עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. עם או בלי קשר ישיר להיותו של ה-Snapdragon 8 Gen 1 אכזבה בכל הנוגע לחיי סוללה - הגלגול החדש של מוצר הדגל לשוק המובייל מתמקד בלציין את שיפור היעילות עבור יחידות העיבוד השונות שבו, לצד השיפור הפוטנציאלי בביצועים המירבייםלכתבה

2. קיבלתי אוזניות Bluetooth של מוטורולה (HT820) וחיברתי אותם עם הסוני אריקסון שלי (w800i). השיחות טלפון עם האוזניות עובדות בסדר, מאוד נוח אפילו, אבל כשאני מפעיל את הנגן MP3, הוא משמיע את המוזיקה ברמקול המובנה ולא באוזניות. כשאני מדליק את האוזניות הוא מזהה אותן, ומוסיף את האייקון של ה- HeadSet ושל אוזניות למעלה, כמו שהוא עושה כשמחברים את האוזניות החוטיות שלו. למישהו יש הצעה? שיחקתי מלא בהגדרות, וזה עדיין לא עובד. אני מתחיל להיות מתוסכל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  3. תמונות חדשות שצצו ברשת מצביעות על כך שדגמי האייפון הבאים יקבלו אפשרות צבע חדשה ולא ממש צפויה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חולמים-על-אייפון-ורוד-בקרוב-זה-עשוי-לקר/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי! אז ככה, אבא שלי קנה לעצמו מחשב כף-יד מתקדם אז לקחתי לו את הקודם, פאלם מדגם m505. בוא נתחיל בזה שהוא מעפן ביחס להיום... ניסיתי להכיר אותו קצת, אפשר לומר שהצלחתי אך יש לי כמה שאלות. עם הפאלם באו תוכנות עזר להעברת נתונים דרך ה-USB, בין התוכנות ישנה גם תוכנה להעברת מדיות, העברתי תמונה בכדי לבדור אם זה עובד אך אני לא מוצא אותה במכשיר... האם המכשיר בכלל יכול לקרוא קבצי תמונות/וידאו/מוסיקה? השאלה השניה שלי היא האם יש אפשרות לעדכן את גרסת המכשיר? הורדתי כמה trial versions למשחקים שמיועדים למכשיר, העברתי אותם, מצאתי אותם במכשיר אך כשאני מנסה להכנס אליהם רשום לי שזה דורש גרסה 5.0 ומעלה וחרשתי את גוגל ולא מצאתי כלום. אשמח אם תעזרו לי ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by LI,

שלום, לא הייתי בטוחה איפה לשאול את השאלה הזו. אני מקווה שתוכלו לפתור לי בעיה שניתקלתי בה: קניתי Nokia 2680 וקיבלתי במתנה דונגל Bluetooth של BlueSoleil (קטנצ'יק כזה, דגם kj-0108), התקנתי אותו והכל נראה בסדר לכאורה, אבל הוא לא מזהה את הסלולרי. תודה, ליז

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  6. שלום, האם יצא למישהו להתקל במכשיר הזה http://www.ebay.com/itm/4GB-Google-Android-4-0-WIFI-WLAN-Smart-Media-TV-Box-Internet-TV-Player-1080P-HD-/110991329389?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item19d799486d וגם אם לא, אז תוכלו לחוות דיעה על המפרט שלו (במיוחד המעבד) תודה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  7. החברה היפנית המתקשה מסרבת להיפטר מזרוע פיתוח ה-PC שלה, למרות השמועות הרבות שמסתובבות ברשת לכתבה

8. Started by Googleness,

יש לי N95 (הישן לא ה8 גיגה), יש אפשרות להגדיר שאופרה מובייל 11 (שעובד מצויין אגב) יהיה דפדפן ברירת המחדל במקום הדפדפן שמגיע עם המכשיר?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  9. היצרנית המצליחה מבטיחה לעשות שימוש בעוד חיישן צילום עדכני ומתקדם מבית סמסונג בקרוב לכתבה

10. Started by eliil1,

http://www.engadget.com/2009/03/02/microsoft-shows-a-glimpse-at-the-future-of-computing-and-the-peo/ ראו את הסרטון שם נראה ... לא ריאלי בשיט , אבל מי יודע... http://www.engadget.com/2009/11/06/microsoft-messes-with-natural-user-interface-featuring-eye-tr/

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  11. משהוא מכיר טאבלט ש GPS שיעבוד כמו מכשיר GPS בלי אינטרנט שינווט אותי ברכב ושלא יאחר שיודיע לפני כל פנייה מהיר כי יש מכשירי GPS שמאחרים בלי תקיעות ועוד דבר שיהיה תמיכה ברשת סלולרית המחיר לא רלוונטי תודה מראש ושבת שלום

12. Started by oded6188,

אני רוצה להזמין S5 מ ebay יש המון דגמים... SM-G900X כאשר במקום X מופיעות האותיות H\I\J ועוד... מה ההבדל בין הדגמים השונים? ושאלה נוספת - מישהו יודע מהו אחוז המיסוי על מכשירים סלולרים? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ראינו מכשירים חכמים עם הספק טעינה מירבי גבוה יותר וגם מכשירים חכמים עם סוללות בקיבולת גדולה יותר - אך האם השילוב כאן יחד יהיה המנצח הגדול בהיבטי שימושיות אל מול משקל?לכתבה

14. לאחר מספר חודשים של השערות וניחושים, מיקרוסופט מכריזה רשמית על אירוע שתקיים בתערוכת MWC השנתית בברצלונה, שבו היא צפויה להשיק את מכשיר הדגל הבא של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%91%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%a8%d7%a5-%d7%99%d7%a1%d7%93/

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  15. שלום. אני מאוד רוצה ללמוד לפתח אפליקציות לאנדרואיד- אז כמובן באתי לhwzone כדי למצוא מקורות לאיפה להתחיל. אני חייב לציין שהתאכזבתי מאוד לגלות סטיקי לזה בשביל אייפון ( ) ושאין בכלל לאנדרואיד ( ) אני חושב שהגיע הזמן שייפתח כאן סטיקי לזה- אני אתחיל עם מה שמצאתי (תקחו לצומת לבכם שנכון לכתיבת שורות אלו לא התחלתי ללמוד ממש ואני רק מחפש מקורות (..אז החלוקה לא משו -מצטער) מתחילים: http://www.makeuseof.com/tag/write-google-android-application/ מתקדמים: http://iandroid.co.il/academy/ http://developer.android.com/index.html תרגישו חופשיים להוסיף.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אחרי שהציגה טכנולוגיות מפתיעות לטעינת סוללה אפקטיבית במיוחד ולייצוב אופטי חסכוני וקומקפטי למצלמה, Oppo אמורה להציג בקרוב צמד סמארטפונים שיתמוך ביכולות החדשות והבלעדיות באופן די מפתיע, חברת Oppo הסינית (שהיא בין היתר בעלת השליטה ובעלת המניות היחידה ביצרנית OnePlus) הצליחה לתפוס את תשומת הלב שלנו בתערוכת MWC 2016 שהסתיימה בסוף חודש פברואר בזכות העובדה שלא הציגה בה מכשירים חכמים חדשים – אלא דווקא טכנולוגיות חדשות, לטעינות סוללה זריזות במיוחד וליצירת מצלמות עם ייצוב אופטי אפקטיבי יותר. כעת, ברשת מתרבים הדיווחים אודות צמד מכשירי ה-R9 וה-R9 Plus – שיהיו היורשים לדגמי ה-R7 וה-R7 Plus של Oppo, וכנראה יהיו הראשונים שיעשו שימוש ב-Super VOOC וב-SmartSensor OIS. …

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by dominic16,

שלום קניתי היום NEXUS 6P מ KSP וקיבלתי מטען של LG שמספק 1.8 אמפר הבנתי שהמטען המקורי אמור לספק 3 אמפר היכן ניתן לקנות את המטען המקורי? והאם יש אפשרות לדרוש מ KSP את המטען המקורי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שמעו יש לי IPOD של 1 ג'יגה חמוד כזה.. כבר די הרבה זמן של אבא שלי.. בקיצור אני מנסה שנה לפענח תתוכנה המטומטמת שנקראת iTunes וזה פשוט התוכנה הכי מטומטמת ולא מובנת שיש בעולם הזה.. איך אני מכניס שירים לאיפוד דרכה? ואיך אני מוחק תשירים שיש !? מזה החרא הזה ?!?!!?!? חרא של תוכנה אני לא מבין שם כלום כסעמק שנה אני מנסה לפענח ואולי פעם או פעמיים בחיים שלי הצלחתי להכניס לשם שירים .. זה לא כמו ב MP3 רגילים שפשוט נפתחת תיקיה במחשב דרך ה USB ואתה פשוט שם תשירים ומוחק רגיל.. חייבים להתעסק עם האיפוד דרך התוכנה iTunes המפגרת הזאת או שאפשר איכשהו עם תוכנה יותר פשוטה או רגיל ? או שמישהו פשוט יסביר לי איך להשתמש בתוכנה המטומטמת הזאת.. יעני ממש ידריך אותי שלב שלב איך למחוק שירים ואיך להוסיף..…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  19. למה אפל מוצלחת יותר מהמתחרות

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  20. אני חוזר בעוד חודש מטיול של 5 חודשים בזמן הזה המשפחה שלי עברה לחברת סלולאר אחרת, פלאפון, שהמכשיר הקודם שלי מבית סלקום לא מתאים אליה בגלל מצב הביש הזה אני נאלץ לרכוש מכשיר חדש לא הייתי חושב לקנות או להחליפ מכשיר כי באמת הסתדרתי עם הK610 שלי מעולה במשך כמה שנים ואני לא מרגיש צורך במכשיר אחר בכול מקרה זה המצב לא מזמן הושק המכשיר החדש של סמסונג, לא הייתי חושב להוציא כול כך הרבה כספ על מכשיר סלולארי אבל יש לאבא שלי מכר בקוריאה ולפי מה שקראתי המחיר של המכשיר שם זול יחסית בסביבות ה450 דולר אם נוסיפ מחיר משלוח של 50 דולר ומכס+מעמ נגיע ל665 דולרים לאחר ההקדמה הארוכה יש לי כמה שאלות כי אפ פעם לא ערכתי השוואות של כדאיות של יבוא מכשיר כזה לעומת חתימת הסכם עם מפעיל סלולארי על חבילה+מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היצרנית הסינית Blackview פנתה אל פלטפורמת Indiegogo במטרה לבחון את מידת העניין במכשיר חכם מודרני בעל קשיחות ברמה צבאית עם מחיר שלא קורע את הכיס לחלוטין - וגילתה מאות רבות של אנשים שמוכנים לשלם על הרעיון מבעוד מועדלכתבה

22. סט פקודות חדש, ליבות חדשות, תהליך ייצור חדש ומיתוג חדש מלווים את שבב המובייל הבכיר החדש של המפתחת האמריקאית, בדרך לקרב על מלכות שוק האנדרואיד לשנת 2022לכתבה

23. זה לקח כמעט חצי שנה מאז ההכרזה המקורית עבור המשתמשים הסינים - אך הגלגול החדש של סדרת הביניים הפופולרית מבית Xiaomi סוף סוף עומדים לזכות להתרחבות הזמינות שלהם שאמורה להנחית אותם גם כאן בישראללכתבה

24. האם ה-Zenbook Duo החדש עם צמד מסכי OLED ומקלדת יצליח להוכיח לעולם את התועלת המשופרת שבו?לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.