עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני עומד לקנות פלאפון חדש, יש לי תקציב של 700-1000 ש"ח, יותר 700 מ1000. הדרישות העיקריות שלי הן בעיקר נגן טוב ועמידות(סביר להניח שהוא יעבור הרבה) סוללה חזקה-יתרון חשוב. תודה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by leoleo,

שלום לכולם, ישלי 60 שיעורי אנגלית ב-IPOD , מרוב משחקיםשעשיתי לאחרונה במחשב נמחקו לי השיעורים מהמחשב והמקום היחיד שהם נמצאים הוא על ה-IPOD. איך מצילים חומר רב ערך שכזה. למיטב זכרוני לא ניתן להעביר מהמכשיר למחשב והפתרון היחיד שעולה לי הוא להשמיע אותם ברמקול ולהקליט אבל זה האופציה האחרונה. החשש שלי הוא שה-IPOD הולך להתפגר בקרוב. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  3. זמינות בלעדית לחודש של להיט הבאטל רויאל תוכל לסייע לסמסונג להבטיח את הצלחתו של מכשיר הדגל אשר יושק בתוך קצת יותר משבוע לכתבה

4. Started by alergic,

מסך סביר עדיפות שיהיה אפשרות להרחבה יציאה למחשב-סטנדרט בין 4-8 GB עמיד עברית בשירים יהיה טוב. תודה לכל העוזרים. הציעו לי תנגנים האלו מה אתם אומרים? http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5394&perur=2&t=12&c=373 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=6014&perur=2&t=12&c=365 ואוזניות http://djshop.co.il/category/hedphones_hi_fi_mp3

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  5. כלומר, כשאני לוחץ פעמיים על C זה יפתח לי נגן מסויים. תודה.

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  6. דגם ה-Galaxy Z Flip 5G מספק תוספת עוצמה לדגם שכבר זמין בחנויות מתחילת השנה הנוכחית - וגם צמד גוונים נוספים שככל הנראה יככבו בהכרזה הרשמית על דגמי ה-Note החדשים בתחילת אוגוסט לכתבה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  7. Started by לירון הבר,

שלום האיפון שלי ננעל ולא רשום לכמה זמן ואני לא זוכר את הסיסמא ששמתי לו איך אני עוקף את הנעילה ואת הסיסמא? תודה מראש על העזרה.

8. Started by best_shredder,

לאחרונה החלטתי שאני קונה אייפוד של 160GB, והחלטתי שאני קונה או מIVORY או מ KSP, כי לשתי החברות יש את המחירים הכי זולים שמצאתי. עכשיו מבחינת אמינות וזה, יש מצב שאני מקבל את האייפוד מאחת משתי החברות משומש? או שרוט או משהו? או שהם נותנים לי אותו חדש מהחברה APPLE? זה מאוד חשוב לי, אני לא רוצה אייפוד דפוק ומשומש , וגם קטע האחריות מאוד חשוב לי, אם זה יתקלקל מי יתן לי יחס חם יותר? תכלס חברים, על מה אתם ממליצים ? זה אותו מחיר, IVORY או KSP? הנה קישור לשתי החברות : IVORY - http://ivory.co.il/product.asp?productid=1622&CatCode=330 KSP - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 נ.ב- מדובר בסניפים של חיפה

9. חשיבות גבוהה - איכות ועוצמת סאונד טובה (ללא מגבר) - ממשק משתמש נוח - תמיכה בעברית - רדיו - אפשרות העתקת קבצים ממצלמה דיגיטלית - זמן סוללה של לפחות 10 שעות חשיבות בינונית - תמיכה ב-OGG - קומפקטיות ומשקל (אני יכול להסתדר עם נגן בגודל של פאלם/פוקט-פיסי ואפילו קצת יותר) - אפשרות להחלפה עצמית של הסוללה - מסך שאינו מסנוור במקומות חשוכים חשיבות נמוכה עד אפסית - תמיכה בווידאו או תמונות - תמיכה ב-WMA, AAC - עיצוב חיצוני אסתטי - איכות האוזניות המצורפות (אני מתכוון ממילא להשתמש באוזניות שלי) - יומן, משחקים ושאר גימיקים התקציב המקסימלי הוא 2000 ש"ח לנגן עם דיסק 60GB ו-1500 ש"ח לנגן עם דיסק 30GB. ממה שראיתי בינתיים, ה-Zen Vision:M נראה מבטיח (במיוחד במחיר מפתה של 100…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by Jackobf,

איזה מכשיר סיני שיש בארץ נותן את התמורה הטובה ביותר. ביחס למחיר

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  11. ? אם לא אני צריך מתאם רדיו שמתחבר לIPOD אך עם זאת לא מבטל את החיבור שלו. אם לא הייתי מספיק ברור האביזרים של אייפוד בדרך כלל מתחברים לחיבור התחתון ואי אפשר לחבר לאחר מכן את האייפוד למערכת באוטו למשל, אני צריך אביזר רדיו שלא מבטל את החיבור.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by kipi-man,

יש לי מכשיר 6 ג'יגה שרכשתי לפני בערך כשנה. ולא עשה לי בעיות אף פעם. עד שהעברתי לשם אלבום אחד, (כ15 שירי בערך ) בתקיה אחת ומאז המכשיר נתקע לי באמצע סתם בלי שום קשר לכלום. ובנוסף אני לא מצליח להעביר כמות קבצים גדולה בבת אחת, צריך להעביר כל קובץ בנפרד על מנת שלא תהיה הודעת שגיאה. בקיצור ניסיתי למחוק את האלבום הזה , אך התקיה עצמה מסרבת להמחק , אני מאמין ששם הבעיה אבל אני לא מצליח לאתחל את המכשיר. יש למישהו פתרון ?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  13. Started by BreezeNET,

שלום צריך עזרה בבחירת פלאפון, יש לי אפשרות לבחור את אחד מהפלאפונים הנ"ל ואני לא יודע מה לקחת מה יותר שווה לקחת? נ.ב. עכשיו אני משתמש ב-Nokia 7250i ומאוד אהבתי אותו

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  14. כותרת תודה מראש ^^^

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  15. Started by Slash87,

אני סטודנט, ואני מעדיף שכל הספרים (פורמט PDF )יהיו לי נגישים על אי רידר... מישהו יודע כמה עולה אחד נורמלי, או על איזה דגם כדאי ללכת?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  16. שלום אני מתלבט בין דגמי הפלאפונים הבאים : 6120 ClassicוNokia K800iוSony-Ericsson 6288וNokia K530iוSony-Ericsson 5310 XpressMusicוNokia אני רוצה לדעת איזה מהם הכי שווה קנייה שהמחירים שלהם (לפי הסדר מהקטן ביותר לגדול ביותר ) : K800iוSony-Ericsson 6288וNokia 6120 ClassicוNokia 5310 XpressMusicוNokia K530iוSony-Ericsson

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  17. אני מתלבט איזה נגן לקנות ואני רוצה לדעת את דעתכם מה יותר טוב הArchos 604 (לא גרסת הWiFi) לעומת הiAudio-CowoniAudio A2 30G מה יותר טוב מבחינת איכות שמיעה איכות ווידאו זמן בטריה וכול שאר הדברים בקיצור אני רוצה לדעת איזה נגן יותר טוב ?! נ.ב אני רוצה לדעת מה הגודל של הiAudio-CowoniAudio A2 30G (גובה רוחב אורך וכו') תודה מראש לכול העוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  18. שלום לכולם הייתי רוצה לרכוש נגן מוזיקה במחיר 400-450 שקלים אבל אין לי מושג מה הולך כרגע בשוק הזה היום. בעיקרון אני רוצה את מה שכולם רוצים - איכות סאונד ותפעול נוח. וידאו לא חובה. מה תמליצו לי? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by MODY69,

שלום, חברי רוצה לרכוש מכשיר חדש ויש לו סביבות ה- 1700 ש"ח. הוא חשב על אחד המכשירי שבכותרת. האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח בשביל ה- 810? במה הוא טוב יותר מה- 800? האם ישנם מכשירים טובים יותר ב- 1700 ש"ח? מדובר על המחירים ב- ZAP. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין להתקין ROM חדש ולא מוצא בשום מקום הוראות או מדריך, אשמח לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  21. שלום לכולם אני ממש בור בנושא הזה אני רוצה מכשיר דור 3.5 מסלקום או מירס בלבד , הכי חשוב לי שהוא יהיה קופקטי , קל ונוח לגלישה באינטרנט . התקציב לא כל כך משנה כי אני פורס את זה בתשלומים , אבל יש עדיפות למכשיר לא יקר שיעשה את העבודה תודה לעונים דרך אגב כמה תעלה חבילת גלישה באינטרט לחודש ?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by snaidis,

טוב אז ההורים שלי טסים לארה"ב עוד שבוע וחצי בערך אז אני רוצה לקנות משם נגן איכותי למוזיקה וגם קצת סרטים לא יזיק. חשבתי על הנגן הזה[Cowon D2.] http://www.cowonglobal.com/product/product_D2_feature.php רציתי לשמוע קצת את דעתכם עליו, על היתרונות שלו, חסרונות , המחיר שלו בארה"ב לעומת המחיר בישראל, איך הוא בהשוואה ל IPOD, האם מוכרים בארץ חלקים נלווים שלו? כמו כיסויים, זכרונות וכו.. ואיפה אפשר לקנות את זה. עוד שאלה חשובה זה אם אני קונה מארה"ב והוא יתקלקל לי או משהו פה, אז יחליפו לי אותו גם פה? כלומר יש עליו אחריות בינלאומית? וגם איפה בדיוק אפשר לקנות אותו שם? (בדיוטי פרי שם או באיזו חנות יעודית.. ) מודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  23. :yelclap: לי מה שכן יש לי כמה שאלות. איך אני יכול בSMS לא להשתמש במקלדת ? כי לפעמים אני רוצה להשיב במילה כן - ובשביל זה לפתוח ? האם יש דרך כמו בE66 - שכאשר אני מקבל SMS , אני אראה את תחילת הטקסט בלי לפתוח אותו ? האם אפשר לחפש באנשי הקשר (עם אותיות) בלי לפתוח את המקדלת ? והאם ניתן ליצור יותר משני בארים של קיצורי דרך (ואני לא מדבר עם קיצור דרך בודד אלא של ארבעה) ?? ושאלה אחרונה האם אפשר לעשות שלרוחב יראו תמונה אחת ולאורך אחרת ?

24. Started by ofer1992,

שלום חצי שנה בערך אחרי שהMEIZU M6 התקלקל לי, החלטתי שאני זקוק לMP3 חדש. עשיתי קצת קריאה באינטרנט ובפורום. אני יודע שרובכם ממליצים פה על הCOWON D2. אך יש בו כמה דברים שמרתיעים אותי. ראשית, הMP3 צריך לדעת להקליט באיכות סבירה לפחות (שניתן יהיה להקליט שיחות), ואני לא מעוניין לחבר לו מיקרופון חיצוני. קראתי שלD2 יש בעיה שמה שהוא מקליט נוסף לו צליל בטון מאוד גבוה שמפריע לשמיעה. שנית, לפי מה שהבנתי הממשק של הD2 מסורבל ובתוספת זה שהוא מסך מגע הממשק בעייתי עוד יותר. אני לא מדובר על עקומת הלמידה שלו אלא כמה נוח לעשות פעולות. בכל מקרה, אני אהבתי את הMEIZU (על כל הבאגים שלו), ולכן אני לא בהכרח מחפש משהו דומה אבל כן משהו שלפחות יעמוד בסטנדרטים שלו (כמובן שעם שיפורים, בכל זאת עברו שנתי…

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  25. Started by guycnaan,

ההורים שלי בארה"ב כרגע וחשבתי לבקש מהם להביא לי נגן MP3. דרישות:חזק ועמיד (צבא),זמן סוללה ארוך ככל האפשר,20 ג'יגה פחות או יותר,וכל הפיצ'רס הנחמדים כולל רדיו,אפשרות להעביר עליו דאטה רגיל ואיכות שמע טובה ככל הניתן. אם אני מפספס משהו אשמח אם תוסיפו. בתודה מראש,גיא

• 3 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים