עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הסבר בקצרה: ישנה תמונה, לגיטימית ונקייה מוירוסים. כשהיא מוגשת לנייד בצורה המקורית שלה (RAW) בלי המרות למיניהם, היא יכולה להקריס את התוכנה שבאמצעותה היא נפתחה. במידה והצלחתם להגדיר אותה כרקע, אז כנראה שתצטרכו לאפס את הטלפון שלכם כי בכל פעם שתפתחו את מסך הנעילה, התמונה תופיע ותקריס את הלאנצ'ר. להסבר מפורט, מומלץ לצפות בסרטון.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by X-It,

אחרי שעידכנתי לגירסה העברית את הסאנסה שלי אז הכל יותר איטי והוא עובר תפריטים יחסית לאט למה שהיה קודם... וגם יש לי בתיקיית המרכז של הסאנסה שתי קבצים שהסיומת שלהם היא Mi4 ו Rom אני יודע שהם קבצים של העידכון אבל אני לא יודע אם למחוק ,מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by Animor,

אהלן, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן MP3 לפעילות ספורטיבית: 1. קומפקטי ונוח לנשיאה. 2. תמיכה בעברית. 3. רדיו FM עם קליטה טובה. 4. פשטות הפעלה (מיועד לאימא שלי). 5. 2-4GB עשיתי חיפוש בפורום וראיתי הרבה המלצות על ה-salsa clip, אבל בביקורות נטען שהרדיו שלו לא משהו, אז אני לא רוצה ללכת עליו. בנוסף, איך האוזניות שהנגנים מגיעים אתם? האם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות, או שהאיכות מספקת למישהו שאינו אודיופיל? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  4. שלום. אני מחפש נגן פשוט להקלטה, והשמעת שירים. לא צריך יותר מזה. חשוב לי שיתמוך בעברית בצורה טובה. אני מחפש משהו אמין וטוב, ועדיף כמה שיותר זול. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  5. לא שיש יותר מדי סיבות לצפות בזה, במיוחד כי הנתונים כבר הודלפו אלף פעמים, אבל אם מישהו מעוניין: http://www.htclaunch.com/

6. Started by EladBr,

אני לא מתכוון ללכלוך ולסימנים של טביעות אצבע, לא מפריע לי לנקות כל חמש דקות. השאלה שלי היא האם זה הורס את הנגן אם אני אשתמש באצבע? או האם זה יכול לגרום ללכלוך שלא ירד? נ.ב אשמח לעצה איך כדאי לנקות את המסך של ה-D2. בתודה אלעד

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by dreamlogic,

חשבתי micro אבל ראיתי הודי באיזה סירטון אומר שצריך nano sim כמו של האיפון אז איזה צריך? ולמה יש 2 כניסות לסים קארד תודה רבה

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  8. יש לי את הנגן המצויין הנ"ל וכשאני לוחץ על BOOKMARK או ADD TO LIST לא קורה כלום... אני מנסה ללחוץ על הPLAYLIST והתיקייה לא נפתחת. גם כשאני מנסה להסתכל דרך המחשב מה יש בPLAYLIST אני לא רואה כלום.

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by Gilo2005,

בכול מקום ניסיתי לברר,אבל משהו לא מסתדר לי,מדוע אני לא מצליח להוריד משחקים לפיליפס 530 שלי האם בכלל הוא תומך במשחקים?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  10. מחפש מכשיר עד 800 ש"ח . חשבתי ללכת על nokia 6288 או k610i . יש עוד הצעות ? חשובה מאוד המצלמה ואיכות השמע של ה-MP3 . תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by Jenia24,

מישהו שמע עליו? השתמש בו? איך איכות הסאונד שלו? ומה דעתכם עליו? הוא עולה עכשיו 300ש''ח 2GB האם הוא עדיף על Sansa C240 ?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  12. אזעקות בזמן אמת הסבר: אפליקציה המספקת לכם התראות בזמן אמת כאשר יש אזעקה באיזורים בהתאם לבחירתכם. ההתראות נעשות במקביל ואפילו לפני (בשניות בודדות) שנשמעות האזעקות במערכת הצופרים. הממשק מעוצב ונוח לשימוש, כולל היסטוריית התראות ואפשרות לשנות את הגדרות ההתראות (צלילים, רטט וכו'). בנוסף יש לכם אפשרות לבדוק אם חבריכם ובני משפחתכם מוגנים אחרי השמע האזעקה- באמצעות שליחת הודעה מובנת על ידי האפליקציה לאחר שאתם מקבלים התראה על האזעקה באיזורם. היתרון הבסיסי באפליקציה הזו על פני אפליקציות ההתראות האחרות- האפליקציה אינה מסתמכת על הודעות PUSH ואינה צריכה לאחסן את המידע בשרתים- אלא מתריאה באמצעות הודעות מערכת מה שמקצר משמעותית את הדיליי בין קבלת ההתראה לבין ההודעה שקופצת לכם…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by aloneg,

דרושה המלצה מחפש לקנות בחול נוקיה יד שניה, מחפש דגם טוב ואמין בלי כל השטויות של הדור 3 או מצלמה סופר מתוחכמת או כל מיני פיצ'יפקס מיותרים. בקציור אם אתם יודעים על איזה דגם שנחשב לטוב במיחד

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by AmitDanan,

יש לי מספר רב של אפליקציות אבל הוא לא מזהה אותם בתוכנה רציתי לדעת אם יש דרך לאפס את אייטיונס שהוא יחשוב שהמכשיר חדש. יש לי אייפון 4 מערכת מעודכנת לגירסה אחרונה 7.1.2 מישהו מכיר את הבעיה?

15. עדכון לאייס קרים מי שרוצה לעדכן ידנית: http://www.androidcentral.com/how-manually-update-your-gsm-nexus-s-ice-cream-sandwich בעיקרון זה עדכון ל-I9020T (הגרסה הנפוצה) ואנשים מ-XDA דיווחו שזה עובד על ה-9023 (הגרסה האירופאית), אני אבדוק את זה תכף על ה-9020A שלי ואעדכן אם זה עובד. עריכה: לא עובד על ה-9020A.. לא נורא, עניין של ימים עד שיהיו רומים מבושלים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי מחפש סלולר יחסית פשוט (עדיפות לסליידר או צדפה) עם קליטה טובה וזמן סוללה טוב. אם יש מצלמה טובה אז עדיף כמובן. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eranir,

אהלן. אבא שלי לפני קניית מכשיר GPS (כנראה Que NQ505/555) ואני מנסה להבין את ההבדלים בין מערכות ההפעלה השונות. הבנתי שה-IGO8 מכיל אפשרויות רבות יותר\ אך האם יש פגיעה בפשטות שיש באמיגו? אשמח לשמוע גם אם אתם מכירים מקומות שמחזיקים מכשירים פתוחים שאפשר לנסות לתפעל ולהשוות תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by B.M.W,

ראיתי שלK800i יש מסך בעל 262 אלף צבעים, לעומת זאת, לרוב הפלאפונים האחרים בטווח המחירים הזה יש מסך בעל 16 מיליון צביעים, האם ההבדל באמת כל כך גדול?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  19. אהלן יש לי גלקסי מיני ואני רוצה שהוא ישתף את האינטרנט הסלולרי שלו למחשב הנייד שלי. אני הופך אותו בהגדרות לנקודה חמה ומנסה להתחבר דרך המחשב. המחשב מצליח להתחבר אבל מודיע באמצע שההתחברות לקחה הרבה זמן ואח"כ הוא מראה שזה מחובר ללא גישה לאינטרנט. מה הפיתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. המועמד המוביל שלי כרגע הוא ה HTC DESIRE HD , רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו? ד"א - במידה ואני רוכש אותו בחנות פרטית, ומגיע לאורנג' עם החשבונית אני זכאי להחזרים מהם? כרגע אני נמצא במסלול חיילים.

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  21. YotaPhone, הסמארטפון הרוסי הייחודי שכולל מסך E-Ink משני, חוזר בגירסה חדשה עם מפרט עוצמתי יותר - ומחיר גבוה תואם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%95%d7%91-%d7%a9%d7%a0%d7%99/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yinon21,

איך ה- Z? (לא Z1) בזאפ בסקירה הוא כותב שיש בעיה בצילומי סטילס שהצבעים לא אמיתיים,ושם בחוו"ד מישהו מתריע שבקבוצת פייסבוק אנשים "כותבים שנשרפים פיקסלים במצלמה". לך יש בעיות בצילום או בעיות אחרות? איפה אפשר לקנות בפחות מ-1800 עם שנתיים אחריות יבואן? מעניין שבאתר http://www.phonearena.com/phones/Sony-Xperia-Z_id7539- כותבים שיש לו שלושה שמות נוספים: Sony C6603, Sony C6602, Sony Xperia Z LTE תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Rockstatement10,

איך ה-G2 ביחס למכשירים החדשים ביותר שיש היום? מבחינת מפרט, מצלמה וכו'....

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  24. שלום לכולם, לפני בערך חצי שנה שהתחלתי את הקק"צ, הזנחתי את הנגן ולא השתמשתי בו במשך חודשיים (טיפה יותר) ואכן הנזק לא איחר לבא, הבטריה שלו נעלבה בהפגנתיות ולא פועלת יותר מ 10 ד' של השמעת שירים (לפעמים 15.....) הנגן המדובר הואiAudio M3 הרגיל 20GB, הוא נרכש בארה"ב לפני 3 שנים, חוץ מהבטריה הוא עובד מצויין ואני ממש מרוצה ממנו (לפכות הייתי) עכשיו השאלה היא כזאת: מה עדיף? לתקן את הנגן או לפנות לאלטרנטיבות? יש לציין שאני חייל עם משכורת של 350 ובערך 450 מתוכם מתבזבזים בעזריאלי (לא, לא התפלקו לי המספרים).... =\ עוד מידע שיש לקחת בחשבון זה שעם הזמן גיליתי שה 20G משמשים אותי רק בעת העברת נתונים ובשימוש השוטף אני משתמש בערך בין 3 ל-4 G בנוסף טיפה מאכזב אותי שיש לשמור על ה HDD מ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, לאחרונה ניסיתי להעביר קבצים גדולים (Zip של 2.7GB למשל) למכשיר והוא פשוט לא מסכים. אחרי חצי דקה אני מקבל הודעה שהמכשיר נותק או משהו כזה. מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.