גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון, אני מצטער אם פתחתי את הת'רד במקום הלא נכון. לא הייתי פעיל פה בפורום כבר הרבה מאוד זמן ואני לא ממש יודע איפה המקום הכי מתאים לזה (גם אחרי שקראתי את הכללים). קיימת תוכנה או משהו אוטומטי כלשהו להכניס Lyrics של שירים לאייפון?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכם, היום קיבלתי את הטאבלט בשעה טובה. הוזמן ב-22/2, נשלח ב-27/2 התקבל 22/3. דגם HERO 1. נהניתי מה-AFFILITATE DISCOUNT של 2$, שולמו דמי משלוח 9$, מחיר הטאבלט 180$. לאורך כל הדרך הם ענו לי ב-SUPPORT בטווח של יום אחד. נתפס במכס, התעכב שם 3 ימים (ניהלתי מעקב יומי אחר ה-TRACKING NUMBER). הגיע לדואר המקומי שלי, הונחיתי לשלם מע"מ 120 ש"ח. כל האביזרים היו שם. נראה עובד תקין. אני ברושם שעשיתי עסקה טובה. לאור חוסר ניסיון מוחלט עם אנדרויד, אני מבקש את עזרתכם. מה עושים שלב אחר שלב? מתקינים רום אחר (עברית)? התקנת מקלדת? GOOGLE PLAY? איך מקיימים אינטראקציה עם המחשב, האם צריך להתקין משהו? (עוד לא חיברתי). אני לא רוצה לעשות משהו כחסר ניסיון ואז להרוס. אני רוצה להביא למצב שיש לי טאבל…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הי ההורים שלי נוסעים לארצות הברית וחשבתי לבקש מהם טאבלט. השאלה אם יש אחריות לאיזה טאבלטים יש אחריות בארץ (אם הם ניקנים בחו"ל) והאם זה בכלל צריך להיות שיקול לדעתכם? והאם פשוט לתקן טאבלט במעבדה פרטית או שזה בעייתי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי iPod touch 3G ואני מחפש סוללה חיצונית\נטענת \ניידת בתוך נרתיק מגן , בשביל להשתמש במכשיר כשמקור הכח החיצוני עליו, אבל שהסוללה החיצונית לא תקצר את חיי סוללת האייפוד כל עוד היא טעונה (battery lifespan). במוצרים של mophie מבטיחים שקודם הסוללה החיצונית תהיה בשימוש ורק אחר כך הפנימית , אבל האם במציאות זה פועל כמו שהם מבטיחים? Intelligent Power Distribution Smart Battery Technology instructs the iPod to always drain out the juice pack air™ first. When the juice pack air™ has been full drained, you still have a fully charged iPod. בנוסף אני מחפש אלטרנטיבה לjuice pack air בגלל כל החסרונות שלו, למשל סוללה חיצונית קטנה כמו הiWalk 800 ודומים לה ,שחסרה את המאפיין הזה …
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
הי יש לי מטען אלחוטי חדש של RAVPOWER אתמול הטעין טוב אבל היום כותב CHARGING SLOWLY. יש לכם רעיון למה זה ככה? תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הענקית מקוריאה פותחת שנה עם הסתערות על שוק ה-PC בו חוותה הצלחה חלקית בלבד בתקופה האחרונה - עם המותג המוכר ביותר שלה שמקורו בסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
- 1 follower
-
-
משחקים בסגנון של סוניק שיכולים אולי לשפר את הריכוז... תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
חברה אני מתכוון להתדרג למכשיר סלולרי חדש ומתקדם ואני מתלבט בין כמה מכשירים: -iphone 3gs -htc HD -nokia n900 -nokia n97 -sony ericsson satio **אם יש לכם עוד דגמים דומים שמומלצים אשמח לשמוע.... מה שאני מחפש במכיש הסלולרי שלי הם הדברים הבאים: הכי חשוב שנגן המוסיקה שלו יהיה הכי טוב כלומר ברגע שאני אחבר אוזניות אני אשמע הכי טוב והכי איכותי (באייפון יש אייפוד נראה לי הכי טוב), מצלמה טובה.., מסך גדול, מסך מגע, שלא יהיה מגושם מידי שיהיה מהיר קיצור אתם יודעיםהפלאפון הכי הכי טוב! אל תגידו לי רק שם של פלאפון שאתםממליצים תרשמו גם למה תסבירו למה הוא ולא מכשירים אחרים תודה
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי אני מעוניין בסלולארי שיהיה נוח לגלישה באינטרנט ולקריאת \ כתיבת מיילים (Gmail \ outlook) עדיף שיהיה בעל מקלדת. איזה מערכת הפעלה מומלצת ? WM / Android ? התקציב הוא כ 1000 ש"ח (יהיה טוב אם יש משהו בפחות) מיד שניה, רשת אורנג' הצעות יתקבלו בברכה תודה נתי
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים מפזרת Creative הרבה מאוד טיזרים על "מוצר/טכנולוגיה" חדשה שאמורה להיות משוקת תחת השם Zii (ולא להתבלבל עם ה Wii ). הסיבה לעיניין הרבה במוצר היא הידיעה כי החברה השקיעה מספר רב של שנים וכמיליארד דולר בפיתוחו של המוצר ולפי דברי החברה המוצר אמור להיות הדבר הבא מבית Creative (חברה שלא הציגה שום חידוש רציני עוד מימי ב SOUND BLASTER לצערה). אז מסתבר שהחברה פיתחה מעבד רב יישומי חכם שיודע לתכנת את עצמו בהתאם לצרכי היישום, יודע לכבות ולהדליק את הליבות שלו בהתאם לצורך (על מנת לחסוך בחיי סוללה) ובאופן כללי לפי הצהרת החברה גם יעשה לכם נעים בגב אם תבקשו החברה פיתחה את המעבד כשבב שאמור להיות ה"מוח" של אינספור גדג'טים החל מניידים וכלה במצלמות - מה שאומר שהחברה לא מנסים…
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום. לפני כחודש וחצי קניתי את הנגן המדור עם נפח של 4GB. תכונות: לוח שנה, שעון, כל מיני תצוגות של השירים (להלן רצועות== טראקים...), רדיו FM, יש אפשרויות מיון של הרצועות לפי כל מיני דברים, יש אפשרות להגביר באס וטראבל לפי איך שרוצים, יש איזה אפקט סאונד נוסף שאני אישית לא אהבתי, אבל זה עושה צליל הקפי, הד ועוד כל מיני- לפי דעתי מיותר, יש אפשרות הקלטה, הצגת תמונות, קריאת קבצי TXT, יש אפשרות לנגן וידאו, ועוד כמה ששכחתי איכות: הנגן יודע לנגן הרבה סוגי קבצים כולל FLAC, האיכות לא רעה בכלל לפי דעתי, אם כי לא עשיתי מבחן האזנה "מקצועי", כולל השוואה למקורות אחרים שיש לי, אבל עד כמה שאני מכיר את המקורות האחרים, האיכות של נגן לא פחות טובה (או לא יותר טובה) משל הSB LIVE שלי (שהוא ל…
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&category=&no=289&bmenu=download&category=21 עדכון נעים ובטוח
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות PSP אבל יש לי כמה שאלות: מה ההבדל בין הגירסאות? שמעתי שיש מספר גרסאות.... מה עדיפה ולמה? כיצד בנוי הקלט של המכשיר.... האם אלו CD'S קטנים שאפשר לצרוב אותם במחשב ואחרכך להכניס אותם לPSP... או שזו טכנולוגיה אחרת.... באיזה גירסה אפשר להוריד משחקים (חינמיים, כמובן... ;D כמובן!), מהמחשב? שמעתי שהאופציה הזו לא ניתנת בכל גירסה! זה די דחוף... אני מתכוון לקנות בקרוב... אז תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני מכשירי V3X של חברת אורנג(אפשר לציין שהמכשירים של מוטורולה זבל אחד שלם...). מעבר לכך קיבלתי היום 2 מכשירי 6280 מהחברה בכלום כסף..ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר את הזכרונות מהמוטורולה(יש לי 2 של גיגה) באמצעות מתאם מתאים לנוקיה..מיקרוSDהאם יש לו מתאם ואם כן איפה אפשרי להשיג רק את המתאם.. מעבר לכך האם יש אפשרות לעדכן תוכנה או ממשק בנוקיות.?או שגם במוטורולה?
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מבקש המלצות מאנשים שיצא להם כבר להזמין.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני עתיד לקנות טלפון בדור 2.75 עם WiFi. כידוע לא בכל מקום יש אינטרנט אלחוטי ואז יהיו מקרים שאהיה תלוי באינטרנט הרגיל של הטלפון השאלה היא עד כמה גרוע זה לגלוש ב2.75 לשימושים מזדמנים (חדשות, פייסבוק, מיילים)? וזה יעלה לי הרבה? (גם המחיר/מגה וגם כמה מגה יקחו לי כל אחד מהשימושים האלה) האם כדאי במקום אותו טלפון (נוקיה C3) לקנות סוני אריקסון ישן יותר (K770, חדש מהאריזה כמובן) שיש לו דור 3 אבל אין לו WiFi?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום , באתר DEALEXTREME.COM מציעים פלאפונים למכירה עכשיו זה פלאפונים מקוריים או חיקויים סיניים? כי זה נראה לי חיקויים... תקנו אותי אם אני טועה... לדוגמא: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32689 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31556 וראשי פלאפונים: http://www.dealextreme.com/products.dx/category.511
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
-
הי חברה, בזמן האחרון הN73 מגזים עם הבעיות שהוא עושה (בין עם זה לגמור את הסוללה תוך פחות מיום, ובין אם זה סתם להחילט שהוא מפסיק להגיב למשך דקה או שתיים אחרי שלחצתי שוב בטעות על כפתורה הגלריה בצד, שאגב מי שחשב עליו צריך למות). והחלטתי שהגיע הזמן לחפש לו מחליף. אני מחפש פלאפון יותר עסקי מאשר מולטימדיה. אני רוצה שהוא יהיה עם 1.מקלדת מלאה (או מקלדת רחבה כלשהיא בשביל סמסים נוחים) 2.יומן פגישות נוח לשימוש 3.גישה לאינטרנט בשביל לקרוא מיילים. 4.בעל סוללה חזקה. זה הכל. תמיכה בMP3\מצלמות שמצלמות לא מעניין אותי, תוספת מבורכת תהיה GPS אבל זה אופציונלי לחלוטין. כמו שהכותר אומרת אני כנראה אקנה אותו מאורנג' אלא אם יש הצעות למקומות יותר משתלמים.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי את הנגן שבועיים, עד עכשיו הכל היה בסדר. לפני כמה דקות שמעתי קצת, ופתאום שמתי לב שהשאפל לא עובד. ניסיתי לעשות לו ריסט, לכבות, להדליק, ואפילו עדכנתי firmware ל 1.17. הוא פשוט מסרב לעבוד. לעוד מישהו היתה בעיה כזאת? יש פיתרון? או שצריך ללכת לבאג ולדרוש החלפה? עריכה - נראה לי שהוא הסתדר, אבל משהו השתנה. פעם על שאפל הוא היה מחליף גם את המספר של השיר בצורה ראנדומלית, עכשיו המספר עולה בסדר רצוף, אבל כל פעם שהרשימה מתחילה מחדש כל שיר מקבל מספר אחר. עכשיו למשל לא יכול לצאת אותו שיר פעמיים עד שנוגנו כל השירים בפלייליסט. גם אולי זה פסיכולוגי, אבל ממש נראה לי שיש תמיד שירים שבאים "ברצף". יש דרך להחזיר אחורה?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם יש נגן נייד התומך בהשמעת פורמט AACPLUS? מחיפוש יש תמיכה לרוב ב MP3 WMA וOGG אולי יש איזה נגן שמאפשר דרך עידכון תמיכה בפורמט?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
דור 5 איפוד וידאו אולי זה קשור לתוכנת המרה? במחשב הכל בסדר בכל אופן שאני מעביר את זה לאיפוד אחרי לא הרבה זמן הסרט נתקע וממשיך וגם מאבד סאונד (לא שומעים אחרי שזה נתקע)
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
שלום יש לי אייריבר h10 ובזמן האחרון יש בעיה מוזרה עם הנגן אני מכניס את האוזניות אבל או שהסאונד רק באוזן אחת רגיל ובאוזן השניה חלש או שיש רעשים שהאוזניות זזות ואי אפשר לשמוע נורמלי בנגן איך פותרים את הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-