עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by noam142,

שלום , החלטתי להתקדם אחרי חמש שנים עם מכשיר גרוע .. הדרישות מהמכשיר : * נגן מוזיקה איכותי ( עם חיבור לאוזניות רגילות ). * wifi * מצלמה * עדיף שיהיה gps מובנה שניתן להפעיל ללא צורך בחבילת גלישה אני כרגע לקוח פלאפון cdma ללא כרטיס סים , אני לא מעוניין לכלול חבילת גלישה ושיחות אלה לקנות מכשיר בלבד . אשמח לקבל המלצות למכשירים העונים לדרישות ובנוסף היכן הכי משתלם לרכוש מכשיר זה ( חנות פרטית , דרך החברה הסלולרית, )? תודה מראש למגיבים ..

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  2. שלום , רכשתי לאחרונה אוזניית BT מוטורולה H350 בצעתי את שלב ה PARSING עם מכשיר הנוקיה N95 הכול זוהה בהצלחה. רק יש לי תופעה מוזרה עכשיו כאשר אני מקבל שיחה או מנסה להוציא שיחה האוזניה מתנתקת !!!! דורש ממני לבצע שוב את תהליך התחברות להתקן שמע שעובר בהצלחה שוב.. אבל כאשר אני מנסה לבצע את השיחה עוד פעם זה מתנתק האם האוזניה לא תקינה או שזאת תופעה ידועה בין N95 לסוג אוזניה זה ? אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by SinMaker,

השני משמאל, שנראה כמו ריבוע עם קווים יוצאים ממנו.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  4. אוהבים את Fortnite Battle Royale ומתקשים להפסיק ולשחק? מעכשיו תוכלו לעשות זאת כמעט בכל מקום לכתבה

5. Started by gal140,

קניתי את הנגן הנ"ל, ולא קיבלתי איתו מטען לשקע, אלא רק למחשב...... ואני רוצה גם לשקע, אז מישהו יכול להמליץ לי על מטען טוב שיתאים למכשיר הזה+לינק לקנייה. ולא חובה שיהיה מטען רשמי של קרייטיב, כי הם קצת יקרים.... האם המטען הזה יתאים לי? http://www.gadget4us.co.il/insideProd.aspx?IDP=301 כי מטען של קרייטיב ראיתי רק ב-160 שקל....... תודה.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by isildur,

archos יצאו היום בהכרזה על שלושה מכשירים חדשים ה-5, 5G וה-7 כאשר המספר מייצג גם את גודל המסך המכשירים החדשים יגיעו עם wifi כמובן, יכולת לנגן HD ודיסקים קשיחים בגדלים בין 60 ל-250 ג'יגה בדגם ה-5 ו320 ג'יגה בדגם ה-7. ה-5G מגיע גם עם אינטרנט סלולרי דור 3.5. לפרטים נוספים: http://www.archos.com/products/imt/index.html?country=global〈=en

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  7. מישהו יודע מה מחירו של אייפון 3GS בתאילנד?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by avive,

http://real2112.co.il/?num_of_cart_items=1 חבר רוצה לקנות טלפון סלולרי מהאתר הזה, האתר אמין? הוא לא מופיע בזאפ ודומיו...

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  9. אהלן! מתקינים לי ברכב דיבורית Bluetooth ל3120C NOKIA. בנוסף יש לי עוד מכשיר של נוקיה - E65. האם הדיבורית תתאים גם למכשיר השני שלי? (לא מבחינת התושבת של המכשיר, אלא מבחינת החיבוריות של הBluetooth). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by SMAZ,

שלום 1.אני רוצה לשים סירטונים במכשיר מהמחשב לפלפון דרך USB ולכרטיס זיכרון ולא מצליח לי או שזה לא רואה בפלפון או שזה לא עובד לי? 2.וגם איזה דברים אפשר לעשות לפלפון של מבחינת הגברה ושיפור המצלמה וכול הדברים שיש בפלפון ומישהו שניסה את זה בארץ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  11. אורח אורח
    Started by אורח אורח,

בוקר טוב לכולם, אשמח לקבל המלצה מאנשים שהורידו את השירים שלהם בצורה חוקית. ראיתי שקיימים אתרים עם תשלום חודשי ואתרים שמשלים על פר אלבום/שיר. מה עדיף? חשוב לי- הורדה של סינגלים (לא מעוניין באלבומים שלמים). אפשרות הורדה במטרה לשמוע מהמחשב הנייד ומהפלאפון (לא מעוניין לשמוע דרך סטרימינג). אפשרות גיבוי של השירים שנרכשו באתר עצמו להורדה מחדש במידה ולא אצליח לגשת לשירים כתוצאה מתקלה בדיסק קשיח או דיסק או קי. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by Reverie,

שלום לכולם, נרשמתי כי ראיתי שאנשים פה מבינים עניין ואני זקוק להתיעצות לגבי רכישת נגן חדש הסתובבתי הרבה וראיתי את הS9 של Cowon, שנראה מעולה ולמיטב הבנתי נשמע יותר טוב מכל נגן אחר (תקנו אותי אם אני טועה, באמת שאין לי מושג) הZUNE HD נראה מעניין גם, למרות שבכל הביקורות שראיתי לא אמרו משהו מיוחד על הסאונד הטאץ' גם קורץ לי, אמנם פחות כי הבנתי שהסאונד ירוד ביחס לS9, וסאונד זה פקטור רציני אצלי התקציב הוא בערך כמו של הטאץ' והS9, אפשר להתגמש קצת אבל זה באופן כללי. הנפח הרצוי הוא לא פחות מ16 ג'יגה, מעדיף 32 ומעלה תמיכה במשחקים, וידאו ושאר צעצועים זה גם בונוס טוב ועד כמה שהבנתי הS9 לוקה בחסר בעניין האפליקציות בכל אופן אשמח להנחיה והמלצות לדברים שאולי לא ציינתי פה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  13. שלום לכולם... אני מעוניין לקנות PSP אבל יש לי כמה שאלות: מה ההבדל בין הגירסאות? שמעתי שיש מספר גרסאות.... מה עדיפה ולמה? כיצד בנוי הקלט של המכשיר.... האם אלו CD'S קטנים שאפשר לצרוב אותם במחשב ואחרכך להכניס אותם לPSP... או שזו טכנולוגיה אחרת.... באיזה גירסה אפשר להוריד משחקים (חינמיים, כמובן... ;D כמובן!), מהמחשב? שמעתי שהאופציה הזו לא ניתנת בכל גירסה! זה די דחוף... אני מתכוון לקנות בקרוב... אז תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  14. חשבון טוויטר שמתמחה בהדלפות מעולם הגאדג'טים משתף אותנו במספר תמונות ראשונות ופרטים טכניים אודות הסמארטפונים שאסוס תחשוף בעוד כשבוע מאמינים שלאסוס יש את מה שצריך על מנת להצליח בשוק המכשירים החכמים, גם ללא סיוע משבבים של אינטל? הכתבה הנוכחית היא כנראה עבורכם. חשבון טוויטר שעונה לשם המוזר משהו krispitech שיתףכמה וכמה פרטים חדשים אודות משפחת ה-Zenfone 3,אשר לכאורה תוצע בלפחות שלושה גדלים שונים עם דגם 4.5 אינץ' עבור כל מי שעדיין לא מוכנים להתחבר אל טרנד מסכי הענק, גודל של 5 אינץ' שיהיה הדגם הסטנדרטי לצרכן הממוצע ועוד דגם עם מסך שבין 5.5 אינץ' ל-6 אינץ', שיקרוץ ככל הנראה לחובבי הפאבלטים בעיקר. המכשירים החדשים יתחברו אל הטרנד הבולט בעולם הסמארטפונים ויתבססו על מעט…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  15. אורח snirfern
    Started by אורח snirfern,

לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה ! לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה. לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'. במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון. נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם. בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ. לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי …

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by Crash5,

שלום, אני מתכנן לרכוש נגן מארה"ב שהתקציב יעמוד על סכום של עד 300$. הדרישות שלי הם: איכות שמע גבוהה איכות תמונה גבוהה נפח גדול ממשק נוח יציאה לחיבור טלוויזיה (אם אפשר אז גם ניגון ב-HD) תקשורת אלחוטית תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  17. המפרט הטכני של הגירסה הקשוחה והקשיחה למוצר הדגל של סמסונג נחשף, אך האם גם הפעם הוא יהיה בלעדי למפעילה האמריקאית AT&T ובלתי ניתן להשגה בשום דרך אחרת? אחד המכשירים היחידים שהיה מרשים יותר מה-Galaxy S6 במהלך השנה שעברה היה האח הלא-ממש-תאום שלו,Galaxy S6 Active, שהציע מפרט טכני זהה בתוספת חיי סוללה כמעט חסרי תקדים תודות לסוללה בקיבולת גדולה משמעותית של 3,500mAh, וכמובן גם מיגון משמעותי עוד יותר מפני פגעי העולם החיצון עם עמידה בתקן ה-MIL-STD-810G הצבאי הבינלאומי. כעת, נראה שסמסונג מכינה אח דומה מאוד עבור ה-Galaxy S7 החדש – שיכונה, באופן לא מפתיע, Galaxy S7 Active. גם דגם ה-Active החדש צפוי להציע מפרט חומרתי זהה לגמרי לזה של הדגם המקורי (מסך QHD בגודל 5.1 אינץ', ש…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  18. שלום, קניתי גלקסי אס2 לפני כחודשיים, לא הבחירה הכי טובה בשביל 2000 ש"ח: מצלמה שלוקח לה 2 שניות להגיב, סוללה ככה-ככה וכו'. גלקסי אס3 ראיתי אצל אחרים ואני לא אוהב. מה הייתם ממליצים לי אם אני מעוניין בסוללה נדיבה ומצלמה שמגיבה בן רגע? בשאיפה משהו ששוקל יחסית מעט, ואם לא יותר מ-2500 ש"ח אז גם טוב. לאחר השוואה עם אייפון, הגעתי למסקנה שאין על אייפון מבחינת איכות החומרה והמגע, אבל אני די שונא את אפל ואת העולם הסגור שלהם. מאידך, אם הטלפונים שלהם היו מתומחרים באופן סביר, הם היו קולעים לצרכים הדי מצומצמים שלי והייתי סוגר על אייפון 5. אבל 4000 ומשהו ש"ח -- לא בא בחשבון.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by Kayfun4ik,

שלום לכולם האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר GPS Logger? האם מישהו יודע אתר שב ניתן לקרוא ביקורות על GPS loggers שונים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  20. Started by yossi_b,

חזרתי מארה"ב ולקראת נסיעות נוספות. במקום היותי בארה"ב (יוסטון/טקסס) אין אפשרות להסתדר בלי GPS. נזכרתי שקניתי בארץ לפני כמה שנים מכשיר של QUE דגם NQ503 ועליו תוכנת IGO עם מפות ישראל ואירופה. אני רוצה להפעיל המכשיר כ-GPS עם מפות יוסטון/טקסס ארה"ב.. כשביררתי ב-IGO בארץ הבנתי מהם שמעבר לעובדה שמחירי המפות שלהם מאוד גבוהים, אין להם את מפות יוסטון/טקסס בארה"ב בין בקניית המפות (300 ש"ח) ובין בהשכרתם (100 ש"ח לחודש) . איך ממשיכים בכל זאת ומגיעים למצב שיהיו לי את מפות ארה"ב (בדגש על יוסטון) על המכשיר? צריך לפרוץ את המכשיר ?(איך עושים את זה?) להוריד מפות של ארה"ב ולהתקין אותם על המכשיר? (ומאיפה מורידים? ואיך מתקינים?) כל עזרה תתקבל בברכה. יוסי

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  21. https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01DZORCVW/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1467870110&sr=1-2&pi=SY200_QL40&keywords=LG+g5&dpPl=1&dpID=41bYzLW0IyL&ref=plSrch האם זה יתאים לארץ? אני בהוט מובייל. תודה.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by EyEOnE,

לא ראיתי פה שום דיון על הטאבלט העתידי הזה שאמור לצאת לשוק ב-15 לחודש. מה כל הבאז שהם מנסים ליצור? מה כבר הם יכולים לשות ששאר החברות עדין לא עשו? מי שלא יודע במה מדובר הנה קישור לאתר הרשמי של החברה: http://www.whoistabco.com/

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by biodome,

היי חבר'ס.. בת דודה שלי נוסעת לניו זילנד שבוע הבא לתקופה של חודשיים וצריכה המלצה למכשיר חדש ואיכותי. אני לא כזה מעודכן במה רץ עכשיו חזק בשוק אז אשמח לשמוע המלצות שלכם. מאוד חשוב שיהיה זמן סוללה ארוך ביותר, כי היא גם תצטרך את הנגן בטרקים, יכול להיות שאפשרות להחליף סוללות תקסום לנו. מבין הדברים שראיתי רצים בפורום בין השאר שמתי לב לנגנים של iAudio כמו ה-D2 (עם הזמן ניגון המאודדד ארוך שלו) וה-X5L. אהבתי ב-D2 שיש אופציה להוציא וידיאו לטלוויזיה (אני מכיר מישהי עם A2 וזה מאוד שימושי בשבילה) - האם הוא מתמודד עם כל סרטון divx/xvid ומריץ אותם בצורה נורמלית? לבעלי הניסיון פה - הוא תומך ב-SD 4GB שהוא לא SDHC? גם החברות הפוחות מוכרות כמו ה-Transcend X150? האם הוא תומך בעיברית?…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by RDS,

טוב תראו, יש לי קרוב משפחה שעובד בפלאפון, והוא יכול לסדר לי מכשרי בזול... אז הייתי רוצה לדעת איזה מכשירים אתם ממליצים לי משם? (בלי הגבלה מסויימת... כמובן חוץ מה-Q וכל הסגנון PDA)... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.