עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ardo,

אני מחפש mp3 חדש, ושהמחיר שלו לא יעבור את ה-350 שקל. אני ממש לא רוצה לקנות ipod (כבר היה לי והפסיק לפעול בלי שום סיבה) וחשבתי יותר לכיוון ה-iriver. אני מתבלט בין שני נגנים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7805&perur=2&t=12&c=373 - iriver e150 4gb http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7949&perur=2&t=12&c=373 - iriver e30 4gb מה דעתכם? או שאולי יש נגנים יותר שווים באותם מחירים?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by SilentBob,

עד שישה סמארטפונים בשנה עם חלוקה לשלוש קטגוריות שונות, האם זו האסטרטגיה שתסייע למיקרוסופט להציל את עסקי המכשירים החכמים שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/התוכנית-להצלתה-של-windows-phone/

3. Started by mDs,

בדקתי בכל הפורום והרבה מאוד אנשים לא ממש אוהבים את הנגן הזה, ודווקא בעיני הוא ממש אחלה.. עכשיו לא שמעתי ממש נימוקים למה הם לא אוהבים את זה ורציתי לשאול אותכם.. מה כל כך רע בוא? הוא כזה לא טוב? ואם חלק יגידו שהA3 שווה יותר מה אם נגיד אני יכול להשיג אותו במחיר 1800? אז הוא כן יהיה שווה? (הA3 עולה 1500) תודה רבה מראש לכולם! :-)

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  4. אני בסלקום ב 59 , ואצלהם זה ב 29 השאלה איך הם ? והאם המכשיר צריך להישאר תחת הגדרות נדידה ? (גלקסי 2) (מנסיון עבר פה בצפון עם הוט מובייל וגולן - השם ישמור !) לכן מברר לפני המהלך הפעם תודה !

5. מצד אחד אני לא אוהב את הגודל הענק של ה-G4 ומצד שני אני לא אוהב שלגלקסי אין סוללה נשלפת וזיכרון להרחבה. ההתלבטות מאד קשה, ולכן הייתי רוצה לדעת מה ההבדל ביניהם מה שאר היתרונות והחסרונות, ואולי יהיה יתרון מסוים או חסרון מנגד שישכנע אותי ללכת על אחד מהם. מאד חשוב לי ביצועים, אמינות, ומצלמה איכותית כמה שיותר.

6. Started by Roger That,

אז הוכרז הכינוי מרשמלו. ולא כפי שציפו, לא יהיה מדובר באנדרואיד 5.2 אלא 6.0. אין עדיין פרטים על מה חדש. אך ממה שסמסונג חשפה אפשר לצפות לכמה דברים נחמדים. http://betanews.com/2015/08/16/infographic-samsung-shows-us-whats-new-in-android-marshmallow/ הדבר המרכזי שכבר מזמן היה צריך להגיע - ניתן להגדיר הרשאות מדויקות פר אפליקציה. יש גם גיבוי נתוני אפליקציה בענן גוגל. עד 25MB לכל אפליקציה. עוד כמה דברים, כגון תמיכה בקורא טביעת אצבע בחנות...

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם. אני שוקל לקנות א ה HTC Cruise רק שאני קצת חושש מהמסך מגע. מעולם לא היה לי מכשיר עם מסך מגע לפני כן ויש לי הרושם שזה נוטה קצת להיהרס... הבנתי ש הHTC Cruise מותאם ובנוי ללחיצה עם האצבעות ולא רק עם העט. האם זה באמת עדין? או שזה טכנולוגיה אמינה? שווה לקנות את המכשיר? תודה 8)

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  8. היי לכולם משהו מוזר קרה לי פתאום היום בגלקסי S3. פתאום, באמצע היום כבר איני יכולה לענות לשיחות. בינתים אני בהחלט יכולה לראות מי מתקשר אלי ואף להוציא שיחות לכל מי שניסיתי. זה קרה פתאום היום לאחר שכבר עניתי לכמה שיחות בין אם היום או בימים קודמים. יש לי הרגשה שעשיתי משהו העניין הוא שאני רק מתחילה ללמוד את המכשיר ועדיין איני אפילו מתחילה להכיר אותו כהלכה. בכל מקרה גם כך כמעט לא עשיתי דבר. לא הורדתי דבר ומקסימום מעט שיחקתי בהגדרות שלו דבר שניסיתי להחזיר למצבו הקודם אך כנראה לא באופן מלא. כאשר נכנסת שיחה אני רואה ושומעת אותהאני מנסה לקבל אותה ע"י הקשה על העיגול הירוק - אין תגובה. גם אם אני מנסה לדחות אותה (להקיש על העיגול האדום) אין תגובה.עושה רושם שבעת כניסת שיחה המסך נעול ולא…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מתכננים לרכוש את מכשירי הדגל החדשים של סמסונג? זה כנראה יעלה לכם בערך כמו שה-Galaxy S6 וה-Galaxy S5 עלו בתחילת דרכם נותרו שעות בודדות להשקה, אבל אנחנו החלטנו שלא להמתין ולשתף אתכם כבר עכשיו במה שנראה כמו אחד מהפרטים היחידים שעליהם עדיין לא דיברנו בכל הנוגע לצמד הסמארטפונים החדשים מבית סמסונג – המחיר. עלון מודלף נוסף מאחת מרשתות האלקטרוניקה הגדולות בגרמניה חושף כי ה-Galaxy S7 הסטנדרטי יוצע למכירה בתג מחיר של 700 יורו, ואילו ה-Galaxy S7 Edge ישא מחיר מומלץ של 800 יורו. עבור הדגם הסטנדרטי מדובר בשידור חוזר של העלות הראשונית משני הדורות הקודמים, ואילו עבור דגם ה-Edge מדובר אפילו בהוזלה קטנה של 50 יורו בהשוואה ל-Galaxy S6 Edge – וזה לא רע בכלל, בהתחשב בכך שהדגם החדש …

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by ToMeRv32,

במיוחד איך שאתרים טיפשים מסקרים אותם: http://www.mako.co.il/digital-cellular/iphone/Article-a13d5c01525f931006.htm וואלה? ככה מודדים חוזק של מכשיר? זורקים ברנדומליות? הגלאקסי נפל ישר על המסך והאייפון נפל על הצד.. מה החוכמה פה!? ועוד הם כותבים שהגלאקסי התפרק.. ברור שהתפרק, המכשיר אמור להתפרק.. זה חלק מהקטע, שאפשר להחליף סוללה! @%#!$#@&^~@$~%!^ אייפון פאנבויז טיפשים -.-

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  11. שלום, קיבלתי לידי HTC Smart שכזה, חדש, עם כל האביזרים עודם בשקיות חתומות. כמה אפשר לקבל עליו להערכתכם? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש מכשיר לאמא, דברים שחשובים לה -מסך כמה שיותר איכותי -מסך עד 4 אינצ' -מערכת הפעלה 4.0 -מצלמה איכותית -שידע להתמודד על משחקי האנגרי בירדס למינהם. כמובן שכל הדברים הם יחסיים לתקציב. מהחיפושים שעשיתי, מצאתי את ה -Sony Xperia Ray. מכשיר עם אנדוראיד 4.0, מצלמה 8 מגה פיקסל, מסך איכותי מאוד וגם המיפרט נחמד ואמור להספיק לדרישות שהצבתי. שאלתי אליכם היא: האם יש משהו יותר איכותי במסגרת התקציב? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ברשותי מכשיר TY TN . הותקן עליו תוכנת Push email של emoze. אך הוא לא דוחף אלא רק על ידי פתיחת האייקון הוא מקבל דואר - אך לא בצורה אוטומטית . למי יש פיתרון תודה . . שאלה שניה כיצד אני מגדיר במכשיר את נושא של גלישה / איטרנט אך ורק דרך WI FI .ולא דרך ספק הסלולר - אורנג'

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  14. Started by creek,

מסך בינוני ואפילו אפשר בלי, ללא רדיו או הקלטה של כל דבר, הרבה שעות ניגון. קטן ואיכותי (: שיהיה GB 30 או ל-60 GB. מוזיקה נטו, זה מה שחשוב לי.

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by Deddy,

קיבלתי עכשיו איימייל מZAGG והם הביאו לי שני קופונים (חד פעמיים) ל25% הנחה, הם תקפים לשבוע, אז השתיים הראשונים שמבקשים זוכים..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. האם יש תוכנה שיכולה להחליף את mini opera?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אפשר להזמין מזאפ אני יודע .. אבל אני רוצה ללכת לחנות ולראות שזה מתאים לי , בנוסף אני לא רוצה לחכות עוד כמה ימים .. למשהו יש מושג איזה חנויות מחזיקות קייסים כאלה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by xlSnaK,

אני רוצה שתמליצו לי על פלא עד 1400 ש"ח באורנג' אולי קצת חריגה שתיהיה מצלמה טובה.העדפה על 3 MP MP3 וכו' תודה D:

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  19. דו"ח חדש מעריך כי בקרוב מאוד שלושה מכל ארבעה מכשירים שמחוברים לרשת יהיה מכשיר חכם נייד, באופן שיחייב את העולם המקוון להמשיך ולהתאים את עצמו למציאות השונה לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אני צריך תוכנה לקריאת קבצי DOC לפאלפון של סוני אריקסון w705 הרזולוציה שלו היא 240x320 זה די דחוף אשמח לקבל תשובה בהקדם

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by sim,

מישהו מכיר את המכשיר הנ"ל http://www.gadgety.co.il/157348/xiaomi-mi-max/

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  22. היי חברים! אני מעונין לרכוש טלפון DUAL SIM מאחת החנויות הסיניות pandawill, DX וכד' רציתי להתייעץ איתכם בנושא, יש ברשותי שני סימים עם מספרים שונים, אחד של אורנג' והשני של פלאפון, האם שני הקווים יעבדו כראוי על אותו המכשיר? שאלה נוספת היא איזה מכשיר יתאים לי מבחינת תאימות לארץ (תדרים וכד') אשמח אם תמליצו לי על מכשיר טוב, ושיהיה די חזק, גודל המסך לא ממש משנה לי, ושיהיה בעל מצלמה טובה התקציב הוא עד 350-400$ תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אבל לא עם חוט לחבר לרדיו דיסק שזה יהיה יפה כזה מחובר קבוע גם אם זה עם רדיו דיסק שלפחות זה יהיה מחובר מבפנים ולא מבחוץ עם חוט

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. באיחור קל, הנה מידע על כמה גאדג'טים מענינים שמצאתי בתערכות CES כמו תא דלק מימני שיטען את הטלפון החכם שלכם, אנטי-וירוס בחומרה שמתחבר בממשק USB, סוללת AA נשלטת על ידי טלפון חכם וכיוב'. http://www.netcheif.com/blog/?p=3239 http://www.netcheif.com/blog/?p=3257

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם . מספר שאלות על הפלאפון Motorola Z3: 1.האם יהיה אותו גם בפלאפון ומתי? 2.מישהו ניסה אותו בחו"ל?(אין עוד בארץ..)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.