עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by amisu,

אני כבר שולף דולרים לקנייתו בניו יורק ;D אך רציתי לדעת אם יש לו תמיכה בכתוביות ? (srt\sub)

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by tood24,

היי מתלבט בין Galaxy S21 Ultra או Google Pixel 6 Pro מה עדיף? תודה

3. Started by Gil28,

רוצה לקנות את ה-N82 אבל לא יודע מאיפה (כמובן ארה"ב) דודה שלי מגיעה לארץ בעוד שבועיים אני רוצה רשימה של חנויות(אתרים) אמינים וזולים (עדיף את הגרסא השחורה)

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by XTZ-Mike,

שלום, כפי שרשום בכותרת , התחדשתי בN85 ואני מחפש עבורו ערכות נושא נוספות. תודה למי שיוכל להפנות לאתר שבו אוכל להוריד (באופן חוקי כמובן) ערכות נושא נוספות.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by gbox,

בס"ד מפלצת של מכשיר,זיכרון קטן. http://www.icell.co.il/article_89.html

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  6. היי אני מחפש טאבלט שכל מטרתו הוא רק כדי להזרים סרטים ל-ChromeCast בעזרת Popcorn Time. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות כסף אבל הכי חשוב זה שהוא יריץ טוב את הפופקורן טיים אפשר אפילו המלצה למפרט טוב שיעשה את זה ואני כבר אחפש טאבלט מתאים.. יש המלצות? תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by eliom,

שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הסמארטפונים האלה. שניהם טאבלטים משולב סמארטפון? https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20025 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23303

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי חבריה, טאבלט תומך g3 מה עדיף לקנות לגלישה ?ומה המחירים? תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. גילוי אוניברסיטת MIT הגיעה פריצת דרך מכפיל את קיבולת סוללה ליתיום זה אומר שסלולרים בקרוב יוכלו להכפיל את עצמם בקיבולת בגודלם היום או להיות קטנים בחצי מגודלם כיום ולתת אותה קיבולת . חוק מור קיים חזק עבור מעבדים, אך הסוללות לא זכו לשידרוג משמעותי , דבר מאוד מתסקל לאור העובדה שפותחים סלולר רואים עד כמה הסוללה ענקית ביחס לרכיבים האחרים . ויש אומרים שסוללות מונעים מהסלולר להתפתח יותר ברכיבים איכותיים בשמע , וידאו , צילום ודברים חדשים . יש רק לקוות שהפטנט החדש יגיע ליצרנים בהקדם . http://www.androidauthority.com/mit-battery-breakthrough-doubles-life-710969/

10. אני מתלבט ברכישת SAMSUNG ATIV SMART PC בKSP יש 2 דגמים, האחד: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A03IL שעולה 2790 השני: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A01IL שעולה 3190 האם ההבדל היחידי בינם זה שלאחד יש סטיילוס ולשני אין או שפיספסתי משהו. לא מצאתי פרטים נוספים על דגם זה: XE500T1C-A03IL באינטרנט.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני מחפש אפליקציה שבה אני מתחיל הקלטה של סרטון וידאו ומראש מגדיר אחרי כמה זמן תיפסק ההקלטה באופן אוטומטי. מצאתי את האפליקציה Video Self Timer אולם פה אני יכול להגדיר מקסימום של 600 שניות ואני צריך בסביבות שעה. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by T-Flash,

אולי אתם יודעים איפה ארכיון החדשות בפוקט? תודה!

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  13. כותרת

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  14. היי אני עומד לרכוש בקרוב Ipod Video מתאילנד. ובגלל שאני לא מסתדר עם אוזניות כפתור, החלטתי לרכוש בנוסף אוזניות InEar התקציב שלי מאוד מוגבל, ככה שעדיף לא לעבור את תחום ה50$, אלה אם כן זה באמת שווה את זה. חשבתי בהתחלה ללכת על ה Shure e2c אבל קראתי המון תלונות על איכות הבנייה ועל חוסר הבאסים. על האוזניות להפיק באסים כמה שיותר עמוקים, אני חובב של מוזיקה "שחורה" ככה שזה חלק מאוד חשוב.... ולא פחות חשוב, הם צריכות להיות עמידות, בזמן שהם לא יהיו באוזניים, הם יהיו בכיס, ואני לא רוצה שהם יהרסו לי (בקיצור שלא יהיו עדינות) יש המלצות? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by luna100,

שלום, אני מתקשה לבחור איזה פלאפון לקנות. אני רוצה שיהיה מסך מגע ובעיקרון אני משתמשת בו בעיקר להודעות ומעט שיחות ודיי זהו. חשוב לי שיהיה קל ונוח לשימוש עם מסך איכותי ועד 800 ש"ח. בהשוואות מחירים הצטמצמתי ל: nokia 5250 samsung Mini Touch S3370E samsung S5603 Magic Touch אעריך כל עזרה. תודה וסופשבוע נעים!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. המסכים גדולים ומרשימים אפילו יותר מב-Galaxy Fold של סמסונג, הטעינה היא המהירה ביותר מאז ומעולם - אבל המחיר של ה-Mate X עלול להיות גבוה מ-10,000 שקלים לכתבה

17. Started by Sp_RuS,

שלום חברים, קניתי ביד 2 מכשיר סאמסונג s5603, אבל אני שייך לרשת אונרג' והמכשיר כנראה לפני זה היה שייך לסלקום. במכשיר יש לוגו של סלקום וקיצורים של סלקום, וקבציי מערכת של סלקום. עשיתי בחירת רשת ידנית, ובחרתי אורנג', המכשיר עובד לי. שאלה יש לי: איך אני מוחק את קבצי המערכת ואת מסך הפתיחה של סלקום?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  18. דגמי ה-Mi 10 וה-Mi 10 Pro המלהיבים יזכו להשקה עולמית בסוף החודש הנוכחי לכתבה

19. דגם ה-Redmi K30 Pro נחשף פומבית - עם שבב Snapdragon 865 ומחיר שיעניק תחרות מעניינת ל-Mi 10 שהוצג רק בחודש שעבר לכתבה

20. אהלן ולילה טוב, אני יכול להשיג נוקיה 6230 מארה"ב רק שיש לו בעיה באחד המקשים. 1: האם אני, כלקוח אורנג'(או נניח סלקום), יכול לבקש מהם לתקן לי אותו, בחינם או בתשלום?(הם לא יודעים בשעה הזו ומחר בבוקר זה כבר לא יהיה רלוונטי) 2: האם אפשר לבקש מהם, או ממעבדה פרטית, או אפילו בעצמי, להתקין עברית בו? טהטה...

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by dddddd,

שלום אז ככה אני מעוניין לרכוש סלולרי ואני רוצה לדעת כמה דברים אני מתלבט בין כמה מכשירים k850'w960 z10 g800 n95 8g אז ככה רציתי לדעת לאיזה מהמכשירים יש את המצלמה האיכותית ביותר ולאיזה יש את הסאונד החזק והאיכותי ביותר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  22. שלום . כרגע יש לי את הגלקסי S3 , יש לי אותו מהרגע שהוא ייצא בארץ . אחרי שהוא עבר איתי חלק השירות הצבאי וגם באזרחות הוא נפל די הרבה (אף פעם לא נשבר ולא היה בתיקון) המכשיר כבר כמה חודשים עושה מלא בעיות הרבה פעמים הוא נכבה ואז נכנס ללןפ בהדלקה ורק אחרי רבע שעה במקרה הטוב הוא נדלק. הוא נתקע כמה פעמים ביום לפעמים נעלמת לו הקליטה ובקושי שומעים משהו בשיחות, כל זה כלום לעומת הסוללה שבקושי מחזיקה חצי יום . החלפתי רומים וכל רום אותם הבעיות . בכל מקרה אני חושב על להחליף אותו . עכשיו חשבתי על הG2 של LG כי המסך גדול ולפי מה שראיתי יש לו סוללה חזקה . (נפח איחסון פחות חשוב לי) . יש לי בבית גם את הS4 (לא שלי) אבל אם אני יקנה למשל את הLG אני יוכל להחליף אותו ולהיות עם הS4 . וראיתי שיוצא ה…

23. דגמי הדגל החדשים של המותג הסיני מגיעים אל השוק עמוסים בכל טוב טכנולוגי - כולל מערכי צילום שנוצרו בשיתוף עם חברת הצילום Hasselbladלכתבה

24. סמארטפון חדש שני במשפחת ה-Poco נחשף בפנינו באותו שבוע - עם פוטנציאל לספק אחסון מהיר מרשים של 256GB בפחות מ-1,000 שקלים, ממש כמו אחיולכתבה

25. האם משפחת מותג ה-Galaxy A בדרך להצטמקות נוספת ב-2023?לכתבה

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.