עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by rbu99fm,

שלום,יש לי סמסונג גלקסי אס 4... עם גרסת אנדרואיד 4.2.2אני מנסה לעדכן אותו דרך המכשיר... ואני מקבל הודעה שהמכשיר מעודכן.אני יודע שיש כבר גרסאות חדשות של אנדרואיד 4.3 ו- 4.4 מדוע המכשיר אומר שהוא מעודכן למרות שישנן גרסאות חדשות יותר..?תודה,שי

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by epichorus,

שמתי לב שבאתר של SANDISK הורידו את העדכון תמיכה בעברית בטענה שהוא אינו יציב... האם ניתן להשיג את העדכון במקום חלופי?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by Mr. 24,

שלום לכולם. בסופו של דבר קניתי שלשום את הסנסה e260 4GB. ביינתים אני נהנה והכל נחמד.. אבל רציתי לברר, האם כדאי לי לעדכן לעידכון firmware האחרון שיצא? מישהו יודע אולי מה חידשו/תיקנו שיהיה לי שווה להוריד? והאם זה מוריד את האחריות או שיש סיכוי שמשהו במכשיר ידפק? תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אין לי מושג מה חדש בא וגם לא הצלחתי להשיג עדכון כזה. אם מישהו מכיר אני אשמח לדעת מה חדש בגירסה זו ומאיפה ניתן לעדכן. תודה.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by D-M-X,

קניתי E65 חדש אם אני מעדכן קושחה זה עושה את אותה פעולה כמו שחזור הגדרות יצרן?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by eshimshi,

רכשתי Asus A696 בארה"ב. באתר של ASUS יש עדכון קושחה בעברית. האם משהו ניסה את העידכון הזה? האם הוא מאפשר לכתוב בעברית בלי אחת מהתוכנות הישראליות (אירון וכדומה) :s05:

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by PTTM,

אהלן. ניסיתי לעדכן את הגירסה בD2 שלי, אבל אז באמצע העברת הקבצים בתיקייה השנייה וניתוק המכשיר (כדי להתקין את הקבצים בתיקייה השלישית) קרה משהו מוזר: כשחיברתי את המכשיר למחשב, הוא זיהה אותו כחומרה חדשה, ולא הצלחתי לראות את התיקייה "D2" שהיא המיין רוט. מה אתם אומרים? הלך המכשיר?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by arake,

יש לי נגן mp3 IP-836 AR של חברת up tec משהו כזה ושאני שם שירים בעברית השם שלהם יוצא בג'יבריש שמעתי שיש עידכון קשוחה או איזה תוכנה שיכולה לשנות את זה לעברית אם למישהו יש מושג על מה אני שיגיב תודה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by gkman,

שלום. נשבר לי הטלפון וחשבתי לקנות את הxperia x8 עד שיהיה לי מספיק כסף לקנות מכשיר אחר. העיניין הוא שלפי התגובות של אנשים (בדף של זאפ http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=777358) הוא לא שווה במיוחד בלי עדכון רום. אני אף פעם לא עשיתי דבר כזה ולמרות שהפנו באתר של זאפ לXDA אני לא מצליח למצוא משהו שיעזור לי. יש מישהו שיש לו את המכשיר ו\או יכול להדריך אותי צעד-אחר-צעד לעדכון רום? אני עדיין לא קניתי את המכשיר אבל אני יקנה ברגע שאני אדע שיש מישהו שיכול לעזור לי בזה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by yanaiel,

שלום לכולם לאשתי יש גלקסי S1 מאורנג', עם רום מקורי. עדכנתי אותו עם כל עדכון שיצא ועכשיו הוא בגרסה 2.3.3 לדעתי. המכשיר התחיל להיות כבד ולעשות כל מיני בעיות קטנות (נשאר במסך כתיבת הודעה גם כשסוגרים ופותחים מחדש למשל) חשבתי לעדכן לה רום לג'לי בין או ICS. האם מישהו מכיר רום טוב בעברית? הבנתי שסמסונג לא משחררת עדכונים ל-S1. תודה :-)

• 5 תגובות
    • 7k צפיות
  11. היי לכולם שאלה שמסקרנת אותי, יש המון מכשירים סינים לא מוכרים עם מערבת הפעלה אנדרואיד בשלל גירסותיה. יש אפשרות לקחת רום מסויים ולעדכן אותו מכשיר סיני גירסה? או שזה הולך לפי יצרנים בלבד?

12. הידיעות באינטרנט אחרי חיפוש לא ממש מבהירות מה קורה עם העידכון. יש טענות שהתחילו בדצמבר ואז הפסיקו. מישהו יודע משהו בנושא?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shgec,

שלום. יש לי HTC SENSATION 4G של T-MOBILE. הוא כבר הרבה זמן כותב לי שיש עדכון (אני עכשיו על גרסה מקורית של אנדרואיד). כל פעם שאני הייתי מנסה לעדכן, הוא היה נתקע בשלב כלשהו, עד שהיתי צריך להוציא סוללה ואז הוא היה חוזר ל factory defaults. שאלתי את גוגל איך מעדכנים במקרה כזה וממש קשה להבין מה צריך לעשות. לפני שאני אתחנן למדריך, יש לי שאלה: העדכון לא מצליח כי אני לא ב T-MOBILE? אני נוסע ללונדון עוד מעט. אם אני אקנה שם SIM של החברה הנ"ל, העדכון יצליח? תודה מראש על התשובות.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by TaLTooL17,

שלום, ברשותי נגן IAUDIO D2 4GB, אני מעוניין לעדכן את הנגן, אמרו לי שיש לו עדכון שתומך בעברית. נכנסתי לאתר של IAUDIO ולא הבנתי בידיוק איך מעדכנים את הנגן , הורדתי את הקובץ אבל בתוך הקובץ (winrar) יש כמה קבצים ואמורים להפוך את הקבצים לקובץ אחד, לא הסתדרתי עם העניין הזה ולא הבנתי איך עושים את כ"כ לפי ההסבר שלהם. זאתי פעם ראשונה שאני מעדכן אותו, אני אשמח לקבל עזרה בעניין, תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by kakikwaski,

יש לי פלאפון Samsung Galaxy S שקניתי מOrange וזה כמובן אומר שיש לי את האנדרואיד עם הדברים של Orange וגם Android 2.2 ואני רוצה לעדכן אותו ל2.3. אני חייב לעדכן אותו דרכם או שיש דרך לעשות את זה לבד (בלי לפרוץ או משהו שיסיר לי את האחריות)? ואם יש לי גם את הזכות לבקש שיעדכנו לי את המערכת הפעלה בלי הנעילה של Orange? (שמעתי שזה לא חוקי שהם עושים את זה).

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ofir38,

יש לי IPOD NANO שאחי הביא לי מתאילנד.. עכשיו הוא בשפה סינית או לא יודע מה.. חחח מאיפה אני יכול להוריד עדכון שישנה את השפה שלו לאנגלית? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by the king2006,

היי .. קניתי את ה C310 עכשיו אני רוצה לעשות עידכון תוכנה אבל אני לא יודע למה הוא לא נמצא באתר שלהם זה מוזר ???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by מאור247,

קניתי נגן MP4 (כותרת) ורציתי לשאול אם יש לו עדכון תוכנה כדי להפוך אותו לעברית....או לפחות איזה תוכנה או משו כדי שיהיה כתב ראי...???(שמות השירים בעיברית רואים הפוך !!!)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. הי, אני מעוניין לעדכן את המכשיר שבכותרת לגרסא חדשה יותר. אני יודע שיש גירסא חדשה יותר להורדה דרך המכשיר, בדקתי דרך אפשרות העדכון, אבל זה שוקל 6MB~ ולהוריד את זה יעלה לי פול כסף כי אין לי חבילת גלישה... אז, אפשר לעדכן את המכשיר דרך המחשב? לחבר את הכבל ולעדכן עם תוכנה או משהו כזה? עשיתי את זה עם נגן של Sandisk לא מזמן...

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by ofir38,

רוצה קישור בשביל העדכון תוכנה של ה6280? ואיך אני מבצע את זה דרך המחשב שלי? זה די דחוף ותודה רבה לעוזרים,אופיר.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by yuvalm2,

היי, יש לי נגן PDVD 933 של חברת APEX, ורציתי לעדכן את התוכנה שלו. כשהמכשיר נקנה, נכתב באתר שניתן לעדכן אותו ב"אתר האינטרנט". נראה לי שאיתרתי את אתר האינטרנט - http://www.apexdigitalinc.com/, אבל לא מצאתי מאיפה אפשר להוריד תוכנה חדשה. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג עדכוני תוכנה לנגן הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by the king2006,

שלום .. עדכנתי תוכנה לפלפאון שלי והכל עבר בסדר .. עכשיו בשפות נעלם לי העברית איך אני יכול להחזיר?? תודהה

23. Started by badboi,

לא יודע אם זה המקום המתאים, אם לא אז תעבירו לפורום הנכון. אני רוצה לעדכן את התוכנה של ה GPS שלי. (mio moov 300) הורדתי קבצים של התוכנה ("מיומאפ") - שני קבצי cpf ושני קבתי lic ואני מנסה להחליף אותם בקיימים ולשנות נתיב בהגדרה של המפות ולא קורה כלום מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by KRS1,

שלום לכולם. לפני יומיים קניתי את האייפוד 80 קלאסי החדש.. כאשר חיברתי אותו למחשב, הופיעה הודעה מהאייטיונס הנוכחי( גירסא 7.3) כי יש לעדכן את אותו לגירסת 7.5 הקיימת באתר החברה. על התוכנה הנוכחית קיים מאגר שירים גדול ומסונכרן... השאלה היא איך אני מעדכן את האייטיונס בצורה בטוחה כך שהתכנים ישמרו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by Shaythan,

שלום, היום ניסיתי להחליף בטריה ל HTC one X הקשישא שלי, הבטריה הוחלפה, לעומת זאת המכשיר סירב להידלק גם כאשר החזרתי את הבטריה המקורית, ומפה לשם אני צריך מכשיר חדש (במקרה שלא אוכל לסדר אותו במעבדה) כשהסתובבתי בחנויות באינטרנט גיליתי שמכשיר כדוגמאת LG G3 נמכר בשתי גרסאות לאותו דגם. הראשונה היא מה"יבואן הרשמי" ומקבלת עדכוני FOTA, ואילו המקבילה שזולה בהרבה אינה מהיבואן הרשמי וכביכול לא מקבלת עדכונים. שאלתי היא כזאת; כשאני קניתי את ה HTC שלי קניתי מכשיר שהובא מגרמניה (גרסא בינלאומית) וקיבל את עדכוניו ישירות מהיצרנית. מדוע אם כך מכשיר LG שנקנה באופן שאינו מהיבואן לא מקבל עדכונים אוטומאטית? האם זה טריק שיווקי מסריח של חנויות סלולר לעשות קופה על לקוחות? מה יקרה שאכנס לתפריט 'אודות'…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.