גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש Gps ולא מצליח לבחור איזה לקנות. מצד אחד ה Mio נראים אטרקטיביים, ומחיר סבבה. הדברים שאני צריך ב Gps זה שיהיה אפשרות לשפה רוסית ועברית (דיבור וממשק). עדיפות שיהיה דיבורית לסלולרי, אבל לא חובה. אפשרות לעדכן תוכנה חדשה,לדוג' מכשיר מיו עם Mio Map שאפשר יהיה לשים Igo כשצריך. חשבתי על לקנות את ה Mio Moov 360, אבל ראיתי ברשת שהדעות לגבי רונלייט לא משהו שירות לא טוב ואין עדכונים. אם למישהו יש המלצות שיענו על הקרטריונים שלי? בכללי שמתי לב שבארץ המבחר לא מי יודע מה גדול . בנוסף גם בדקתי את האופציה של ה C520, ששם אומרים שכשכתוב MIO MAP 08 משמעות הדבר זה שמותקן IGO 6 , האם מישהו יודע האם זה נכון? עוד משהו שמעניין זה האם לIGO יש מספר שפות דיבור וממשק? תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מערכת התזכורות של נוקיה symbian מאוד נוחה. במיוחד ב-Nokia 6120 Classic. מערכת התזכורות שבנוקיה עם windows phone משתווה לה?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הורדתי את האפליקציה ויש שם מלא מסוגי הטלוויזיה שלי, איך אני יודע מה לבחור? כל סוג שאני בוחר אני חוזר למסך המקשים ומנסה להנמיך או משהו וזה לא נותן לי ללחוץ על כפתורים, כאילו הכפתורים אפורים וכשאני לוחץ זה סתם משמיע רעש של רטט ולא עובד. יש לי ASUS ZenFone2
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
המסך מגע שלו,לדעתי חיסרון ולא משחק אצלי תפקיד בבחירת נגן,הגודל של המסך,יתרון. מחיר - סביבות ה950 ש"ח בשביל נגן 8 GB יקר - חיסרון איכות סאוונד טובה מעל שאר הנגנים בברור יתרון - משחק אצלי תפקיד מרכזי ביותר בבחירת נגן. אז למה באמת לא לחסוך 500 שקל ולקחת סנסה E280 בחצי מחיר של הD2? צפיתי בסרטוני הדגמה של הD2 ואני לא מוצא שום דבר מיוחד בו. למה למשל לא להוסיף עוד 200 שקל ולקחת את ה : Creative Zen Vision M 30GB 30 ג'יגה נפח. אני לא רוצה שתנסו לשכנע אותי למה לקחת את הD2,אני רוצה השוואה פשוטה מה הD2 יכול לעשות שהE280 לא יכול לעשות,אלו שני הנגנים שאני מתלבט בניהם,אולי גם האייפוד נאנו החדש. תודה. אשמח גם לחוות דעת של בעלי D2.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות GPS עם תוכנה של ישראל וארצות הברית בתקציב של עד 800 ש''ח... תוכלו לעזור לי? תודה ארד גונן
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91-1-%d7%91%d7%9e%d7%a8%d7%a5/
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הפילטר הייחודי של הסמארטפון המתקדם שאיפשר להציץ אל תוך מוצרים אטומים למראה מתברר כבאג ולא כפיצ'ר אחרי הכל - ועתיד להיעלם בקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
חברת Elephone השיקה מכשיר חדש ומרשים הקרוי בשמו IVORY.מכשיר זה מגיע עם פיצ'רים מיוחדים ומרשימים הלא נמצאים בכל מכשיר. חלק מהפיצ'רים הנכללים בו הינם מסך ה- D2.5 המגיע עם המכשיר ומאפשר לתנועה חלקה של הטאצ'.המעבד העצמתי MT6753בעל 8 ליבות, הוא הנושא את המכשיר IVORY.בנוסף, IVORY מציג נתונים מרשימים של זיכרון ראם (RAM) , GB2 , וכמו כן גם מגיע עם GB16 (זיכרון פנימי).מכשיר זה מגיע עם מסך גדול בעל 5 אינץ', מסך D2.5.פלאפון זה מגיע עם מצלמה אחורית איכותית של 13 מגה פיקסל, מצלמה קדמית של 2 מגה פיקסל המאפשרת לצלם תמונות סלפי מרשימות וכמובן מצלמת הוידאו המרשימה בעלת איכות גבוהה של צילום.יתר על כן, קיבולת הסוללה של ה IVORY הינה 2800MAH, המאפשרת להחזיק שעות רבות ללא צורך בהטענה, דבר חשוב…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אחרי מלא מלא זמן שאני מחפש ומלבט הוא הגיע.. ZVM חדש מארה"ב במכיר של 220 דולר.. אני שמח להגיד שאני לא מתחרט אפילו לא שנייה.. המכשיר מדהים!!!!!!! איכות הוידיאו שלו מטורפת !יותר טובה מהטלוויזיה שלי חח והוא גם לא כזה גדול אפילו לא גדול בכלל כמו שחשבתי.. יש בוא הכל! החלתתי שכשימציאו לו חור או משהו כדי לעשות איתו אהבה אנחנו אפילו מתחתנים. חח קיצר ממליץ בחום.....................ותודה שעזרתם לבחור. נ.ב אם מישהו מבין או יודע או מכיר את תפעול הנגן.. אפשרי לצפות שם בתיקיות? כי כמו שאני רואה זה לא ממש אפשרי לסדר בתיקיות אלה רק בPLAY LISTS .. ועוד דבר אם מישהו מכיר מישהו שמוכר או חנות או מקום שאפשר לקנות מימנו נרתיק פלסטיק אם מגן מסך שידבר איתי בקשר לזה........ תודה.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני מעוניין לרכוש סלולרי ואני רוצה לדעת כמה דברים אני מתלבט בין כמה מכשירים k850'w960 z10 g800 n95 8g אז ככה רציתי לדעת לאיזה מהמכשירים יש את המצלמה האיכותית ביותר ולאיזה יש את הסאונד החזק והאיכותי ביותר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&category=&no=289&bmenu=download&category=21 עדכון נעים ובטוח
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כפתור בית פיזי א-לה סמסונג, חיבור USB Type C ושבב Snapdragon 820: זהו המפרט העדכני אותו מנבאים ברשת עבור ה-Mi 5 של היצרנית הסינית. ויש גם תמונות Huawei עקפה אותה וגם לנובו מעניקה לה קרב לא פשוט, אך שיאומי (Xiaomi) הסינית הצעירה ממשיכה להתקדם, להשתדרג ולקבע את מעמדה כיצרנית שראויה להתייחסות וגם להערכה. המכשיר הבא שאמור לשמור את שמה בכותרות הוא ה-Mi 5 לכאורה, אשר יגיע להחליף את ה-Mi 4 אחרי הפסקה ארוכה למדי וששמועות שונות ומשונות עליו מסתובבות ברשת כבר המון זמן. עכשיו יש לנו מספר דיווחים מרוכזים חדשים אודותיו, אולי לקראת השקה אפשרית במהלך חודש ינואר הקרוב. לפי כל הפרטים העדכניים, ה-Mi 5 עתיד להיות מכשיר מתקדם מאוד שיזכיר במידה מתחרה סיני עתידי אחר ששמו על…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1 שאני מצרף תמונה לאיש קשר שמתי לב שהיא ממוזערת,האם אפשר שהיא תוצג כשאותו איש קשר מתקשר בצורה גדולה יותר ? 2 איך אני מגיע לשעון מעורר 3 איך אני בוחר צילצול להודעה נכנסת תודה.
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני שולח אותו לסלקום שיפרמטו את המכשיר מחשש למזיקים, איך לדעת שהם פירמטו ולא עשו שיחזור הגדרות יצרן? האם שידרוג גירסא מחייב מחיקה מושלמת של כל התוכן הקודם? איך אפשר לבצע מחיקה כזאת לבד בבית?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
סרטון טיזר חדש שמגיע אלינו מהאתר האינדונזי של סמסונג מציג בצורה ברורה את המכשירים החדשים של סמסונג, כולל יכולת טעינה אלחוטית, הגנה ממים והבטחה למצלמה עם ביצועים טובים במיוחד בחושך יום ראשון הגדול, ה-21 בפברואר, נמצא ממש מעבר לפינה – וזה משהו שניתן להרגיש אותו כמעט בכל פינה של הרשת. באינדונזיה עלה לאוויר אתר טיזר ייעודי עבור ספינות הדגל החדשות מבית סמסונג, עם סרטון של דקה אשר מציג אותם באופן ברור (ומאשר שהשינויים הויזואליים לעומת דור ה-Galaxy S6 הם מינימליים), אם כי מבלי לקרוא להם בשמם באופן רשמי, ומאשר את קיומם של כמה מהמאפיינים המסקרנים ביותר שנקשרו בהם בחודשים האחרונים. בסרטון מוצגת תמיכה בטעינה אלחוטית, ללא צורך בכיסוי מיוחד כלשהו – וכמו כן הפעל…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
-
מכשירים חכמים חדשים של היצרנית הסינית המפורסמת שואפים להיות הזולים ביותר עד היום עם תמיכה בטכנולוגיות סלולר של הדור החדש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בחור צרפתי צעיר לא ממש התרשם מהשירות של הענקית האמריקאית ויצא למסע נקמה יקר וכואב בחנות רשמית שלה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דפדפן לאנדרואיד שיכול לפתוח קבציpdf ישירות בטאבים ללא צורך בהורדת הקבצים למכשיר. ראיתי שקיים בכרום לאייפון. יעזור מאוד לסטודנטים. תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נגן MP4 של fujicom חדש. חיברתי אותו למחשב ע"י הכבל USB שהיה באריזה, והעתקתי מהמחשב שירים למכשיר. אחרי שמיעת מוסיקה בנגן הסוללה התרוקנה. ניתן לטעון אותה ע"י חיבור למחשב בלבד. חיברתי את הנגן למחשב, וסמל הסוללה מופיע ולא זז במקום שיהבהב. כאשר אני מחבר את הנגן למחשב, מתקבלת ההודעה הבאה. מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל(דרך אמזון) שיעבוד בארץ ברשת אורנג', ושמתי לב שיש שני דגמים למכשיר I9000 ו I9000T. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם (פרט למחיר). http://www.amazon.com/s/ref=amb_link_354270402_7?ie=UTF8&node=2407749011&brand=samsung&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=left-1&pf_rd_r=0AWC7MAY7Q8J2H6YWHGZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1279425422&pf_rd_i=2407749011#/ref=sr_nr_p_6_0?rh=n%3A2335752011%2Cn%3A%212335753011%2Cn%3A2407749011%2Cp_4%3Asamsung%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER&bbn=2407749011&ie=UTF8&qid=1304295762&rnid=2491153011 כמו כן שמתי לב שבביקורות על המכשיר באתרים שונים המכשיר נקרא לפעמים Vibran…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מערכת ה-Scorpio המתקדמת והמסקרנת מתקרבת להשקה, ואנחנו זוכים למבט על הדגם שאמור להעניק למפתחים את הכלים להפיק ממנה כל טיפת פוטנציאל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
- 1 follower
-
-
בניגוד ללנובו, יצרנית סינית אחרת הבטיחה לנו מכשירים שבהם פאנל התצוגה תופס אחוז חסר תקדים מחזית המוצר הכללית - וגם עמדה בכך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
- 1 follower
-