גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בios היה לי אפליקציה מדהימה שמתעדכנת תדיר כמה פעמים ביום , ומראה את כל המבצעים של האפליקציות ירידות מחירים , אפליקציות לפי תחומים , בחינם ,ממש משחקים שהולכים להצליח ולפני שעולים כסף הם מוצעים בחינם להורדה דרך ממשק ידידותי וכך אפשר לחסוך כסף בזה שמורידים אפליקציות לפני שהם מקבלות תג מחיר. מישהו מכיר משהו בסגנון ל android ?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם. עדכנתי את הרום של הדיפיי שלי לCM7 . ממש לא אהבתי אותו ואני רוצה לחזור לרום שהיה לי לפני כן(רום של אורנג'). לפני כן היה לי גרסה 2.2 . בכל מקרה אני מחפש ברשת ופה את הרום להורדה ולא מוצא . האם מישהו יכול להביא לי קישור להוריד את הרום הזה וגם מדריך איך להתקין אותו אשמח מאוד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם עדיין מוכרים היום טאבלטים עם לינוקס, שהוא לא אנדרואיד? תודה card
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הם לא יוקרתיים כמו דגמי סדרה 9 החדשה, אך ליצרנית הקוריאנית יש ניידים מעודכנים נוספים שאמורים להיות תחרותיים ומשתלמים הרבה יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש מודם סלולרי שתומך ב QUAD BAND והכי חשוב שיעבוד עם WINDOWS SERVER 2008 R2 המודם יכול להיות בעל חיבור USB או PCMCIA EXPRESS א רגיל תודה מראש אבי
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום רב, קודם כך אני רוצה להמליץ על הטאבלט! בנוי ומורכב מחומרים ממש איכותיים ומרגיש מאוד טוב בידיים. בהתחלה היה קצת איטי ונתקע אבל אחרי עידכון קושחה שעשיתי לגרסא החדשה (Novo9-Spark-LX-20130422v1) המכשיר פשוט עובד מצויין, עובר בין תפרטים בקלות ומבהירות האפליקציות מגיבות טוב וכו וכו ובכללי למחיר של 230$ כולל משלוח וכיסוי עור איכותי זה ממש השקעה שווה. ועכשיו לבעיה ישלי 12 ג'יגה פנוי בטאבלט וכאשר אני מנסה להעביר קובץ סרט של 4 גיגה(באיכות HD 720P) הוא כותב לי שהקובץ גדול מידי למכשיר? איך אני יכול לפתור את הבעייה? משהו בהגדות של של הטאבלט? או שלעשות משהו עם הקובץ? להמיר אותו לרזולוציה יותר נמוכה או משהו? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
אסוס ממשיכה לדחוף קדימה את אחד המאפיינים המרעננים ביותר בשוק המחשבים המודרני עם גרסה חדשה של ה-Zenbook Pro היוקרתי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, מחפש פלאפון יד שניה, פשוט, אמין, שעושה את הדברים הבסיסים (שיחות, ספר טלפונים, רמקול) בצורה טובה. היה לי מוטורולה e398 שהיה לדעתי מצוין (חוץ מספר טלפונים מעצבן) ולצערי הוא נגנב. נתנו לי מכשיר זמני מאורנג' - nokia 2610 שהוא די על הפנים. מה דעתכם על המכשירים הבאים: 200 ש"ח - Nokia 6070 200 ש"ח - Motorola e770 250 ש"ח - Motorola v3 300 ש"ח - Sony Ericsson k530i 300 ש"ח - Sony Ericsson k610i איזה מהם מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
שלום למומחים יש לי גלקסי S8, בגרסת אנדרואיד הקודמת, היתה באפקליקציית ההודעות אפשרות לחסימת ביטויים ולא רק מספרים... מאז העדכון גרסה האחרון לאנדרואיד 9, אפליקציית ההודעות גם קיבלה עדכון "מעצבן" וכעת אי אפשר לחסום ביטויים, אלא רק מספרים. יש למישהו רעיון איך אפשר לחזור לגרסת אפליקציית הודעות ישנה? ממש מבאס. תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי מישהו פה מכיר במקרה אפליקצייה מומלצת שתהפוך את הטאבלט למחברת לאנדרואיד חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי משהו מומלץ כנל מה שהורדתי הם פשוט לא היו אפליקציות טובות אשמח לקבל המלצות
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רגע אחרי ההכרזה הרשמית על שבב הדגם הבא מבית קוואלקום התחלנו לקבל טיזרים עבור הסמארטפונים הראשונים שיבוססו עליו - הם כולם ממתינים לכם בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם לפני כמה חודשים הבנתי מארצות הברית טלויזיה של סוני אבל היא לא תומכת בתקן של PAL ניסיתי להתקשר לכל העולם כבר סוני העולמי לא מדברים איתי ישפאר אומרים שאין מה לעשות מצדם ניסיתי להביא את הממיר HD החדש של הוט אבל גם דרכו לא ראו שום דבר היא לא מולטיסיסטם רק NTSC יש פיתרון לבעיה שלי או שנתקעתי עם סתם מלבן שחור על הקיר =\ אני יודע שיש איזו קומבינה שאפשר לקנות ממיר אותות מ-PAL אל NTSC אבל ניסיתי לעשות את זה הממיר היה קטן יחסית ולא עזר בכלל אני חושב שיש ממירים נוספים אבל הם הרבה יותר יקרים (300 דולר) האם הם הפתרון היחיד שלי? תודה רבה לעונים אתם תעשו לי טובה רצינית עם זה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
עד כה מה שמצאתי זה HTC Desire 816 dual, Samsung galaxy grand 2 לא מעוניין ביצרנים סינים למיניהם (לנובו וכו'). האם יש משהו נוסף או שאלה הן שתי האופציות שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GPS בלבד , ללא מחשב כף יד ושאפשר יהיה להתקין מפות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-htc/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אוקיי אני אנסה להסיר בדיוק מה אני מחפש , אין לי דוגמה להראות לכם אבל אני מקווה שתצליחו. ראיתי פה ושם תמונות סלפי ( לא זוכר איפה) שהמצלם/ת מחזיקים את הפון ביד ומצלמים סלפי אבל בתמונה עצמה נראה כאילו הם ממש רחוקים מהיד של המצלם/ת. זה לא מוט כי רואים את היד של אותו מצלם/ת , זה כאילו עיצוב כזה או אפליקציה שעושה את זה. זה נראה כמו עין הדג אבל לא , פשוט נותן אשליה של מרחק מהתמונה. מי שמכיר אשמח לדעת איזו אפליקציה זו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עיכובים משמעותיים בחלוקת הזמנות ובמכירות של סמארטפון ה-OnePlus 2 החדש הביאו את אחד ממקימי היצרנית הסינית לצאת בהודעת התנצלות, עם תכנון לפיצוי בדמות מכירת בזק ללא צורך בהזמנות בתקופה הקרובה לכתבה: http://hwzone.co.il/ב-oneplus-מתנצלים-על-עיכובי-ההזמנות-ומבטיחים/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המותג הטרי מבית לנובו חושף את הסמארטפון השני שלו, שמרשים הרבה יותר מהדגם הקודם ואמור להוות יריב משמעותי מאוד ל-Mi 5 הנהדר של Xioami לנובו היא לא השם הראשון (או השני) שקופץ לראש כשמדברים על היצרניות של הסמארטפונים המתקדמים והעוצמתיים ביותר בשוק – אך כל זה עשוי להשתנות בקרוב מאוד, באופן עקיף, עם השקתו של ה-Zuk Z2 Pro, אשר נשמע כמו אחד מהמכשירים החכמים המרשימים ביותר לשנת 2016. למבולבלים, נזכיר כי Zuk היא חברת ספין-אוף שיצרה לנובו בשנה שעברה, במטרה לספק תחרות ישירה למתחרות צעירות דוגמת שיאומי ו-OnePlus עם סמארטפונים מתקדמים, משתלמים ובינלאומיים. הדגם הראשון היה ה-Zuk Z1 והיה אלטרנטיבה מעניינת עם סוללה נדיבה מאוד, נפח אחסון פנימי גדול ושבב Snapdragon 801 מעט …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמועה חדשה מדברת על כך שהיצרנית הסינית עשויה להפתיע את השוק עם מכשיר מיני עוצמתי במיוחד מכשיר הדגל העדכני של שיאומי (Xiaomi), ה-Mi 5, מהווה כבר היום את אחד מהקומפקטיים ביותר אשר מבוססים על שבב ה-Snapdragon 820 העדכני מבית קוואלקום – אך נראה שביצרנית לא מסתפקים בכך, ומתכננים להשיק גם גירסת מיני קטנה הרבה יותר עבורו מבלי להתפשר על כח העיבוד. לפי השמועות ברשת החברתית הסינית weibo, בשיאומי מכינים עתה את ה-Xiaomi Mini Mi 5, שיכלול מסך 4.3 אינץ' בלבד ברזולוציה של 720p, זכרון RAM בנפח 3GB ונפח אחסון מבוסס טכנולוגיית eMMC של 32GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית – וגם שבב Snapdragon 820, בדיוק כמו זה שיש בדגמי ה-Mi 5 וברוב מכשירי הדגל המודרניים האחרים. אחרי שהעניקה …
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה-Creative Zen Vision M 60 gb אבל הגרסה החדשה והדקה שלו, שלפי מה שאני יודע הוא באותו עובי של ה-Creative Zen Vision M 30 gb. ואני רוצה לשאול אתכם אם אתם יודעים מתי הוא אמור להגיע לארץ אם בכלל הוא יגיע? עריכה: במקרה שהנגן לא יגיע יש המלצות לגבי קניית האייפוד החדש של ה-60 ג'יגה במקום ה-ZVM 60 ג'יגה?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום ויום טוב! ברצוני להחליף מכשיר וכיום אני לקוח מן המניין ברשת פלאפון הישנה עם מכשיר זבל ישן מאוד. עכשיו לאחר שחיכיתי קצת הרשת החדשה הושקה והחלטתי שאני רוצה לקנות סים של הרשת החדשה ולקנות מכשיר דור שלישי מחנות פרטית ולשים אותו בו ולהישתמש בו. הבעיה היא כששאלתיאותם בדוכן שלהם כמה עולה סים הם התחילו לדבר מלא שטויות כמו שאני אצטרך לשנות מספר ולקחת מסלול-חבילה שונים כשסה"כ אני רוצה "להיתנייד" מהחברה ממכשיר שעבד ב-CDMA למכשיר UMTS ובעצם לצרוב את הזכרונות שלי על הסים. בשביל זה אני רק רוצה לקנות את הסים ולהישאר עם המסלול וכל הפרטים שיש לי ורק לקנות למעשה סים, לא יותר ולא פחות מזה. האם זה יתכן? האם זה אפשרי? או שסתם מנסים לגרום לי לקנות מכשיר ברשת החדשה שלהם בטריליון תשלומי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גוגל מאפשרת למשתמשי אנדרואיד עם ראש פתוח ולמפתחים להתנסות בגרסת Canary של הדפדפן הפופולרי ביותר, אשר מתעדכנת מדי לילה עם היכולות העדכניות והחדשניות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-