גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום,לאחר מספר חודשים ללא שימוש חיברתי את הנגן למחשב ,המסך נדלק-הוא מואר אך ללא שום תצוגה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להפנות אותי לדרכים לפתרונה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448887 צירפתי וידאו לאיך עושים ROOT לסלולר LG G2 יש לי שאלות : 1. לא ברור איך הוא עשה CMD למכשיר 2. נתקעתי בממשק מהמחשב לסלולר 3. לא הבנתי איך תמונה הסלולר הגיע למחשב שלו ? 4. את התוכנה הורדתי לא נתן לי כלום http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2482750
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
השאלה היא מדוע הוא לא נמכר על ידי היבואן של סמסונג הרשמי? ואם אני קונה אותו דרך חנויות אינטרנט האם אני אוכל לקבל שירות תיקונים אחרי סיום שנת האחריות? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=836448 עוד שאלה - מצויין במפרט שלו שהשפה של מערכת ההפעלה היא באנגלית. האם לא ניתן להוסיף גם עברית?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ברשותי ipad 4 128 gb + 3g רכשתי אותו בערך לפני חצי שנה האם כדאי לי לשדרג ל- ipad air ואם כן האם יש הבדל משמעותי ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי דוד עם SGS3MINI, שרוצה לחבר אותו לטלויזיה. הוא כבר קנה כאבל או קונסולה שמחברת בין ה-MicroUSB במכשיר לבין ה-HDMI לטלויזיה, אבל לא עבד. SGS3 כן עבד. בדקתי ב-GSM Arena - מסתבר שיש הבדל בין חיבור ה-MicroUSB ב-SGS2 ו-3 לבין החיבור שיש ב-SGS3MINI. מה שאני צריך זה המלצה לכבל או קונסולה שכן יעבוד. קיים כזה? בתודה, נ.ב בדקתי את דיון איזה-דיון-שייך-לאיזה-פורום, והפורום המתאים נראה לי פה. במקור חשבתי לפרסם את הדיון בתמיכה טכנית, שכן משהו לא עובד פה. אם שגיתי, אשמח אם יועבר הדיון לפורום הנכון.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום. אני עם הפון הנ"ל תקופה קצרה.. וניתקלתי בכמה בעיות שאת חלקם פתרתי לבד.. המכשיר היה נכבה ונדלק מעצמו כל כמה ד נפתר ע"י ריסט למערכת הבעי עכשיו שיש שורה במסך שלא עובדת. כלומר יש במקלדת 4 שורות סה"כ אז שניה מלטה לא מגיבה ואני לא יכול להישתמש בשום אות שקיימת שם. זה לא קורה רק בכתיבה גם כשאני פותח את הפון אז צריך להחליק למעלה או למטה אי אפשר לצד... מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כמה יעלה לי בארץ ומאיפה אפשר להזמין מחול (שיהיה אמין שזה מקורי ולא זיוף). תודה, ואשמח גם ללינקים (אתרים בחול)
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום. אני שוקל לרכוש לצרכי עבודה טאבלט. אשתמש בו לכתוב פרוטוקולים בשטח, בשמש ולצילום תמונות. בנוסף שליחה וקבלה מיילים, צפייה במסמכים, גלישה באינטרנט. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר של אפל יש 4 אפשרויות verizon t mobile at t sprint מה מתאים לארץ? מה בדיוק ההבדל ביניהם? אם יש למישהו תשובה אשמח לדעת מה המקור שלו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, עד לא מזמן הייתי סגור על טאבלט וינדואס, אבל אחרי שימוש לפטופ עם מסך מגע אני לא בטוח שהשימוש בטאבלט יהיה לי נוח. עד כמה הממשק של טאבלט יהיה שונה מאשר הלפטופ? יש מקום שאפשר לראות בו איזה טאבלטים של וינדאוס עתידים לצאת (או טאבלטים בכלל?), גם עניין האפליקציות בוינדאוס קצת מדאיג (יש דברים שיותר נוח לעשות באפליקציה מותאמת מאשר באתר אינטרנט) חשבתי על האייפד אייר, יוצא לייבא אותו 2400 ש"ח בערך ואני מאמין שהמחיר בארץ לא יהיה זול יותר. האם יהיה לי עליו אחריות בארץ? ואולי בכלל כדאי לי טאבלט אנדרואיד? (השתמשתי גם בIOS וגם באנדרואיד, ככה שזה לא ממש משנה לי) בעיקרון, השימושים העיקריים שלי יהיו צפייה בוידאו (כנראה שעות), גלישה באינטרנט, מייל וקריאת מסמכים (אולי טיפה לערוך, אבל לא …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הרגע רכשתי באתר את המשחק assassins creed iv deluxe רציתי לדעת אם מישהו התנסה באתר הזה ממה שאני מציץ בכמה מקומות אני מבין שזה אתר שכירות של משחקים מה שהזמנתי לא שלי באמת לתמיד הבנתי שיש גם דמי שימוש חודשיים האם זה נכון לגבי או רק לגבי משחקים מסויימים או תכנים מסויימים צריך לעבור אימות של paypal הוא מבקש להסתכל בחשבון הבנק ולראות את הפעולה שהשתנתה שם אך אינני רואה שום פעולה ולכן אני לא יכול לאקטב את החשבון אודה מאוד למי שנתקל באתר הזה בעבר יכול לעזור לי איתו.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני לשתף אתכם באפליקציה שעשיתי. אפליקציית שיתוף מתכונים קהילתית COOK N SHARE: באפליקציה יש קטגוריות ובתוך כל קטגוריה מגיעים מתכונים מובנים. אפשר להוסיף מתכונים מ-0: -רכיבים -הוראות מוקדמות (חימום תנור, הפשרת בצק, הקפאת בצק, השרייה במרינדה וכו'..) -הוראות הכנה (ערבוב, סדר הוספת רכיבים, יצירת הבצק וכו'..) -טיפים והצעת הגשה. חלק מהאפשרויות של האפליקציה: -להוסיף תמונות מהגלריה או מהמצלמה -לסמן רכיבים שיש ברשותינו או נקנו בשביל המתכון הספציפי. -לשתף מתכון שיצרתם -להוריד מתכון שאחרים יצרו -ליצור רשימות מתכונים מועדפים -להציג זמנים משוערים של ההכנה והבישול\אפייה ועוד.. האפליקציה בשלביה הראשוניים, כמעט ולא קיבלה תשומת לב לשיווק.. אבל החלטתי לחלוק אותה אתכם כאן…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברצוני לשתף אתכם באפליקציה שעשיתי. אפליקציית שיתוף מתכונים קהילתית COOK N SHARE: באפליקציה יש קטגוריות ובתוך כל קטגוריה מגיעים מתכונים מובנים. אפשר להוסיף מתכונים מ-0: -רכיבים -הוראות מוקדמות (חימום תנור, הפשרת בצק, הקפאת בצק, השרייה במרינדה וכו'..) -הוראות הכנה (ערבוב, סדר הוספת רכיבים, יצירת הבצק וכו'..) -טיפים והצעת הגשה. חלק מהאפשרויות של האפליקציה: -להוסיף תמונות מהגלריה או מהמצלמה -לסמן רכיבים שיש ברשותינו או נקנו בשביל המתכון הספציפי. -לשתף מתכון שיצרתם -להוריד מתכון שאחרים יצרו -ליצור רשימות מתכונים מועדפים -להציג זמנים משוערים של ההכנה והבישול\אפייה ועוד.. האפליקציה בשלביה הראשוניים, כמעט ולא קיבלה תשומת לב לשיווק.. אבל החלטתי לחלוק אותה אתכם כאן…
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר תופעה מוזרה. קיבלתי מיכתב בדואר רגיל חשבונית של פלאפון. היסכלתי ברשימה חיובים. פתאום אני רואה כתוב: שליחת MMS(תמונה) 4 יחידות - תעריף 0.4463 - תעריף כולל - 0.4463 - סה"כ לתשלום 1.79 ש"ח מה זה צריך להיות. אני לא שלחתי הודעה SMS רגיל עם תמונה.דיברתי שירות לקוחות והם הסבירו לי שזה מולטימדיה שליחה תמונה ארוכה וזה עולה כסף. אמרתי להם שאני שולח תמונה דרך אפלקציה whatsapp חינם. ונציגה פלאפון אומרת שזה whatsapp מולטימדיה שליחה תמונות עולה כסף. אמרתי להם שאפלקציה whatsapp שליחה תמונות זה בחינם. מישהו מכיר מה זה MMS למי שייך הזה?אני לא מבין. האם זה כולם ככה אותו משלמים MMS? איך לא ידעתי שזה עולה כסף אם אני שולח דרך אפלקציה WHATSAPP כמה תמונות.לא יכול להיות דבר כזה.…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באליאקספרס מציעים תוכנת אנטיוירוס נוד32 גי' 6-7 ב3$ ולשלשה מחשבים ב-5$ כולל משלוח לישראל חינם... מה זה??? מישהו התנסה בזה? http://www.aliexpress.com/item/NOD-32-Anti-virus-ESET-NOD32-Antivirus-7-0-6-0-5-2-1year-365days-3PC/1335875913.html
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.minix.com.hk/Products/MINIX-NEOX7mini.html
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יודע שקיימת תבנית לבניית אפליקציה כמו של AppTrailers אני צריך תבנית כזאת או דומה לה שבעצם אני מזכה את המשתמש בנקודות עבור כל הורדה של אפליקציה בפנים או בכלל עבור כל פעולה שארצה להגדיר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, אחי החייל הקרבי הצליח לשכנע את אמא לקנות לו טאבלט לימים המשעממים במוצב. כמובן שאני זה שצריך לבצע עבורו את סקר השוק - איזה טאבלט ייתן את התמורה המקסימלית לצפייה בסרטים וסדרות? אין חשיבות לאיכות המצלמה, 3G או חיבוריות מתקדמת. יש חשיבות לעמידות, איכות מסך ואפשרות לחריץ הרחבה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח, give or take. תודה רבה, דוד.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מערכת קולנוע של סמסונג בעלת יציאת HDMI אחת אני מעוניין לשמוע מהמערכת גם מהמחשב וגם מהטלוויזיה הבעיה היא כזאת: יש לי ממיר HD של הוט שמחובר לטלוויזיה (משמע אני רואה ושומע HOT רק מהטלוויזיה) - גם הממיר בעל יציאת HDMI אחת ואני צריך איזשהי דרך לחבר גם את הממיר של הוט אל המערכת קולנוע, ואני צריך גם לראות בטלוויזיה (המחשב שלי מחובר למערכת קולנוע באמצעות PL בלבד ומחובר לטלוויזיה באמצעות VGA) אם אני יקנה את המפצל הבא: ואני יחבר את המפצל אל הממיר, ואני יחבר יציאה אחת לטלוויזיה ויציאה אחת למערכת קולנוע, האם אני אראה בטלוויזיה וישמע מהמערכת קולנוע או שHDMI לא יודע לעבוד במקביל ?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,רציתי לקנות לחברה שלי ליומהולדת מסגרת דיגיטלית שהיא תוכל לשים שם תמונות שלנו ושל המשפחה שלה. יש המון סוגים ומפרטים של מסגרות ורציתי להתייעץ איזה מסגרת הכי טובה והכי משתלמת התקציב שלי נע בין 250-350 ואני מחפש אחת שהרזולוציה והמסך שלה טובים והתמונות יראו טוב אפשר עם רמקולים ורצוי עם usb ושיש לה גם מקום איחסון גדול יחסית אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אח לי מגיע מארה"ב לישראל והוא ביקש שאני יבחר משהו שהוא יביא משמה עם זה טאבלט או מחשב נייד, משום מה אח שלי שכנע אותי לזרום על העניין של טאבלט והציע לי את ASUS Transformer Book T100. יש אופציות אחרות בשוק שהם יותר טובים בתקציב של הטאבלט הנוכחי או שקצת רחוקים ממנו שמציעים דברים יותר טובים, זאת אומרת: יעילות, מהיר, קל (יחסית), קל לשימוש, שישמש לי כמו "מחשב רגיל".
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב עד 600 ש"ח. מתלבט בין שני דגמים שנראים לי הכי טובים במחיר הזה, אשמח לעזרה באיזה מהם לבחור, ואם יש טובים יותר במחיר הזה כמובן שאשמח לשמוע גם כן. הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם ONDA V975S ו YOANDAO N90 SRK. לינקים לשניהם: http://www.pandawill.com/onda-v975s-quad-core-a31s-tablet-pc-97-inch-android-42-1gb-ram-16gb-4k-video-silver-p80328.html http://www.pandawill.com/onda-v975s-quad-core-a31s-tablet-pc-97-inch-android-42-1gb-ram-16gb-4k-video-silver-p80328.html תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו מכשיר נוקיה 300 והתקלקל לו המסך מגע, המסך עדיין פועל רק המגע לא מגיב. השאלה היא האם כדאי להשקיע בתיקון של הדבר הזה? האם אני יכול לתקן את זה בעצמי או שזה חייב מעבדה? האם זה אומר שהמסך הלך או שאפשר לתקן בלי להחליף מסך?
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
http://www.dira4u.com/home-theater/813-%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%A8%D7%99-%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%97%D7%9B%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%95-%D7%96%D7%99%D7%9C%D7%A0%D7%93-%D7%A4%D7%99%D7%A9%D7%A8-%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%9C או שתגידו לי שזה משהו שכבר קיים הרבה שנים ושאני קצת סתום... מישהו מכיר את הטכנולוגיה הזו במקררים ומה המשמעות שלה מלבד חיסכון באנרגיה? (במזגנים למשל זה גם מקרר בצורה יותר יעילה, שומר על טמפרטורה קבועה ואנאעארף מה עוד...)
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות טלווזיה 40-42, לא smartTV לא קריטי תלת מימד. הטלויזיה תהיה רוב הזמן מחוברת למחשב ותשמש להקרנת סדרות.סרטים. יש דגמים מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-