עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Kalen,

שלום חברים חבר שלי ברגע זה נמצא בחנות בגרמניה, ויש שם את ה I9300 במחיר סבבה. הבעיה שאין עברית במכשיר. האם ניתן בקלות לשים רום עם עברית למכשיר זה ? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by minimi,

שלום לכם המכשיר שבכותרת נירכש עבורי מאירופה והוא ללא עברית. האם ניתן להוסיף\לצרוב עליו עברית ללא עזרה מחנות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by bneta1,

ראיתי כתבה שsandisk פירסמו עידכון עברית לנגן e200 שהוא לא שונה בהרבה מהe140 מישהו יודע אם אפשר להפעיל את הקובץ עידכון גם על ה140? הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3355344,00.html#n

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by bneta1,

מישהו יודע איך אפשר לגרום לנגן להראות שמות של שירים בעיברית? אני יודע שהוא תומך בעברית ב WMA אבל כותב אותם הפוך ושאפשר לשנות את הסדר של השם ככה שזה יכתוב בנגן נורמאלי, אבל א. זה די מעאפן ב. זה לא פותר את הבעיה לקבצי mp3 אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו תודה

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by heb4zen,

עברית לנגני CREATIVE דגמים: ZEN VISION M ZEN VISION W ZEN כוללת תמיכת תפריטים בעברית מלאה, תצוגת שירים בעברית (אמנם הפוכה) ניתן לסידור עם תוכנה חיצונית. כנסו ל www.heb4zen.co.cc

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by zohar678,

האם יש אפליקציה שיכולה לתת לי אפשרות לשנות את שפת הטלפון מאנגלית לעברית? הטלפון נקנה בחו"ל ואינו תומך בעברית.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אהלן יש ברשותי S3 mini דגם GT-I8200L שנקנה בפנמה, לטלפון אין ממשק עברי וגם לא מצאתי דרך morelocale2 ראיתי מדריכים לדגם 8190, האם המדריכים יוכלו להתאים ללא בעיה גם לדגם 8200? או אם יש מדריך מיועד ל 8200? אשמח לקבל קישור

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by rjjb7,

שלום, קניתי לפני כמה שנים Palm Zire 71 ובגלל פירמוטים למיניהם של המחשב איבדתי את הקובץ של hebrew.prc התואם למכשיר שלי. לא ניתן ליצור קשר עם החברה ("כלנית") כי היא פשטה את הרגל. כך שנותרתי בלי עברית במכשיר שכן תומך בעברית פשוט חסר לי הקובץ הבודד המפעיל את ממשק העברית. כל מי שיש לו מכשיר של פאלם זייר 71 התומך בעברית בבקשה שיישלח תגובה או יצור איתי קשר באימייל rjjb7@walla.co.il השימוש במכשיר ללא תמיכה בעברית גורם למגבלות רבות. בנוסף, כל מי שמצליח למצוא ברחבי האינטרנט קישור כלשהו לעברית לפאלם זייר 71 (לא גרסת הנסיון של PiLoc אלא גרסה מלאה) אודה לו מאוד. זה בסה"כ קובץ קטנטן של כמה ק"ב-ים שנקרא hebrew.prc העניין הבעייתי הוא למצוא קובץ כזה שתואם בדיוק ל Palm Zire 71. תודה רבה, …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by BioTech,

שלום חברים, אני כרגע מתלבט בין לקנות גלקסי אס 1 או גלקסי אס פלוס אל תמליצו לי לי על מכשירים אחרים כי מבחינת מחיר והכל זה מה שהחלטתי עליו אני מתכוון לקנות דרך איזשהי חנות שיש בזאפ המחיר הוא די דומה והבנתי שבגלקסי אס פלוס יש מעבד יותר מהיר (1.4) השאלה שלי היא בקשר לעברית ... המכשירים הללו מגיעים עם עברית חלקית הבנתי שסאני שהיא היבואנית של סמסונג בארץ היא היחידה שיכולה להתקין עברית מלאה. יש דרך להתקין עברית מלאה (אני שואל על שני המכשירים) כלומר שהמקלדת תהיה בעברית וההודעות? אני לא רוצה להגיע למצב שקניתי מכשיר ואין לי עברית בו כך שאודה לכם רק על תגובות אם אתם בטוחים בעניין אם יש אפשרות להתקין עברית מלאה עם גרסא יציבה (בלי באגים וכו') על הגלקסי אס פלוס אני אקח…

• 4 תגובות
    • 6.9k צפיות
  10. Started by nir75,

הבאתי 2 מכשירים מחו"ל איך אני מתקין להם עברית ואיפה ? והאם יש חריטת מקלדות לפלאפונים?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  11. Started by simla101,

היי, אני יודע שזה מכשיר ממש עתיק, אבל האם אפשר לשים עליו עברית? פונטים + מקלדת (מקלדת אני מניח שאפשר להוריד את anysoft keyboard פשוט מהמרקט). אפשר להתקין עליו כמו שמתקינים על כל אנדרואיד אחר? או שלכל מכשיר יש שיטה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by saruti,

שלום לכולם רכשתי מ PANDAWILL מכשיר JIAYU G2 המכשיר פצצה. באמת. אבל אין עליו עברית בכלל גם לא בהוספת שפה וכו. איך אפשר להוסיף את השפה העברית למכשיר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by rjjb7,

שלום רב, קניתי לפני כשנתיים מחשב כף יד מסוג Palm Zire 71 עם העברי של כלנית. לפני כחודשיים הייתי צריך לפרמט את הפאלם אך שכחתי לגבות את העברית וכעת אין לימה לעשות ללא העברית. מצאתי קישור שהתאים לעברית שהייתי צריך ואכן היא פעלה וראיתי עברית והכל היה בסדר הבעייה היא שלאחר תקופת השימוש בעברית זו, פג הזמן בו ניתן להשתמש ושוב חזרתי לממשק האנגלית. מי שמכיר קישור לעברית של כלנית (לא תקופת נסיון Trial) המלא,אשמח לקבל קישור, או מי שברשותו פאלם זייר 71 כלומר מאותו סוג שיש לי אשמח לקבל את הקבצים האחראיים לעברית (הקובץ המרכזי נקרא Hebrew) לאימייל rjjb7@walla.co.il. בתודה רבה מראש, רועי. עריכה: מי שמוצא עברית של הראל (חברה המתחרה של כלנית בכל מה שנוגע לעברית של פאלם) , אשמח לקבל את העבר…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by DOGMA,

מסתבר שבSGS2 שקיבלתי במקלדת ה-SWIPE וזאת של סאמסונג יש בערך כל שפה בעולם חוץ מעברית, יש ROM(רשמי כרגע) שיש לו עברית למקלדת?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי שני מנויים. הם היו עד לפני שבוע בהוט מובייל אבל הקליטה לא הייתה מלאה אף פעם . אחרי שבדקתי עם GLOVE, וראיתי שהוא ממליץ לי לעבור ל012 (מקום ראשון במכשיר אחד ושני במכשיר השני) עברתי ל012. עכשיו הקליטה ניהיה פי כמה יותר גרועה, במכשיר אחד אני נע בין 0 ל-2 מקלות קליטה.. במכשיר השני רוב הזמן זה 0 וגם כשלא - פשוט אי אפשר להשתמש, לא שומעים אותי. המכשירים m8 ו s3. בS3 זה יותר גרוע (לא שומעים אותי כשאני מדבר בבית). עשיתי שוב בדיקה ב GLOVE. ושוב יצא ש012 במקום הראשון! אז קודם כל , GLOVE פשוט אפליקציה איומה שלא מהווה מדד לשום דבר. היא כנראה מיועדת רק כפלטפורמת פרסום לחברות סלולר ולא יותר. ודבר שני.. מה לעשות? לאיזה חברה לעבור? תודה.

• 10 תגובות
    • 11k צפיות
  16. עברתי מהוט מובייל לגולן: 1) ניוד מספר תוך 3 ימים (הייתה תקלה אבל עברנו את זה - הסים של הוט עבד עד שהניוד עבר בהצלחה) 2) קליטה - מדהים! במקומות שהוט מובייל כמעת ולא הייתה קליטה בכלל בגולן יש קליטה מעולה - כל הזמן (כמעת)! 3) גלישה! גם פה גולן לא נופלים מהוט.. בהוט גלשתי בדרך כלל 3-5 מגה ובמצב טוב הגעתי ל-7 מגה. בגולן אני גולש ברגיל 1-2 מגה ובמצב טוב 5 עד 5 וחצי מגה. לא רע בשביל סלולר ואני מאמין שזה רק ישתפר עם ההרחבה של התשתית של גולן בכל האזורים. 4) מענה טלפוני! בהוט אפשר לחכות 10 דקות בכייף. בגולן כנגד המענה תוך 30 שניות אולי דקה.. נכון חלק מהנציגים לא ממש מבינים ברמה הטכנית (חדשים עדיין) אבל הם יכולים ללכת לבכיר ולתת תשובות בתחלס וזה מה שחשוב. עדיף לקבל תשובה מנציג ש…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אחותי הקטנה מחליפה את הנקסוס ארבע שהיה פעם שלי, אחרי שנתיים וחצי של שימוש הוא התחיל לקצר ולשרוף מטענים. הנתונים בכותרת, Shoot. תודה. דגש על כך שטלפון יקנה מחר פשוט כי הנוכחי שלה מת עכשיו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום חברים, בעוד חודש לאשתי יש יומולדת. אז בהזדמנות הזו אני רוצה להוציא אותה מן החושך אל האור ולקנות לה סמארטפון. כבר שנה שהיא עם טיפשפון וזה מתחיל להיות בעייתי. אפילו היא מודה שזה כמו להיות מנודה חברתית כשלא מחוברים לוואטסאפ. אני עצמי משתמש ב SGS2. סה"כ מרוצה מיכולות המכשיר למעט איכות השמע בשיחה. (עריכה: 70dB voise לפי המפרט). כמו-כן, בעת הקניה נצטרך לדאוג לספק למכשיר גם מספר חדש - אולי זה יכול להוזיל עלויות? צרכים: שיחות - שיהיה איכות דיבורית ואזניה טובים, WAZE, WATSUP, מוסיקה עם אזניות, צילום וידאו וסטילס מידי פעם. מצלמה: סבירה, ברמה של GS2 לפחות. נפח: 16 ג"ב. כרטיס הרחבה - לא חובה. מערכת הפעלה - ANDROID בלבד! תקציב: 1600 ש"ח. כמו שאמרתי, אולי ניתן להשיג חבילה משתלמת…

• 29 תגובות
    • 5k צפיות
  19. ראיתי בYAD 2 מחירי רצפה galexy s4/3 ב 1400/300 שקל http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=5&SalesSubCatID=29&ManufacturID=1549&ManufacturID_model=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&ImgOnly=1 זה נראה איכותי לפחות כמו הרגיל ההבדלים מאוד גדולים ? או שזה רק נראה נוח וזול

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  20. לי ולחבר יש ויכוח: בעוד הוא טוען שמגן מסך הוא מיותר על סמארטפונים עם מסך גורילה 3, וזאת משום שלטענתו מסך גורילה עמיד מפני שריטות ומגן מסך הוא מאין חוצץ שמפריע לחווית השימוש. אני לעומת זאת טוען שגם מסך הגורילה הוא פגיע, ומגן מסך זכוכית עשוי רק להועיל ולהגן על מסך המכשיר מפני פגיעות.. מה דעתכם בנושא?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. האם יש הבדל מורגש בין כרטיסי הזיכרון במהירויות השונות (60,133,200) כי המחיר מאוד מורגש? אם יש תשובה כללית בנוגע ג'י פי אסים או פרטנית למכשיר מיו 350 תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  22. אחרי ה"טירוף" של ה-SMS, מסך צבעוני, מצלמה, MP3 וכו וכו וכו וכו וכו.... הטרנד הבא יהיה כנראה מקרן בתוך הסלולרים. צולם ממעריב של היום (6.2.2007). מה השלב הבא? מדפסת בתוך סלולרי? מה אתם עוד צופים שיגיע לסלולרים? כנראה שבתחום הזה המציאות באמת עולה על כל דימיון.

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  23. מחר אני טס לארה"ב ואני מעוניין לקנות נגן ואוזניות - רק עד היום בלילה אני אוכל לראות את המלצותיכם. אני מעוניין בנגן עם 80GB. מסך 2.5" יספיק. אין צורך בשום פונקציות מיוחדות, אפילו רדיו מיותר מבחינתי. עדיפות לנגן יחסית קומפקטי. אוזניות In-Ear. בינתיים, בעיקר מתוך חוסר ברירה התעניינתי ב-Zune וב-iPod Classic. הם הנגנים היחידים שנתקלתי בהם שעונים לצרכים הקיימים. הבעיה עם ה-Zune שהוא נראה לי גדול מדי, וה-iPod עם סאונד באיכות סטנדרטית מדי. מה עדיף מביניהם? (מכל הבחינות). איך האוזניות של ה-Zune? זה יוכל לחסוך לי על קנייה של אוזניות In-Ear. לאיזה אוזניות הייתם משווים את האיכות של האוזניות של ה-Zune? אשמח לגלות שיש נגנים אחרים שעונים לדרישות ואלה ועדיפים על אלו שמצאתי. אין חובה לקנ…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  24. מצטער על הכותרת הלא מובנת (אני ישמח אם איזה מנהל ישנה למשהו יותר טוב) אני זוכר היה פעם מכשיר שיכולתה להתקשר למישהו ולפני שהוא עונה לפלאפון היה אפשר לשמוע מה הוא אומר (כמה שניות, לפני שהוא קיבל את השיחה) מישהו יודע איזה מכשיר זה היה? איך זה עובד? יש מכשירים חדישים יותר שאפשר לעשות את זה דרכם?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יתכן כי החברה הטאיוואנית וויתרה כבר על עולם המכשירים החכמים באופן אישי - אך זה לא מונע מחברות אלמוניות אחרות לעשות שימוש במותג בעבורה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.