עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by חן מ,

אהלן לכולם,חג שמח אני מתכנן לקנות אייפד 2,זאת אומרת הייתי אמור היום אבל התור בKSפ היה נורא ארוך ככה שזה יהיה שבוע הבא... בכל מקרה,מספר שאלות: 1.האם האייפד ניתן לפריצה?או שלא קיימת אפשרות לפרוץ אותו? 2.אני מקבל את האייפד עם הIOS5,או שאני צריך לעשות את העידכון לבד בבית? 3.קיימת תוכנה לאייפד שהיא כמו האופיס במחשב?זאת אומרת שאני יכול לשאת אותו איתי לאוניברסיטה,ולסכם שיעורים וכו'? 4.איך הגראפיקה במשחקים?יותר טובה משל האייפון 4?דומה? 5.מה זה יתן לי אם אקנה את האייפד שכולל גם 3G?אני אוכל להתקשר ממנו,או שזה פשוט ייתן לי שרותי אינטרנט בכל מקום ללא תלות באם יש רשת אלחוטית או אין רשת אלחוטית במקום שאני הולך אליו? 6.אפשר לראות עליו סרטים עם כתוביות בעברית?ואם כן,איך מתבצעת הע…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by hichcock,

אז ככה: קודם כל, מותקנת לי עליו עברית. אני רוצה לעשות HardReset מבלי למחוק את העברית, הבעיה שלעביר הזו יש רישיון ואין לי מושג איך להשיג אחרכך את העברית אם מחקתי אותה. השאלה היא, האם ה-HardReset מוחק את העברית? ואם כן, איך אפשר להחזיר\או לפני שאני מוחק אולי לגבות את העברית? וגם האם יש אפשרות להחזיר את הטלפון למצב ברירת מחדל מבלי למחוק את העברית... דבר שני, יש תפריט הגדרות, בתוכו אפשר להגדיר מה יופיע לי ומה לא. בטעות סימנתי שההגדרות לא יופיעו ועכשיו אני לא מצליח להגיד להגדרות... למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  3. בצעד מפתיע משהו, שבב הביניים הטרי של החברה האמריקאית מדלג מעל שני דורות ומבטיח שיפור של עד פי 2 בביצועים לעומת קודמולכתבה

4. Started by gameplan,

העברה של סרטים לusb נייד וצפיה בהם בחיבור לדי וי די, יש המלצות לדגם מסויים? כרגע אני משתמש בקורא כרטיסים וכרטיס SD והתוצאה היא שהשמע מקדים את הוידאו

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by MDV5,

אני מעוניין לקנות אוזנייה וראיתי באיביי כמה דגמים זולים יחסית.רציתי לדעת מה דעתכם עליהם: nokia bh-104 motorola H560 Samsung wep 180\460 אם יש למישהו המלצות על אוזניה מסויימת,אני אשמח

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by 64bit,

שלום, יש לי בעיה במצלמה של גלקסי אייס. כל פעם שאני מנסה לצלם אובייקט, המצלמה מכוונת את המיקוד כך שהאובייקט נראה חד, ואז ברגע שהתמונה נלקחת המיקוד חוזר לברירת מחדל והתמונה יוצאת מטושטשת. כלומר המצלמה משנה את המיקוד כך שבתצוגה המקדימה הכל נראה חד, אך ברגע שהיא לוקחת את התמונה היא לא משתמשת במיקוד שמצאה. אני אשמח אם מישהו יאמר לי איפה אני טועה. בתודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  7. היי יש לחברה שלי בעיה בתוכנת IMESSAGE, חברה של חברה שלי עשתה איזה משהו שכל ההודעות והתכתבויות שלה מגיעות בנוסף לטלפון של חברה שלי, בנוסף לזה שזה מציק לחברה שלי זה מפריע לי לישון, כי אותה חברה לא נחה גם בלילות ( השיחות דווקא בחלקם מעניינות ) השאלה אך אפשר לחסום את הדבר מבלי לבקש מאותה חברה של החברה לבטל את השטות הזאת... תודה רבה !!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם. אני לא מזמן רכשתי SGS3. אני מאוד מרוצה להטלפון ומאוד מעוניין לשמור עליו מכל בחינה. לאחרונה ראיתי את האפליקציה (גם לאנדרואיד וגם ל IOS) ששמה lookout. היא בעצם גם סוג של אנטיוירוס וגם בודקת אפליקציות ומה רק לא. אפילו במקה של אובדן או גניבה הוא מאתר את המכשיר ושולח לך את המיקום שלו לאי מייל שלך. השאלה היא כזאת : האם היא באמת עושה את מה שהיא מבטיחה או שזאת סתם שיווק ממש טוב ? אשמח לכמה תשובות מאנשים שכבר היתנסו.

9. Started by verynoti,

אני מנסה לחבר את הפלאפון למחשב בעזרת כבל USB שלקחתי מחבר אבל המחשב לא מזהה את הפלא ומבקש דיסק עם דריבר אני פשוט רוצה לשים צלצולים בפלא ותמונות רקע ואם אתם יודעים אם איזה תוכנת עובדים זה מאוד יעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by romchik,

1. ראיתי שהוא נמכר עם 8gb. מה הנפח המקסימלי עם כ. זיכרון חיצוני ? האם הבנתי נכון שזה עד 32gb מקסימום? ראיתי שבחלק מהאתרים ניתן להוסיף כבר בעת הקניה עד 32gb אבל אז הוא עולה יותר יקר. אם מוסיפים אח"כ זה יהיה יותר זול? 2. איך מוסיפים כ. זיכרון חיצוני בפועל? אין לי רקע טכני בכלל ואין לי מושג איך לעשות את זה 3. הייתם ממליצים לקנות מהמוכר הזה? אני רואה שהתפריטים מופיעים באנגלית וברוסית. האם זה אומר שבפלאפון כבר בא עם רוסית? http://www.aliexpress.com/item/HUAWEI-U9508-Honor-2-Quad-Core-Android-Phones/695765234.html 4. באופן כללי האם אפשר שהתפריטים בפלאפון הזה יהיו ברוסית או בעברית? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  11. http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-JIAYU-G2-MTK6575-1G-Mhz-3G-cellphone-Android4-0-Dual-SIM-4-0/599739786.html שווה לקנות אותו? אני רוצה לשחק במשחקים כבדים כמו NOVA או MOST WANTED ואיך אני מתקין עליו עברית? האם הוא בא עם מטען? או שאולי כדאי את זה? etotalk.com/zopo-zp300-zp300-pro-zp300-plus-field-dual-sim-android-40-dual-core-10ghz-cpu-45hd1280x720-3g-wcdma_p3035.html או בעצם את זה? http://www.uredeal.com/star-b94m-smart-phone-android-41-mtk6577-1g-ram-gps-3g-45-inch-qhd-screen-30mp-front-camera_g3626.html אני יותר נוטה לאמצעי כי רק בו אני יודע להתקין עברית בלי להסתבך והחנות שלו נראית הכי אמינה תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by matan007,

שלום, מעולם לא התקנתי ROM לטלפון שלא הגיע דרך עדכון OTA, אך הבנתי שלא ייצאו יותר עדכונים ל- OPO. רציתי לדעת איפה מוצאים ROM עדכני לטלפון ואיך לדעת שהוא טוב? אחרי כבר אברר איך להתקין בפועל..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי חברים, אני מחפש סמארטפון מדרג הביניים. הדרישות הן: דואל סים חובה - אני עובד עם שני מספרים ושני ואטצאפים (ועדיף ממשק נוח שיתאים לשימוש עם שני מספרים) מצלמה טובה בסטילס (או לפחות סבירה פלוס). כמעט לא מצלם וידאו שיהיה מכשיר עמיד יחסית, אני לא בחור עדין (ושאם נשבר, בעיקר מסך זה לא הון לתקן) חיי סוללה חשוב לי מאוד גם שלא תיהיה לו בעיה עם הקלטת שיחות (עם אפליקצית מקליט שיחות אוטומטי. בחלק מהטלפונים מסיבה כלשהיא השיחה עצמה לא מוקלטת, רק הקול של האדם שמדבר בטלפון המקליט) אני מתלבט בין השיומי A1 שיצא לא מזמן (אהבתי את האנדרואיד הנקי, מזכיר לי את הנקסוס), לבין הסמסונג A5, וגם הLG G5 עומד בסה"כ בקריטריונים. תובנות…

14. Started by רון88,

למישהו יש פיתרון? זה כבר הרובוט השלישי שאנחנו מזמינים מהם אבל זה כותב איזו שגיאה באתר שנוגעת ל-FLASH STOCK מכירים אתר יותר טוב במחיר טוב ואמינות? תודה!!! עריכה: ועוד שאלה: מה היתרונות של זה: http://www.robotreviews.com/news/2017/9/20/xiaomi-roborock-robot-vacuum-cleaner-2nd-generation לעומת הדור הקודם? הוא גם מנגם עם מטלית לחה? ומה אם רוצים רק שאיבה אם כן?

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  15. החברה היפנית כבר הכריזה כי היא עומדת לאמץ את טרנד המסכים עם המסגרת המינימלית סביבם - אך תעשה זאת בסגנון עיצובי שימשיך להיות ייחודי ובלעדי עבורה לכתבה

16. מאז שעדכנתי ל-4.1.2 לא מצליח להעביר ישומים ל-USB STORAGE. מקבל הודעה שאין מספיק מקום, למרות שיש שם יותר מג'יגה מקום פנוי. משהו נתקל בבעיה / הצליח לפתור ? (ראיתי בכמה פורומים פוסטים דומים על הבעיה, אבל הפתרון של - לפרמט את המכשיר לא נראה לי...)

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  17. היצרנית הסינית הגדולה והיוקרתית מכולן ממשיכה להכות את התחזיות ורושמת שיפור בכל המדדים לכתבה

18. Started by duk4u,

האוזניה צריכה להיות קלה נוחה והדגש על איכות הסאונד. אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  19. רק מאלה ואם אפשר גם להגיד למה.. תודה

20. Started by torrent,

תוכל כמו התוסף של גוגל טרנסלייט לכרום, ישר מדפדפן האינטרנט כשלא מבינים מילה באנגלית, לסמן אותה ויופיע תרגום שלה בבועה קטנה לייד (במקום לסגור את הדפדפן, להיכנס לאפליקציית תרגום, להכניס את הערך, לחכות...), תרגום יותר דינמי. תודה. נ.ב. - לאנדרואיד!!!!

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. המכשיר התעדכן לאדרואיד 10 ומאז לא מקליט. יש איך להתגבר על זה?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  22. לא מבין למה אני צריך מסך בסלולר 5/6 אינש עם 4K ? אני מבין צילום 4K דרך הגב לא רואה הבדל גם בין מסך 720P ל-1080P משהו רואה הבדל ?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  23. יש לי פלא נוקיה 6111 אני יכול לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס איתו? אם לא אז יש פלא' שכן אפשר לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by (G),

אנדרויד עם נתונים די מרשימים + מקרן. http://www.gsmarena.com/samsung_i8520_beam-3150.php וידאו:

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.