גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
לינק לצילום המדבקה: http://imageshack.us/photo/my-images/12/defyf.jpg/ או http://img281.imagevenue.com/img.php?image=597308853_DEFY_122_369lo.JPG גם מצורף להודעה. לפי GSMARENA יש ל-DEFY שתי גרסאות ורק אחת תומכת ב-850MHZ של פלאפון: http://www.gsmarena.com/motorola_defy-3514.php אשמח לעזרה בזיהוי הדגם שמוצע למכירה בתמונה המצורפת. תודה
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://real2112.co.il/?num_of_cart_items=1 חבר רוצה לקנות טלפון סלולרי מהאתר הזה, האתר אמין? הוא לא מופיע בזאפ ודומיו...
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, בינואר רכשתי 2 יחידות של איינול פייר. באחת מהיחידות מסך המגע הפסיק להגיב (קיבלתי אותו עם גירסת 20121211tm) קראתי בכל מיני מקומות על firmware שאמור לתקן - http://www.slatedroid.com/topic/40033-solved-touch-screen-failures/ אבל זה לא עזר לי. ניסיתי גם כל מיני firmwares ישנים ולא עזר. למישהו זה קרה? מישהו הצליח להתגבר? האם ניתן לתקן בארץ? אשמח לעצות תודה, ליאור
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
איזה טאבלטים מקבלים לדגם של אפל iPad 2 16GB Wi-Fi שניתן להשיג אותם במחיר יותר זול בשביל ילד בכיתה א (גיל 7) תודה מראש, =
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר GPS Logger? האם מישהו יודע אתר שב ניתן לקרוא ביקורות על GPS loggers שונים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
התקנתי Windows 7 אחרי פרמוט ועכשיו לצערי כשאני מנסה לסנכרן בין האייפוד ל-iTunes, האייטונס רוצה למחוק לי את כל האייפוד... אני לא מצליח להעתיק את השירים מהאייפוד למחשב כי זה מוחבא וגם 'Show Hidden Files' לא עוזר, יש תוכנה טובה שיכולה לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, שמעתי שאם הפלאפון נמצא תחת טעינה הרבה אחרי שהסוללה המתלאה, הסוללה נפגעת כתוצאה מכך וחיי הסוללה מקצרים משמעותית עקב כך. יש אמת בדבר?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי Samsung Galaxy S4. אני יודע שהסוללה אמורה להתרוקן מהר, אבל אני חושש שזה מתרוקן מהר מדי. ואני בקושי משתמש בו. בימים האחרונים בלי שיחות כמעט. אתמול בעבודה (חצי יום) רוב שעות העבודה המכשיר היה בטעינה והגיע רק ל73 אחוז. הגעתי הביתה - 63 אחוז. ואז לאחר מספר שעות ירד ל30-40 בלי שנגעתי בו. היום בבוקר 6 אחוז. מכל 21 רכיבים/פונקציות פועלים אצלי רק Wi-Fi, צליל, וחיסכון בסוללה. ומותקן לי אנטיוירוס AVG (החינמי). יש איזשהי דרך לבדוק את רמת החיים של הסוללה? המכשיר נקנה לפני כחודש. לא נפרץ, ללא שום רוט. רום. וכו. שוב, בבדיקת הסוללה ביומיים האחרונים בקושי גלשתי (אולי רבע שעה), בקושי התבצעו שיחות, לא נגעתי כמעט במכשיר. רק הטענתי בעבודה וזהו. מתוך פרטי סוללה: 18% מסך 17% שיחו…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
השני משמאל, שנראה כמו ריבוע עם קווים יוצאים ממנו.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מישהו קנה טלפון מEBUY? זה כדאי? מה הסיכונים? אני רוצה לקנות גלקסי 3..
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על חוסר תמיכה של מכשיר ה-samsunge galaxy ace plus באפליקציות הבאות: viber, waze ו-whatsapp ?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אהלן. לא מזמן התקנתי על הגלאקסי הראשון מערכת הפעלה שדומה למערכת של גלאקסי 3. בכל מקרה, אני מחפש נגן מוזיקה (אפליקציה) שיהיה ניתן לראות את התיקיות שפתחתי
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום חברים (כרגע) ברשותי גלקסי i9000. הורדתי אתמול רום והאנטיוירוס שלי זיהה וירוס. בתגובות בפורום XDA הם טוענים שזה שום דבר וצריך לבטל את ההתראות ולהוריד בשקט. היתי רוצה לשמוע עוד דיעות? יכול להיות שהוירוס יושב על הקישור ולא בתוך הרום עצמו?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אחרי שה-Galaxy S8 עתיד למתוח באופן מקסימלית את מה שאפשר להשיג בתצורה הבסיסית הנהוגה לסמארטפונים, נראה שהשלב הבא יהיה מעבר בלתי נמנע למסכים גמישים באמת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
קראו כאן: http://www.glouds.com/geekbox/ מדובר בסטרימר קוד פתוח וחומרה פתוחה שמיועד למשתמשים רגילים וגם למפתחים
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
מיקרוסופט משיקה סמארטפון מתכתי חדש עם חומרה שמרגישה כאילו הגיעה היישר משנת 2013 חלונות 10 למובייל אולי עדיין חיה ובועטת, על אף המלצותיהם ותקוותם של משתמשים מסויימים ברחבי הרשת, אך בינתיים נראה שהיא ממש לא מצאה את הדרך הנכונה אל המיינסטרים, אם לשפוט לפי דגם ה-Lumia 650 התמוה. הסמארטפון החדש של מיקרוסופט מיועד באופן בולט לשוק העסקי, עם אפליקציות האופיס הניידות של החברה שמגיעות מותקנות מהקופסה במערכת ועם מעטפת מתכתית (מראה נדיר בהחלט במשפחת ה-Lumia) מעוצבת ועובי קורץ של פחות מ-7 מילימטרים. עד כאן הכל נשמע לא רע, אך מתחת לפני השטח מסתתרים להם שבב Snapdragon 212 מרובע ליבות חלש מאוד של קוואלקום, זכרון RAM של 1GB בלבד, 16GB של נפח אחסון מובנה, מצלמת 8 מגה פ…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אשית יכול להיות שאני הייחידי שמתלהב מזה , אבל לדעתי זה אמור להיות אחלה מכשיר לתקציבים נמוכים , נראה עמיד, טוב לריצות , יש לו גם מספיק מקום לדי הרבה שירים(1000 בערך..), הסאונד שלו אמור להיות טוב...אמממ זהו בערך.. הנגן המדובר היה אמור לצאת באמצע חודש פבואר , אך הייתה דחיה. אחרי שחיפשתי רבות מצאתי עדות לעובדה המשמחת כי המכשיר יצא היום לאור. http://forums.sandisk.com/sansa/boar...cending&page=4 "And now it's here. " בתירגום מלעז- "ועכשיו הוא כאן" " בכל מקרה כמובן אין את הנגן עוד בארץ , אז אפשר או לנסות לרכוש מחו"ל , אם מישהו מכיר חנות טובה אני אשמח. או לחכות שהיבואנים יתחילו ליבא את המכשיר. לפני כמה ימיים שלחתי אימייל לחברה שמייבאת את המכשיר שקוראים לה , ושאלתי מתי הם חוש…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש נגן מארה"ב שהתקציב יעמוד על סכום של עד 300$. הדרישות שלי הם: איכות שמע גבוהה איכות תמונה גבוהה נפח גדול ממשק נוח יציאה לחיבור טלוויזיה (אם אפשר אז גם ניגון ב-HD) תקשורת אלחוטית תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אייפון עוד כמה חודשים שאני טס לארה"ב לחופשה, והמחיר שם זול בגלל הדולר הנמוך (בערך 1700 לאייפון עם 16 ג'יגה) אבל קודם רציתי לדעת אם זה בכלל כדאי לי דבר ראשון, שמעתי שצריך לפרוץ אותו בשביל להפעיל אותו בארץ (אני באורנג')... אפשר לעשות את זה לבד או שלא כדאי להתעסק עם זה וצריך ללכת למקום שיפרצו לי אותו (אם כן כמה זה עולה) גם יש לי כרטיס סים דור שלישי (שלפי מה שכתוב יכול לעבוד רק על פלאפונים דור שלישי) אז זה יפעל עם האייפון? גם קראתי ש-iPhone לא תומך ב g3 ו MMS, זה אמור להיות בעיה? צילום סרטונים דיי חשוב אבל לא חובה, וגם קראתי שאי אפשר לצלם סרטונים אלא רק תמונות, אבל אני גם זוכר משהו על פריצה שיכולה לעשות צילום סרטונים עם האייפון... יש דבר כזה? ואיך הוא בקשר…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
archos יצאו היום בהכרזה על שלושה מכשירים חדשים ה-5, 5G וה-7 כאשר המספר מייצג גם את גודל המסך המכשירים החדשים יגיעו עם wifi כמובן, יכולת לנגן HD ודיסקים קשיחים בגדלים בין 60 ל-250 ג'יגה בדגם ה-5 ו320 ג'יגה בדגם ה-7. ה-5G מגיע גם עם אינטרנט סלולרי דור 3.5. לפרטים נוספים: http://www.archos.com/products/imt/index.html?country=global〈=en
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בימים אלו אני שוקל להחליף את הניידים של בנות הבית 3 מכשירים (לי יש מכשיר מהעבודה) במסגרת "ההטבות" של חברת אורנג הם מציעים לעשוק אותי בכמה אלפי שקלים על החלפת שלושה מכשירים כולל התחייבות ל 36 חודש והעיקר שאהיה מרוצה בדפדוף בeBay ראיתי מכשירים שעלותם 100-200$ מכל החברות כמובן לא כולל משלוח וכעת לשאלה איזה דגמים הייתם ממליצים בגדול הדרישות הן מוסיקה מצלמה הרחבת זכרון וכמובן עברית במיוחד לשתי הבנות לאשתי אולי הייתי שוקל נייד שהו פאלם עד היום לבנות שלי יש מכשירים מתאילנד שלשניהם אין עברית קצת מציק להן הייתי מבקש את עזרתכם בדגמים שאוכל להוסיף עברית תודה על המאמץ אבנר
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות פלאפון חדש והמכשיר שאותו אני רוצה לקנות הוא ה-n73. לא מזמן גיליתי שרמת הקרינה שלו היא מאוד(!) גבוהה- 1.12. הדבר הזה מרתיע אותי ואף מונע ממני לקנות את המכשיר ( בצער רב מאוד! ). אולם הבנתי ממה שקראתי פה בפורום שביטול ה-3g במכשיר יוריד בצורה משמעותית את רמת הקרינה. יש לי כמה שאלות על כך: - עד כמה זה יוריד את הקרינה? האם זה יוריד לרמה של כ-0.8? והאם זה יוריד באופן קובע ( כל עוד אני לא מחזיר את ה-3g ) או משתנה ותלוי במשהו ספציפי? - איך בדיוק אני מבטל ומחזיר את מצב ה-3g? אני רוצה להוסיף שבאותה בעיה נמצאת אחותי הקטנה שרוצה את ה-6120, אם יש משהו שלא מתקיים גם על ה-6120 אז תצינו זאת בבקשה. תודה מראש, יובל.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי חבר'ס.. בת דודה שלי נוסעת לניו זילנד שבוע הבא לתקופה של חודשיים וצריכה המלצה למכשיר חדש ואיכותי. אני לא כזה מעודכן במה רץ עכשיו חזק בשוק אז אשמח לשמוע המלצות שלכם. מאוד חשוב שיהיה זמן סוללה ארוך ביותר, כי היא גם תצטרך את הנגן בטרקים, יכול להיות שאפשרות להחליף סוללות תקסום לנו. מבין הדברים שראיתי רצים בפורום בין השאר שמתי לב לנגנים של iAudio כמו ה-D2 (עם הזמן ניגון המאודדד ארוך שלו) וה-X5L. אהבתי ב-D2 שיש אופציה להוציא וידיאו לטלוויזיה (אני מכיר מישהי עם A2 וזה מאוד שימושי בשבילה) - האם הוא מתמודד עם כל סרטון divx/xvid ומריץ אותם בצורה נורמלית? לבעלי הניסיון פה - הוא תומך ב-SD 4GB שהוא לא SDHC? גם החברות הפוחות מוכרות כמו ה-Transcend X150? האם הוא תומך בעיברית?…
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב כף יד. חשוב לי שהוא יהיה עם GPS, שיהיה נוח, קל לשימוש ויסתנכרן עם המחשב. תקציב: עד 2000 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-