גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום אז ככה אני מעוניין לרכוש סלולרי ואני רוצה לדעת כמה דברים אני מתלבט בין כמה מכשירים k850'w960 z10 g800 n95 8g אז ככה רציתי לדעת לאיזה מהמכשירים יש את המצלמה האיכותית ביותר ולאיזה יש את הסאונד החזק והאיכותי ביותר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום חברה, השאלה בעצם בכותרת. לא ממש מצאתי איך אפשר לראות תגובות חדשות להודעות שלי. מה אין פונקציה כזו?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ברכב שלי דיבורית למכשיר Nokia 6070 זה מכשיר ללא bluetooth אשמח לקבל המלצה לדיבורית מתאימה. תודה
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
סולדים מהשבבים הניידים של אינטל? הסמארטפון הטרי מבית אסוס מציע לכם שבב של קוואלקום ומצלמה עם מיקוד מבוסס לייזר בעבור מחיר התחלתי של 200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-דיל-מפתיע-ה-zenfone-2-laser-הושק-במחיר-משתלם-מאו/
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קניתי C902 מסלקום. קיבלתי אותו עם גרסה R3CA033 ויצאו מכבר 6 גרסאות תוכנה חדשות מהגרסה הזאת. ניסיתי לעדכן גרסה עם sony ericsson update service התוכנה אמרה שברשותי העדכון האחרון. על פי מה שהבנתי זהו העדכון האחרון של סלקום ולכן אין לי כל כך מה לעשות. הברירה היחידה היא ללכת לחנות בתעדכן את הגרסה או להשתמש באתרים בתשלום לעדכון הגרסה כי עדיין לא יצאה תוכנה התומכת במכשיר. למישהו יש מידע בנושא?
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
למורה שלי יש PALM חדש, שהוא צריך לפרוץ(הערב). הוא נעול לחברת TMOBILE. דגם:handspring treo. אם יש צורך בעוד פרטים אני אשאל אותו, רק בבקשה מהר. מחר הוא יוצא למילואים והוא צריך אותו.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
תודה מראש. אם יש חשיבות לעניין אז היא מיועדת לחיילת (נדיר שהיא נמצאת בשטח)
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
עשיתי טעות והורדתי את העדכון, אבל אני לא מעוניין להתקין אותו (אנדרואיד 9). אבל עכשיו הוא מקפיץ לי תזכורת כל 24 שעות להתקין. איך אני יכול להפסיק את התזכורת הזאת, בלי לפרוץ את המכשיר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום צריך עזרה בבחירת פלאפון, יש לי אפשרות לבחור את אחד מהפלאפונים הנ"ל ואני לא יודע מה לקחת מה יותר שווה לקחת? נ.ב. עכשיו אני משתמש ב-Nokia 7250i ומאוד אהבתי אותו
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, יש לי את האיפון הראשון שיצא, המהדורה הזאת שלא היית לאף ערס שלא כמו היום... בכול מקרה היות והוא כל כך עתיק לא עדכנתי את הגרסה שלו כבר קרוב לשנתיים וכמו כן לא גיבתי שום דבר, אני מפחד לחבר אותו לאיטונס שלא ישאב לי את הנשמה האחרונה שלו. הייתי רוצה לשאול כיצד אני יכול לגבות את אנשי הקשר, לקובץ שאני יוכל להעביר אותו בבו היום לגלקסי 2 המיועד בעבר הצלחתי לעשות גיבוייים דרך יאהו וגוגל קונטקס אבל אני לא יודע אם עדיין אפשר לעשות את זה איתו. תודה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם שווה לקנות מחשב כף יד מארה"ב יש לי אפשרות לבקש מקרוב משפחה שמגיע בעוד שבועיים ואם כן מישהו מכיר אתרים שאפשר להזמין מהם ?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
http://img329.imageshack.us/img329/1143/picture348of.jpg
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בכול מקום ניסיתי לברר,אבל משהו לא מסתדר לי,מדוע אני לא מצליח להוריד משחקים לפיליפס 530 שלי האם בכלל הוא תומך במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הורדתי את האפליקציה ויש שם מלא מסוגי הטלוויזיה שלי, איך אני יודע מה לבחור? כל סוג שאני בוחר אני חוזר למסך המקשים ומנסה להנמיך או משהו וזה לא נותן לי ללחוץ על כפתורים, כאילו הכפתורים אפורים וכשאני לוחץ זה סתם משמיע רעש של רטט ולא עובד. יש לי ASUS ZenFone2
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%96%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10/
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות GPS עם תוכנה של ישראל וארצות הברית בתקציב של עד 800 ש''ח... תוכלו לעזור לי? תודה ארד גונן
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, יש לי גלקסי אס2 עם אנדרויד 4.1.2. החיפוש של גוגל לא מוצא יישומים שמותקנים על המכשיר. למשל, מותקן לי Moovit, אני מחפש Moovit וכלום -- אין תוצאות תחת "טלפון" או תחת "יישומים". וידאתי שבהגדרות החיפוש מסומנים כל האינדקסים. מה הסיפור?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
חברת Elephone השיקה מכשיר חדש ומרשים הקרוי בשמו IVORY.מכשיר זה מגיע עם פיצ'רים מיוחדים ומרשימים הלא נמצאים בכל מכשיר. חלק מהפיצ'רים הנכללים בו הינם מסך ה- D2.5 המגיע עם המכשיר ומאפשר לתנועה חלקה של הטאצ'.המעבד העצמתי MT6753בעל 8 ליבות, הוא הנושא את המכשיר IVORY.בנוסף, IVORY מציג נתונים מרשימים של זיכרון ראם (RAM) , GB2 , וכמו כן גם מגיע עם GB16 (זיכרון פנימי).מכשיר זה מגיע עם מסך גדול בעל 5 אינץ', מסך D2.5.פלאפון זה מגיע עם מצלמה אחורית איכותית של 13 מגה פיקסל, מצלמה קדמית של 2 מגה פיקסל המאפשרת לצלם תמונות סלפי מרשימות וכמובן מצלמת הוידאו המרשימה בעלת איכות גבוהה של צילום.יתר על כן, קיבולת הסוללה של ה IVORY הינה 2800MAH, המאפשרת להחזיק שעות רבות ללא צורך בהטענה, דבר חשוב…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מצאתי איזו תוכנה נחמדה שבשביל להתקין אותה צריך לבצע רישום שלה באתר www.symbiansigned.com. אני לא מצלךיח להרשם באתר (הוא לא מקבל את הDOMAINים של האימיילים שלי, ניסיתי את GMAIL INTERMAIL וגם את NET.IL (בזקבינלאומי)) אם מישהו יוכל ליצור עבורי חשבון אודה לו. אגב, הנה לינק לתוכנה: http://news.mobile9.com/s60apps/2007/07/02/nstarter-by-nomiel/
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
לאחרונה נאבד לי ( :'() הנגן הישן, והדי עלוב שלי. אז לאור האירוע, חשבתי להשתדרג. אני עדיין לא סגור על גודל, אבל נוטה לכיוון 2GB, בטווח מחירים של 600-800 ש"ח (מוזיקה בלבד), כאשר אם הוא נושק ל-800 ש"ח הוא צריך להיות ממש טוב. אם אין משהו טוב בטוח המחירים הזה (אני מודע לכך שהכל יחסי, אני מתכוון לאיכות שמצדיקה את המחיר, ממשק נוח, וזמן סוללה סביר), אז אסתפק ב-1GB עד 600 ש"ח, ואז כבר אעדיף להשקיע במוצר איכותי. ניסיתי לבדוק קצת בעצמי, ראיתי קצת Mpio, ו-Iaudio, אבל על שניהם אני לא ממש בטוח, ורציתי לדעת אם יש אופציות טובות יותר. אם יש לכם רעינות, אודה לכם מאוד
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
1 שאני מצרף תמונה לאיש קשר שמתי לב שהיא ממוזערת,האם אפשר שהיא תוצג כשאותו איש קשר מתקשר בצורה גדולה יותר ? 2 איך אני מגיע לשעון מעורר 3 איך אני בוחר צילצול להודעה נכנסת תודה.
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את SanDisk Cruzer Pattern 8GB כרגע מה שעוצר אותי מלקנות היא העובדה שלא ניתן להבין מהתמונה האם ישנה אפשרות להצמיד את הכונן לצרור מפתחות (כמו לדוגמא את ה-TITANIUM) מקווה שתוכלו לתת לי תשובה.
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי מאיזה חברת טלפון אני יכול להשיג טלפון מהדור הנוכחי (אייפון 4 או מקביל אנדרויד) ככה שאני ישלם עליו בתשלום חודשי אבל הכי זול שיש, כלומר מעוניין לשלם כמה שפחות על המסלול. יש לציין שאני סטודנט! תודה למי שעוזר!
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-