גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות אייפון יש הבדל גדול בין הגרסא הישנה לחדשה גם ככה אין לי דור 3 ואני לא מתכוון לעשות ולgps בטח לא יהיו מפות לישראל יש עוד טעם לקנות את האייפון החדש או שעדיף את הישן שזול יותר?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
חברת Elephone השיקה מכשיר חדש ומרשים הקרוי בשמו IVORY.מכשיר זה מגיע עם פיצ'רים מיוחדים ומרשימים הלא נמצאים בכל מכשיר. חלק מהפיצ'רים הנכללים בו הינם מסך ה- D2.5 המגיע עם המכשיר ומאפשר לתנועה חלקה של הטאצ'.המעבד העצמתי MT6753בעל 8 ליבות, הוא הנושא את המכשיר IVORY.בנוסף, IVORY מציג נתונים מרשימים של זיכרון ראם (RAM) , GB2 , וכמו כן גם מגיע עם GB16 (זיכרון פנימי).מכשיר זה מגיע עם מסך גדול בעל 5 אינץ', מסך D2.5.פלאפון זה מגיע עם מצלמה אחורית איכותית של 13 מגה פיקסל, מצלמה קדמית של 2 מגה פיקסל המאפשרת לצלם תמונות סלפי מרשימות וכמובן מצלמת הוידאו המרשימה בעלת איכות גבוהה של צילום.יתר על כן, קיבולת הסוללה של ה IVORY הינה 2800MAH, המאפשרת להחזיק שעות רבות ללא צורך בהטענה, דבר חשוב…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי, אחרי נפילה קטנה על השולחן אני לא רוצה שברים או שריטות בפינות של המכשיר, ראיתי שיש חיפוי סיליקון / אלומיניום למכשירים הנ"ל ואני רוצה להזמין אחד... כרגע אני משתמש בנרתיק מסוג DLO כמו שיש לאייפון, אבל אני לא יודע אם כשאני שם עליו את החיפוי סילקון אם הוא יכנס לנרתיק בכלל.. בכל מקרה, מה עדיף להזמין? ראיתי במכלוף את המוצר הזה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=465456&Cat2Cat1ID=3532&Cat2ID=5582&aff=Zap〈=he שווה?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב, בשישי הזה קיבלתי פלאפון נוקיה 5800XM חדש ונוצץ , הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד , הסטונד המקסימלי שאני יכול להוציא ממנו עם אוזניות הוא יחסית נמוך לכל נגן או פלאפון אחר שבו השתמשתי עד עכשיו. כמובן שיחקתי עם הגדרות ועם האקוולייזר אבל זה בקושי עזר. האופציה היחידה שלי זה כרגע או לנסוע לאורנג' \ נוקיה כדי לתת להם את הפלאפון , אבל לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת אם למישהו הייתה בעיה דומה שהוא הצליח או לפחות יודע איך לפתור. כי בתור טלפון שמשווקים אותו בתור יכולות המוזיקה שלו , עם ווליום מקסימלי כזה .... אני יכול לחזור למכשיר בן 3 השנים שלי. אז למישהו יש פתרון ? אולי אני יכול להחליף נגן שנותן בוסט ? או אולי אוזניות אחרות שנותנות output גבוהה יותר ? כל טיפ יתקבל בברכה .
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום! ברשותי אייפד 2 חדש עם פתק החלפה וברצוני לשאול האם כדאי לי להחליפו באייפד 3 תמורת תוספת של כ350ש"ח. אנא שקלו הצעותיכם. האם האייפד 3 חזק בצורה משמעותית מה2 או שנתווספו לו כמה דברים לא משמעותיים? תודה ולילה טוב!
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הי לכולם אני זוכר שלפני שנתיים בערך, הייתי רואה טאבלטים עם מערכת הפעלה Windows, בגודל "8, ובמחיר של 90-100$. האם עדיין יש כאלה לקנייה איפהשהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהתלבטתי המון, ירדתי מהאנדרואידים וכל המכשירים היקרים. הבנתי שלי זה לא מתאים, יש לי מחשב נייד צמוד אליי ואין לי באמת צורך בכל המכשור המתקדם. הדרישות שלי הם אמינות, מצלמה יחסית סבירה , זכרון שאוכל לשים בו מוזיקה (בין אם זה פנימי או בעזרת הרחבה) ויציאת 3.5. שמתי עין על הנוקיה X2 שעולה כ500 ש"ח. ראיתי קצת ביקורות עליו ואומרים שהמצלמה לא משהו, למרות שבמחיר הזה אני לא יכול לצפות למשהו איכותי באמת. האם מבחינת זכרון מול המכשיר צפויים בעיות? אני הולך לשמוע במכשיר כמעט כל יום. אם למישהו יש הצעה טובה אשמח לשמוע, אולי פלאפון שקיים כמה שנים אבל ידוע באמינותו ולא מתקשה בקריאת קבצים מכרטיס זכרון.. בברכה, שי
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני חייל ובדרך לבסיס ובבסיס אני רוצה לראות סדרות/סרטים אני צריך טאבלט לא גדול במיוחד עמיד עם הרבה מקום איכות הסאונד לא משנה לי אני עם אוזניות שיהיה מספיק ראם ולא יתקע מצלמה לא משנה לי ואולי כניסת usb לדיסק און קי לתוספת מקום ולהעביר סרטים מהמחשב סוללה חזקה שתספיק לפחות ל4 שעות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב, המסך של הטלפון שלי ניסדק אז אני די בדחיפות רוצה לתקן אותו. מישהוא יכול להמליץ לי בבקשה על חנויות באיזור חיפה שיוכלו לעזור לי וכמה זה צריך לעלות. אם לחילופין מישהוא מכיר חנות שתמכור לי מסך אני ישמך להחליף אותו בעצמי. המון תודה אני
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לTablet בעל מקלדת מלא פיזית ראיתי כמה כאלה אבל אני לא כול כך מבין בנושא זה ואני פתוח להמלצות כאמור התקציב הוא עד 3000. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי, יש לי את הנגן מזה כשנתיים. מאז אתמול, בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב מבוסס WIN7 מופיעה התקלה "USB device not recognized". Ubuntu 10.4 לא מזהה בכלל שהנגן מחובר. לעומת זאת, על Mac OS (לא זוכר איזו גירסה כרגע) הנגן מזוהה ועובד כרגיל. עדכנתי את הקושחה ל3.59 ושום דבר לא השתנה. מה לדעתכם הבעיה כאן?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אז גם לי יש מה להגיד לגבי סערת מדיניות הפרטיות של וואטסאפ. אם מעניין אתכם להקשיב למה אני חושב שתגובת הציבור מוגזמת, אתם מוזמנים לצפות...
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
האם חייב מקלט GPS או שאפשר ע"י GPRS בלבד..? האם צריך לשלם על התוכנה או שמספיק ללכת אליהם והם מתקינים אותה ומשלמים רק על מפות?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הבעיה הופיעה לאחר שעדכנתי מגירסה 2.54 ל2.59. מתרחשת בכל הקליפים, כאשר כולם עברו המרה באמצעות תוכנת JetAudio 7.5.3.15 המסופקת עם המכשיר. לא גיליתי בעיות נוספות. יש לציין שאני לא מעוניין לחזור ל2.54 מאחר וגירסה זו, מסיבה כלשהי, לא מנגנת קבצי ogg (לפחות אצלי זה ככה).
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל(דרך אמזון) שיעבוד בארץ ברשת אורנג', ושמתי לב שיש שני דגמים למכשיר I9000 ו I9000T. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם (פרט למחיר). http://www.amazon.com/s/ref=amb_link_354270402_7?ie=UTF8&node=2407749011&brand=samsung&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=left-1&pf_rd_r=0AWC7MAY7Q8J2H6YWHGZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1279425422&pf_rd_i=2407749011#/ref=sr_nr_p_6_0?rh=n%3A2335752011%2Cn%3A%212335753011%2Cn%3A2407749011%2Cp_4%3Asamsung%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER&bbn=2407749011&ie=UTF8&qid=1304295762&rnid=2491153011 כמו כן שמתי לב שבביקורות על המכשיר באתרים שונים המכשיר נקרא לפעמים Vibran…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בכול מקום ניסיתי לברר,אבל משהו לא מסתדר לי,מדוע אני לא מצליח להוריד משחקים לפיליפס 530 שלי האם בכלל הוא תומך במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם יש דרך להגביר קול שה- GPS עובד ב-LG הסאונד חלש יחסת
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
מצאתי את זה איך הוא? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=377686
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, קניתי דרך האינטרנט אוזניות Philips in ear עם הקשת מאחורי הצוואר. אחרי מספר שימושים לריצה אני כמעט לר שומע באוזן שמאל. רצוי לציין שאני מזיע מאד וגם ששמעתי טוב במהלך הריצה עם הזיעה הפסקתי לשמוע והייתי צריך להרחיק את האוזניה מהאוזן כדי לשמוע טוב יותר. ניקיתי מלכלוכים את יציאת האוזניה אבל גם בלי הכיסוי עדין לא שומעים. אשמח לרעיונות.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שמעתי שיצא גירסא לפלאפון הזה איך מתקינים? האם כדי להתקין?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ההתחייבות שלי של ה3 שנים נגמרת בינואר ככה שאני משאר שיתנו לי לשדרג עכשיו טלפון. כרגע יש לי NOKIA S6500. לאישתי יש אייפון ואני נורא נהנה לשחק איתו. 2 מרכיבים שנורא חשובים לי הם מצלמה ואינטרנט, האמת אני דיי מכור לאינטרנט ועושה בו שימוש רוב היום. יש טעם לקנות כבר היום איזה סמרטפון או לחכות כמה חודשים לאיפון החדש או לדגם חדש אחר של משהו שאמור לצאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לאחרונה נאבד לי ( :'() הנגן הישן, והדי עלוב שלי. אז לאור האירוע, חשבתי להשתדרג. אני עדיין לא סגור על גודל, אבל נוטה לכיוון 2GB, בטווח מחירים של 600-800 ש"ח (מוזיקה בלבד), כאשר אם הוא נושק ל-800 ש"ח הוא צריך להיות ממש טוב. אם אין משהו טוב בטוח המחירים הזה (אני מודע לכך שהכל יחסי, אני מתכוון לאיכות שמצדיקה את המחיר, ממשק נוח, וזמן סוללה סביר), אז אסתפק ב-1GB עד 600 ש"ח, ואז כבר אעדיף להשקיע במוצר איכותי. ניסיתי לבדוק קצת בעצמי, ראיתי קצת Mpio, ו-Iaudio, אבל על שניהם אני לא ממש בטוח, ורציתי לדעת אם יש אופציות טובות יותר. אם יש לכם רעינות, אודה לכם מאוד
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מכשירי DVD אפשר לקנות בארץ שעושים Upscaling (שיפור איכות התמונה), אם בכלל אפשר להשיג כאלה?
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-