גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
היי, אני הכנסתי את ה-SD Card החדש לנגן.. אני מחבר למחשב כדי לשים בכרטיס סרטים.. ושאני מדליק את הנגן אני מחפש את מה שהכנסתי בSD ואני לא רואה אותם..למרות שהוא מזהה את הכרטיס ב-Settings ומראה לי כמה מקום נשאר בו והכל.. נ.ב.. שירים הנגן קורא ומזהה בלי שום בעיה! מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לתשובות מהירות כי אני חייב את זה דחוף..
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה ואם אפשר גם שיציג תמונות או ינגן וידאו. אין לי מומחיות בנושא והמגוון כל כך עצום: sansa, iaudio i7... שקשה לי להגיע להחלטה. הדרישות העיקריות שלי מהנגן: 1. איכות סאונד טובה (לא הטובה ביותר אבל רצוי שיפיק את כל הצלילים ואת הבאס כמו שצריך). 2. עמיד, לא מתקלקל/נשבר בקלות, אפשר לטלטל אותו בהליכה/ריצה. 3. זמן סוללה ארוך בניגון מוזיקה/זמן הטענה קצר. 4. ניווט בין קבצים/תפריטים נוח ומהיר. *הבנתי שרוב הנגנים המומלצים הם עם סוללה מובנית, יש אפשרות להטעין אותם דרך נקודת חשמל? ואם כן כמה זה עולה? תודה. עריכה: אם זה נכנס בתקציב, אז גם רמקול פנימי.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש למשיהו אולי מדריך או שבכללי יכול להגיע האם זה קשה להחליף פאנל ל N95? קדמי ואחורי כולל מקשים או שאולי ממישהו יודע כמה זה יעלה במעבדה לעשות את כל העסק הזה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני נוסע הרבה כל יום ואני רוצה לגלוש באינטרנט גם כשאני מחוץ לבית וברכבת. הפתרון הוא מודם סלולרי , רציתי לשאול אם אתם יודעים באיזו חברה יש את המחיר הכי טוב ? אני לא מדבר על אינטרנט מהיר במיוחד , אני לרוב רק גולש באינטרנט וקורא מיילים. כמו כן , שאלה נוספת למומחים שבניכם , מה רמת האבטחה בגלישה בצורה כזאת? תודה רבה על התשובות חברים.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איך אני מוחק תיקיות מהM240 דרך המחשב (בבקשה זה דיי דחוף אני טס היום ואין לי מושג...)
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה הנוקיה 3100 שלי נדפק. אני מעוניין לקנות פלאפון דור 3 עם מצלמה של 5MP. ההתלבטות שלי היא כרגע בין LG KU 990 לבין NOKIA N95 כרגע אני די מעדיף את ה LG, שהיה מבחינתי הפלאפון המושלם אם היה לו WiFi. אין י כוח לחכות שיצא פלאפון בדיוק כמו ה KU990 עם Wifi (כשהוא יצא אני בטח ארצה לחכות לתכונה אחרת כלשהי. אין מה לעשות. העולם הזה תמיד צועד קדימה). השאלה היא כמה באמת משתמשים ב wifi ובכלל, מה עדיף - N95 או KU990? תודה מראש. עריכה: גם ה samsung g800 קוסם לי. איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היי קניתי Cowon D2 ואני מחפש נרתיק בשבילו - כזה שמחברים לזרוע ואז אפשר לרוץ איתו. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה נרתיק? עדיף שיהיה קשיח ויחזיק את הנגן מבפנים עם גומיה, אבל זו לא דרישה קריטית. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אז כמו שציינתי בכותרת הפלא פון לא מזהה את הרצועות בנגן מדיה אבל הוא כן מזהה אותם בגלריה. אצל אח שלי יש תיקיה נוספת שאין לי שלשם הוא מכניס את הרצועות ולא עושה לו בעיות. מה לעשות ?? לפתוח תיקיה נוספת? לשחזר הגדרות יצרן? אני לא טוב בדברים האלה הפלאפון הקודם שלי היה nokia 3010
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני כיום בפלאפון עם מכשיר די ישן ומעוניין במכשיר שתומך ב-WiFi. יש בכלל מכשירים כאלה בחברות (לא משנה אורנג'/סלקום/פלאפון) או שהם לא רוצים להפסיד על האינטרנט הסלולרי אז הם מנטרלים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
גרסה חדשה יצאה היום. כנירא בימים הקרובים תצאה גם 2.55 להורדה: http://download.cowon.com/data/C08/D2_3.55.zip
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מתכנן לקנות מאורנג' לכן לא מעניינות הפונקציות של דור 3. ראיתי שה-6120 מאוד מומלץ. האם יש עוד מומלצים בתקציב הנ"ל? אילו חנויות מומלצות ומאילו כדאי להתרחק על סמך חוויות קניה שלכם? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, ברצוני לרכוש מחשב כף יד, אחרי סקר שוק קצר וחישובים כלכליים נעצרתי על מכשיר אחד שעונה על כל הדרישות שהצבתי: 1. GPS 2. יומן אלקטרוני 3. יכולת הרחבה עם כ. זיכרון חיצוני. והמכשיר הוא MIO P350. מה דעתכם עליו? מהם יתרונותיו וחסרונותיו על פני מתחריו הישירים? *אני מודע לזה שמדובר בדגם ישן/יוצא אך אין זה מהווה בעיה מבחינתי. בלי לחשוב פעמיים פתחתי תרד בעיניין לפני שרצתי לקנות, כי מי אם לא אתם חברי הפורום המלומדים והמקצועיים יתן לי חו"ד מקצועית...? תודה מראש, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מעוניין לשים בפלאפון שלי(nokia 3100)טפטים ורינגטונים... והאם יש אפשרות לערכות נושא?(themes) והאם יש פשרות להעלות תמונה משלי ולשלוח לפלאפון? אני יודע שזה עולה כסף ואני מוכן לשלם... תביאו בקשה קישור לאתר שתומך בפלאפונים בארץ תודה רבה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם התוכנה הנ"ל עובדת על הPDA הזה: http://www.shopping.hp.com/store/product/product_detail/FA979AA%2523ABA? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה של הסינכרון אבל המכשיר לא מתחבר אליו כתוב not conected הוא מחובר עם כברל USB ומזוהה במערכת הפעלה XP רק שהוא לא מצליח להתחבר יש עוד משהו שצריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני יודע שיש חיישן תנועה בW910 ורציתי לשאול איזה משחקים תומכים בזה.. תודה D:
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אייפון עוד כמה חודשים שאני טס לארה"ב לחופשה, והמחיר שם זול בגלל הדולר הנמוך (בערך 1700 לאייפון עם 16 ג'יגה) אבל קודם רציתי לדעת אם זה בכלל כדאי לי דבר ראשון, שמעתי שצריך לפרוץ אותו בשביל להפעיל אותו בארץ (אני באורנג')... אפשר לעשות את זה לבד או שלא כדאי להתעסק עם זה וצריך ללכת למקום שיפרצו לי אותו (אם כן כמה זה עולה) גם יש לי כרטיס סים דור שלישי (שלפי מה שכתוב יכול לעבוד רק על פלאפונים דור שלישי) אז זה יפעל עם האייפון? גם קראתי ש-iPhone לא תומך ב g3 ו MMS, זה אמור להיות בעיה? צילום סרטונים דיי חשוב אבל לא חובה, וגם קראתי שאי אפשר לצלם סרטונים אלא רק תמונות, אבל אני גם זוכר משהו על פריצה שיכולה לעשות צילום סרטונים עם האייפון... יש דבר כזה? ואיך הוא בקשר…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בשם "עמוד ענן" על כרטיס זכרון מקורי כשהוא מוכנס למחשב כף היד mio דגם p-550 התוכנה עובדת אבל כשניסיתי להעתיק את קבצי התוכנה לכרטיס זכרון אחר היא לא עובדת. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם... אני מתכנן חודש הבא לקנות IPHONE, בשביל הרבה שימושים שונים, וגם כדי לגלוש לפעמים באינטרנט הסלולרי. השאלה היא - כמה זה יעלה לי?? ממה שהצלחתי להבין משלמים מחיר על כל KB אחד, ולפי האתר של CELLCOM (דרך שם אני אתחבר) זה עולה 3 או 9 אגורות... זה כאילו לפחות 3 שקל על דקה! ולא מצאתי שום חבילת גלישה שם... ואני פשוט מאוד רוצה לגלוש באינטרנט הסלולרי, ואני לא יכול להוציא יותר מ50-100 שקל על האינטרנט בחודש... מישהו יודע כמה זה יעלה לי? תודה...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום הורדתי מהאתר של נוקיה כלי לעדכון התוכנה מצא לי עדכון למכשיר עכשיו השאלה שלי היא כזו הכלי שהורדתי הוא בעברית האם אחרי שאני אתקין את העדכון היה לי עברית במכשיר והאם יכול לקרות משהו למכשיר אם אפשר לענות מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
ברשותי הנגן iAudio i7 למישהו יש מושג איך אני טוען אותו? קיבלתי רק כבל USB למחשב. (חיבור כמו של מצלמה) והקטע שהוא היה מחובר כמה שעות והסוללה לא עלתה, למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הבנתי שאין יותר 100 מגה חינם לDATA חוץ מלE65. השאלה כמה עולה חבילה כיום ? תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי שתי שאלות. נתחיל בראשונה, יש לי את הפלאפון Nokia 6120 Classic שהוא סימביאני (S60). רציתי לדעת מה התוכנות המומלצות וגם איזה גרסא הכי טובה ומה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו למכשיר יותר טוב ? (כרגע הוא עם Firmware סטוק של אורנג'). תודה לעוזרים :] שאלה שנייה, בקשר ליציאה באייפוד. לחבר שלי יש iPod Video דור חמישי 30GB, והיציאה של האוזניות שלו נדפקה. אני יודע שיש דבר כזה שמחברים לחיבור USB וזה נותן יציאה נוספת לאוזניות. רציתי לדעת כמה דבר כזה עולה והאם זה שווה את זה? תודה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התחלתי להשתעשע ברעיון של קניית iPhone/iPod Touch למעשה, אין לי כלל צורך בiPhone אבל אני מתעניין ביכולות שלו מעבר ליכולות של הiPod Touch. כמובן שאני לא מתייחס פה לעניין שiPhone הוא גם טלפון, אלא יכולות אחרות. למיטב ידיעתי המכשירים זהים מבחינת היכולת שלהם. לשניהם אותה החומרה בדיוק מלבד הטלפון שבאחד יש ובשני אין. אשמח אם תוכלו לחדד לי את הנקודה הנ"ל. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-