עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. חליפה חדשה שלובשים על החולצה ועל הידיים תוכל לספק רובד חדש של ריאליזם לחוויית ה-VR הביתית לכתבה

2. מצלמת 64 מגה-פיקסל ראשית מודרנית, סוללה בקיבולת נדיבה עם טעינה מהירה מאוד ועוד - זה הסמארטפון הטרי של המותג האלמותי שבבעלות לנובו לכתבה

3. Started by arikglouds,

קראו כאן: http://www.glouds.com/geekbox/ מדובר בסטרימר קוד פתוח וחומרה פתוחה שמיועד למשתמשים רגילים וגם למפתחים

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  4. Started by parker8,

עד עכשיו הסתפקתי בנגן די עלוב, מחברה ג'נרית. אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג. התקציב הוא עד 1000 ש"ח, לא חייבים לנצל את הכל (אפילו פחות עדיף) אני חושב שהכסף יספיק למשהו איכותי, אם יש בפחות אני אעדיף. הנפח צריך להיות בין 2 ל-4 ג'יגה, רצוי שיהיה נגן פלאש (ושיהיה קל וקומפקטי). רצוי גם שיהיה אפשר לשמוע על פי תיקיות, ולא רק טאגים. ממשק קל ונוח לניווט יהיה מצוין. אני עוד לא סגור אם אני ארצה וידאו, אז תציעו שני אופציות- אחד עם דגש לוידאו ואחד בלי. זהו, חשובה איכות טובה במוסיקה (יש לי אוזניות Cx300). פיצ'ירים שיכולים להיות נחמדים, אבל לא חובה- 1) משחקים קטנים 2) הרחבת זיכרון תודה לעוזרים מראש נ"ב רצוי לציין אם בקרוב תהיה ירידת מחירים לנגן המומלץ או דגם אחר יותר טוב.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  5. לא מזמן קיבלתי IPHONE 3G 8GB הבנתי שהוא פרוץ אני חושב כי אני יכול להתקשר ואפשר להתקשר אלי אם זה ההגדרה של פרוץ והוא בגירסא 1.1.4 אממ רציתי לשאול *איך מתעסקים עם העברות שירים אליו *האם לעדכן גירסא אם כן איך ולאיזה גירסא והאם זה יפגע לי בפריצה *אפשר אתר שמדריך את השימוש בו סרטונים וכו' זה ממש יעזור תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by lmlm,

אם יש לי קובץ JAR, ואני רוצה לראות את "המקור שלו" משהו יודע איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by bobbanai jhhi,

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_2-8014.php

8. Started by Zeev86,

אז ככה, יש לי Samsung Galaxy S4. אני יודע שהסוללה אמורה להתרוקן מהר, אבל אני חושש שזה מתרוקן מהר מדי. ואני בקושי משתמש בו. בימים האחרונים בלי שיחות כמעט. אתמול בעבודה (חצי יום) רוב שעות העבודה המכשיר היה בטעינה והגיע רק ל73 אחוז. הגעתי הביתה - 63 אחוז. ואז לאחר מספר שעות ירד ל30-40 בלי שנגעתי בו. היום בבוקר 6 אחוז. מכל 21 רכיבים/פונקציות פועלים אצלי רק Wi-Fi, צליל, וחיסכון בסוללה. ומותקן לי אנטיוירוס AVG (החינמי). יש איזשהי דרך לבדוק את רמת החיים של הסוללה? המכשיר נקנה לפני כחודש. לא נפרץ, ללא שום רוט. רום. וכו. שוב, בבדיקת הסוללה ביומיים האחרונים בקושי גלשתי (אולי רבע שעה), בקושי התבצעו שיחות, לא נגעתי כמעט במכשיר. רק הטענתי בעבודה וזהו. מתוך פרטי סוללה: 18% מסך 17% שיחו…

9. Started by KrustyTheKlown,

אני מחפש להתחדש במכשיר אנדרואיד עם תקציב של כ 2000-2200 ש"ח...יש מספר אופציות על הפרק Galaxy S2 Galaxy Nexus HTC One S עוד משהו ? יש עדיפות לאחד מהם ? מה מצב העדכונים של כל אחד ? (רשמי\לא רשמי) אשמח לשמוע הצעות\הערות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  10. מוטורולה תעניק לכם זוג יחידות של המכשיר החכם המתקפל שלה אם תסכימו לרכוש אחד - ואילו בצפון אמריקה ניתן להשיג כעת את ה-Pixel 4 במחיר התחלתי של 450 דולר בלבד לכתבה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  11. לינק לצילום המדבקה: http://imageshack.us/photo/my-images/12/defyf.jpg/ או http://img281.imagevenue.com/img.php?image=597308853_DEFY_122_369lo.JPG גם מצורף להודעה. לפי GSMARENA יש ל-DEFY שתי גרסאות ורק אחת תומכת ב-850MHZ של פלאפון: http://www.gsmarena.com/motorola_defy-3514.php אשמח לעזרה בזיהוי הדגם שמוצע למכירה בתמונה המצורפת. תודה

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by OfirN73,

שלום, ברצוני לרכוש בקרוב נגן MP3/PMP אשר יאחסון כמות גדולה של שירים. אני יודע שנושא שכזה אמור להשתייך לפורום גאדג'טים, אולם כאן מדובר על השוואת איכות השמע באותם מכשירים. על כן, אשמח לדירוג הנגנים הבאים עפ"י איכות השמע (מהטוב ביותר לפחות טוב): Cowon iAudio A3 Archos 605 Apple iPod Touch Apple iPod Classic Creative Zen Vision:M Cowon iAudio D2 תודה מראש ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  13. מקצוענים יקרים שלום! הייתי רוצה נגן MP$ לצורך: 1) ראיית פרקים (של אבודים בעיקר) בשעות הפנאי (בי"ס) 2)שמיעה באיכות בסדר, אך לא גרועה!!!! 3) העברת שירים מהירה חובה (כמו בIPOD שיש גלגלת) 4) יכול לשמש גם כדיסק נייד ולכך אני צריך זיכרון יותר גדול מ-4G 5) רדיו יהיה נקודה טובה אך אם יש רדיו אז חייב להיות מקליט לרדיו. אם אין אז אפשר לוותר עליו. אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה- SANSA E280של SANDISC, אם שזה סתם בזבוז כסף על שם המותג??? *** האם המסך שם קטן מדי? *** מהו הגדול מסך המינימלי לראיית סרטים??? המשך של הSANSA הוא 1.8 אינץ' אני חושב שזה ממש קטן מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  14. יש לי מכשיר סלולרי נוקיה 6700 שקניתי לפני 8 חודשים. תמיד כשהייתי מטעין אותו היה שלב שסימול הטעינה היה מראה שהוא טעון ואז הייתי מנתק אותו מהמטען. בימים האחרונים הוא נטען ונטען ולא מגיע לידי סיום. אם אני מנתק אותו מהמטען הוא מראה לי שהוא טעון, וכמו כן הסוללה לא מתרוקנת מהר יותר מהרגיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by tuli13,

vהאם מישהו יוכל לומר לי יאזה נגן כדאי לקנות בלי להתייחס למחיר.אני מחפש נגן שיתן לי מענה הן ברמת האינטרנט והן ברמת קבצי הוידאו והמוזיקה. תודה

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by Shbd,

ברשותי iAudio D2 למישהו יש המלצה למגן למסך? ועוד שאלה בקשר לכך, מאחר שזה מסך מגע המגן יולבש על המסך רק כאשר הוא לא בשימוש או שזה אפשרי לעבוד אתו ביחד עם הנגן?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  17. אני חורש פה על GOOGLE ולא מוצא אתר אחד אפילו של פלאפונים ביפן שמרה גם את המחיר של המכשיר.... מישהו אולי יודע?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by huber,

בשבועות האחרונים מפזרת Creative הרבה מאוד טיזרים על "מוצר/טכנולוגיה" חדשה שאמורה להיות משוקת תחת השם Zii (ולא להתבלבל עם ה Wii ). הסיבה לעיניין הרבה במוצר היא הידיעה כי החברה השקיעה מספר רב של שנים וכמיליארד דולר בפיתוחו של המוצר ולפי דברי החברה המוצר אמור להיות הדבר הבא מבית Creative (חברה שלא הציגה שום חידוש רציני עוד מימי ב SOUND BLASTER לצערה). אז מסתבר שהחברה פיתחה מעבד רב יישומי חכם שיודע לתכנת את עצמו בהתאם לצרכי היישום, יודע לכבות ולהדליק את הליבות שלו בהתאם לצורך (על מנת לחסוך בחיי סוללה) ובאופן כללי לפי הצהרת החברה גם יעשה לכם נעים בגב אם תבקשו החברה פיתחה את המעבד כשבב שאמור להיות ה"מוח" של אינספור גדג'טים החל מניידים וכלה במצלמות - מה שאומר שהחברה לא מנסים…

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  19. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי את המכשיר הנ"ל, ויש לי בעיה. המכשיר אצלי קרוב ל3 שנים. לפני כ3 חודשים הייתה לי בעיה עם הבטריה, הטענתי אותה כל הלילה ואחרי שיחה אחת היא פשוט מתה. החלפתי אותה בחדשה ומקורית. בחודשיים הראשונים אחרי ההחלפה הבטריה עוד הייתה סבירה, היום באמצע שיחה של 2 דקות המכשיר נכבה. אני מדליק והסוללה כאילו טענה את עצמה מחדש. מישהו יכול לכוון אותי לבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by 34N1A1N79,

היי

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  21. שלום. אני מחפש נגן פשוט להקלטה, והשמעת שירים. לא צריך יותר מזה. חשוב לי שיתמוך בעברית בצורה טובה. אני מחפש משהו אמין וטוב, ועדיף כמה שיותר זול. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  22. שלום לכולם ! קודם אני רוצה להגיד תודה לחברי האתר פה שאני מדי פעם קורא ולומד הרבה . אז בקשר למכשיר , קניתי נוט 1 באייבי באנגליה ואני מייבא אותו לישראל , הצלחתי להתקין עליו ג'לי בין והוא עובד טוב . עקרונית הסיבה יחידה שהתקנתי את הג'לי היא השפה , אני צריך שהוא יהיה בעברית . אז הצלחתי לעשות מקלדת בעיברית אבל אני לא יודע איך לעשות שכל המכשיר יהיה בעברית . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  23. האם מסכים מתקפלים יהיו גולת הכותרת של תערוכת MWC 2019? זו נראית כמו אפשרות הגיונית מאוד לכתבה

24. ובכלל, MIO או ASUS? מה עדיף ולמה !! ? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  25. שלום מחפש לקנות בתקציב נמוך ככל האפשר (עד 500 ש"ח זה סביר?) מכשיר טאבלט שכל ייעודו - סקירת תמונות ממצלמת goPro לה אין מסך. באופן ספציפי: 1. מסך טוב. 7" 2. יכולת להריץ וידיאו בפורמט MP4, גם וידיאו slowmotion בקצב 60-120fps. 3. יכולת לחבר את המצלמה ישירות ב-USB או בכבל HDMI ולקלוט אותה ככונן נייד. לחלופין (פחות טוב) יכולת קריאת כרטיס SD. יכולת לטפל בקבצים כמו במחשב (מחיקה, שינוי שם, עריכה). 4. חיבור WiFi וגלישה נוחה באינטרנט, להעלאת התמונות לאתר אחסון. 5. יכולת להריץ תוכנת עריכת תמונות כגון snapseed. אני לא צריך הרצת משחקים, תוכנות כבדות. אני כן אשמח ליכולת לקריאת ספרים, whatsapp, facebook, mail. GPS הוא לא בגדר חובה. הקאץ': צריך לקנות תוך שלושה שבועות (קניית Ainol בעייתית)…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים