גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום רב למכובדי הפורום. אני מעוניין לרכוש מתנה להורים מכשיר ניווט GPS. הבנתי שעדיף לקנות מחשב כף יד משולב עם אנטנת GPS על מנת להקל על שידרוגים והורדת מפות בעתיד. האם יש למישהו המלצה על מכשיר מסויים המשולב עם WIFI שיעלה בסביבות ה 1500 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סמרטפון שמחירו אינו עולה על 2000 שקלים. התלבטתי בין 3 מכשירים ורציתי לדעת איזה מהם הכי כדאי. הראשון הוא Galaxy S2, השני HTC one S , והשלישי Sony Xpeira S הדברים שממש חשובים לי הם חיי סוללה, אפשרות לשדרוג גירסה והתקנת ערכות נושא! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
קניתי את האוזניות SHE2610 של PHLIPS, עכשיו איך אני יודע אם אני צריך להשאיר אותם במקסימום ווליום לכמה שעות ? פשוט הבנתי שיש הרבה אוזניות שצריך לעשות להם את ואז האיכות משתפרת..
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי משפקיים שמתאימות ל SAMSUNG S7
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון עם אותם פונקציות כמו הדיימונד טאצ' רק אם אפשר מסך גדול יותר ושהוא יגיב יותר מהר... ניתן לקנות באירופה או ארצות הברית... (חיבור מקלדת BT חובה)
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אםשר להשתמש בפונקציות האלו בישראל? בכל מקום שניסיתי הוא לא נתן לי לעבור את שלב ההרשמה בלי להכניס כתובת, ואין אפשרות לשנות לישראל... מה אני מפספס? (על SGS2) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום אני כרגע בצבא, אז חשבתי שכדאי שיהיה לי נגן MP3 בנפח של 4-8 GB לא קריטי לי התמיכה בוידאו מעדיף כמובן סוללה כמה שיותר עמידה.. מצא חן בעיניי בינתיים הסנסה קליפ פלוס, גם כי יש לו חריץ הרחבה וגם כי ראיתי שהוא תומך FLAC שזה פורמט שאני משתמש בו לא מעט.. אז כמו שאמרתי התקציב הוא 300, אפשר טיפה לחרוג ל400.. ועוד דבר, אני רגיל לאייפוד לכן אני לא כל כך יודע (לא רוצה פשוט לקחת תאייפוד לצבא, הוא גם לא כ"כ קומפקטי..) הקיצר.. יש מצב שהסנסה האלה ניתנים להטענה דרך שקע חשמל ביתי?זתומרת שאני מחבר את המכשיר ישירות לחשמל? או שזה הוצאה של הסוללה ולהטעין אותה בנפרד מהמכשיר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
צמד דגמי הביניים הטריים של היצרנית הסינית מגיעים גם לאירופה ולצפון אמריקה, במחירים שעשויים להפתיע אתכם לטובה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר לתזכורות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי נוט 3 ככל הנראה מאלו שעברו צריבה בארץ וכעת גוגל לא מעדכנת יותר ולכן אני תקוע עם 4.2.2. האם יש איזה רום מומלץ? אני לא משתמש כבד מידי אלא בסיסי בלבד(שיחות,ואטסאפ, SMS, אינטרנט וכמה אפליקציות ישראליות). חשוב לי שיהיה רום שתהיה בו תמיכה מלאה בעברית. מה אתם ממליצים? המכשיר עבר רוט כ"סטוק". תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות GPS לא משנה, לא החברה העיקר שיהייה פשוט ונוח לתפעול בנוסף אם זה משנה אני מעונין להתקין בGPS תוכנת שטח. הבנתי שכל שנה צריכים לעדכן מפה ועל כל עדכון צריך לשלם, השאלה היא אם ניתן להורידאת המפות להמחשב ולהעביר אותן ל GPS ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני לא מעוניין להשקיע 1500+ על שעון חכם ולכן אני מחפש שעון חכם סיני, חובה שיהיה מערכת אנדרואיד, תקציב כמה מאות שקלים, אין בעיה להזמין מאתר אמין מחו"ל, תודה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתקין ROM חדש ולא מוצא בשום מקום הוראות או מדריך, אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מיועד לצפיה בסרטים+שירים חשוב שיהיה חיבור לטלוויזיה בכבל ולא על ידי תיבת עגינה למשל כמו בGMINI400 בטריה חזקה איכותי ועם הרבה מקום 30GB לפחות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חברת Synaptics מציגה פתרון אלגנטי חדש לטרנד המסכים המוארכים, ומבטיחה כי נראה יישום מסחרי ראשון שלו כבר בחודש הקרוב לכתבה
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Galaxy A51 וה-Galaxy A71 יובילו את המתקפה של היצרנית הגדולה ביותר בקטגוריה על שוק המיינסטרים עם מפרטים מחוזקים ותקוות לשיפור החסרונות הבולטים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
נוח לעבודה (בעיקר העברת קבצים ממנו/אליו) אפשרות להקלטה באיכות טובה ושיהיה איכותי (טייפ מנהלים זה לא מספיק טוב - צריך גם אפשרות לשמוע מוסיקה, ועדיף שגם זה יהיה באיכות טובה) אין צורך באפשרות לנגן וידאו לא בשבילי כמובן תודה איל
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני עומד לקנות פלאפון חדש, יש לי תקציב של 700-1000 ש"ח, יותר 700 מ1000. הדרישות העיקריות שלי הן בעיקר נגן טוב ועמידות(סביר להניח שהוא יעבור הרבה) סוללה חזקה-יתרון חשוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מחפש טאבלט שיהיה כמה שיותר זול עם יכולת להתחבר לרשת סלולרית, המכשיר מיועד לאימיילים ותמונות... אנדרואיד כמובן, עדיפות ל4. נא להמליץ רק על מכשירים שאפשר לרכוש בארץ (מדובר בחברה והם לא מתעסקים ברכישות מחו"ל).
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כוונתי היא אם אני לא מעוניין שכל אחד שמשתמש בפלא שלי יוכל לראות ת'אפליקציות שלי האים יש אפליקציה שמאפשרת לעשות את זה? #הפלא שלי זה ה S2 תודה מראש למגיבים המגניבים
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
-
אני מנסה להקליט שיחות עם מספר תוכנות כולן נותנות את הקול של הצד השני ולא הצד שלי למה זה קורה אנדרואיד LG בעבר לא היו בעיות רק השבוע התחיל
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איזה מכשיר סיני שיש בארץ נותן את התמורה הטובה ביותר. ביחס למחיר
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-