עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ברשת לא המתינו יותר מדי זמן וכבר פירקו את מכשיר הדגל החדש של סמסונג, בכדי לגלות לנו מה מסתתר בפנים ומה הופך אותו לחסין נוזלים בחודש הבא, עם תחילת השיווק של הדגמים החדשים מבית סמסונג ללקוחות, אנחנו עתידים לראות הרבה מאוד סרטונים בהם אנשים מתעללים בצמד הדגמים החדשים של סמסונג עם הפלות מכוונות, עיקומים, מכות ושאר שיטות בתמורה ללייקים וצפיות – אבל סביר להניח שנראה גם הרבה מידע קצת יותר מעניין ומועיל, כגון הדרכות לפירוק ותיקון של הסמארטפונים, בדיקה מעמיקה של החומרה המרכיבה אותו ועוד. עד שזה יקרה – יש לנו תיעוד מוקדם ראשון של ה-Galaxy S7 כשהוא פתוח לרווחה, תודות לאתר טכנולוגיה רוסי זריז. הדיווח המדובר מגלה כי פירוק המכשיר מבוצע מהחלק האחורי (ללא צורך בפירוק…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by doron g3,

לאחרונה נאבד לי ( :'() הנגן הישן, והדי עלוב שלי. אז לאור האירוע, חשבתי להשתדרג. אני עדיין לא סגור על גודל, אבל נוטה לכיוון 2GB, בטווח מחירים של 600-800 ש"ח (מוזיקה בלבד), כאשר אם הוא נושק ל-800 ש"ח הוא צריך להיות ממש טוב. אם אין משהו טוב בטוח המחירים הזה (אני מודע לכך שהכל יחסי, אני מתכוון לאיכות שמצדיקה את המחיר, ממשק נוח, וזמן סוללה סביר), אז אסתפק ב-1GB עד 600 ש"ח, ואז כבר אעדיף להשקיע במוצר איכותי. ניסיתי לבדוק קצת בעצמי, ראיתי קצת Mpio, ו-Iaudio, אבל על שניהם אני לא ממש בטוח, ורציתי לדעת אם יש אופציות טובות יותר. אם יש לכם רעינות, אודה לכם מאוד

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  3. למה אפל מוצלחת יותר מהמתחרות

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  4. היצרנית הסינית מתכוננת להשקת מכשירי הדגל שלה מחוץ לסין כבר בתחילת החודש הבא - ורמות המחירים יהיו קרובות הרבה יותר מבעבר לאלו שאנו רגילים לקבל מאפל, סמסונג ו-Huawei לכתבה

5. החברה היפנית הוותיקה מחליטה לפנק אותנו במנה הגונה של נוסטלגיה מתוקה עם מיזם חדש שמקבל את השם Sega Forever לכתבה

6. בעוד שהאח הגדול OnePlus 8 Pro יכלול הגנת IP68 רשמית בכל גרסה ובכל מקום בעולם - האח הקטן יציע את המאפיין הנחשק רק בגרסאות הייעודיות של Verizon ו-T-Mobile לכתבה

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  7. האם יש הבדל מורגש בין כרטיסי הזיכרון במהירויות השונות (60,133,200) כי המחיר מאוד מורגש? אם יש תשובה כללית בנוגע ג'י פי אסים או פרטנית למכשיר מיו 350 תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by isildur,

archos יצאו היום בהכרזה על שלושה מכשירים חדשים ה-5, 5G וה-7 כאשר המספר מייצג גם את גודל המסך המכשירים החדשים יגיעו עם wifi כמובן, יכולת לנגן HD ודיסקים קשיחים בגדלים בין 60 ל-250 ג'יגה בדגם ה-5 ו320 ג'יגה בדגם ה-7. ה-5G מגיע גם עם אינטרנט סלולרי דור 3.5. לפרטים נוספים: http://www.archos.com/products/imt/index.html?country=global〈=en

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by RDS,

טוב תראו, יש לי קרוב משפחה שעובד בפלאפון, והוא יכול לסדר לי מכשרי בזול... אז הייתי רוצה לדעת איזה מכשירים אתם ממליצים לי משם? (בלי הגבלה מסויימת... כמובן חוץ מה-Q וכל הסגנון PDA)... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by RONIABRAHAM,

שלום. אני מחפש רינגטון של התינוק שבוכה בדיכאון. אימייל:RONIABRAHAM@WALLA.COM. תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by avive,

http://real2112.co.il/?num_of_cart_items=1 חבר רוצה לקנות טלפון סלולרי מהאתר הזה, האתר אמין? הוא לא מופיע בזאפ ודומיו...

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by kbm1,

שלום לכולם! אני מחפש היכן אפשר לקנות אייפון במנהטן בלי התחייבות ובלי תעודת תושב תודה רבה. נ.ב iphone 3gs

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by shovel_xxx,

למישהו יש מוג אם אפשר לקנות את הגומי שיש על האוזניות של ה W800I ?!!? או שמקבלים 2 זוגות בערכה שלו למה נאבד לי גומי אחד ואין לי מוסג מה לעשות ( לא אוזניות שלי הלוותי אותם )

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  14. שלום. אני מחפש נגן פשוט להקלטה, והשמעת שירים. לא צריך יותר מזה. חשוב לי שיתמוך בעברית בצורה טובה. אני מחפש משהו אמין וטוב, ועדיף כמה שיותר זול. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by alonpartuk,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את המכשיר לטובת שקט נפשי של ההורים (אני טס לטיול בדרום מרכז אמריקה ל7 חודשים..) רציתי לדעת האש יש מניעה לקנות את המכשיר בחול? כאילו האם צריך רישון כל שהוא כי הבנתי שהוא שולחל מייל והודעת SMS של מיקומך . -מישהו יכול לתת לי פרטים נוספים על המכשיר יתרונות חסרונות.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  16. שלום, קניתי גלקסי אס2 לפני כחודשיים, לא הבחירה הכי טובה בשביל 2000 ש"ח: מצלמה שלוקח לה 2 שניות להגיב, סוללה ככה-ככה וכו'. גלקסי אס3 ראיתי אצל אחרים ואני לא אוהב. מה הייתם ממליצים לי אם אני מעוניין בסוללה נדיבה ומצלמה שמגיבה בן רגע? בשאיפה משהו ששוקל יחסית מעט, ואם לא יותר מ-2500 ש"ח אז גם טוב. לאחר השוואה עם אייפון, הגעתי למסקנה שאין על אייפון מבחינת איכות החומרה והמגע, אבל אני די שונא את אפל ואת העולם הסגור שלהם. מאידך, אם הטלפונים שלהם היו מתומחרים באופן סביר, הם היו קולעים לצרכים הדי מצומצמים שלי והייתי סוגר על אייפון 5. אבל 4000 ומשהו ש"ח -- לא בא בחשבון.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by DyNast,

אני רוצה לקנות אייפון עוד כמה חודשים שאני טס לארה"ב לחופשה, והמחיר שם זול בגלל הדולר הנמוך (בערך 1700 לאייפון עם 16 ג'יגה) אבל קודם רציתי לדעת אם זה בכלל כדאי לי דבר ראשון, שמעתי שצריך לפרוץ אותו בשביל להפעיל אותו בארץ (אני באורנג')... אפשר לעשות את זה לבד או שלא כדאי להתעסק עם זה וצריך ללכת למקום שיפרצו לי אותו (אם כן כמה זה עולה) גם יש לי כרטיס סים דור שלישי (שלפי מה שכתוב יכול לעבוד רק על פלאפונים דור שלישי) אז זה יפעל עם האייפון? גם קראתי ש-iPhone לא תומך ב g3 ו MMS, זה אמור להיות בעיה? צילום סרטונים דיי חשוב אבל לא חובה, וגם קראתי שאי אפשר לצלם סרטונים אלא רק תמונות, אבל אני גם זוכר משהו על פריצה שיכולה לעשות צילום סרטונים עם האייפון... יש דבר כזה? ואיך הוא בקשר…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  18. השאלה בגוף הכותרת (רומים רישמיים של המפעילות), ואין סיבה לדיבורים על רומים אחרים, זה לא הנושא כרגע.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by Bebush,

אני יכול לצפות בסרטונים בYOUTUBE אבל זה עם האפליקציה של YOUTUBE בפלאפון. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לצפות בעוד סרטונים אבל באתרים שונים? בנתיים ממה שבדקתי לא הצלחתי אז חשבתי אולי יש איזה אפשרות להתקין פלאש בפלאפון..?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by pAnAhI,

היי, אשמח לקבל המלצה לטאבלט לצורך גלישה, פייסבוק, צפיה בתמונות וכו'. הדרישות הן: מסך בערך 10' אנדרואיד מהיר כמה שניתן תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  21. אני רוצה לקנות נגן מפי 4 סביר שיעשה את עבודתו ושה יריגישו שיש איכות המחיר עד 350 שקל ככה מומלץ שלא יהיה אן גויסטיק

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  22. https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01DZORCVW/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1467870110&sr=1-2&pi=SY200_QL40&keywords=LG+g5&dpPl=1&dpID=41bYzLW0IyL&ref=plSrch האם זה יתאים לארץ? אני בהוט מובייל. תודה.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by gogoman,

יש לחבר שלי את הפלאפון הנ"ל והוא מצלם עם המצלמה מלא כל תמונה על הרזולוציה הכי גבוהה והאיכות הכי טובה ביקשתי שיישלח לי תמונה בשביל לראות איך המצלמה שלו באמת, למרבה ההפתעה גיליתי שכל תמונה שוקלת משהו כמו 1 מגה איך זה הגיוני יש לי מצלמה 3.2 מגה פיקסל של אולימפוס שכל תמונה אצלה היא 2.5 מגה ופה יש 5 מגה פיקסל ותמונה היא בערך מגה. המצלמה של הN95 באמת איכותית ומשתווה למצלמה דיגיטלית או שזה סתם בשביל למשוך לקוחות??

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  24. Started by MDK,

כרגע אני די כבול בחברת פלאפון. המכשיר שברשותי הוא TELIT X170 ואני נמצא בהתחייבות עד סוף מרץ 09' לתוכנית חיילים ולמכשיר עצמו. למכשיר אני משלם 30 שקל :\ ולחבילת דקות אני חושב שהתחייבתי מינימום 10 בחודש. כלומר 40 בחודש אם אני עובר למפעילה אחרת. המכשיר נדפק לי - המסך פתאום נהיה שחור או נצבע בכל מיני צבעים וקווים. אין לי ביטוח ואחריות נגמרה לי. מה אתם מציעים לעשות?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  25. היי, אני מעוניין לקנות פלאפון חדש והמכשיר שאותו אני רוצה לקנות הוא ה-n73. לא מזמן גיליתי שרמת הקרינה שלו היא מאוד(!) גבוהה- 1.12. הדבר הזה מרתיע אותי ואף מונע ממני לקנות את המכשיר ( בצער רב מאוד! ). אולם הבנתי ממה שקראתי פה בפורום שביטול ה-3g במכשיר יוריד בצורה משמעותית את רמת הקרינה. יש לי כמה שאלות על כך: - עד כמה זה יוריד את הקרינה? האם זה יוריד לרמה של כ-0.8? והאם זה יוריד באופן קובע ( כל עוד אני לא מחזיר את ה-3g ) או משתנה ותלוי במשהו ספציפי? - איך בדיוק אני מבטל ומחזיר את מצב ה-3g? אני רוצה להוסיף שבאותה בעיה נמצאת אחותי הקטנה שרוצה את ה-6120, אם יש משהו שלא מתקיים גם על ה-6120 אז תצינו זאת בבקשה. תודה מראש, יובל.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.