עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ^ שאלה למעלה. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  2. היי ה-Omiz 2099 החמודה שלי מתחילה להראות סימני שחיקה (התופסן הזה של האוזן עומד להישבר ואין לי מושג איפה אפשר להשיג אחד כזה חדש..), אז החלטתי פשוט להחליף אותה במשהו רציני יותר. יש לה שני חסרונות עיקריים: 1. היא חזקה, אבל לא מספיק חזקה לטעמי. במקומות רועשים קשה לשמוע איתה משהו. 2. החלק באוזניה שנכנס לאוזן - מאוד בולט. זה ממש מציק כשרוצים להכניס אותה לכיס. יש לזה שני פתרונות אפשריים: 1. אוזנית ואקום, כמו האוזניות של סוני שמגיעות עם ה-SE W880 למי שמכיר - פותר את בעית העוצמה. 2. אוזניה ללא חלק בולט שנכנס לתוך האוזן.. הבעיה היא ששתי האפשרויות סותרות אחת את השניה.. מישהו מכיר אוזנייה שהיא גם קטנה וקלה (קשה לחזור אחורה אחרי שמתרגלים לאיזור ה-10 גרם), גם חזקה, וגם מספיקה למספיק שע…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הפאלם הוא מסוג Palm1 Tungsten E2 והמערכת הפעלה מסוג VISTA 64BIT אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בנושא תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by matanhh,

יש לי תנגן הזה ושאני בה להכניס דרך התוכנה של הנגן סרטים לנגן הוא מעברי לי אותם כ wmv למרות שהוא תומך ב avi איך אני מכניס סרטים ב avi שהוא יקרא אותם ולא כ wmv כי wmv יותר גרוע מ avi איך עושים שאני יכניס סרטים וזה ישאר כ avi ולא יהפוך wmv?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by בויקה,

אני שומע שירים מיוטיוב דרך הREALPLAYER ואם אני יוצא מזה/עובר ליישום אחר זה עושה פאוס אותו הדבר לגבי הרשמקול - אם אני יוצר ממנו זה עושה פאוס איך אני יכול להקליט שירים בשביל שנאי לא יצטרך 100 פעם להתחבר לאינטרנט לשמוע את אותו שיר? (או יש אפשרות להוריד לפלאפון את השיר?) דבר שני, קיים מחזיק לפלאפון שהיה נוח להשתמש בו בזמן נהיגה? (הכוונה לשימוש בספיקר/מוזיקה/GPS) דבר שלישי, הגדרתי שאני סוגר את הפלאפון הוא ננעל אוטומטית (וזה יותר נוח ככה) הבעיה היא שאני שומע שירים וסוגר אותו לכיוון השני הוא גם ננעל וזה לא נוח כי אי אפשר להשתמש בפאנל בצד (וזה לא פאנל שהכפתורים שם נלחצים בקלות, לא צריך תנעילה לצד הזה), יש אפשרות שזה יהיה רק לצד אחד? תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by Men7a,

שלום , מזה זמן רב אני מנסה לחבר את האייפוד שלי לitunes והתכונה מראה לי שגיאה: your ipod version is higher then the itunes version לומרות שיש לי את התוכנה הכי חדשה של itunes מישהו יודע למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  7. מישהו מכיר את הדגם הנ"ל? קישור למוצר - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6318&perur=0 מה דעתכם? מומלץ במחיר הזה?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  8. כעת אני בחיפושים אחר טלוויזיית LCD. אחרי שדפדפתי קצת בזאפ החלטתי לעשות תחקיר מעמיק יותר על ידי חיפוש מספרי הדגמים השונים של החברות המוכרות כמו למשל פאנסוניק וLG בגוגל. נכנסתי לאתרי החברות וחיפשתי את הדגמים המופיעים בזאפ שעליהם אני רוצה לקבל קצת יותר פרטים וגיליתי שאלו דגמים שאינם מוכרים באתר המקורי! זו לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בתופעה הזו, גם עם מכשירים סלולריים זה קורה לפעמים ואני תוהה מדוע ? האם זה אומר שהדגם אינו מקורי? איך אוכל לברר עליו יותר פרטים ? תודה רבה למגיבים, קרן המבולבלת... :s05:

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by xlSnaK,

האם מישהו יודע אם יש חנויות פרטיות של פלאפונים בחדרה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם קיבלתי אתמול מאוסטרליה דרך EBAY את שלט ההרמוני 525 של לוגיטק אני חייב לומר שזה פשוט שלט מדהים(250 שקל כולל משלוח במקום 450 בארץ!!!!!) העניין הוא שהכנסתי את הממיר של YES דגם ADB 6P47 הכל עובד מעולה חוץ מעניין קטן כשאני מעביר ערוץ הוא מעביר 2 ערוצים בבת אחת וכנ"ל גם לגבי הסאונד הוא מקפיץ בשתי נגיעות במקום באחד ניסיתי גם ללמד אותו ישירות דרך השלט ולא עזר למישהו יש פתרון???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by PTTM,

אהלן. ניסיתי לעדכן את הגירסה בD2 שלי, אבל אז באמצע העברת הקבצים בתיקייה השנייה וניתוק המכשיר (כדי להתקין את הקבצים בתיקייה השלישית) קרה משהו מוזר: כשחיברתי את המכשיר למחשב, הוא זיהה אותו כחומרה חדשה, ולא הצלחתי לראות את התיקייה "D2" שהיא המיין רוט. מה אתם אומרים? הלך המכשיר?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. מישהו יכול להמליץ על מקום כזה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ההורים שלי בארה"ב ובחנויות אומרים שהם לא שמעו על החברה,מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת האם קיימת דרך לדעת מתי יוצא עדכון גרסה לפלאפון מסויים? הפלאפון במקרה הזה הוא סמסונג L760. תודה.

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by shake7,

כשאני מקבל שיחה ולא עונה, במקום להכנס לשיחות שלא נענו נפתח לי התפריט של הקיצורי דרך. למשל אני מקבל שיחה ולא עונה, מי שהתקשר מנתק ואז זה אמור להראות לי שיש שיחה שלא נענתה אבל במקום נפתח לי הקיצורי דרך.. אח"כ שאני נכנס לתפריט שיחות (יוצאות, שלא נענו וכל השאר) זה לא מראה לי אף שיחה למרות שהיו כאלה.. מה לעשות ? תודה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  16. Started by Froze,

הי מה דעתכם על המכשיר הנ"ל? כרגע יש לי SE K610I ואני לא כ"כ מרוצה.. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by approx,

אם אני צורב על הפלאפון שלי(K800I ) גירסה של k810i מה זה יתן לי ? איזה שיפורים ? יתרונות חסרונות

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by ran07,

מישהו יודע מתי תיצא גירסא החדשה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by The Dom,

קיבלתי את הN95 שלי מאורנג' לאחר תיקון, ובמסך הראשי איפה שיש את השורה עם כול מיני אפליקציות, שהראשון אמור להיות ספר טלפונים - הם החליפו את זה בשירותי הטלוזיה שלהם. איך אני משנה את זה חזרה לספר טלפונים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by zniibidl,

יש לי את הסוני אריקסון. אבל יש לי אפשרות שדרוג חינם. כדאי לי בכלל? (ברשת סלקום)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by xlSnaK,

אני רוצה שתמליצו לי על פלא עד 1400 ש"ח באורנג' אולי קצת חריגה שתיהיה מצלמה טובה.העדפה על 3 MP MP3 וכו' תודה D:

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by ori14,

שלום, החלטתי להתחדש באוזניות חדשות ולאחר חיפושים רבים הגעתי לשני הדגמים הללו. יש לי כמה שאלות: 1. מה דעתכם על הJBL? אשמח אם מישהו בעל הכרות גם איתן וגם עם הAKG יעשה השוואה קטנה. 2. יש כאלו שאומרים שהJBL פחות טובות מהסנהייזר CX300, זה נכון? 3. האם ההבדל בטווח התדרים של הJBL והAKG (לטובת הAKG) מורגש בשימוש עם נגן כמו המייזו M6? 4. שמעתי שהJBL מזייפות קצת בבאס ובטרבל, ומאנשים אחרים שמעתי שלא מרגישים את הבאסים או שהם בולעים את כל השאר, מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן? (לא איזה אודיופיל ביקורתי במיוחד שעובד עם אוזניות בכמה אלפי שקלים, פשוט להגיד איך הן). אשמח אם תעזרו לי להחליט, אורי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by SheZiF,

האם ישנה האפשרות להמיר את ההרדדיסק באייפוד שלי מfat32 לntfs? או פשוט לפרמט, ולהתקין את "מערכת ההפעלה" של האיפוד מחדש?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MODY69,

יש למישהו השערה מתי ה- iphone החדש יגיע לארץ ביבוא אפור? האם יש אופציה לעברת אותו בכלל ולהתקין מפות של ישראל?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by player_1,

בפלאפון שיש לי עכשיו (6288) יש בעיות של נפילות קליטה מדיי פעם וקריסות מדיי פעם בזמן האזנה לשירים או משחק יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס זכרון אבל לא בא לי להתעמק בזה , השאלה שלי היא אם כדאי לךי להחליף את הפלאפון שלי בנוקיה K610I למרות הבעיות בו

• 5 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים