גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
שלום, שתי שאלות לגבי sansa e200: א. איך אפשר לראות את הקבצים בתצוגה של browser (כמו שרואים במחשב) ולא עפ"י שם הזמר, האלבום וכו'. ב. יש דרך לגרום לנגן לתמוך בעברית (שיציג עברית, ואם אפשר שהתפריטים יתמכו בעברית - מה טוב). בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מערך שיעור על אבטחת מידע שברצוני להעביר לפלוגה שלי. ואני צריך שתעזרו לי. חלק מהפעילות היא סוג של מבוך אבולוציוני של הטכנולוגיה המתפתחת במשך השנים. אני מחפש כל גאג'ט, כל מכשיר, כל מכונה שאתם שמעתם פעם או מכירים מכל תקופה בהיסטוריה. לדוגמא - תקופת מלחמת העולם השניה : אניגמה. היום : פלאפונים סלולריים. כל דבר יעזור ויועיל ! אני מחפש כמה שיותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום. יש לי גלקסי 2. פתאום הגוגל השתנה לי לגמרי. אני נכנס לגוגל רושם את מה שמחפש. ומה שהוא מוצא, לא מופיע כמו שבמחשב אלא בצורה שונה ולא נוחה, בדף אחד הוא נותן לי אולי 4 אתרים שמצא ולא כמו במחשב שנותן יותר מזה. איך אני מחזיר את הגוגל הרגיל שהיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
תקשיבו שניה, אני צריך מדריך איך להעביר שירים לפלאפון שלי(W910I) אבל לא סתם להעביר אותם, להעביר אותם ושאני אוכל "למיין" אותם דרך הSENSE ME, הצלחתי להעביר לפלאפון עצמו, אבל הם לא מופיעים בSENSE ME , אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מחפש פלא' לאבא שלי.שיהיה של נוקיה עם סליידר ולא דור שלישי הכי טוב שיש.תודה!
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות על מכשירים סלולרים ברשת פלאפון. 3 מכשירים, אם אפשר לדרג אותם בסדר יורד ולרשום מה אתם ממליצים ומה לא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
סמארטפון ה-ZTE Speed מוכיח שמכשירים חכמים ראויים וסבירים במחירים זעירים הם לא משהו שיכול להתקיים אך ורק בסין ובהודו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a7%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a4/
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אפליקציית ה-Showbox, שמהווה אלטרנטיבה ל-Popcorn Time להזרמת סרטים וסדרות, מתחילה להזרים גם מוזיקה ללא צורך בתשלום אם יש לכם היכרות קרובה עם האפליקציות של Popcorn Time ו-Kodi, יש סיכוי לא רע ששמעתם גם עלהמתחרה שלהם Showbox – שמספקת יכולת לא-ממש-חוקית להזרמת מגוון סרטים וסדרות עבור מכשירי אנדרואיד (ועבור מחשבים שמריצים את אמולטור ה-Bluestacks). כעת, היישום שיחד עם Popcorn Time מהווה כנראה את אחד מכאבי הראש הגדולים ביותר הוליווד, מחליט לפתוח חזית חמה נוספת – ומוסיף בגירסתו העדכנית גם אפשרות (בבטא) להזרמה ישירה של מוזיקה פופולרית, בדומה ל-Spotify ו-Google Music, אך גם כאן באופן "אפור" וללא צורך בתשלום. אפליקציית ה-Showbox (שלא נמצאת בחנות ה-Play Store כמו…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
תראו קניתי אייפון 4 מאורנג' גירסא 4.3.3 הטענתי אותו והכל ועכשיו אני רוצה להוריד אפליקציות- להתחיל להשתמש בו. אין לי מושג בזה בכלל אז מחר חבר שלי בא לסדר לי את הפריצה, אייטונס ואפ סטור וכל זה. הורדתי כבר אייטונס למחשב והתקנתי עכשיו השאלה שלי זה כמה זמן זה לוקח להירשם לאייטונס, לאפ סטור לפרוץ (אני לא יודע מה בידיוק צריך לעשות אבל אתם מבינים את הכוונה)?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/exynos_8895_will_allegedly_reach_30ghz_and_improve_image_processing_speeds_by_70-news-20511.php Exynos 8895 chip 10 ננומטר 3.0 GHz עיבוד תמונה מהיר יותר עד 70% הציונים שקיבל המעבד - scored 2301 for single-core and 7019 for multi-core in Geekbench. יעבוד עד 5 watts שיצא ב- Samsung Galaxy S8
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום צריך עזרה בבחירת פלאפון, יש לי אפשרות לבחור את אחד מהפלאפונים הנ"ל ואני לא יודע מה לקחת מה יותר שווה לקחת? נ.ב. עכשיו אני משתמש ב-Nokia 7250i ומאוד אהבתי אותו
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
עד היום היה לי Creative Muvo Sport C100 והחבר האהבל שלי רוקן עליו בקבוק ספריי צבע ועכשיו אי אפשר לראות כלום גם אחרי טרמפנטין בכל מקרה הוא היה ממש מעולה ולא אכפת לי לקנות עוד אחד כזה, בכיף. השאלה היא אם אפשר לקנות משהו באותו מחיר שהוא קצת יותר מתקדם ועם אותן פונקציות בסיסיות כי אני בן אדם שאוהב להתחדש. בכל מקרה זה הדברים החשובים: -נגן FLASH בלבד, כל המטרה של הנגן הזה זה ספורט, וואחד ספורט, נונ סטופ, ולא סתם ריצה, הרבה יותר מזה, בוא נגיד שהכוחות G שיפעלו עליו יהיו עצומים, המובו ספורט עשה זאת בהצלחה. עכשיו לפי הגיון נגן HDD יהרס מהתזוזות הקבועות האלה, אולי זה רק מיתוס, מישהו יכול לשפוך אור בעניין? -מגיע עם רצועת זרוע\קיימת רצועת זרוע לקנייה -לא חייב אוזניות - לא …
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני כותבת קוד בECLIPSE ורוצה להריץ אץ האפליקציה על מכשיר גלקסי S3. לא הצלחתי התקבנת הדרייבר הנרש. אני מאוד אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האם יש דרך שבה אני יכול לשים כרטיס זיכרון גדול מ 512 MB כפי שמצוין באתר של מוטורולה , עדכון התקנת תוכנה כלשהי או שהדבר בלתי אפשרי(פשוט זה לא נראה לי הגיוני שיגבילו את גודל כרטיס ההרחבה לגודל כ"כ קטן במכשיר מתקדם יחסית, וההגבלה הזאת נראית לי מלכותית). תודה
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לפלאפון מ orange עד 3,000 ש"ח הפלאפון מיועד לאבא שלי.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הי. לפני איזה שנתיים קניתי מטען סוללות של PG, והתאכזבתי ממנו מאוד... אחרי כמה חודשים הסוללות התחילו להגמר תוך זמן קצר מאוד, וגם בלי שימוש, אחרי הטענה הן החזיקו לא יותר מכמה שבועות... וזה עוד בלי לדבר על המטען המעפן שלקח לו איזה 12 שעות להטעין (לפי הוראות הייצרן...) אני צריך המלצה לסוללות ומטען אחרים (או דגם ספציפי טוב של GP) שמחזיקים הרבה זמן ולא יקרים במיוחד... בעיקרון אני צריך 4 סוללות AA ואם יש משהו טוב וזול יחסית עם שתי סוללות AAA כתוספת ל-4 הAA אז גם טוב... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
עם תהליך הייצור החדש של TSMC ב-16 ננומטר ושימוש בליבה גראפית ובליבות עיבוד מהדור החדש, השבב החדש של היצרנית הסינית מתיימר להפוך אותה לתחרותית מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/קופצת-לליגת-העל-huawei-מציגה-את-שבב-ה-kirin-950-החדשנ/
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, לכבוד יום ההולד של אבא שלי החלטנו לקנות לו סמארטוואטש (הוא אוהב גאדג'טים), מדובר באדם פעיל שעושה ספורט ע"ב יומי ככה שרצוי שתהיה אפשרות למדדים לספורט, מסגרת התקציב היא עד 2,000 ש"ח, אשמח לקבל כמה המלצות לדגמים כי אני לא מבין בנושא כלום, תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן, יש לי SGS3 ואני מעוניין לעשות לו רוט לצרוב עליו CM10. העניין הוא שיש הרבה מקומות להוריד מהם קרנלים שונים ואני לא יודע מה הכי כדאי לי לשים, מה הכי מעודכן והאם כל דבר יתאים לי בשביל ה-CM10. אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, חברי רוצה לרכוש מכשיר חדש ויש לו סביבות ה- 1700 ש"ח. הוא חשב על אחד המכשירי שבכותרת. האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח בשביל ה- 810? במה הוא טוב יותר מה- 800? האם ישנם מכשירים טובים יותר ב- 1700 ש"ח? מדובר על המחירים ב- ZAP. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
מיועד לצפיה בסרטים+שירים חשוב שיהיה חיבור לטלוויזיה בכבל ולא על ידי תיבת עגינה למשל כמו בGMINI400 בטריה חזקה איכותי ועם הרבה מקום 30GB לפחות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחזיק בs24 ultra. עם זום אופטי פי 10. אני רואה שמהs21 ultra הזום האופטי בגלקסי לא השתפר. האם יש מכשיר אחר שתומך בזום אופטי גדול יותר? או משהו שמתוכנן לצאת בשנה הקרובה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
חלמתם על ה-Yotaphone אבל לא הצלחת להשיג אותו, או שסתם בא לכם לבלוט בשטח? הכירו את סמארטפון ה-Oukitel U6, שכולל מסך משני מבוסס טכנולוגיית דיו אלקטרונית ומוצע להזמנה מוקדמת כעת לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-כפול-המסכים-המדליק-של-oukitel-זמין/
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן . בשנה וחצי האחרונות עשיתי כיף חיים עם הסוני אריקסון K800i שלי , עד שלאחרונה המקש של סינון השיחות (ימין למעלה) נלחץ מעצמו כל הזמן .. החברה לא מוכנה לתקן כי טוענת שמדובר בקורוזיה , ובמקרה של קורוזיה הם אוהבים להתנער מאחריות.. בכל מקרה השוק שופע מכשירים חדישים והגיע הזמן להתחדש. בגלל שאני אוהב ורגיל לממשק של סוני אריקסון חשבתי ללכת על הc905 או להוסיף קצת ולקנות את הw995. מצד שני חשבתי שההפרש לאייפון כבר לא רחוק , אבל שמעתי שמועה שהמצלמה שלו מאוד מיושנת וללא פלאש והמצלמה זה פקטור דיי חשוב בשבילי בפלאפון. אבל אולי הייתי מוכן לסלוח בגלל שאפשר לשחק משחקים של הפייסבוק באייפון עוד אופציה היא הx1 ראיתי בzap שאפשר לקנות אותו בכ2700 ש"ח ובאותה סביבת מחירים יושב הn97. בסך הכל מה…
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-