עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. סמסונג מתכננת AMD or Nvidia GPUs במעבדי סלולר מתוצרתה ולזרוק את Qualcomm לתמיד הבחירה עדיין לא נעשתה בין 2 היצרניות . יש לזכור ש- Nvidia לא מייצרת אצלה מעבדים בניגוד ל- AMD כך שאני מאמין שלבסוף AMD תקח את המכרז ל- 2018 http://www.gsmarena.com/samsung_wants_to_use_amd_or_nvidia_gpus_in_its_exynos_chipsets_plans_to_ditch_qualcomm_for_good_in_2-news-20441.php

2. פטנט חדש של חברת הענק עשוי לקדם אותנו אל חזון אחרית הימים - סמארטפון שכל כולו מסך לכתבה

3. אחרי חיישן של 48 מגה-פיקסל וחיישן 64 מגהפיקסל - מגיע הפרוייקט החדש והמבטיח של היצרנית במסגרת מותג ה-ISOCELL שלה לכתבה

4. תיעוד תהליך הפירוק של הדגם המתקפל עלה לאתר הפופולרי, עם עדות נוספת לחולשה המכאנית היחסית שלו - ואז נעלם, לבקשתו של השותף אשר סיפק את החומרה לכתבה

5. שלישיית מכשירי ה-Galaxy A השלישית של היצרנית הקוריאנית נחשפה רשמית, הפעם עם מאפיין שעשוי להצדיק את תגי המחיר הגבוהים לכתבה

6. Started by כפיר,

סמסונג פיתחה -16Gb LPDDR5X DRAM שאמור להביא AL - אינטליגנציה מלכותית גדולה יותר נתונים מהירים יותר מציאות רבודה יעילה יותר צריכת חשמל נמוכה יותר 14NM לסמרטפונים,שרתים , מכוניות ויכולת תפעול 64 gigabytes (GB) זכרון ( תתכוננו לסמרטפונים יקרים יותר ) https://www.guru3d.com/news-story/samsung-develops-the-first-lpddr5x-dram-in-the-industry.html

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  7. Started by Yakim Peled,

http://news.walla.co.il/?w=//2561220 אגב, באופן מוזר לא מצאתי את הידיעה בעמוד הראשי. האם פספסתי?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by yonatan.mendelson,

לצד עוד צפי לרבעון שובר שיאים, חברת הענק נאלצת להתמודד עם משבר הנהלה משמעותי כשאחד משלושת המנכ"לים שלה בוחר להתפטר, ויושב הראש לשעבר נמצא בדרכו לתקופה בבית הכלא לכתבה

9. Started by 1968boaz,

האם ה - s4 active אכן נותן עמידות טובה למים אבק ומכות בגוף המכשיר..... ? מתלבט בינו לבין הs3 מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Ymac,

שלום. ידידה שלי כבר כמה שנים עם S3 mini וכבר עבר זמנו, ו"סוף סוף" נסדק המסך והוא גם ככה תפקד באופן לא משהו בזמן האחרון. בעיקרון היא צריכה טלפון טוב, ועמיד יחסית. הדרישה שלה היא כרטיס זיכרון, רמקול סביר, זמן סוללה טוב וכד' מצלמה טובה זה בונוס, היא לא מהאובססיביות, אבל כדאי. התקציב הוא 1300 ש"ח (מהוריה) מעבר לכך זה מכיסה (ולכן צריך נימוק טוב מספיק לחריגה ) אני חושב שסיניים באים בחשבון (?) אבל בתנאי שזה מאתר מכובד ומהיר (לא חודש וחצי משלוח) תודה!

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Ymac,

חבר שמהגר מאייפון (4S) מקצה לעצמו 2100 ש"ח לקניית מכשיר חדש. מה הטלפון הטוב ביותר שהוא יכול להשיג? דגשים: מקום אחסון, סוללה, מצלמה. וכמובן שהחומרה תהיה הולמת. (מהיר, חלק, תומך 4G, מסך איכותי) בעיקרון הוא כמעט קנה LG G4 אבל אמרתי לו לחכות כי לדעתי יש מכשירים עדיפים עליו במחירים האלו, מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. אוקי, אז ניסיתי לחפש מוטו G עדכני אבל לא מצאתי בשום מקום כזה עם GSM אירופאי (אני בהוט מובייל כרגע) מחפש דגם כלשהו טוב שיש לו עדכונים שוטפים במחיר סביר של עד 1200 שקלים (טלפון חדש). אשמח לייעוץ אגב, שווה אולי לקנות נקסוס 5 וזהו ביותר כסף? כי האמת אני לא מתלהב להוציא הרבה על טלפון. נקסוס 5: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=862029 (יש דגם מסויים של נקסוס 5? בשביל לא ליפול עם גירסא דפוקה)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. [h=1]סמרטפון גלקסי של סמסונג מול סמרטפון של סוני אקספריה, עם אותם הנתונים בדיוק - מה עדיף לצרכי גלישה?[/h]

14. אני מעוניין להחליף את הטלפון שלי לטלפון חדש, ואני מקבל הרבה פרסומות מאתר http://www.focalprice.com/ המציע למכירה טלפון Feiteng H9500 5.0" Android 4.2 Quad Core MTK6589 1.2GHz 3G Smartphone with 4GB ROM, 13MP Camera, Capacitive IPS Touch (White) במחיר של 190$ המשלוח חינם לכל מקום בעולם.ההצעה: http://www.focalprice.com/MH0562B/Feiteng_H9500_50_Android_42_Quad_Core_MTK6589_12GHz_3G_Smartphone.html?gclid=CJrtyLaHsrcCFYFY3goduGcA4g השאלות: המחיר זול מאוד, אבל, האים יש למישהו בארץ את הטלפון הזה? האם החברה הזו מוכרת? האם העיסקה הזו כדאית? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by AmitDanan,

שלום אני מחפש סמרטפון עבור אמא שלי תקציב עד 1000 ש"ח תודה לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by anatoli,

שלום לחברי הפורום, בכל הנוגע לסלולר אני לא ממש מעודכן כבר שנים, ואני פונה שוב לחברי הפורום בבקשה לעזרה. אני מחפש smartphone (מבוסס אנדרואיד כמובן) שמיועד להינתן כמתנה. הדרישות לא דיי ממוצעות: - מחיר של עד 2000 שח. - מבוסס אנדרואיד. - שלא יהיה גדול מדיי (לא משהו בגודל של ה-galaxy 2). - שיהיה מכשיר אמין. - שיחזיק סוללה לפחות יום שלם של שימוש סביר. מבחינת ביצועים אין צורך במפלצת, הוא לא ישמש ליישומים כבדים מדיי. לי יש Motorola Defy ואני מאוד מרוצה ממנו בדיוק עבור אותם הצרכים. אופציה אחת שעלתה בראש היא ה-Defy+ שנראה לי כמו אופציה טובה לאור החיבה שיש לי ל-Defy המקורי. עם זאת כיוון שאני לא באמת מעודכן בכל הדגמים שקיימים בשוק אשמח להצעות נוספות. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by SinMaker,

היי, עדכנתי את ה-ROM במכשיר שלי. איך אני יכול להתקין את האפליקציות שלי מ-google play? זה מראה שהם כבר מותקנות אבל הם לא למרות שעשיתי sync לחשבון google שלי. תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  18. יש לי Sony Ericsson Satio שמסונכרן עם האאוטלוק (אנשי קשר, יומן ומטלות) באמצעות ה PC Suite של Sony Ericsson. אני לא מצליח למצוא תוכנה רשמית שתוכל לסנכרן את ה Samsung Galaxy S החדש שקיבלתי עם האאוטלוק באותו אופן. מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה כזאת בבקשה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by liav12,

אהלן אהלן. יש לי דברים שאני רוצה לעשות סנכרון כמו רשימת אנשים מ GMAIL אל תוך הטלפון וההיפך. הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה! ברגע שאני מחבר את המכשיר ראיתי שיש אפשרות לעשות SYNC ככה אבל משום מה האופציה של סנכרון PEOPLE אצלי חסומה.. העברת שירים תמונות וכו' לא חסום. מישהו יודע את הסיבה? הנה תמונה סתם שתראו על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום , אני משתמש היום ב N95 ו ב OUTLOOK 2010 . המיילים מגיעים לטלפון מחשבון GMAIL דרך IMAP4 את אנשי הקשר, יומן פתקים וכו' אני מסנכרן בעזרת תכנת PC SUITE . אני שוקל לשדרג ל GALAXY S3 , מה שאומר שאני צריך לסנכרן מול GMAIL אבל לא הצלחתי למצוא תכנה חינמית טובה שתבצע את הסינכרון . גם קראתי שהחל מסוף ינואר 2013, google כבר לא תומכים ב Calendar sync שהיה עושה את העבודה לפחות בקטע של היומן . אשמח לדעת איך אתם עושים את הסינכרון ? תודה , יניב

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by gkman,

אני בטוח שזה נושא שנחרש כאן- אבל דרך חיפוש באתר לא מצאתי כלום. אז ככה- אני רוצה לסנכרן את כל האנשי קשר שלי (שהם כבר בסנכרון עם גוגל) יחד עם פייסבוק. הורדתי את האפליקציה של פייסבוק ובהגדרות סימנתי את האפשרות רק לסנכרן עם אנשי קשר קיימים. מאיזו סיבה שלא ברורה לי כל החברים של פייסבוק הובאו לי למכשיר. (שיניתי חזרה לאל תסנכרן - ומחק את כל המידע מפייסבוק) מה שגם החברים שיובאו מפייסבוק לא באו יחד עם התמונות שלהם. שימו לב שהרבה מהאנשי קשר שלי הם לא באותו שם כמו בפייסבוק דבר שאני בטוח שמשפיע על הסנכרון. יש דרך לקשר אנשים לחשבונות פייסבוק ספציפית ובאופן ידני? הכי חשוב לי לייבא את התמונות פרופיל שלהם אבל האפשרות הזאת לא מופיע לי כשאני לוחץ על התמונה שלהם בעריכה של אנשי קשר. גם ממש ח…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by GaLmgnT,

שלום. בזמן האחרון התחלתי להשתמש הרבה יותר ב-Google Calendar, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לסנכרן בינו לבין ה-W705 שברשותי. אין לי חבילת גלישה לפלאפון, אז הכוונה שלי היא שאוכל לחבר את הפלאפון למחשב ובעזרת תוכנת צד שלישי או משהו בסגנון לעדכן את הפלאפון לפי Google Calendar. זה אפשרי...?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  23. התקנתי היום CyanogenMod 7 על הדיזייר שלי, אחרי שעד כה עבדתי רק עם סנס. כידוע, לסנס יש לוח שנה שמסוגל להסתנכרן ישירות עם הפייסבוק ולהציג את כל האירועים הקרובים, ובפרט ימי הולדת. למרבה ההפתעה, ב-Cyanogen לא קיים לוח שנה כזה וגם לא מצאתי אפליקציה שיודעת לעשות את זה בעצמה. הפתרון היחיד שמצאתי הוא לעשות Export ל-Events מהפייסבוק דרך fbcal ולייבא את זה לג'ימייל, אלא ש-fbcal לא עובדת... מישהו מכיר דרך שעובדת? :-\

• 8 תגובות
    • 6.9k צפיות
  24. Started by liiight,

יש איזה פתרון יותר טוב כדי לסנכרן SANSA מMEDIA PLAYER? אני ממש לא אוהב את זה. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום יש לי נגן MEIZU M6 בעל 8GB אני ממיר סרטים בתוכנה שנתנו לי בתמיכה של באג שנקראית סופר SUPER וההמרה עובדת טוב ושאני רואה את הסרט במחשב אז הקול מסונכרן לכתוביות אבל בנגן הקול מגיע כמה שניות אחרי הכתוביות(אחרי מה שקורה בסרט בעצם..)איך מסדרים את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.