גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, דוד שלי מגיע מלוס אנג'לס בעוד שבועיים ואני רוצה שהוא יקנה לי שם נגן MP4. למיטב ידיעתי, יש נגנים יותר טובים ויותר זולים מאייפוד, לכן אני פותח את האשכול הזה, כי אני לא מכיר שום נגן חוץ מאייפוד. אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על נגן שהוא לא אייפוד שהוא לא נופל ממנו??? או שהאייפוד הוא הטוב ביותר בתחום שלו כרגע?? דרישות חשובות: מסך די גדול שיהיה כיף בו גם לראות סרטים, מינימום 2.5 אינץ'. עדיפות גדולה מאוד לנגן תומך עברית(לא משנה אם הוא בא ככה או שצריך להתקין Firmware) שלא יהיה ענק מדי. המון המון תודה למי שיעזור אלעד נ.ב, אל תשכחו, לא חובה שיהיה את זה בארץ. נ.ב 2 , הוא מגיע אוטוטו ואני כבר צריך להגיד לו מה לקנות... שוב תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
חייב עזרה ממכם, עידכון תוכנה לMP3 עצמו כי הוא לא נידלק אחי שאחי הקטן מחק את המכשיר, אני יודע שזו הבעיה אז אני מאוד צריך את העידכון, חיפשתי ולא מצאתי לבד מקווה שתעזרו לי, יום ראשון אני חוזר לבסיס. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ אזניות סטנדרטיות של APPLE (אם אפשר בצבע שחור..) באזור הצפון (הלא רחוק...)וכמה זה יעלה לי?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לא משנה לי חברה חשובה לי מאד רמת הקרינה ונוחות השימוש (לכן אני יכול לוותר על דור 3 כל עוד יש wi-fi). נחמד שיש MP3 ומצלמה אבל זה שולי יחסית, חשוב יותר שישמעו טוב, שיהיה צילצול מספיק גבוהה למקומות רועשים, וספיקר איכותי. יש גם משקל לזמן סוללה ולגודל הפלאפון (כרגע אני עם נוקיה 6100). ובנוסף, פרט לכפתורים ויכולת שליחת SMS בעברית, הממשק עצמו יכול להיות באנגלית. אני מכיר שני טלפנים שיש להם wi-fi: N95 - יותר מדי פונקצויות על חשבון זמן בטריה ואני פוחד שיהיה מסורבל בכיס המכנסיים. אם כי הוא בעל קרינה נמוכה של 0.58 E65 - קצת יותר קטן פחות פונקצויות אבל קרינה גבוהה של 0.87, לפי אתר נוקיה - למרות שטוענים בחברת הסלולר על 0.74. בטח יש עוד כמה... למרות השם של נוקיה מבחינת ממשק, לא…
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
רוב סיפרית המוזיקה של היא בפורמט FLAC ובפורמט APE רציתי לדעת האם הנגן הזה מהדור השלישי (האחרון) תומך בקבצים האלו , אולי באיטונס כמו שאני יודע שהיא התוכנה של האיפוד יש אפשרות להמיר את השירים כדי שיתאימו לipod? אם לא אני יודע שיש לי חלופה והיא iaudio i7 , אבל ממנה אני פחות מתלהב בגלל העובי שלה וגם בגלל שהבנתי שהכתב שמה ממש מכוער ומגעיל.
-
- 47 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות MP4 ב300 שקלים בערך .. אחרי שהוא הבין בעצמו מה הוא רוצה הוא עידכן אותי .. מחפש נגן בעיקר לשמיעה ולא לראיית סרטים ושהיה בעברית (לא סיים כיתה ה' ;D) רציתי להמליץ על סנדיסק E250 אבל אני זוכר שאין לו עברית יש למישהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מחפש חנויות פרטיות בחול ובעיקר בארה"ב שמוכרות אותו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני קונה אותו בחו"ל אז אני יכול לשים עליו עברית?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן מהדגם הנ"ל ולהתקין עליו רוקבוקס, אך הבנתי שניתן לעשות זאת רק על דגמים מסוג V1 ולא V2 החדשים. לדעתכם, האם ישנו סיכוי שאקבל דגם V1 בהנחה שאקנה נגן חדש ולא יד שנייה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני לא מעודכן בכלל במחירים בשוק הזה, אז אין לי מושג מה אפשר להשיג בכזה מחיר. בגדול הדרישות הן קליטה חזקה, מצלמה נורמאלית וזמן בטריה ארוך ככל האפשר. אם נכנס גם נגן MP3 נחמד או אפשרות לגלישה אלחוטית, מה טוב. יש לי אפשרות גם להזמין מחו"ל \ לקנות שם וישלחו לי אם יש עדיפות מבחינת תמורה למחיר, אבל תמיכה בעברית חשובה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם לי ולאחי נהרסו טלפוני ה3220 של נוקיה. אנחנו פאנבויס של נוקיה (כל המשפחה שלנו), בכל מקרה, אין לסלקום את ה3220 במלאי לכן הם מציעים את הטלפונים החלופיים הבאים: NOKIA 6070 (שהוא ממש דומה לטלפון שלנו) NOKIA 6085 (שדיי ישן, אבל תכונות לא רעות, אין להם את ה6125) SAMSUNG E250 (פשוט עם רדיו, ומסך 65) ולבסוף, הMOTOROLA Z3 (עיצוב יוקרתי ומצלמה 2מגה-פיקסל) אני דיי מתעניין בMOTOROLA, עם 2 מגה פיקסל, סליידר וביקורות טובות, אבל אני רוצה לשמוע מה דעתכם. אור כהן
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה דעתכם על סמסונג L760 (דור 3...)??? מה ההיתרונות ומה החיסרונות שלו? אשמח לתשובות רק מאנשים שמבינים... תודה.
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כמו זה למשל: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=462201 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573966 אני אסביר: אני רציתי את המייזו אבל אני נוסע לחופשה לשבועיים ובעיר שלי אין... אז זה יהיה נגן טוב? וצריך תשובה די מהירה תודה
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מתי הhtc diamond וה xpedia יוצאים לשיווק? האם ל XPEDIA יש OFFICE קל כלשהו? מה ההבדלים מלבד המקלדת? אני יודע שהמידע על השאלות מועט... אבל אני ישמח לתשובות... תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי אוזניית בלוטוס מדגם motorola hs820 כמו בתמונה למטה. ניסיתי לחבר אותה למחשב, באמצעות מתאם בלוטוס של belkin דגם f8t009 למחשב שנראה כמו התמונה השנייה. הצלחתי לחבר בין שניהם, ואפילו שעמתי גם מוזיקה באוזנייה (למרות שהחיבור לא היה כל כך יציב וקשה היה לבצע חיבור ביניהם כל פעם). הגעתי לרגע שבו האוזייה חדלה להשמיע מוזיקה, ומאז היא דולקת תמיד על האור הכחול, לא משנה מה. אה והיא גם לא עובדת (רק יש אור כחול) איך מסדרים את זה???
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
מסך סביר עדיפות שיהיה אפשרות להרחבה יציאה למחשב-סטנדרט בין 4-8 GB עמיד עברית בשירים יהיה טוב. תודה לכל העוזרים. הציעו לי תנגנים האלו מה אתם אומרים? http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5394&perur=2&t=12&c=373 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=6014&perur=2&t=12&c=365 ואוזניות http://djshop.co.il/category/hedphones_hi_fi_mp3
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות היום פלאפון חדש.. בעיקרון הלכתי לסלקום ורציתי ללכת על משהו זול אז הראו לי את הסמסונג E250 (ד"א.. מה אתם אומרים עליו???) שהוא עולה 900 שקל אצלהם.. אבל אז חבר אמר לי שעדיף לקנות מחנות פרטית שזה יותר זול וראיתי את ה-K800i ב-1000 אז אני רוצה אותו... אבל יש לי שאלה.. אם אני קונה פלאפון מחנות פרטית.. אז מה עושים בעצם? הולכים לסלקום ומה אני אומר להם לעשות? ועוד משהו.. איזה פלאפונים הכי מתאים לי מהבחינות הבאות עד תקציב של 1000 שקל גג... זמן סוללה גדול,מצלמה טובה,MP3,לא עבה,תפריט נוח,רמקול חזק ואיכותי עם צליל טוב,מקשים נוחים וכו'... נ.נ מה אתם אומרים על החנות הזאת? http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/3854.php תודה ועדיף תשובות מהירות כי כמו שאמרתי אני רוצה…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קניתי אותו עם נרטיק ואוזניות, השאלה שלי האם כדאי לי לקנות לו מגן מסך חדש (ואולי טוב יותר) או להשאר עם המגן מסך שקבלתי?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בעוד מספר ימים אני אצטרך להופיע בדיון בבית המשפט לתביעות קטנות ולהוכיח את טענותיי לשופט . ברשותי הקלטה שמוכיחה את טענותיי . ההקלטה שמורה בנגן mp3 שיש בו יציאת אוזניות סטנדרטית . אני מחפש רמקול בגודל כיס ,נייד ובעל איכות טובה שיאפשר לי להשמיע את ההקלטה בעוצמה מספקת ,כך שכל הנוכחים באולם בית המשפט יוכלו לשמוע בצורה ברורה את ההקלטה. ככול שאני מבין , לצורך השמעת קול אנושי עדיף רמקול שמצטיין בתחום ה-"מיד " דווקא ולא אחד שמדגיש את ה-"low " ,כלומר את תדרי ה-bass . מעבר לצורך הספציפי הזה, אני גם מעוניין בהמשך לעשות בו שימוש כרמקול נייד לצרכים שונים כמו למשל לשמיעת מוסיקה ברכב מפני שלא מזמן גנבו לי לפני את הרמקולים ואת הרדיו דיסק מהרכב( ואין לי שום כוונה לרכוש אותם מחדש ולממן…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי X5 של 20 GB לפני שנה בערך שהייתה לו בעיית סוללה, היא הייתה נגמרת אחרי בערך חצי שעה של נגינה לא משנה כמה זמן הטענתי אותה. חשבתי שאני אלך לתקן את המכשיר מתישהו ובכלל שכחתי ממנו. מצאתי אותו לפני כמה ימים ועכשיו הוא לא נדלק בכלל. יש טעם לנסות לשלוח אותו לתיקון? זה שווה את הכסף או שסכום שזה יעלה אפשר לקנות משהו חדש ויותר טוב? אם שווה לתקן אז איפה עושים את זה ואם כדאי לקנות משהו חדש אז מה?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי מצלמת הבטחה (לא משנה מאיפה) והייתי רוצה לחבר אותה למחשב. זה המעגל ועליו מורכבת העדשה בצג השני, כמו שאתם רואים יש חיבור לבן עם ארבע חיבורים (אני משאר ששניים מהם זה + ו- והשניים האחרים זה חיבור וידאו, אין לי מושג), הצ'יפ הראשי הוא של סוני וכתוב עליו CXD314IR... בתמונה הבאה אתם רואים את כל החלקים מהם המצלמה בנויה, על הטבעת יש עוד חיבור לבן של 2 פינים (חשמל?), לדים וחישן (בטח חישן אור?) יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי אתמול iriver e100 הגעתי לבית התקנתי אותו את ה- iriver plus כמו שצריך. העברתי כמה וכמה שירים וסרטונים חלק דרך התוכנה וחלק דרך הכונן פיזי שנמצא ב"מיי קומפיוטר" לאחר מכן שהוצאתי אותו מה-USB זה עשה generating database או משו כזה, הוא נתקע ולאחר חצי שעה עשיתי לו reset, ומאז הוא לא נדלק. שאני מכניס אותו לUSB עולה המסך הראשי שכתוב עליו iRiver ואי אפשר לזוז משם. פתרונות? רב תודות.
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני צריך נגן pmp שיש בו divx תמיכה בעברית WiFi במחיר של עד 2000 שקל.. על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://www.thestreet.com/story/10418052/1/gamestop-to-stop-zune-sales.html GameStop שאומנם מתמחה בעיקר במשחקי ווידיאו תפסיק למכור את נגן המולטימדיה Zune בהתחשב שזה רשת של מאות חנויות מיקרוסופט קבלה מכה רצינית גם פורסמו נתונים שעד היום נמכרו רק 2 מיליון Zune שזה נתון מאוד נמוך
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי sansa e270 6 gb שקניתי לפני שנה וחצי. האחריות פגה וצצה תקלה במגעים בשקע האוזניות ( שומעים רק באוזניה אחת). לאחר ששלחתי למעבדת sandisk , הם טוענים שאין אפשרות לתקן ומציעים נגן חדש בעל הארכיטקטורה החדשה ( v2- אותו נגן רק המעיים שונות) ב150 שח בלבד. שווה לקפוץ על המציאה? בהתחשב שחדש עולה 600 שקל...או להתעקש שינסו לתקן ( כמו שאמרתי, כולה בעיית מגעים פשוטה, התיקון לא אמור לעלות יותר מ 50 שח)? תודה ליועצים
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-