גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-x6 nokia x6 VS N97
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי רבותי וגבירותי יש ברשותי כרגע מכשיר דגל, סוני XZP עם מעבד 835. הכל נפלא, אבל הוא גדול לי מדי. אהבתי בזמנו את הIPHONE SE אבל אף אחד לא מייצר את הגדלים האלה עם מעבדים נורמלים (חוץ מסוני XZ2 שמעל לתקציב שלי ולא קיים בארץ) ולכן אני מסתכל כרגע על הS8 שהוא מבין הטלפונים הקומפקטיים ביותר בשוק. שמעתי על מספר בעיות... 1. נאמר שהמסך שלו נשבר ביתר קלות, יותר מכל שאר המכשירים בגלל בעיות תכנון 2. נאמר שהמערכת הפעלה שלו לא זזה בגלל תוכנות של סמסונג 3. נאמר שהכפתור ביגסבי הורס את חווית השימוש, ולא ניתן לבטלו. כל פעם כשנוגעים בוולים הוא נלחץ בטעות וכו' וכו' 4. נאמר שסמסונג לא יעדכנו יותר במכוון את הS8 והוא ישאר על מערכת הפעלה 8 לעד. …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מישהו שמתכנן רכישה קבוצתית של זה ? שהוא בעל עסק או משהו ... נראה לי ראיתי פה פעם דיונים של רכישות קבוצתיות כמו של כסא מחשב מחו"ל לא נראה לי שיש פה מישהו שיסרב למוצר הזה כל עוד 1000 שקל אפשר להשיג תוך שבוע ימים עבודה או להוציא מהחסכונות , כי זה ג'אדג'ט של פעם בחיים.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אסוס מקווה לבצע קאמבק בעולם המכשירים החכמים עם דגם מתקדם בעל מצלמה בתצורה מיוחדת וסוללה גדולה יותר מזו של כל המתחרים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון הסיני שמציע שבב Snapdragon 675 עדכני ו-128GB לאחסון במחיר תחרותי במיוחד זמין לרכישה ברשת חנויות באג לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש צמיד בריאות שמנטר את הפעילות שאני עושה במהלך היום. מחיפוש שעשיתי מצאתי 5 אפשרויות JAWBONW UP, FITBIT, NIKE FUEL, BASIS WATCH, AMIIGO אשמח לשמוע חוות דעת ולקבל המלצה על אחד מהם.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
-
הMP3 שלו טוב,איכותי(יחסית לפלאפון)?והאם שומעים חזק?כ"ל לגבי הLG 8300.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניינים בטאבלט של אפל במחיר מוזל? תוכלו למצוא אותו בחנויות, אך אל תופתעו אם לא תצליחו להבין בהבדלים בינו לבין קודמו מהשנה שעברה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
פרטים ראשונים אודות דגם ה-CC9 Pro מצהירים על שימוש בשבב גיימינג עדכני של קוואלקום ובחיישן הצילום המתקדם ביותר שיש לסמסונג להציע לעולם המובייל - בתוספת למצלמה שמספקת תקריב אופטי של פי 5 וסוללה מפתיעה לטובה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש טלוויזיה 32 אינץ, שתהיה איכותית עד 1500 שקל. חשוב שתתמוך בLED . ויהיה כמה שיותר טכנולוגיה.. אני ישתמש בטלוזיה כמסך למחשב גם. חשוב שיהיה לפחות 3 יציאות HDMI . (אין לי בעיה לחרוג מהמחיר ב300 שקל) שאלה נוספת מה זה hd ready? והאם זה יותר טוב מFULL HD? מה יותר כדאי? תודה מה אתם אומרים על זאת: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=YZUA32F5300
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מי פה יודע איך להתקין רום אנדרואיד 10 עם רוט על טאבלט Samsun Galaxy Tab A 2016 SM-T580 !! תודה ניסיתי להתקין ולא הצלחתי בכלל.. ואני לא מצליח למצוא מדריך על זה בעברית.. כל המדריכים באנגלית וזה לא מובן לי.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=//1031209 מוצר השנה הוא הארכוס 604?!?! הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסבר בקצרה: ישנה תמונה, לגיטימית ונקייה מוירוסים. כשהיא מוגשת לנייד בצורה המקורית שלה (RAW) בלי המרות למיניהם, היא יכולה להקריס את התוכנה שבאמצעותה היא נפתחה. במידה והצלחתם להגדיר אותה כרקע, אז כנראה שתצטרכו לאפס את הטלפון שלכם כי בכל פעם שתפתחו את מסך הנעילה, התמונה תופיע ותקריס את הלאנצ'ר. להסבר מפורט, מומלץ לצפות בסרטון.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שעידכנתי לגירסה העברית את הסאנסה שלי אז הכל יותר איטי והוא עובר תפריטים יחסית לאט למה שהיה קודם... וגם יש לי בתיקיית המרכז של הסאנסה שתי קבצים שהסיומת שלהם היא Mi4 ו Rom אני יודע שהם קבצים של העידכון אבל אני לא יודע אם למחוק ,מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן MP3 לפעילות ספורטיבית: 1. קומפקטי ונוח לנשיאה. 2. תמיכה בעברית. 3. רדיו FM עם קליטה טובה. 4. פשטות הפעלה (מיועד לאימא שלי). 5. 2-4GB עשיתי חיפוש בפורום וראיתי הרבה המלצות על ה-salsa clip, אבל בביקורות נטען שהרדיו שלו לא משהו, אז אני לא רוצה ללכת עליו. בנוסף, איך האוזניות שהנגנים מגיעים אתם? האם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות, או שהאיכות מספקת למישהו שאינו אודיופיל? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש נגן פשוט להקלטה, והשמעת שירים. לא צריך יותר מזה. חשוב לי שיתמוך בעברית בצורה טובה. אני מחפש משהו אמין וטוב, ועדיף כמה שיותר זול. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לא שיש יותר מדי סיבות לצפות בזה, במיוחד כי הנתונים כבר הודלפו אלף פעמים, אבל אם מישהו מעוניין: http://www.htclaunch.com/
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מתכוון ללכלוך ולסימנים של טביעות אצבע, לא מפריע לי לנקות כל חמש דקות. השאלה שלי היא האם זה הורס את הנגן אם אני אשתמש באצבע? או האם זה יכול לגרום ללכלוך שלא ירד? נ.ב אשמח לעצה איך כדאי לנקות את המסך של ה-D2. בתודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
חשבתי micro אבל ראיתי הודי באיזה סירטון אומר שצריך nano sim כמו של האיפון אז איזה צריך? ולמה יש 2 כניסות לסים קארד תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי את הנגן המצויין הנ"ל וכשאני לוחץ על BOOKMARK או ADD TO LIST לא קורה כלום... אני מנסה ללחוץ על הPLAYLIST והתיקייה לא נפתחת. גם כשאני מנסה להסתכל דרך המחשב מה יש בPLAYLIST אני לא רואה כלום.
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
בכול מקום ניסיתי לברר,אבל משהו לא מסתדר לי,מדוע אני לא מצליח להוריד משחקים לפיליפס 530 שלי האם בכלל הוא תומך במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מחפש מכשיר עד 800 ש"ח . חשבתי ללכת על nokia 6288 או k610i . יש עוד הצעות ? חשובה מאוד המצלמה ואיכות השמע של ה-MP3 . תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מישהו שמע עליו? השתמש בו? איך איכות הסאונד שלו? ומה דעתכם עליו? הוא עולה עכשיו 300ש''ח 2GB האם הוא עדיף על Sansa C240 ?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אזעקות בזמן אמת הסבר: אפליקציה המספקת לכם התראות בזמן אמת כאשר יש אזעקה באיזורים בהתאם לבחירתכם. ההתראות נעשות במקביל ואפילו לפני (בשניות בודדות) שנשמעות האזעקות במערכת הצופרים. הממשק מעוצב ונוח לשימוש, כולל היסטוריית התראות ואפשרות לשנות את הגדרות ההתראות (צלילים, רטט וכו'). בנוסף יש לכם אפשרות לבדוק אם חבריכם ובני משפחתכם מוגנים אחרי השמע האזעקה- באמצעות שליחת הודעה מובנת על ידי האפליקציה לאחר שאתם מקבלים התראה על האזעקה באיזורם. היתרון הבסיסי באפליקציה הזו על פני אפליקציות ההתראות האחרות- האפליקציה אינה מסתמכת על הודעות PUSH ואינה צריכה לאחסן את המידע בשרתים- אלא מתריאה באמצעות הודעות מערכת מה שמקצר משמעותית את הדיליי בין קבלת ההתראה לבין ההודעה שקופצת לכם…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-