עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מישהו הצליח לשלוט על הממיר של YES עם אפליקציית השלט רחוק של הגלקסי S5? אם כן אשמח לעזרה. תודה נדב

2. אהלן הבעיה בכותרת בעקרון איך מתקנים את הדבר המעצבן הזה? הורדתי כתוביות מהמחשב ל HD שמתי את הסרט - כתוביות בג'יבריש הורדתי דרך ה BOXEE כתוביות "נתמכות" - הכל בג'יבריש גם או שלא רואים בכלל כתוביות. איך מסדרים את זה? המכשיר מקורי לגמרי.. תודה!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by epal,

שלום, מדי פעם אין לי קליטה במכשיר note 3... מופיע עיגול עם פס כזה במקום של הקליטה. זה קורה הרבה גם תוך כדי שיחה ואז השיחה מתנתקת וגם חלק גדול מהיום אני לא זמין. מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ראיתי שלא העלו עדיין כתבה באתר, לכן במידה ומישהו מתעניין בעולם מערכות ההפעלה הניידות הנה קישור לסיכום מה שהוצג במסגרת האירוע שהתרחש שלשום (כי עבר 12 בלילה). http://www.iandroidil.net/11019

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אודותיי ואודות ההעדפות שלי: אני שונא touch. זאת אומרת, לא אכפת לי שיש את זה בטלפון, אבל אני צריך פ*****ג מקלדת, תודה רבה. האמת? הייתי בשקט מקריב שטח מסך לטובת מקלדת עם מקשים נאים ובולטים. למה זה חשוב לי? כי אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את הטלפון בלי להסתכל עליו. וגם, אם מדובר בטלפון חדש יותר - להשתמש במקלדת בזמן גלישה ולא לגשת למסך עם האצבעות כל הזמן. חוץ מזה, אני מעדיף טלפונים שהשטח שלהם לא כ"כ גדול. במיוחד הגובה. 5" זה כבר הרבה בשבילי - אולי אהיה מוכן לסבול את זה אבל מעדיף שלא. מבחינת הרוחב, עד סביבות 2.5" מקובל, יותר מזה בעייתי. לא אכפת לי מביצועים מרשימים כלשהם - אני לא משחק משחקים ולא צופה בסרטים על הטלפון שלי ואין לי כוונה להתחיל לעשות זאת. מבחינת המחיר אני די גמיש;…

6. שלום יש לי M8 עם רום ויפר וואן 1.7.1 ואני מתלבט אם כדאי להחליף את הקרנל לelementalx kernel אני פשוט מפחד לאבד את היציבות של המכשיר האם יש בזה סכנות או עלול לגרום איזשהם בעיות? מה ההתרונות של ביצוע דבר שכזה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אהלן, הדליק אותי המחשב הנל שיש בו גם מסך מגע וגם אפשרות לשליפת המסך כך שהוא יהיה טאבלט עם ווינדוס 8. התקציב שלי הוא 2000 שח וזה נכנס לי בול לתקציב http://ksp.co.il/?uin=23312 השימוש שלי זה 70% אינטרנט, סרטים, עבודה ו30% משחקים עכשיו ראיתי שאחד הדגמים של המחשב הנל (בעל מעבד z3740) מריץ באיכות נמוכה-טובה משחקים כמו Dayz, Call of duty, Gta iv וכו והמחשב שהבאתי פה הוא בעל מעבד יותר משודרג כך שאני מנחש שהם ירוצו אפילו יותר טוב ממה שראיתי ביוטיוב לדעתכם המחשב שווה את הכסף והוא יענה על דרישותיי? תודה מראש *חבר בעל ידע בתחום אמר שהמחשב לא יהיה מהיר לאורך זמן כי הוא חלש, האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי חבריה ראו כותרת תודה

9. Started by achiya1,

שלום אני בדיוק מחליף מחשב ורציתי לדעת מה אני עושה עם האייפון . לפי מה שאני יודע כשמחברים אותו אייפון למחשבים שונים הוא מוחק את כל התוכן והאנשי קשר. מה אני עושה כדי למנוע את זה ולאפשר עבודה עם המחשב החדש? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by etay86,

סליחה מראש על הבורות. מחפש חיישן שאותו אני יוכל להציב על שולחן, על השולחן יהיו 4 "נקודות" והחיישן יעבור מנקודה לנקודה בדרך/תנועה שאותה אני אתכנת ובלי לצאת מהמסגרת הזאת. איזה חיישן אני צריך? (הבנתי שתנועה, אבל אשמח להסבר קצת יותר מקיף) מה השם המקצועי של ה"נקודות"? מה הם? אשמח להסבר כיצד ניתן לעשות זאת או כל דרך אחרת לקבוע גבולות עצירה במשטחים פתוחים (המקומות וגודלם משתנים אז זה צריך להילקח בחשבון). חשוב- שהכל יהיה קטן וזול ככל הניתן. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Cahiml,

שלום לחברי הצוות. רכשתי שלשום לאבי (קשיש) טלפון מדגם Mio F310 G3. הצלחתי להגדיר ספר טלפון וחיוגים מקוצרים. החיוגים המקוצרים הם עבור מספר מ 2 ועד 9. בעלון ההסבר שהודפס באותיות טל ומטר רשום שכדי להפעיל את החיוג המוקצר יש להשתמש ב *, #. ניסיתי את 2 האפשריות למשל #2 או 2# ואחריהן לחיצה על הכפתור הירוק לחיוג בתגובה אני מקבל הודעה כגון 'לא הסתיים' או 'אין איש קשר'. מישהו יודע איך מפעילים את החיוג המקוצר במכשיר זה ?? תודה לסייענים.

• 0 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by ramila,

אני רוצה להוריד סדרות ולראות אותם בטלויזיה והבנתי שיש אפשרות לקנות סטרימר ואז אפשר לראות בטלויזיה כל מה שמורידים. ראיתי כמה דגמים של סטרימרים נגני מדיה SanDisk באתר של אייבורי מחשבים ורציתי לדעת אם זה מתאים גם לטלויזיה כי הם מציינים שזה רלוונטי להזרמת מידע לטאבלטים, סמארטפונים ומחשבים. מישהו מבין בזה? חוץ מזה יש שני דגמים: 32GB ו-64GB . האם מספק ה-32GB? זה פער של משהו כמו 100 ש"ח ביניהם. ואם זה לא הפתרון למה שאני מתאר, מישהו יוכל לכוון אותי למה צריך לקנות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by oded6188,

אני רוצה להזמין S5 מ ebay יש המון דגמים... SM-G900X כאשר במקום X מופיעות האותיות H\I\J ועוד... מה ההבדל בין הדגמים השונים? ושאלה נוספת - מישהו יודע מהו אחוז המיסוי על מכשירים סלולרים? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Googleness,

איך המכשיר? מגיע עם דור 3, 32 זיכרון ומסך IPS. גודל 10.1 ומחיר כמו באי ביי. שווה? כדאי? למה יש לי תחושה שמשהו שם חשוד לי...? http://ksp.co.il/?uin=20815

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shlomirrr,

עשיתי רוט למכשיר האנדראיד שברשותי. ואני רוצה לדעת אם אני יכול מעכשיו להתקין משחקים ישירות על הכרטיס SD בטלפון? כי אני לא מצליח להתקין משחקים על הכרטיס. גם כאשר אני מנסה להעביר אותם, זה לא עובד. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Chevy,

פותח דיון אחרי שקיבלתי אותו היום, אחלה מכשיר מהתרשמות ראשונית, מגיע עם עברית מובנית בלי בעיה. מסך בהיר וברור, הגיע עם מגן מסך מודבק (ועוד אחד למקרה הצורך, כחלק מה-bundle שהוזמן) הקופסא עצמה ארוזה היטב וגם מקרטון חזק. PiPo Tablet 8.9" PiPo T9 Octa Core Tablet PC 8.9" IPS Samsung PLS Screen 10-Point Touch 1920*1200, 254 PPI MTK6592 Octa Core Cotex-A7, 1.7GHz up to 2GHz 2GB DDR3 RAM 32GB ROM, Android 4.2.2 Operating System Dual Cameras Front 2.0MP, Rear 13.0 MP with AF/ CMOS WCDMA/ Phone Call/ OTG/ MHL to HDMI/ Bluetooth/ Wifi/ GPS Double AAC Speaker/ 35days Standby/ DC&USB Dual-Charging בקופסא: טאבלט מטען מקורי של PIPO +מתאם EU, מתח 5V זרם 2500 כבל…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by SinMaker,

השני משמאל, שנראה כמו ריבוע עם קווים יוצאים ממנו.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם, מחפש סמארטפון בינוני+. סמארטפון שירגיש לי מספיק חזק, לא מחפש סופר-דופר-סמארטפון אלא אחד שלא ירגיש לי זול מידיי ויתן ביצועים יפים למדיי. חשוב שהוא יהיה מעודכן מבחינת חומרה. קריטריונים: *תמיכה בדור 4. *כניסה לחריץ MicroSD. תודה.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  19. היי אני חדש פה חבר שלי המליץ לי לשאול אתכם כי יש לכם הרבה יותר ממני ההתלבטות היא כזו האם עדיף לקנות טאבלט 10 אינצ עם מקלדת BT או שעדיף לי לקנות לפטופ 13 אינץ עם מקלדת מובנית אין לי בעיה לעשות הזמנה מחול אם נדרש להביא משהו יותר טוב במסגרת התקציב רק השאלה אם אני לא יקבל מס על הקניה בארץ אני ראיתי שהגלאקסי טאב S הוא משהו שהומלץ בעבר השאלה האם הוא שווה את ה1700 שקלים או שאפשרי להסתפק במשהו יותר זול כמו הASUS MEMO PAS A102 ודומיו תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by avivkah,

אני צריכה טלפון אמין, הצרכים שלי הם כמובןשיחות וסמסים, אפליקציות מעטות - ווצאפ, ווייז, פייסבוק, פאנגו כמו כן חשוב מאד שתהיה לו מצלמה טובה כדי שאוכל להשתמש בה גם לצרכי עבודה. אני מחפשת טלפון לא יקר, המליצו לי על גלאקסי 3. יש לכם המלצות נוספות למשהו באותה רמה ויותר זול?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  21. שמי ליאור, אני מפתח mobile ל-iOS ו-Android, כרגע סיימתי פרוייקט ואני מחפש את הבא בתור. עבדתי עם HOT, Retalix, Score365 ועוד. אני פתוח לרעיונות(שותפות, תשלום או אחוזים) אפשר לפנות אלי במייל: lior@hlc-apps.co.il

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by nir2,

שבוע טוב, יש לי כרגע גלקסי 3 וחבר שנמצא בארה"ב וחוזר בעוד חודש. חשבתי לנצל את המצב כדי לעבור ל- G2. יש פה אנשים שהתנסו בגלקסי 3 ויוכלו להגיד לי מה ההתרשמות שלהם מהההבדלים? למי שהיה גלקסי 3 יותר שיש לו מלא לאגים שזה בלתי נסבל, כל מיני שיהוקים, ריסטרטים וכו'.. יש בעיית לאגים ב- G2? קראתי סיקורים מהללים מהתקופה שהוא יצא שכולם נראו לי קצת בהתלהבות של מכשיר כך שארצה לשמוע דעות עדכניות לזמן הזה אחרי שהמכשיר צבר קצת אבק. בעיקרון אני רוצה שהמכשיר יהיה זריז (טראומה מהגלקסי 3), עם סוללה סבבה ושיבוא מוכן עם כל זה כבר ברום סטוק כי אין לי כח להתעסק יותר עם רומים למיניהם. מקריאה פה ראיתי שיש בעיה של דיליי במצלמה וראיתי קצת תלונות ב- KK כמו סוללה שנגמרת מהר יותר, ראיתי אנשים שמתלונ…

23. Started by romanroman,

שלום, אני רוצה להקליט הרצאות למחשב כפי שמופיע באתר www.gool.co.il, השאלה שלי היא איזה ציוד אני צריך והאם טאבלט יכול לספק את הסחורה. אני מחפש הרבה זמן את התשובה אז אשמח אם תעזרו לי, תודה.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  24. אזעקות בזמן אמת הסבר: אפליקציה המספקת לכם התראות בזמן אמת כאשר יש אזעקה באיזורים בהתאם לבחירתכם. ההתראות נעשות במקביל ואפילו לפני (בשניות בודדות) שנשמעות האזעקות במערכת הצופרים. הממשק מעוצב ונוח לשימוש, כולל היסטוריית התראות ואפשרות לשנות את הגדרות ההתראות (צלילים, רטט וכו'). בנוסף יש לכם אפשרות לבדוק אם חבריכם ובני משפחתכם מוגנים אחרי השמע האזעקה- באמצעות שליחת הודעה מובנת על ידי האפליקציה לאחר שאתם מקבלים התראה על האזעקה באיזורם. היתרון הבסיסי באפליקציה הזו על פני אפליקציות ההתראות האחרות- האפליקציה אינה מסתמכת על הודעות PUSH ואינה צריכה לאחסן את המידע בשרתים- אלא מתריאה באמצעות הודעות מערכת מה שמקצר משמעותית את הדיליי בין קבלת ההתראה לבין ההודעה שקופצת לכם…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Hundia,

מוכר גוגל גלאס שנקנה לפני כחודשיים, נפתח למטרות פיתוח, לא היה בשימוש פעיל. נמכר עקב החלטה לפתח באפיק אחר. אם אתם חובבי גאגטים, או רוצים לפתח לטכנולוגיה של העתיד, או סתם בא לכם להיראות מגניבים ולהינות ממוצר מדהים, זו ההזדמנות שלכם אני מבקש סכום של 5000 שח עבור המכשיר, המחיר אינו לדיון אז אנא רק אם אתם רציניים נא לפנות אלי. שמי אלי, ניתן לפנות אלי לנייד ב 0542391864.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים