גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
היי. אני שוקל כרגע לעבור לגולן מסלקום. לפי מה שהבנתי, לגולן יש רשת משלהם שפועלת על דור שלישי בלבד, כמו כן משתמשים ברשת של סלקום במידה ואין קליטה של הרשת של גולן, שתומכת בדור שני ושלישי. שתי שאלות : 1.בתראד ריכוז מידע בנעוץ מצוין שנדידה על גבי רשת סלקום משתמשת בתדר 850\2100. לעומת זאת בכתבה בפורסמה ב HWZONE כתוב שנדידה על גבי רשת סלקום משתמשת בתדר של 2100 בלבד. מכיוון שהמכשיר שלי לא תומך בתדר 850, אשמח להבהרה בנוגע לעניין הזה. (והאם גם הרשת העצמאית של גולן משתמשת בתדר הזה). 2. נניח שאני מחובר לרשת העצמאית של גולן, והחלפתי ל 2G כדי לחסוך בסוללה. האם הוא יעבור לי אוטומתית לרשת סלקום? ואם אני מחליף בחזרה ל 3G, האם יעבור אוטומתית לרשת של גולן אם קיימת באזור? תודה.
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות אל החנויות, אך העלות גבוהה יותר מאי פעם בעבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אם יש לכם טלפון חכם, סביר שהוא מכיל גם מקלט רדיו FM מובנה - אך מסתבר כי במרבית המקרים הוא מושבת במכוון על ידי היצרניות לכתבה
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש נגן טוב ואמין עם כמה שיותר נפח. תמיכה בעברית חובה ( לא רוצה לראות את שמות השירים בג'יבריש). לא חייב להיות גם MP4 מה שחשוב שתהיה לו איכות שמיעה טובה ולא יותר מידי כבד ומגושם. טוב,יש חיה כזו ?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, קרוב משפחה שלי נמצא כעת בהונג קונג ויכול לשלוח לי פלאפון. אשמח אם תתנו לי כמה דוגמאות לפלאפון הכי טוב שאפשר להביא! אבל שלא יהיה מהIPHONES למיניהם. אני חושב בכיוון של HTC וכו'.. תודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מי יודע איך ניתן לפי מספר סריאלי של נוקיה 6120C לזהות מתי יצרו אותו? או בכלל בכל דרך שהיא.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היום אני טס במשלחת לפולין, האם יש בדיוטי פרי אפשרות לקנות מטען לאייפוד מייני? אם כן כמה זה בערך עולה? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלפון ראשון לילד. הוא לא צריך משהו משוכלל וחזק במיוחד (הוא לא משחק הרבה. את זה הוא עושה במחשב). חשובה לו איכות שמע טובה (לשמוע שירים ולצפות בסרטונים) וסוללה שתחזיק זמן סביר. לי חשוב טלפון אמין, שלא יתקלקל אחרי זמן קצר) ומחיר זול יחסית. חוץ מזה, לי חשוב מאד עניין הקרינה. אני יודע שהרבה חושבים שזה שטויות אבל לי זה חשוב. לטלפונים הסינים יש בדרך כלל נתונים של קרינה גבוהה (או שלא מפרסמים נתונים). לכן אני מעדיף סמסונג או LG. חשבתי על J5 אבל ראיתי דעות שונות לגבי איכות השמע. מה דעתכם על זה ועל הטלפון באופן כללי? עוד אפשרות היא Xiaomi 3 pro כי באחד האתרים ראיתי שהקרינה שלו לא גבוהה. הבעיה היא שאני לא לגמרי שקט כי ראיתי רק באתר אחד. בשאר המקומות לא מופיע …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לפני מספר חודשים כשטיילנו בספרד קיבלנו במתנה מכשיר GPS. המכשיר הוא של חברה בשם Belson והדגם הוא BNP-401. (לא הצלחתי למצוא כמעט שום מידע על המכשיר הזה באינטרנט). המכשיר הוא מערכת סגורה (כלומר לא PDA אל PND) המריץ Windows CE.NET ותוכנת הניווט היא Destinator. המכשיר הגיע עם תוכנה (חוקית כמובן) ומפות ניווט של כל ספרד. עכשיו כשחזרנו מהטיול אני מעוניין להשתמש בו לניווט בארץ ולשם זה אני צריך מפות של ישראל. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מפות כאלו (חנות, טלפון, יד שניה וכו') והאם בכלל ניתן להטעין על המכשיר את המפות (המכשיר לא תומך בעברית כמובן). אשמח לקבל כל עזרה בנושא, תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Xplay 7 של חברת Vivo נשמע כמו פנטזיה מרחיקת לכת - אך עשוי להתחיל להימכר הלכה למעשה כבר בעוד מספר חודשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב- 1000 ש"ח. אפשר לחרוג קצת אם ממש שווה. דרישות עיקריות- מעדיף מכשיר קומפקטי, אך לא יותר מדי - 4 אינצ' זה די והותר. מצלמה טובה מסך חד עם צפיפות פיקסלים גבוהה מעבד וזכרון - מחפש מכשיר שיתקתק, לא כזה שאצטרך לחכות 2 שניות בכל מעבר תפריט. סוללה חזקה - הכי חשוב! לא אכפת לי שיהיה מכשיר סיני כל עוד הוא מתפקד כמו שצריך, אפשר להלביש עליו כיסוי חיצוני והוא עונה על הדרישות. ניתן להזמין מחו"ל, אבל לגבי זה, יש שאלה - כשמזמינים מכשיר סיני מאחד האתרים, צריך לשלם עליו מסים מסויימים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה, אני משתמש באייפון 4 כבר כמה חודשים, ונתקלתי בבעיית הפלאש, וזה משגע אותי. הדוגמא הכי טובה היא בYouTube. באפליקציה שלו הם מצנזרים כל מיני סרטים שכנראה התוכן שלהם מכיל קללות ודברים כאלה, ואני לא יכול לראות אותם בדפדפן הרגיל עקב חוסר נגן פלאש... אז שאלתי היא כזאת - האם יש אפליקציה או משהו דרך Cydia שבעזרתו ניתן להפעיל תוכן פלאש? תודה!
-
- 19 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
הי ההורים שלי נוסעים לארצות הברית וחשבתי לבקש מהם טאבלט. השאלה אם יש אחריות לאיזה טאבלטים יש אחריות בארץ (אם הם ניקנים בחו"ל) והאם זה בכלל צריך להיות שיקול לדעתכם? והאם פשוט לתקן טאבלט במעבדה פרטית או שזה בעייתי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני רוצה נגן חדש ואני צריך לבחור מאחד מאלו מה דעתכם? גם רציתי לדעת אם אפשר להיכנס לאינטרנט zune כי כתוב שיש לו wifi. CREATIVE ZEN VISION M 30GB APPLE IPOD VIDEO fifth GEN 30GB BLACK Microsoft Zune 30GB MP3/4
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת monitor טובה שנותנת מידע גם על שיחות וגם על 2g/3g/SMS/wifig ויש לה ממשק יפה??
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
והאם אפשר לאפס את זה? מדובר בSGS
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הכותר המדובר ביותר בתקופה האחרונה מגיע יחד עם אפליקציה תואמת לסמארטפונים שתוכל להציע לכם את פרטי המידע הרלוונטיים ביותר - ולהפוך את מה שמוצג בטלוויזיה לריאליסטי ואותנטי קצת יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אם לדעתכם אפשר לשים " סים" לפלאפון samsung r500 או האם יש אפשרות כזאת . כי אני לא מצאתי את המקום בפלאפון היכן לשים את" הסים" בתודה מראש על העזרה ממני : FALKON5
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי! מחפש לרכוש פלאפון בסביבות ה-1,000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת לפה ולפה) מה שחשוב לי בעיקר זה: מצלמה טובה ככל האפשר (ביחס למחיר כמובן). שלא יקרטע וידע לסחוב אפליקציות בסיסיות כולל NFC טעינה מסוג Type C עד היום היה לי LG G5 ולא הייו לו בעיות עד לאחרונה שהוא התחיל קצת לקרטע. נתקלתי כמה פעמים בGALAXY S8 בעלות של 1000 ש"ח יד שניה - תוהה אם זה משהו ששוה את ההשקעה + הרעיון של קניה של יד שניה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ברשותי מכשיר נוקיה 6280, ולחברתי סמסונג. אני באוראנג' היא בסלקום. הכל היה בסדר, SMSים שלחתי וקיבלתי בלי בעיות. עד שהגיע יום חמישי האחרון ומאז אני לא מקבל מחברתי SMSים. אני יכול לשלוח לה והיא מקבלת, אני יכול לשלוח לאחרים והם מקבלים. אחרים שולחים לי ואני מקבל, היא שולחת לאחרים והם מקבלים. רק ממנה אלי היא לא מצליחה לשלוח. כתוב שההודעה נשלחה, אבל נאדה. למישהו יש מושג קלוש מה הבעיה??? תודה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. לאחר מספר התייעצויות פה בפורום החלטתי שהסמטארפון העדיף והמשתלם ביותר כרגע הוא הנקסוס 4 של LG (למרות החוסר הכרטיס הרחבה לזיכרון ולמרות שאין סוללה שניתנת להחלפה). ראיתי שמוכרים אותו כאן ב 1745 ש"ח ב-12 תשלומים: http://www.bestmobile.co.il/product.asp?id=1129 אני יודע שאפשר לקנות מהאתר usa.buy2.co.il אותו בכ 1500 ש"ח, אבל זו עדיין קנייה מחו"ל, ויש צורך לקנות מחנות פה בארץ. בנוסף המחיר בלינק הנ"ל הוא כנראה לא סופי, כי כתוב שם "למחיר סופי ניתן להגיע לסניפי הרשת", מה שאומר שכנראה יהיה אפשר להוריד להם את המחיר. עכשו אני יודע שהנקסוס 5 אמור לצאת בקרוב (אולי אפילו עוד החודש), אז השאלה היא האם כדאי לקנות את הנקסוס 4 היום או לא? אני יודע שאף אחד לא יכול לחזות את הע…
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בנוסף לכך,האם ניווט בסלולרי עובד בחו"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
רק נקווה שכל הגליצ'ים והבאגים שהיו בבטה הסגורה גוהצו החוצה, אחרת כמו שהיא הותקנה, ככה היא תעוף. http://goo.gl/hv82h זמינה להורדה מהמארקט, חפשו את Viber.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-