עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by saar3,

הכותרת אומרת הכול!!

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  2. Started by sh_bmw,

יש ברשותי את הכשיר ASUS MYPAL A600 עכשיו, לד אדומה דולקת בסטטוס והמכשיר מסרב להדלק... איך אפשר לסדר את זה? ובכללי מה זה אומר הלד האדומה? תודה, שחר.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  3. המותג בבעלות לנובו ממשיך בנסיונות שלו להפתיע אותנו - הפעם עם גרסה אלטרנטיבית מעניינת בסדרת ה-Moto G לכתבה

4. אחרי ה-Mi 9 וגרסת הדור החמישי של ה-Mi Mix 3 מגיע תור גרסת הגיימינג המוחצנת - הכירו את ה-Black Shark 2 לכתבה

5. Started by (iriver H10),

לכל מי שחיכה לגרסת ה8 ג'יגה של הD2. אז הנה היא יצאה, ולא רק שהיא יצאה היא כבר בארץ! http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205727&pageInfo=2

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  6. היתכן שטרנד השילוב בין מסכים צבעוניים סטנדרטיים למסכי דיו אלקטרונית חסכוניים בגווני אפור מתחיל לתפוס תאוצה? לכתבה

7. Started by שניצל,

אני רוצה להחליף את המכשיר הישן שלי (telit x60 בן כמעט 3 שנים). לא ממש איכפת לי שהוא ישן, אבל הסוללה שלו כבר חלשה (לא מחזיקה יותר מיום - יום וחצי) והמיקרופון שלו לפעמים לא פועל (ויהיה יותר משתלם לקנות מכשיר חדש מאשר לתקן אותו). בעיקרון רציתי לעבור לאורנג', אבל יש לי מסלול טוב מאוד בפלאפון (מסלול חיילים, השתחררתי לפני שנה וחצי כבר) ואני מקווה שיוכלו לשדרג לי את המכשיר בלי להחליף לי את המסלול. בקיצור - אני רוצה מכשיר חדש של פלאפון. למישהו יש המלצות מהמכשירים שכאן? http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= (הממ, משום מה אין שם את ה-telit x230 שיש כאן) חשובים לי נוחות וזמן סוללה. לא איכפת לי מפיצ'רים מתקדמים (רדיו, אינטרנט, מוזיקה וכו. מלצמה זה בונוס נחמד, אבל לא חשוב). י…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  8. נוח לעבודה (בעיקר העברת קבצים ממנו/אליו) אפשרות להקלטה באיכות טובה ושיהיה איכותי (טייפ מנהלים זה לא מספיק טוב - צריך גם אפשרות לשמוע מוסיקה, ועדיף שגם זה יהיה באיכות טובה) אין צורך באפשרות לנגן וידאו לא בשבילי כמובן תודה איל

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by CRT,

אלהן. יש אפשרות לשנות מטבע בGOOGLE PLAY? כרגע אני על NIS ומעוניין לעבור לUSD.

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by max_shifrin,

שלום חברים, אני מתכנן להביא מארה"ב GPS GARMIN 780 (או 770 שזה אותו הדבר למעט תכונה אחת שרלוונטית רק לארה"ב) ורציתי לדעת איך והאם אפשר לשים על המכשיר מפות של ישראל (בין אם להוריד תוכנת ניווט מקומית או לרכוש פה מפות ישירות למה שבא מובנה..) אשמח אם מישהו יוכל להפנותי לחומר בנושא או לפזר קצת את הערפל בכמה משפטים.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by Crash5,

שלום, אני מתכנן לרכוש נגן מארה"ב שהתקציב יעמוד על סכום של עד 300$. הדרישות שלי הם: איכות שמע גבוהה איכות תמונה גבוהה נפח גדול ממשק נוח יציאה לחיבור טלוויזיה (אם אפשר אז גם ניגון ב-HD) תקשורת אלחוטית תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  12. המוצר העסקי החדש של היצרנית האמריקאית כולל תוספת ייחודית שחיכינו לה זמן רב - אך היא תעלה לכם הרבה כסף לכתבה

13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/arch-%d7%94%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%98-%d7%94%d7%a7%d7%9e%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-xiaomi/

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by Bar Sherer,

שלום לכולם אני לא מבין גדול בסמארטפונים וכשנכנסתי לפה ראיתי מלא דיונים עם מלא סוגים של פלאפונים ומלא חברות ומפרטים וזה כמו סינית. אני מעוניין לשדרג את הפלאפון כיום אני עם סמסונג גלאקסי 4S. אבל בתקופה האחרונה הפלאפון מתחמם מהר חיי סוללה קצרים מאוד גם לאחר שקניתי סוללה חדשה אינטרנט איטי בקושי מריץ אפליקציות בקיצור עבר זמנו. אני מעוניין בפלאפון לצרכים של מוזיקה משחקים סרטים וסדרות בצפיה ישירה כמו יס GO וכל מיני כאלה כדי להעביר נסיעות ברכבת. כמו כן חשוב שעם אני כבר קונה טלפון אז עם החמורה כמה שיותר מתקדמת וטובה שתחזיק כמה שנים אפשר להציע לי הכל חוץ מאייפונים למינהם לא סובל אותם מה שרץ על אנדרואיד בכיף כמובן עדיף שיהיה זול אבל כרגע המחיר זה הדבר הא…

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by StrayGator,

כי המוכר בבאג אמר לי שלא, והוא צריך איזה1.2-1.4A בשביל להטען. מהמעט שאני יודע על USB, זה נשמע לי לא הגיוני בעליל. מצד שני, טאבלטים (לדוגמא) חורגים מהסטנדרט בלי להתבייש. המכשיר שלי זה iPod Classic. מטען קיר פשוט יספיק? ואם אני קונה iPod Touch?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by Bebush,

אני יכול לצפות בסרטונים בYOUTUBE אבל זה עם האפליקציה של YOUTUBE בפלאפון. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לצפות בעוד סרטונים אבל באתרים שונים? בנתיים ממה שבדקתי לא הצלחתי אז חשבתי אולי יש איזה אפשרות להתקין פלאש בפלאפון..?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by omri_ro,

כל פעם שאני מתקין אפליקציה דרך המרקט (בpc) אני נאלץ לבחור את המכשיר שלי מבין שלושה(למרות ששניים כבר לא אצלי) איך אני מעדכן את פרטי החשבון ומסיר את המכשירים הלא פעילים?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  18. Started by bg1987,

הי חברה, בזמן האחרון הN73 מגזים עם הבעיות שהוא עושה (בין עם זה לגמור את הסוללה תוך פחות מיום, ובין אם זה סתם להחילט שהוא מפסיק להגיב למשך דקה או שתיים אחרי שלחצתי שוב בטעות על כפתורה הגלריה בצד, שאגב מי שחשב עליו צריך למות). והחלטתי שהגיע הזמן לחפש לו מחליף. אני מחפש פלאפון יותר עסקי מאשר מולטימדיה. אני רוצה שהוא יהיה עם 1.מקלדת מלאה (או מקלדת רחבה כלשהיא בשביל סמסים נוחים) 2.יומן פגישות נוח לשימוש 3.גישה לאינטרנט בשביל לקרוא מיילים. 4.בעל סוללה חזקה. זה הכל. תמיכה בMP3\מצלמות שמצלמות לא מעניין אותי, תוספת מבורכת תהיה GPS אבל זה אופציונלי לחלוטין. כמו שהכותר אומרת אני כנראה אקנה אותו מאורנג' אלא אם יש הצעות למקומות יותר משתלמים.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  19. שלום ברשותי מחשב כף יד מסוג אסוס A636N כאמור בכותרת. ניסיתי להתקין בו את תוכנת הניווט נאב נ גו אך קרתה בעיה והופיעה לי הודעת שגיאה שהתוכנה לא מאושרת או לא הותקנה טוב ועלי להתקינה שוב. נכנסתי לכרטיס והתקנתי שוב, הוא שאל אותי משהו בטעות לחצתי YES לפני שהספקתי לקרוא והופיע מסך ASUS heart of technolagy המסך ממשיך להופיע גם לאחר שאני לוחץ ריסט שאמור לבצע ריסט הגדרתי מבלי למחוק נתונים מישהו מכיר את הבעיה? מה לעשות? נ.ב מכוון שלא חשבתי שזה יקרה לא רשמתי את הסידי קיי של העברית והדיסק כרגע לא אצלי(הGPS יותר נכון של דוד שלי וזה אצלו) ויעברו כמה שבועות עד שאני אקבל אותו, יש מה לעשות? תודה רבה על העזרה מראש.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  20. בחברת הטאיוואנית לא ממש מתרשמים מהמגמה להפוך את ניידי הגיימינג לקומפקטיים יותר, ומשיקים את ה-GT75VR המאסיבי והמתקדם עם המקלדת המכאנית לכתבה

21. Started by Ghtm,

אהלן אני צריך נגן נייד במחיר של מקסימום 1500 שקלים. הוא חייב להיות קטן כמה שיותר (נכנס לכיס לפחות...), איכות סאונד כמה שיותר טובה, וכמה שיותר מקום, לא מתחת ל-20GB. הנגן לא חייב לבוא עם אוזניות טובות או אוזניות בכלל ואין לי צורך בוידאו ושטויות, נגן למוזיקה נטו. אנא אל תשלחו אותי לחיפוש כי כבר עברתי שם ולא מצאתי כ"כ נגן העונה על הדרישות האלו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  22. היצרנית הקוריאנית הציגה את סמארטפון ה-Galaxy A90 5G עבור השוק המקומי שלה - עם שבב Snapdragon 855 עוצמתי וקישוריות סלולר מדור חדש כתוספת לכתבה

23. Started by H A Q,

אם למישהו יש נסיון עם המכשיר הניווט הזה שיתן חוות דעת בבקשה? ובכללי מה עם החברה עצמה Sansui האם היא אמינה,מסכי המגע שלה טובים,תוכנית הניווט אפשר לעדכון אותה? http://www.elkol.co.il/Index.asp?Ar...ryID=177&Page=1

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by ofir_16,

היי אני עומד לקנות מכשיר נוקיה '6230i כמובן יד שניה.. עכשיו הבעלים כמובן טוען שהוא במצב מצויין, אבל האחריות עליו פגה.. כשאני בא לקנות מה אני יכול או צריך לבדוק במכשיר לראות שבאמת הכל תקין והוא לא יתפגר לי ברגע שאני חוזר הביתה. )-:, מן הסתם אני אבדוק את הסים שלי ואראה שהוא מוציא ומקבל שיחות, מה מעבר לזה? תודה מראש אופיר

• 2 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים