גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
-
אפשר לקבל ביקורות על מכשיר הפלאפון W910i של סוני אריקסון, ואם יש למישהו אותו ורוצה לשתף אותי בחוות דעת אישית אז בכיף =] בעיקרון הייתי רוצה לדעת אם המכשיר שווה את ההשקעה, בנוגע למוזיקה נוחות ניצול סוללה, ומצלמה פחות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
http://www.iphoneblog.co.il/2008/03/blog-post_18.html
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי לכולם, ובכן אני קצת חדש בנושא הGPS ויש לי כמה שאלות:קיבלתי מתנה מההורים מכשיר GPS של HOLUX דגם GPSMILE 53 ונראה לי שיש בעיה איתו.קודם כל אמרו שהמכשיר מגיע עם תוכנת הניווט GPS2GO שאמורה להיות מותקנת על הזכרון הפנימי.הדלקתי את המכשיר וכאשר באתי ללחוץ על פונקציית הGPS קיבלתי הודעה שחסר קובץ התקנה EXE ,ובכלל נראה לי שלא התקינו את התוכנה בזכרון הפנימי של המכשיר.אני מפספס משהו? בכל אופן זה נקנה מערוץ הקניות ומחר אתקשר לברר מה פשר העניין ואבקש מכשיר חלופי.בלי קשר רציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין תוכנת ניווט שונה על כרטיס חיצוני או שהמכשיר הזה הוא לא מכשיר כף יד אלא רק יעודי לGPS ולא ניתן להתקין ידנית תוכנת ניווט.אני מניח כמובן שאם רוכשים תוכנה כמו IGO על כרטיס חיצוני זה אמור …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש איזו דרך להחליף את הלוגו של אורנג בצד ימין למטה ובמקום זה לעשות אותו סתם קיצור דרך של משהו?במקום הפורטל שלהם... אני בטוח שזה אפשרי איכשהו שאלה שניה איך אני יכול לשנות את מספר תא קולי במקום אורנג למספר תא קולי של סלקום ?(לחיצה ארוכה על סיפרה 1) תודה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם ה SIEMENS A-160DUO הוא בעברית? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JWA160DUO ואם לא איזה טלפונים יש בהם עברית שהם אלחוטיים עד 400
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אם כן, מאיפה מורידים את העדכון? ועוד משהו, איך הוא מול הipod shuffle? ואיך האוזניות של הipod בהשוואה לאלו של הסאנסה? תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן וידאו עד 500$ בארה"ב. חשבתי לקחת את האייפוד טאץ' 32 ג'יגה, ורציתי לשמוע קצת על אלטרנטיבות. בנוסף, רציתי לדעת איך האייפוד טאץ' מסתדר עם כתוביות, ואם אפשר לחבר אותו ישירות לטלוויזיה (באמצעות מתאם כלשהו). אשמח לקבל המלצות על נגן שיוכל להריץ כתוביות ולהתחבר לטלוויזיה בצורה נוחה .. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
האם הפאלפוןlg viewty שווה קניה ואם לא אפשר המלצה לפאלפון עם מסך מגע ב2000-2200 שקלים שיעבוד בסלקום או אורנג[br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 16:00:54 הקפצה בבקשה תענו לי
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אבד לי המכשיר הישן (6120C) וקיבלתי מכשיר חדש (גם 6120C), אגב מכשיר מאוד מוצלח לדעתי. קיצר עכשיו אני לא מצליח להתקין את אחת התוכנות שהיתה לי (כותב שגיאת תעודה) ואני מניח שזה בגלל הIMEI השונה של המכשיר החדש. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
עשיתי עדכון גרסה 2.54 ישנם 3 שלבים 2 השלבים הראשונים הכל חלק עד שב3 המסך של הנגן נהיה לבן והמחשב לא מזהה אותו ניסית ללחוץ על כפתור הריסט זה לא עוזר מה אני עושה ?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון עם EDR... מישהו מכיר?(לא חייב להיות מהארץ...) ובנוסף.. איזה פלאפון הכי טוב מבין הבאים למוזיקה...? LG LB3300 LG U400 Samsung SGH-F330 Samsung SGH-F250 Sony Ericsson W760 Sony Ericsson W880i Motorola Rokr E8 Nokia 5610 Nokia 5310 (יש לו כניסה של אוזניות רגילות?) Moto U9
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת של מישהו שמכיר את המוצר: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1860
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הטלפון הסלולארי K610I המערכת הפעלה בכותרת לא עובד כלום עזרה? .. התקשרתי לנציג שלח לי תוכנה שלא עובדת
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אוזניות הBT תופסות תאוצה ורציתי לשאול... מה לדעתכם (בעיקר בעליי אוזניות אלחוטיות...) איזה אוזניות אתם חושבים שהם הכי טובות? לי יש freepulse האיכות העיצוב והנוחות שלהם מעולים... אבל...הם לא תומכות AVRCP , HSP ובתוכנות VOIP למיניהם....
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מחפש נגן 2 גיגה. (עם אופציה להוסיף כרטיס ממשפחת ה SD) ה 2 נגנים הראשנים שחשבתי עליהם הם 1. iRiver E100 2. iAudio D2 בגיסאות 2 גיגה כמובן. ההפרש במחירים, זניח לדעתי. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי את המכשיר N95 ורציתי לשאול אותכם עם אותו המכשיר הבטריה באמת עד כדי כך בקושי מחזיקה? למשל אתמול התענתי מלא זמן את המכשיר ובעבוד התחלתי לראות סרט במכשיר במסך אנכי מלא....בקושי לשעה היא הספיקה לי...פףףףףףףףף אני דיי בבאסה... יש בטריות למכירה למכשיר זה שהם יותר חזקות? ועוד שאלה קטנה...אולי יש טיפים איזה פונקצויות לא להשתמש או לכבות במכשיר כדי לחסוך בבטריה? תודה רבה לכול העוזר...
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מעוניין לקנות נגן ורציתי לדעת מהם ההמלצות לכם. לא איכפת לי מאיפה לקנות ובאיזו צורה.. אז ככ אלה התנאים : -תקציב: כמה שפחות,אבל בערך 250.. העיקר שהיחס בין עלות לתועלת יהיה שווה את זה גם אם זה יגרום לחריגות מהתקציב. -מסך בסיסי ביותר על מנת לראות איזה שיר מתנגן. -מספיק 1G,2G יהיה מעולה. -איכות סאונד שתהיה כמה שיותר טובה. -עיצוב לא ממש חשוב,אבל אם הוא יהיה יפה זה גם טוב.. -אפשרות לחבר כל אוזניה. -משך סוללה שיהיה כמה שיותר ארוך. -תניכה בעברית כלל לא חשובה. -רדיו אם יש אז סבבה,אם לא אז ממש לא חשוב. פעם היה לי IPOD NANO 4GB שהייתי ממש מרוצה ממנו והוא היה מעולה,אבל הוא נשבר. גם רציתי לדעת אם יש כזה הבדל באיכות סאונד בין לדוגמא הIPOD שהיה לי לבין נגן ממ…
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש למשיהו אולי מדריך או שבכללי יכול להגיע האם זה קשה להחליף פאנל ל N95? קדמי ואחורי כולל מקשים או שאולי ממישהו יודע כמה זה יעלה במעבדה לעשות את כל העסק הזה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש מידע מסתובב באינטרנט שכנראה אורנג' לא הולכת להשיק את הN95 החדש (ה8GB) ויש פרסומים ממקורות רשמים (אתרים העוסקים בסלולארים או אחרים) שאומרים שהשקה שלו היא לא בלעדית לסלקום... דיברתי אם איש או שתיים שאמרו לי שהם שמעו שאורנג' "כנראה" תשיק אותו עוד חודש.. ביורקום אומרים שכרגע אין צופי מתי הוא יושק באונרג' אם בכלל הוא יושק באורנג' והם לא הזמינו מכשירים מהם עדיין.. וחנויות\נציגי שירות של אורנג' אומרים גם שאין צופי להשקתו.. שאלתיי אליכם האם לכם יש מידע על בסיס בטוח אם אורנג' הולכת להשיק את הN95 8GB החדש? תודה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים חיפשתי פלאפון מתקדם ללא מצלמה ומה שהומלץ לי זה w950 ו E60. די התאהבתי בסוני ואפילו יש מספר חנויות שמוכרות אותו בישראל במחיר סביר של 2000 שח. והתכונות שלו די מתאימות לצרכים שלי, מערכת הפעלה סימביאנית, נגן טוב ורמקול חזק. אבל ב2 חנויות שהתקשרתי אליהם אמרו לי שאין לא שום תמיכה בעברית. ואני די צריך תמיכה, התפריטים והממשק אפילו עדיף לי באנגלית כי לזה אני רגיל, אבל אני רוצה לקבל ולכתוב SMS בעברית וכמו כן לראות דפים בעברית. אז מישהו יש לו את המכשיר הזה וניסה/הצליח להוסיף עברית? או שידוע על איזה דרך להוסיף לו? הE60 נדמה לי שהוא פחות מתקדם כמו כן המחיר שלו יותר יקר (2400) וזה עוד לא כולל כרטיס זיכרון. אם אין דרך להוסיף עברית אז איזה עוד מכשירים יש בלי מצלמה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה של ההורים שלי נוסעת לארה"ב בפסח, ואמא שלי רוצה לקנות GPS. אין לנו מושג מה ההבדלים בין המכשירים, אבל אנחנו לא צריכים משהו משוכלל, GPS פשוט, שיוכל לעבוד בארץ ובשאר העולם. מה ההבדל בין מחשב כף יד עם GPS לסתם GPS? אני מתכוון איזה אופציות יש במחשב כף יד שיכולות להיות שימושיות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5874&perur=4 נשמע פתרון מצויין וזול יחסית... סקירות: http://www.phonearena.com/htmls/Parrot-PMK5800-Review-review-r_1919.html http://solution.allthingsd.com/20080213/no-hands-all-ears-for-sound-in-cars/
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחר שנהנתי מהsansa e250 שלי הגיע הזמן לנגן חדש עד 800 ש"ח. דברים שחשובים לי: 1)איכות סאונד טובה + 2)וידיאו וסרטונים (מסך גדול ..2.4 נראה לי הכי גדול שאפשר למצוא) 3)4 GB לפחות. 4)זמן סוללה ארוך לפחות כמו הסנסה. חשבתי על שתי אופציות: מיזו m6 iriver e100 . יש עוד אפשרויות? הצעות? תודה רבה! נ.ב זו גם הזדמנות לשאול-האם יש מדריך בעברית להתקנת רוקבוקס לסנסה?
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-