גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה נגן חדש ואני צריך לבחור מאחד מאלו מה דעתכם? גם רציתי לדעת אם אפשר להיכנס לאינטרנט zune כי כתוב שיש לו wifi. CREATIVE ZEN VISION M 30GB APPLE IPOD VIDEO fifth GEN 30GB BLACK Microsoft Zune 30GB MP3/4
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת monitor טובה שנותנת מידע גם על שיחות וגם על 2g/3g/SMS/wifig ויש לה ממשק יפה??
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
והאם אפשר לאפס את זה? מדובר בSGS
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הכותר המדובר ביותר בתקופה האחרונה מגיע יחד עם אפליקציה תואמת לסמארטפונים שתוכל להציע לכם את פרטי המידע הרלוונטיים ביותר - ולהפוך את מה שמוצג בטלוויזיה לריאליסטי ואותנטי קצת יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אם לדעתכם אפשר לשים " סים" לפלאפון samsung r500 או האם יש אפשרות כזאת . כי אני לא מצאתי את המקום בפלאפון היכן לשים את" הסים" בתודה מראש על העזרה ממני : FALKON5
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי! מחפש לרכוש פלאפון בסביבות ה-1,000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת לפה ולפה) מה שחשוב לי בעיקר זה: מצלמה טובה ככל האפשר (ביחס למחיר כמובן). שלא יקרטע וידע לסחוב אפליקציות בסיסיות כולל NFC טעינה מסוג Type C עד היום היה לי LG G5 ולא הייו לו בעיות עד לאחרונה שהוא התחיל קצת לקרטע. נתקלתי כמה פעמים בGALAXY S8 בעלות של 1000 ש"ח יד שניה - תוהה אם זה משהו ששוה את ההשקעה + הרעיון של קניה של יד שניה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, ברשותי מכשיר נוקיה 6280, ולחברתי סמסונג. אני באוראנג' היא בסלקום. הכל היה בסדר, SMSים שלחתי וקיבלתי בלי בעיות. עד שהגיע יום חמישי האחרון ומאז אני לא מקבל מחברתי SMSים. אני יכול לשלוח לה והיא מקבלת, אני יכול לשלוח לאחרים והם מקבלים. אחרים שולחים לי ואני מקבל, היא שולחת לאחרים והם מקבלים. רק ממנה אלי היא לא מצליחה לשלוח. כתוב שההודעה נשלחה, אבל נאדה. למישהו יש מושג קלוש מה הבעיה??? תודה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. לאחר מספר התייעצויות פה בפורום החלטתי שהסמטארפון העדיף והמשתלם ביותר כרגע הוא הנקסוס 4 של LG (למרות החוסר הכרטיס הרחבה לזיכרון ולמרות שאין סוללה שניתנת להחלפה). ראיתי שמוכרים אותו כאן ב 1745 ש"ח ב-12 תשלומים: http://www.bestmobile.co.il/product.asp?id=1129 אני יודע שאפשר לקנות מהאתר usa.buy2.co.il אותו בכ 1500 ש"ח, אבל זו עדיין קנייה מחו"ל, ויש צורך לקנות מחנות פה בארץ. בנוסף המחיר בלינק הנ"ל הוא כנראה לא סופי, כי כתוב שם "למחיר סופי ניתן להגיע לסניפי הרשת", מה שאומר שכנראה יהיה אפשר להוריד להם את המחיר. עכשו אני יודע שהנקסוס 5 אמור לצאת בקרוב (אולי אפילו עוד החודש), אז השאלה היא האם כדאי לקנות את הנקסוס 4 היום או לא? אני יודע שאף אחד לא יכול לחזות את הע…
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
בנוסף לכך,האם ניווט בסלולרי עובד בחו"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
רק נקווה שכל הגליצ'ים והבאגים שהיו בבטה הסגורה גוהצו החוצה, אחרת כמו שהיא הותקנה, ככה היא תעוף. http://goo.gl/hv82h זמינה להורדה מהמארקט, חפשו את Viber.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בהעברת נתונים מהפלאפון למחשב אני מנסה לצרוב דיסק של תמונות מהפלאפון ויש שגיאה צריך עזרה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות אוזניית BT לטלפון הנייד שלי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה קישורים לאתרים שנותנים סקר והמלצות על אוזניות, או להמליץ בעצמו על דגם טוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יש לי את הK800I כבר שנתיים ואני רוצה לקנות פלאפון חדש..אני חייל כך שיש לי תוכנית חיילים אם זה משנה משהו..והפלאפון מרשת אורנג עכשיו השאלה היא כזאת איז פלאפון כדאי לקנות שיש בו מצלמה באיכות סבירה-טובה חיבור לאינטרנט ואפשרות גלישה לאתרים ונגן מוזיקה ברמה גבוהה ואם אפשר לא למשכן את הבית כדי לקנות את המכשיר
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לא בטוח ב-100% שזה שייך לכאן, אבל בכל זאת - זה סוג של גאדג'ט. אני צריך לקנות מכשיר הקלטה משוכלל שיעבוד הרבה וקשה, בין השאר צריך להיות מסוגל להקליט כמה ערוצים בו זמנית. בסוף, ההקלטות צריכות לעבור למחשב בצורה קלה ככל האפשר. חשבתי לקנות DVD מקליט, ואז אמרו לי שיש עם הרדיסק ובלי הרדיסק, מה המשמעות ומה ההבדלים ? בנוסף לכך, חבר אמר לי היום שהוא חושב שישנם מכשירים שמבוססים רק על הרדיסק. מישהו מכיר את זה ויכול לחוות את דעתו ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ניסיתי להרשם לגוגל מיוזיק במיליון דרכים שונות (hola, media hint,hidemyip,hss,פרוקסי למיניהם וכו') וכל פעם שאני מתחבר למשתמש שלי זה עולה עלי שאני מחוץ לארה"ב (וראיתי במלא מדריכים שלכולם זה עובד -.-). חשבתי שהבעיה היא אמצעי זיהוי כלשהו במשתמש שלי שמגלה להם שאני מישראל אז שיניתי את הGoogle Wallet לכתובת אמריקאית ושניתי את המספר טלפון למספר אמריקאי כולל סמס אישור, ועדיין כלום. עזרה, מישהו?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני לקוח של חברת אורנג' וכרגע יש לי נוקיה 5800. אני די מרוצה מהמכשיר כי יש לו אחלה רמקולים וסה''כ הוא בסדר. ביום שבת אבא שלי ראה טלוויזיה ואני סתם באתי לראות מה הוא עושה ואז הוא שאל אותי אם אני רוצה לקנות סמסונג גלקסי S2. כמובן שאמרתי שאני רוצה. אתמול דיברתי עם אבא שלי והוא אמר שאני אתחלק איתו חצי חצי כי המכשיר מאוד יקר. אמרתי לו שאין לי בעיה. אחר כך דיברתי איתו שוב והוא אמר שיש את המכשיר גם בלבן אבל לוקחים עליו יותר כסף. זה דפוק ממש אבל לא משנה אני בכל מקרה נראה לי מעדיף שחור. אחר כך אבא שלי אמר שכדאי לחכות שיצא האייפון 5 ואז המחיר של הגלקסי ירד. כמה שאלות: 1. למה מכשיר בצבע לבן עולה יותר? 2. כמה עולה המכשיר בצבע שחור עם חבילת גלישה די גדולה? איזו חבילה כדאי לקחת? 3.…
-
- 24 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אתמול הוזמנתי לקבוצת מיקוד של סלקום/אורנג' לגבי יבוא ותמחור של OGO בארץ. שאלו אותנו מה אנחנו חושבים שחסר לו ניידות וכו וכו', בלבלו לנו את הביצים קצת, ואז הציגו לנו דף עם נתונים ושאלו אותנו איך אנחנו מתרשמים ממנו. מן הסתם מדובר בקבוצה של סטודנטים - לסיעוד, עיצוב ראית חשבון - ניסו להבין מה אנחנו חושבים על מכשיר מסוג זה. ההדיוטות התלהבו, אני קצת פחות. איפה WIFI? איפה רזולוציית מסך? מה המשקל? מצלמה? מה אין? איפה מערכת ההפעלה? זאת אומרת שאין יישומי צד שלישי? ולא קיבלתי אף תשובה מהגברת שהנחתה את הקבוצה. ואז הביאו לנו את המכשירים.... בואו ואסביר לכם את זה ככה: זה לא טלפון. למעשה זה מכשיר מבוסס GSM, כנראה UMTS, שכל מה שהוא יודע זה להתחבר לאינטרנט הסלולארי, ולהפעיל ICQ ומסנג'ר. יש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אסוס מובילה מגמה שכזו כבר קרוב לשנה, אך כעת סמסונג תוכל להיות זו שתגרום לה להתפוצץ בגדול - האם בקרוב נוכל ליהנות ממחשבים ניידים עם מסכי OLED בהירים, חדים וזריזים כמעט בכל רמות המחיר?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קרוב משפחה שלי נמצא בארה"ב ומתלבט בין השלושה. אני יודע שהיו עשרות ואולי מאות של דיונים דומים, אך בכל זאת אין לי זמן ויכולת כרגע לקרוא את כל הדיונים. לכן אני מעלה שוב את השאלה ואשמח לקבל תשובה נוקבת או תשובה שלפחות תצמצם את האפשרויות לשתיים. רוב השימושים שלו הם ביישומי רשת (קרי גלישה וקריאת טקסטים/כתבות וכו') צפייה בסרטונים, מעט משחקים וכמובן שיחות טלפון. כמו שאתם שמים לב, השימושים לא חריגים, אך הוא רוצה לקבל את הטוב ביותר שיש בשוק כרגע. אשמח לקבל הצעות וחוות דעת. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הלכתי למעבדות והם לא הצליחו וגם סמסונג לא יודעים, האם יש דרך כלשהי לעקוף את הקוד פין או למחוק אותו מהמכשיר מבלי לאבד את הנתונים ומבלי לעשות Factory reset? תודה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
- 4 followers
-
-
טוב אז קניתי G3 32GB היום מאיליין לא של רוןלייט והסוללה יורדת בטירוף..מה אפשר לעשות? וכבר עשיתי את כל הבהירות והטיפים האלה..צריך להחליף רום למוצלח יותר.? כאן זה גרסת התוכנה:
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. האם יש קיימת לנקסוס 4 בטרייה גדולה יותר וטובה יותר מהבטרייה הסטנדרטית של המכשיר שמספיקה ליותר זמן ? 2. מישהו כאן מכיר מעבדה באיזור חולון/ראשל"צ שמוכרת ומתקינה בטרייה בזול ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-