גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
נציגת Apple החדשה בישראל החליטה לשווק את העברית ל-iPod באתר שלה ללא צורך בתשלום, רוצו מהר לפני שייגמר http://www.idigital.co.il/ipodhe/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר/יודע איך להשיג תמיכה עברית (Language pack) לטלפון Motorola Z8 Current version installed is: ESPOO_U_46.05.53G_00000ae3 הטלפון נקנה בארץ ללא עברית ואי אפשר לקרוא/לשלוח SMS בעברית, זאת למעשה המגבלה היחידה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את הנוקיה n82 מחו"ל (חצי מחיר מהארץ!!) ואני רוצה לדעת איך אני מוסיף לו עברית.. עם המחסור באותיות על המקשים אני אסתדר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
היי היתי רוצה לדעת עם אפשר להחליף את הממשק לשפת הקודש? קצת קשה לילד עם האנגלית..
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש עידכון עברית או משהו לנגן sansa m240 הכל רשום לי בג'בריש אם יש אז תביאו קישור תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
-
שלום, מאחר והתוכנה IPODHE בגרסא 2 אינה תומכת בIPOD NANO דור שני (4GB), אשמח אם אוכל לקבל מכם המלצה לתוכנה חלופית שתוכל להציג עברית באייפוד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הגרסה הרישמית של העברית של ידע יצאה - עוב פרטים: http://hebrew-ipod.blogspot.com/2006/12/blog-post_29.html
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי נוט 3 מחול והוא לא מגיע עם עברית איך מוסיפים?ראיתי כל מיני אפליקציות אבל הן לא תומכות ב4.3
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי A639 שנקנה בארץ עם עברית צרובה של רונלייט. לפני כשבוע המכשיר הפסיק לעבוד (כל הזמן היה מסך כחול עם סמל של אסוס וכלום לא קרה) בקיצור הורדתי את העדכון עם העברית מהאתר של אסוס אבל מסתבר שבשביל לצרוב אותו למכשיר ללא הקובץ EXE שאמור להתקין אותו צריך לערוך אותו בעורך הקסה והקובץ איכשהו מוצפן עם XOR ובזה אני כבר לא מבין.. אז בלית ברירה הורדתי רום שיש בו רק אנגלית וצרבתי למכשיר. עכשיו אין לי עברית. יש למישהו רום עברית? או שאולי מישהו מבין בקטע של לערוך הקסה של קובץ ואז הוא יוכל לעזור לי עם זה? תודה על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי ברגע זה נמצא בחנות בגרמניה, ויש שם את ה I9300 במחיר סבבה. הבעיה שאין עברית במכשיר. האם ניתן בקלות לשים רום עם עברית למכשיר זה ? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכם המכשיר שבכותרת נירכש עבורי מאירופה והוא ללא עברית. האם ניתן להוסיף\לצרוב עליו עברית ללא עזרה מחנות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי כתבה שsandisk פירסמו עידכון עברית לנגן e200 שהוא לא שונה בהרבה מהe140 מישהו יודע אם אפשר להפעיל את הקובץ עידכון גם על ה140? הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3355344,00.html#n
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לגרום לנגן להראות שמות של שירים בעיברית? אני יודע שהוא תומך בעברית ב WMA אבל כותב אותם הפוך ושאפשר לשנות את הסדר של השם ככה שזה יכתוב בנגן נורמאלי, אבל א. זה די מעאפן ב. זה לא פותר את הבעיה לקבצי mp3 אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו תודה
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עברית לנגני CREATIVE דגמים: ZEN VISION M ZEN VISION W ZEN כוללת תמיכת תפריטים בעברית מלאה, תצוגת שירים בעברית (אמנם הפוכה) ניתן לסידור עם תוכנה חיצונית. כנסו ל www.heb4zen.co.cc
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
האם יש אפליקציה שיכולה לתת לי אפשרות לשנות את שפת הטלפון מאנגלית לעברית? הטלפון נקנה בחו"ל ואינו תומך בעברית.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי S3 mini דגם GT-I8200L שנקנה בפנמה, לטלפון אין ממשק עברי וגם לא מצאתי דרך morelocale2 ראיתי מדריכים לדגם 8190, האם המדריכים יוכלו להתאים ללא בעיה גם לדגם 8200? או אם יש מדריך מיועד ל 8200? אשמח לקבל קישור
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה שנים Palm Zire 71 ובגלל פירמוטים למיניהם של המחשב איבדתי את הקובץ של hebrew.prc התואם למכשיר שלי. לא ניתן ליצור קשר עם החברה ("כלנית") כי היא פשטה את הרגל. כך שנותרתי בלי עברית במכשיר שכן תומך בעברית פשוט חסר לי הקובץ הבודד המפעיל את ממשק העברית. כל מי שיש לו מכשיר של פאלם זייר 71 התומך בעברית בבקשה שיישלח תגובה או יצור איתי קשר באימייל rjjb7@walla.co.il השימוש במכשיר ללא תמיכה בעברית גורם למגבלות רבות. בנוסף, כל מי שמצליח למצוא ברחבי האינטרנט קישור כלשהו לעברית לפאלם זייר 71 (לא גרסת הנסיון של PiLoc אלא גרסה מלאה) אודה לו מאוד. זה בסה"כ קובץ קטנטן של כמה ק"ב-ים שנקרא hebrew.prc העניין הבעייתי הוא למצוא קובץ כזה שתואם בדיוק ל Palm Zire 71. תודה רבה, …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני כרגע מתלבט בין לקנות גלקסי אס 1 או גלקסי אס פלוס אל תמליצו לי לי על מכשירים אחרים כי מבחינת מחיר והכל זה מה שהחלטתי עליו אני מתכוון לקנות דרך איזשהי חנות שיש בזאפ המחיר הוא די דומה והבנתי שבגלקסי אס פלוס יש מעבד יותר מהיר (1.4) השאלה שלי היא בקשר לעברית ... המכשירים הללו מגיעים עם עברית חלקית הבנתי שסאני שהיא היבואנית של סמסונג בארץ היא היחידה שיכולה להתקין עברית מלאה. יש דרך להתקין עברית מלאה (אני שואל על שני המכשירים) כלומר שהמקלדת תהיה בעברית וההודעות? אני לא רוצה להגיע למצב שקניתי מכשיר ואין לי עברית בו כך שאודה לכם רק על תגובות אם אתם בטוחים בעניין אם יש אפשרות להתקין עברית מלאה עם גרסא יציבה (בלי באגים וכו') על הגלקסי אס פלוס אני אקח…
-
- 4 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
הבאתי 2 מכשירים מחו"ל איך אני מתקין להם עברית ואיפה ? והאם יש חריטת מקלדות לפלאפונים?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה מכשיר ממש עתיק, אבל האם אפשר לשים עליו עברית? פונטים + מקלדת (מקלדת אני מניח שאפשר להוריד את anysoft keyboard פשוט מהמרקט). אפשר להתקין עליו כמו שמתקינים על כל אנדרואיד אחר? או שלכל מכשיר יש שיטה אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מ PANDAWILL מכשיר JIAYU G2 המכשיר פצצה. באמת. אבל אין עליו עברית בכלל גם לא בהוספת שפה וכו. איך אפשר להוסיף את השפה העברית למכשיר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפני כשנתיים מחשב כף יד מסוג Palm Zire 71 עם העברי של כלנית. לפני כחודשיים הייתי צריך לפרמט את הפאלם אך שכחתי לגבות את העברית וכעת אין לימה לעשות ללא העברית. מצאתי קישור שהתאים לעברית שהייתי צריך ואכן היא פעלה וראיתי עברית והכל היה בסדר הבעייה היא שלאחר תקופת השימוש בעברית זו, פג הזמן בו ניתן להשתמש ושוב חזרתי לממשק האנגלית. מי שמכיר קישור לעברית של כלנית (לא תקופת נסיון Trial) המלא,אשמח לקבל קישור, או מי שברשותו פאלם זייר 71 כלומר מאותו סוג שיש לי אשמח לקבל את הקבצים האחראיים לעברית (הקובץ המרכזי נקרא Hebrew) לאימייל rjjb7@walla.co.il. בתודה רבה מראש, רועי. עריכה: מי שמוצא עברית של הראל (חברה המתחרה של כלנית בכל מה שנוגע לעברית של פאלם) , אשמח לקבל את העבר…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-