עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ran1809,

אז ככה יש לי N95 של אורנג' (לא ה 8GB) בקיצור יש לי ראוטר בבית ואני מתחבר אליו עם המחשב הנייד שלי עכשיו אני מצליח להתחבר גם עם הפלא פון אבל כאשר אני מתרחק למרחק של אולי 10 מרחק ממש אפסי ואז הוא מתנתק ולא קולט. מה המרחק כזה אפסי או שיש לי איזה בעייה או שיש איזה הגדרה? כי זה ממש לא לעניין זה לא שימושי בכלל כי לפי מה שקורה אצלי אני צריך לשבת ממש ליד הראוטר. תודה רן

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  2. היום בבוקר התקשרתי לפנדה לשאול לגבי ה Zen V Plus שראיתי שהמחיר שלו ירד ל 520 ש"ח אצלם. אחרי שדיברתי איתם פתאום שמתי לב למשהו מוזר באתר שלהם: המחיר של ה ZVP 4GB ירד ל 600 ש"ח. ואז שמתי לב שלמרות שלכול הנגנים יש את התמונה של ה ZVP מופיע שם Zen (בלי ה V Plus), בנפחים של 4 ו 8 ג'יגה, והקישור לעמוד היצרן מוביל לעמוד של ה Zen החדש: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_405_1524 אני אתקשר אליהם שוב ביום ראשון לברר אבל יש למישהו מושג אם זה באמת הנגן החדש והמחיר של ה ZVP 4GB באמת ירד ככה או שזוהי טעות?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  3. היי, שמעתי שאם הפלאפון נמצא תחת טעינה הרבה אחרי שהסוללה המתלאה, הסוללה נפגעת כתוצאה מכך וחיי הסוללה מקצרים משמעותית עקב כך. יש אמת בדבר?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  4. סמארטפון ה-ZTE My Prague החדש עדיין מגיע אלינו מסין הרחוקה, אבל זה לא מונע ממנו להישמע כמו עסקה מעניינת מאוד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הסמארטפון-החדש-של-zte-מנסה-להתחזות-לאירו/

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  5. Started by MiOB,

שלום לכם, חיפשתי על העניין הזה, אבל לא מצאתי דיונים משמעותיים. מה ההבדל בין הייצור האסייתי לבין הייצור האירופאי? האם כלל ישנו הבדל כלשהו? אני לא מבין, למשל - מדוע עלי להוסיף בין 149 ל-199 ש"ח בשביל ייצור אירופאי? מה אני מקבל על-כך? כלומר, האם זה רק העובדה ה-"ידועה", שהייצור הסיני הוא לא איכותי, בעוד שהאירופאי הוא כן? אין משהו משמעותי יותר מכך? תודה.

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by Stastyle,

האם ישנה תוכנה צד שלישי המאפשרת לצלם וידאו באיכות גבוהה יותר מזו המוצעת עם הטלפון (אשר צילום הוידאו דרכה זוועה ברמות שאי אפשר לשער) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  7. יש לי את ה COWON D2 ואני רוצה לשים סרט אבל הכתוביות שלו הם בקובץ נפרד ,אז איך אני גורם לגנן להפעיל את שניהם יחד? אני יכול בכלל??

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  8. סליחה על הבורות. רק רוצה להיות בטוח שמדובר באותו סוג, כי איפשהוא במפרט של הלומיה 920 קראתי mini-Sim

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by ToMeRv32,

שלום, אני מחפש מכשיר שמקליט את האות שהוא מקבל ושומר על אחסון USB (מחשב, קשיח חיצוני, DOK.. לא משנה איך). חיבורי RCA רגילים (כמובן עדיף סטריאו ולא מונו..) = (אין צורך באיכות HD, אלא אם יש בהפרש קטן ואז בכיף.) חיפשתי קצת באיביי אבל הרוב עלה בסביבות ה75$ (לHD).. מישהו מכיר משהו פשוט וזול? אפשר מהאינטרנט (מאתרים אמינים כמובן). תקציב - הכי זול שתמצאו אני מניח.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by gjook,

אז ככה יש לי בבית n73 , שהגיע איתו ביחד כבל להעברת נתונים למחשב+ כמה תוכנות ..(מסלקום..) האם אני יכול לחבר את ה3220 שלי בעזרת הכבל הזה למחשב?...פשוט חיברתי והמחשב לא מזהה אותו (ואת ה73 הוא כן מזהה...) שבוע טוב...

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  11. בימים אלו אני שוקל להחליף את הניידים של בנות הבית 3 מכשירים (לי יש מכשיר מהעבודה) במסגרת "ההטבות" של חברת אורנג הם מציעים לעשוק אותי בכמה אלפי שקלים על החלפת שלושה מכשירים כולל התחייבות ל 36 חודש והעיקר שאהיה מרוצה בדפדוף בeBay ראיתי מכשירים שעלותם 100-200$ מכל החברות כמובן לא כולל משלוח וכעת לשאלה איזה דגמים הייתם ממליצים בגדול הדרישות הן מוסיקה מצלמה הרחבת זכרון וכמובן עברית במיוחד לשתי הבנות לאשתי אולי הייתי שוקל נייד שהו פאלם עד היום לבנות שלי יש מכשירים מתאילנד שלשניהם אין עברית קצת מציק להן הייתי מבקש את עזרתכם בדגמים שאוכל להוסיף עברית תודה על המאמץ אבנר

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by בלה בל,

הי ההורים שלי נוסעים לארצות הברית וחשבתי לבקש מהם טאבלט. השאלה אם יש אחריות לאיזה טאבלטים יש אחריות בארץ (אם הם ניקנים בחו"ל) והאם זה בכלל צריך להיות שיקול לדעתכם? והאם פשוט לתקן טאבלט במעבדה פרטית או שזה בעייתי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by CRT,

אלהן. יש אפשרות לשנות מטבע בGOOGLE PLAY? כרגע אני על NIS ומעוניין לעבור לUSD.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  14. היי יש לי את המכשיר הנ"ל Palm Tungsten E http://www.palm.com/us/support/tungstene/ ביקורת http://www.the-gadgeteer.com/review/palm_tungsten_e_review הייתי רוצה להסיר קבצים מתוך הPalm כמו תמונות ושאר דברים שהכנסתי לשם ואינני יודע איך...

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  15. ה-Axon M המוזר של חברת ZTE הושק, ועכשיו הגיע הזמן לתהות האם הוא סנונית ראשונה לאופנה חדשה או סתם נסיון חלש שיתפוגג במהירות לכתבה

16. שלום רב למכובדי הפורום. אני מעוניין לרכוש מתנה להורים מכשיר ניווט GPS. הבנתי שעדיף לקנות מחשב כף יד משולב עם אנטנת GPS על מנת להקל על שידרוגים והורדת מפות בעתיד. האם יש למישהו המלצה על מכשיר מסויים המשולב עם WIFI שיעלה בסביבות ה 1500 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  17. הבקשה בכותרת.... למעשה זה סקינים.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  18. לא משנה הסתדרתי סתם שטויות שלא היה לי כוח להתעסק איתן בלילה מי שיש לו בעייה שייצור איתי קשר בפרטי... אפשר למחוק...

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  19. אני צריך המלצה לאוזניות חדשות התקציב שלי הוא 100-150 שקל אני מבקש לא אוזניות כאלה עם הפלסטיק או מה שלא יהיה בקצה איפה שהאוזניות נכנסות לאוזן http://www.geluidenlichtshop.nl/images/inearr/sennheiser_ie4.jpg תודה

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  20. זמינות בלעדית לחודש של להיט הבאטל רויאל תוכל לסייע לסמסונג להבטיח את הצלחתו של מכשיר הדגל אשר יושק בתוך קצת יותר משבוע לכתבה

21. חברים שלום, רציתי להתייעץ אתכם האם יש אפשרות להתקין על מכשיר Xaomi M1 MIUI רום אחר? הפלאפון עם הרום שתורגם לעברית מסינית נתקע כמה פעמים ביום ורק הוצאת הסוללה מאתחלת אותו. הבטרייה נגמרת מהר ואי אפשר לענות תמיד לשיחות. הייתי רוצה את עזרתכם במציאת רום אמין ונוח, לא בהכרח הכי מטריף, אבל אחד שייתן למכשיר הבאמת חזק לתת עבודה טובה. בתודה ענקית מראש.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  22. השאלה בגוף הכותרת (רומים רישמיים של המפעילות), ואין סיבה לדיבורים על רומים אחרים, זה לא הנושא כרגע.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by avi112211,

האם ניתן לעשות חיפוש שירים ב sansa e270 על פי איך שאני בניתי את התיקיות בכרטיס הזיכרון ולא רק על פי שם הלהקה, אלבום וכו'?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by h_adi,

שלום לכולם! [glow=red,2,300][/glow] לפני כשבוע קניתי את sansa e250 המכשיר עצמו פשוט מדהים רק רציתי לדעת משהו אחד. כשאני מכניס שירים למכשיר בתיקיה בשם כשלהו (לדוגמא: shonot) במחשב מופיע לי התיקיה. כשאני מפעיל לאחר מכן את המכשיר ואני מגיע לאיזור המוזיקה לא ניתן לראות את התיקיה שייצרתי. מישהו יודע איך לגרום למכשיר להראות את התיקיה ולא לנגן לפי זמר / אלבום / סוג שיר וכו'...? בתודה מראש עדי.

25. האומנם סמארטפון דו ליבתי שלטעמי זה די והותר ק בנוסף העיצוב גם יפה מאוד . מתי לדעתכם יגיע לארץ .?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים