גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היום נדפק לי המסך של האייפון + הרמקול שלו(EAR SPEAKER) . ממה שהבנתי אני צריך החלפה של כל היחידה ה"עליונה" כולה שכוללת את: שכבת "מסך המגע" את המסך עצמו + כל הרכיבים שיש על שכבת המסך מגע שהם הסנסורים, מסך הבית , והרמקול (שנדפק). ממה שראיתי במספר חנויות בחיפוש מהיר בגוגל, המחירים פשוט מטורפים. האם יהיה לי הכי זול להזמין מפה את היחידה כולה מורכבת עם כל החלקים ב150 ש"ח ? http://www.ebay.com/itm/White-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Display-Full-Assembly-Replacement-iphone-3G-/220848260908?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item336b95072c תודה ^^
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
חליפה חדשה שלובשים על החולצה ועל הידיים תוכל לספק רובד חדש של ריאליזם לחוויית ה-VR הביתית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
- 1 follower
-
-
הענקית מקוריאה פותחת שנה עם הסתערות על שוק ה-PC בו חוותה הצלחה חלקית בלבד בתקופה האחרונה - עם המותג המוכר ביותר שלה שמקורו בסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
- 1 follower
-
-
Brand New, Get Quotation Offer For information, international shipping, please, contact us salesperson ... Email: infoelectronics0@gmail.com All good
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, יש לי את הנגן מזה כשנתיים. מאז אתמול, בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב מבוסס WIN7 מופיעה התקלה "USB device not recognized". Ubuntu 10.4 לא מזהה בכלל שהנגן מחובר. לעומת זאת, על Mac OS (לא זוכר איזו גירסה כרגע) הנגן מזוהה ועובד כרגיל. עדכנתי את הקושחה ל3.59 ושום דבר לא השתנה. מה לדעתכם הבעיה כאן?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני רוצה לתת שם לאומן של השיר לשם השיר ולאלבום...(לא לשנות רק שם של הקובץ אלא שיופיע כמו שצריך בנגן) ולהעלות את אייכות השמע של הקובץ..)kbps או משו כזה אני חושב? איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Xperia 5 החדש מציע את החידושים הטכנולוגיים של מכשירי דגל גדולים - אבל מבטיח להיות נוח הרבה יותר לכל הצרכנים שעדיין מתגעגעים לדגמים הקומפקטיים מהעבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לזה. 1) האם הוא שווה את המחיר (באופן כללי)? 2) האם יש לו GPS? 3) איך איכות הגלישה באינטרנט באופן כללי (פתיחת אתרים, ממשק נוח לשימוש וכו'...)? (יש במכללה שאני לומד בה אינטרנט אלחוטי). 4) האם שווה להוסיף כסף ולקנות כבר iPhone? 5) לקנות משומש או חדש (אחריות וכדומה...)? 6) האם יש לו חסרונות שכדאי להיזהר מהן? כעיקרון התקציב שלי הוא סביב ה-1000 ש"ח (אם תמליצו לי להתקדם לאייפון אז אני אחכה עם הקנייה). כמובן שמעבר לשאלות אתם יכולים להעיר על כל מיני דברים עליו.
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מכשיר GPS לנסיעה בכבישי הארץ: כמובן שחשובה מהירות החישוב מחדש,עוצמת הקול וממשק נוח לשימוש. בחיפוש בZAP מצאתי כמה מכשירים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=722030 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=585953 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710134 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721501 אודה להמלצות / הערות לגבי הנ"ל תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קודם אני רוצה להגיד תודה לחברי האתר פה שאני מדי פעם קורא ולומד הרבה . אז בקשר למכשיר , קניתי נוט 1 באייבי באנגליה ואני מייבא אותו לישראל , הצלחתי להתקין עליו ג'לי בין והוא עובד טוב . עקרונית הסיבה יחידה שהתקנתי את הג'לי היא השפה , אני צריך שהוא יהיה בעברית . אז הצלחתי לעשות מקלדת בעיברית אבל אני לא יודע איך לעשות שכל המכשיר יהיה בעברית . תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מחר אני באילת ואני מעוניין לקנות את הGalaxy S8 לאחר שנתיים וחצי שהייתי עם LG G3 הגיע הזמן להחליף. עכשיו אני באמת מתלבט אם להוסיף 300 ש"ח לאחריות של סאני שהיא רק 12 חודשים ולא 24 חודשים כמו שפעם היה נהוג. האביזרים (מתאמים, אוזניות) לפי מה שהבנתי מגיעים גם בייבוא מקביל חוץ ממטען לא מקורי.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
המכשירים הם : 1. GPS QUE NQ430 mio moov 360 .2 HP IPAQ 314 .3 ASUS R-700 GPS .4 תודה רבה לעורים אני רוצה לדעת איזה gps הכי טוב ובמה הוא יותר טוב מהאחרים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
איך אני מעלה סרטים ומוזיקה ל-gps שלי? יש לי gps novogo בעל התוכנה igo8
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי את התוכנה שהופכת את העברית לכמות גדולה של שירים ביחד !! איפה ניתן להוריד ?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
צריך המלצה על מקום טוב ואמין עם חלקים מקוריים לתיקון אייפד 2 בתל אביב תודה
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אבא שלי מאוד רוצה GPS הוא לא צריך או רוצה מחשב כף יד הוא רוצה רק GPS אני צריך שהוא יתמוך ברוסית ושיוכל לעבוד גם בארצות אחרות
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
פשוט השיאומי שהביאו לי עושה מלא אתחולים... אמרו שיביאו סטינס בוקס אבל אני תוהה לעצמי אם יש קופסת אנדרואיד טובה מומלצת עדיף לא שיאומי...
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מכשירי DVD אפשר לקנות בארץ שעושים Upscaling (שיפור איכות התמונה), אם בכלל אפשר להשיג כאלה?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
רק מאלה ואם אפשר גם להגיד למה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
- 1 follower
-
-
היי שלום לכולם מתכנן לקנות Oneplus 8 pro באילת שבוע הבא לפי בדיקה ב GSMarena הוא תומך ב 5G אך לא הבנתי אם יש את כל רצועות התדרים שמשתמשים בארץ לא הבנתי מהמפעילים בארץ פרטנר , סלקום ,פלאפון האם הם תומכים מקבל מענה מבוטים האם מישהוא התנסה עם המכשיר בדור 5 ובאיזו רשת נא עזרתכם המהירה תודה צביקה
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
באסה, היו כמה מספרים חשובים
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך מעבירים משחקים \ שירים לאייפון 8 gb דור 2
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום! יש לי NOKIA 6230 , הביאו לי לפלאפון הזה 512MB זיכרון! ויש לי כמה שירים , כשאני מעביר אותם יש לי סימן שאלה עליהם וכתוב , שהפורמט לא תומך,אז איך אני יכול להפוך את זה לתומך MP3?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
ראיתי שתי סקירות על המסך של האייפון החדש, והמסקנה של שתיהן הוא שהוא מעולה. עכשיו מישהו יודע אם האייפוד טאצ' יקבל אותו דגם בדיוק של מסך, או דגם נחות כמו שהוא קיבל בדגמים הקודמים שלו (לא מבחינת רזולוציה, אלא מבחינת ניגודיות, צבע, דיוק וכד')?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-