גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מחשב כף יד משולב: -טלפון -GPS -סוללה חזקה -WIFI תקציב פתוח! לא אכפת לי אם הטלפון יהיה מורכב. העיקר שזה יהיה דגם טוב, אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף ולהיתקע עם מכשיר נאחס. אני מוכן לשמוע כל הצעה.. רק תציעו .. אבל אני מבקש שזה יהיה מחשב כף יד. תודה מראש , אני סומך על הדעה שלכם!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלום, אני עומד לרכוש פלאפון חדש, על מה אתם ממליצים? התקציב: כ-1000 שקל (אפשר לחרוג קצת אם באמת שווה את זה). תודה רבה, מיכאל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל תותחי הפורום שלום!! אחרי בדיקה מקיפה באתר וקריאת ביקורות אני מתחבט מה מבין הבאים יהיה הבחירה הכי טובה. מה שהכי חשוב לי זה: 1. ליראות במכשיר סרטים(השימוש העיקרי) בלי צורך בהמרת פורמטים. 2. מסך איכותי וכמה שיותר גדול (האם ההבדל משמעותי בין 1.8" ל 2.5" ומעלה???4") 3. המחיר לא בעיה אם כי אני כמובן מעדיף להוציא כמה שפחות. 4. פיצ'רים כמו אפשרות הגדלת זיכרון ע"י כרטיס חיצוני, USB המתחבר למצלמה וכו' ללא צורך במחשב. להלן המכשירים: 1.http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=730 -iRIVER X20 8GB 2.http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=689 -iRiver E100 4GB 3.http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=734 -iRIVER CLIX2 U20 8GB 4.http…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן, האם עדכון ה-firmware של ה-Sansa Clip מאפשר לראות את התפריטים בעברית או את שמות השירים (או גם וגם) ? תודה
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד בחברה גדולה באיזור הצפון. לפני כחצי שנה התקינו על הקיר, קרוב לתקרה מגבר של חברת "אורנג'- פרטנר" אשר מגביר את הקליטה בכל הקומה ושמשדר לאנטנה סלולרית שבסביבה. העובדים בתוך המשרד מתלוננים על כאבי ראש באופן יום יומי. חשוב לציין שלא ידענו מזה, אלא רק מפליטת פה של אחד העובדים הבכירים. איך מסלקים את המפגע? מצ"ב תמונה, אם מישהו יודע מה זה בדיוק מוזמן להגיב. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן וסהלן יא סחבים, אני מעוניין לשדרג את מכשיר הסלולר שלי ברשותי למשהו חדשני יותר. לצערי, יש לי את המכשיר הנוכחי, Nokia 6070, כחצי שנה לערך, ולכן אינני זכאי למבצע המהמם של סלקום(הרשת שבה אני נמצא) בו אני זכאי לשדרג לכל מכשיר דור 3, בעלות של 20 ש"ח לחודש בלבד(על האינטרנט הסלולארי יעני). מה כן, ברשת דינמיקה (משווק מורשה של סלקום) הציעו לי את אותו מבצע, עם הגבלה על מספר המכשירים ביניהם אני יכול לבחור... אינני מצליח לעשות את הבחירה לצערי המכשירים הם: Motorola K3 Nokia E65 Sony Ericsson K610i LG KU 580(לא מוצא אתר "רשמי", כנראה שהוא Discontinued, מה שמעלה אצלי את החשד שהוא לא משהו) אני פשוט לא מצליח להחלטי ביניהם.. המוטורולה נראה חמוד, אבל האתר די זוועתי ולא כ"כ אפש…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, מאוד מציק לי השינוי בווליום בכל פעם שמתחלף שיר. יש איזשהי דרך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
רכשתי סוני אריקסון K850i מ- eBay, ובאופן טבעי הוא הגיע ללא עברית. האמת היא שזה לא כל כך מפריע לי, אבל נחמד שיש לך אפשרות לענות לSMSים של החברים העילגים שלך בשפה שהם מבינים. השאלה שלי היא- איך אפשר להתקין עברית על המכשיר? האם התהליך פשוט מספיק בשביל לעשות אותו בעצמי, או שאני יצטרך להיעזר בבעל מקצוע? אם האפשרות השניה נכונה, איפה אני אוכל למצוא איש כזה (עם עדיפות לאזור הצפון)?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי N73 ויש לו כרטיס זיכרון 1GB של SAN DISK השאלה שלי זה האם לשנות אותו לNTFS או להשאיר אותו על FAT ? אם זה לא שייך לפה אז להעביר לאן שצריך.. תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 14:39:55 הסתדרתי תודה..זה לא עובד
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני שוקל לקנות א ה HTC Cruise רק שאני קצת חושש מהמסך מגע. מעולם לא היה לי מכשיר עם מסך מגע לפני כן ויש לי הרושם שזה נוטה קצת להיהרס... הבנתי ש הHTC Cruise מותאם ובנוי ללחיצה עם האצבעות ולא רק עם העט. האם זה באמת עדין? או שזה טכנולוגיה אמינה? שווה לקנות את המכשיר? תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איפה (חנות) הכי משתלם לקנות wii? אני יודע שבחו"ל הכי משתלם אז בלי הערות על חו"ל בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות psp עכשיו השאלה האם כדי לקנות חדש הוא יד שניה ? והאם אפשר לפרוץ את הpsp לבד ? ואם פורצים את ה psp האחריות יורדת ? ומה טווח המחירים היום של psp slim lite ?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
היי לכולם לאחרונה השגנו דיל דרך סלקום לעסקה משתלמת. אני מבקש את עזרתכם בבחירה של מכשיר חדש מחברת סלקום. כל מגוון המכשירים עומדים לרשותי, המכשירים שהכי מעניינים אותי כרגע הם: N95 8GB LG KU990 אבקש את עזרתכם מבחינה מקצועית, מה עדיף משני הפלאפונים האלה, או שיש מכשירים אחרים מומלצים בארסנל של סלקום. אם זה יעזור למישהו לעזור לי אז אני חייל קרבי על סף שחרור, ככה שצריך שהפלאפון יהיה זמין לחול, יהיה עמיד, וגם מבחינת זמן (עם הפלאםון הקודם שלי 6230 אני כבר מעל 3 שנים, ככה שאיזה מהמכשירים להערכתכם יהיה שימושי יותר בעתיד הקרוב/רחוק) תודה רבה על העזרה זהר
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן IAUDIO 7 וכקניתי אותו, הוא בא עם תוכנה מאוד פשוטה וקלה להקלטה של פודקאסט. כשעידכנתי גירסא לנגן התוכנה נמחקה ואני לא זוכר איך קראו לה, ולא מצאתי אותה באתר. מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום כולם.. אבא שלי עומד להביא לי iPhone מחו"ל, אבל שמעתי שיש עליו איזה 32% מיסים, מה שמעלה את זה מ-1400 ל-1800 ש"ח... עכשיו אני יודע שמכס זה על דברים ששולחים לי, אבל אבא שלי יכול לקחת את הז עליו או לשים את זה באחת המזוודות ואז לא לשלם על זה מס? זה מותר? מישהו ניסה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הי. לפני איזה שנתיים קניתי מטען סוללות של PG, והתאכזבתי ממנו מאוד... אחרי כמה חודשים הסוללות התחילו להגמר תוך זמן קצר מאוד, וגם בלי שימוש, אחרי הטענה הן החזיקו לא יותר מכמה שבועות... וזה עוד בלי לדבר על המטען המעפן שלקח לו איזה 12 שעות להטעין (לפי הוראות הייצרן...) אני צריך המלצה לסוללות ומטען אחרים (או דגם ספציפי טוב של GP) שמחזיקים הרבה זמן ולא יקרים במיוחד... בעיקרון אני צריך 4 סוללות AA ואם יש משהו טוב וזול יחסית עם שתי סוללות AAA כתוספת ל-4 הAA אז גם טוב... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כל פעם אני מתחבר ומקבל אותו IP, איך אפשר לשנות?
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך ניתן להתקין משחקים חינמיים מהרשת שהורדתי לZ370?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי טלפון Nokia 6233, ולפי מה שהבנתי המערכת הפעלה שלו זה סימביאן, אבל גירסה לא מלאה. השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין בטלפון הזה תוכנות צד שלישי (כמו אופרה מיני, למשל), ואם כן אז איך. שאלה נוספת: יש לי גם מחשב כף יד i-mate PDA-N עם Windows Mobile 5. האם אני יכול להתקין עליו פיירפוקס? אם כן, אז מאיפה אני מוריד גירסה מתאימה, ואיך אני מתקין? פיירפוקס מומלץ בכלל למכשיר כזה, או שעדיף דפדפן אחר? עכשיו, האם אני יכול לחבר את המחשב כף יד לטלפון עם Bluetooth, ולגלוש באינטרנט עם המחשב כף יד דרך הטלפון? אם כן, אז איך אני עושה את זה? שאלה אחרונה: כרגע החבילת גלישה שלי באורנג' היא אגורה לשניה, בלי תשלום חודשי קבוע ובלי התחייבות. מישהו יודע האם יש לאורנג' חבילת גלישה מינימלית חינמית …
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם , סופסוף נגמרה תקופת ההתחייבות שלי ל"פלאפון",ואני רוצה לקנות מכשיר חדש אבל ,אני לא רוצה לקנות מכשיר מחברות הסלולר. אני רוצה מכשיר שהוא מחשב כף יד שהוא גם טלפון, ולא טלפון שהוא מחשב כף יד! אני מוכן להשקיע אבל שיהיה טוב! -מחשב כף יד טוב, -GPS טוב (אני גרוע בדרכים, אני חייב GPS טוב) -וגם טלפון טוב. -(בגלל שאני ישתמש בו הרבה אני צריך סוללה חזקה..) אני לא ממש מבין בנושא ,אני מאוד אודה לכל רעיון או הסבר שיעלה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, כפי שרובכם יודעים, חבילת הגלישה הרגילה שמקבלים עם הדור השלישי בסלקום מוגבלת לאתרים של סלקום (דרך הפורטל שלהם). אני מדבר על חבילת ה- 100MB הרגילה שמקבלים עם הדור השלישי. כדי לגלוש בכל האתרים ע"י הכנסת כתובת ישירה, צריך לשלם 56 ש"ח בחודש (מה שאני לא רוצה לעשות). שמעתי שאפשר לעקוף את ההגבלה הזאת ולגלוש בכל האתרים עם דפדפן אופרה. האם זה באמת נכון? תודה מראש, MODY
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, ברשותי מחשב כף יד מסוג Mio168 רכשתי בעבר כרטיס Wifi של Spectec וכבר גלשתי דרכו בעבר במקומות שונים. השבוע קיבלתי ראוטר אלחוטי של סימנס מבזק וחיברתי למחשב הביתי, במחשב הביתי אני גולש בלי בעיה לאחר שהגדרתי את הראוטר אבל במחשב כף היד אני לא מצליח לגלוש. במחשב כף היד מופיע החיבור שלי בין החיבורים האפשריים ואף מציג סטטוס של מחובר, אבל למרות זאת אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (במחשב כף היד). בהתחלה היו לי הגדרות של סיסמא ואבטחה ברשת האלחוטית וחשבתי ששם הבעיה, ניסיתי להוריד את האבטחה לחלוטין ועדיין אותו מצב. האם מישהו נתקל בבעיה? האם יש הגדרות נוספות שצריך לעשות במחשב כף היד ע"מ לאפשר גלישה?…
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני 3 ימים קניתי אייפון פרצתי, התקנתי עברית. לאחר 22 שעות אני נכנס לאינטרנט לבדוק את החשבון ואני רואה 110 שקל יותר ממה שהיה יום לפני. אחרי כמה ברורים הבנתי שהאינטרנט של האייפון (edge) עבד כל הזמן שהWIFI לא מחובר הזמן תיסיתי לכבות אותו ולא הצלחתי, אי אפשר להוריד את זה אלה באמצות תוכנה או דרך חברות הסלולריות. הקטע החשוב.... כל מי שקונה אייפון לבטל את האפשרות להיכנס לאינטרנט edge. אפשר דרך החברות הסלולריות או להוריד תוכנה (אני עשיתי את שניהם).
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-