גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שארפ חושפת את טיפוס למכשיר חכם בעל מסך שאינו מרובע, וללא שוליים כלל משלושה כיוונים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שיחקתי קצת עם המוטורולה razr החדש והחלטתי לכתוב פה את התרשמותי מהטלפון לטובת כל אלה שמתלבטים איזה סמארטפון לקחת. אז ככה - סופסוף מוטורולה נורמלי! כאחד שיש לו גלקסי 2, מאוד התאכזבתי להתעסק עם הdefy מהmilestone 2 ואפילו מהatrix, אמנם שלושתם זולים ממנו, אבל לא ציפיתי לכזה פער בהנאה מהשימוש במכשיר. שלושתם מאוד איטיים בתגובה שלהם, ומאוד מכוערים בתצוגה שלהם ביחס לסמסונג. אבל כאמור, לא עוד. נתחיל מזה שהמכשיר מרגיש ביד פשוט ממכר... הוא דק בטירוף למעט קטע טיפה עבה בחלקו העליון (בדומה לגלקסי 2 רק שפה זה למעלה במקום למטה), והוא קליל גם מבחינת המשקל. מבחינת המסך, הצבעים הרבה יותר עשירים מאשר בatrix, אחיו הקטן והמפגר, ובגדול לא נופלים מהסמסונג. מבחינת המגע - הד…
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מתעניין לגבי סלולרי של נוקיה לאבא שלי במחיר זול (200-400 ש"ח מקסימום) תכונות: - מקשים רגילים (לא טאצ') - מבנה רגיל או צדפה - עמיד לזעזועים שלא יתפרק בקלות - מסך כמה שיותר עמיד שלא ייהרס/יישבר בקלות - אטום כמה שאפשר נגד מים (בגלל ההזעה) תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מאז שהשתחררתי ואני שומע שירים כל היום ישירות מהitunes שמתי לב שהshuffle בכלל לא רנדומלי, המון שירים חוזרים על עצמם וזאת על אף שיש לי אלפי שירים ברשימה. לא מצאתי שום אפשרות לשנות הגדרות או לעשות משהו כמו "RANDOMIZE" (מקווה שהבנתם). חיפשתי קצת בגוגל, ואכן ראיתי שזה לא קורא רק לי (איזה כיף אני לא משוגע). אין לי פשוט כל כך זמן להתעסק עם זה בגלל הלימודים, אז אני ישמח אם מישהו יתן פה איזה עצה קטנה, או פתרון יצירתי שהוא עשה בשביל שהשירים באמת יהיו רנדומלים. תודה
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
עברתי עכשיו בסניף של באג יש להם גלאקסי S4 לבן במבצע עם אחריות של היבואן הרשמי שיחקתי עם הטלפון, מגיב מהר. בדקתי את שם החומרה מסתבר שזה I9505 מוזר, בטוח שזה לא יבוא של היבואן הרשמי שאלתי זה המודל שמקבלים ? אה..לא.. מקבלים משהו אחר, אבל זה אותו הדבר...
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן להגדיל את גודל האייקונים בטאבלט?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הי, קבלתי מהעבודה טלפון ללא בלוטות'. מכיוון שיש לי כבר דיבורית בלוטות' לאוטו אני רוצה שיהיה לו בלוטות' ולכן חשבתי על לרכוש מתאם. ראיתי שיש דגם של ג'ברה ודגם של קארדו. מישהו השתמש בזה פעם? זה עובד? עד כמה זה מסורבל? המלצות?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קניתי מטען בטריות+בטריות 2500MH כתוב לפני השימוש CHARGE ואחר כך DISCHARGE מלא -- 3-- פעמים ! CHARGE או קיי ..אחכה עד שיסתיים לטעון אותם אבל מה הכוונה שלהם ל DISCHARGE איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
הנה הדרישות: *אורך סוללה ארוך (אם לא מובנה, אז איזה בטריות צריך להכניס) *הרבה מקום איחסון ( 6-8 GB) *מחיר יחסית נמוך (הכוונה ל1000 ש"ח ומטה) אני מוכן לוותר על כל הפונקציות שבעולם, רק שידע לנגן מוזיקה.
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/exynos_8895_will_allegedly_reach_30ghz_and_improve_image_processing_speeds_by_70-news-20511.php Exynos 8895 chip 10 ננומטר 3.0 GHz עיבוד תמונה מהיר יותר עד 70% הציונים שקיבל המעבד - scored 2301 for single-core and 7019 for multi-core in Geekbench. יעבוד עד 5 watts שיצא ב- Samsung Galaxy S8
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האם הנגן נמכר בדיוטי פרי בארצנו? ואם כן אז מה המחיר? האם החנות הזו אמינה לקניית הנגן? http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7446 כי קראתי שהמחיר באתר הרשמי הוא החל מ1999 ש"ח http://www.idigital.co.il/ipodtouch/index.html
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האם יש דרך שבה אני יכול לשים כרטיס זיכרון גדול מ 512 MB כפי שמצוין באתר של מוטורולה , עדכון התקנת תוכנה כלשהי או שהדבר בלתי אפשרי(פשוט זה לא נראה לי הגיוני שיגבילו את גודל כרטיס ההרחבה לגודל כ"כ קטן במכשיר מתקדם יחסית, וההגבלה הזאת נראית לי מלכותית). תודה
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
הנרתיקים שמצאתי עשויים מחומר רך דמוי עור שלא מספקים הגנה ראויה לנגן יקר כמו 404 archos (לדוגמא כששמים אותו בתרמיל יחד עם עוד דברים שעלולים להפעיל לחץ על הנגן ולהזיק למסך ה-lcd המובנה שתופס את רוב שטח הנגן ) ולכן החלטתי להרוג 2 ציפורים במכה אחת : גם לייצר נרתיק קשיח וגם לייצר נרתיק שיאפשר לתפעל את המכשיר בזמן שהנגן נימצא בתוכו. בחרתי להשתמש בפרספקס שקוף,ניטים ,ודסקיות מתכת (כדי לפזר את הלחץ ולמנוע חדירה של הניטים דרך הפרספקס) רעיונות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
טאבלט איכותי מבית טוב או עוד סיני לאוסף? טאבלט ה-Mi Pad 2 בגירסת החלונות זמין לרכישה כעת עוד ועוד יצרניות מתחילות להתעניין בטאבלטים מבוססי חלונות, והמצטרפת הטרייה לעגלת הטרנד הזו היא שיאומי (Xiaomi), עם טאבלט ה-Mi Pad 2 המעניין שלה. גירסת החלונות 10 של הטאבלט התאחדה כעת עם גירסת האנדרואיד, והחלה להימכר במדינת המקור סין – וגם בחנויות הסיניות הבינלאומיות הבולטות. ה-Mi Pad 2 מציע מסך IPS בגודל 7.9 אינץ' וברזולוציה של 2,048×1,536 פיקסלים, שבב אינטל אטום x5-Z8500 מרובע ליבות מדור ה-Cherry Trail, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 64GB וגם סוללה בקיבולת 6,190mAh. ללא חיבור ייעודי למקלדת וללא כניסות USB או HDMI (פרט לכניסת Type C בודדת לטעינת הטאבלט ולחיבו…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מחפש נגן MP3\4 בסביבות ה 500-600 שקל..אולי המחירים ירדו אז אם יש בפחות כמו ה SANSAE250 שלפני חודשיים עלה 650.. ומחפש מערכת לאוטו MP3 משו חמוד ב500-600 שקל.. צריך המלצות תודה..
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אחרי שהנסיון להתחרות בעולם הסמארטפונים לא ממש צלח, בחברת Canonical מקווים שיצליחו לשלב בהצלחה בין העולם הנייד לנייח עם טאבלט Ubuntu שיכול להפוך גם להפוך גם למערכת שולחנית מלאה לפני כמה שנים סיפרנו לכם על מערכת ה-Ubuntu Touch, שהיוותה את אחד מהנסיונות המסקרנים ביותר ליצור מערכת אשר תתחרה יום אחד באנדרואיד וב-iOS – בהתבסס על היסודות האיתנים של Ubuntu השולחנית, אחת מהפצות הלינוקס המלוטשות והפופולריות ביותר בתחום. לא מעט זמן עבר מאז, ולמרות כמה סמארטפונים מבוססי Ubuntu שכן מצאו את דרכם לשוק (כולל גירסה של ה-Meizu MX4), התחושה הכללית היא שהשאיפה להתחרות באנדרואיד רחוקה מתמיד. עם זאת, ב-Canonical לא מוותרים – אלא מתרחבים עם מיזם חדש ליצירת טאבלט Ubuntu, אשר ידע לתפקד …
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש בור בנושא הזה אני רוצה מכשיר דור 3.5 מסלקום או מירס בלבד , הכי חשוב לי שהוא יהיה קופקטי , קל ונוח לגלישה באינטרנט . התקציב לא כל כך משנה כי אני פורס את זה בתשלומים , אבל יש עדיפות למכשיר לא יקר שיעשה את העבודה תודה לעונים דרך אגב כמה תעלה חבילת גלישה באינטרט לחודש ?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קניתי כרטיס זיכרון של קינגסטון. הטלפון לא מזהה אותו בשם, אבל מזהה את הגודל ועובד. כאשר אני מעביר שירים מהמחשב הוא מעביר אותם לכרטיס זיכרון, אך כאשר אני רוצה להתקין משחקים דרך הPC SUITE, היא לא נותנת לי. התוכנה מתקינה את זה על תיקיית: ישומים. ומתקינה אותם על הזיכרון של הטלפון עצמו, כך שנשאר לי רק 187KB למרות שיש לי את הקינגסטון שהוא 256MB. איך אני מגדיר את הקינגסטון כזיכרון ראשי ? מישהו יודע, איך אני מתגבר על זה ? תודה,
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לרכוש נגן, והנגנים שיש ביניהם התלבטות הם: Sandisk clip 2GB Sandisk Sansa e250 2GB השימוש בנגן הוא מן הסתם שמיעת מוזיקה , אך גם חשוב שההקלטה תהיה ברמה טובה. התקציב הוא 300¤ +-. איזה מהמכשירים עדיף? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מי יודע איך ניתן לפי מספר סריאלי של נוקיה 6120C לזהות מתי יצרו אותו? או בכלל בכל דרך שהיא.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
איפה יש באיזור ת"א חנות שבה אפשר לבחון את הטאבלטים הללו מקרוב? לצערי, למיקרוסופט עדיין אין חנות בארץ.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מחפש טאבלט שיהיה כמה שיותר זול עם יכולת להתחבר לרשת סלולרית, המכשיר מיועד לאימיילים ותמונות... אנדרואיד כמובן, עדיפות ל4. נא להמליץ רק על מכשירים שאפשר לרכוש בארץ (מדובר בחברה והם לא מתעסקים ברכישות מחו"ל).
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
חלמתם על ה-Yotaphone אבל לא הצלחת להשיג אותו, או שסתם בא לכם לבלוט בשטח? הכירו את סמארטפון ה-Oukitel U6, שכולל מסך משני מבוסס טכנולוגיית דיו אלקטרונית ומוצע להזמנה מוקדמת כעת לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-כפול-המסכים-המדליק-של-oukitel-זמין/
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-