עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הבקשה בכותרת.... למעשה זה סקינים.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  2. Started by 7278608,

שלום אני זקוק ל kernel של הגרסה הזאת אני ישמח עם תוכלו לעזור לי kenel לגרסת מכשיר 2.6.35.7-i900tjikj1

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  3. היי, יצאה גרסה חדשה של WM6.1 ל-HTC Cruise. מלבד העובדה שאני לא מצליח להתקין אותה (מקבל הודעה: "Sorry, this software download is not suitable for your device.") אני גם חושש להתקין שלא יעשה לי בעיות עם העברית של PDAC או דברים אחרים שאי אפשר לחזות. אז השאלה מופיעה בכותרת. האם מישהו ניסה להתקין והאם הוא יכול לדווח על תוצאות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  4. דיי דחוף!.. ווקשה.. אני צריך שתעשו רשימה של כל החסימות שפלאפון עשו לו.. ולפי זה איך V3c מתעלה עליו.. כאילו מוטורולה לא חסום נכון? ווקשה.. אני צריך את הרשימה בשעה הקרובה.. מקווה אתם אוהבים אותי.. חח

5. Started by לירון הבר,

שלום האיפון שלי ננעל ולא רשום לכמה זמן ואני לא זוכר את הסיסמא ששמתי לו איך אני עוקף את הנעילה ואת הסיסמא? תודה מראש על העזרה.

6. Started by h_adi,

שלום לכולם! [glow=red,2,300][/glow] לפני כשבוע קניתי את sansa e250 המכשיר עצמו פשוט מדהים רק רציתי לדעת משהו אחד. כשאני מכניס שירים למכשיר בתיקיה בשם כשלהו (לדוגמא: shonot) במחשב מופיע לי התיקיה. כשאני מפעיל לאחר מכן את המכשיר ואני מגיע לאיזור המוזיקה לא ניתן לראות את התיקיה שייצרתי. מישהו יודע איך לגרום למכשיר להראות את התיקיה ולא לנגן לפי זמר / אלבום / סוג שיר וכו'...? בתודה מראש עדי.

7. Started by Sleepy-T,

ערכתי את ההודעה. רציתי ללכת על פלאפון חדש עד שראיתי שיש בישראל: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711528 תמיד קראתי, שאין בישראל, ושהכי טוב להשיג מחו"ל... אז ירדתי מהנושא... אז מה זה מה שיש בזאפ? האם זה אותו אחד כמו שנמכר בחו"ל?... תודה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by kipi-man,

יש לי מכשיר 6 ג'יגה שרכשתי לפני בערך כשנה. ולא עשה לי בעיות אף פעם. עד שהעברתי לשם אלבום אחד, (כ15 שירי בערך ) בתקיה אחת ומאז המכשיר נתקע לי באמצע סתם בלי שום קשר לכלום. ובנוסף אני לא מצליח להעביר כמות קבצים גדולה בבת אחת, צריך להעביר כל קובץ בנפרד על מנת שלא תהיה הודעת שגיאה. בקיצור ניסיתי למחוק את האלבום הזה , אך התקיה עצמה מסרבת להמחק , אני מאמין ששם הבעיה אבל אני לא מצליח לאתחל את המכשיר. יש למישהו פתרון ?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  9. Started by Gotnen,

היי, אני מחפש טלפון אנדרואיד זול וסביר לאישה מבוגרת. היא משתמשת בו פחות או יותר לשיחות, ווטסאפ ואולי טיפה מצלמת (איכות מצלמה לא מאוד משנה לה) כרגע יש לה סמארטפון ישן, היא מצליחה סה״כ להסתדר איתו, אבל כבר הגיע זמנו. היא צריכה רק מכשיר שיהיה יציב, אמין וזריז כמה שאפשר לצפות ממכשיר זול. מחפש את ההשקעה הכי מינימלית בשביל שיהיה לה מכשיר סביר לצרכים שלה. אשמח לשמוע את דעתכם אילו מכשירים מומלצים?

10. שלום, ברשותי W595 וכידוע למי שהתנסה איתו, הוא די איטי. שמעתי על כך שבעזרת עידכון הFIRMWARE של המכשיר ניתן לקבל ביצועים טובים יותר. תההיתי לעצמי, האם הדבר בכלל חוקי? האם האחראיות/זכות לתיקון המכשיר באורנג' תישמר אם אעשה פלאשינג לקושחת המכשיר? אם יש לכם הצעות טובות יותר להפטר מהאיטיות של המכשיר אשמח לשמוע גם כן!

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  11. שלום אני מתלבט בין דגמי הפלאפונים הבאים : 6120 ClassicוNokia K800iוSony-Ericsson 6288וNokia K530iוSony-Ericsson 5310 XpressMusicוNokia אני רוצה לדעת איזה מהם הכי שווה קנייה שהמחירים שלהם (לפי הסדר מהקטן ביותר לגדול ביותר ) : K800iוSony-Ericsson 6288וNokia 6120 ClassicוNokia 5310 XpressMusicוNokia K530iוSony-Ericsson

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  12. אני מתלבט איזה נגן לקנות ואני רוצה לדעת את דעתכם מה יותר טוב הArchos 604 (לא גרסת הWiFi) לעומת הiAudio-CowoniAudio A2 30G מה יותר טוב מבחינת איכות שמיעה איכות ווידאו זמן בטריה וכול שאר הדברים בקיצור אני רוצה לדעת איזה נגן יותר טוב ?! נ.ב אני רוצה לדעת מה הגודל של הiAudio-CowoniAudio A2 30G (גובה רוחב אורך וכו') תודה מראש לכול העוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  13. Started by Galos,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש SGS2 מארה"ב, ספציפית להזמין אותו למכר שלי אשר נמצא בניו-יורק ויביא לי אותו ארצה, לכן אני זקוק לעזרתכם בהקדם האפשרי, אני מוגבל בזמן. בדקתי ב2 מקומות לקניה , האחד http://www.expansys-usa.com/samsung-galaxy-s-ii-android-smartphone-unlocked-16gb-209554/ והשני - http://www.amazon.com/gp/product/B004QTBQ2C/ref=s9_simh_gw_p107_d7_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1TVBQEQNM05C3PCQJG09&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 הבעיה היא כך, שמתי לב שבהזמנה מאמזון הפלאפון הוא ללא אחריות, ובעיה משנית יותר אך לא רצינית שאיני יכול להשתמש בפייפאל. האם ישנה חנות אשר מומלצת לקנות ממנה? אשמח לעזרתכם בהקדם האפשרי. (מתכוון…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  14. היום הוכרז על Gorilla Glass SR+ זכוכית החדשה מספקת "התנגדות נגד שריטות " 25% השתקפות פחותה יותר Gorilla Glass SR + הוא הזכוכית החדשה השנייה של קורנינג ב- 2016, לאחר זכוכית גורילה 5 , http://www.phonearena.com/news/Corning-Gorilla-Glass-SR-is-a-tough-scratch-resistant-material-for-smartwatches-and-wearables_id84718 http://www.cnet.com/news/corning-wants-to-put-its-gorilla-glass-on-your-next-smartwatch/ שימו לב למידע הזה ,שלפי דעתי הכי חשוב According to Corning’s figures, the all new Gorilla Glass SR+ is much more scratch-resistant than GG4 or GG5. In fact, it’s almost as scratch-resistant as sapphire itself.…

15. Started by IlanF,

בדיוק "שידרגו" לי את המכשיר (אם לשדרג זה נחשב להחליף חרא בחרא ), די הסתדרתי איתו אבל... איך אני אמור להעביר תמונות אליו???!!!???!!! שמתי בכרטיס זיכרון 10 תמונות, מתוכם הפלאפון מזהה רק 3!!!!! מה הגודל של התמונה צריכה ליהיות בשביל שאני יוכל לשים את התמונה כרקע ושהפלאפון יזהה אותה? ואיך אני שם קובץ MP3 כצלצול?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by iib,

לא בטוח אם זה לפה או לכללי. אבל זה מצחיק ביותר. http://duggmirror.com/apple/The_iPhone_is_a_piece_of_shit_and_so_is_your_face/?u=iphone

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  17. Started by Toxin II,

אהלן, כבר זמן מה שאני שובר את הראש על העניין ולא מוצא פיתרון הולם. אני מחפש להזרים שירים ו\או כל סוג מדיה [כך לדוגמא אם אני מקשיב לGrooveshark] מהאייפון שלי למחשב. יש הרבה סוגי אפליקציות, אבל לא מצאתי אפילו אחת שמסוגלת לעשות את העבודה הנ"ל. האם מישהו מכיר\יודע? תודה לעוזרים! [ואני מדגיש, אני לא מחפש להזרים מהמחשב לאייפון, בשביל זה יש מליון אפליקציות. אני מחפש בדיוק בכיוון ההפוך. אני גם לא מחפש אפליקצית "שלט" או סימולציה של הדסקטופ, גם כאלה מותקנות לי בכמויות על המכשיר.]

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  18. האח הבלתי רשמי של המכשיר המוקשח מבית לנד רובר מגיע עם מד טווח לייזר, מצלמת אינפרא-אדום ועוד הפתעות לאנשי מקצוע לכתבה

19. :yelclap: לי מה שכן יש לי כמה שאלות. איך אני יכול בSMS לא להשתמש במקלדת ? כי לפעמים אני רוצה להשיב במילה כן - ובשביל זה לפתוח ? האם יש דרך כמו בE66 - שכאשר אני מקבל SMS , אני אראה את תחילת הטקסט בלי לפתוח אותו ? האם אפשר לחפש באנשי הקשר (עם אותיות) בלי לפתוח את המקדלת ? והאם ניתן ליצור יותר משני בארים של קיצורי דרך (ואני לא מדבר עם קיצור דרך בודד אלא של ארבעה) ?? ושאלה אחרונה האם אפשר לעשות שלרוחב יראו תמונה אחת ולאורך אחרת ?

20. חברת Synaptics מציגה פתרון אלגנטי חדש לטרנד המסכים המוארכים, ומבטיחה כי נראה יישום מסחרי ראשון שלו כבר בחודש הקרוב לכתבה

21. נוח לעבודה (בעיקר העברת קבצים ממנו/אליו) אפשרות להקלטה באיכות טובה ושיהיה איכותי (טייפ מנהלים זה לא מספיק טוב - צריך גם אפשרות לשמוע מוסיקה, ועדיף שגם זה יהיה באיכות טובה) אין צורך באפשרות לנגן וידאו לא בשבילי כמובן תודה איל

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by hofby8,

היי, אשמח אם תעזרו לי לבחור נגן וידאו. ההתלבטות שלי היא: ipod touch 16/32 gb או archos 605wifi 30gb אשמח לדעת כמה דברים לגבי הארקוס: *האם יש בו עיברית גם אם קונים בארה"ב? *באיזה פורמטים תומך? תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  23. אני עומד לקנות פלאפון חדש, יש לי תקציב של 700-1000 ש"ח, יותר 700 מ1000. הדרישות העיקריות שלי הן בעיקר נגן טוב ועמידות(סביר להניח שהוא יעבור הרבה) סוללה חזקה-יתרון חשוב. תודה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by guycnaan,

ההורים שלי בארה"ב כרגע וחשבתי לבקש מהם להביא לי נגן MP3. דרישות:חזק ועמיד (צבא),זמן סוללה ארוך ככל האפשר,20 ג'יגה פחות או יותר,וכל הפיצ'רס הנחמדים כולל רדיו,אפשרות להעביר עליו דאטה רגיל ואיכות שמע טובה ככל הניתן. אם אני מפספס משהו אשמח אם תוסיפו. בתודה מראש,גיא

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  25. מכשיר הדגל החדש של סמסונג יגיע פחות מחצי שנה אחרי ה-Galaxy S9, וגם קצת פחות משנה אחרי קודמו שעשוי להיות דומה מאוד בעיצוב החיצוני לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.