגה. כאשר התוכנה רצה ברקע היא כימעט ולא צורכת Data לאחר שהרצתי את התוכנה 24 שעות רצוף הגעתי ל 70kb וגם זה אחרי שצירפתי משתמשים ושיחקתי בהגדרות. כלומר עם אתם לא מכבים את התוכנה במשך חודש היא תצרוך 2.1mb גם אם לעגל את זה ל3 מגה זה עדיין מעט. לגביי הסוללה בזמן שהתוכנה רצה הסוללה הייתה מלאה ואני מאמין שהמכשיר היה מו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לעובד באג, למרות השכר העלוב, יש עדיין מספר פריווילגיות. אחת מהן היא לראות כל מיני מחשבים ניידים/גאדגטים רק כשהם מגיעים לארץ. אין פה שום שיווק של הרשת. אני רק רוצה לחלוק תמונות עם אוהבים גאדגטים בפורום. Kohjinsha (כן, אני יודע, גם אני שוברים את השיניים) היא חברה יפנית המייצרת מחשבים UMPC במחיר שווה לכל נפש. זה המשלוח הראשון של המחשבים לארץ. אני מאמין שאף פעם לא שמעתם על החברה. נתחיל במפרט: Intel® processor A100(600MHz) Memory 512MB Hard Disk 120GB Bluetooth Ver,2.0+EDR Wireless LAN: IEEE802.11 b/g 7" Wide TFT Color LCD (LED Back light) with Touch Screen Resolution (standard display) WSVGA (1024×600) מצלמת רשת 1.3M. סוללה 3 תאים המספיקה ל-3 שעות עבודה. אי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
;D קצת תמונות, רשמים יבואו בהמשך אחרי שאני אסיים לטעון את הסוללה.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ואני מתכוון שהוא יהבהב כל כמה שנית או לפי לחיצה על מקש כל שהוא אני מקווה שזה הפורום המתאים! תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כן, אני יודע שהמכשירים שם הם "לא משהו" בלשון המעטה. אבל העסקה שלנו שם ואני חייב לבחור מכשיר משם. הדרישות (לפי סדר עדיפויות): 1. ספיקר/תמיכה בבלוטות' (או שניהם). 2. מצלמה שמישה (אני מתגייס בקרוב). 3. mp3, ששומעים בו טוב כספיקר, ואם אפשר שיהיה חיבור אוזניות. חובה, אבל חובה, שיהיה אפשר לגלוש ברשת (פייסבוק, מייל), ורצוי אופציה לmsn/icq. צריך לדבר עם קנדה המון בחצי השנה הקרובה, ואין לי ממש כסף לשלם את הוילה של מנכ"ל פלאפון. תודה עודד.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
נדפק לי קצת המסך במכשיר כנראה ממכה כלשהי, עכשיו 90% שהבעיה היא במגעים בתוך המכשיר האם יש איזושהיא חברת שעובדת עם creative או משהו כזה שיכולה לתקן לי את המכשיר, עדיפות על אזור המרכז? תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
תשכחו מהמייזו והמפיו יש נגן חדש בשוק והפעם מבית IRIVER. IRIVER E100 2GB 450 ש"ח!!!! חוץ מהעובדה שהוא IRIVER הוא יותר טוב מהמייזו בתחומים הבאים: הרחבת זכרון בMICROSD עד 8GB, 2 רמקולים מובנים!!! שקע LINE IN, 30 FPS מה שייתן וידאו חלק וברור, !!!ולפי איך שאני מכיר את אייריבר איכות סאונד בין הטובות שימו לב לעוד משהו - הממשק של הנגן הוא DCLICK בעיצוב שונה מאשר הCLIX! בקיצור - לוקח את המייזו והמפיו בהליכה!!! ולפי דעתי, בזכות המחיר היוצא דופן הזה למוצר IRIVER הוא הרבה יותר משתלם מהCLIX ומהD2 וגם מהZEN... מי שלאחרונה קנה את המייזו או את המפיו לדעתי עשה טעות ענקית!!! נחכה לביקורות שאמורות להגיע מהר ( אולי כבר יש) אבל לפי דעתי פשוט מוצר מעולה!!! http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5…
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-