עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by שניצל,

אני רוצה להחליף את המכשיר הישן שלי (telit x60 בן כמעט 3 שנים). לא ממש איכפת לי שהוא ישן, אבל הסוללה שלו כבר חלשה (לא מחזיקה יותר מיום - יום וחצי) והמיקרופון שלו לפעמים לא פועל (ויהיה יותר משתלם לקנות מכשיר חדש מאשר לתקן אותו). בעיקרון רציתי לעבור לאורנג', אבל יש לי מסלול טוב מאוד בפלאפון (מסלול חיילים, השתחררתי לפני שנה וחצי כבר) ואני מקווה שיוכלו לשדרג לי את המכשיר בלי להחליף לי את המסלול. בקיצור - אני רוצה מכשיר חדש של פלאפון. למישהו יש המלצות מהמכשירים שכאן? http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= (הממ, משום מה אין שם את ה-telit x230 שיש כאן) חשובים לי נוחות וזמן סוללה. לא איכפת לי מפיצ'רים מתקדמים (רדיו, אינטרנט, מוזיקה וכו. מלצמה זה בונוס נחמד, אבל לא חשוב). י…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by CRT,

אלהן. יש אפשרות לשנות מטבע בGOOGLE PLAY? כרגע אני על NIS ומעוניין לעבור לUSD.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by max_shifrin,

שלום חברים, אני מתכנן להביא מארה"ב GPS GARMIN 780 (או 770 שזה אותו הדבר למעט תכונה אחת שרלוונטית רק לארה"ב) ורציתי לדעת איך והאם אפשר לשים על המכשיר מפות של ישראל (בין אם להוריד תוכנת ניווט מקומית או לרכוש פה מפות ישירות למה שבא מובנה..) אשמח אם מישהו יוכל להפנותי לחומר בנושא או לפזר קצת את הערפל בכמה משפטים.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  4. אני לא בטוח שזה קשור לפה - אז מנהלים בבקשה תעבירו - אל תנעלו - תודה! שלום חבר'ה, היה לי צו ראשון לפני כחצי שנה... יש תכנית חיילים באורנג': nokia 6120 ב-50ש"ח בחודש - אם מדברים 50 ש"ח אז יש החזר הכסף בחשבונית הבאה. עכשיו אם בנוסך לכל נרשמית לתכנית חיילים זה 39אג' לדקה במקום 49אג' לדקה. השאלה שלי האם אני לפי החברה זכאי לכך? תודה, יאן.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  5. קניתי את האוזניות SHE2610 של PHLIPS, עכשיו איך אני יודע אם אני צריך להשאיר אותם במקסימום ווליום לכמה שעות ? פשוט הבנתי שיש הרבה אוזניות שצריך לעשות להם את ואז האיכות משתפרת..

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by m4a1,

תקשיבו שניה, אני צריך מדריך איך להעביר שירים לפלאפון שלי(W910I) אבל לא סתם להעביר אותם, להעביר אותם ושאני אוכל "למיין" אותם דרך הSENSE ME, הצלחתי להעביר לפלאפון עצמו, אבל הם לא מופיעים בSENSE ME , אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  7. אשמח לשמוע המלצות על מכשירים סלולרים ברשת פלאפון. 3 מכשירים, אם אפשר לדרג אותם בסדר יורד ולרשום מה אתם ממליצים ומה לא. תודה.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  8. ידידה רוצה לרכוש Samsung Galaxy Advance (מעין הכלאה בין הS1 ל-S2). הוא מגיע עם 2.3 . לא מזמן סמסונג שיחררו לו עידכון רישמי ל4.1 . את העידכון אפשר לעשות דרך התוכנה שלהם למחשב. בחנות שבה היא רוצה לרכוש הוא מוצע במחיר מאוד נמוך - אממה - הם *דורשים* 150 ש"ח נוספים בשביל לשדרג אותו ל4.1 . אמרתי לה שאין צורך לשלם להם, ואפשר לעשות את זה לבד עם התוכנה של סמסונג בלי שום בעיות. מסתבר שהם אומרים ששידרוג גירסא עצמאי(שוב - דרך התוכנה! לא רוט, לא רומים לא רשמיים ולא שום דבר "מזעזע" שכזה) *מפר אחריות יצרן*!!!! הסתכלתי בחנויות אחרות בזאפ שמוכרות את המכשיר במחיר דומה - ובכולן הם דורשים עוד 100 ש"ח בשביל עברית(WTF?) או 150 ש"ח בשביל עברית+שידרוג מ.ה ל4.1 - לא דיברתי עם החנויות עצמן, אך אנ…

9. אם למישהו יש ניסיון עם המכשיר אני מעוניין לדעת איך הוא מתמודד עם ישומי אינטרנט אופיס וניווט. תודה, אסף.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by Salwaby,

אולי זה נשמע מוזר אבל אני צריך המלצה איזה כבל HDMI - של 10 מטר לקנות. עשיתי חיפוש ראיתי שיש המון והמחירים שלהם נעים מנמוך מאוד לאבסורדי גבוה, בגדול אני פשוט רוצה לחבר את המחשב למסך LED החדש שקניתי, לראות סרטים וסדרות בעיקר, אולי מדי פעם לשחק.. איזה כבל אני צריך ? ועל הדרך יש איזה מקום שאפשר לקרוא איך לסדר את המחשב ככה שבאמת אני אוכל, כשארצה, לראות דרך הטלוויזיה, אבל ברגיל דרך המסך מחשב הרגיל. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  11. Started by tamar,

שלום אנשים. אני זקוקה לנגן PMP כשהתפקיד המרכזי שלו יהיה הצגת סרטים, קרי מסך איכותי, נפח איחסון גדול ככל האפשר ולא פחות מ 4 אינץ מסך ומעלה. כרגע עולה לי בראש ה COWON A2 וה ARCHOS AV500/605 - יש עוד נגנים בטווח הזה? אני לא מוגבלת לקנייה מהארץ, אז גם נגנים שלא משווקים בארץ יכולים להיכנס להמלצות.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by Jackobf,

איזה מכשיר סיני שיש בארץ נותן את התמורה הטובה ביותר. ביחס למחיר

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by bezangeloo,

או נגן + אוזניות איכותיות אם שווה הקיצוץ הזה, באותו התקציב. כנראה יקנה בחו"ל. יש המלצות? תודה רבה, בז'נגלו.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  14. יש ב EBAY טלפונים של סמסונג עד 100 שקל.אני צריך אחד שיהיה גיבוי אם הסמארטפון מתקלקל אבל שגם יהיה בו עברית. מה אני צריך לבדוק ? או בכלל לקנות בארץ ?תודה רבה

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by Moon-Mage,

אני מחפש טלפון שיתאים לרשת פלאפון והאמת שאין לי יותר מדי דרישות אבל כדי שהוא יתאים לחבילה המוצעת הוא חייב להיות דור שלישי ומבחינת העדפות יהיה נחמד אם תהיה לו יציאה לאוזניות רגילות ואם תהיה לו מצלמה סבירה. בינתיים משיטוט קצר בזאפ ראיתי את הK800i שנראה דיי נחמד ותהיתי אם מישהו מכיר אותו ויכול להמליץ עליו.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by D-M-X,

נתתי אותו אתמול לחבר שלי כדי שיגבה דברים לפני פירמוט אחרי שהוא העביר והכל הנגן סרב להתחבר למחשב ככונן אבל לא סרב להיטען מUSB כשניסיתי להדליק הוא לא נדלק ורק הנורה האדומה הבהבה והנגן עשה רעשים של טיקים לעומת זאת, כשניסיתי להדליק על HOLD הוא דווקא ידע להציג יפה HOLD שמתי אותו להיטען בלילה מהUSB קמת בבוקר וניסיתי להדליק, הכל טוב ויפה אבל כשאני מכבה הוא שוב עושה רעש של "טיק" יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by avihy,

אני צריך המלצה לפלאפון מ orange עד 3,000 ש"ח הפלאפון מיועד לאבא שלי.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by IG,

הי. לפני איזה שנתיים קניתי מטען סוללות של PG, והתאכזבתי ממנו מאוד... אחרי כמה חודשים הסוללות התחילו להגמר תוך זמן קצר מאוד, וגם בלי שימוש, אחרי הטענה הן החזיקו לא יותר מכמה שבועות... וזה עוד בלי לדבר על המטען המעפן שלקח לו איזה 12 שעות להטעין (לפי הוראות הייצרן...) אני צריך המלצה לסוללות ומטען אחרים (או דגם ספציפי טוב של GP) שמחזיקים הרבה זמן ולא יקרים במיוחד... בעיקרון אני צריך 4 סוללות AA ואם יש משהו טוב וזול יחסית עם שתי סוללות AAA כתוספת ל-4 הAA אז גם טוב... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by מסבחה,

פרטים כאן - קישור (אני רק לקוח כמוכם, הזמנתי אחד וצריך שעוד אנשים יזמינו כדי שהעסקה תכנס לתוקף)

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  20. אז ככה .. קניתי בפלאפון מחבר שהוא של חברה אחרת (סלקום) ואני רוצה לפרוץ אותו לכל החברות שיתאים לי אז ראיתי מדריכים וניתקלתי במדריך הזה : הוא פשוט טוב וחלקו עובד לי... אבל אני פוחד להישתמש בו עד הסוף לפחות עד החלק שצריך לערב את המחשב... יש לי שאלה... תיראו את המדריך (עם התוכנה הזאת) ותגידו לי אם יש כלשהו סכנה למכשיר?? שלא ישרף שלא כלום כי אין לי ביטוחח

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by KF,

אני מעוניין לקנות אייפון 8 רגיל 64GB ולא יודע מהיכן לרכוש. כמובן שאני רוצה לרכוש אחריות מקורית. ראיתי שבחנויות כמו מחסני חשמל , אופיס דיפו המחירים זולים יותר מחברות הסלולר ואיי דיגיטל. אז לקנות מהן ? אשמח קצת לעזרה

22. שלום לכולם הייתי רוצה לרכוש נגן מוזיקה במחיר 400-450 שקלים אבל אין לי מושג מה הולך כרגע בשוק הזה היום. בעיקרון אני רוצה את מה שכולם רוצים - איכות סאונד ותפעול נוח. וידאו לא חובה. מה תמליצו לי? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by omrij,

הטלפונים מתחילים לקבל מפרט יותר ויותר מרשים: מעבד HummingBird של סמסונג במהירות 1GHZ ומסך גדול ברזולוציה גבוהה מה שכן, הוא כבר די גדול... יש למה לחכות ב2010

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  24. שלום לכולם אני ממש בור בנושא הזה אני רוצה מכשיר דור 3.5 מסלקום או מירס בלבד , הכי חשוב לי שהוא יהיה קופקטי , קל ונוח לגלישה באינטרנט . התקציב לא כל כך משנה כי אני פורס את זה בתשלומים , אבל יש עדיפות למכשיר לא יקר שיעשה את העבודה תודה לעונים דרך אגב כמה תעלה חבילת גלישה באינטרט לחודש ?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by eliranl,

מיועד לצפיה בסרטים+שירים חשוב שיהיה חיבור לטלוויזיה בכבל ולא על ידי תיבת עגינה למשל כמו בGMINI400 בטריה חזקה איכותי ועם הרבה מקום 30GB לפחות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.