גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
ברשותי סמסונג גאלקסי נוט 2 עם כרטיס זיכרון 64GB. מסיבה לא ברורה לחלוטין אני לא מצליח לראות את המידע על כרטיס הזכרון דרך המחשב. דרך המכשיר יש לי גישה מלאה למידע, אבל דרך המחשב אני רואה עמוד ריק. אני מצליח לפתור את הבעיה ואין ברשותי קורא כרטיסי זיכרון.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
סרטון שצילמתי: https://plus.google.com/photos/110127684062374356586/albums/5847840760425221297/5847840762607610914?authkey=CIjVmJn80LHsyAE הגרסה שהם שחררו היא preview, רוב הדברים לא עובדים בה, היא מאוד באגית ועם לאגים. מה שהכי חסר לי זה כפתור ה-back של אנדרואיד. הגרסה המלאה תשתחרר רק לקראת סוף שנה/שנה הבאה, ככה שיש להם עוד הרבה זמן לתיקונים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מכשיר גלאקסי 3 מבית אנדרואיד. וקרה לי שאני שם שירים הם כתובים בגיבירש לא כולם. כמו כן זה מופיע בכמה נגנים ככה אשמח לעזרה תודה מראש ושבת שלום :givemebeer:
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בא לי איזה סיני אחד , ואני ממש לא יודע מה לקנות מה מומלץ מתחת לתקציב הזה ? ומה יש בתקציב או אפילו קצת מעבר ? אני ממש לא יודע מה לקנות . אני מחפש מסך טוב וגדול 5 מעולה ומכשיר שנראה טוב זה הכל .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באייפון 4S, עשיתי איפוס להגדרות הרשת ומאז אני לא מקבל ולא יכול לשלוח הודעות SMS. אני מאמין שהבעיה היא בהגדרת מספר הSMSC שהשתנה לאחר האיפוס ואינו תואם עוד את הוט מובייל, החברה אליה אני שייך. אם מישהו פה חבר בהוט מובייל ויכול בבקשה רק להוציא לי את המספר הנכון אני אודה לו מאוד. יש פה מדריך איך להוציא את המספר באייפון: http://www.beijingiphonerepair.com/fix/heres-the-fix-if-you-cannot-send-out-sms-on-iphone-4s-4-or-3gs/ פשוט להזין *#5005*7672# וללחוץ CALL תודה רבה עריכה - 25.2.2013: מצאתי את המספר וזה הסתדר, אגב, המספר הוא כביכול המספר של השרת של ההודעות SMS. אם מישהו יצטרך לעתיד אז המספר: +97257989999 תודה בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש מצלמות אבטחה חיצוניות לבית. חברות שפניתי אליהם רצו בסביבות ה-4,000 ש"ח ובזאפ מצאתי מערכת שלמה בסביבות ה-2,000 ש"ח. לעומת זאת ב- DealExtreame מציעים מערכת שלמה ב-$185. http://dx.com/p/kit-p104-4-ch-d1-real-time-network-cctv-dvr-security-system-w-4-x-ir-cameras-black-181153?utm_source=dx&utm_medium=edm&utm_campaign=20130225gardening האם למשהו יש המלצה מהיכן לקנות את המערכת? תודה דותן.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להערות על האתר שלי של פיתוח אפליקציות. תודה מראש ! שמחה להיות חלק מהקהילה שרון ----------------- זה האתר שלי - http://www.shimara.co.il/
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ה cowon s9 שלי מחשב את קיצו לאחור. אחרי שהכפתור הדלקה נשבר המכשיר קצת התחיל להשתגע ומגיע הזמן לחפש לו מחליף. בגדול נורא אהבתי את הcowon במיוחד עם המסך שלו (נוח לי מסך יחסית גדול ואיכותי יחסית גם אם אני לא צופה בו הרבה בוידאו). הזמן סוללה המדהים שלו גם אחרי 3 שנים הוא שומר מספיק לי ליומיים בעבודה על רדיו בלי טעינה. אז מה שחשוב לי בגדול זה זמן סוללה מעולה, רדיו, אפשרות להרחבה עם כרטיס זיכרון וזהו בגדול. ורציתי לדעת האם הנגנים המבוססים על אנדרואיד שווים משהו?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי היכן ניתן למצוא. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר? שמע על זה? זו אפליקציה "בטוחה"? הגעתי אליה בכך שהחלטתי לחפש בפליי סטור את Metal slug, ומצאתי גירסא חינמית שצריכה את האפליקציה/אמולטור הזה בשביל לעבוד. קישור: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elex.gamemaster&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbGV4LmdhbWVtYXN0ZXIiXQ.. יש שם משהו מוזר של "Gaming environment" שאין לי מושג מה הוא אומר(כתוב "is bad", אדום ב50 וכאשר אני לוחץ על זה זה הופך ל100... מרגיש כמו "כפתור טורבו" במחשבים ישנים) - אגב, בדקתי את מטאל סלאג ונראה שזה עובד לא רע בכלל, אומר שאפילו טוב. פשוט.. מוזר לי שעד עכשיו לא שמעתי על האמולטור הזה ובהגדרות שלו יש הרבה דברים שאני לא לגמרי מבין שנראים אולי, טיפה, כאילו הם יכולים …
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קודם אני רוצה להגיד תודה לחברי האתר פה שאני מדי פעם קורא ולומד הרבה . אז בקשר למכשיר , קניתי נוט 1 באייבי באנגליה ואני מייבא אותו לישראל , הצלחתי להתקין עליו ג'לי בין והוא עובד טוב . עקרונית הסיבה יחידה שהתקנתי את הג'לי היא השפה , אני צריך שהוא יהיה בעברית . אז הצלחתי לעשות מקלדת בעיברית אבל אני לא יודע איך לעשות שכל המכשיר יהיה בעברית . תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני עומד לטוס לחו"ל למספר שבועות. עכשיו קצת קשה לעקוב אחרי ההוצאות שלי.... פעם שעברה שטסתי השתמשי בתוכנה שכל פעם הייתי צריך להיכנס ולהוסיף הוצאה. אני מחפש בסך הכל WIDGET שמראה לי כמה יש לי - ושתהיה לי אפשרות להפחית את הסכום שבזבזתי. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
http://www.tgspot.co.il/meizu-mx2-dream-launch-in-israel/ מה החסרונות שלו מול טלפונים חכמים אחרים ? האם רזולוציה1,280×800 למסך כל כך קטן מול 1080P נראית ? האם יש משהו טוב יותר בטווח עד 3000 ש"ח ולמה ? האם דור 4 משנה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות פשוט של גלקאסי ס3 זה בערך אותו גודל מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות שאיתן אני אוכל לדבר, לשמוע מוזיקה ולשלוט בה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף משתי המכשירים? אני יכול לקחת מאורנג' את שתי אלה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מכשיר לבת הזוג ( מתקדם) ומשיר לנערה בת 16 . 1. יש המלצת ( לא צריך את דגם החדשי ביותר) 2. האם להסתפק בשנת אחריות יצרן? ברשתות הגדולות אם קונים מהם אפשר לעשות ביטוח אבל הדיל יוצא יקר. מעדיף בחנויות פרטיות אולם אז אין ביטוח לאחר סיום אחריות יצרן. מ יקרה אחר שנה? איך מתמודדים עם ביטוח כדי שישהיה ראש שקט?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו איך הlg prada 3 ?שווה לgalaxy s2 ? ועוד שאלה יש איזה רום לנצ'ר או משהו כזה שמשנה את העיצוב המשעמם של הממשק?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מדובר על נוט 1 והבעיה היא שהוא חושב שהוא מחובר לאוזניות כל הזמן, ז"א אי אפשר לדבר לא עם אוזניות או על ספיקר או לשמוע מוסיקה דרך הרמקול המובנה של הטלפון ובגדול זה פשוט מעצבן. הוא רץ על 4.1.2 שהודלף ועד כמה שאני ראיתי זה לא באג שקשור לזה. האם יש אפשרות שתהיה לי שליטה ידנית בהאם הטלפון חושב שהוא מחובר לאוזניות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחפש טאבלט זול (500-600 שקל) ללימודים כדי לקרוא מאמרים, לא צריך משחקים ולא כלום, רק שיהיה לו אפשרות לגלישה באינטרנט ושאוכל לקרוא איתו עברית, ושיהיה כמה שיותר נוח לקרוא בו תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכם, היום קיבלתי את הטאבלט בשעה טובה. הוזמן ב-22/2, נשלח ב-27/2 התקבל 22/3. דגם HERO 1. נהניתי מה-AFFILITATE DISCOUNT של 2$, שולמו דמי משלוח 9$, מחיר הטאבלט 180$. לאורך כל הדרך הם ענו לי ב-SUPPORT בטווח של יום אחד. נתפס במכס, התעכב שם 3 ימים (ניהלתי מעקב יומי אחר ה-TRACKING NUMBER). הגיע לדואר המקומי שלי, הונחיתי לשלם מע"מ 120 ש"ח. כל האביזרים היו שם. נראה עובד תקין. אני ברושם שעשיתי עסקה טובה. לאור חוסר ניסיון מוחלט עם אנדרויד, אני מבקש את עזרתכם. מה עושים שלב אחר שלב? מתקינים רום אחר (עברית)? התקנת מקלדת? GOOGLE PLAY? איך מקיימים אינטראקציה עם המחשב, האם צריך להתקין משהו? (עוד לא חיברתי). אני לא רוצה לעשות משהו כחסר ניסיון ואז להרוס. אני רוצה להביא למצב שיש לי טאבל…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום האם עדיין מוכרים היום טאבלטים עם לינוקס, שהוא לא אנדרואיד? תודה card
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-