עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. צעדה האחרון של Huawei בשוק הסמארטפונים מביא לנו את ה-Honor 6 Plus המציג מצלמה אחורית כפולה, מעבד משופר ומסך מוגדל, זאת לצד השקת מכשיר ה-Honor 4x לשוק ביניים בשוק הסיני ובמחיר שקשה להתעלם ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a4%d7%95%d7%9c-%d7%96%d7%94-%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-%d7%94-honor-%d7%a9%d7%9c-huawei-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2/

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  2. המוצר העסקי החדש של היצרנית האמריקאית כולל תוספת ייחודית שחיכינו לה זמן רב - אך היא תעלה לכם הרבה כסף לכתבה

3. צמד דגמי הביניים הטריים של היצרנית הסינית מגיעים גם לאירופה ולצפון אמריקה, במחירים שעשויים להפתיע אתכם לטובה לכתבה

4. האח הבלתי רשמי של המכשיר המוקשח מבית לנד רובר מגיע עם מד טווח לייזר, מצלמת אינפרא-אדום ועוד הפתעות לאנשי מקצוע לכתבה

5. הי לכולם אני מעוניין לקנות טאבלט, ככל הנראה Lenovo Yoga Tab 3, והייתי רוצה לראות את זה לפני הקנייה. מישהו מכיר חנות שיש להם אותם בתצוגה? תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  6. מכשיר הדגל החדש של סמסונג יגיע פחות מחצי שנה אחרי ה-Galaxy S9, וגם קצת פחות משנה אחרי קודמו שעשוי להיות דומה מאוד בעיצוב החיצוני לכתבה

7. לא ממש התרשמתם מה-Note 7? המתחרה של LG עבורו עשוי להיות בדיוק מה שאתם מחפשים לכתבה

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by Gotnen,

היי, אני מחפש טלפון אנדרואיד זול וסביר לאישה מבוגרת. היא משתמשת בו פחות או יותר לשיחות, ווטסאפ ואולי טיפה מצלמת (איכות מצלמה לא מאוד משנה לה) כרגע יש לה סמארטפון ישן, היא מצליחה סה״כ להסתדר איתו, אבל כבר הגיע זמנו. היא צריכה רק מכשיר שיהיה יציב, אמין וזריז כמה שאפשר לצפות ממכשיר זול. מחפש את ההשקעה הכי מינימלית בשביל שיהיה לה מכשיר סביר לצרכים שלה. אשמח לשמוע את דעתכם אילו מכשירים מומלצים?

9. אחרי ה-Mi 9 וגרסת הדור החמישי של ה-Mi Mix 3 מגיע תור גרסת הגיימינג המוחצנת - הכירו את ה-Black Shark 2 לכתבה

10. הפילטר הייחודי של הסמארטפון המתקדם שאיפשר להציץ אל תוך מוצרים אטומים למראה מתברר כבאג ולא כפיצ'ר אחרי הכל - ועתיד להיעלם בקרוב לכתבה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  11. מצלמת 64 מגה-פיקסל ראשית מודרנית, סוללה בקיבולת נדיבה עם טעינה מהירה מאוד ועוד - זה הסמארטפון הטרי של המותג האלמותי שבבעלות לנובו לכתבה

12. מכשירים חכמים חדשים של היצרנית הסינית המפורסמת שואפים להיות הזולים ביותר עד היום עם תמיכה בטכנולוגיות סלולר של הדור החדש לכתבה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  13. מותג רכבי השטח היוקרתי ינסה את מזלו גם בתחום המכשירים החכמים, עם מוצר מוקשח ביותר שמיועד לאלו אשר מכורים לטיולי שטח מאתגרים לכתבה

14. עם תהליך הייצור החדש של TSMC ב-16 ננומטר ושימוש בליבה גראפית ובליבות עיבוד מהדור החדש, השבב החדש של היצרנית הסינית מתיימר להפוך אותה לתחרותית מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/קופצת-לליגת-העל-huawei-מציגה-את-שבב-ה-kirin-950-החדשנ/

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by shibie,

שלום אחים שלי, אני מחפש טלפון סלולרי בתקציב 2200+-ש"ח אני רוצה שיהיה לו נגן MP3 ממש איכותי, מצלמה עם פלאש, ומסך איכותי. תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. אז אני העברתי את כולם לפאלפון והמשחק לא עבד וזה ככה לכול משחק את מה צריך לעביר עוד לא הבנתי?

17. אשמח לשמוע המלצות על מכשירים סלולרים ברשת פלאפון. 3 מכשירים, אם אפשר לדרג אותם בסדר יורד ולרשום מה אתם ממליצים ומה לא. תודה.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  18. אז ככה .. קניתי בפלאפון מחבר שהוא של חברה אחרת (סלקום) ואני רוצה לפרוץ אותו לכל החברות שיתאים לי אז ראיתי מדריכים וניתקלתי במדריך הזה : הוא פשוט טוב וחלקו עובד לי... אבל אני פוחד להישתמש בו עד הסוף לפחות עד החלק שצריך לערב את המחשב... יש לי שאלה... תיראו את המדריך (עם התוכנה הזאת) ותגידו לי אם יש כלשהו סכנה למכשיר?? שלא ישרף שלא כלום כי אין לי ביטוחח

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by SeaMonster,

מה ההבדל בינהם ובין אופן הפעולה שלהם? , חוץ מזה ש MfE יכול לסנכרן גם את הלוח שנה איזה מהם עדיף?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by (G),

iDROID מגיע 8) http://blog.gsmarena.com/android-ported-to-the-iphone-steve-jobs-looses-his-sleep/ * גם פרוייקט JETDROID מתקדם יפה מאוד ואם הוא יצליח ניתן יהיה להתקין אנדרויד על כמעט כל מערכת מבוססת TOUCHWIZ UI. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by D-M-X,

נתתי אותו אתמול לחבר שלי כדי שיגבה דברים לפני פירמוט אחרי שהוא העביר והכל הנגן סרב להתחבר למחשב ככונן אבל לא סרב להיטען מUSB כשניסיתי להדליק הוא לא נדלק ורק הנורה האדומה הבהבה והנגן עשה רעשים של טיקים לעומת זאת, כשניסיתי להדליק על HOLD הוא דווקא ידע להציג יפה HOLD שמתי אותו להיטען בלילה מהUSB קמת בבוקר וניסיתי להדליק, הכל טוב ויפה אבל כשאני מכבה הוא שוב עושה רעש של "טיק" יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by sh_bmw,

יש ברשותי את הכשיר ASUS MYPAL A600 עכשיו, לד אדומה דולקת בסטטוס והמכשיר מסרב להדלק... איך אפשר לסדר את זה? ובכללי מה זה אומר הלד האדומה? תודה, שחר.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  23. שלום! שמעתי שיש דיבורית אישית בלוטוס שמתאימה ישר ל2 מכשירים ניידים תמליצו בבקשה על מוצר איכותי... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  24. ? אם לא אני צריך מתאם רדיו שמתחבר לIPOD אך עם זאת לא מבטל את החיבור שלו. אם לא הייתי מספיק ברור האביזרים של אייפוד בדרך כלל מתחברים לחיבור התחתון ואי אפשר לחבר לאחר מכן את האייפוד למערכת באוטו למשל, אני צריך אביזר רדיו שלא מבטל את החיבור.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by SensatioN,

חיפסתי ולא מצאתי , מישהו יודע אולי ?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.