עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by kdani,

כפתור ה-MENU בנגן הכי מוצלח להיה לי עד היום - -NANO 5th של אפל הפסיק לעבוד.. אני אשמח לשמוע אם משהו פה פירק כזה מכשיר בהצלחה והרכיב אותו מחדש, אני מניח שהתקלה היא מכנית/חומרה. בכל מקרה - רציתי לקנות את החדש (דור 6) ומהתחלה הוא לא נראה לי. בדיקה קצרה באתרי ביקורות בחו"ל והוא נקטל ללא רחם.. בטריה קצרת חיים, מסך TOUCH לא נוח, קליטת רדיו גרועה, בקיצור- לא מתאים. (אני בעיקר רץ איתו עם מוזיקה/רדיו). מחפש המלצה ליורש... עם תכונות דומות מבחינת איכות, גודל (אני אתפשר אם לא תהיה מצלמה, ב-6 הם גם הורידו את זה, וחבל) תודה דני

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  2. אני מנסה להקליט שיחות עם מספר תוכנות כולן נותנות את הקול של הצד השני ולא הצד שלי למה זה קורה אנדרואיד LG בעבר לא היו בעיות רק השבוע התחיל

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%94-%d7%a9%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%99%d7%99%d7%aa%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-pixi-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%98%d7%9c-%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by serg90,

אהלן, יש לי SGS3 ואני מעוניין לעשות לו רוט לצרוב עליו CM10. העניין הוא שיש הרבה מקומות להוריד מהם קרנלים שונים ואני לא יודע מה הכי כדאי לי לשים, מה הכי מעודכן והאם כל דבר יתאים לי בשביל ה-CM10. אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by Ovid,

משום מה במקבוק הוא לא רוצה לזהות בכלל את המכשיר. הקטע הוא שנכנסתי דרך vmware לוינדוס וגם שם הוא לא מזהה אותו. מה הקטע?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  6. כוונתי היא אם אני לא מעוניין שכל אחד שמשתמש בפלא שלי יוכל לראות ת'אפליקציות שלי האים יש אפליקציה שמאפשרת לעשות את זה? #הפלא שלי זה ה S2 תודה מראש למגיבים המגניבים

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  7. Started by hararim,

רוצה לרכוש מכשיר חדש ומתלבט בין Sony Ericsson W850i או SONY ERICSSON K800i.או שיש המלצה על דגם טוב אחר ברשת אורנג באותו טווח מחירים.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by hofby8,

היי, אשמח אם תעזרו לי לבחור נגן וידאו. ההתלבטות שלי היא: ipod touch 16/32 gb או archos 605wifi 30gb אשמח לדעת כמה דברים לגבי הארקוס: *האם יש בו עיברית גם אם קונים בארה"ב? *באיזה פורמטים תומך? תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  9. Started by matanhh,

יש לי תנגן הזה ושאני בה להכניס דרך התוכנה של הנגן סרטים לנגן הוא מעברי לי אותם כ wmv למרות שהוא תומך ב avi איך אני מכניס סרטים ב avi שהוא יקרא אותם ולא כ wmv כי wmv יותר גרוע מ avi איך עושים שאני יכניס סרטים וזה ישאר כ avi ולא יהפוך wmv?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  10. נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,איך הדגם K800I של סוני אריקסון?הוא משתלם או שעדיף את K610I? והאם ידוע שצריך לצאת דגם חדש של סוני אריקסון עד לדצמבר?

12. Started by averaraz,

האם הנגן נמכר בדיוטי פרי בארצנו? ואם כן אז מה המחיר? האם החנות הזו אמינה לקניית הנגן? http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7446 כי קראתי שהמחיר באתר הרשמי הוא החל מ1999 ש"ח http://www.idigital.co.il/ipodtouch/index.html

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by iem,

http://www.belkin.com/skype/howitworks/ האם ניתן להשתמש בטלפון בסביבת הראוטר האלחוטי שלי כאשר הגנתי עליו עם סיסמא כמובן בגישה האלחוטית ? כי לפי הרשום במסכים של explorer לאימות סיסמא אין תמיכה אבל למשל במחשב נייד שלי הוא דורש סיסמא ולא דרך האקספלורר, אז האם יתמוך בטלפון הזה או שיעשה לי בעיות בגלל הסיסמא.... ?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by sgsg,

יש לי אפשרות לקנות את המכשיר מחנות eXpansys בהונג קונג בגרסת אנגליה במחיר של כ- 2600 שקל. בדקתי על החנות ונראה שזו חנות בינלאומית עם סניפים באירופה וארה"ב מה שגורם לי להאמין שהיא אמינה. כדאי להוציא סכום כזה ולהביא את הטלפון מחו"ל ? ברור לי שלא תהיה אחריות, אבל בכל מקרה של מכשיר שקונים מחו"ל אין אחריות. האם החנות באמת אמינה ? תהיה אפשרות להתקנת תמיכה בעברית (קריאה/כתיבה/תפריטים) ? בקשר לתכונות של המכשיר, זה המכשיר של HTC שאמור לתמוך במולטי-טאץ' ? ומה עם VOIP ו- WIFI ? אני יודע שאלה די הרבה שאלות ואני אשמח אם תפנו אותי למקורות מידע נוספים בעברית (חוץ מהאתר הישראלי לאנדרואיד שבו אני בטוח שאני אקבל המלצות חמות על המכשיר )

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by amir85,

איך להוסיף רינגטונים לNOKIA 6600? יש לי קבצי MP3 והוספה שלהם לתקיית MUSIC לא עושה את העבודה

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  16. שלום אני כרגע בצבא, אז חשבתי שכדאי שיהיה לי נגן MP3 בנפח של 4-8 GB לא קריטי לי התמיכה בוידאו מעדיף כמובן סוללה כמה שיותר עמידה.. מצא חן בעיניי בינתיים הסנסה קליפ פלוס, גם כי יש לו חריץ הרחבה וגם כי ראיתי שהוא תומך FLAC שזה פורמט שאני משתמש בו לא מעט.. אז כמו שאמרתי התקציב הוא 300, אפשר טיפה לחרוג ל400.. ועוד דבר, אני רגיל לאייפוד לכן אני לא כל כך יודע (לא רוצה פשוט לקחת תאייפוד לצבא, הוא גם לא כ"כ קומפקטי..) הקיצר.. יש מצב שהסנסה האלה ניתנים להטענה דרך שקע חשמל ביתי?זתומרת שאני מחבר את המכשיר ישירות לחשמל? או שזה הוצאה של הסוללה ולהטעין אותה בנפרד מהמכשיר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  17. ה-Galaxy A51 וה-Galaxy A71 יובילו את המתקפה של היצרנית הגדולה ביותר בקטגוריה על שוק המיינסטרים עם מפרטים מחוזקים ותקוות לשיפור החסרונות הבולטים לכתבה

18. Started by Ramos,

שלום לכולם, אני בונה מערך שיעור על אבטחת מידע שברצוני להעביר לפלוגה שלי. ואני צריך שתעזרו לי. חלק מהפעילות היא סוג של מבוך אבולוציוני של הטכנולוגיה המתפתחת במשך השנים. אני מחפש כל גאג'ט, כל מכשיר, כל מכונה שאתם שמעתם פעם או מכירים מכל תקופה בהיסטוריה. לדוגמא - תקופת מלחמת העולם השניה : אניגמה. היום : פלאפונים סלולריים. כל דבר יעזור ויועיל ! אני מחפש כמה שיותר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  19. היתכן שטרנד השילוב בין מסכים צבעוניים סטנדרטיים למסכי דיו אלקטרונית חסכוניים בגווני אפור מתחיל לתפוס תאוצה? לכתבה

20. Started by jrsumuall,

נעילת iPhone 8 נעול 256GB חדש: פריט חדש לגמרי, לא משומש, שלא נפתח ולא ניזוק באריזתו המקורית (כאשר האריזה תקפה). האריזה צריכה להיות זהה לזו שנמצאת בחנות קמעונאית, אלא אם הפריט הוא בעבודת יד או ארוז על ידי היצרן באריזה לא קמעונאית, כגון קופסה לא מודפסת או שקית ניילון. עיין ברישום של המפיץ לקבלת פרטים מלאים. דוא"ל ;: jrsumuall@gmail.com Whatsapp: +16012728182

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  21. שלום, אשמח לקבל המלצה לסמארטפון חדש עד 2000 ש"ח להחליף את ה LG G2 שלי שנפל וקצת נדפק לו המסך. חשוב לי זמן סוללה ארוך ומסך טוב. שמתי עין על Xiaomi Mi 4C, יש למישהו ניסיון איתו? אשמח לקבל גם הצעות נוספות. תודה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  22. מוטורולה תעניק לכם זוג יחידות של המכשיר החכם המתקפל שלה אם תסכימו לרכוש אחד - ואילו בצפון אמריקה ניתן להשיג כעת את ה-Pixel 4 במחיר התחלתי של 450 דולר בלבד לכתבה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by aradgonen,

שלום! אני מחפש לקנות טאבלט 10" אבל התקציב שלי נמוך רק 1350 ש''ח. אני מעדיף שיהיה בו את האנדרואיד 4, חשבתי על arnova 9 g3 8gb או ARCHOS 101 G9 TURBO 16GB אבל הם טובים סתם לבדיקה יותר מהאייפד 2? (פשוט אני מכיר את המכשיר) אולי יש אחרים? אבל מעדיף לקנות בבאג כי יש לי שם גיפטקארד... אז תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  24. מחפש טאבלט שיהיה כמה שיותר זול עם יכולת להתחבר לרשת סלולרית, המכשיר מיועד לאימיילים ותמונות... אנדרואיד כמובן, עדיפות ל4. נא להמליץ רק על מכשירים שאפשר לרכוש בארץ (מדובר בחברה והם לא מתעסקים ברכישות מחו"ל).

• 0 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.