עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם מחפש דיבורית שמתחברת למערכת הרמקולים הקיימת ברכב ומאפשרת גם שמיעת מוזיקה מהנייד. מחיר עד 250 ש"ח. יש המלצות ?? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by srulikg,

אני צריך את הטלפון לשימוש בסיסי. שיחות, הודעות ואפליקציות. הציעו לי את הגלקסי 3. מה דעתכם? כדאי?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by srulikg,

חבר המליץ לי על Pelecom. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by serg90,

אהלן, ברשותי SGS3 כבר זמן מה והחלטתי שהגיע הזמן לשים עליו רום מקוסטם. יצא לי לעשות פעם אחת רוט במכשיר עם CF-ROOT ולהתקין CM10, אבל עכשיו כשאני עומד לעשות את זה למכשיר שלי, אני רוצה לקבל הבנה מלאה בנוגע למה שאני עושה.. נתחיל מהרוט עצמו. הבנתי שיש סוגים שונים של קבצים שאפשר לצרוב בכדי לעשות רוט (כמו ה-CF-ROOT), השאלה היא מה ההבדל בינהם והאם ביצוע רוט זה בעצם התקנת ריקברי מקוסטם? והאם לפני שאני עושה רוט אני צריך לעשות גיבוי כלשהו בכדי שאוכל בהמשך לעשות unroot? דבר שני זה הקרנלים. יש להם קשר כלשהו לכל תהליך הרוט או שצורבים אותם בנפרד? האם יש הכרח לצרוב קרנל במקרה ואני מחליט להתקין ROM כלשהו או שזה משהו שלאו דווקא הכרחי לשנות? אם יש צורך, איך אני יודע איזה קרנל אני צריך ולפי מ…

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. שלום, ברשותי יש SONY ERICSSON XPERIA ARC S והסוללה שלו היא BA750, מכיוון שהסוללה כבר כמעט הלכה אני מעוניין לרכוש סוללה חדשה. שמתי לב שבאתר הזה קיימת הסוללה אך רשום שהיא מיועדת למכשיר Xperia Arc LT15i XPERIA Pro X12 LT18 והסוללה הזאת נראית בדיוק כמו מה שיש לי, השאלה שלי האם היא תתאים גם למכשיר שלי? תודה רבה לעוזרים!

6. אני רוצה לקנות סמארטפון בחנות מקומית שמציאה לשדרג מ-HTC Desire S שקניתי אצלהם ולקבל זיכוי על מכשיר טלפון אני אקנה מהם. כעת עבור מכשיר שלי שבמצב תקין ניתן לקבל 130 ש''ח זיכוי ואני חושב האם זה הזמן עכשיו לשדרג הרי אחר כך ערך מכשיר ירד ויינתן זיכוי מופחת? אילו מכשירים אתם ממליצים מהבאים? Nexus 4 16GB, LG Optimus 4X HD P880, Lenovo ראיתי כאן Lenovo שאותו ניתן להזמין מאתרים סינים טווח מחירים של $200-400$ אבל מחירים אלה מצדיקים פשרה על אחריות? אני רוצה לשדרג כי יש גרסה 2.3.3 של אנדרואיד על מכשיר ישן שלי והוא נהיה יותר איטי בעוד שמתקינים הרבה אפליקציות עליו. אני צריך מכשיר עד 1600 ש''ח שעובד מהיר וחלק, שנכנס לכיס, עם מסך לא גדול מדי וניתן אליו לשמוע מוזיקה תוך כדי ריצה בבוקר ולש…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by torrent,

תוכל כמו התוסף של גוגל טרנסלייט לכרום, ישר מדפדפן האינטרנט כשלא מבינים מילה באנגלית, לסמן אותה ויופיע תרגום שלה בבועה קטנה לייד (במקום לסגור את הדפדפן, להיכנס לאפליקציית תרגום, להכניס את הערך, לחכות...), תרגום יותר דינמי. תודה. נ.ב. - לאנדרואיד!!!!

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by sepetnit,

שלום לכולם, במסגרת קורס "שיטות מחקר" באוניברסיטת בן גוריון, אנו עורכים מחקר בנושא הסמארטפון (smartphone). נשמח מאוד אם תקדישו מספר דקות למילוי השאלון שהקישור אליו נמצא כאן למטה. חשוב להדגיש כי השאלון אנונימי ומיועד לטווח גילאים רחב (18-60). תודה רבה, https://docs.google.com/forms/d/185Ipj6vCMMWlEW-zxXProYO6mUHdkvOS2B3exJryVs4/viewform

• 0 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. Started by Karamon,

אהלן. אני צריך עזרה בבחירת טאבלט. הטאבלט צריך קודם כל להיות עם מערכת ההפעלה Windows 8. שיהיה מסך בחדות גבוהה ורצוי גם בעל חריץ USB. השימושים הולכים להיות בעיקר צפיה בתכני ווידיאו, גלישה באינטרנט, מיילים ומסמכים. בגדול הכיוון היה Surface 2 אבל בשום מקום, גם באתרים מחו''ל, לא מצאתי את זה במלאי... אשמח לעזרה. התקציב הוא עד 3000 ש''ח בערך, אבל אם יש משהו ממש טוב שקצת חורג מהמחיר אשמח לשמוע עליו גם...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. התקנתי CM 10.2 עם CM INSTALLER ,לפני זה היה לי MIUI. מאז המחשב שלי לא מזהה את הכרטיס זיכרון החיצוני בכלל (בטלפון עצמו אבל זה כן מזהה) ,ובזיכרון של הטלפון יש רק שתי תיקיות ריקות וזהו . למישהו יש מושג מה לעשות כדי לפתור את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. ראיתי פרסומות לאייפון 5S מחודש אצל אחת מחברות הסוללר, והמחיר האמת קצת קורץ לי. אמנם לא בהרבה נמוך ממחיר מלא, אבל גם ההבדל הזה משמעותי בשבילי. עכשיו השאלה העיקרתי היא מה לחפש במכשיר כזה כדי לבדוק שהכל תקין? איך אפשר לדעת שהוא חודש על ידי אפל ולא על ידי חברת הסלולר עצמה או אפילו איזה מעבדה צד שלישי פה בארץ כדי לחסוך עלויות? ולגבי האחריות, עם כמות הסלולרים שעברתי, עד עכשיו לא הייתי צריך לממש אחריות, אבל כמה לדעתכם קריטי ההבדל בתקופת האחריות של המכשיר המחודש שמגיע עם 3 חודש, לעומת מכשיר חדש המגיע עם שנה אחריות? ויש אולי עוד דברים שאני צריך לבדוק?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by asaf83,

היי חברים אני חושב לקנות את הכבל הנ"ל : http://store.idigital.co.il/iphone-accessories/cables-adapters/digital-av-adapter כדי לצפות במשחקי כדורגל שנקנים באפליקציות של ONE או ( LIVE STREAMING) YNET בטלויזיה יש פה מישהו שניסה וזה עובד? שלא אקנה לחינם את הכבל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by Zeev86,

אהלן. אני צריך SD CARD מהיר לGalaxy S4 לפחות עם 16 גיגה. אם זיכרון מהיר וזול ל32 גיגה אשמח גם להמלצה. תודה!

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  14. אפלקציה שפיתחתי: שעון נוכחות חכם פשוט ונוח לשימוש. הדפסת שעות העבודה לפי כניסה ויציאה. הדפסה ידנית והדפסה אוטומטית. חישוב השכר לפי שעה, חודש ושנה. כולל שעות נוספות,הפסקות ושבת. אפשרות להעביר את נתוני שעות העבודה למייל. הפרדה של חודשים וניהול נוח יותר. *האפליקציה מתעדכנת לפי השינויים בחוק. עם אפשרות להגדרה אישית לפי תנאי העבודה. אשמח להצעות לשיפורים וחוות דעת תורידו בחינם: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bibas.workclock

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. שלום כולם... יש לי xperia GO st27a אני מרגיש שהמערכת של אנדרואיד כבדה עליו מעט לכן אני רוצה להתקין רום קליל שימהיר לי את הטלפון... אין לי מושג מה זה ROOT ואין לי מושג איך להחליף את הרום... האם יש כאן מישהו נחמד שיוכל להסביר לי? מצורף קישור שמצאתי על רומס ל מכשיר שלי... אבל אני לא יודע איפה להתחיל אפילו... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2267712 תודה רבה לעוזרים!!!!

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by llime,

שלום לכולם. יש לי נקסוס 4 יד שניה שקניתי לפני חודש. עובד מצויין חוץ מהמטען שהחל מאתמול לא מטעין....לא יודע אם הבעיה היא במטען עצמו (אורגינלי של גוגל- המכשיר נקנה בגוגל פליי), או במתאם לשקע. הטלפון והכבל תקינים, כי דרך המחשב זה נטען. אז יש רעיון איפה לקנות מתאם טוב ומהיר שלא יהרוס לי את הטלפון? עדיפות לחנות בחיפה והקריות, כדי שלא אצטרך להמתין למשלוח. תודה לעונים ולמתעניינים!

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by sledgehammer,

שלום שלום לכולם. אחרי הרבה זמן שלא הייתי כאן ( שם משתמש אחר). אז ככה, יש לי נקסוס 7 2013. ושכחתי את המטען רחוק ממני. אני זוכר שהoutpot שלו זה 5.2 וולט על 1.35 אמפר. עד כאן הקדמה, ועכשיו לשאלה. האם אני יכול להטעין אותו עם מטען שהoutpot שלו זה 5 וולט על 2 אמפר? או שזה יעשה נזק? תודה

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by שלוי1,

יש לי טבלט 7 של אסוסרציתי לנהל דרכו אתר שאני מנהל. הבעיה רק שכאשר אני נכנס לניהול האתר המסך לא נותן לי את כל האפשרויות - משבצות להכנסת פרטים. האם יש מה לעשות? האם אצטרך כעת להחליף לטבלט אחר? לאיזה?

19. Started by David Ell,

שלום לכולם, אני מחפש פלאפון חדש, כרגע אני עם אייפון 4, אבל הגיע הזמן להשתדרג. אני ילד ממוצע, אינסטגרם, וואטסאפ, טוויטר, פייסבוק, לכן אני מחפש פלאפון עם מצלמה קידמית ממש טובה (באייפון 4 היא כבר זוועה) אין לי בעיה לחכות למכשירים חדשים, שמעתי שיוצא גלקסי 5 בשתי גירסות שאחת היא טובה מהשנייה (לא זוכר איפה קראתי), ככה שאני מעדיף לחכות אבל כמובן מקשיב לכם הצעות? התקציב הוא משהו כמו 3,000 ככול הנראה, זה עסק קצת יקר בארץ D: תודה רבה מראש (:

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני מנסה להקליט שיחות עם מספר תוכנות כולן נותנות את הקול של הצד השני ולא הצד שלי למה זה קורה אנדרואיד LG בעבר לא היו בעיות רק השבוע התחיל

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by Weihenstephan,

היי חבר'ה, מישהו מכיר אפליקציה לשוק ההון נורמלית לנוט 3? אני מעוניין באפליקצייה שתראה את המדדים של כל ניירות הערך בבורסתנו הקטנה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by hadarelk,

שלום, אני רוצה לקנות טאבלט לאבא שלי, בעל הבנה בסיסית בטכנולוגיה. הטאבלט אמור לשמש למשחקים, סרטים, אינטרנט וכדומה. לא משהו מיוחד. התקציב הוא עד 200 דולר. ראיתי המלצות פה על Ainol והFirewire/Spark נראים הכי טוב. אשמח לקבל המלצות אחרות בתקציב הזה בגודל 9-10 אינץ'. ואם להישאר עם הדגם הזה, מאיפה הכי כדאי להזמין? ראיתי שהמליצו פה על Aliexpress אבל הזמן משלוח שלהם ארוך בטירוף. כמו כן, אנדרואיד 4.1.1 תומך בעברית? כלומר, תפריט בעברית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by J.Dog-Christ,

שלום חברים, רכשתי פלא' בארה"ב, מדגם גלאקסי S3 של חברת מטרו-פיסי-אס שעובדת עם תדרי CDMA בלבד, אמנם יש לו מיקרוסים, אבל בנתונים לא מוזכר GSM בכלל, הוא פתוח לשאר חברות אבל הבנתי שהוא עובד רק עם LTE. מישהו מוכן להסביר לי האם ניתן ואם זה מסובך אז איך, להשתמש בו לאורנג'? לא צריך פירוט SIM UNLOCK, רק האם אחרי זה הוא יפעל באורנג' או לא. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by zohar678,

מיזה זמן רב כשמתקשרים אלי אני בקושי מסוגל לשמוע את הצד השני, ואני ממש מצמיד את המכשיר בכוח לאוזן. אם אני שם על ספיקר אז אני שומע טוב, או לחילופין מחבר אוזניות וגם אז אני שומע מצויין. השאלה שלי האם הבעיה במכשיר וניתן לתקן? או שהבעיה קשורה לכרטיס הסים או לחברת התקשורת (הוט מובייל)? גרסת האנדרואיד שלי היא 4.2.2

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by torrent,

קניתי באיביי את מדבקות ה-NFC, הן עובדות טוב ומגיבות לפקודות בסיסיות. השאלה שלי היא עד כמה רחוק אפשר להגיע? אפשר לתכנת אותן שייכנסו לפייסבוק ויפרסמו סטטוס או יישלחו הודעת מייל מהמייל שפתוח במכשיר, או שזה נועד רק עבור פתיחה וסגירה של בלוטוס, Wifi, אתרי אינטרנט וכו'?

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים