עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Slash87,

אני סטודנט, ואני מעדיף שכל הספרים (פורמט PDF )יהיו לי נגישים על אי רידר... מישהו יודע כמה עולה אחד נורמלי, או על איזה דגם כדאי ללכת?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  2. שלום, יש לי את הנגן מספר שנים נגן מעולה עם סוללה מעולה לפני כמה זמן התחילו לי בעיות באוודיו ובמסך החיצוני אחרי שגררתי את זה כמה חודשים נמאס לי ופתחתי אותו גיליתי שהקונקטור התחיל להתנתק לי מהלוח שהוא מחובר עליו זה ממש לוח מודפס קטן שיושב בראש הנגן שעליו יש את הקונקטור לאוזניות ולצג החיצוני. אני מחפש מקום לקנות את החלק הנ"ל או מישהו שיש לו נגן כזה דפוק ומוכן למכור אותו במחיר סמלי. שלחתי גם מייל לאתר החברה למרות שלא נראה שיוכלו לעזור לי כי הנגן דיי ישן... צירפתי 2 תמונות עם החלק השבור מסומן בירוק כל המעגל המודפס שאני רוצה לקנות מסומן בצהוב החלק של הקונקטור שההלחמות שלו התנתקו לי. למישהו יש מושג איך אפשר להשיג? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  3. שלום לחברי הפורם היה לי GPS של פוגיקום לצערי שרפתי אותו ..ובנוסף המפות שלו כבר לא היו מעדכנות היה לו IGO 6 ועידכון מפות עולה כ 300 שקלים אני רוצה פתרון זול ואורך זמן לכן כרגע יש לי כמה רעיונות 1) לקנות GPS עם IGO ולעדכנו כל שנתיים לערך ...(300 שקל עידכון) 2) לתקן את ה N95 שלי ו להשתמש WAZE יש עלות אינטרנט ...אין לי מוסג כמה ... 3) לתקן את N95 ולחבר אותו לNEVEGATOR של אורנג שזה גם 24 שקלים לחודש שאלתי היא מה עדיף ...מנסיון מה קורה שב WAZE פתאום הטלפון מצלצל ?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  4. Started by id3232,

שלום רב אני מחפש דפדפן לאנדרואיד שיכול לפתוח קבציpdf ישירות בטאבים ללא צורך בהורדת הקבצים למכשיר. ראיתי שקיים בכרום לאייפון. יעזור מאוד לסטודנטים. תודה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  5. שלום! אני רוצה לשמוע חוות דעת על נוקיה 6500S איך המצלמה המוזיקה הערכה שלו המלאה ואם זה המחיר שנע סביבו תודה לכולם !

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by AmirNadav,

שלום. ברשותי אייריבר h120 (אבל הארדיסק של h140 שנלקח מאייריבר אחר) עתיק יומין , ונמאס לי שאין בו עברית. אני יודע שפעם היה רוקבוקס, ופחדתי להתקין כי לא ממש ידעתי איך ולמה. האם יש רוקבוקס עם עברית לאייריבר h120 ? האם יש מדריך בעברית או בכלל , איך להתקין אותו? תודה, אמיר.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  7. שלום לכולם.. יש לי שאלה - יש לי מוטורולה אטריקס - אנדרואיד 2.2. רציתי לדעת האם זה אפשרי לשלוח מהמכשיר מסמכים להדפסה, כגון מיילים PDF וכו'.. ניסיתי להוריד כל מיני תוכנות מהמרקט אבל אף אחת לא מצליחה לבצע זיהוי של המדפסת. אני מחובר עם המכשיר ב - WIFI לרשת הביתית שלי, בה קיימות 2 מדפסות בשיתוף. האם זה בעיה תוכנתית? אנדוראיד? הגדרות מדפסת? שיתופיות וכו'? תודה

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by ComputerExpert,

אני רוצה לקנות MP3 חדש, ויש לי רק 150~200 שקל. אני כנראה הולך על זה: http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=676681 או זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=693374 שהשני זה אותו נגן רק עם כפול זכרון. P: זה נחשב נגן טוב? ואם כן, האם כדאי לי לקנות מאייבורי? אני מודע לזה שזאת חרא חברה, אבל האם הם באמת יכולים להתעסק עם MP ולהרוס אותו? או שזה בא חדש מהחברה? כי אני באמת לא רוצה לקנות MP ושהוא ידפק. ואני אפילו יותר אשמח אם מישהו שקנה כבר משם MP יוכל להגיד לי האם הכל בסדר. (:

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by bobbanai jhhi,

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_2-8014.php

10. Started by gabrielf,

צריך המלצה על מקום טוב ואמין עם חלקים מקוריים לתיקון אייפד 2 בתל אביב תודה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by galr52,

שלום אשמח לדעת מה מבין הנגנים הבאים הוא הטוב והמומלץ ביותר (כמובן שאם קיים נגן יותר טוב במחיר הזה אשמח לשמוע עליו) אשמח אם תגידו באיזה מה היתרונות והחסרונות של כל נגן בתחומים הבאים: גודל מסך, איכות שמע, איכות הנגן ועמידותו, שלא יהיה רשום בגיבריש 1. http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=2826 מחיר 168 שח 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739501 מחיר 167 3. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766970 מחיר 199 אשמח לדעת מה דעתכם, בברכה, גל

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  12. מישהו יודע איך להעלים בחיפוש באנשי קשר אנשים שאין להם מספר טלפון ? כל שיטות "העלמת" ה-Contacts עובדות רק כשמציגים את כל ספר הכתובות. ברגע שעושים חיפוש כל האנשים בלי המספר חוזרים לתצוגה וזה פשוט לא נוח וטפשי.

13. חברת LG משוכנעת כי תוכל לשבור את כל הסטנדרטים והמוסכמות באמצעות מחשבי ה-Gram החדשים שלה לכתבה

14. Started by gogoman,

יש לחבר שלי את הפלאפון הנ"ל והוא מצלם עם המצלמה מלא כל תמונה על הרזולוציה הכי גבוהה והאיכות הכי טובה ביקשתי שיישלח לי תמונה בשביל לראות איך המצלמה שלו באמת, למרבה ההפתעה גיליתי שכל תמונה שוקלת משהו כמו 1 מגה איך זה הגיוני יש לי מצלמה 3.2 מגה פיקסל של אולימפוס שכל תמונה אצלה היא 2.5 מגה ופה יש 5 מגה פיקסל ותמונה היא בערך מגה. המצלמה של הN95 באמת איכותית ומשתווה למצלמה דיגיטלית או שזה סתם בשביל למשוך לקוחות??

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום אני מחפש המלצה לTablet בעל מקלדת מלא פיזית ראיתי כמה כאלה אבל אני לא כול כך מבין בנושא זה ואני פתוח להמלצות כאמור התקציב הוא עד 3000. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by IlanF,

בדיוק "שידרגו" לי את המכשיר (אם לשדרג זה נחשב להחליף חרא בחרא ), די הסתדרתי איתו אבל... איך אני אמור להעביר תמונות אליו???!!!???!!! שמתי בכרטיס זיכרון 10 תמונות, מתוכם הפלאפון מזהה רק 3!!!!! מה הגודל של התמונה צריכה ליהיות בשביל שאני יוכל לשים את התמונה כרקע ושהפלאפון יזהה אותה? ואיך אני שם קובץ MP3 כצלצול?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  17. שלום רב, ברשותי נגן MP4 של fujicom חדש. חיברתי אותו למחשב ע"י הכבל USB שהיה באריזה, והעתקתי מהמחשב שירים למכשיר. אחרי שמיעת מוסיקה בנגן הסוללה התרוקנה. ניתן לטעון אותה ע"י חיבור למחשב בלבד. חיברתי את הנגן למחשב, וסמל הסוללה מופיע ולא זז במקום שיהבהב. כאשר אני מחבר את הנגן למחשב, מתקבלת ההודעה הבאה. מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by bhaim6,

שלום לכולם, אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל(דרך אמזון) שיעבוד בארץ ברשת אורנג', ושמתי לב שיש שני דגמים למכשיר I9000 ו I9000T. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם (פרט למחיר). http://www.amazon.com/s/ref=amb_link_354270402_7?ie=UTF8&node=2407749011&brand=samsung&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=left-1&pf_rd_r=0AWC7MAY7Q8J2H6YWHGZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1279425422&pf_rd_i=2407749011#/ref=sr_nr_p_6_0?rh=n%3A2335752011%2Cn%3A%212335753011%2Cn%3A2407749011%2Cp_4%3Asamsung%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER&bbn=2407749011&ie=UTF8&qid=1304295762&rnid=2491153011 כמו כן שמתי לב שבביקורות על המכשיר באתרים שונים המכשיר נקרא לפעמים Vibran…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  19. שלום. אני מחפש נגן פשוט להקלטה, והשמעת שירים. לא צריך יותר מזה. חשוב לי שיתמוך בעברית בצורה טובה. אני מחפש משהו אמין וטוב, ועדיף כמה שיותר זול. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by d100,

האם ישנו מחשב כף יד שכולל בתוכו את כל האפשרויות של מחשב רגיל ומחשב נייד. אני מתכוון מבחינת תוכנה. הכי חשוב שיהיה שם אינטרנט הכי נוח ומהיר שאני לא ארגיש שינוי ממחשב רגיל. האם יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  21. מערכת התזכורות של נוקיה symbian מאוד נוחה. במיוחד ב-Nokia 6120 Classic. מערכת התזכורות שבנוקיה עם windows phone משתווה לה?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  22. האם אפשר לשנות את צליל השעון המעורר במכשיר נוקיה 6085?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by glory,

אהלן.. הייתי רוצה לדעת איזה מכשיר מתקדם אפשר לקחת עד המחיר הזה. אני צריך שיהיה במכשיר כל מה שאפשר וחשוב שיהיו הדברים הבאים: GPS, מצלמה טובה, מסך טוב(סרטים אולי?), תמיכה בעברית- אורנג',WIFI.. בקשר לאינטרנט האם אפשר לקחת חבילה רגילה בכ20 ש"ח לחודש? מכשיר שיוכל להעביר לי את הזמן בכיף=] אם יש בדיוטי-פרי כדאי לקנות משמה? תודה.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by srulzucker,

שלום, קניתי דרך האינטרנט אוזניות Philips in ear עם הקשת מאחורי הצוואר. אחרי מספר שימושים לריצה אני כמעט לר שומע באוזן שמאל. רצוי לציין שאני מזיע מאד וגם ששמעתי טוב במהלך הריצה עם הזיעה הפסקתי לשמוע והייתי צריך להרחיק את האוזניה מהאוזן כדי לשמוע טוב יותר. ניקיתי מלכלוכים את יציאת האוזניה אבל גם בלי הכיסוי עדין לא שומעים. אשמח לרעיונות.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים