עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by manticore,

חבר שלי הביא לי X5 של 20 GB לפני שנה בערך שהייתה לו בעיית סוללה, היא הייתה נגמרת אחרי בערך חצי שעה של נגינה לא משנה כמה זמן הטענתי אותה. חשבתי שאני אלך לתקן את המכשיר מתישהו ובכלל שכחתי ממנו. מצאתי אותו לפני כמה ימים ועכשיו הוא לא נדלק בכלל. יש טעם לנסות לשלוח אותו לתיקון? זה שווה את הכסף או שסכום שזה יעלה אפשר לקנות משהו חדש ויותר טוב? אם שווה לתקן אז איפה עושים את זה ואם כדאי לקנות משהו חדש אז מה?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  2. אני לא מעודכן בכלל במחירים בשוק הזה, אז אין לי מושג מה אפשר להשיג בכזה מחיר. בגדול הדרישות הן קליטה חזקה, מצלמה נורמאלית וזמן בטריה ארוך ככל האפשר. אם נכנס גם נגן MP3 נחמד או אפשרות לגלישה אלחוטית, מה טוב. יש לי אפשרות גם להזמין מחו"ל \ לקנות שם וישלחו לי אם יש עדיפות מבחינת תמורה למחיר, אבל תמיכה בעברית חשובה.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by ofir667,

אני צריך נגן pmp שיש בו divx תמיכה בעברית WiFi במחיר של עד 2000 שקל.. על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by דיוגנס,

שלום, יש ברשותי sansa e270 6 gb שקניתי לפני שנה וחצי. האחריות פגה וצצה תקלה במגעים בשקע האוזניות ( שומעים רק באוזניה אחת). לאחר ששלחתי למעבדת sandisk , הם טוענים שאין אפשרות לתקן ומציעים נגן חדש בעל הארכיטקטורה החדשה ( v2- אותו נגן רק המעיים שונות) ב150 שח בלבד. שווה לקפוץ על המציאה? בהתחשב שחדש עולה 600 שקל...או להתעקש שינסו לתקן ( כמו שאמרתי, כולה בעיית מגעים פשוטה, התיקון לא אמור לעלות יותר מ 50 שח)? תודה ליועצים

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by sagi_10,

שלום לכולם . אני בקרוב מתכנן לקנות מכשיר חדש ואמרתי לעצמי אם כבר קונים אז נביא משהו טוב אני מתכנן לקנות את המכשיר מאיביי ככה שהמחיר זה לא הסוגייה כאן . אני ניסיתי את ה- K850I וגם את ה- N95 (רק הישן לצערי ) ואני מודע טוב מאוד ליתרונות שלהם . אבל השאלה שלי היא שונה - מהם החסרונות שלהם ? בכל אספקט , ואני רוצה שרק אנשים שניסו אותם יגיבו ולא מישהו שקרא באינטרנט שטויות . נ.ב אני לא רוצה לראות תגובות כמו : "אני הייתי לוקח את ה- XXX בגלל של XXX " - זה לא מענין אותי אני רוצה רק חסרונות . יום טוב ותודה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. בעוד מספר ימים אני אצטרך להופיע בדיון בבית המשפט לתביעות קטנות ולהוכיח את טענותיי לשופט . ברשותי הקלטה שמוכיחה את טענותיי . ההקלטה שמורה בנגן mp3 שיש בו יציאת אוזניות סטנדרטית . אני מחפש רמקול בגודל כיס ,נייד ובעל איכות טובה שיאפשר לי להשמיע את ההקלטה בעוצמה מספקת ,כך שכל הנוכחים באולם בית המשפט יוכלו לשמוע בצורה ברורה את ההקלטה. ככול שאני מבין , לצורך השמעת קול אנושי עדיף רמקול שמצטיין בתחום ה-"מיד " דווקא ולא אחד שמדגיש את ה-"low " ,כלומר את תדרי ה-bass . מעבר לצורך הספציפי הזה, אני גם מעוניין בהמשך לעשות בו שימוש כרמקול נייד לצרכים שונים כמו למשל לשמיעת מוסיקה ברכב מפני שלא מזמן גנבו לי לפני את הרמקולים ואת הרדיו דיסק מהרכב( ואין לי שום כוונה לרכוש אותם מחדש ולממן…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by max_shifrin,

שלום חברים, אני מתכנן להביא מארה"ב GPS GARMIN 780 (או 770 שזה אותו הדבר למעט תכונה אחת שרלוונטית רק לארה"ב) ורציתי לדעת איך והאם אפשר לשים על המכשיר מפות של ישראל (בין אם להוריד תוכנת ניווט מקומית או לרכוש פה מפות ישירות למה שבא מובנה..) אשמח אם מישהו יוכל להפנותי לחומר בנושא או לפזר קצת את הערפל בכמה משפטים.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by matanaskar,

רוב סיפרית המוזיקה של היא בפורמט FLAC ובפורמט APE רציתי לדעת האם הנגן הזה מהדור השלישי (האחרון) תומך בקבצים האלו , אולי באיטונס כמו שאני יודע שהיא התוכנה של האיפוד יש אפשרות להמיר את השירים כדי שיתאימו לipod? אם לא אני יודע שיש לי חלופה והיא iaudio i7 , אבל ממנה אני פחות מתלהב בגלל העובי שלה וגם בגלל שהבנתי שהכתב שמה ממש מכוער ומגעיל.

• 47 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה http://ivory.co.il/product.asp?productid=972&CatCode=321 המחיר נראה משתלם מאוד, אבל אני חושש שאולי זה מזויף... השם של החברה לא הכי טוב, וראיתי שיש חנויות שמוכרות את המוצר הזה במחיר כפול פי 2, אני מניח שיש סיבה לכך. מצד שני, גם פנדה מוכרת את אותו הכרטיס באותו המחיר, ולהם דווקא יש שם טוב. יש למישהו דרך לבדוק אם כרטיס הוא מקורי או מזויף? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי איזה מדריך עם תמונות או משהו... יש אולי איזה סיריאל על הכרטיס שאפשר לאמת אותו מול SANDISK? תודה עריכה: עכשיו ראיתי שהם יבואן רשמי, חבל שלא ראיתי את זה שניה קודם, וסתם כתבתי את האשכול ;D http://www.hye.co.il/template/default.aspx?maincat=1&pcatId=2 הם יותר זולים מאתר Sandis…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by XpHunTeR,

חשוב - מצלמה איכותית מאוד, סוללה חזקה, משחקים באיכות טובה, ממשק נוח, כפתורים בעיברית, קרינה נמוכה לא חשוב - אינטרנט, GPS, מצלמה קידמית לשיחות וידאו, מוזיקה, סרטונים ורדיו. איזה הכי כדאי לי מבין כל המכשירים האלו: (חוץ מ N95) http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Price/ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  11. Started by D-M-X,

איך עושים דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  12. http://www.sendup.net/8859663 תודה לכל העוזרים עריכה.. הסתדר זה היה משהו tty עשיתי לזה off וזה נעלם.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  13. האם מישהוא יכול להסביר לי מה המשמעות שנגן מסוים לא תומך בפורמט וידאו מסוים ? , הרי ממילא צריך להשתמש בתוכנה להתמרת הפורמט לנגן הספציפי. האם המשמעות היא שאי אפשר למשל לקחת סרטון נתון בפורמט AVI ולהכניס אותו (דרך תוכנת ההטענה) לנגן RIVER E100 (כיוון שבמפרט של נגן ספציפי זה לא מופיע הפורמט הזה). או שיש אפשרות להתמיר (באמצעות תוכנות התמרה אחרות ) את ה - AVI למשל ל - MPEG4 שאותה כבר אפשר להמיר בתוכנת הנגן. האם הצגתי נכון את המצב ? , היכן אפשר להוריד תוכנות המרה כאלה ? AVI למשל מאד פופולרית אבל יש לי גם הרבה סירטונים בפורמט H.264 האהוב על מחשבי כף יד של HP . שאלה נוספת - האם אפשר לשנות את גודל התמונה המופיעה פעמים רבות כמוקטנת באמצע המסך (מן הסתם לחסוך גודל). אודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  14. היום יש לי אפשרות לקנות את האייפון במחיר זול ב- 550$ הגירסה של 16GB, אני יותר מחפש מכשיר טלפון עם מסך נגיעה שכולל GPS. ולאייפון אין, רציתי לדעת האם APPLE תוציא גירסה שכוללת גם GPS וגם את הדור השלישי בתוך המכשיר ?? תודה רבה זאב

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מה עדיף? לקנות עכשיו פלאפון ב1000 שקל בערך (כמו Nokia 6120 ) או לחכות חודשיים שאני אטוס לקנדה ולקנות שם פלאפון הרבה יותר טוב בתוספת מחיר קטנה (אולי iphone או מה שיחשב טוב אז) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by avi112211,

האם ניתן לעשות חיפוש שירים ב sansa e270 על פי איך שאני בניתי את התיקיות בכרטיס הזיכרון ולא רק על פי שם הלהקה, אלבום וכו'?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  17. אהלן חבר'ה ! אני מחפש בנרות כבר לא מעט זמן מכשיר פלאפון שהוא לא דור 3 (לא ממש מתאים לי לשלם לאינטרנט שאני לא צריך), אבל חשוב מאוד שיהיו לו יכולות שוות - וכאן הכוונה למצלמה של 3 מגה פיקסל ומעלה (נזרום עד 5). הבנתי שבארץ מאוד קשה להשיג מכשירים כאלה, אבל בחו"ל זה כבר סיפור אחר. הטווח מחירים לא גמיש מידי (אני די קמצן), בכל מקרה - אשמח לראות כל מכשיר. תודה רבה מראש !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. נגן עם וידאו אפשרות להציג שמות שירים בעברית חשבתי על סנדיסק-יש עליהם ביקורות טובות אם שוק ה MP4 עודכן ויש חברה טובה יותר אשקיע יותר מהתקציב. 2-8 GB אפשרות להרחבה. חיבור סטנדרט USB למחשב (לא כמו לפלאפונים או Ipod) ואם יש גם חיבור לשקע קיר. סאונד חזק משהו טוב לרוק מסך סביר שלא אקרע תעיניים לראות קליפ עמיד ככל האפשר (יהיה לצבא)... וזהו תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

אני צריך להעביר שתי PSP לגירסא 1.5 (אתם יכולים לתאר לעצמכם למה...ואם לא....לא חשוב...) איפה אני יכול למצוא DOWNGRADER של 3.9 ל1.5? ו3.8 ל1.5? שמעתי שיש שיטה שלוקחים PSP אחד ואז אפשר להעתיק את הFIRMWARE שלו לPSP אחר...מישהו יודע על זה משהו? תודה...

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by neo690,

קניתי היום זה עם ה 2GB הורדתי את תוכנת העידכון הרצתי אותה אבל זה מצא לי רק את החוברת הוראות בעברית בפורמט PDF איך משיגים את העידכון קשוחה לעברית בשביל שמכשיר יתמוך בצורה מלאה העברית? תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. אחרי קצת מחקר באינטרנט ובפורום באתר החלטתי שהוא בחירה הנכונה. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג אותו (פיזית ולא דרך האינטרנט) במחיר הוגן בסביבה הזאת?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by LIgor86,

שלום, יש לי מכשיר דור שלישי LG KU990 ורציתי לדעת אם גם אתם לא יכולים לגלוש בדפי HTML רגילים (כגון: גוגל MAPS). וכמובן אם יש לכם דברים חדשים שאפשר לעשות אם המכשיר שאני לא מודע אליהם

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  23. שאלה למבינים - האם האלטרנטיבה הבאה בתור (כיוון של - D2 אין רמקול מובנה - וזו פונקציה חשובה בשבילי) , היא ה - E100 של IRIVER , איך הוא מבחינת התמיכה בעיברית ,עידכון גירסאות קושחה , איכות וידאו (מסך פחות טוב מ - D2 ? ) , תקיעה (במהלך העבודה) , משך חיי סוללה , אמינות (!!!) , וסתם שאלה אחרונה - האם ה - D2 תומך ברמקולים חיצוניים (מבחינת הספק - לפחות 1W) , חיבור מתאים ובמקרה שכן - איזה רמקולים מומלצים ? (עוד אחת...) - ה - E100 נראה עם ביצועים קרובים מאד ל - D2 , שניהם קוראניים אז למה כזה הבדל משמעותי במחיר ? האם ככלל IAUDIO טובה מ - IRIVER או סתם שיקולים שיווקיים , או שבאמת ה - D2 הוא ליגה אחרת ? בתודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  24. ראיתי את הנגן הזה וממש התלהבתי ממנו...מה אתם אומרים? http://zimmer.zap.co.il/RateModel.aspx?model_id=692165&pageInfo=1 http://reltronics.shopy.co.il/products/103708 \/ \/ | | לא רלוונטי על איזה נגנים אתם ממליצים עד 500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה שיהיה בו: רדיו וידאו סידור מוסיקה נוח איכותי פחות או יותר אני לא מצליח לחשוב על עוד דברים אבל אם אני אזכר אני אוסיף.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. 1. האם נכון שלגירסת ה - 2GB אין רמקול מובנה והוא קיים רק מ - 4GB ומעלה ? הנגן נראה זהה , האם הסיבה היא חיסכון ? 2. בכל מליון ההמלצות והתגובות לנגן D2 (שמקבל אגב את ההמלצות הטובות ביותר מכל הנגנים הקיימים בצורה גורפת, עד כדי חשד...) אין (אבל ממש אין) התיחסות לרמקול המובנה. אני אישית לא פריק של מוסיקה בכלל ונגנים בפרט , אבל לכל המבינים , באמת אין סיטואציה שאתה משמיע אותו ברקע על רמקול ? כאשר האיכות לא כל כך חשובה , למשל בנהיגה (אסורות אוזניות כידוע !) או עיסוק אחר. נראה לי שזה feature חשוב ובעיקר פרקטי. למשל - כששניים מסתכלים בסרט ! ועוד מליון דוגמאות. ממש לא ברור מהמפרטים מה ביצועי המתחרים הקרובים (ה - creative ו ה - iriver) אם יש להם בכלל רמקול מובנה , מה ביצועיו , או אפש…

• 3 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים