עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by izikagam,

sm

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hofby8,

היי, אשמח אם תעזרו לי לבחור נגן וידאו. ההתלבטות שלי היא: ipod touch 16/32 gb או archos 605wifi 30gb אשמח לדעת כמה דברים לגבי הארקוס: *האם יש בו עיברית גם אם קונים בארה"ב? *באיזה פורמטים תומך? תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  3. אהלן אנשים, יש לי בעיה. קניתי לפני כשנה Zen Vision M (נגן מדהים!), שמתי בו המון המון מוזיקה והכל היה בסדר. לאחרונה קניתי מחשב חדש, ולצערי איתו אני לא מסוגל להעביר שום קובץ לנגן! אני לא מבין את הבעיה הזאת - אני מעביר דרך המדיה פלייר, הוא רושם לי שהמוזיקה הועברה והכל בסדר, אבל הקבצים לא מופיעים כשאני מדפדף בנגן! מוזר ביותר. תראו העניין הוא שבמחשב הקודם העברתי דרך התוכנה שבאה עם הנגן - ועכשיו אני נאלץ להעביר דרך המדיה פלייר בגלל שזרקתי את הדיסקים שבאו באריזה (ואני לא מוצא באינטרנט את הדרייבר המתאים). בכל מקרה, אני לא מצליח להעביר. מה עושים??

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by matizami,

אני מעוניין בנגן MP3 זול, אבל לא סיני, וראיתי את הsansa clip 2g בבאג ב-249 ש"ח. הוא נראה קטן, יש לו רדיו. מישהו מכיר?, שמע?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by D-M-X,

הנגן היה מחובר למחשב כשפתאום הוא נכבה ולא רוצה לא להידלק ולא להיטען... למישהו זה קרה? אם אין ברירה אז יש אחריות אבל אין לי כוח לכאב ראש הזה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ברצוני לקנות אותו מה אתם חושבים עליו ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכולם... לפני מספר ימים האייפוד שלי קצת התחרפן...פתאום כשאני מחבר אליו את הכבל להעברת מידע המחשב לא מזהה אותו וגם האייפוד לא מגיב... ניסיתי בכמה מחשבים וזה אותו דבר...אז אמרתי בטח הכבל נדפק...החלפתי כבל ואותו הדבר!! אמרתי יש מצב הכניס באיפוד בטח איתה בעיות ואז ניסיתי לחבר מטען חשמל לאייפוד ואותו האייפוד זיהה.... אז לא יכול להיות שזאת הכניסה של האייפוד...אז מה נישאר?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום יש לי כמה שאלות על 5610 של נוקיה 1. יש לו מערכת הפעלה של Symbian Series ואיזה? 2. יש לו תמיכה בWIFI? 3. יש אפשרות לGPS? ואחרונה הוא באמת טוב וכדאי? עריכה: שמעתי שאין למחשיב מקשים בעברית זה נכון? אם כן מתי בערך יהיו אם בכלל? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. Started by HoLy4EvEr,

חבוב אחד מחנות מכשירים סלולרים שאל אותי אם אני מעוניין לקנות מN95 מחודש ב1600שח... רציתי לשאול אותכם מה אני צריך לבדוק כדי לוודא שהמכשיר הוא לא זיוף ובכללי.... פשוט הרעיון הזה של N95 נדע בי כי בדיוק יום ראשון רציתי ללכת לקנות מחנות מכשיר חדש מקורי של N73 ME ב1600 שח... מה כדי לעשות?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by saar3,

שלום! יש לי שלוש שאלות: 1)האם הנגן Meizu M6 הוא טוב יחסית למחיר שלו או שיש משהו יותר טוב באותו מחיר?! 2)האם יש אתר משחקים שדרכו אפשר להוריד משחקים ל Meizu M6? 3)מה יותר עדיף לשרטים meizu m6 או iko itouch?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by nevertheless,

אני צריכה עזרה... אני מחפשת נגן... מה שחשוב לי שהוא יהיה עם סוללה נטענת , שיהיה לו תמיכה מלאה בעברית (ולא שהכתב יופיע הפוך או משהו...) ושיהיה לו רדיו. אני מחפשת בעיקר לשמיעת שירים, פחות בשביל סרטים... שיהיה איכות קול טובה. ראיתי במשביר לצרכן את הMP4 הזה: http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=1319 אמרו לי שהוא של fujicom אבל אני חוששת כי הבנתי שהוא מה שנקרא "מוצר מדבקה"... למרות שיש אחריות של שנה מהמשביר. אופציה שניה שחשבתי זה הMeizu M6 רק שנראה לי שהלחצנים לא הכי נוחים... מה עדיף? אולי יש הצעות אחרות?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  12. ברשותי הפלאפון Nokia 6120 באיזה הגדרות אני צריך להמיר את הוידאו ובאיזה פורמט (נניח DIVX) להשתמש בשביל לקבל איכות מקסימאלית?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  13. שאני אוכל לכתוב לה הודעה ומס', עם תאריך ושעה. שהיא תשלח את ההודעה בצורה רגילה, פשוט מתוזמנת. לסימביאן 9.1 אני רק זקוק לשם, אם זה לא FREEWARE אז כמובן לא כדאי לצרף לינק להורדה וכו'... תודה רבה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  14. שלום, התוכנה בעיקרון היא קליינט של איסיקיו ולא אחד מהמוצלחים שבהם לפי דעתי,מכיוון שיש לו בעיה להציג שמות אנשי הקשר(של ICQ) בעברית. אבל היחוד של הקליינט הספציפי הזה הוא האפשרות לשלוח SMS כמו דרך ICQ רגיל, פשוט בוחרים מישהו מרשימת אנשי הקשר שיש מספר פלאפון בפרטים שלו או לחלופין יש אופציה לבחור מרשימת הטלפונים שבטלפון שלכם. התוכנה עובדת על DATA כול SMS הוא בערך לפי המונה של התוכנה הוא 1KB ככה שגם אם אתם לא נמצאים בשום חבילת DATA אתם תשלמו אגורה אחת לSMS דיי משתלם. אז מי אמר שSMS צריך לעלות חצי שקל. *לכול משתמש שתפתחו בICQ יש 20 הודעות ופה אני לא מחדש שום דבר, בתוכנה יש אופציה להחליף בין פרופילים שונים ככה שאין הגבלה על כמות החשבונות שאתם מחזיקים ומשתמשים. בתאוריה אתם יכולים …

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by IlyaN,

שלום לכולם, יש לי מטען AC מנגן קודם שהיה לי (ג'נרי), אני רוצה להשתמש בו כדי להטעין את האייאודיו 7 שלי מהחשמל. ספק' הDC שלו הם כאלה: DC5V+-10%, 200-300mA. האם זה בטוח להשמש בו עם הנגן, יש אפשרות שחיי הסוללה ייפגעו בגלל זה? ואם יש מישהו עם המטען AC המקורי אז שירשום בבקשה את הספק' שלו. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. האם מישהו מכיר היטב את נושא האלקטרוניקה הסלולארית (טלפונים)? תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  17. שלום לכולם, בימים אלו אני חושב לקחת מכשיר סלולרי חדש. אני כרגע לקוח מרוצה אורנג' עם מכשיר נוקיה ישן שאני אפילו לא יודע איזה דגם הוא (דור שני מלפני איזה 4 שנים).. הגיע הזמן לקחת מכשיר חדש עם מצלמה , דור 3 ו MP3 / MP4 ושאר פיצ'רים שכרגע אין לי. מאד רציתי לקחת את ה NOKIA 6500 באורנג' אבל לאחר בירור לפני כחצי שעה עם נציג התברר לי שכרגע הוא אזל מהמלאי והוא צפוי להגיע איפשהו בחודש אפריל לרשת.. האמת היא שאין לי חשק לחכות כחודש ובנוסף לזה אני סטודנט ולא יהיה לי כל כך זמן להתעסק בזה עוד כמה שבועות.. לחתוך לעניין - ראיתי עכשיו שיש בסלקום את ה LG VIEWTY עם מסך מגע , מצלמה 5 MP ושאר פיצ'רים נחמדים. הבעיה היחידה שלי עם המכשיר הזה היא שהוא לא NOKIA. מעולם לא אהבתי מכשירים שהם לא נוקיה …

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  18. היי נאבד לי המתאם לנגן IAUDIO X5 מישהו אולי יודע אם אפשר למצוא כזה בארץ? מי היבואן של IAUDIO? איפה ניתן ליצור איתם קשר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  19. Started by yaloner,

שלום לכולם, מבקש המלצה לסלולרי (לא משנה באיזה חברה, אני כרגע בפלאפון ורוצה לעבור בכל מקרה). תכונות חובה מקלדת מלאה WiFi BT אפשרות קבלת ושליחת מיילים צפיה בסיסית במסמכי אופיס/PDF אפשרות לקבלת פקס - הבנתי שיש דבר כזה (תקנו אותי אם אני טועה) תא קולי במכשיר אפשרות GPS כלשהי, לא לשימוש קבוע רק שתהיה אופציה[glow=red,2,300][/glow] יש דבר כזה ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן חבר'ה התחדשתי לי בכרטיס SD 2 ג'יגה, אבל בכל פעם שאני מכניס אותו הוא נפלט ויוצא אחרי שניה. אמנם ממש בקטן, אבל ברמה מספקת כך שהפלאפון כבר לא קורא את הכרטיס. למישהו הייתה את הבעיה הזאת\ מישהו יודע אולי איך לחזק את המקום של הכרטיס ככה שזה לא יצא?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. היי, אני מחפש לאחותי נגן MP3 חדש. אני מתלבט בינתיים בין: sansa exprees sansa clip Creative ZEN Stone iAudio G3 MPIO ML100 Iriver T50 MPIO ML300 באיזה האיכות מוזיקה הכי טובה?איזה יותר איכותי?אמין? וכו'... אם יש לכם המלצות לאחד אחר עד 200 שקל (אפשר חריגה קטנה..) אני אשמח לשם שלו.. נ.ב.. אני צריך תשובה מהירה ככל האפשר כי אני מעדיף להזמין עוד היום.. תודה על התשובות, דניאל.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by nissimtr,

שלום לאחרונה רכשתי מכשיר עם סוללה מהסוג הנ"ל המוכר המליץ להטעין אותה לפחות 8 שעות לפני שימוש ראשון. וכך עשיתי, לאחר 8 שעות ניתקתי את המכשיר מה-USB (לא היה עדיין חיווי לטעינה מלאה) והשתמשתי בו למשך יותר משעה לאחר מכן חיברתי אותו חזרה ל-USB. לאחר מעשה, קראתי בפורום מסוים שסוללות מסוג זה יש להטעין בפעם הראשונה עד לטעינה מלאה ו"לא לנתק מוקדם מדי", ואי שמירה על כלל זה עלולה להשפיע על טיב הסוללה במשך שאר החיים שלה. רציתי לשאול את החברים כאן בפורום, 1. אם הבנתי נכון, ויכול להגרם נזק לסוללה עקב אי טעינה מלאה בפעם הראשונה, אשמח גם אם למישהו יש נסיון בנושא, ו 2. אם אכן נגרמה בעיה, האם יש דרך לתקן אותה בנוסף רציתי לשאול, אם בתקופת האחריות סוללה "מחזיקה" באופן משמעותי פחות ממה שהיא …

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by Yuron,

שלום לכולם קיבלתי את הנגן שלי אתמול http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999&listby= הנגן הוא של 8 ג'יגה אני רוצה לקנות אליו את כל האביזרים האלה הבעיה שאני לא מוצא באינטרנט אותם. http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=744&product=16979&nav=1 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=744&product=16981&nav=1 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=744&product=16977&listby= http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=744&product=16982&listby= תודה רבה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש ברשותי אייפוד טאץ' וקניתי כבל בשביל לחבר אותו לטלוויזיה. מדובר בכבל ipod AV Cable יש קול אבל אין תמונה. ניסיתי לחבר לטלוויזיה LCD חדשה וגם טלוויזיה רגילה, ועדיין אין תמונה. מה יכולה להיות הסיבה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eladbu,

יווווווווווווו אני לא מרמין אחי הגדול קיבל את האייפון שלו כולי אכול קנאה עוד לא ראיתי את המכשיר אבל הוא סיפר לי שרטוב לו בתחתונים.אומר שזה מכשיר מטורף בנוסף יש לו רשת אלחוטית בבית ואני כולי אכול קנאה. הוא קנה אותו פרוץ עם עיברית ב 2600 שקל 8 גיגה אני מקבל את שלי מארצות הברית ביום רביעי הבא 16 גיגה ב 1950 שקלֱֱֱ יש מישהו פה עם אייפון שיכול לומר איך המכשיר???

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים